END και Α. ΣΩΡΡΑΣ συνέχεια

Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: END και Α. ΣΩΡΡΑΣ συνέχεια

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 03 Μάιος 2013, 09:23

Θα τραβήξει πολύ αυτό το σίριαλ ;
Γιατί από λόγια χορτάσαμε ,κάποιο έργο από πλευρά Σώρρα θα δούμε για να πεισθώμεν και εμείς που δεν είμαστε ευκολόπιστοι και θέλουμε να δούμε με τα μάτια μας πράξεις.
Είμαι με την άποψη του Καζάκη σχετικά με το χρήμα του Σώρρα.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Μάιος 2013, 09:53

Η απάντηση του Αρη του ιχθυ και συνωμοσιολόγου (Στρέιντζερ? δεν ξέρω)
στον Σώρρα:

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΣΗ ΧΛΕΥΗ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ... ΤΑ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ 2

ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ... ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΖΩΟ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ... ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ...

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ''ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ'' ΜΟΥ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΚΟΜΜΑ .,.. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ Η ΧΛΕΥΗ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ... ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΣΩΡΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ...

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ Η ΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΣΑΡΙΚΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΡΕΨΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΠΑΝΗ - ΣΩΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ... ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...

ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΛΕΣΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ... ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ... Η ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΙ !! ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΝ !!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣΤΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ... ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ '' ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ '' ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΤΕΜΗ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΝΤΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ...

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!

ΕΣΥ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ! ... ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ .... ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ... ΠΕΣ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕΣ ΗΓΕΤΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝ ... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΔΕΝ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ... ΕΕΕΕΤΣΙ ΕΕΕΤΣΙ !!!

ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΝΙΚΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΕ ΘΕΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕ ΑΡΧΑΙΕ ΘΕΕ ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ 9 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ... ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ... ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΑΛΛΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ''ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ '' ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

... ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ... ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ... ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΒΗΣΕΙ ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ... ΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ...

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ '' ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ''

ΚΛΕΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ... ΟΥΤΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΙΚΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ...

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ... ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ !!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ !!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΘΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ... ΕΜΠΡΟΣ ... Η ΕΛΛΑΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ... ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΚΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ... ΕΛΑ ΕΣΥ ΛΥΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΡΝΙΟΥ ... ΕΛΑ ... ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ... ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ... ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ...

ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ !!!

ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ''ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ''

ΥΓ .. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ !!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Αρης ιχθυς Συνομωσιολογος

ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ !! ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 9 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ... ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ , ΟΥΤΗ ΕΣΤΙΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ !!!
ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΧΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ...) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ 9/9 ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ... ''ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ " ?????
ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤ ΟΙΔΙΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 9 ΜΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΣΗΣ ΟΤΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ !!! ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΙΖΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ Η ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ''ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ '' ΥΠΗΡΧΕ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ... ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ '' ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ '' ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΥΧΗ ΠΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ !!! ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΛΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ '''' Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! '''' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ... Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ''''ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ……….ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ –ΑΠΟΛΛΩΝ- ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'''' Η ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !!! ΠΑΡΑΚΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΝΟΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Η ΟΧΙ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος !!!

ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος !!! Μιας και βλέπω παντού συνωμοσίες ... ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΡΕΣ ΜΟΥ ...

http://www.katohika.gr/2013/05/ta-trise ... ewn_3.html

(μαμώ τα κεφαλαία τους μαμώ :P )

Αυτός έχει μια ερώτηση μόνο: Αν είναι ο Απόλλων μετενσαρκωμένος...
(που χέστηκα αν είναι ή δεν είναι...)
Το συντακτικό του κώλου, η ορθογραφία επίσης. αλλά το αντιπαρέρχομαι.
Στέκομαι στο κουλότερο (ή και χειρότερο?), ότι απ'τη μια λέει πως δε θα προδώσει να βγάλει στη φόρα συνομιλίες, απ'την άλλη λέει δε θα τα βγάλει προς το παρόν... Ας αποφασίσει να ξέρουμε και μεις τι θα κάνει τελικά.

Και τέλος, δεν κατάλαβα γιατί δε θέλει συνέντευξη...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 03 Μάιος 2013, 10:02

μόλις έφυγα από τα κατοχικά για έρθω εδώ,
γιατί με το χρήμα του ο Α.Σ δε βοηθά τους άνεργους και όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Μάιος 2013, 10:22

Εγώ έβαλα ένα σχόλιο. Δεν ξέρω αν θα το βγάλουν, οπότε το παραθέτω και εδώ

1/ Άρη, από τη μια λες οι συνομιλίες δε θα βγουν γιατί δεν είσαι προδότης κλπ κλπ, από την άλλη λες ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δε θα βγουν. Αποφάσισε.

2/ Το μόνο ερώτημα που έχεις να θέσεις στον Σώρρα είναι αν είναι ο Απόλλωνας; Προσωπικά το τι είναι ή δεν είναι, με αφήνει αδιάφορη, αλλά και το ότι ασχολούνται κάποιοι (και εσύ προφανώς) με το αν είναι ή δεν είναι ο Απόλλωνας, είναι απλά φαιδρό. Για μένα, πολύ πιο σημαντικά τα ερωτήματα που έθεσε ο Νίκος. Γιατί έδωσε εξωγήινη τεχνολογία υπερόπλο (όπως ισχυρίζεται) στον εχθρό ενισχύοντας έτσι το φαύλο σύστημα αφού στόχος του είναι να σώσει την πατρίδα όπως λέει...

3/ Γιατί δε θέλεις συνέντευξη αφού το προτείνει;

4/ Φιλική παρότρυνση: Να μη γράφεις εν θυμώ, γιατί από συντακτικό, το κείμενό σου μπερδεύει... Και πέρνα τα από το word πρώτα, να αποφεύγονται τα εξόφθαλμα ορθογραφικά...
Επίσης, τα κεφαλαία δεν ενδείκνυνται στο νετ.

3 Μαΐου 2013 - 10:21 π.μ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 03 Μάιος 2013, 10:34

Αν κάποιοι λαλημένοι στο fb τον λένε μετενσάρκωση του Απόλλωνα φταίει ο ίδιος?
Ο ίδιος δεν αναφέρεται ούτε σε απόλλωνες ούτε σε αρχαίους θεούς.

τότε μάλιστα που είχε προκύψει το θέμα με την οεα είχε
πει ότι στις σελίδες του μπαίνουν πολλοί και λένε διάφορα.

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι Απολλωνόπληκτοι
ούτε και γιατί μπαίνουν στην σελίδα του.
Ούτε και καταλαβαίνω γιατί να ασχολείται κανείς με αυτό
την στιγμή που δεν είναι μέρος των δηλώσεων του
των πεποιθήσεων του και τις γενικότερης κουλτούρας
που αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν.
ArELa έγραψε:Εχει ξαναγίνει αλλη μια φορά κάτι παρόμοιο...(τουλάχιστον, αυτή που είδα εγώ δηλαδή) με τον Λαμπράκη. Να απαντάει στον Παπαδάκη με όπλο το θυμικό και το συναισθηματικό, (αδύναμο όπλο κατ'εμέ) και όχι με χειροπιαστά
και αδιάψευστα δεδομένα που θα τον έβαζαν στη θέση του κανονικά.
Αρελα μου αυτή είναι η άποψη που σχημάτισες από την επιστολή
Λαμπρακη προς Παπαδάκη.
Θα ήμουν ευτυχής να ακούσω και την άποψη σου για την επιστολή
του Αρη ιχθυ του συνωμοσιολόγου.

Τελικά ποιος είναι που γράφει στα κατοχικά?
Αρης ο ιχθυς , Αχιλλέας , η ο Νίκος γκόνος?
Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία από ποιο πρόσωπο εκτοξεύεται η λάσπη.
Διότι όσο και να αναφέρονται μερικά καίρια ερωτήματα
οι απαντήσεις αυτές είναι γεμάτες ψευτομαγκιά και πατριωτικές κορόνες.
(τελικά άλλο ήθελε να κάνει ο Α.Σ.
σχολή μαγκιάς εδημιούργησε και όλοι βγαίνουν τώρα να απαντήσουν
στο ίδιο ύφος του μάγκα πατριώτη.
Σιγα παιδιά μην πατήσετε κανα ζωνάρι)

Κατά τα άλλα
Πολλές Καλημέρες :rose:

Μέχρι να τοποθετηθώ, τοποθετήθηκες και συμφωνώ μαζί σου.
όχι μόνο στο παρακάτω αλλά και σε όλη την τοποθέτηση σου.
Merci.
ArELa έγραψε:2/ Το μόνο ερώτημα που έχεις να θέσεις στον Σώρρα είναι αν είναι ο Απόλλωνας; Προσωπικά το τι είναι ή δεν είναι, με αφήνει αδιάφορη, αλλά και το ότι ασχολούνται κάποιοι (και εσύ προφανώς) με το αν είναι ή δεν είναι ο Απόλλωνας, είναι απλά φαιδρό. Για μένα, πολύ πιο σημαντικά τα ερωτήματα που έθεσε ο Νίκος. Γιατί έδωσε εξωγήινη τεχνολογία υπερόπλο (όπως ισχυρίζεται) στον εχθρό ενισχύοντας έτσι το φαύλο σύστημα αφού στόχος του είναι να σώσει την πατρίδα όπως λέει...
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 03 Μάιος 2013, 10:52

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ...
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013 2:22 πμ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05 ... ntzer.html

Αρτέμης Σώρρας
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.
ΑΥΤΟΙ Μ,Ε ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝΕ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΩ

ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
ΠΟΛΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΜΑ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ,
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,
ΧΑΡΙΣΕ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
(Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,Ο ΦΟΒΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ...ΓΚΟΝΟΣ,ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ;;

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ,Η ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΙΡΕΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ
Η ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ Η ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ
ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ
ΟΠΩΣ π.χ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΝΤ ΟΤΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ
ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΑΝ :
ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΗΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΟΤΙ ΑΦΟΥ
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;

ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΟΝΟΣ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ.
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ,ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ.

ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΗ ΓΗΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ.

ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ν'ΑΠΑΝΤΩ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ.

ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ Ν'ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ,
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ,
ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ,
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:

ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΚΟΝΟΥ
ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ.!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Μάιος 2013, 12:52

ION 4ever έγραψε:Αρελα μου αυτή είναι η άποψη που σχημάτισες από την επιστολή
Λαμπρακη προς Παπαδάκη.
Θα ήμουν ευτυχής να ακούσω και την άποψη σου για την επιστολή
του Αρη ιχθυ του συνωμοσιολόγου.
Σωστά το επισημαίνεις και θα σου πω αδίστακτα ότι η άποψή μου είναι ολόιδια, για να μη σου πω ολίγον τι χειρότερη για το στυλάκι του Άρη του ιχθύ. Τουλάχιστον ο Λαμπράκης ήταν πιο συγκροτημένος στην τοποθέτησή του. Ο Άρης ήταν ό,τι να'ναι...
ION 4ever έγραψε:Τελικά ποιος είναι που γράφει στα κατοχικά?
Αρης ο ιχθυς , Αχιλλέας , η ο Νίκος γκόνος?
Και δική μου απορία αυτή. Από το δείγμα γραφής, θεωρώ πως ο Άρης και ο Νίκος είναι 2 διαφορετικά πρόσωπα, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. (ο Νίκος είναι γραμμένος στο φόρουμ μας σαν Αχιλλέας και γι'αυτό τον λέω Αχιλλέα...)
ION 4ever έγραψε:Αν κάποιοι λαλημένοι στο fb τον λένε μετενσάρκωση του Απόλλωνα φταίει ο ίδιος?
Αν δεν έχει δώσει λόγους να τους βάλει σ'αυτή τη λογική κι αν όντως έφτασαν αυθαίρετα και "λαλημένα" σε τέτοια συμπεράσματα, σίγουρα δεν φταίει αυτός.
ION 4ever έγραψε:Ούτε και καταλαβαίνω γιατί να ασχολείται κανείς με αυτό
Πάντως εμένα με είδες... το συγκεκριμένο δε με απασχολεί καθόλου.
ION 4ever έγραψε:Μέχρι να τοποθετηθώ, τοποθετήθηκες και συμφωνώ μαζί σου.
όχι μόνο στο παρακάτω αλλά και σε όλη την τοποθέτηση σου.
Merci.
χαίρομαι που σε κάλυψα :) :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Μάιος 2013, 13:25

Ανέβηκε και αυτό:

Πρόσκληση Σώρρα (ακόμη τον περιμένουμε)-Πολλοι περιμενουν τον Μακη!!

περιττό να σας πω ότι το σχόλιο που ευτυχώς αντέγραψα
πριν το "παραδώσω", δεν ενεκρίθη....
Μιλάω για το σχόλιο που έφερα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 11#p206311

Απόδειξη ότι εγκρίθηκε άλλο ποστ που ανέβηκε μετά τις 10:21 που ποστάρησα
το δικό μου.

Πονάνε ορισμένα πραγματάκια φαίνεται...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Μάιος 2013, 13:41

Το ποστ που μόλις τους ξανάριξα, (εδώ http://www.katohika.gr/2013/05/ta-trise ... ewn_3.html ) το έκανα screenshot στην προεπισκόπηση και πριν το submit αυτή τη φορά, διά του λόγου μου το αληθές ότι φιμώνουν χρήστες

Σε δύο screenshots μεν, ένα ποστ δε.
κατοχικα1.png
κατοχικά2.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:29

firefightergr έγραψε:Θα τραβήξει πολύ αυτό το σίριαλ ;
Γιατί από λόγια χορτάσαμε ,κάποιο έργο από πλευρά Σώρρα θα δούμε για να πεισθώμεν και εμείς που δεν είμαστε ευκολόπιστοι και θέλουμε να δούμε με τα μάτια μας πράξεις.
Είμαι με την άποψη του Καζάκη σχετικά με το χρήμα του Σώρρα.
:thumb:

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται ακόμα πιο κουραστικό...

Ορθογραφία και συντακτικό δημοτικού....
Αντιπαραθέσεις λυκείου...

Κι από ουσία , καμία....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:35

Ε!! καλά ... μην ασχολείστε άμα κουράζεστε.
Κοιμηθείτε τον ύπνο του δίκαιου ( για να είστε ξεκούραστοι)
και άμα συμβεί κάτι άξιο λόγου θα σας σκουντήξουμε.
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:39

ION 4ever έγραψε:Ε!! καλά ... μην ασχολείστε άμα κουράζεστε.
Κοιμηθείτε τον ύπνο του δίκαιου ( για να είστε ξεκούραστοι)
και άμα συμβεί κάτι άξιο λόγου θα σας σκουντήξουμε.
Τώρα γιατι γίνεσαι δεικτική και είρων ; :dunno:

Δεν νομίζω να σου προκάλεσα ποτέ 2 χρόνια τέτοιου είδους αντίδραση ; :rose:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:49

Dread έγραψε:Δεν νομίζω να σου προκάλεσα ποτέ 2 χρόνια τέτοιου είδους αντίδραση ;
Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά :loco:
Άλλωστε τι είπα?
"Κοιμήσου αγγελούδι μου..."
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:52

ION 4ever έγραψε:
Dread έγραψε:Δεν νομίζω να σου προκάλεσα ποτέ 2 χρόνια τέτοιου είδους αντίδραση ;
Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά :loco:
Άλλωστε τι είπα?
"Κοιμήσου αγγελούδι μου..."
Καλά....
Δεν το συνεχίζω....
Ανούσια αντιπαράθεση σε λάθος ώρα....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 04 Μάιος 2013, 02:54

Dread έγραψε:Ανούσια αντιπαράθεση σε λάθος ώρα....
εντελώς!!!
Για αυτό σ' αγαπάω. :giverose:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 05 Μάιος 2013, 02:23

να και ένας απλός πολίτης της Κύπρου που απαντά στο στρέιντζερ.
έτσι γιατί είναι Λαμπρή και παίρνουμε τα πράγματα κάπως light.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 05 Μάιος 2013, 02:45

αλλά επειδή η ζωή δεν είναι μόνο νουνου και light
να και ένα μήνυμα του Σωρρα στους ροθ.
Αυτό το ροθ, που μου βγαίνει τελευταία, μου θυμίζει τους ρεηθ :lol:

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD
Σάββατο, 4 Μαΐου 2013 10:55 μμ
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05 ... -roth.html

Αρτέμης Σώρρας
ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ......

ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ,
ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ
ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ
ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΗ, ΘΑΛΛΑΣΕΣ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Κ.Α.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
GREEN PEACE, WWF, UNICEF, OIKOΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,
ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA,
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,
ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗ ''ΓΝΩΣΗ''ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ,
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΙΣΩ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΜΠΑΟΥΕΡ,Ε ΜΠΑΟΥΕΡ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ (ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΣΤΑ).

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,
ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ
ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.

ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ.
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 06 Μάιος 2013, 14:37

Εδω ειναι μια χαλαρη κουβεντα,που εξηγει την ''υποθεση'' μετοχη.Και τις διαθεσεις της ΕND.
Βεβαια ενα σκελος για την μετοχη της Ανατολης.
[αν το ειχαμε ας διαγραφει]

Τα λεφτα ειναι των Ελληνων.Ειναι δικα μας.
Ας τα παρει οποιος θελει και μπορει να βοηθησει.

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 07 Μάιος 2013, 13:41

ostraka sos έγραψε:Εδω ειναι μια χαλαρη κουβεντα,που εξηγει την ''υποθεση'' μετοχη.Και τις διαθεσεις της ΕND.
Βεβαια ενα σκελος για την μετοχη της Ανατολης.
[αν το ειχαμε ας διαγραφει]

Δεν είναι μόνο μια χαλαρή κουβέντα
αλλά έχει και μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως διότι
συμμετέχουν στην Κουβέντα Καρυωτης και Γιαβής.

Μέλη που και οι δυο θεωρούνται προδότες τώρα από την End
καθώς έχουν αρνηθεί την οργάνωση και έχουν ρίξει μετέπειτα αρκετή λάσπη
αλλά και υποστηρίζεται ότι έχουν προβεί και σε προδοτικές κινήσεις..

Τότε όμως που εγινε η συνέντευξη μια χαρά τα λένε και οι δηλώσεις τους οι τότε
έχουν κάποια βαρύτητα αν διαβαστούν σε αντιδιαστολή με τις δηλώσεις τους, μετά.

Αυτή η συνέντευξη έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και ενδιαφέρον να την ακούσετε.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Μάιος 2013, 16:58

Μπορεί να ακουστώ κακιά εδώ, κι ας μην είμαι. Είμαι απλά κάποια που έχει λίγο ψηλότερα τον πήχυ απ'αυτά... και όχι δεν σνομπάρω, ούτε απαξιώνω, απλά λέω πώς τα βλέπω.

Tην απάντηση στον στρέιντζερ από έναν "Έλλην" :teza:
δεν έχω λόγο να την ακούσω. Όποιος είναι τόσο αστοιχείωτος ώστε να λέει Από έναν (αιτιατική)Ελλην (ονομαστική) αντί να διατηρήσει την αιτιατική και στο επίθετο- δηλαδή αντί να πει πολύ απλά από έναν ΕλληΝΑ, είναι σίγουρο ότι δεν έχει τίποτα αξιόλογο να προσφέρει με τις όποιες απαντήσεις του...

Το τελευταίο αστοιχείωτο που διάβασα, είναι απ'τον ιχθύ και μάζεψα για να'χω διά βίου...

Ειλικρινά έχω πάθει ένα γκάνιασμα με την τόση αμορφωσιά (αλλά και γενικότερα επίπεδο δημοτικού όπως λέει κι ο Γιώργος) που επικρατεί σε συγκεκριμένους κύκλους αφυπνισμένων? ή υπνωτισμένων? (η ιστορία θα δείξει, εγώ απλά δεν είμαι τόσο μακρόθυμη όσο η ιστορία κι έχω ήδη βγάλει τα συμπεράσματά μου)

Το καταγγελτικό του Σώρρα στους ροθτσάιλντ λέει αρκετές αλήθειες. Και λοιπόν; so what. Μήπως ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι χέστηκαν αν ξέρει, ποιος ξέρει και τι ξέρει ο καθένας από μας πλέον; Η ατζέντα έχει μπει στην τελική ευθεία και προχωράνε ακάθεκτοι. Το αυτί τους φυσικά δεν ιδρώνει με τους λεονταρισμούς οποιουδήποτε Σώρρα που δεν είναι ούτε κόκκος χώματος στη σόλα τους.

Αν τώρα τα περί ροθστσάιλντ, που τα'χουμε πει και αναλύσει εκατοντάδες φορές πολλοί μέσα στο νετ (και με εκτενέστερους-λεπτομερέστερους τρόπους) εντυπωσιάζουν επειδή τα λέει ο Αρτέμης, οκ, εγώ πάω πάσο.
Αυτό όχι μόνο δε μπορώ αλλά ούτε και θέλω να το παλέψω... :wink:

το προ διετίας βίντεο στην εκπομπή του τριανταφυλλένιου μου κάνει προπέρσινα ξυνά σταφύλια, αλλά φιλοδοξώ να το ακούσω κάποια στιγμή. Πρέπει να είχα δει την εκπομπή μέσα απ'το χαζοκούτι ζωντανά, αλλά δεν είμαι βέβαιη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Μάιος 2013, 22:49

Τελικά ναι, την εκπομπή την είχα δει.
Δυο χρόνια μετά, μείναμε στα λόγια χωρίς χειροπιαστές επαληθεύσεις.

από τα κατοχικά φέρνω την τελευταία χαριτωμενιά που ανέβηκε με τον τίτλο:
"ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ " END " ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ " ΣΤΟ FACEBOOK , ΑΠΟ " ΚΟΜΙΚΣ " ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. , ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ " ΠΑ.ΣΥ .Α. " ( " ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ " ΛΕΣΒΙΑΚΩΣ ) . --- "

τόσο ασυνάρτητος ο τίτλος, που δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω το κατεβατό.
Είδα μόνο στο τέλος την υπογραφή κάποιου βολιώτη εκπροσώπου της ΟΕΑ. Τι έκπληξις! Και τι γραφίδα θα έχουν κι εκείνα τα παιδιά "ανώτερων νοηματικών διαδρομών" όπως έλεγε κι ο Καρατζαφέρης. :loco:

Όποιος την αντέχει να διαβάσει το μπουρδολόγημα με τον ακατανόητο όρο "λεσβοπαρτουζόβιου" στον τίτλο του, ας κάνει μια τσάρκα κατά 'κει μεριά
http://www.katohika.gr/2013/05/pliris-g ... s-ent.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 08 Μάιος 2013, 01:22

Εντάξει ... είπαμε ... να ασχοληθούμε με τον Σωρρα μπας και βγει άκρη με το θέμα
άλλά να διαβάζουμε η να ασχολούμαστε με το τι λέει ο οεα η ο πασυα
ε...πάει πολύ. Αυτοί τρώγονται από καταβολής κόσμου.
Από ότι καταλαβαίνω στο ποτάμι είσαστε εσείς του fb γινεται της πουτάνας.
Χαίρομαι που δεν μπορώ να το βλέπω.
έλεος με τους κρετίνους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Μάιος 2013, 01:34

αχαχα γι'αυτό ακριβώς δεν διάβασα τον βολιώτη της ΟΕΑ, απλά έφερα το λινκ για όποιον νομίζει πως θα'χει ενδιαφέρον, ή τέλος πάντων, έχει μακάβριο-κουλό χιούμορ και θα'θελε να γελάσει. :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 08 Μάιος 2013, 13:28

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΗΚΕ ΔΙΕΞΟΔΟ!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013 12:00 πμ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05 ... o-ner.html

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΜΙΣΗ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ.

ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε.Ν.Δ. - ΣΩΡΡΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΛΗΡΩΣΗ

ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΔΕΕΠ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΖΟΥΜΕ

ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 13 Μάιος 2013, 12:35

Εδώ είναι τα γεγονότα της Κύπρου.
Τι συνέβη μια εβδομάδα πριν την υπογραφή του μνημονίου στην Κύπρο.
Γινονται σημαντικές καταγγελίες ποιος είναι τι και τι ρόλο παίζουν
οι γιαλτουριδης και ρηνος καθώς και άλλοι
τι συνέβη με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου.
Που ανακατεύεται ο Μπόμπολας.
Ποιός είναι ο Δημητρίου ο γενικός τραπεζίτης της Κυπρου.
τι ρόλο έπαιξε.
Οι πράκτορες της Κύπρου είναι πολλοί.
επιτέλους η END μετα από μια παύση, σιωπή και ανασύνταξη,
μιλάει και βγάζει στην φόρα πολλά
που παίχτηκαν εκείνες τις μέρες
τι συνέβη με τα τηλεοπτικά κανάλια που τους παραουσίασαν,
τι συνέβη και τι είδους συνομιλίες έγιναν με τον αρχιεπίσκοπο,
που και γιατί σκάλωσαν.
Σε κάποιο σημείο επίσης αναφέρονται στις βαθμίδες του "ματιού" της πυραμίδας

Δεν προλαβαίνω να κάνω λεπτομερή περίληψη αλλά
αξίζει να την ακούσετε καθώς ακουγονται γεγονότα και αλήθειες
που λέγονται πρώτη φορά για την Κύπρο.

Αναφέρονται σε ανακρίβειες της καθημερινής η οποία σε αρθρο της
έγραψε και διαδόθηκε οτι ο Αναστασιαδης έκανε πρόταση
στον σωρρα εξαγοράς για 200 εκατ. ομόλογων προκειμένου να πεισθεί.

Η end διαψεύδει κατηγορηματικά οτι εγινε κάποια τέτοια πρόταση.
Όμως λένε αν γίνει επισήμως και σοβαρά αυτοί είναι πρόθυμοι.

Επίσης αν θυμάμαι και αν κατάλαβα καλα,
περάσαν 40 λεπτά στην Κυπριακή βουλή εξηγώντας την πρόταση τους
και δεν παίχθηκε πουθενά και δεν ακούστηκε από κανέναν δεν αναφέρθηκε καν..
(Παρακαλώ όποιος ακούσει την συνέντευξη
και δεν είναι έτσι ας με διορθώσει.
Θα το ξανακούσω και εγώ μόλις βρω μια ευκαιρία.)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”