Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Αρελας συνέχεια...

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 02 Απρ 2013, 11:45

ArELa έγραψε:κι άλλο ένα... ενδιαφέρον...

στο 3:25 και μετά μιλάει και για σεισμό από 4 ως 6 ρίχτερστις 2 απρίλη με επίκεντρο τον Ειρηνικό - ενώ το βίντεο το ανέβασε τον Γενάρη του '13.

και έγινε 6ρης στην Ιαπωνία
http://www.katohika.gr/2013/04/isxiros- ... ponia.html

ο τύπος ξέρει τι λέει
Το χθεσινό μου σχόλιο στον τύπο "Terrence i'm sorry but i don't like your face"
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Re: Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 02 Απρ 2013, 11:49

Hlios έγραψε:Εγώ τον αχινό τον αγαπώ και τον σέβομαι.
Μόνο που πριν από λίγες ημέρες πήγε και τα έσκασε στο στεγαστικό αν δεν κάνω λάθος. :P
Πάντως αυτό τον μήνα δεν ξέρω για πρώτη φορά εδώ και 8 χρόνια,
αν θα υπάρχουν λεφτά για τη δόση του στεγαστικού :freak:
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 02 Απρ 2013, 11:55

Γράφει στο συνοδευτικό κείμενο.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες εικόνες για το τι έγινε στον Ήλιο μας τις τελευταίες μέρες. Ειδικά με την αναφορά των Μάγια ότι η 28 Μαρτίου 2013 θα ήταν η μέρα που ο Ήλιος θα άλλαζε.

Έχουμε δύο εικόνες από αυτήν την ημέρα που δείχνουν μια μαύρη τρύπα εκεί που έπρεπε να είναι οι ακτίνες του Ήλιου. Η πρώτη φωτογραφία πριν την αλλαγή δείχνει τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Ακόμη και τις επόμενες ημέρες υπάρχει αυτή η μαύρη τρύπα. Πολύ ενδιαφέρον. Συνέβη μεταξύ 11 pm and 2pm EDT στις 28 του μηνός.

Αυτό είναι επιβεβαίωση των Μάγια για τις τρείς ημέρες σκοταδιού πριν εμφανιστεί ο 6ος ήλιος. ΟΙ Μάγιας το έχουν ξαναζήσει.
1ον έπεσε και αυτός στην λούμπα οτι το είπαν η μάγιας
(δεν το περίμενα από τον Ion Maggos διότι φαίνεται να τα ψάχνει
πολύ και να τα ψειρίζει και συχνά πυκνά τα στοιχειοθετεί κιόλας.
(δεν το δικό του τρόπο).
Αν είχα κάνει εγγραφή θα του την έλεγα και εκείνου αλλά
δεν δεχεται ανώνυμα και βαριέμαι.

2ον)δεν καταλαβαίνω στην συνέχεια τι θέλει να πει.
Έγινε δηλαδή η συσκοτιση28 29και 30?
Αν εγινε πολύ ελαφρά την περάσαμε.

Η είναι εκεί η μαύρη τρύπα και θα γίνει any minute any time.

γιατί αυτό το τελευταίο που γράφω μου κάνει πιο αληθοφανές από όλα.
Έτσι είναι και έτσι έχουν πει και Μάγιας στην τελική.
Δεν ξέρουν πότε αλλά θα γίνει.
Μπορεί φέτος μπορεί το 14 μπορεί το 15
μέχρι όποτε....
Ο drumvalo έχει πει ότι οι Μάγιας έχουν ανοικτό ένα χρονικό
παράθυρο να συμβεί αυτό μέχρι το 20.(νομίζω)

Any way όποιος καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο Ion Maggos
ας μου το πει και μένα χρειάζομαι αποκρυπτογράφηση.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Απρ 2013, 12:12

ION 4ever έγραψε:1ον έπεσε και αυτός στην λούμπα οτι το είπαν η μάγιας
(δεν το περίμενα από τον Ion Maggos διότι φαίνεται να τα ψάχνει
πολύ και να τα ψειρίζει και συχνά πυκνά τα στοιχειοθετεί κιόλας.
(δεν το δικό του τρόπο).
Για την πουστιούλα (ηθικής και ζητήματος αρχής) που μου'χε παίξει με τον πιανίστα, δεν σε είδα ιδιαιτέρως απογοητευμένη, για τους μάγιας όμως, σε απογοητεύει οικτρά... :P Δε λέω, κάλλιο αργά παρά ποτέ να βλέπουμε τα λάθη, αλλά καλό είναι να μην κρίνουμε κάτι με αποκλειστικό γνώμονα τις προσωπικές μας θέσεις/θεάσεις/προτιμήσεις.

Τέλος πάντων, κάτι έπαιξε με τον ήλιο, αυτό είναι σίγουρο. Το ότι δεν το βλέπουμε εμείς, δε σημαίνει ότι δεν παίζει κάτι... άλλωστε θυμίσου τι ουρανό είχαμε εκείνες τις μέρες, κι αν ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να δούμε πέρα απ'την πυκνότατη νέφωση... Μόνο κυριακή βράδυ κατάφερα να δω μερικά άστρα στον ουρανό...

Το ότι κάτι παίζει, το κατέδειξα και μέσα από άλλον (πιο αξιόπιστο κατά τη γνώμη μου) χρήστη, αλλά το ζώον πήγα και το'βαλα στο στίγμα μου αντί να το βάλω εδώ.

Το φέρνω τώρα λοιπόν:

κι άλλο ένα... ενδιαφέρον...

στο 3:25 και μετά μιλάει και για σεισμό από 4 ως 6 ρίχτερστις 2 απρίλη με επίκεντρο τον Ειρηνικό - ενώ το βίντεο το ανέβασε τον Γενάρη του '13.

και έγινε 6ρης στην Ιαπωνία
http://www.katohika.gr/2013/04/isxiros- ... ponia.html

ο τύπος ξέρει τι λέει
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Απρ 2013, 12:16

Αυτό http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 41#p202941 έπρεπε κανονικά να είναι το απαντητικό στο παραπάνω ποστ μου...
Το μετέφερα εδώ, γιατί μπήκε νωρίτερα στο προσωπικό μου στίγμα, στο οποίο και απάντησε νωρίτερα ο πυροσβέστης. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 02 Απρ 2013, 12:37

Υπάρχει και αυτό το αρθρο.
Είναι βεβαια απο το whatdoesitmean που δεν το έχω και σε ιδαίτερη εκτίμηση αλλα δεν πειράζει.

Επαγρύπνηση για σεισμό στις 2 Απριλίου 2013.Πλησιάζουμε την ημέρα ολοκλήρωσης του κύκλου των 188 ημερών!!!

Ένα ενδιαφέρον από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας "επείγον δελτίο" έχει αποσταλεί σε όλες τις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις που λειτουργούν στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού και το οποίο προειδοποιεί ότι υπάρχει μια "μέτρια έως υψηλή" πιθανότητα "σημαντικού σεισμικού γεγονότος" έτοιμη να εμφανιστεί στην Βόρεια Αμερικανική Πλάκα, ιδιαίτερα στις δυτικές παράκτιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, στον Καναδά ή το Μεξικό.

Σύμφωνα με αυτό το δελτίο, ρώσοι στρατιωτικοί επιστήμονες ανησυχούν όλο και περισσότερο το τελευταίο δεκαπενθήμερο εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν με την Αρκτική Ταλάντωση ( ΑΟ), η οποία έχει βυθιστεί σχεδόν σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο σε σκληρές συνθήκες ψύχους και τις οποίες οι Δυτικοί επιστήμονες κατηγορούν για την τήξη των θαλάσσιων πάγων που , όπως αναφέρουν, χτύπησε ρεκόρ το περασμένο φθινόπωρο .

η συνεχεια εδώ
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 02 Απρ 2013, 13:25

ArELa έγραψε: Για την πουστιούλα (ηθικής και ζητήματος αρχής) που μου'χε παίξει με τον πιανίστα, δεν σε είδα ιδιαιτέρως απογοητευμένη, για τους μάγιας όμως, σε απογοητεύει οικτρά... :P Δε λέω, κάλλιο αργά παρά ποτέ να βλέπουμε τα λάθη, αλλά καλό είναι να μην κρίνουμε κάτι με αποκλειστικό γνώμονα τις προσωπικές μας θέσεις/θεάσεις/προτιμήσεις.
Τη περίπτωση με τον πιανίστα την θυμάμαι (εκείνο το σύννεφο σκάφος)
το που εμπλέκεται ο Ion Maggos δεν το θυμάμαι.

Αν έκανα/είπα κάτι που σε εξέθεσε και αφορά τον Ion Maggos
σου ζητώ συγνώμη και καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί αν είναι
να την κάνουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο καλό είναι να δοθούν
οι συγγνώμες,
οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω είναι καλές και εν ζωή.
κρίνουμε κάτι με αποκλειστικό γνώμονα τις προσωπικές μας θέσεις/θεάσεις/προτιμήσεις.
δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον
τρόπο όταν κάποιος κρίνει.
Πάντα η κρίση είναι αντιστρόφως ανάλογη της θέσις/θέασης/προτίμησης.
Και αυτό είναι το βαθύτερο νόημα της εξέλιξης μας ως ανθρώπινα
και νοήμονα όντα. Να κρατάμε δηλ. το μυαλό μας ανοικτό
και να βελτιωνόμαστε έτσι ώστε να έχουμε ευρύ πεδίο
στις θέσεις/θεάσεις/προτιμήσεις.
Και τελικά να φθάσουμε και στο σημείο του να μην χρειάζεται
καν να κρίνουμε.
Αν σε έκρινα πάντως σου ζητώ συγγνώμη.

Τον Ion Maggos τον ήξερα διαδικτυακά πριν σε γνωρίσω, διαδικτυακά.
Μου κινούσε το ενδιαφέρον αλλά ποτέ τόσο ώστε να συμμετέχω
η να συμμερίζομαι απόλυτα αυτά που λέει.
Σίγουρα σε μερικά θέματα έχει πολύ καλή έρευνα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Απρ 2013, 13:37

ION 4ever έγραψε:Τη περίπτωση με τον πιανίστα την θυμάμαι (εκείνο το σύννεφο σκάφος)
το που εμπλέκεται ο Ion Maggos δεν το θυμάμαι.
α/Στο γεγονός ότι επέτρεψε στον πιανίστα να αναρτήσει υβριστικό/χλευαστικό/απαξιωτικό ποστ για μένα αλλά το χειρότερο, για τα ΙΔΕΟ, β/στο γεγονός ότι του επισήμανα ότι αυτά που λέει ο πιανίστας δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του (που ήταν επίσης το lenticular cloud),γ/ στο γεγονός ότι ακόμα παραμένει υπό έγκριση το ποστ μου εκεί, αλλά δ/ τα υβριστικά ποστ του πιανίστα είναι εγκεκριμένα και παραμένουν προς κοινή θέα, ή μάλλον παρέμενε την τελευταία φορά που κοίταξα, κλπ κλπ. Το τόπικ υπάρχει στις γενικές κάπου, δε θα το ανασκαλίσουμε εδώ. Άλλωστε, το να ασχολούμαι μ'αυτό το θέμα είναι άσκοπη ανάλωση ενέργειας. Μια σκέψη έκανα και την εξέφρασα χωρίς ιδιαίτερο φιλτράρισμα ΠΑΛΙ. (το κάνω συχνά τελευταία, πρέπει να το κόψω μην θίγω ανθρώπους) Δε χρειάζονται συγνώμες, ασφαλώς δεν εμπλεκόσουν άμεσα και δεν έκανες ούτε είπες τίποτα για να με "εκθέσεις". Δεν το ανέφερα παραπονιάρικα, ούτε δηκτικά. Απλά σου καταδεικνύω πως αν σε "πονάει" κάτι σε υποκειμενικό επίπεδο, εστιάζεις και αντιδράς. Αν είναι έξω απ'την οπτική σου εμβέλεια και ενδιαφέροντα, απλά αδιαφορείς. Αυτό δεν είναι αδόκιμο ούτε καταδικαστέο, αλλά το να αντιδρά κάποιος για μια αστοχία ή λάθος (όπως το βλέπει) και να αδιαφορεί για θέμα ηθικής τάξης και ζήτημα αρχής, εμένα προσωπικά με παραξενεύει... αυτό είναι όλο.
ION 4ever έγραψε:δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον
τρόπο όταν κάποιος κρίνει.
για μένα σωστή κρίση έχουμε όταν αποστασιοποιούμεθα από τα προσωπικά (υποκειμενικά) μας συναισθήματα, διότι συχνά αυτά θολώνουν το κριτήριο.

Στην προκειμένη, πολλοί αναφέρονται στην προφητεία των μάγιας, κι εσύ βγάζεις σπυριά. Το να συνυπολογίζει κανείς την προφητεία χωρίς να την περιορίζει σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, δεν βλέπω πώς και γιατί σε διαολίζει. Το ότι κάποιοι αναμένουν την εκπλήρωση αυτής της προφητείας, όχι μόνο στις 21/12/12 αλλά και μετά απ'αυτή την ημερομηνία, το ότι ένα επικείμενο/αναμενόμενο γεγονός και τώρα το 2013, ίσως και το 2014, 15 κλπ, το συναρτούν με την "προφητεία" των μάγιας και την έχουν σα σημείο αναφοράς, μόνο κακό δεν είναι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Απρ 2013, 13:43

Παρεμπιπτόντως, το ποστ της Χαράς λέει πολλά και σημαντικά.
παροτρύνω να το προσέξετε και να ανατρέξτε στο λινκ που παραθέτει.

Ευχαριστώ Χαρούλα για την σημαντικότατη συμβολή σου ΚΑΙ σ'αυτό το νήμα. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 02 Απρ 2013, 14:14

ArELa έγραψε:Παρεμπιπτόντως, το ποστ της Χαράς λέει πολλά και σημαντικά.
παροτρύνω να το προσέξετε και να ανατρέξτε στο λινκ που παραθέτει.

Ευχαριστώ Χαρούλα για την σημαντικότατη συμβολή σου ΚΑΙ σ'αυτό το νήμα. :rose:
Αντε βρε..που μ ευχαριστείς :loco:

Το αρθρο αναφέρεται στην αιφνίδια στρατοσφαιρική θέρμανση που παρατηρήθηκε πριν δύο μήνες περίπου
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 57#p194857
Αλλά και σε αυτη την καταιγίδα τέρας στον Ατλαντικό που πιάνει από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ ως την Πορτογαλία και απο την Γροιλανδία ώς την Καραϊβική.
Εικόνα
http://oeaf.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html
Ο συσχετισμός ατμοσφαιρικών πιέσεων και σεισμών δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι κάτι που εξετάζεται εδώ και καιρό.
Σήμερα είχαμε και ενα σεισμό στη Γροιλανδία.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 02 Απρ 2013, 14:30

ArELa έγραψε:Στην προκειμένη, πολλοί αναφέρονται στην προφητεία των μάγιας, κι εσύ βγάζεις σπυριά. Το να συνυπολογίζει κανείς την προφητεία χωρίς να την περιορίζει σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, δεν βλέπω πώς και γιατί σε διαολίζει
Μα δεν είναι αυτό που με διαολίζει
ακριβώς το αντίθετο.
δεν βγάζω σπυριά όταν λένε/λέμε για την προφητεία.
Βγάζω όμως όταν και την περιορίζουν σε στενά χρονικά περιθώρια,
όπως, σήμερα, αύριο, το σαββατοκύριακο, το τριήμερο, η όποτε...

Όποιος θέλει να βάλει χρονικό περιορισμό,
να την υπογράφει (την προφητεία) με το όνομα του
και Όχι με το όνομα άλλων (Μάγιας)
που ποτέ δεν έβαλαν (μέχρι τώρα) ημερομηνία.
simple as that.

Όσο για τα άλλα έχεις δίκιο έτσι όπως το βλέπεις.
Δεν θυμάμαι αν τοποθετήθηκα,
αν όχι, τότε μάλλον θέλησα να παραμείνω αμέτοχη.
Λυπάμαι αλλά .. μάλλον τώρα είναι αργά. Έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 02 Απρ 2013, 14:40

Τι τεράστια παγκόσμια καταιγίδα είναι πάλι αυτή. :freak:
Αυτό δεν είναι καταιγίδα μοιάζει με την συντέλεια.
Πόσο harrp είναι αυτό θεέ μου?

Πάντως εγώ εδώ ένοιωσα χθες δυο μικρούς σεισμούς.
Η εξώπορτα μου είναι ξύλινη με τζαμακια
και έτριζε ολόκληρη.
Νόμισα, την πρώτη φορά ότι ήταν η γάτα
που ήθελε να μπει μέσα και την σκουντούσε για να την ακούσω,
αλλά δεν ήταν.
Την δεύτερη, μετά από μερικές ώρες πετάχτηκα έντρομη έξω.
Μετά μπήκα στα διάφορα sites καταγραφής σεισμών στην Ελλάδα,
και δεν είδα κάτι στην περιοχή. :dunno:
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 04 Απρ 2013, 01:55

Ας δούμε και κάτι πιό αισιόδοξο.

Η Pam Coronado είναι μέντιουμ και remote viewer που συνεργάζεται με την αστυνομία σε περιπτώσεις ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. http://www.youtube.com/watch?v=tcAa4pNeWSk

Αυτό είναι ένα ενημερωτικό που στάλθηκε στους συνδρομητές της τον Ιανουάριο, με τίτλο “Που οδηγείται ο κόσμος?»

Με λίγα λόγια, λέει, ότι επειδή πολλά ακούγονται για το 2012 και το μετέπειτα, από τη μία οι καταστροφολόγοι και από τη άλλοι οι νεοεποχήτες, αποφάσισε να «δει» στο μέλλον και σαν στόχο έβαλε το 2020.
Και όπως λέει, αυτά που είδε είναι κάπου στη μέση των δύο θεωριών.

Η γη και οι άνθρωποι θα υπάρχουν ακόμα, αν και παρατήρησε ότι θα υπάρχει μία μείωση στον πληθυσμό.
Της είναι δύσκολο να περιγράψει τις κοινωνικές συνθήκες το 2020 διότι σε κάθε ήπειρο θα είναι διαφορετικές απ αυτές που ζούμε τώρα.
Η μέση ανατολή δεν θα γίνει ξαφνικά ειρηνική. Αν και αισθάνεται ότι θα υπάρξει μία κυρίαρχη προσωπικότητα που θα κηρύττει την ειρήνη σε αυτή την περιοχή.
Η Αφρική θα προοδεύσει στα θέματα πείνας και ασθενειών.
Κοίταξε και την αγαπημένη της Ελλάδα, λέει, και είδε ότι δεν είναι πλέον μέλος της ΕΕ και είχε επιστρέψει στου παλιούς γνωστούς δρόμους του εμπορίου.
Η Αμερική είχε γίνει λιγότερο εξαρτημένη απο το πετρέλαιο.
Υπήρχαν προγράμματα που προωθούσαν τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι μέσω skype.
Οι πόλεις λειτουργούσαν περισσότερο σαν χωριά με το να γίνονται πιο ανεξάρτητες και στον επαγγελματικό τομέα και στη γεωργία.
Δεν είδε καθόλου χαρτονομίσματα.
Είδε περισσότερο πράσινο στις αγροτικές περιοχές και κτήρια με πράσινο στις ταράτσες.
Επίσης είδε σημαντική μείωση στην κυκλοφορία στους δρόμους επειδή οι άνθρωποι περισσότερο περπατούσαν, ειχαν ποδήλατα ή ακόμα και άλογα. Τα αυτοκίνητα που είδε ήταν μικρότερα σε μέγεθος.
Παρ όλο που όλα έδειχναν να έχουμε επιστρέψει σε ένα πιό απλό τρόπο ζωής με εστίαση στην κοινότητα, η τεχνολογία μας επέτρεπε να είμαστε σε επαφή με όλη τη γη.

Είδε περισσότερη ένταση απο το 2013 ώς το 2015 απ ότι το 2012. Και πιστεύει ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μεγάλο μέρος της διαφθοράς να έρχεται στην επιφάνεια ώστε να μπορεί να μετασχηματιστεί και να εξισορροπιστεί.
Αν και δεν ήταν εντελώς ο πλανήτης της ουτοπίας που είχε ακούσει, τα πράγματα είχαν σίγουρα μία θετική κατεύθυνση.
Where is the World Headed?

Everywhere you turn there are prophecies about 2012. Some zealous doomsdayers are making a lot of noise and ramping up the collective anxiety meter. After several false alarms I believe most of us are simply weary from the constant barrage of "no really, this is it, this is the time the world will end." Each time, the deadline passes, we wake up as usual and go about our daily grind wondering what all of the fuss was about. Remember Y2K?

What about those mystics on the other side of the fence who say 2012 marks the beginning of a new consciousness into a collective state of peace, love, bliss and the golden age, or ascension? No more greed, no more war, no more hate?

Rather than jump into a theoretical debate, I decided to actually view the future and chose 2020. I would have to say my vision of things falls somewhere in the middle.

The Earth was still here and there were people still on it. :) I did note that the population was less than it is currently, but there were still billions of people here.

Other than population, it was impossible to make any blanket statement about society in 2020 because each continent will be experiencing it differently, as they do now.

The Middle East will not suddenly become a gentle and peaceful nation. Though I did feel there would be a dominant person preaching peace in those regions.

Africa seems to advance in a way that reduces disease and famine. I had to check in on my beloved Greece and felt that they were no long part of the Euro system and had returned to their old world ways of trade and commerce.

The US had become less oil dependent but not entirely. Programs were in place to reward employers who allowed their workers to work from home using Skype and other technologies and stay off of the roads. Towns were functioning more like villages and becoming self dependent in both business and agriculture. I will note that I saw virtually no use of paper cash in the US. I saw more green space in urban areas, and many more buildings with green (growing) roofs. I noted a significant reduction in traffic also due to people walking, biking and even riding horses. Not everyone mind you had given up their cars but the cars I saw were smaller. While we seemed to be returning to a simpler life style with a village or community focus, technology allowed us to stay connected globally.

I saw more transition during the years 2013 to 2015 than in 2012. I do believe that we will continue to see large scale corruption exposed so that it can be transformed and balanced.

While it wasn't entirely the utopia I've heard about, things were most certainly moving in a positive direction.
transients.info
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Πέμ 04 Απρ 2013, 02:02

Μακαρι...ιδιαιτερα για την Ελλαδιτσα μας :)
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 04 Απρ 2013, 03:52

χθες το βράδυ ένιωσα κι εγώ σεισμό τέτοια ώρα περίπου

και σήμερα το πρωι δηλαδή ...χθες κοιταξα να δω που έγινε αλλά μόνο για Κρήτη βρήκα κάτι;

η Ετνα το παράκανε κρίνοντας από το extinction protocol

αλλά εγώ ήρθα εδώ να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο κανάλι που βρήκα κι ίσως δεν το έχετε πετύχει ως τώρα

αυτό το βίντεο μου αρεσε αν και δεν κατάλαβα και πολλά από τα επιστημονικά που λέει σε ένα άλλο που το λινκ είναι μακρυνάρι και δεν θα "βγει" αλλά και αυτό εδώ αρκεί για να καταλάβετε τι παίζει...

Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 05 Απρ 2013, 01:29

Joy έγραψε: Αλλά και σε αυτη την καταιγίδα τέρας στον Ατλαντικό που πιάνει από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ ως την Πορτογαλία και απο την Γροιλανδία ώς την Καραϊβική.
Εικόνα
http://oeaf.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html
Ο συσχετισμός ατμοσφαιρικών πιέσεων και σεισμών δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι κάτι που εξετάζεται εδώ και καιρό.
Σήμερα είχαμε και ενα σεισμό στη Γροιλανδία.
Τι απέγινε με αυτή την καταιγίδα?
κανένα νεώτερο?
Διαλύθηκε?
Μαζεύει ακόμα?
Ξεσπασε?
Που?
κλπκλπκλπ
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Παρ 05 Απρ 2013, 02:09

"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 05 Απρ 2013, 02:56

ION 4ever έγραψε: Τι απέγινε με αυτή την καταιγίδα?
κανένα νεώτερο?
Διαλύθηκε?
Μαζεύει ακόμα?
Ξεσπασε?
Που?
κλπκλπκλπ
Απ όσο ξέρω περίμεναν να εξασθενήσει περνώντας στην Ευρώπη.
Η πλημμύρες σε Πορτογαλία και Ισπανία είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
Και πιθανότατα οι σεισμοί (μετά από 150 χρόνια) στην Ισλανδία να έχουν σχέση.
Lazy Dog έγραψε:Ταιριαζει και εδω....

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ CNN... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ...!!!

(αν και δεν νομιζω να γινει απο εκει το μπαμ)
Το κυρίως μπαμ μπορεί να μη γίνει από εκεί αλλά μπορεί να σχετίζεται.
Μπορεί να ξεκινήσει κάτι εξ αιτίας της Κορέας. Δεν ξέρουμε τι όπλα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να σταματήσουν ή να τον τιμωρήσουν. Το HAARP π.χ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν όπλο από μόνο του είτε σαν υποβοηθητικό για άλλα όπλα. Το τι αναταραχή και ζημιές μπορεί να προκαλέσει στην ατμόσφαιρα και στην ισορροπία της φύσης αν μπεί σε πλήρη ισχύ δεν το ξέρουμε.
Και να γίνει...της Κορέας στο τέλος..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Απρ 2013, 08:43

Δεν πολυπιστεύω στην επαλήθευση τέτοιων προφητειών, αλλά τη φέρνω εδώ μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και επαληθευτεί.

ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

(Αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρα ένα "μεγάλο γεγονός", για τον Ελληνισμό αν μη τι άλλο.)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 05 Απρ 2013, 09:26

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

http://attikanea.blogspot.gr/2013/04/bl ... _7939.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 05 Απρ 2013, 10:11

aftokaitoallo έγραψε:χθες το βράδυ ένιωσα κι εγώ σεισμό τέτοια ώρα περίπου

και σήμερα το πρωι δηλαδή ...χθες κοιταξα να δω που έγινε αλλά μόνο για Κρήτη βρήκα κάτι;

η Ετνα το παράκανε κρίνοντας από το extinction protocol

αλλά εγώ ήρθα εδώ να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο κανάλι που βρήκα κι ίσως δεν το έχετε πετύχει ως τώρα

αυτό το βίντεο μου αρεσε αν και δεν κατάλαβα και πολλά από τα επιστημονικά που λέει σε ένα άλλο που το λινκ είναι μακρυνάρι και δεν θα "βγει" αλλά και αυτό εδώ αρκεί για να καταλάβετε τι παίζει...

Χθες το απόγευμα είχε πολλά περίεργα σύννεφα πάνω από την Αθήνα, όποτε τα βλέπω και πιστέψτε με είχα πολλή καιρό να τα δω, κάνει μεγάλο σεισμό κάπου στην Ελλάδα !!
Τα Δωδεκάνησα δίνουν σήμερα συνεχείς μικροσεισμούς ...................
Ελπίζω να βγω λάθος !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 05 Απρ 2013, 11:14

Αυτό το νήμα είναι απλά φοβικό, κατά την πολύ προσωπική μου άποψη,
που δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο από την ικανοποίηση της ανάγκης να εξωτερικεύουν
(δηλαδή να γεννηθούν και να αποκτήσουν πραγματική υπόσταση)
παρασιτικές φοβικές σκεπτομορφές που υποθάλπουμε μέσα μας
οι οποίες δεν έχουν καμία ποιοτική – θρεπτική αξία για την ανάπτυξη μας.
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 05 Απρ 2013, 11:38

Εγώ το διασκεδάζω περισσότερο Ήλιε παρά φοβάμαι,δες το σαν διαγωνισμό προφητειών.

"So You Think You can predict"

:lol: :lol: :lol:
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 05 Απρ 2013, 11:41

firefightergr έγραψε:Εγώ το διασκεδάζω περισσότερο Ήλιε παρά φοβάμαι,δες το σαν διαγωνισμό προφητειών.

:roflroll: :roflroll: :roflroll: :trampolino:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 05 Απρ 2013, 12:05

firefightergr έγραψε:Εγώ το διασκεδάζω περισσότερο Ήλιε παρά φοβάμαι,δες το σαν διαγωνισμό προφητειών.

:urock: :respect: :freak:
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”