Αρτέμης Σώρρας

Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Αρτέμης Σώρρας

Δημοσίευση από Joy » Τετ 06 Φεβ 2013, 13:25

Μα στους Ε παραπέμπουν με τα λεγόμενα τους και την στάση τους, αυτό είναι αλήθεια.
Δεν θυμάμαι τωρα ποτε, που και απο ποίον είχα διαβάσει οτι οι Ε, η κύρια ομάδα, είναι Έλληνες που βρίσκονται στην Αμερική (αν και δεν μου αρέσει αυτό)...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων..

Δεν ξέρω αν αυτο γίνεται εσκεμμένα. Να σπρώχνουν δηλαδή την φαντασία όσων έχουν διαβάσει περί Ε προς αυτό το σημείο.
Όπως επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν είναι έτσι όπως τα λένε και όπως παρουσιάζονται.
Αυτό που ξέρω όμως και αφορά εμένα προσώπικά, είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο Σώρρας. Μου βγάζει μία σκοτεινιά (και μία πουτανιά επίσης)..
Βέβαια θα μπορούσε κανείς να πεί ότι αυτοί δεν είναι και καμία ομάδα αγίων, άνθρωποι είναι...και γιατί να μην βάλουν ένα καπάτσο και σκληρόπετσο (και ίσως του υποκοσμου) άνθρωπο μπροστά που να αντέχει και να μπορεί να διαχειρίζεται τα δύσκολα?
Δεν ξέρω...πρέπει να ακούσω και κάποιον αλλο να μιλάει απο την ομάδα διότι μόνο τον Σώρρα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής ν ακούσω..
Πάντως ότι και να είναι ολο αυτό, δεν είναι απλή υπόθεση...υπάρχουν γερές πλάτες απο πίσω..
Είτε αυτές είναι Ε, είτε ξένες μυστικές υπηρεσίες με διαφορετικά συμφέροντα απο αυτές που αλωνίζουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 06 Φεβ 2013, 16:45

Ε ναι. Συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτό είναι που χρειάζεται.

Παρακολουθούμε ότι μπορούμε και προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε.

Σίγουρα υπάρχουν πλάτες. Υπάρχει και παρασκήνιο.

Εμείς βλέπουμε το κερασάκι στην τούρτα που είναι ο Σώρρας.
Δεν μπορούμε να έχουμε σφαιρική άποψη.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Φεβ 2013, 17:31

Σημερινή πρωινή συνέντευξη του Αντώνη Βαλσαμάκη
εκπροσώπου της end.

Διευκρινίζει επαναλαμβάνει
και προς το τέλος αναφέρεται στην περίπτωση του Ικα
όπου και εκεί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν
και την απάντηση του έλαβαν.
Α' μερος
http://k006.kiwi6.com/hotlink/m8l49bxn5 ... _00_00.mp3
η
http://kiwi6.com/file/m8l49bxn5z
από το 8:05 με μια διακοπή με διαφημίσεις.

Β' μέρος

μόνο λίγα λεπτά
http://k006.kiwi6.com/hotlink/7027xatc1 ... _00_00.mp3
η
http://kiwi6.com/file/7027xatc1b

από την αρχή μέχρι το 5:50
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 07 Φεβ 2013, 08:44

Όταν το είπε η Βίκυ, θυμήθηκα την φήμη ότι δήθεν ο Σώρρας είχε πουλήσει μυστική τεχνολογία στους αμερικάνους κι έτσι είχε συγκεντρώσει αυτό το ποσό... Πώς κόλλησε τώρα αυτό, ε; Φυσικά δεν ξέρουμε αν ισχύει.. Είναι τόσες οι φήμες για τον Σώρρα, που μάλλον ούτε τα μισά δεν ξέρουμε...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 07 Φεβ 2013, 10:12

Πω... τόσο σημαντικό ήταν αυτό που είπα, ωρε; :shock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 11:40

ArELa έγραψε:Αυτό ειναι που μάλλον δεν εννοουν ουτε και πολλοι αφυπνισμένοι να εμπεδώσουν δοκτορέσσα. Το χρήμα που εξαναγκαστικα, καταναγκαστικά και πειθαναγκαστικά μαζευουν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. Στοχος ειναι ο πλήρης αφανισμός, η πλήρης εξοντωση πώς το λένε, του ελληνικού γένους/εθνους και το σβήσιμο της Ελλάδας σαν εθνική-κρατικη οντοτητα από το χάρτη. Σαφώς και θα λεηλατήσουν τα πάντα, αλλά ο βασικοτατος στόχος είναι αυτός που προανέφερα και οχι η αποπληρωμή του χρέους. Ποτε θα γινει αντιληπτό αυτο;

Αν ήθελαν να μαζέψουν χρήμα, θα μειωναν φόρους, και δε θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο. Τα λουκέτα που ΑΥΤΟΙ επιδίωξαν να μπουν, ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν θέλουν να μαζέψουν χρημα για καμία αποπληρωμή χρέους. Το χρημα θέλουν να το μαζεύουν ΜΟΝΟΝ για να μας φτωχοποιήσουν σε βαθμό απόλυτης εξαθλίωσης και πείνας. Ηδη μεγάλο μέρος του πληθυσμου βρίσκεται σ'αυτή την κατάσταση, αλλά αυτοί δεν θα ησυχάσουν αν δε βρεθουν ΟΛΟΙ εκεί.

Άλλη απόδειξη πως μπηκε μπροστά η σχεδιάρα αποπληιθυσμου ειναι η πλήρης ανυπαρξία περίθαλψης. Η Τούλα (η πρώην νοικοκυρά μου) καρκινοπαθης, δεν δικαιούται συνταγής αντικαρκινικών φαρμάκων από ταμείο του Δημοσίου (στο οποιο υπάγεται) και δεν τα γράφουν ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ πως αν δεν τα πάρει, θα πεθάνει μια ώρα αρχύτερα. Έχει εξαντληθεί οικονομικά με χαράτσια ΚΑΙ μισθολογικές μειώεσεις και φυσικά δεν δυναται να παιρνει φάρμακο αξίας 500Ε κάθε μήνα... Μένει λοιπόν ακάλυπτη φαρμακευτικά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!

Τι αλλο πρέπει να γινει τελικά για να γίνει κατανοητό πως τα λεφτά που επιβάλλουν να πληρώνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΟΥΣ;
Πρέπει να βγουν να το πουν με λόγια; Μα το λένε ξεκάθαρα με πράξεις!
δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, αλλά εννοείται πως αυτά που λέει εδώ η Αρέλα είναι απολύτως σωστά. την υπόθεση την έχω μάθει από το Ολυμπία όπου και εξαιρετικά καχύποπτη ούσα έχω πει κι εκεί περίπου αυτά που λέει εδώ η Αρέλα, ότι λεφτά υπάρχουν άλλος είναι ο στόχος τους, ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί να είναι DEBT SLAVE όπως αρνήθηκαν οι Ισλανδοί, είναι υπόθεση Σπάρτακος, I am Spartacus να πούνε όλοι, είμαι ελεύθερος δεν χρωστάω σε κανέναν κερατένιο faggot και φυσικά δεν παραδίδω την εθνική κυριαρχία της χώρας μου για κανένα ΧΡΕΟΣ ούτε κανένα εθνος από τα τόσα στη γη θα πρέπει ποτέ να έχει τέτοια πιθανότητα δηλαδή να χαθεί η κυριαρχία εξαιτίας ΧΡΕΩΝ. αυτά πρέπει να αποσυνδεθούν. το να ΣΒΗΣΕΙΣ λοιπόν χρέος έχει δύο πλευρές, η μία είναι τύπου Σώρρα η άλλη αυτή που λέω, εγώ στην προσωπική μου ζωή δεν είδα ποτέ μαζεμένα όσα λένε πως χρωστάω πως είναι δυνατόν λοιπόν να τα χρωστάω όταν ούτε μία μέρα δεν έχω δει τόσο μαζεμένο χρήμα; αλλά και να το χρώσταγα με κάποιο άλλο τρόπο ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;
δεν πιστεύω λοιπόν όπως δεν πίστευα από την αρχή πως α) είναι αυτή η λύση και β) πως καν ισχύει! έχω κανει μιαν ερώτηση η οποία δεν έχει απαντηθεί από κανέναν εκεί στο ολυμπία, τα λεφτά αυτά που διατείνεται πως έχει καταθέσει (και που όμως αντιφάσκει στην συνέντευξή γιατί την μία λέει τα εξακοσια και στο καπάκι δεν είναι εξακόσια) αυτά τέλος πάντων τα ομόλογα άπαξ και τα αποδεχτεί ένας επίσημος φορέας ότι έχουν αντίκρυσμα σε χρήμα μήπως τότε αυτά τρόπον τινά νομιμοποιούνται; ομόλογα κυκλοφορούν διάφορα και μην ξεχνάμε πριν το σεισμό της Ιαπωνίας Ιάπωνες είχαν συλληφθεί στα σύνορα με Ελβετία με χαρτοφύλακες που περιείχαν ομόλογα ικανά να σβήσουν το χρέος της Ιαπωνίας.

όλοι μπορούν με κάποιου είδους ομόλογα να σβήσουν χρέη κρατών. μία απλή παρατηρηση: τι σημαίνει αδαμαντορυχείο; χρυσορυχείο; τι σημαίνει κοιτάσματα πλουτωνίου; εκεί είναι ο πλούτος στην ιδιοκτησία αυτών, αμύθητος πλούτος το πετρέλαιο ωχριά μπροστά του, ποιοι τα κατέχουν αυτά;

άρα ο πραγματικός μας αμύθητος πλούτος βρίσκεται στο έδαφος της Ελλάδας για να σωθεί από τα αρπακτικά δεν τα ξεπληρώνεις με ένα κόλπο όσο γκροσσο και να είναι. δεν αποδέχεσαι πως έχει σχέση το χρέος σου το κατα κεφαλήν με την εθνική κυριαρχία με τα φιλέτα της χώρας σου! τόσο απλό. κι οι νενέκοι της βουλής αυτά τα αισχρά τομάρια είπαν ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΞΈΡΞΗ.

και η αρχαιότητα φίλοι και φίλες είχε χρέη, στους Πέρσες, τι έκαναν; έδωσαν γη και ύδωρ; οχι. τους πάτησαν τον σβέρκο στα πεδία μαχών. και δεν αποδέχτηκαν ότι το χρέος τους είχε σχέση με την πατρίδα ή ότι μπορούσαν οι πέρσες να τους αφαιμάξουν με τον τρόπο που λέει κι η Αρέλα.

που θα ήμασταν αν η Αρχαία Αθήνα ή η Σπάρτη είχαν πει ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΡΞΗ;
ή αν ως δια μαγείας μια τράπεζα της ανατολής τότε είχε κάτι σκόρπια ομόλογα στον πλανήτη που τον ξεχρέωναν; τα αλισβερίσια με τον Ξέρξη πρέπει να κοπούν μαχαίρι.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 11:55

θέλω να πω, το ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΡΞΗ είναι πολύ κοντά στο ΕΛΑ ΞΕΡΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΟΥ.

πάρα πολύ κοντά, γιατί απέχουν και τα δύο τρομερά από το ΞΕΡΞΗ GO FUCKYOURSELF.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 07 Φεβ 2013, 12:17

Μα και ο Σώρρας αυτά λέει, βρε παιδιά. Το ότι διατείνεται πως έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι ακόμα κι εμείς που τον υποστηρίζουμε θεωρούμε πως όντος τα έχει, ούτε ότι κι αυτός θέλει να ξεπληρώσει κανένα χρέος. Αυτός χτυπιέται (στην κυριολεξία όμως, έχει σπάσει τραπέζια ο τύπος) να ελεγχθεί το χρέος να δούμε αν όντως χρωστάμε και ΑΝ χρωστάμε τότε να πληρώσουμε!!! Και φαίνεται ότι το λέει και ειρωνικά. Βγάζει μάτι ο άνθρωπος! Προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα λεφτά -αν και πάντα κρατάω μια πισινή- αλλά θεωρώ μεγάλη μαγκιά κι εξυπνάδα ότι προσπαθεί να εκβιάσει έλεγχο με τέτοιο τρόπο. Γιατί άλλο να φωνάζεις απλά να γίνει έλεγχος, κι άλλο να εμφανίζεσαι με λεφτά για το χρέος ας πούμε και να απαιτείς να γίνει έλεγχος για να δωθούν. Ειδικά σε έναν λαό που μέχρι τώρα δέχτηκε το ένα π@@α μετά το άλλο χωρίς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αντίδραση (την γνώμη μου για τις εξορμήσεις των Αθηναίων στο Σύνταγμα την ξέρετε), φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να βρεθεί κάτι να προκαλέσει, να εκβιάσει το αυτονόητο. Τον έλεγχο και εν συνεχεία το αναπόφευκτο σουτηδόν στους "δανειστές" μας. Αλλά τελικά ο ίδιος αυτός λαός πολεμάει την μοναδική ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ελπίδα του να ενωθούν κάτω από μία δυναμική ΚΙΝΗΣΗ.

Κατά τ' άλλα, μια και πήγαμε στην αρχαία ιστορία... οι έλληνες έχουν γενικά την τάση να λοιδωρούν, να σκοτώνου, και να εξορίζουν είτε κυριολεκτικά είτε συμβολικά και με την συμπεριφορά τους, τους καλύτερούς τους... Ας μην αναφέρουμε τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παραδείγματα, γιατί θα σιχαθούμε την φάρα μας.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 07 Φεβ 2013, 12:18

Πω... τόσο σημαντικό ήταν αυτό που είπα, ωρε;
Είδες τι κάνεις ώρες-ώρες; :lol: Ε, υπάρχει γενικά η φήμη... είχες κι εσύ το διαισθητικό σου, να μην του δώσουμε μια βάση;;;
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 12:25

Mantam Froufrou έγραψε:Μα και ο Σώρρας αυτά λέει, βρε παιδιά. Το ότι διατείνεται πως έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι ακόμα κι εμείς που τον υποστηρίζουμε θεωρούμε πως όντος τα έχει, ούτε ότι κι αυτός θέλει να ξεπληρώσει κανένα χρέος. Αυτός χτυπιέται (στην κυριολεξία όμως, έχει σπάσει τραπέζια ο τύπος) να ελεγχθεί το χρέος να δούμε αν όντως χρωστάμε και ΑΝ χρωστάμε τότε να πληρώσουμε!!! Και φαίνεται ότι το λέει και ειρωνικά. Βγάζει μάτι ο άνθρωπος! Προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα λεφτά -αν και πάντα κρατάω μια πισινή- αλλά θεωρώ μεγάλη μαγκιά κι εξυπνάδα ότι προσπαθεί να εκβιάσει έλεγχο με τέτοιο τρόπο. Γιατί άλλο να φωνάζεις απλά να γίνει έλεγχος, κι άλλο να εμφανίζεσαι με λεφτά για το χρέος ας πούμε και να απαιτείς να γίνει έλεγχος για να δωθούν. Ειδικά σε έναν λαό που μέχρι τώρα δέχτηκε το ένα π@@α μετά το άλλο χωρίς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αντίδραση (την γνώμη μου για τις εξορμήσεις των Αθηναίων στο Σύνταγμα την ξέρετε), φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να βρεθεί κάτι να προκαλέσει, να εκβιάσει το αυτονόητο. Τον έλεγχο και εν συνεχεία το αναπόφευκτο σουτηδόν στους "δανειστές" μας. Αλλά τελικά ο ίδιος αυτός λαός πολεμάει την μοναδική ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ελπίδα του να ενωθούν κάτω από μία δυναμική ΚΙΝΗΣΗ.

Κατά τ' άλλα, μια και πήγαμε στην αρχαία ιστορία... οι έλληνες έχουν γενικά την τάση να λοιδωρούν, να σκοτώνου, και να εξορίζουν είτε κυριολεκτικά είτε συμβολικά και με την συμπεριφορά τους, τους καλύτερούς τους... Ας μην αναφέρουμε τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παραδείγματα, γιατί θα σιχαθούμε την φάρα μας.
έτερον εκάτερον
ουδείς άσφαλτος

τι σχέση έχει αυτό με το βαβυλωνιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα που επικρατεί ως τις μέρες μας; καλούμαστε ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ τουλάχιστον να σταθούμε στο ύψος των προγόνων μας κι εμείς ή στηνόμαστε στα τέσσερα ή λέμε στους βιαστές μας "σου δίνω τόσα για να μην με βιάσεις";;

κάποιος εξαιρετικά πληροφορημένος με ψευδώνυμο στο Ολυμπία είχε ανεβάσει μια σεντονάρα που θα την ζηλεύαμε όλοι σχετικά με τα δάνεια και τους πολέμους από αρχαιοτάτων χρόνων. δυστυχώς δεν το έχω κρατήσει.
ξεκίναγε από Βαβυλώνα ο τύπος κι έφτανε μέχρι ναυμαχία της Σαλαμίνας. ένα από τα πιο διαφωτιστικά σχόλια που έχω πετύχει στο διαδίκτυο.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Φεβ 2013, 12:59

Mantam Froufrou έγραψε:Μα και ο Σώρρας αυτά λέει, βρε παιδιά.
Το ότι διατείνεται πως έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι
ακόμα κι εμείς που τον υποστηρίζουμε θεωρούμε πως όντος τα έχει,
ούτε ότι κι αυτός θέλει να ξεπληρώσει κανένα χρέος.
Αυτός χτυπιέται (στην κυριολεξία όμως, έχει σπάσει τραπέζια ο τύπος)
να ελεγχθεί το χρέος να δούμε αν όντως χρωστάμε
και ΑΝ χρωστάμε τότε να πληρώσουμε!!!
Και φαίνεται ότι το λέει και ειρωνικά. Βγάζει μάτι ο άνθρωπος!
Προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα λεφτά -αν και πάντα κρατάω μια πισινή- αλλά θεωρώ μεγάλη μαγκιά κι εξυπνάδα ότι προσπαθεί να εκβιάσει έλεγχο με τέτοιο τρόπο.
Γιατί άλλο να φωνάζεις απλά να γίνει έλεγχος,
κι άλλο να εμφανίζεσαι με λεφτά για το χρέος ας πούμε
και να απαιτείς να γίνει έλεγχος για να δωθούν.

Ειδικά σε έναν λαό που μέχρι τώρα δέχτηκε το ένα π@@α μετά το άλλο χωρίς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αντίδραση (την γνώμη μου για τις εξορμήσεις των Αθηναίων στο Σύνταγμα την ξέρετε), φαίνεται πως ΕΠΡΕΠΕ να βρεθεί
κάτι να προκαλέσει, να εκβιάσει το αυτονόητο.
Τον έλεγχο και εν συνεχεία το αναπόφευκτο σουτηδόν στους "δανειστές" μας.
Αλλά τελικά ο ίδιος αυτός λαός πολεμάει την μοναδική
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ελπίδα του να ενωθούν κάτω από μία δυναμική ΚΙΝΗΣΗ.
Με πρόλαβες.

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τι εχει και τι δεν εχει.
Ούτε επίσης με ενδιαφέρουν
οι απόψεις που κυκλοφορούν για την END και το άτομο του.

Θέλω όμως να δώ μια επίσημη και αποδεδειγμένη θεση του περί Απατεωνα.
Έχει προκαλέσει πάρα πολύ το ελληνικό κράτος
και εξακολουθούν να τον αγνοούν.
Αν ήταν πράγματι αποδεδειγμένα απατεώνας,
τα Κανάλια θα είχαν μια πολύ ωραία ιστορία
(θα είχαν λυσσάξει στην πραγματικότητα οι απανταχού μαιντανοαναλυτές)
να μας απασχολούν κάθε μέρα με το σήριαλ END. Σωρρας.
Αλλά όλως περιέργως σιωπή. άκρα του τάφου σιωπή.
Σιωπή και απαξίωση.

Ας βγουν και να πουν γιατί δεν δέχθηκε το ΙΚΑ
την οικονομική βοήθεια που τους πρότειναν.
Ας βγουν να πουν γιατί δεν δέχονται να δούμε
που και Πόσα χρωστάμε
να τα δώσουμε αν χρωστάμε.

Είτε μπλοφάρει είτε όχι έχει καρφώσει ένα splinter πολύ καλά
μέσα στο κυβερνοχρηματοοικονομικό σύστημα.
Και όχι μόνο στο ελληνικό.
Από τα συμφραζόμενα
(και καλό θα ηταν aftokaitoallo ακούσεις μερικές συνεντεύξεις του)
φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά με ποιους τα βάζουν.

Αυτή η ιστορια για μένα θα λήξει άπαξ και οριστικά
όταν αποδειχθεί επίσημα και με στοιχεία ότι λέει αρλούμπες.
Και λέω επίσημα διότι και ο ίδιος επίσημα και με τον νόμο κινείται.
Ούτε ανώνυμος είναι ούτε κυκλοφορεί και λέει τις απόψεις του
στα μπλόγκς.

Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ένδειξη ότι το χαρτί που παίζει
είναι καλό χαρτί
είμαστε πολύ βλάκες που ακόμα το συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 13:38

το χρήμα και η απατεωνιά του χρήματος δεν νομίζω να είναι το θέμα μας.
η αποδοχή ή όχι του χρέους με τίμημα την εθνική κυριαρχία ναι.
η μη αποδοχή του χρέους είναι ο μόνος ορθός δρόμος που δυστυχώς δεν πήραμε με βάση το τιμημα που ερχόταν παρέα με το χρέος.
για να ακυρώσουμε τις υπογραφές και τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ πρέπει να γίνει επανάσταση πρέπει να στηθούν κρεμάλες γιατί το τίμημα ήταν δυσανάλογο κάθε χρέους και για κάθε λαό.
παρτίδα ποκερ έπαιξε με μοναδικό σκοπό την μεταπώληση των φιλέτων της χώρας και την γενοκτονία των Ελλήνων τόσο ο Τζέφρυ όσο και πολλοί άλλοι ελαφρά τη καρδία.
χάνουμε χρόνο μιλώντας για απατεωνιές στην απατεωνιά και μπλόφες στους μπλοφαδόρους.
η παρτίδα διαιωνίζεται έτσι. η πατρίδα χάνεται έτσι. δεν είναι αυτό η Ελλάδα, με βρίσκετε αντίθετη. ο Σώρρας και κάθε τέτοιος επίσης. η επανάσταση πρέπει να είναι μη βίαιη φιλειρηνική κτυπώντας την καρδιά του συστήματος.

εγώ πάντως debt slave δεν είμαι και δεν θέλω κανείς να εξαγοράσει την "ελευθερία" που διατείνεται πως έχω χάσει ενώ εγώ την νοιώθω να μου διαποτίζει το είναι μου με τίμια ή άτιμη απατεωνιά.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Φεβ 2013, 13:48

aftokaitoallo έγραψε:η μη αποδοχή του χρέους είναι ο μόνος ορθός δρόμος που δυστυχώς δεν πήραμε με βάση το τιμημα που ερχόταν παρέα με το χρέος.
για να ακυρώσουμε τις υπογραφές και τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ πρέπει να γίνει επανάσταση πρέπει να στηθούν κρεμάλες γιατί το τίμημα ήταν δυσανάλογο κάθε χρέους και για κάθε λαό.
και ένας, δεν λέω ο μόνος δρόμος, για να αποδειχθεί
η απάτη του χρέους είναι αυτό που προτείνει η End
Μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί όσο πρέπει.
Όσο για την επανάσταση όσο είμαστε διαχωρισμένοι
κάθε Έλληνας και μια άποψη μη σου πω που θα καταλήξουμε.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Φεβ 2013, 14:03

Από http://www.artemis-sorras.com/?p=412
ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/00 ... ikoys.html Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 0:47 πμ
By vassilis On February 6, 2013 · Add Comment

Στέφανος Βαβούρας

24 Ιανουαρίου στις 10:59 μ.μ. ·
· ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ (ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END) ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Μεταξὺ τῶν ἐρωτήσεων τὶς ὁποῖες μοῦ θέτουν πολλοὶ, γιὰ τὸ θέμα του Σῶρρα καὶ τῶν 600 ΔΙΣ USD, εἶναι καὶ ἡ ἐξῆς:

“Γιατὶ ὁ Σῶρρας, ἐφ’ὅσον ἔχει 600 ΔΙΣ USD, δὲν ἀγορὰζει ὅλα τὰ ὁμόλογα τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὴν ἀγορὰ,τὶς Τράπεζες;;;”

Ὁ Σῶρρας ἔχει καταθέσει ΟΜΟΛΟΓΑ τῶν ΗΠΑ,ὕψους 600 ΔΙΣ USD. Τὰ ὁμόλογα αὐτὰ ἔχουν κατατεθεῖ στὸν λογαριασμὸ τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος, μὲ ἐξαιρετικῶς εὐνοϊκοὺς ὅρους γιὰ τὴν Ἑλλαδα (ἔναντι τῶν ὅρων τῆς τρόικας) γιὰ νὰ ἀπαλλαγῆ ἡ πατρίδα μας ἀπὸ τὰ δεσμὰ τοῦ ΔΝΤ, τῶν τοκογλύφων, τῶν Παγκοσμιοποιητῶν!
Ἐὰν ἡ κυβέρνησις ἀνοίξη τὸν λογ/σμὸ ΜΑΣ, τότε αὐτὴ μπορεῖ, ἀμέσως, νὰ μετατρέψη τὰ ὁμόλογα σὲ «μετρητὰ»! Δηλαδὴ τὰ ὁμόλογα αὐτὰ ρευστοποιοῦνται στὴν διακρατικὴ ἀγορὰ!

Θυμηθῆτε:
Μὲ ὁμόλογα μᾶς ἐχρἐωσαν καὶ μᾶς ἐδέσμευσαν! Μὲ ὁμόλογα μποροῦμε νὰ ἀπαλλαγοῦμε!
Αὐτοὶ ἔχουν τὸν Σόρρο, ἐμεῖς ἔχομε τὸν … Σῶρρα!
Ποιος ἐνοχλεῖται ἀπὸ αὐτὴν τὴν κατάστασι;;

Ὁ Σῶρρας δὲν μπορεῖ νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα καὶ τὶς «ὑποχρεώσεις» τῆς Ἑλλάδος. Δὲν μπορεῖ νὰ βρῆ ὅλα τὰ ὁμόλογα! Δὲν γνωρίζει τοὺς πιστωτὲς (δανειστὲς) τῆς Ἑλλάδος. Άκόμη καὶ ἐὰν βρῆ ὅλους τοὺς πιστωτὲς, δὲν εἶναι βέβαιον ὅτι θὰ δεχθοῦν ὅλοι νὰ τοῦ πωλήσουν τὰ ὁμόλογὰ των!
Δὲν διαθέτει μετρητὰ γιὰ νὰ ἀγορὰση τὸ «χρέος»τῆς Ἑλλάδος! Ἡ Ἑλλὰς ὅμως μπορεῖ, … ἐὰν ἀποδεχθῆ τὴν πρότασι τῆς END! Γιατὶ θὰ ἔχη μετατρέψη σὲ χρήματα τὰ ὁμόλογα τοῦ «Σῶρρα», τὰ ὁποῖα τώρα εἶναι δικὰ της!! … ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Ἔχει ἡ κυβέρνησις ἕναν κατάλογο ὅλων τῶν πιστωτῶν της;; Ὅλων τῶν κατόχων τῶν ὁμολόγων καὶ τῶν «υποχρεώσεὠν» της πρὸς τρίτους;; Γνωρίζει τὸ ἀκριβὲς ποσὸν τοῦ χρέους καὶ τοὺς ὅρους τοῦ κάθε δανειστοῦ – πιστωτοῦ;; Μπορεῖ αὐριο νὰ μᾶς κοινοποιήση (ὠς θὰ ὤφειλε) τὸν κατἀλογο τῶν πιστωτῶν καὶ τοὺς ὡς ἄνω ὅρους;;
(Μᾶλλον δὲν μπορεῖ! ΟΥΤΕ καὶ το ἐπιθυμεῖ!!!!)

Ὁ Σῶρρας ἔχει καταθέσει στὸν λογ/σμὸ μας (τὀν λογ/σμὸ τῶν Ἑλλήνων!!! Δηλαδὴ ΟΛΟΙ οἱ Ἕλληνες μποροῦν νὰ ὀφεληθοῦν ἀπὸ τὴν κατάθεσι αὐτὴ!), ἕξι (6) ὁμόλογα τῶν 100 ΔΙΣ USD ἕκαστον!

Ὅμως:
1. Ὁ Σῶρρας δὲν ἐνεφανίσθη ὡς χρηματιστιραικὴ ἐπιχείρησις γιὰ νὰ «παίζη» μὲ τὰ ὁμόλογα!
2. Δὲν προτίθεται νὰ ἐξαγοράση τὸ Ἑλληνικὸ χρέος καὶ νὰ «ἀγοράση», «δεσμεύση»τὴν Ἑλλὰδα!! Ἐπιθυμεῖ νὰ βοηθήση τὴν πατρίδα του, τὴν Ἐλλάδα! Μὲ τὸν δικὸ του ίδιαίτερο τρόπο!
3. Δὲν μπορεῖ νὰ ἀναζητᾶ αὐτὸς τοὺς πιστωτὲς τῆς Ἑλλάδος! Δὲν εἶναι δικὴ του ὑποχρέωσις!! Ἡ Ἑλλάδα μπορεῖ!
4. Δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ τοὺς βρῆ ὅλους! Κάποιοι ἴσως νὰ μετεβίβασαν τὰ «ὁμόλογα» σὲ τρίτους! Αὐτοὶ ὅμως μποροῦν νὰ μάθουν ποιὸς ἐπιθυμεῖ νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα τῆς Ἑλλάδος!
5. Μπορεῖτε νὰ φαντασθῆτε τὶ θὰ συμβῆ ἐὰν μἀθουν τὰ ἀρπακτικὰ ὅτι κάποιος μὲ «λεφτὰ» ἐνδιαφέρεται νὰ ἀγοράση τὰ ὁμόλογα (χαμηλῆς ἀξίας σήμερα) τῆς Ἑλλάδος;; Αὐτομάτως ἡ τιμὴ των θὰ ἐκτοξευθῆ εἰς τὰ ὕψη!! Τέτοιες εύκαιρίες ἀναμένουν οἱ ὕαινες τοῦ τοκογλυφικοῦ συστήματος!! Ἄρα ὁ Σῶρρας θὰ ὑποχρεωθῆ νὰ τὰ ἀγοράση ὑπερτιμημένα! Δηλαδὴ θὰ σπαταληθοῦν ἀδίκως μεγάλα ποσὰ! (θυμηθῆτε: εἶναι «δικὰ» μας χρήματα! Γιὰ τὴν ὰπελευθέρωσί μας!).
Ἐὰν ὅμως ἐμφανισθοῦν αὐτοὶ νὰ πωλήσουν ἄμα τῆ λήξει των, … τότε ἡ τιμὴ των θὰ εἶναι χαμηλώτερη! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!
Γιατὶ κάποιοι ἐπιθυμοῦν (ἀπερισκέπτως) νὰ σπαταληθοῦν τὰ «χρήματἀ» μας;;
6. Ἁς ὑποθέσωμε ὅτι βρίσκονται κάποια ὁμόλογα σἐ χέρια τρίτων! Δὲν τὰ κατέχει ὅλα ἕνας! Οί κάτοχοὶ των εἶναι (μᾶλλον) πολλοὶ! Τὶ ἀξίας εἶναι τὸ κἀθε Ἑλληνικὸ ὁμόλογο;; Θὰ τοὺς δώση ὁ Σῶρρας ἕνα ὁμόλογο των … 100 ΔΙΣ καὶ οἱ ἄλλοι θὰ τοῦ δώσουν … «ρέστα» ἀπὸ 100 ΔΙΣ;;; (Τὴν διαφορὰ τοῦ δικοῦ των ὁμολόγου ἀπὸ τὸ ὁμόλογὸ μας τῶν 100 ΔΙΣ!). Φαντάζεσθε ὅτι θὰ τοῦ δώσουν …. χρήματα γιὰ τὸ ποσὸν τῆς διαφορᾶς;; … ΕΧΟΥΝ τόσα μετρητὰ;;;;
(Θυμηθῆτε ὅτι .. εἶχε 6 τῶν 100 ΔΙΣ ἕκαστον! Τώρα εἶναι δεσμευμένα καὶ … «παγωμένα» στὸν λογ/σμὸ μας! Τῶν Ἑλλήνων!!!)

(Ἔχετε προσέξει ὁτι οἱ δόσεις τὶς ὁποῖες μᾶς δίδουν (;) δὲν εἶναι ἀκέραια ποσὰ;; Γιατὶ εἶναι 9,2 ΔΙΣ καὶ δὲν εἶναι 9 ΔΙΣ, 10 ΔΙΣ;;)

Ἡ φύσις τῶν συγκεκριμμένων ὁμολόγων (μας !!!) εἶναι τέτοια, ὥστε ΜΟΝΟΝ στὴν διακρατικὴ ἀγορὰ ἔχουν τὸ μέγιστον τῆς ἀξίας των! Γιὰ τὴν Ἐλλάδα, τα 600 ΔΙΣ ὡς σύνολον, εἶναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟ!

Γιατὶ δὲν βρίσκεται ἕνας βουλευτὴς νὰ θέση τὸ θὲμα στὴν Βουλὴ;;
Γιατὶ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτῆς δὲν ἔκανε ούτε μία ἐπερώτησι στὴν Βουλὴ γιὰ τὸ ἐν λόγω θέμα;; Οὔτε κἄν βουλευτὴς τῶν «αντιμνημονιακῶν» κομμάτων!

Γιατὶ δὲν κάλεσε τὸν Σῶρρα ἕνας ἀρχηγὸς κόμματος ὥστε νὰ συζητήσουν τὸ θέμα καὶ νὰ ἐλέγξη ὁ ἀρχηγὸς καὶ τὸ ἐπιτελεῖο του τὰ στοιχεῖα, παρ’ ὅτι ἔχουν ἐνημερωθεῖ ἅπαντες (γιὰ τὴν πρότασι τοῦ Σῶρρα) καὶ μάλιστα ὅχι μία φορὰ;;

Ἀντὶ λοιπὸν κάποιοι νὰ ἀναζητοῦν «ἄλλοθι» σὲ ἐνέργειες τὶς ὁποῖες ὑποτίθεται ὁτι θὰ ἔπρεπε νὰ προβῆ ὁ Ἀρτέμιος Σῶρρας, ἄς ἔλέγξωμε τοὺς πολιτικοὺς μας γιὰ τὴν παράξενη, ὕποπτη καὶ ἔνοχη συμπεριφορὰ των ἔναντι τῆς προτάσεως τοῦ Σῶρρα!

Ἄπ’ ὅτι φαίνεται ἡ ὁμάδα τοῦ Σῶρρα (END), ἔχει μελετήσει πολύ σοβαρὰ τὸ θέμα καὶ ἡ πρότασὶς της εἶναι … άκατμάχητη, ἀπόρθητη! Ἀκατάρριπτη!

Ἄλλοι ὅμως ἔχουν σοβαρὸ πρόβλημα μὲ τὸ θέμα αὐτὸ! Πέραν τῶν μηνύσεων τοῦ Σῶρρα κατὰ τῶν 300 +2 γιἀ ἐσχάτη προδοσία κὰι πράβασι καθήκοντος! Καὶ κἀποια στιγμὴ ἡ Δικαιοσύνη θὰ πράξη τὸ καθήκον της καὶ θὰ τοὺς ὁδηγήση στὰ δικαστήρια! Καὶ ὁ Λαὸς θὰ τοὺς κρίνη καταλλήλως!

Τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΤΕ τὶς γνῶσεις σας!

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΞΑΝΑ:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ!

ΕΚΤΙΜΩ ΟΜΩΣ, ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΣΩΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ “ΜΑΣ” ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΜΑΣ:

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ:
1. ΕΙΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ (ΚΑΙ ΕΜΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ USD (ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ, ….
2. ΕΙΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤ.ΣΩΡΡΑ!)

ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ Ή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ, … ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ «ΜΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ … ΕΝΟΧΟΙ!
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 07 Φεβ 2013, 14:20

Ειχα ξεχασει την παραφιλολογια περι πωλησης στους αμερικανους εξωγηινης τεχνολογιας.
Μετα εστιασα στιγμιαια στο ονομα Αρτέμης--->Άρτεμις και θυμηθηκα τον Γκιολβα
και το υπεροπλο ηχητικο κανονι που ειχε σχεδιασει, το αδοξο τελος κλπ κλπ.
Φαινομενικα καμμια σχεση, αλλα μου εκαναν κλικ τα εξης: Ελλαδα, εξωγηινη τεχνολογια, Αρτεμις.
Τι προστατευε η αρχαια θεα Αρτεμιδα; Το κυνηγι; "θεά και προστάτιδα της φύσης η Άρτεμη θεωρείτο
υπεύθυνη τόσο για τη γεωργία όσο και για την κτηνοτροφία" λεει η βικιπαιδεια.
...
?
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 14:56

όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει

γιατί φιλτάτη θα πρέπει να ασχοληθώ ΚΑΙ με τι λέει ο Σώρρας τώρα; η End σαν φαινόμενο γιατί θα πρέπει να με απασχολήσει;

δεν βλέπω γύρω μου πως η πλειοψηφία ακόμα δεν πεινάει κι έχει να αγοράσει μέχρι και νέα iphone; τουλάχιστον ένα ικανό κομμάτι της πλειοψηφίας ακόμα και τώρα είναι εντελώς στην υλιστική της κοσμάρα. αυτό μπορεί να το "σβήσει" ο Σώρρας ο Καζάκης ο κάθε ένας και η κάθε μία; ή τελικά όλοι αυτοί στο παμπόνηρο σύστημα χρησιμεύουν ηθελημένα ή αθέλητα για να ...διασκεδάσει ο λαός με πιθανές λύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων σε πανελ και παράθυρα μέχρις ότου τελικά τον φέρουν στο σημείο που θέλουν;

η δική μου αντίληψη λέει όχι στο χρέος και λέει όχι και στην αποπληρωμή του, ας σκεφτούμε και την διαδρομή των χρημάτων που θα φτάσουν στο θηρίο για να γινουν νέα εγκλήματα να φτιαχτουν νέοι στρατοί να γίνουν νέα πειράματα, τα λεφτά δεν θα πάνε σίγουρα για καλό. κι ύστερα τι; θα αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη; ενώ έχουν αρχίσει να τσιμπολογάνε σαν τους γύπες το σάψαλο της δημοκρατίας μας μόνο και μόνο επειδή κάποιος το όρθωσε θα τα σταματήσει; σάψαλο όρθωσε.

ναι τι ζητάει και τι φιλολογεί κι η End κι ο Σώρρας κλπ, ένα σωρό συζητήσεις για κάτι που ΔΕΝ πήρε τόσο χρόνο να καταλάβουν οι ΙΣΛΑΝΔΟΙ οι οποίοι σε μηδενικό χρόνο εν συγκρίσει με μας απότρεψαν την σκλαβιά στο χρέος.

τα έχουν σκεφτεί όλα Ιον. ένα μόνο τους τρομάζει: η αλληλεγγύη πολιτών και το γύρισμα της πλάτης στο χρήμα τους. έχουν άπλετο χρόνο ακόμα να καταφάνε τα πάντα μέχρι να το καταλάβουμε πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Φεβ 2013, 15:04

aftokaitoallo έγραψε:γιατί φιλτάτη θα πρέπει να ασχοληθώ ΚΑΙ με τι λέει ο Σώρρας τώρα; η End σαν φαινόμενο γιατί θα πρέπει να με απασχολήσει;
Δεν σε υποχρεώνει κανείς.
Δεν εξαναγκάσθηκες να παρακολουθήσεις το νήμα ούτε
και το τι λέει ο Σωρρας.
Μόνη σου μπήκες και τοποθετήθηκες και επαναλαμβάνεσαι
χωρίς να να έχεις ασχοληθεί όπως λες.
Όταν ασχοληθείς και νοιώσεις την ανάγκη να τοποθετηθείς
θα σε ακούσω.
Τώρα απλώς επαναλαμβάνεσαι χωρίς να έχεις την δυνατότητα
(από ότι φαίνεται)
να αντιληφθείς ότι οι απόψεις που έχεις
δεν έρχονται σε αντίθεση με τα πεπραγμένα του Σωρρα.
Καλή συνέχεια και Καλή επανάσταση :rose:
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 20:53

χάριν του λόγου, μιλώ σαν πολίτης, φυσικά και θα πω την άποψή μου, στην Αγορά όποιος εμφανίζεται εν μέσω κρίσης θα φάει μεγάλη κριτική από μένα εφόσον διατείνεται πως ΕΧΕΙ την λύση, θα του πω "γιατί να ασχοληθώ και μαζί σου;" αν μπορεί ας μου αποδείξει

πως ναι ΥΛΟΠΟΙΩ κάτι από αυτά που λέω ότι γίνονται.

ως τώρα

ΟΥΔΕΙΣ Ιον, ουδείς! αντί λοιπόν να τα βάζουμε με όσους δεν ασχολούνται με κανέναν που δεν καταφέρνει να υλοποιησει στο ελάχιστο με εμφανή ελάχιστη διαφορά στο βιοτικό επίπεδο του λαού μας αλλά και στην διεθνή προβολή του, προς το έστω ελάχιστα θετικότερο, καλύτερα να κρίνουμε αυτούς που λένε διάφορα.

να βγω κι εγώ στους δρόμους; να κάνω απεργία πείνας μπροστά στη βουλή; για να ακουστεί η άποψή μου; το έχω σκεφτεί! έχω σκεφτεί τρόπους να ακουστώ κάπως παραπάνω απ' ό,τι στο διαδίκτυο, τι αξίζω όμως μπροστά στην ίδια μου την ΛΥΣΗ; εδώ που είμαι με κρίνω ήδη, όσο τίποτα δεν υλοποιείται από αυτά που λέω δεν αξίζω τιποτα.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Φεβ 2013, 20:56

επίσης κάλυψα την θέση μου και για αυτό το φαινόμενο, δεν επαναλαμβάνομαι απλά μίλησα όσο σαφέστερα μπορούσα αναγκαστικά επεκτάθηκα πάνω στις σκέψεις μου σε ένα νήμα που σίγουρα κάποιες επαναλήψεις έγιναν άλλες αρνητικές άλλες θετικές προς το φαινόμενο, επτά* σελίδες νομίζω είναι. μία σελίδα απασχόλησα. καλό ξε-κίνημα.

*τελικά είναι οκτώ. τα λέμε αλλού :)
Άβαταρ μέλους
axinosp
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 09 Φεβ 2013, 12:10

Τα έσπασε η ΟΕΑ με τον Σώρρα !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/0 ... -book.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 09 Φεβ 2013, 13:21

Στο facebook υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες υποστήριξης του
σωρρα και της end. Δεν είναι δημιουργημένες από την end.

Μία από αυτές είναι και η ομάδα που αναφέρεται ο ελλην και χάος.
Την θωρεί προδοτική και σεληνιαζόμενη.
Έδωσε ένα τελεσίγραφο στην end μεσώ του ελλην και χάος
όπου τους διέταζε να αποκηρύξουν την συγκεκριμένη ομάδα
εντός 3 ήμερων.
Αυτοί δεν το έπραξαν καθώς εδιετάχθην και τους αποκήρυξαν.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ιστορία και των 2 end
όπως έχω κάνει εγώ εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι σε θέση να αντιληφθεί το πόλεμο που μαίνεται.
Όχι μόνο από την φανερή συμπεριφορά των επίσημων φορέων
αλλά από τη υπόγεια των πρακτορίσκων και των τσιρακιών
της εθνικής και του κράτους.
Η προβοκάτσια πάει σύννεφο.

Εχθές σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό στον art fm έδωσε συνέντευξη
μια κυρία δεν θυμάμαι το όνομα της (ισως Ιωάννου) η οποία συμετείχε στην όλη διαδι κασία για την υλοποίηση της προσφοράς της κύπρου
Έδωσε σημαντικά στοιχεία για το πως γίνεται αυτό
Εξιστόρησε με το ν και με το σ
τι συνέβη στην Κυπρο και τα 50 δις της προσφοράς.
Ήταν στις 6 το απόγευμα και την άκουγα.
Από ενα σημείο και μετά η "καθυστέρηση" ήταν εξωφρενική.
Ειδι...κα... στο .... σημειο... που .... η κυ...ρία... περιέγρα....φε την.... συνάντηση....... με τους εκπρό......σωπους.... της κυπρου.... στο υπουργείο......οικο....νομικ........ων..... η καθυστέρηση..........
ηταν εκνευριστική.....και ......το εκλεισα (εδώ προσπαθώ να αποδώσω οπτικά το ακουστικό φαινόμενα της καθυστέρησης και των διακοπών.)
Σκέφτηκα οτι φταίει το σαράβαλο λαπ τοπ που έχω.
Σήμερα που έψαξα βρω την συνέντευξη
υπάρχει στον εν λόγω σταθμό μια ανακοίνωση που λέει ότι η εκπομπή διακόπηκε και σύντομα θα ανέβει στο you tube.
Έχει πολύ ενδιαφέρον, οχι μόνο γιατί αφορά την κυπρο αλλά γιατί
γίνεται ακριβής περιγραφή του πως μπορεί κάποιος
που έχει ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου να τα διακινήσει
κατά πως επιθυμεί.

Εμένα προσωπικά το ενδιαφέρον μου είναι αμείωτο.
Ας τους ελέγξουν και αν είναι απατεώνες η προδότες η πράκτορες
η οτι άλλο ας τους κλείσουν μέσα.

Όσον αφορά την end που ασχολείται με της μετοχές της ανατολής
και εκεί γίνεται της πουτάνας.
Υπάρχουν πάρα πολλές εξελίξεις και πολλές λαμογιές
μόλις βρώ το χρόνο να συγκεντρώσω όλα αυτά που συμβαίνουν
η αν καταφέρω να δώσω μια περίληψη θα το κάνω.
Τα υπόγεια ρεύματα είναι πολύ δυνατά.
Αλλά η εθνική κλυδωνίζεται καθώς συμβαίνουν πολλά
που βεβαίως δεν αναφέρονται.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 09 Φεβ 2013, 18:33

Εδώ είναι η κομμένη εκπομπή του art fm όπου
μπορούν οι συνομοσιολογοι και μη
να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Η κυρία Ιωάνου εξηγεί με πολλές λεπτομέρειες.

Το colpo είναι crosso.

Όποιος το δει και θέλει να σχολιάσει
θα με βοηθήσει και μένα να καταλάβω γιατί δηλώνω
μπερδεμένη.

Για κάποιο λόγο υπάρχει κενό στη θέση του βίντεο οπότε δίνω και το link.
http://www.youtube.com/watch?v=OTSQpq-0 ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 09 Φεβ 2013, 20:23

Παιδιά, αυτή τη συνέντευξη να την ακούσετε! Τι δεν έχεις καταλάβει ΙΟΝ μου;;;;
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 10 Φεβ 2013, 11:53

Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες γιά τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Εικόνα
Όπως πολύ σωστά το θέτει και ο Μίκης Θεοδωράκης, ακόμη και τα κόμματα της «αριστεράς αποτελούν τμήματα του Συστήματος Εξουσίας. Κι όταν εμείς θεωρούμε ότι την μόνη λύση στο εθνικό μας πρόβλημα μπορεί να την δώσει ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι σε όποια πολιτική διασπά την ενότητα του Λαού, απ' όπου κι αν προέρχεται;»

Σκέψου το λοιπόν, ενώ ακούς προσεκτικά το:
«ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» στο artFM Radio.
Οι προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο
διασπούν την ενότητα του ελληνικού μας Λαού ή μάλλον αποβλέπουν
στο να γίνει ο ελληνικός μας Λαός
ένας πραγματικά ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ελεύθερος και χειραφετημένος
από όλα τα κόμματα του Συστήματος Εξουσίας
που τώρα τον χειραγωγούν;

Τελείως παρενθετικά, ήμουν και εγώ εκεί,
ένας αυτόπτης μάρτυς στην επίσημη παρουσίαση
της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/) στην Κύπρο.
Οι τεχνικές λεπτομέρειες που δίδει το βίντεο είναι λίαν επιεικείς
ως προς την άρδην αγενή και απαράδεκτα ανθελληνική συμπεριφορά
των εκπροσώπων του Συστήματος Εξουσίας στην Κύπρο,
που επισταμένα χειραγωγεί τον ελληνικό μας κόσμο εκεί,
όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 10 Φεβ 2013, 15:10

Να επαναλαβω οτι η ιστορια αυτη ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι το θεμα δεν ειναι τα λεφτα.
Λεφτα εχουν οι εξουσιαστες οσα γουσταρουν,βαζουν μπροστα το νομισματοκοπειο και κοβουν οσα τους χρειαζονται.
Οποιος το "παιδευει" πολυ το θεμα δεν εχει καταλαβει ακομη πως παιζεται το παιχνιδι εξουσιας-ελεγχου.
Το χρημα εχει αξια για εμας,για αυτους ειναι το εργαλειο υποδουλωσης μεσω του δανεισμου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν ετσι απλα να απελευθερωθουμε.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”