ξυλο στη κανελλη απο το κασιδιαρη...

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Re: ξυλο στη καννελη απο το κασιδιαρη...

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:29

Δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα... Με ποια λογική;
Με την λογική του ότι δεν μπορεί να βγαίνει το κάθε ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ (όπως άριστα είπε ο Κασιδιάρης) και να βρίζει εκ του ασφαλούς.
Πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Τις μαγκιές να τις κάνουν σε τίποτα φλώρους της Συγγρού και στους καραγκιοζοφέρηδες. Όχι στην Χρυσή Αυγή.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:42

KASSANDROS έγραψε:
... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
Μήπως τελικά καταλήξει στο τρίο πληθυντικό .... ? (μήπως, λέω μήπως, είναι ενδόμυχες σκέψεις ?)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:45

Άλλωστε, ο φασιμός των ναζί με τον φασισμό των κομμουνιστών, ένα κοινό έχουν.

Και οι δύο φασισμοί ήταν (είναι).
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:45

Συγνώμη αλλά, γελάω απ' το πρωί. Ο κόσμος στη μαγευτική και εξωτική Νίκαια θέλει αίμα. Δεν μας νοιάζει αν το αίμα είναι της Κανέλη, του Κασιδιάρη, της Ρεπούση (μουαχαχαχα), του Βενιζέλου ή του Πάγκαλου. Προς ώρας τους αφήνουμε να αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους και μετά ό,τι μείνει θα το αναλάβει ο λαός. Όσο αλληλοσκοτώνονται, τόσο μας απαλλάσουν απ' τον κόπο του να τους κυνηγήσουμε μόνοι μας. Ήδη αυτοκτονούν άνθρωποι δίπλα μας, κόσμος πεθαίνει από έλλειψη φαρμάκων και σωστής ιατρικής περίθαλψης, και μια μέρα όλοι αυτοί οι συγγενείς και φίλοι θα βγουν έξω και όποιον πάρει ο χάρος. Ο κόσμος έχει αρχίσει να φτάνει στα όριά του και όταν αυτά τα όρια σπάσουν, θα γίνει μακελειό.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:49

Κάσσανδρε πραγματικά δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ...
Οπότε απλά δεν πρόκειται να το συνεχίσω γιατί είναι κρίμα
να χάνουμε το χρόνο μας... Ό,τι ήθελα να πω είναι παραπάνω...
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:57

Οι απορίες...κατά ριπάς...κάθε δευτερόλεπτο...καταιγιστικές...
Όπως λόγου χάρη...
Η αναπνοή θα επιτρέπεται ;;;;;
Αν ναί με τι συχνότητα...
Με ατομικό,ηλεκτρονικό «ανασομετρητή»...
Ή μήπως ο προσωπικός...«φρουρός-προστάτης»...
θα εκτελεί συγχρόνως καί χρέη «ρυθμιστή»
σωματικών λειτουργιών καί αναγκών ;;;;;
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Πέμ 07 Ιουν 2012, 14:57

Συγνώμη αλλά, γελάω απ' το πρωί.
Εγώ δεν μπορώ να γελάσω αλλά μου έρχεται να κλάψω.
Όση εξοικείωση και να έχω με την σωματική βία εξαιτίας της ενασχόλησης με τις πολεμικές τέχνες
αυτό το πράγμα όταν συμβαίνει πάντα με στεναχωρεί.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να φτάνει στα όριά του και όταν αυτά τα όρια σπάσουν, θα γίνει μακελειό.
Η βία πάντα βία θα γεννά. Είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό.
Και οι δύο φασισμοί ήταν (είναι).
Συμφωνώ απόλυτα.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
Άμα ήταν στο χέρι μου δεν θα υπήρχες μέσα σε αυτό το φόρουμ, όμως δεν είναι
και ξέρω πολύ καλά ότι, αν άτομα σαν και σένα έρθουν ποτέ στην εξουσία έγω και πολλοί άλλοι
ή θα δολοφονηθούμε ή θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωής μας στον εξωτικό ΆηΣτράτη.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 07 Ιουν 2012, 15:23

Εγώ που τους ψήφισα καταδικάζω απερίφραστα την χυδαία και εμετική κίνηση του Κασιδιάρη, για κανέναν άλλον λόγο παρα μόνο γιατί χτύπησε γυναίκες. Δεν θα με πείραζε καθόλου αν στην θέση των γυναικών αυτών ήταν τα επίσης χυδαία και εμετικά υποκείμενα τύπου Γ.Παπανδρέου ,Πάγκαλος,Αλογοσκούφης, Μπίστης και Παυλόπουλος, θα επικροτούσα με γιατί θα ένιωθα οτι οι επιλογές μου δικαιώθηκαν, αλλά τώρα το μόνο που έχω να πω για τον Κασιδιάρη είναι ο,τι είναι άρρωστος και πρέπει να μάθει πως δεν είναι πλέον στον δρόμο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Πέμ 07 Ιουν 2012, 15:28

Γεια σας παιδιά θέλω να πω και εγώ κάτι για αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στο στούντιο του Αντ-1.
Για μένα ήταν παγίδα για να ωθήσουν τον Κασιδιάρη έκτος ορίων και να τον αναγκάσουν να βγει έκτος έλενχου η γνωστή μέθοδος που κάνουν τα ερπετά ήταν 4-1 έχω δει πολλές εκπομπές με τον κασιδιάρη και πάντα είναι σε ένα στούντιο με 4-5 να τον πολεμαν και να προσπαθούν να τον βγάλουν έκτος ορίων. Τελικά σήμερα το κατάφεραν αφού μελέτησαν με ποιες λέξεις ανάβει και με πιο μηχανισμό 8α τον κάνουν να φερθεί έτσι όπως έκανε σήμερα. Ελπίζω να είδατε στο τέλος το χαμόγελο που είχε η Βουλευτίνα του Σύριζα με το επρετικο χαμόγελο τον κοιτούσε και πως απολάμβανε την έκρηξη του! Όσο αναφορά για τον Πάπα-δακη ήταν η 1 φορά που τον είδα σε εκπομπή και δεν μιλούσε την ώρα που άναψε το φυτίλι και φυσικά άφησε την κατάσταση να πάει εκεί οπού ήθελαν στο ξέσπασμα του, συνήθως η παρουσιαστές σταματάμε τον διάλογο όταν αντιλαμβάνονται ότι θα σκάσει η βόμβα αυτός όμως για 1 φορά δεν έκανε τίποτα., Όσο αυτός χαστούκιζε την Λιανά η δουρου γελούσε και απολάμβανε το σκηνικό.
Αυτά ως αναφορά την παγίδα που βλέπουμε απέναντι στον κασιδιάρη, τωρα η πράξη του χαστουκιού σίγουρα δεν τη δέχομαι ως σωστή αλλά επειδή πάντα βλέπω τα πράγματα από διαφορετικές γωνιές θα πω το έξης.
Για μένα το χαστούκι ήταν ένα χαστούκι στο σάπιο και διαλυμένο σύστημα το ότι έγινε σε μια γυναίκα δεν με συγκινεί διότι η συγκεκριμένη ήταν δημοσιογράφος του mega που το mega υπάγεται και δουλεύει για τη γνωστή golden sacs, Η συγκεκριμένη εχει δηλώσει ότι είναι λεσβία και υπάρχουν φωτογραφίες που κάνει σεχ σε παραλια της Μυκόνου μαζί με την περιβόητη Λιανά Παπανδρέου.
Το χαστούκι το παίρνω σαν μια πράξη που έγινε από έναν άνθρωπο ο όποιος ενέργησε σαν να ήταν ο ελληνικός λαός έδωσε δηλαδή ένα χαστούκι στο σύστημα και για μένα έπρεπε να δώσει και ακόμη ένα στο επρετογυναικο του σύριζα.
Και μετά μας βγήκε η Λιάνα να κλαίγεται και να ζητά από τον Ελληνικό λαό να προσέξει τη θα ψηφίσει αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει συγγνώμη που έφεραν έναν άνθρωπο στα όρια του και του στησανε προεκλογική παγίδα.!
Οκ Λιάνα σε καταλάβαμε μην κουράζεσαι άλλο και άσε τα παραμυθία με τα ψωμιά και τα γάλατα γιατι σε ξέρουμε ποια είσαι και από πού τα παίρνεις!
Δεν είμαι χρυσή αυγή ούτε ανήκω σε κάποιο σάπιο πολιτικό κόμμα είμαι Ελεύθερος και άπλα έκανα μια ανάλυση του τι είδα και όχι του τι έδειξαν αυτοί που κουμαντάρουν την κοινή γνώμη …
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 07 Ιουν 2012, 15:31

Αυτό που είδαν τα μάτια μου (μαζί με τη σύζυγό μου) από το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube,η Καννέλη έκανε πρώτη χειρονομία στον κασιδιάρη και μετά άρπαξε κάτι ξώφαλτσες και όχι "γεμάτες".

Και αυτό που λένε για τις γυναίκες που ούτε με λουλούδι είναι κάτι σαν το γνωστό ολοκαύτωμα,κατά τη γνώμη μου μόνο σε γυναίκες με υποψία ή εμφανή εγκυμοσύνη ισχύει (άρα όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση) στις υπόλοιπες περιπτώσεις για θεωρούμε τις γυναίκες ως γυναίκες και ως θηλυκά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ διαφορετικά η εξέλιξη εξαρτάται από τη ψυχραιμία και την ανοχή του αρσενικού.

Η σύζυγός μου είπε "καλά της έκανε αφού εκείνη έκανε πρώτα χειρονομία" εκτός και αν αυτό θεωρείται αντίλογος από πλευράς κυρίας.

Το νερό στην άλλη κυρία είναι άλλο θέμα, μπουγέλωμα κλπ. δεν είναι άξιο συζήτησης.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 07 Ιουν 2012, 15:37

sotirakis_thess έγραψε: Για μένα ήταν παγίδα για να ωθήσουν τον Κασιδιάρη έκτος ορίων και να τον αναγκάσουν να βγει έκτος έλενχου η γνωστή μέθοδος που κάνουν τα ερπετά ήταν 4-1 έχω δει πολλές εκπομπές με τον κασιδιάρη και πάντα είναι σε ένα στούντιο με 4-5 να τον πολεμαν και να προσπαθούν να τον βγάλουν έκτος ορίων. Τελικά σήμερα το κατάφεραν αφού μελέτησαν με ποιες λέξεις ανάβει και με πιο μηχανισμό 8α τον κάνουν να φερθεί έτσι όπως έκανε σήμερα. Ελπίζω να είδατε στο τέλος το χαμόγελο που είχε η Βουλευτίνα του Σύριζα με το επρετικο χαμόγελο τον κοιτούσε και πως απολάμβανε την έκρηξη του! Όσο αναφορά για τον Πάπα-δακη ήταν η 1 φορά που τον είδα σε εκπομπή και δεν μιλούσε την ώρα που άναψε το φυτίλι και φυσικά άφησε την κατάσταση να πάει εκεί οπού ήθελαν στο ξέσπασμα του, συνήθως η παρουσιαστές σταματάμε τον διάλογο όταν αντιλαμβάνονται ότι θα σκάσει η βόμβα αυτός όμως για 1 φορά δεν έκανε τίποτα., Όσο αυτός χαστούκιζε την Λιανά η δουρου γελούσε και απολάμβανε το σκηνικό.
Δεν δικαιολογω την χειροδικια και οσα εγιναν, ομως παιζει πολυ αυτο στο μυαλο μου απο το πρωι
χωρις να γνωριζω καθολου την μεθοδο περικυκλωσης των ερπετων
Μ εχει βαλει σε σκεψεις
Ο Προκοπης εντωμεταξυ ηταν σχεδον σε νιρβανα, ισα που απεκρουσε το νερο που εριξε στη διπλανη του ο Κασιδιαρης
και μετα ξανεπεσε σε τρανς κατασταση
Πολυ καλη σκηνοθεσια, αν ηταν σκηνοθεσια
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Πέμ 07 Ιουν 2012, 15:57

Eva Luna έγραψε:
sotirakis_thess έγραψε: Για μένα ήταν παγίδα για να ωθήσουν τον Κασιδιάρη έκτος ορίων και να τον αναγκάσουν να βγει έκτος έλενχου η γνωστή μέθοδος που κάνουν τα ερπετά ήταν 4-1 έχω δει πολλές εκπομπές με τον κασιδιάρη και πάντα είναι σε ένα στούντιο με 4-5 να τον πολεμαν και να προσπαθούν να τον βγάλουν έκτος ορίων. Τελικά σήμερα το κατάφεραν αφού μελέτησαν με ποιες λέξεις ανάβει και με πιο μηχανισμό 8α τον κάνουν να φερθεί έτσι όπως έκανε σήμερα. Ελπίζω να είδατε στο τέλος το χαμόγελο που είχε η Βουλευτίνα του Σύριζα με το επρετικο χαμόγελο τον κοιτούσε και πως απολάμβανε την έκρηξη του! Όσο αναφορά για τον Πάπα-δακη ήταν η 1 φορά που τον είδα σε εκπομπή και δεν μιλούσε την ώρα που άναψε το φυτίλι και φυσικά άφησε την κατάσταση να πάει εκεί οπού ήθελαν στο ξέσπασμα του, συνήθως η παρουσιαστές σταματάμε τον διάλογο όταν αντιλαμβάνονται ότι θα σκάσει η βόμβα αυτός όμως για 1 φορά δεν έκανε τίποτα., Όσο αυτός χαστούκιζε την Λιανά η δουρου γελούσε και απολάμβανε το σκηνικό.
Δεν δικαιολογω την χειροδικια και οσα εγιναν, ομως παιζει πολυ αυτο στο μυαλο μου απο το πρωι
Μ εχει βαλει σε σκεψεις
Ο Προκοπης εντωμεταξυ ηταν σχεδον σε νιρβανα, ισα που απεκρουσε το νερο που εριξε στη διπλανη του ο Κασιδιαρης
Και εγω ετσι ειδα ευα και μελετησα λιγο της κινησεις τους και το τι ακριβως εγινε, οσο αυτοι πιανοντουσαν στα χερια. Ητανε ενα σκηνηκο που εγινε για να τον δεσουνε και αυτους επεσε στην παγιδα¨()
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:01

τις υπόλοιπες περιπτώσεις για θεωρούμε τις γυναίκες ως γυναίκες και ως θηλυκά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ διαφορετικά η εξέλιξη εξαρτάται από τη ψυχραιμία και την ανοχή του αρσενικού.
Ετσι μπράβο λέγε και άλλα τέτοια ωραία.

Πατριώτης και εσύ ε; Αυτές είναι οι αξίες του ελληνισμού. :lol: :lol: :lol:

Που 'σαι ρε Δημήτριε να μας πεις τι κάνουν στις γυναίκες οι βάρβαροι μουσουλμάνοι στον Ιράν;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:04

Αθλιος ο Κασιδιαρης,που μπουγελωσε την αθλια Δουρου.Στα λεκτικα επιχειρηματα απαντας με λεκτικα επιχειρηματα,οχι με μπουγελωματα.
Αλλα.....η Κανελη γιατι ετρεξε να τον" βαλει στη θεση του",χτυπωντας τον στα μουτρα με ενα ματσο χαρτια που βρηκε προχειρα μπροστα της;Τι ειναι,η μαμα του;Η η δασκαλα που προσπαθει να "τιμωρησει" τον απειθαρχο μαθητη;Ποιος την διορισε παιδονομο;Και τι περιμενε,μετα απ'αυτο;Μηπως να γυρισει και τ'αλλο μαγουλο ο τυπος;Γιατι,για να πει ο κοσμος:"Α,δες μια κοτα,ρε!Που μας το παιζουν και νταηδες,χαχαχα";ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ο τυπος,μετα απ'αυτο,παιδια.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:05

Πάντως από χιούμορ και σάτυρα καλά πάμε:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ofvEmbMuAA
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:06

butterfly έγραψε:ΑΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ο τυπος,μετα απ'αυτο,παιδια.
Τον προκαλεσε μια γυναικα αλλα με ανδρικο τροπο, για σκεφτειτε ποσα περιθωρια ειχε να αντισταθει στην παρορμηση...
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:09

Ναι butterfly συμφωνώ. Ηταν σε άμυνα.

Ρε πάτε καλάαααααααααααααααα;

Αυτός είναι 30 χρονών και η Κανέλλη 60 χρονών. Τι θα τον έκανε θα τον έδερνε με μια κόλλα Α4; Δεν μπορούσε να αντιδράσει αλλιώς και έπρεπε να την πλακώσει στις μάπες; Δεν έχει σημασία αν είναι φασίστας. Ανδρας που χαστουκίζει γυναίκα στην ηλικία της μάνας του είναι ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Είτε είναι φασίστας, είτε κομμουνιστής, είτε αναρχικός, είτε εξωγήινος. ΤΕΛΟΣ. Και σε αυτό δεν υπάρχει ...μα και μου.

Και το ποτήρι με το νερό μόνο του έφυγε ε; Πολύ καλά έκανε η Κανέλλη που δεν μάσησε και αντέδρασε στον τραμπουκισμό του σκουπιδιού.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:14

sotirakis_thess έγραψε:
Eva Luna έγραψε:
Μ εχει βαλει σε σκεψεις
Και εγω ετσι ειδα ευα και μελετησα λιγο της κινησεις τους και το τι ακριβως εγινε, οσο αυτοι πιανοντουσαν στα χερια. Ητανε ενα σκηνηκο που εγινε για να τον δεσουνε και αυτους επεσε στην παγιδα¨()
Πολὺ σωστὰ τὰ βλέπετε, εἶναι πολὺ πιθανὸ νὰ ἔχουν μελετήσει τὸ προφίλ του, νὰ ξέρουν πῶς θὰ ἀντιδράσῃ καὶ αὐτὸ φάνηκε τόσο καθαρὰ ὅταν αὐτὸ τὸ γύναιο τοῦ σύριζα (προσέξτε στὸ βίντεο τὴν λεπτομέρεια), ἀφοῦ ἔφαγε τὸ νερὸ ἐπέστρεψε μὲ ἀπόλυτο ἔλεγχο, ἡρεμία καὶ ἕνα χαμόγελο ἱκανοποιήσεως, νίκης καὶ ἐπιτυχίας νὰ παρακολουθήσῃ τὴν ἐξέλιξη τῆς στιγμῆς στὴν ὁποία σημειωτέον δὲν βοήθησε καθόλου ἀλλὰ ἔμεινε ἁπλὴ μειδιάζουσα παρατηρήτρια μὲ τὸ χέρι κάτω ἀπὸ τὸ σαγώνι σὲ στάση ντίβας ἀφήνοντας καὶ τὴν Κανέλλη ποὺ τὴν ὑπερασπίστηκε κατὰ κάποιον τρόπο. Ὅσο δὲ γιὰ τὸ ὑπανθρωπάριο ποὺ καθόταν δίπλα της, τὸν παυλόπουλο, οὕτελόγος νὰ γίνεται, σὲ αὐτὸν ἔπρεπε νὰ πέσῃ τὸ νερό.

Ὅσο δὲ γιὰ τὰ ὑπόλοιπα, ὅλοι εἶναι καλοὶ στὸ θέατρο ὅταν οἱ κάμερες κάνουν λήψη, ἀλλὰ ὅταν δὲν κάνουν...ἀπολαῦστε τὴν Κανέλλη μετὰ ἀπὸ λίγο ὅταν νομίζῃ ὅτι δὲν γίνεται λήψη καὶ ἀφοῦ ξεβρακώνεται τὰ ῥίχνει στὸ κανάλι. Ἡ ὑποκρισία σὲ ὅλο της τὸ μεγαλεῖο καὶ μετὰ τοὺς φταίει ἡ Χρυσὴ Αὐγή. Ἐγὼ νομίζω ὁτι εἶναι καλὸ νὰ ὑπάρχῃ ὁ φόβος στὴν καὶ στὴν βουλὴ καὶ μὲ μεγάλη μου χαρὰ θὰ ἔβλεπα κάποιον νὰ πηδάῃ τὰ ἕδρανα καὶ νὰ γρονθοκοπῇ κάποιον ἀπὸ τοὺ προδότες ποὺ ὑποστηρίζουν ὅλοι οἱ νεοέλληνες.

Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:17

Μαρέσει όταν οι άνθρωποι κρίνουν την σωματική βία λες και κάνουν κριτική ανάλυση σε κείμενο.

Μου θυμίζει ένα φίλο μου αριστερό καργά που είχε γράψει στο τοίχο του στο facebook όταν βγήκε
η Χρύση Αυγή "θα σας κόψω τα χαμόλεγα με ξυραφάκι φασιστάκια" αλλά εγώ ήξερα οτι ο συγκεκριμένος
δεν μπορεί όταν βλέπει αίμα, λιποθυμάει.

Ειλικρινά με τρομάζει όταν ο κόσμος δεν σοκάρεται από την βία.

Ειδικά αν οι ίδιοι τους δεν έχουν γνωρίσει αληθινή σωματική βία, αυτό το πράγμα με τρομάζει.
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:20

Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου,τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη..
Άβαταρ μέλους
Digenis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Digenis » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:33

ArELa έγραψε:
KASSANDROS έγραψε:Επιτέλους ακούστηκε η λέξη ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ σε πάνελ της τηλεόρασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούστηκε και το "γερμανοτσολιάδες" απο την άλλη πλευρά.
Θα μπορούσα σε αντιπαράθεση να σου πω πως Επιτέλους είδαμε και τον ανδρισμό των μελανζέ ανδρων που κατά τα άλλα χωνουν μαιάνδρους στη σημαία μας και δηλώνουν πατριωταράδες, ασκώντας σωματική βία σε γυναίκες

Ασχέτως των πολιτικών πιστεύω τους, Ελληνίδες χτύπησε.
Μπορεί να πιστέψει κανείς πως ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΟΝ Ελλήνων θα αγωνιστούν/δώσουν μάχη για την ΕΛΛΑΔΑ;
τρελό ανέκδοτο. Μόνο για την παραταξίλα τους αγωνίζονται.

Μπερδέψατε τον πατριωτισμό με την παραταξίλα. :thumbsdown:

Καθήστε και επικροτείστε ο καθένας απ'την πλευρά του τη μαγκιά του καθενός. :thumbsdown:

Για μένα, ούτε η Λιάννα είχε μαγκιά όταν τα'βαλε με το σταθμό επειδή τον κάλεσε αποκαλώντας τον σταθμό και το δημοσιογραφικό επιτελείο (λέμε τώρα "δημοσιογραφικό") "χυδαίο" (και αποκαλώντας και τον Κασιδιάρη "πουσταριό" γιατί νόμιζε ότι ήταν εκτός αέρα), αλλά ουτε κι ο Κασιδιάρης ήταν μάγκας πλακώνοντας γυναίκα στα μπουνίδια. Προφανώς, μέχρι εκεί φτάνει ο ανδρισμός του...(και η αυτοπειθαρχία και η ρητορική του δεινότητα)

Η ΞΕΦΤΙΛΑ (πλην της "πολιτισμένης" και "αντρίκειας" συμπεριφοράς του Κασιδιάρη) ήταν η άμεση αντίδραση των κομμάτων, που εκπρόσωποί τους (και αρχηγοί τους) τηλεφώνησαν για δηλωσάρες- προς πολιτικήν εκμετάλλευσιν του περιστατικού και άγραν ψηφαλακίων.
Η ξεφτίλα και χυδαιότητα του σταθμού, δεν είναι ότι κάλεσε τον Κασιδιάρη οπως υπονόησε η Λιάνα. Το δικαίωμα του "εκφράζεσθαι" δεν ειναι αποκλειστικό δικαίωμα των αριστερών, των δεξιών ή των κεντρώων. Είναι δικαίωμα των πάντων, όπως δικαίωμα του κόσμου είναι να κρίνει σωστά ή ηλίθια. Η ξεφτίλα είναι ότι ακόμα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των βουλευτων που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ πολιτικά την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Γενικώς αηδία. :emetos:
:worship: :worship: :worship:
Αυτός είναι 30 χρονών και η Κανέλλη 60 χρονών. Τι θα τον έκανε θα τον έδερνε με μια κόλλα Α4; Δεν μπορούσε να αντιδράσει αλλιώς και έπρεπε να την πλακώσει στις μάπες; Δεν έχει σημασία αν είναι φασίστας. Ανδρας που χαστουκίζει γυναίκα στην ηλικία της μάνας του είναι ΞΕΦΤΙΛΑΣ. Είτε είναι φασίστας, είτε κομμουνιστής, είτε αναρχικός, είτε εξωγήινος. ΤΕΛΟΣ. Και σε αυτό δεν υπάρχει ...μα και μου.
:worship: :worship: :worship:

Δεν έχω να προσθέσω κάτι διαφορετικό μετά από αυτά.
Κρίμα στο μπόι και στον "ανδρισμό" του. Μακάρι να του σαπίσει. Αυτό του πρέπει.
A soul for a piece of bread. Misery makes the offer; society accepts.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:36

... :dunno:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:50

Clash έγραψε:Ναι butterfly συμφωνώ. Ηταν σε άμυνα.

Ατυχως,ναι.Ξεχνας οτι επρεπε ν'αμυνθει,ενωπιον των ψηφοφορων του τις αρπαξε.Τι επρεπε να κανει,να "κρεμασει" ολο του το κομμα;Αθλιος,αλλα δικαιολογημενος.Δεν του αφησε περιθωρια η Κανελλη,τον ωθησε στην χειροδικια.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 07 Ιουν 2012, 16:55

με λυπη διαπιστωνω οτι γυναικες και ανδρες εγιναν μαλλια κουβαρια μπερδεψαν -ξεχασαν το ρολο τους θελουν ισοτητα αλλα οπου μας βολευει
τους αντρες να ειναι ρομαντικοι ευαισθητοι κλπ και οι γυναικες να ειναι αντρακια
αει στα διαλα εχει τρελαθει ο κοσμος.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Ιουν 2012, 17:10

ArELa έγραψε:
KASSANDROS έγραψε:Επιτέλους ακούστηκε η λέξη ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ σε πάνελ της τηλεόρασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούστηκε και το "γερμανοτσολιάδες" απο την άλλη πλευρά.
Θα μπορούσα σε αντιπαράθεση να σου πω πως Επιτέλους είδαμε και τον ανδρισμό των μελανζέ ανδρων που κατά τα άλλα χωνουν μαιάνδρους στη σημαία μας και δηλώνουν πατριωταράδες, ασκώντας σωματική βία σε γυναίκες

Ασχέτως των πολιτικών πιστεύω τους, Ελληνίδες χτύπησε.
Μπορεί να πιστέψει κανείς πως ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΟΝ Ελλήνων θα αγωνιστούν/δώσουν μάχη για την ΕΛΛΑΔΑ;
τρελό ανέκδοτο. Μόνο για την παραταξίλα τους αγωνίζονται.

Μπερδέψατε τον πατριωτισμό με την παραταξίλα. :thumbsdown:

Καθήστε και επικροτείστε ο καθένας απ'την πλευρά του τη μαγκιά του καθενός. :thumbsdown:

Για μένα, ούτε η Λιάννα είχε μαγκιά όταν τα'βαλε με το σταθμό επειδή τον κάλεσε αποκαλώντας τον σταθμό και το δημοσιογραφικό επιτελείο (λέμε τώρα "δημοσιογραφικό") "χυδαίο" (και αποκαλώντας και τον Κασιδιάρη "πουσταριό" γιατί νόμιζε ότι ήταν εκτός αέρα), αλλά ουτε κι ο Κασιδιάρης ήταν μάγκας πλακώνοντας γυναίκα στα μπουνίδια. Προφανώς, μέχρι εκεί φτάνει ο ανδρισμός του...(και η αυτοπειθαρχία και η ρητορική του δεινότητα)

Η ΞΕΦΤΙΛΑ (πλην της "πολιτισμένης" και "αντρίκειας" συμπεριφοράς του Κασιδιάρη) ήταν η άμεση αντίδραση των κομμάτων, που εκπρόσωποί τους (και αρχηγοί τους) τηλεφώνησαν για δηλωσάρες- προς πολιτικήν εκμετάλλευσιν του περιστατικού και άγραν ψηφαλακίων.
Η ξεφτίλα και χυδαιότητα του σταθμού, δεν είναι ότι κάλεσε τον Κασιδιάρη οπως υπονόησε η Λιάνα. Το δικαίωμα του "εκφράζεσθαι" δεν ειναι αποκλειστικό δικαίωμα των αριστερών, των δεξιών ή των κεντρώων. Είναι δικαίωμα των πάντων, όπως δικαίωμα του κόσμου είναι να κρίνει σωστά ή ηλίθια. Η ξεφτίλα είναι ότι ακόμα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των βουλευτων που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ πολιτικά την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Γενικώς αηδία. :emetos:
ε κάπως έτσι πάει Αρέλα, όπως το είπες. βασικά με έκανε να γελάσω η άποψή σου γιατί περίτρανα απέδειξε το γελοίο της όλης υπόθεσης. είχαμε που είχαμε το καραγκιοζοθέατρο της βουλής τώρα η ΧΑ θα το κάνει και ρινγκ. με τις υγείες μας..
:jerk:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”