Connecting the dots...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
akis_athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Connecting the dots...

Δημοσίευση από akis_athens » Κυρ 29 Ιαν 2012, 11:50

Με αφορμη το προσφατο topic του Central Sun "Γαλαξιακό μήνυμα από την κεντρική πηγή" αποφασισα να ανοιξω ενα τοπικ με γεγονοτα που γνωριζουμε ηδη αδιαμφισβητητα,ειναι ρεαλιστικα και πραγματικα και δεν εντασονται στην λογικη της συνομωσιολογίας(χωρις αυτη να με βρισκει προσωπικα αντιθετο).

Δηλαδη δε θα μιλησουμε για πεμπτη διασταση,εξωγηινους,αντιχριστους,αδελφοτητες λευκες και μαυρες και υποθετικα σεναρια.. Θα βαλουμε κατω τα γεγονοτα και θα φτιαξουμε το δικο μας σεναριο που ισως να ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα απο καθε αλλο που εχουμε διαβασει..

Ετσι λοιπον ο καθενας μας ας βαλει απο μια τελεια και στο τελος ας προσπαθησουμε να τις ενωσουμε,ειμαι σιγουρος οτι κατι καλο θα βγει..

Και ξεκιναω με μερικα που ερχονται γρηγορα στο μυαλο:

- Fema Camps,υπαρχει φωτογραφικο υλικο,βρισκονται διασκορπησμενες σε ολες τις Ηπα και διαθετουν χιλιαδες φερετρα..

- Chem Trails , μας ψεκαζουν κοντα εδω και 2 δεκαετιες ο λογος αγνωστος.

- Υπογειες βασεις, 2 μου ερχονται γρηγορα στο μυαλο, το αεροδρομιο του Denver και η κιβωτός της Νορβηγίας.

- Ηλιακη δραστηριοτητα εκτεταμενη, οτι ειναι πιο εντονη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ειναι αδιαμφισβητητο,αυτο που δεν μπορω να ξερω ειναι αν εχει σχεση με την περιοδο που περναει ο ηλιος ανα καποια χρονικα διαστηματα.. (Δηλαδη ποιος μου λεει εμενα οτι το 1912 :loco: δεν ηταν ετσι παλι η δραστηριοτητα του ηλιου)

- Το 8,7% του πλυθησμου της γης κατέχει το 82,1% του παγκόσμιου πλούτου,και ολοι γνωριζουμε τι κανουν τα λεφτα στις μερες μας,εξαγοραζουν τα παντα και κυριως συνειδησεις.

- Λεσχη Bilderberg, Τριμερης Επιτροπη, G20 Γιατι συνεδριαζουν καθε τρεις και λιγο και τι συζητουν.

- Ελευθερη ενεργεια και γιατι δεν την δινουν στον κοσμο,(θα μου πεις αυτο εντασεται στη συνομωσιολογία αφου δεν εχει αποδειχτει) θα σου απαντησω βλεπε επιστημονικο εργο Tesla Και Maxwell.

- Κοντα στον ηλιο κατα καιρους εμφανιζονται περιεργα φαινομενα (βλεπε δουλεια BeePeeOilDisaster στο Youtube),δεν χωραει αμφισβητηση αφου προκειται για υλικο της ιδιας της Νασα.

- Yποτιθεμενη oικονομικη κριση.

- New age movement,δινεται απλετη γνωση στο λαο,yoga,reiki,channeling και πολλα αλλα ξεπηδουν τα τελευταια χρονια και γνωριζουν ευρεια αποδοχη, η ερωτηση ειναι ποιος "τα ξεπηδαει" και γιατι.

Περιμενω να αναφερετε και εσεις τις δικες σας σκεψεις και σιγα σιγα να ενωσουμε τις τελειες και να δουμε ολο το παζλ..
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: Connecting the dots...

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 03 Φεβ 2012, 17:53

@akis_athens
Φίλε μου το θέμα που άνοιξες δεν πέρασε απαρατήρητο.
Αργά ή γρήγορα θα θίγονταν το θέμα αυτό.
Μπράβο που το έκανες εσύ.
Δεν έχω τοποθετηθεί ακόμα γιατί δεν έχω βρει χρόνο,
να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
akis_athens

Δημοσίευση από akis_athens » Παρ 03 Φεβ 2012, 20:28

Παλι καλα που σχολιασες Central γιατι ειχα απογοητευτει οτι το τοπικ θα πηγαινε στα αζητητα.

Ο βασικος λογος που το ανοιξα ειναι να σκεφτουμε απο μονοι μας γιατι συμβαινουν καποια γεγονοτα και οχι να παρουμε μασημενη τροφη απο αλλους ερευνητες επαφικους κ.α

Στην ουσια προκειται για ενα παιχνιδι, μαζευουμε τα δεδομενα σε πρωτη φαση και σε δευτερη τα συνδιαζουμε κανοντας ρεαλιστικους συνειρμους για το πως μπορει να συνδεονται ολα αυτα τα γεγονοτα μεταξυ τους.

Τελος ας προσθεσω αλλο ενα γεγονος που συμβαινει στον πλανητη μας τα τελευταια χρονια:

- CropCircles, ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια σε διαφορα μερη της γης, ο σχηματισμος τους αψεγαδιαστος ισως και νοημων(τις περισσοτερες φορες), σχηματιζονται μεσα σε διαστημα μιας βραδιας,απεικονιζουν συνηθως γνωστα μοτιβα.
Ποιος το κανει παραμενει αγνωστο...
Άβαταρ μέλους
akis_athens

Δημοσίευση από akis_athens » Παρ 03 Φεβ 2012, 20:54

- Κοπαδια ψαριων και θηλαστικων βρισκονται νεκρα σε διαφορα μερη της γης. Ο λογος αγνωστος.

- Παγωμα της εξερευνησης του Διαστηματος απο τη Νασα τις τελευταιες δεκατιες,εγκαταλειψη επανδρωμενων αποστολων σε Σεληνη,Αρη ακομη και σε τροχια γυρω απο τη Γη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Φεβ 2012, 23:29

akis_athens έγραψε:Παλι καλα που σχολιασες Central γιατι ειχα απογοητευτει οτι το τοπικ θα πηγαινε στα αζητητα.
Δεν υπήρχε τετοια περίπτωση. Μπορεί να αργούμε ορισμένοι να δούμε όλα τα θέματα (ανοίγονται πολλά εδώ μέσα), αλλά ποτέ δεν αγνοουμε τα σημαντικά. Και το δικό σου τόπικ είναι συγκροτημένο, συγκεκριμένο, και σημαντικό.
Θα προσθέτω κι εγώ τις πινελιές μου εδώ όταν και όποτε χρειαστεί.
Καλός ο τίτλος σου, εγώ θα το έλεγα "εφ'όλης της ύλης"... αλλά άσε με εμένα, έχω βίτσιο μ'αυτόν τον τίτλο. Τον έχω βάλει και σε μια μικρή σειρά (2 βίντεο) που έχω κάνει και σε σχετικό τοπικ εδώ...

Μέχρι στιγμής μ'έχεις καλύψει.

Εύγε :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 03 Φεβ 2012, 23:43

:urock:

Από τα καλύτερα νήματα. :ups:

Δεν έχω έμπνευση αυτή τη στιγμή για να γράψω σεντόνια.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω.

Χαίρομαι που προσπαθείς να ενώσεις τελείες, να συνδέσεις πληροφορίες και γεγονότα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 04 Φεβ 2012, 01:11

Το όλο θέμα είναι τεράστιο. Η εισαγωγή και τα σχόλια σου άψογα τοποθετημένα και περιεκτικά.
Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που εύχομαι να διατηρηθεί και στην συνέχεια του νήματος,
γιατί καταπιάνεται με πολλά, και εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε εκτός θέματος.

Προσαρμόζοντας αυτό το εισαγωγικό βίντεο έτσι ώστε να περιγράψω με δικά μου λόγια το θέμα του νήματος, θα έλεγα ότι:
Αφορμή και σκοπός για την δημιουργία αυτής της ενότητας είναι η παράθεση έγκυρων πληροφοριών σε τίτλους,
με απώτερο στόχο την βαθιά κατανόηση του κόσμου μας και της ανθρώπινης φύσης.

Με κάθε σεβασμό και χωρίς να έχω πρόθεση να αλλοιώσω τον χαρακτήρα του θέματος σου,
θα πρόσθετα ακόμα μια παράμετρο. Θα την πρόσθετα σαν μια υποενότητα. Αυτή της «κατανόησης της ανθρώπινης φύσης».

Όταν κινούμαστε στα όρια του αποδεκτού προσπαθώντας να συλλάβουμε την ολοκληρωμένη εικόνα του κόσμου μας,
πολλοί από εμάς ξεπερνούμε τις προσωπικές κόκκινες γραμμές μας, που είναι διαφορετικά τοποθετημένες στον κάθε έναν μας.
Αφού λοιπόν γίνεται μια προσπάθεια ολιστικής θεώρησης του κόσμου, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί και ιχνηλατήση της ανθρώπινης φύσης.
Το θεωρώ πολύ βασικό σε αυτή την κουβέντα γιατί θα βοηθήσει στο να αναγνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του κόσμου μας από την ίδια οπτική γωνία.
Για να γίνω λίγο περισσότερο κατανοητός θα αναφέρω πως το ίδιο πράγμα παρατηρώντας το από διαφορετική θέση αποκτά άλλο νόημα.
Άλλα χαρακτηριστικά έχει μια οικονομική συζήτηση, άλλα μια πολιτική, μια επιστημονική, μια προβατοκεντρική και άλλα μια ανθρωποκεντρική.
Αναζητώντας την ουσιαστική αλήθεια ή αυτό που λέμε «the big picture», (μέσα από πολλές άλλες μικρότερες αλήθειες),
θα έθετα σαν προϋπόθεση στην προσπάθεια αυτή την ανθρωποκεντρική θεώρηση.
Για να καταστεί εφικτό κάτι τέτοιο πρέπει να εξετάσουμε την φύση του ανθρώπου
και να σχηματίσουμε μια αποδεκτή από όλους μας εικόνα για το τι ακριβώς είναι ο άνθρωπος.
Νομίζω ότι από τα παραπάνω έγινε κατανοητή η αιτία της επιθυμίας μου για ένταξη εκείνης της υποενότητας.

Επειδή δεν δέχομαι αυτό που προσπαθούν να με πείσουν ότι είμαι, θα αναζητήσω την πραγματική μου ταυτότητα μόνος.
Αφού καταλήξω στο, τι είμαι και τι δεν είμαι, μετά θα εξετάσω το που είμαι και γιατί.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 04 Φεβ 2012, 01:42

Και αφού τελείωσα με την γενική τοποθέτηση μου να προσθέσω και εγώ κάποια ζητήματα που θεωρώ σημαντικά.

- Coral Castle ...απόδειξη ότι ο φυσικός κόσμος μας έχει διαφορικά χαρακτηριστικά από αυτά που αντιλαμβανόμαστε εμείς
όπου κινούμαστε στην αυταπάτη και το προκατασκευασμένο παραμύθι.

- Η Σελήνη ...και η αποδειγμένη προσπάθεια συγκάλυψης γεγονότων και των αμέτρητων παράδοξων ιδιοτήτων της.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Φεβ 2012, 08:17

Καλύτερα να μείνει έτσι όπως είναι.

Πολλές φορές έχω ξεφύγει από το θέμα.

Τις περισσότερες σκόπιμα.

Γιατί δεν τα πάω καλά με τις ταξινομήσεις.

Η σύνδεση δύο πραγμάτων φαινομενικά άσχετων δίνει νέα γνώση.

Πίσω από την επιφάνεια πραγμάτων φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής, μία κανονικότητα επαναλαμβανόμενη και ίσως και ένας γρίφος ή κρυφό μήνυμα.

Οι γνώσεις δεν έχουν καμία αξία αν δεν συνδυάζονται για να γεννήσουν νέα γνώση.

Αν οι γνώσεις είναι τελείες η σύνδεση μεταξύ τους βγάζει ένα σχήμα που καμία σχέση δεν έχει με τις τελείες και τις γραμμές που τις ενώνουν.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Φεβ 2012, 09:08

Προτιμώ να επεξεργάζομαι θέματα που τα κατέχω καλά.

Η Σελήνη είναι ένα θέμα που το έχω διαβάσει και έχω εκπλαγεί αλλά αδυνατώ να το συνδέσω με κάτι άλλο για να γεννήσει :lol:

Είδα τα βίντεο, έχω διαβάσει ότι έχει και μία δίδυμη αδερφή τη Λίλιθ από πίσω, ότι είναι διαστημόπλοιο με μεταλλική επιφάνεια αλλά δεν μπορώ να πάω παρά πέρα. Είναι ένα θέμα που χαίρομαι να ακούω γι αυτό και με συναρπάζει αλλά αποφεύγω να μιλάω γι αυτό γιατί μου λείπουν γνώσεις.

Τα πεζά οικονομικά αν τα αναλύσεις πέρα από τους αριθμούς και την μπακαλοοικονομική μπορούν να δώσουν νέα γνώση αν και τα έχουν επεξεργαστεί και άλλοι πάνω σε αυτή την κατεύθυνση.

Ας αρχίσω από τον Μάρξ που έλεγε ότι η αξία ενός πράγματος είναι η κοινωνικά αναγκαία εργασία που χρειάστηκε για να κατασκευαστεί.
Πέρα από το ποιός το είπε αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί κανείς δεν είδε να βρέχει ο ουρανός μπουφάν, παπούτσια, αυτοκίνητα, τηγάνια, κατσαρόλες καρέκλες και άλλα καλούδια (εκτός αν είναι πολιτικός και βλέπει να ανοίγουν οι ουρανοί και να βρέχει γιαούρτια, αυγά και αλεύρι).

Τελεία πρώτη: Η πηγή του πλούτου είναι η ανθρώπινη εργασία, ο κοινωνικά αναγκαίος χρόνος εργασίας για να παραχθεί ότι τρώμε φοράμε και χρησιμοποιούμε.

Τελεία δεύτερη: Σήμερα μπορεί να παραχθεί οτιδήποτε με κοινωνικά αναγκαίο χρόνο εργασίας ελάχιστο.

Τελεία τρίτη: Αφού ισχύουν τα παραπάνω ένας παράδεισος αφθονίας βρίσκεται δίπλα μας. Αλλά γιατί δεν τον βλέπουμε?

Τελεία τέταρτη και απάντηση: Εκμετάλλευση εργασίας και το χρήμα συσσωρεύεται σε πολύ λίγα χέρια και τείνει να συσσωρευτεί σε όλο και λιγότερα.

Τελεία πέμπτη και ερώτηση: Αφού έχουν αυτοί που κρατούν το χρήμα όσο χρήμα θέλουν γιατί επιδιώκουν τον έλεγχο?

Τελεία έκτη και απάντηση: Αν δεν επιδιώξουν έλεγχο και όλο και μεγαλύτερη εκμετάλλευση μέσω προπαγάνδας, χειραγώγησης και καταστολής ή ακόμα και εμπορευματοποίησης αξιών χρήσης που κάποτε ήταν δωρεάν, τα χρήματα που συσσωρεύουν θα μετατραπούν κατά ένα μεταφυσικό τρόπο σε χαρτί υγείας για τον πισινό τους.

Τελεία έβδομη: Αφού σήμερα μπορεί να παραχθεί οτιδήποτε με κοινωνικά αναγκαίο χρόνο εργασίας ελάχιστο η έλλειψη, η κρίση και ότι βιώνουμε είναι κάτι τεχνητό μία φούσκα που έχει δημιουργηθεί δια μέσου των κανόνων παιχνιδιού που αυτοί έχουν επιβάλλει.

Τελεία όγδοη. Με βάση το παραπάνω η επιδίωξη της μείωσης του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια κάθε άλλο παρά συνωμοσιολογία είναι. Γιατί τα 500 εκατομμύρια συγκροτούν τον κοινωνικά αναγκαίο χρόνο εργασίας για να έχουν οι άρχοντες ότι επιθυμήσουν. Οι υπόλοιποι τους είναι μπελάς και όχι με τον κίνδυνο μόνο να επαναστατήσουν αλλά και να αυτονομηθούν χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εργασία για τον εαυτό τους με αποτέλεσμα και πάλι τα χρήματα που συσσωρεύουν να γίνουν ρολό τουαλέτας.

Τα CDS τα spreds και οι οίκοι αξιολόγησης είναι κατασκευάσματα που δημιούργησαν μία φούσκα που αργά ή γρήγορα θα σκάσει και μάλιστα με θόρυβο.

Με βάση όλα αυτά τα απλά πραγματάκια μπορούμε να εξηγήσουμε ακόμα το ρόλο των λεσχών, της τριμερούς Επιτροπής, της Μπίλντενμπεργκ, της λέσχης των Μποέμ των μασόνων και όλων των άλλων οργανώσεων.

Μπορούμε να συμπεράνουμε ακόμα και το ρόλο της επιστήμης σήμερα, το γεγονός ότι υπάρχει "κρυφή γνώση" και επιστήμη που κυκλοφορεί μόνο μέσα στις κλειστές λέσχες.

Έτσι έχω προσεγγίσει κάποια θέματα που ανήκουν στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας.
Αρχίζοντας από απλά πραγματάκια απόλυτα χειροπιαστά και καθημερινά μπορούμε να πάμε πολύ μακρυά.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Φεβ 2012, 09:50

Η ένωση των σημείων είναι γνωστή στη μεθοδολογία των επιστημών ως "επαγωγή"
Η κριτική σκέψη έχει αξία μόνο όταν είναι επαγωγική.

Η εξειδίκευση σε τομείς και η ταξινόμηση των γνώσεων σε "υποσύμπαντα νοήματος" αποτελεί εμπόδιο για την επαγωγική σκέψη.

Εδώ στα ιδεό κάναμε κατά καιρούς κριτική στην ιατρική επιστήμη και βγήκαν μαχαίρια.

Η δική μου κριτική βασίστηκε στο ότι η επιστήμη αυτή είναι κατακερματισμένη σε ειδικότητες για κάθε όργανο του σώματος ενώ ο άνθρωπος δεν είναι μηχάνημα με ανεξάρτητα μεταξύ τους ανταλλακτικά.
Και φυσικά η υπόθεση εργασίας είναι ότι δεχόμαστε τον γιατρό σαν ηθικό στοιχείο και όχι σαν απατεώνα. Οι γνώσεις του όμως σταματούν σε ένα πεδίο και ακόμα και αν έχει γνώσεις και από άλλα όργανα οι κανόνες δεοντολογίας τον εμποδίζουν να παρέμβει και γι αυτό σε "παραπέμπει" σε έναν άλλο ειδικό ενώ δεν υπάρχει συντονιστής γιατρός που να συντονίζει τις ενέργειες όλων.
Το γεγονός ότι ο γιατρός μόλις τελειώσει την ιατρική φρεσκάρει τις γνώσεις του σε σεμινάρια που οργανώνουν οι φαρμακευτικές (που ανήκουν και ελέγχονται από αυτούς τους λίγους που κατέχουν τον πλούτο και πιθανόν να είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν τη μείωση πληθυσμού) συσκοτίζει περισσότερο τα πράγματα.

Στην Ελλάδα έχουμε ή μάλλον είχαμε καλά πανεπιστημιακά νοσοκομεία που κάνουν έρευνα αλλά οι πολυεθνικές των φαρμάκων δεν είχαν διεισδύσει σαν σπόνσορες.

Αν οι εταιρείες διεισδύσουν για τα καλά στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα τότε καλύτερα να καταφύγετε στις εναλλακτικές θεραπείες.

Δεν αμφισβήτησα ούτε την ιατρική σαν επιστήμη, ούτε τους γιατρούς. Όταν δεν σπονσονάρεται και δεν υπηρετεί συμφέροντα μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά τι γίνεται όταν μπαίνουν στη μέση τα συμφέροντα?

Θα το δούμε στα ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Ήδη το είδα:

Το φάρμακο που έπαιρνε η μητέρα μου αποσύρθηκε.
Κόστιζε 7 Ευρώ (για τη χοληστερίνη)
Πήγε στο γιατρό να της δώσει ένα άλλο.
Το άλλο είχε 55 Ευρώ.
Η συνταγογράφηση πρέπει να γίνεται κάθε 20 μέρες και η θεώρηση συνεπάγεται ουρές και στήσιμο από τα ξημερώματα μπροστά από κλειστές πόρτες.
Παρατήρησα ότι πολλές κυρίες κάποιας ηλικίας στήνονται στις ουρές από τα ξημερώματα λόγω των εμποδίων στη συνταγογράφηση και τη θεώρηση.
Ο γιατρός είπε ότι ένα φάρμακο για χοληστερίνη δεν είναι απαραίτητο αντίθετα από τα φάρμακα για την πίεση που "με αυτά δεν παίζουμε" είπε. Τελείως μεταξύ μας είπε να προτιμήσουμε τα εναλλακτικά και έρριξε το μπαλάκι στις δικές μου γνώσεις να επιλέξω χωρίς να συστήσει κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι η εξάρτηση από τα φάρμακα που γίνονται όλο και ακριβότερα ενώ τα εισοδήματα πέφτουν.

Η απειλή ότι δεν θα υπάρχουν φάρμακα κάνει πολύ κόσμο να παγώνει από φόβο.

Τα συμπληρώματα υπάρχουν παντού.
Αν λείψει ένα υπάρχουν 1000 άλλα άλλης μάρκας που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Αν παίρνεις συμπληρώματα συστηματικά και εξαφανιστούν τελείως από την αγορά η έλλειψή τους δεν θα έχει τις ίδιες επιπτώσεις με την έλλειψη ενός φαρμάκου
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 04 Φεβ 2012, 12:05

Central sun έγραψε:- Η Σελήνη ...και η αποδειγμένη προσπάθεια συγκάλυψης γεγονότων και των αμέτρητων παράδοξων ιδιοτήτων της.
Το κεφάλαιο σελήνη είναι μεγάλο και ξεχειλωμένο. Εγώ δεν μιλώ μόνο για φωτάκια,
περίεργα αντικείμενα και σχήματα που έχουν παρατηρηθεί στην επιφάνεια της.

Αναφέρομαι στα ακόλουθα απίστευτα χαρακτηριστικά της.
Από τον όγκο και την σύσταση της υπολογίζεται το βάρος της «κατά κάποιο τρόπο».
Μελετώντας αυτό σε συνδυασμό με την απόσταση της από την γη και την ταχύτητα της, προκύπτει χαοτική αναντιστοιχία.
Τα δεδομένα λένε ότι είναι υπερβολικά ελαφριά για τον όγκο της. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι κούφια.
Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν μελέτες εδάφους που έχουν πραγματοποιηθεί και που την εμφανίζουν να πάλλεται
μετά από ελεγχόμενες εκρήξεις για πάρα πολύ ώρα, με συχνότητα που φανερώνει το μεταλλικό κέλυφος της.
Ακόμα ένα στοιχειό που αποδεικνύει τα παραπάνω είναι οι υπερβολικά αβαθείς κρατήρες της.
Η ενέργεια της πρόσκρουσης μετεωριτών στην επιφάνεια της προκαλεί κρατήρες με τεράστιο πλάτος και ελάχιστο βάθος.
Εξετάζοντας την σύσταση της προκύπτει ότι η ηλικία της είναι μεγαλύτερη από εκείνη της γης.

Οι κρατήρες στην ορατή όψη της σελήνης αποδεικνύουν ότι δεν ήταν πάντοτε δορυφόρος της γης
και ότι έχει περάσει πιθανόν μέσα από την ζώνη αστεροειδών που βρίσκεται ανάμεσα στην τροχιά του Άρη και Δία.
Και αυτό γιατί η γη στέκεται με τον όγκο και την βαρύτητα της σαν ασπίδα μπροστά
από την ορατή όψη της σελήνης προστατεύοντας την από μετεωρίτες.
Αν ήταν πάντα έτσι δεν δικαιολογείται το πλήθος και το μέγεθος των κρατήρων της ορατής όψης
σε σύγκριση με εκείνων της απροστάτευτης, μη ορατής όψης της.
Είναι υπερβολικά «γαζωμένη» με κρατήρες και στις δυο όψης της, τόσο που δεν το δικαιολογεί η ηλικία της
εάν βρισκόταν πάντα σε αυτή τη θέση του ηλιακού συστήματος.
Το συμπέρασμα είναι ότι έχει ταξιδέψει πολύ για να καταλήξει το τελευταίο διάστημα εδώ μαζί μας.

Το ότι εγκαταλείφθηκε επιδεκτικά απότομα εδώ και δεκαετίες κάθε διαστημικό πρόγραμμα
που αφορούσε την σελήνη, για μένα είναι αυταπόδεικτο στοιχείο πως κάτι μεγάλο έχει συγκαλυφθεί.
Τόσο μεγάλο που σίγουρα έχει παίξει καταλυτικό παράγοντα στο ρου της ιστορίας του ανθρώπου.
Άβαταρ μέλους
akis_athens

Δημοσίευση από akis_athens » Σάβ 04 Φεβ 2012, 13:48

Χαιρομαι που βλεπω συμμετοχη στο τοπικ συμπληρωνοντας ο καθενας τις τελειες του και εξηγωντας το γιατι,

Σε 2 πραγματα θελω να σταθω,

Το πρωτο ειναι οτι δεν χρειζεται σε καθε γεγονος που αναφερουμε να κανουμε υπεραναλυση αυτου, για παραδειγμα για τη σεληνη υπαρχουν ολοκληρα τοπικ αφιερωμενα στα παραδοξα της, οπως και για αλλα θεματα που μπορει καποιος να ανεφερει.
Το θεμα δεν ειναι τοσο να εξηγησουμε αυτο καθεαυτο το γεγονος που συμβαινει στη Γη,οσο το να κανουμε καποιες συνδεσεις μεταξυ των γεγονοτων αυτων.
Δεν ειμαστε ενα φορουμ που συζηταμε π.χ αθλητικα και ηρθε ενας "τρελος" και ανοιξε τοπικ "Connecting The Dots" οποτε πρεπει να εξηγουμε απο την αρχη γιατι η Σεληνη για παραδειγμα ειναι κουφια,ειναι μεταλλικη κ.ο.κ
Κοινως τη γνωση ολοι μας την εχουμε και αν δεν την εχουμε με ενα απλο Search στο Forum την βρισκουμε.

Το δευτερο που θα ηθελα να ζητησω ειναι απο εναν mod να μπορω να κανω edit ανα τακτα χρονικα διαστηματα και να συμπληρωνω τις τελειες που προστιθενται απο ολους μας στο πρωτο μου ποστ ωστε να ειναι συγκεντρωμενες και να μην ειναι διασπαρτες μεσα στο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Σάβ 04 Φεβ 2012, 14:30

Λίγο νὰ κάτσουμε νὰ σκεφτοῦμε θὰ καταλάβουμε σὲ τί βαθὺ λάκκο βρισκόμαστε. Ἄν εἴχαμε μόνο αὐτὴ τὴν ὑλη στὸ σχολεῖο μας δὲν θὰ εἶχε τελειώσει κανεὶς οὔτε τὸ Δημοτικό καὶ τὸ μυαλό μας τότε ἦταν καθαρὸ καὶ ξένοιαστο. Γιὰ σκεφτεῖτε τώρα…

• Nibiru
• Codex alimentarius
• 2012, 2012 Disasters
• Mayas
• WWIII, Πόλεμος, Ἀρμαγεδὼν
• FEMA Camps
• Ὁλογράμματα, ἀεροπλάνα
• Ἀγρογλυφικά, crop circles
• UFO, Γαλαξιακοὶ πόλεμοι, Παράλληλες διαστάσεις 4η, 5η κ.λ.π.
• Σείριοι , Anunnaki, Δρακονιανοὶ, Ἑρπετόμορφοι, Γκρίζοι, Πλειάδιοι
• Εὐθυγραμμίσεις πλανητῶν, ἡλιακὴ δραστηριότητα
• Ὑπόγειες στοὲς
• Τρομοκρατία
• Οἰκονομκὴ κρίση
• Ἀποκάλυψη ἀπάτης τοῦ χρηματοπιστωτικοῦ συστήματος
• Καταπάτηση συνταγμάτων
• Πανδημίες, Ἀσθένειες , ἰώσεις, ἐμβόλια, γρίππες
• Ψεύτικες ἐλπίδες φαρμάκων ποὺ θεραπεύουν σπάνιες ἀσθένειες
• Music Industry exposed
• Cartoon hidden mesages
• HAARP, ἀκραῖα καιρικὰ φαινόμενα
• RFID
• Γίγαντες
• Προφητεῖες ἁγίων, παλιὲς, σύγχρονες
• Σεισμοὶ
• Ὑπερθέρμανση, Ὄζον, Λιώσιμο πάγων
• Ἀνακαλύψεις κιβωτὸς Νώε, ἀνακάλυψη ἀποκρύφων παπύρων
• Πρόσωπο Χριστοῦ, σινδόνη, κέρινο ὁμοίωμα
• Θαύματα, μυστήρια, Ἀνεξήγητα ἢ καὶ περίεργα φαινόμενα
• Συνομωσίες ποὺ ἀπαιτοῦν πολὺ χρόνο καὶ ψάξιμο καὶ GB πληροφοριῶν πρὸς ἐξέταση
• Μυστικὲς ὀργανώσεις
• Σατανισμὸς
• Illuminati
• Skull and bones
• Ψεκασμοὶ, Chem trails
• Προσφορὰ παιχνιδιῶν καὶ θεάματος γιὰ ἀποπροσανατολισμὸ
• Spam, chain mails,
• Ἐξαπατήσεις ἀπὸ ΜΜΕ
• Πολιτικοὶ ἀναμεμιγμένοι σὲ τεράστια σκάνδαλα
• Πίεση γιὰ ἐπιβίωση καὶ ἀνταπεξέρχομαι τὴν καθημερινότητα
• Τόνοι ἱατρικῶν συμβουλῶν καὶ ἀτελείωτες λίστες ὁδηγιῶν ποὺ εἶναι ἀδύνατον νὰ τὶς ἀκολουθήσῃ κάποιος
• Μέθοδοι Self learn and help, Silva, Reiki,yoga, chanelling, εὐκολος πλουτισμός , πνευματισμὸς, ἄγγελοι,

Καὶ ποιὸς ξέρει τί ἄλλο ξεχνάω

Ἀναρωτιέστε πόσο χρόνο ἔχουμε χάσει μόνο καὶ μόνο διαβάζοντας ἕνα κείμενο ἢ βλέποντας ἕνα βίντεο ἔστω κι ἂν τὸ ἀπορρίπτουμε εὔκολα;

Αὐτοὶ διαθέτουν ὅλα τὰ χρήματα καὶ πληρώνουν ἀφειδῶς τὴν παραπληροφόρηση καὶ τὸν ἀντιπερισπασμὸ καὶ ἀποκόπτουν τεράστιες μερίδες ὁμάδες ἀνθρώπων ποὺ ἀφιερώνουν ἀπὸ λόγο ὡς πολὺ χρόνο μὲ τὴν ἐνασχόλησή τους μ᾽αὐτὰ. Ἔτσι εἶναι ἕνας ἀγῶνας δρόμου γι᾽αὐτοὺς πόσους θὰ μπορέσουν νὰ ἀδρανοποιήσουν μ᾽αὐτὰ καὶ πόσους ἀπὸ τοὺς σοβαροὺς καὶ μορφωμένους σκεπτομένους θὰ παρασύρουν ἀδυνατίζοντας τὴν δύναμη τῆς ἑστιασμένης προσοχῆς καὶ σκέψης τους. Αὐτὸς εἶναι καὶ ὁ λόγος ποὺ δὲν ἔχουν ἐπιβάλλει ἀκόμη τὴν ἀπαγόρευση στὸ ἰντερνὲτ, διότι τὰ πλήθη τῶν παρασυρρομένων αὐξάνεται κατὰ χιλιάδες καθημερινὰ

Τί θὰ ἔκανε ἕνας ταχυδακτυλουργὸς; θὰ τραβοῦσε τὴν προσοχή σας μὲ τὸ ἕνα χέρι ἐνῶ μὲ τὸ ἄλλο θὰ ἔκανε τὸ «μαγικό του».

Εἶναι κανονικὸς ἀντιπερισπασμὸς καὶ ἀπασχόληση ΟΛΗΣ τῆς προσοχῆς ἢ τῆς περισσότερης δυνατὸν μὲ ταὐτόχρονη σύγχιση καὶ ὑπερπληθώρα δῆθεν προβλημάτων ποὺ πρέπει νὰ ἐπιλυθοῦν γιὰ νὰ προσφέρουν ἄγχος (ἄγχος δημιουργεῖται ὅταν ἡ πρόσληψη δεδομένων ποὺ ἀπαιτοῦν ἐπίλυση προβλήματος ἢ χειρισμὸ καταστάσεως, ὑπερβαίνει τὶς δυνατότητες τοῦ ὑποκειμένου μὲ ἀποτέλεσμα νὰ χάνῃ τὸν ἔλεγχο), ὁπότε μὴ δυνατότητα σταθεροποιήσεως μὴ δυνατότητα ὀρθῆς σκέψεως καὶ μεγάλη πιθανότητα λανθασμένης ἀποφάσεως

Πρόσφατο:
MYSTERIOUS SPHERE found in NORTH TEXAS! NASA INVESTIGATES IT.
http://www.youtube.com/watch?v=BtWzmdk5 ... re=related

Βομβαρδισμὸς πληροφοριῶν γιὰ τὴν ἐπίτευξη ἀποπροσανατολισμοῦ τοῦ πληθυσμοῦ, διαφορετικὰ θέματα πολλὲς προσεγγίσεις σύγχυση πληροφοριῶν, ἀνακρίβειες γιὰ νὰ ἀπασχολήσουν τοὺς ἀναγνῶστες νὰ ἀπορρίψουν τὴν πρόταση χάνοντας πολίτιμο χρόνο ἐνημερώσεως καὶ ἐνασχολήσεως μὲ ψεύτικα γεγονότα ἢ φῆμες ἀναμεμιγμένα μὲ ἀληθινὰ ἢ ἀληθοφανῆ.

Θὰ σᾶς πῳ γιὰ τὴν ἐντύπωση ποὺ μοῦ δημιουργεῖται καὶ τὴν ἀφύσικη ἀποκάλυψη τῶν πάντων παγκοσμίως. Βρίσκεται σὲ ἕνα παλαιὸ βίντεο.

Εἶναι ἕνα βίντεο ποὺ θὰ παρουσίαζα μὲ ἄλλο θέμα διότι εἴναι πραγματικὰ ἕνας μικρὸς θησαυρὸς ἀποκαλύψεων ὁ ὁποῖος ἔχει καταγραφεῖ 25 χρόνια πρὶν καὶ ἑστιάζεται στὶς ΗΠΑ, δείχνοντας ὅμως τὸν παρόμοιο τρόπο ποὺ ἐφαρμόστηκε καὶ στὴν χώρα μας καὶ ὁπως πιστεύω καὶ στὶς ὑπόλοιπες χῶρες. Δὲν πειράζει ὅμως, εἶναι τόσο ἠχηρὸ ποὺ θὰ κάνῃ τὴν δουλειά του καὶ ἀπὸ ἐδῶ. Εἶναι μόνο 4:58᾽᾽ἀλλὰ σωστὸς δυναμίτης.

Παρακολουθεῖστε τὸ βίντεο, στὸ 1:06´ἀναφέρει ἀκριβῶς αὐτὸ τὸ θέμα.

Στὸ τέλος ἀναφέρει καὶ γιὰ τοὺς εὐαίσθητους, προοδευμένους τῶν «ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων» καὶ τὴν τύχη ποὺ τοὺς περιμένει.
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 04 Φεβ 2012, 14:52

Να προσθέσω στα φυσικά φαινόμενα, ή φαινόμενα που αφορούν το φυσικό μας περιβάλλον.
Πέρα από την αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα και τα νεκρά ψάρια και πουλιά, έχουμε αυξημένη εμφάνιση ρωγμών στη γη και επίσης αυτούς τους περίεργους ήχους αγνώστου προελεύσεως που κάποιες φορές συνοδεύονται και από ελαφριά δόνηση του εδάφους.

Επίσης πέρσι ο ήλιος ανέτειλε δύο μέρες νωρίτερα στην Ισλανδία (κάπου γύρω στα μέσα Γενάρη), ακούστηκε τίποτα τι έγινε φέτος?

Η Σελήνη επίσης. Έχουν παρατηρηθεί ανωμαλίες στην τροχιά της και είναι επιβεβαιωμένο από το Cornel.

Και υπάρχουν ενδείξεις οτι κάτι τρέχει με τους άξονες της γης (για τον μαγνητικό περισσότερες).
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 04 Φεβ 2012, 14:53

μη τα ρίχνεται έτσι όλα μαζί γιατί θα έχω να επιλέξω ανάμεσα στη κατάθλιψη και στην άσπρη ποδιά :)
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
akis_athens

Δημοσίευση από akis_athens » Σάβ 04 Φεβ 2012, 16:50

taleapad έγραψε:Λίγο νὰ κάτσουμε νὰ σκεφτοῦμε θὰ καταλάβουμε σὲ τί βαθὺ λάκκο βρισκόμαστε. Ἄν εἴχαμε μόνο αὐτὴ τὴν ὑλη στὸ σχολεῖο μας δὲν θὰ εἶχε τελειώσει κανεὶς οὔτε τὸ Δημοτικό καὶ τὸ μυαλό μας τότε ἦταν καθαρὸ καὶ ξένοιαστο. Γιὰ σκεφτεῖτε τώρα…

• Nibiru
• Codex alimentarius
• 2012, 2012 Disasters
• Mayas
• WWIII, Πόλεμος, Ἀρμαγεδὼν
• FEMA Camps
• Ὁλογράμματα, ἀεροπλάνα
• Ἀγρογλυφικά, crop circles
• UFO, Γαλαξιακοὶ πόλεμοι, Παράλληλες διαστάσεις 4η, 5η κ.λ.π.
• Σείριοι , Anunnaki, Δρακονιανοὶ, Ἑρπετόμορφοι, Γκρίζοι, Πλειάδιοι
• Εὐθυγραμμίσεις πλανητῶν, ἡλιακὴ δραστηριότητα
• Ὑπόγειες στοὲς
• Τρομοκρατία
• Οἰκονομκὴ κρίση
• Ἀποκάλυψη ἀπάτης τοῦ χρηματοπιστωτικοῦ συστήματος
• Καταπάτηση συνταγμάτων
• Πανδημίες, Ἀσθένειες , ἰώσεις, ἐμβόλια, γρίππες
• Ψεύτικες ἐλπίδες φαρμάκων ποὺ θεραπεύουν σπάνιες ἀσθένειες
• Music Industry exposed
• Cartoon hidden mesages
• HAARP, ἀκραῖα καιρικὰ φαινόμενα
• RFID
• Γίγαντες
• Προφητεῖες ἁγίων, παλιὲς, σύγχρονες
• Σεισμοὶ
• Ὑπερθέρμανση, Ὄζον, Λιώσιμο πάγων
• Ἀνακαλύψεις κιβωτὸς Νώε, ἀνακάλυψη ἀποκρύφων παπύρων
• Πρόσωπο Χριστοῦ, σινδόνη, κέρινο ὁμοίωμα
• Θαύματα, μυστήρια, Ἀνεξήγητα ἢ καὶ περίεργα φαινόμενα
• Συνομωσίες ποὺ ἀπαιτοῦν πολὺ χρόνο καὶ ψάξιμο καὶ GB πληροφοριῶν πρὸς ἐξέταση
• Μυστικὲς ὀργανώσεις
• Σατανισμὸς
• Illuminati
• Skull and bones
• Ψεκασμοὶ, Chem trails
• Προσφορὰ παιχνιδιῶν καὶ θεάματος γιὰ ἀποπροσανατολισμὸ
• Spam, chain mails,
• Ἐξαπατήσεις ἀπὸ ΜΜΕ
• Πολιτικοὶ ἀναμεμιγμένοι σὲ τεράστια σκάνδαλα
• Πίεση γιὰ ἐπιβίωση καὶ ἀνταπεξέρχομαι τὴν καθημερινότητα
• Τόνοι ἱατρικῶν συμβουλῶν καὶ ἀτελείωτες λίστες ὁδηγιῶν ποὺ εἶναι ἀδύνατον νὰ τὶς ἀκολουθήσῃ κάποιος
• Μέθοδοι Self learn and help, Silva, Reiki,yoga, chanelling, εὐκολος πλουτισμός , πνευματισμὸς, ἄγγελοι,
Αυτο το λαθος κανουμε και τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι ενω δεν ειναι..

Δεν μιλαμε εδω για υποθετικα γεγονοτα αλλα για πραγματικα και αυταποδεικτα,δεν θελουμε να πηξει το μυαλο μας με αλλα πραγματα με χριστους,2012,ουφο,3ο παγκοσμιο πολεμο,προφητεις και γεγονοτα που δεν ξερουμε καν οτι ισχυουν.

Θα κρατησουμε το τοπικ καθαρο οσο γινεται και θα προσπαθησουμε να κανουμε συνδεσεις με γεγονοτα που αποδεικνυονται και μπορει να τα αποδεχθει και ενας απλος ανθρωπος γιατι πολυ απλα δεν μπορει να κανει αλλιως επειδη υπαρχουν αποδειξεις.

Για να μην παρεξηγηθω δε λεω οτι δεν αποδεχομαι σεναρια για τριτο παγκοσμιο πολεμο,για τους εξωγηινους.για το 12κλωνο dna που εγινε δικλωνο και αλλα διαφορα που εχουμε διαβαει κατα καιρους απλα εδω δεν θα παμε με αυτη τη λογικη.

Αυτο ακριβως θελουν teleapad να σου δωσουν υπερπληροφορηση και χιλια δυο σεναρια γα να διαβασεις και να πιστεψεις.

Εδω απλα μελεταμε γεγονοτα που εχουν συμβει ηδη και δεν χωρουν αμφιβολια,κοινως μελεταμε κινησεις λες και παιζουμε μια παρτιδα σκακι...

p.s περιμενω απο καποιον mod να μου πει πως να κανω edit το πρωτο ποστ με στοιχεια που εχουν προστεθει απο συμφορουμιτες ωστε να ειναι ολα συγκεντρωμενα..
Άβαταρ μέλους
akis_athens

Δημοσίευση από akis_athens » Σάβ 04 Φεβ 2012, 17:00

Επισης καλο θα ηταν οπως καποιοι προτειναν να σπασουμε σε κατηγοριες τα διαφορα γεγονοτα χωρις αυτο να σημαινει πως θα χαθει και η συνδεση που μπορει καποιος να κανει σε φαινομενικα ασχετα μεταξυ τους δεδομενα..

Περιμενω να μου προτεινετε κατηγοριες

Καποιες που σκεφτηκα ηδη ειναι οι εξεις

Οικονομικα

Αστροφυσικα

Κοινωνικα

Αρχαιολογικα

Ανθρωποκεντρικα (γεια σου ρε Central :loco: )

περιμενω να μου προσθεσετε και τις υπολοιπες..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Φεβ 2012, 21:11

akis_athens έγραψε:p.s περιμενω απο καποιον mod να μου πει πως να κανω edit το πρωτο ποστ με στοιχεια που εχουν προστεθει απο συμφορουμιτες ωστε να ειναι ολα συγκεντρωμενα..
Έτσι όπως ρύθμισε ο Κωνσταντίνος το λειτουργικό, δεν μπορείς να κανεις edit.
Στέλνεις ή σ'εμένα ή σε global mod, προσωπικό μήνυμα με το κείμενο όπως θέλεις να φαίνεται τώρα, και σου το εντιτάρουμε εμείς.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”