Υ.Γ. Ρε 'συ, μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα, μια χαρά βριζόμασταν μέχρι χτες τι σε έπιασε τώρα;;
ελεος ρε
Πλάκα με κάνεις ωρέ;και νομίζω πως η θέση του είναι στο θέμα από το οποίο το απέσπασε η Αρέλα.
Τι σχέση έχει ο Ράιχ με το θέμα εκείνο;

Υ.Γ. Ρε 'συ, μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα, μια χαρά βριζόμασταν μέχρι χτες τι σε έπιασε τώρα;;
Πλάκα με κάνεις ωρέ;και νομίζω πως η θέση του είναι στο θέμα από το οποίο το απέσπασε η Αρέλα.

Και γρήγορα ευελπιστώ, μπαίνοντας στην παρέα των ΙΔΕΟ να πάψεις να νιώθεις μόνος 

Περασε καιρος..Spirit oF Fire έγραψε:Μου έφερε ένας φίλος οργονίτες και τώρα θα πειραματιστώ με το πως λειτουργεί =)

Νικ, εσυ πολυ σωστα τα αναρωτιεσαι αυτα στο νημα της Ομιχλοπαγίδας, αφου ειναι και αμεσα συσχετιζομενα οπως φαινεται.aftokaitoallo έγραψε:προς τον κύριο Λαμπρόπουλο και προς όλα τα μέλη,
εγώ είμαι φτωχιά δυστυχώς αν είχα λεφτά θα το έφτιαχνα αυτό το πράγμα (κι ελπίζω να αποκτήσω πλέον ΚΑΙ γι' αυτό το λόγο), αλλά θέλω να πω με όλη μου την καλή διάθεση πως δεν αρκεί να δίνουμε ραντεβού σε εγκαταστασεις κλπ για να κάνουμε τι εκεί πέρα;
δεν σταματάνε αυτοί.
ο αμερικανός αυτός έκανε αυτό που νόμιζε σωστό, κυκλοφορεί με αυτήν την πυραμίδα οργονίτη και βλέπει αποτελέσματα. δεν εγκρίνω το ότι δίνει επί πληρωμή τις οδηγίες για την κατασκευή.
που είναι οι δικοί μας ερευνητές οι δικοί μας τεχνικοί ειδικοί κλπ που είναι όσοι έχουν την οικονομική άνεση να δοκιμάσουν κάτι κατά των ψεκασμών που ίσως λειτουργήσει και κατά των ομιχλοπαγίδων;
νομίζω πρέπει να αναζητούμε λύσεις. καλό είναι να μαθαίνουμε για νέα πράγματα κι ευχαριστώ την Αρέλα που έφερε αυτό το θέμα εδώ. τι κάνω εγώ; τι μπορώ να κάνω; να πάω σε μια εγκατάσταση; για ποιο λόγο;
ερεύνησα και το λιθαράκι μου είναι πως υπάρχει συσκευή ενάντια στους ψεκασμούς κι ίσως πολλά περισσότερα.
νιώθω ότι το προχώρησα. από κει και πέρα αν ο Θεός μου στείλει λεφτά θα το φτιάξω. μάλλον θα είναι ακριβό και θα χρειαστώ και ειδικό.
αν όχι, ελπίζω να βρεθεί κάποιος να κάνει την αρχή.

Μην τα ισοπεδωνεις ολα ετσι!!!!Hlios έγραψε:Δεν έχει σημασία το υλικό κατασκευής.
Τα μπιχλιμπίδια με τα ρινίσματα, τα κέρματα, τα σύρματα και τους πολυεστέρες είναι περιττά.

Στην εικόνα την βλέπουμε με ξύλο (αν βλέπω σωστά) φτιαγμένη, από ένα ψαγμένο.