Πολύ ενδιαφέρον το τόπικ που ξεκίνησες Τερμινάτορα.
Ακόμη πιο ενδιαφέρουσες ελπίζω να είναι και οι απαντήσεις επί της ουσίας.
Σε καλή κατεύθυνση βρίσκω τις απαντήσεις και τις λύσεις που δίνει ο Τότης
αλλά αυτές όπως και άλλες του είδους έχουν στην ουσία να κάνουν με την 'Επόμενη Μέρα".
Δυστυχώς έχουμε πρώτα και ουσιαστικά να ασχοληθούμε με την ύπαρξη και εξολόθρευση του καθεστώτος
και την αποπομπή των καθεστωτικών από τη χώρα.
Με τις επόμενες μέρες, μήνες και γενικά το τρέχον άμεσο μέλλον να έχουμε μια κατάσταση
που εξελίσσεται στο χειρότερο εφιάλτη μας.
(και όχι, δεν ζούμε ακόμη τον χειρότερο εφιάλτη μας! Αλλά έρχεται ταχέωςκαι θα είναι άνευ προηγουμένου,
μιας και θεωρήθηκε σωστό από την ελίτ να αποτελέσει η Ελλάδα το πρώτο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο πείραμα
αυτού του είδους.)
Η λύση ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, για μενα είναι μόνο μία:
ΜΑΖΙΚΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ στους άνομους νομους/χαράτσια και όχι μόνο- που επιβάλλουν.
Κάπου εδώ συμφωνώ και επαυξάνω σχετικά με το σχόλιο/κατεύθυνση που παρέθεσε η Βίκη.
Πρέπει πρώτα να αποτινάξουμε από πάνω μας αυτό το "τέρας", τύπου Λερναίας Ύδρας
και αυτό δεν πρόκειται να φύγει σε καμιά περίπτωση με πορείες και μουτζώματα,
ενώ στην ουσία σε καθημερινό επίπεδο φροντίζουμε ακούσια να τρέφουμε το τέρας.
Θα το πω αγγλιστί για να γίνω ίσως πιο κατανοητός: STARVE THE BEAST!!
Μόνο με μια μαζική Μη Συμμόρφωση στο Κατοχικό καθεστώς και στα τσιράκια του σε Πανελληνικό επίπεδο
ξεκινώντας από τα χαράτσια της ΔΕΗ. Θα μου πείτε ότι θα μας κόψουν το ρεύμα.
Εδώ θα γελάσω!! Όλοι εσείς που ενημερώνεστε, έχετε λοιπόν τη γνώμη ότι αυτό θα είναι το χειρότερο
πράγμα που πρόκειται να πάθουμε στους μελλοντικούς μήνες;
Επίσης βρίσκω και εποικοδομητικές και τις καταλήψεις καίριων σημείων (υπουργείων, τραπεζών κ.α..)
στα οποία πρέπει να προσέλθουν οι Τροικανοί Πραιτοριανοί για διαβουλεύσεις.
Εδώ θα προσθέσω, αν και δεν έχω πολιτικές κατευθύνσεις - τείνω γενικά να είμαι άναρχος και ασυμμόρφωτος
από τη φύση μου - ότι βρίσκω τις ιδέες του Ε.ΠΑ.Μ, ενδιαφέρουσες χωρίς να θέλω να επεκτείνω σ' αυτό.
Και ένα από τα πιο βασικά, είναι να γενικευτεί η αντίδραση του Ελληνικού λαού σε ευρύτερο
γεωγραφικό επίπεδο, με απεργίες, τρακτέρ, ότι θέλει ο καθένας, να κοπεί η χώρα στα δύο, τρία όσο χρειαστεί
ώστε να μην λειτουργεί τίποτε στο κρατικό μηχανισμό, να του κοπούν τα πόδια και τα χέρια.
Να επεκταθεί ο αγώνας της αντίστασης έξω από το διαδίκτυο, στις γειτονιές στα χωριά
σε μια προσπάθεια συσπείρωσης του λαού ενάντια στο δυνάστη, πάντα χωρίς πολιτικές αποχρώσεις
με αλληλεγγύη για τους πιο αδύναμους και απογοητευμένους συνανθρώπους μας
να δείξουμε πάλι ότι νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Ότι συμπονάμε το διπλανό μας.
Συγνώμη αν δεν έγινα πολύ κατανοητός, πολλές οι σκέψεις στο μυαλό
αλλά η γραπτή τους έκφραση τελειώνει κάπου εδώ για τώρα.
ΥΣ: Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να γίνει κάποια
γενικευμένη βίαια ή ένοπλη εξέγερση αυτή τη δεδομένη στιγμή, είναι κάτι που το αναμένουν
και θα δώσει έναυσμα σ' αυτούς να βάλουν σε ενέργεια τα άλλα τους 'σχέδια εκτάκτου ανάγκης".
Αυτή τη δεδομένη στιγμή πρέπει πρώτα να λυγίσουμε το σύστημα.
Μετά..., βλέπουμε πως θα διαχειριστούμε τη κατάσταση.
(Αφού έχουμε εν τω μεταξύ αποκλείσει όλες τις διεξόδους διαφυγής τους από τη χώρα!!)