Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο
Μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια του µνηµονίου είναι αµιγώς «ελληνικά». Πρόκειται για τη «νοµική εισαγωγή» την οποία συνέταξαν οι καθηγητές κκ. Ευ. Βενιζέλος και Χ. Παµπούκης σε ένα γραφείο του πέµπτου ορόφου στο επί της λεωφόρου Μεσογείων υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε αυτό το ηλικίας µόλις 10 ετών κτίριο, µε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό που αποπνέει την... αισιοδοξία της ένταξης στην ΟΝΕ, πολλά κυβερνητικά στελέχη βρήκαν κρησφύγετο εκείνη την ηµέρα. Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.
«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...
απόσπασμα από το άρθρο του Βήματος «Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά»
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382
http://axinosp.blogspot.com/2011/10/blog-post_8873.html
«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...
απόσπασμα από το άρθρο του Βήματος «Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά»
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382
http://axinosp.blogspot.com/2011/10/blog-post_8873.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο
Αυτές οι καταγγελίες για τον ύποπτο ρόλο του κκε Α.Ε έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή. Οι σταλινοσωτήρες τύπου Μπογιόπουλου τώρα καταπίνουν τη γλώσσα τους.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν έγιναν απλά καταγγελίες.
Υπάρχουν και πλάνα που το έδειξαν αυτο.
Τα είδα δηλαδή.
Δυστυχώς δε βρίσκω σχετικό βίντεο. (δεν ξέρω τι διάολο τίτλο έχουν βάλει, όσους δοκίμασα δε μου'βγαλαν αποτελέσματα, αλλά το είχα δει γμτ )
Υπάρχουν και πλάνα που το έδειξαν αυτο.
Τα είδα δηλαδή.
Δυστυχώς δε βρίσκω σχετικό βίντεο. (δεν ξέρω τι διάολο τίτλο έχουν βάλει, όσους δοκίμασα δε μου'βγαλαν αποτελέσματα, αλλά το είχα δει γμτ )
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ποτέ δεν είχα αμφιβολία για τον ρόλο τους !!
καλό είναι να βγαίνουν στην <<φόρα >>
καλό είναι να βγαίνουν στην <<φόρα >>
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
'Αλλο ένα ενδεικτικό.... των... "αγώνων" τους, θα δεις εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p118116
αγώνες μετά διακρίσεων απ'αυτούς που κατα τα άλλα καταδικάζουν τον ρατσισμό. αγώνες με ταμπέλες, άλλες αποδεκτές κι άλλες... φτου κακά, αφού κάποιος, κάτι, κάπου, κάπως, τους δεσμεύει να μην προφέρουν καν τις λέξεις Νέα Τάξη...
Δεν λέω πως όλοι είναι μιλημένοι και στο κόλπο, ξέρω πως υπάρχουν και έντιμα άτομα μέσα, που απλά συμμετέχουν γιατί θέλουν κάπως να αντιδράσουν/διαδηλώσουν. Αλλά τα έργα και οι ημέρες αυτών των αγωνισταράδων που δίνουν "γραμμή" στο ΠΑΜΕ, είναι καταγεγραμμένα και ενδεικτικά...
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p118116
αγώνες μετά διακρίσεων απ'αυτούς που κατα τα άλλα καταδικάζουν τον ρατσισμό. αγώνες με ταμπέλες, άλλες αποδεκτές κι άλλες... φτου κακά, αφού κάποιος, κάτι, κάπου, κάπως, τους δεσμεύει να μην προφέρουν καν τις λέξεις Νέα Τάξη...
Δεν λέω πως όλοι είναι μιλημένοι και στο κόλπο, ξέρω πως υπάρχουν και έντιμα άτομα μέσα, που απλά συμμετέχουν γιατί θέλουν κάπως να αντιδράσουν/διαδηλώσουν. Αλλά τα έργα και οι ημέρες αυτών των αγωνισταράδων που δίνουν "γραμμή" στο ΠΑΜΕ, είναι καταγεγραμμένα και ενδεικτικά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
έτσι, να λέγονται τα πράγματα. μπράβο σας για την ελεύθερη σκέψη που επιδεικνύετε, απλά το νου σας ε; ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. ανθρώπινα ανησυχώ για όλους όσους κατεβαίνουν σε πορείες και διαμαρτυρίες. μακριά απο ταραχές.
κι εύχομαι να μην εννοούνται διαφορετικά τα όσα λέω ή όσα λέει ένα μέλος που δεν έχω δει πολλές φορές εδώ να μιλάει, τον freeromios. πιστεύω πως η ελεύθερη σκέψη θα σας οδηγήσει σε ασφαλέστερα συμπεράσματα τόσο για το τι "παίζει" όσο και για την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, στο προσεχές μέλλον, όχι όλους ίσως ...
αλλά και να εννοούνται διαφορετικά, τι να κάνουμε; αυτά έχει η ζωή. ας συνεχίσουμε τον διάλογο απλά.
κι εύχομαι να μην εννοούνται διαφορετικά τα όσα λέω ή όσα λέει ένα μέλος που δεν έχω δει πολλές φορές εδώ να μιλάει, τον freeromios. πιστεύω πως η ελεύθερη σκέψη θα σας οδηγήσει σε ασφαλέστερα συμπεράσματα τόσο για το τι "παίζει" όσο και για την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, στο προσεχές μέλλον, όχι όλους ίσως ...
αλλά και να εννοούνται διαφορετικά, τι να κάνουμε; αυτά έχει η ζωή. ας συνεχίσουμε τον διάλογο απλά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
Εννώ εκτιμώ το γεγονός ότι το λες αυτό από ανθρώπινο ενδιαφέρον και με καλή προαίρεση, (και σ'ευχαριστώ) θα σου πω πως νιώθω και γιατί δεν λέω σε κανέναν (ούτε στα παιδιά μου) "μακρυά από ταραχές".aftokaitoallo έγραψε:ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. ανθρώπινα ανησυχώ για όλους όσους κατεβαίνουν σε πορείες και διαμαρτυρίες. μακριά απο ταραχές.
Διότι αυτή η κατάσταση ζωής στην οποία μας μπάζουν και μάλιστα βιαστικά, θρασύτατα, ασύδοτα και φασιστικά, ΔΕΝ είναι ουσιαστικά ζωή για κανέναν. Τι να την κάνω την σωματική μου ακεραιότητα και ποιος ο λόγος να προσέχω μη με βρει κανάς θάνατος, όταν ήδη νιώθω πως δεν ζω (και φαντάσου... δεν ολοκλήρωσαν ακόμα την ατζεντάρα) , κι όταν αφαιρούν και από τα παιδιά μου το δικαίωμα να ζήσουν σαν άνθρωποι; Για να παραμυθιάζομαι ότι ζω επειδή θα βλέπω το κουφάρι μου να κυκλοφορεί σε σχετικά "καλή" και ασφαλή (για την ώρα) κατάσταση; Ποιο το νόημα για κάτι τέτοιο;
Όχι, αυτά τα έχουν αυτοί που επιδιώκουν πάση θυσία και στα γρήγορα, να μας στερήσουν τη ζωή.aftokaitoallo έγραψε: τι να κάνουμε; αυτά έχει η ζωή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
α, εσύ είσαι πολύ πιο emo από μένα Αρέλα λολ
αυτά έχει η ζωή δε το είπα για άλλο λογο, όχι εκεί που το πήγες, μίλαγα για τον διάλογο και πως τα εννοούμε, αυτά έχει η ζωή μερικά πράγματα να μην εννοούνται όπως πρέπει να εννοηθούν αλλά πρέπει όμως να υπάρχει διάλογος όπως και να εννοούνται, αυτό έχει σημασία.
κι εγώ ζωή σαν άνθρωπος για μένα και για όλους ήθελα και θέλω, γι' αυτό διαμαρτυρήθηκα κάποτε και μούτζωσα ξαναλέω, την βουλή ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ, κατά της συνθήκης Σενγκεν. δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω να κατεβαίνατε τόσοι εκείνη την ημέρα. όμως και εκείνη την ημέρα να κατεβαίνατε, αν και χλωμό σίγουρα το έβρισκαν οι εξουσιαστές να είχε αφυπνιστεί τόσος κόσμος για ένα σουπερ σοβαρό ζήτημα που έθετε τις βάσεις για την παγκοσμιοποίηση και όσα ζούμε σήμερα,
δεν θα καταφέρναμε τίποτα αν ήταν να γίνουν όσα έγιναν πχ χθες στην μεγαλειώδη πορεία της γενιάς της πλ. Συντάγματος.
αυτά έχει η ζωή δε το είπα για άλλο λογο, όχι εκεί που το πήγες, μίλαγα για τον διάλογο και πως τα εννοούμε, αυτά έχει η ζωή μερικά πράγματα να μην εννοούνται όπως πρέπει να εννοηθούν αλλά πρέπει όμως να υπάρχει διάλογος όπως και να εννοούνται, αυτό έχει σημασία.
κι εγώ ζωή σαν άνθρωπος για μένα και για όλους ήθελα και θέλω, γι' αυτό διαμαρτυρήθηκα κάποτε και μούτζωσα ξαναλέω, την βουλή ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ, κατά της συνθήκης Σενγκεν. δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω να κατεβαίνατε τόσοι εκείνη την ημέρα. όμως και εκείνη την ημέρα να κατεβαίνατε, αν και χλωμό σίγουρα το έβρισκαν οι εξουσιαστές να είχε αφυπνιστεί τόσος κόσμος για ένα σουπερ σοβαρό ζήτημα που έθετε τις βάσεις για την παγκοσμιοποίηση και όσα ζούμε σήμερα,
δεν θα καταφέρναμε τίποτα αν ήταν να γίνουν όσα έγιναν πχ χθες στην μεγαλειώδη πορεία της γενιάς της πλ. Συντάγματος.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.