Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 25 Ιουν 2011, 11:38

Το βίντεο που κυκλοφορεί από τους πολέμιους του κινήματος δείχνει ένα απόσπασμα από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος όπου μία κοπελίτσα με αλογοουρά μιλάει και λέει ότι
"Εμείς αγωνιζόμαστε για τους πολίτες του κόσμου"

Η κοπέλα έχει ένα εξουσιαστικό αυταρχικό ύφος και λέει εμείς λες και θέλει να αρπάξει κάποτε καρέκλα.

Είναι ΑΥΤΟ

Λέει να μπούν οι άνθρωποι στις ομάδες που ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ

Υπάρχει η υπόνοια ότι μπορεί αρχικά κάποιες ομάδες να ήθελαν να φτιάξουν κίνημα που θα εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς που θα βόλευαν το Σύστημα.

Αλλά οι Έλληνες δεν είναι Αιγύπτιοι ούτε Τυνήσιοι.

Και δεν μπορεί κανείς να κάνει ένα μορφωμένο λαό να ζει κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες.
Στην Ελλάδα ο κόσμος είναι μορφωμένος και έχει ο καθένας τις απόψεις του που τις τεκμηριώνει.

Φυσικά δεν θα ακολουθούσε την κοπέλα με την αλογοουρά και την παρέα της να την ανακηρύξει σε αρχηγό.

Υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας που τον είχαν υποβαθμίσει.

Οι Ελληνες είναι μορφωμένοι τυπικά και ουσιαστικά.

Κάποιοι απόκτησαν γνώσεις και πτυχία αλλά μέχρι τώρα νόμιζαν ότι θα τα αξιοποιήσει κάποιος εργοδότης (κράτος ή ιδιώτης)

Μέσα στην πλατεία πολλοί συνειδητοποίησαν ότι αν κάποιος εργοδότης δεν καταδέχεται τις γνώσεις τους τότε.......Τόσο το χειρότερο για τον εργοδότη Αυτός χάνει.

Και τις χρησιμοποιούν για να ενημερώσουν τους άλλους.

Κανεις δεν ήξερε τον Καζάκη πριν δύο χρόνια
Κανείς δεν ήξερε τον Αντωνίου

Υπάρχουν και άλλοι που δεν έγιναν γνωστοί ακόμα στο Ευρύ κοινό.

Μία συντριπτική πλειοψηφία έχει και γνώσεις και κρίση για να καταλάβει τι γίνεται. Απομονωμένος δεν κάνει τίποτα. Μαζί με άλλους είναι δύναμη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 25 Ιουν 2011, 11:54

KAL EL έγραψε:
Πές με ΗΛΙΘΙΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ το σκέφτηκα, αλλά πώς θα το ανεβάσω στα προτεινόμενα :help: :banghead: :banghead: άσε κτυπάω εγώ την κεφάλα μου :lol:
Το μόνο εύκολο είναι να ποστάρεις μια πρόταση στο συγκεκριμένο thread "προτεινόμενα 2011" (αφού είμαστε ακόμα στο 2011)
Οι οδηγίες δίνονται αναλυτικά και σαφέστατα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 705#p75705

έχω προνοήσει να δίνω σαφείς/αναλυτικές οδηγίες ακόμα και στους πιο "άπειρους" σε φόρα. Κι η Κατερίνα τις προάλλες χειροκρότησε ένα ποστ μου, το γούσταρε πολύ, αλλά...χμ... έμεινε εκεί. Από την Κατερίνα το καταλαβαίνω να μην τα έψαξε αρκετά ώστε να τα δει ακόμα. (ευκαιρία να το κοιτάξεις τώρα Κατερινιώ κι εσύ) Εσείς οι πιο παλιοί που μ'έχετε δει να προτείνω άρθρα κι΄ολας, απλά δεν δικαιολογείστε λέμε, πάει και τελείωσε! :hitlol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 25 Ιουν 2011, 12:44

Τασούλη, επιτέλους το ΚαλΕλάκι μας κατάφερε να σε βάλει στα προτεινόμενα :yes:

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 38#p142738
:xara: :xara:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 25 Ιουν 2011, 15:44

Το ότι η Ελλάς σιωνοκρατείται είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν και δεν κοιμούνται τον βαθύ ύπνο.
Ιδού ο δράκουλας των καρπαθίων , συγγενής του βενιζέλου που εκφράζει την άποψή του για τον ξεσηκωμό των Ελλήνων

Γιά τον Παπαχελά είχα μάθει ορισμένα ενδιαφέροντα ένα καλοκαίρι του 1997

Υ.Γ.
Ο θεός τον ευλόγησε με μακράν ζωήν..... :cool:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 25 Ιουν 2011, 16:14

Ωραια. οι αγανακτησμενοι θα γινουν ενα ακοματιστο πολιτικο κόμμα.
Καλα καταλαβα απο την αρχη οτι τοση υποστηρηξη απο τα ΜΜΕ δεν ειναι τυχαια.
Στην υγεια οσων τους στηρίξανε.
Ευτηχως εγω δεν το κανα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 25 Ιουν 2011, 19:57

Methos έγραψε:Ωραια. οι αγανακτησμενοι θα γινουν ενα ακοματιστο πολιτικο κόμμα.
Καλα καταλαβα απο την αρχη οτι τοση υποστηρηξη απο τα ΜΜΕ δεν ειναι τυχαια.
Στην υγεια οσων τους στηρίξανε.
Ευτηχως εγω δεν το κανα ποτέ.
Γλίτωσες, αγαπητέ Methos, γλίτωσες και δεν την πάτησες, όπως εγώ και τόσοι άλλοι !!
Δεν έγινες υποχείριο κανενός Skai, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!
Ξέρεις πόσοι σαν και σένα θα χαρούν άμα τελειώσει το Σύνταγμα, σε πληροφορώ πάρα πολλοί!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 25 Ιουν 2011, 20:04

Greece - the land where Santa Claus is on holiday

Εικόνα
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Σάβ 25 Ιουν 2011, 20:16

ArELa έγραψε:
KAL EL έγραψε:
Πές με ΗΛΙΘΙΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ το σκέφτηκα, αλλά πώς θα το ανεβάσω στα προτεινόμενα :help: :banghead: :banghead: άσε κτυπάω εγώ την κεφάλα μου :lol:
Το μόνο εύκολο είναι να ποστάρεις μια πρόταση στο συγκεκριμένο thread "προτεινόμενα 2011" (αφού είμαστε ακόμα στο 2011)
Οι οδηγίες δίνονται αναλυτικά και σαφέστατα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 705#p75705

έχω προνοήσει να δίνω σαφείς/αναλυτικές οδηγίες ακόμα και στους πιο "άπειρους" σε φόρα. Κι η Κατερίνα τις προάλλες χειροκρότησε ένα ποστ μου, το γούσταρε πολύ, αλλά...χμ... έμεινε εκεί. Από την Κατερίνα το καταλαβαίνω να μην τα έψαξε αρκετά ώστε να τα δει ακόμα. (ευκαιρία να το κοιτάξεις τώρα Κατερινιώ κι εσύ) Εσείς οι πιο παλιοί που μ'έχετε δει να προτείνω άρθρα κι΄ολας, απλά δεν δικαιολογείστε λέμε, πάει και τελείωσε! :hitlol:
Ωχ, εγώ είμαι αυτή η απρόσεκτη ε? :embar: Θα το ψαξω, promise!! :angel:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Σάβ 25 Ιουν 2011, 22:54

Ευελπιστώ να σε "ακούμε" συχνότερα. :D

KAL EL

Εὐχαριστῶ πάρα πολὺ γιὰ τὰ ὑπέροχα λόγια σου ἀγαπητὴ KAL EL, ἡ ἐπιθυμία μου γι᾽αὐτοῦ τοῦ εἴδους ἐπικοινωνία βρίσκεται καταπιεσμένη στὴν ἀνάγκη ποὺ μᾶς ὁδήγησε αὐτὴ ἡ κατάσταση καὶ μὲ ἐπέλεξε σὰν ἕναν ἀπὸ τοὺς πρώτους ποὺ δέχθηκε τὰ ψυχρὰ δόντια τῆς παγκοσμιοποίησης βαθειὰ στὸ κορμί του νοιώθοντας καὶ ὑπομένοντας τὸν βουβό πόνο τοῦ ἐκπατρισμοῦ καὶ τὴν στέρηση τοῦ οὐρανοῦ μας καὶ τοῦ ὀρίζοντα μὲ τὶς καθαρὲς γραμμὲς , γιὰ νὰ βρεθῶ σὲ μιὰ χώρα ἀπρόσωπη, μὲ χαμηλὴ ἐκτίμηση γιὰ τὴν ἀνθρώπινη ἀξία καὶ σκληρὴ, μὲ ἀπάνθρωπους ὅρους διαβιώσεως.

Θὰ ἦταν εὐχῆς ἔργον νὰ μποροῦσα νὰ μοιραστῷ μὲ τοὺς Ἕλληνες τὴν ἐμπειρία μου, μόνο καὶ μόνο γιὰ νὰ τοὺς δείξῳ πόσο χαμηλότερα ὑπάρχει ἀκόμη καὶ ἔτσι νὰ τοὺς ταρακουνήσῳ γιὰ νὰ μπορέσουν νὰ δοῦνε τί βρίσκεται πίσω ἀπὸ τὸ παραπέτασμα καπνοῦ ποὺ τοὺς ἔχουν βάλει μπροστὰ στὰ μάτια τους ὥστε νὰ μὴν μποροῦν νὰ διακρίνουν τὴν προβολὴ τοῦ μέλλοντὸς τους.

Μεγάλος φόβος θὰ κυρίευε τὶς ψυχὲς τους καὶ τὸ ἔνστικτο τῆς αὐτοσυντηρήσεώς τους θὰ ξεπηδοῦσε τρομαγμένο κατευθύνοντας τὶς ἐνέργειές τους γιὰ τὴν ἐπιβίωσή καὶ τὴν ἀποφυγὴ τῆς ἐξαθλιώσεως ποὺ ἐλοχεύει στοὺς τόπους συγκεντρώσεως τῶν παγκοσμιοποιημένων κέντρων συναθρήσεως ζωντανῶν ἀνθρώπων, στερημένων ἀπὸ τὴν ἐλευθερία τῶν κινήσεών τους. Ἰσως θέλουν νὰ βιώσουν τὴν ἐμπειρία.

Ἡ ἀπόκτηση τῆς ἐμπειρίας μὲ βρίσκει ἀπόλυτα σύμφωνο καὶ τίποτα δὲν μπορεῖ νὰ τὴν ἀντικαταστήσει, οὔτε δάσκαλος οὔτε κατάλληλη ἐνημέρωση, ὅμως μία ἐμπειρία ἐξαθλιώσεως δυνατὸν νὰ μὴν εἶναι ἀναστρέψιμη καὶ νὰ ὁδηγήσῃ σὲ θυσία ἀκόμη καὶ τὴς ἴδιας τῆς ζωῆς γιὰ τὴν τελικὴ λύτρωση.

Τὸ ἐρώτημα σχεδὸν αὐτόματα ἀναφύεται μέσα ἀπὸ τὸ «εἶναι» μας: ἀξίζει ἡ θυσία τελικὰ γιὰ λύτρωση ἀπὸ τὸν «πόνο», κατατάσσοντάς μας δἰπλα στὸν Τάνταλο, τὸν Σίσσυφο, τὶς Δαναΐδες καὶ τὸν Ἰξίωνα; Δίνοντας τὴν τελευταῖα μάχη πάνω στὴν γῆ, τὴν δίνεις γιὰ ὑπέρβαση τῆς ὕλης ὅταν ἡ ἀνώτερη διάνοια πασχίζει νὰ ἐλευθερωθῇ ἀπὸ τὰ δεσμά της καὶ ὄχι ἐπειδὴ οἰκτίρεις τὴν ὕπαρξή σου γιὰ τὴν κατάσταση ποὺ βρέθηκες. Ὅχι αὐτὸς δὲν εἶναι ὁ Ἑλληνικὸς τρόπος νὰ πεθαίνεις. Πεθαίνεις νικητὴς καὶ ναὶ φοβᾶσαι, ἄλλὰ δὲν εἶσαι τρομοκρατημένος.

Θὰ παρασυρθῷ σὲ ἄλλα καὶ θὰ χάσῳ τὸν σκοπὸ τοῦ μηνύματὸς μου ποὺ εἶναι οἱ εὐχαριστίες μου γιὰ τοὺς καλοὺς σου λόγους ποὺ μὲ γεμίζουν χαρὰ καὶ αὐτοπεποίθηση. Εἶναι τιμή γιὰ μένα καὶ ἀκαθόριστη ἐλπίδα μέσα στὸ ἀφιλόξενο περιβάλλον ποὺ βρίσκομαι.

Εὐχαριστῶ
taleapad
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 26 Ιουν 2011, 09:45

Ένα λαϊκό τραγούδι για την ιστορική Πλατεία.

Πολύ φρέσκο.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 26 Ιουν 2011, 10:27

Μαρία, ΑΨΟΓΟ το τραγούδι, συγκλονιστικά αυτά που λέει στην περιγραφή. Υποκλίθηκα στον αναρτήσαντα, πάτησα like φυσικά και το'βαλα στα favorites. Ευχαριστώ που το έφερες εδώ. :clap:

taleapad έγραψε:Θὰ παρασυρθῷ σὲ ἄλλα καὶ θὰ χάσῳ τὸν σκοπὸ τοῦ μηνύματὸς μου ποὺ εἶναι οἱ εὐχαριστίες μου γιὰ τοὺς καλοὺς σου λόγους ποὺ μὲ γεμίζουν χαρὰ καὶ αὐτοπεποίθηση. Εἶναι τιμή γιὰ μένα καὶ ἀκαθόριστη ἐλπίδα μέσα στὸ ἀφιλόξενο περιβάλλον ποὺ βρίσκομαι.
H όλη διαδρομή σου Τάσο, κοσμεί το χώρο μας.
Δεν έχεις λόγους να ευχαριστείς κανέναν για τίποτα.
Εμείς σε ευχαριστούμε. Αν δεν ανέβαζε το γράφημά σου στα προτεινόμενα το ΚαλΕλάκι μας, θα το ανέβαζα εγώ.

kat_woman έγραψε:Ωχ, εγώ είμαι αυτή η απρόσεκτη ε? :embar: Θα το ψαξω, promise!! :angel:
Κούκλα μου, ό,τι κατέθεσα παραπάνω, ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι δεν τα είπα για να προτείνεις άρθρο δικό μου. Τα είπα γιατί είναι πρακτική μας να ανεβάζουμε αξιόλογες τοποθετήσεις σαν "προεξέχοντα άρθρα" στην κεντρική μας σελίδα, και αυτά θέλω και ΠΡΕΠΕΙ να είναι από δικές σας επιλογές. Οπότε λογικό είναι να υπενθυμίζω, να επιμένω και να παροτρύνω τα μέλη μας να βάζουν στα προτεινόμενα τα άρθρα που τους εκφράζουν.

Κι αφού τα είπα ολα αυτά, σε ευχαριστώ που πρότεινες και μια δική μου κατάθεση.. :ty:

Αχινέ... Μια εικόνα χίλιες λέξεις! :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 26 Ιουν 2011, 10:30

Επειδή η αποχή από την ψηφοφορία των λοιπών κομμάτων θα ενισχύσει την ψήφο των βΟλευτών του πασοκ

πρέπει να τους βομβαρδίσουμε με ηλεκτρονικά μηνύματα
Εδώ είναι τα e-mails των βΟλευτών του πασοκ

http://gr.mc320.mail.yahoo.com/mc/showF ... jkQAAQ8kTg

έχω στείλει ήδη ένα περιποιημένο σε όλους . Πρέπει η πίεση που ασκούμε να είναι πολλαπλή . Και με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και με αποστολή μηνυμάτων στους βουλευτές .
Εδώ είναι η εταιρεία του αντρίκου ΜΚΟ http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/

Και παρακάτω είναι μία επιστολή του του Κωνσταντίνου Π.Ρωμανού
Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου για το τί συμβαίνει στην "κάτω" πλατεία.Ακολουθεί αυτά που ήδη επισήμανε ο φίλος teleapad

http://aioniaellinikipisti.blogspot.com ... _8063.html

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να διαλύσουν και να εξευτελίσουν τον εθνικό μας αγώνα
Στην εδώ οργάνωση της Ρόδου που πάει να γίνει κάτω πλατεία τους τα έριξα άγρια

Μαράκι άψογο :thumb:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 26 Ιουν 2011, 11:11

Στην αρχή είπαν ότι θα απέχουν το ΚΚΕ το ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα είπαν ότι θα πάνε και θα το καταψηφίσουν.

Αλλά τώρα κάνει νερά ο Σαμαράς και ίσως να απέχουν ο "βολευτες" της ΝΔ.

Ωχ αν δεν βγαίνουν τα κουκια θα πει στο παλιό του συμμαθητή να απέχει
Άβαταρ μέλους
athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: 111Redroses

Δημοσίευση από athens » Κυρ 26 Ιουν 2011, 16:49

το μεσοπροθεσμο ποια ημερα το ψημιζουν?
Άβαταρ μέλους
athens
Irc ψευδώνυμο: 111Redroses

Δημοσίευση από athens » Κυρ 26 Ιουν 2011, 18:18

.
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Κυρ 26 Ιουν 2011, 18:49

Φώτο από διαδήλωση της Βαρκελώνης. Το άγαλμα βρίσκεται στην Via Laietena.
Η πινακίδα λέει: “ Αν αγωνίζεσαι μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνίζεσαι είσαι χαμένος"

http://katohika.blogspot.com/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Δευ 27 Ιουν 2011, 08:54

GreekTERMINATOR έγραψε:
Η πινακίδα λέει: “ Αν αγωνίζεσαι μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνίζεσαι είσαι χαμένος"
Πόλεμος πάντων πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεὺς, καὶ τοὺς μὲν Θεοὺς ἔδειξε τοὺς δὲ ἄνθρώπους, τοὺς μὲν δοὺλους ἐποίησε τοὺς δὲ ἐλευθέρους
(Ἡράκλειτος, 83)
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 27 Ιουν 2011, 09:28

Πήρα απάντηση από τον Μπεγλίτη ότι διάβασε το μήνυμά μου. Έχω επιβεβαίωση ότι παραδόθηκε στις διευθύνσεις των περισσοτέρων.
Αύριο στην Ρόδο προχωράμε σε κατάληψη του Δημαρχείου και της Νομαρχίας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 27 Ιουν 2011, 09:41

Από το σάιτ του Κάιζερ:

η κεντρική σελίδα του οποίου http://maxkeiser.com/ είναι γεμάτη Ελλάδα...
Μεταβείτε να δείτε πλείστες όσες αξιόλογες αναρτήσεις.

Εγώ ξεχώρισα 2 που θέλω να φέρω εδώ, όχι ότι οι άλλες δεν είναι αξιόλογες.

------------------------------

Banksters in Jail! StopSpeculators.gr in Syntagma Square!! // ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)
Posted on June 26, 2011 by stacyherbert| 34 Comments

Εικόνα

Visit StopSpeculators.gr Or visit them LIVE in Syntagma Square, opposite to the metro station exit. They need your signatures to succeed in putting banksters in jail. So go sign today!! Now.

Eίμαστε στην Πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την έξοδο του ΜΕΤΡΟ.
Ζητάμε την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ για να βοηθήσουμε όλοι μαζι την Ελληνική Δικαιοσύνη
να ξετυλίξει το κουβάρι της κερδοσκοπίας, που κατέστρεψε την Εθνική μας Οικονομία και υποθήκευσε
το μέλλον των επομένων γενεών και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Δώστε μας ότι στοιχεία ή πληροφορίες έχετε στην διάθεσή σας !!!
Υπογράψτε τη ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ !!!
Οι εγκληματίες που χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος, δεν ζημίωσαν μόνο το Ελληνικό Δημόσιο.
ΖΗΜΙΩΣΑΝ ATOMIKA ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, οι οποίοι καλούμαστε σήμερα μέσα από τον εφιάλτη των Μημονίων
να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ τις απάτες των Κυβερνήσεων και τις ζημιές των Κερδοσκόπων και των Τραπεζών.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !
ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ * ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ * ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ * ΜΜΕ)
μετά από 40 ΧΡΟΝΙΑ τοκογλυφίας, προμηθειών, μιζών, υπερτιμολογημένων έργων, οικονομικών σκανδάλων, κρατικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήσεων, χρηματιστηρίου, ολυμπιακών αγώνων, δομημένων ομολόγων, ρουσφετολογικών προσλήψεων, χρηματοδοτήσεων ΜΚΟ, κλπ. κλπ. κλπ.
Όλα αυτά μαζί κάνουν πάνω απο 350 ΔΙΣ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ !
Ήρθε η ώρα ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ !

http://maxkeiser.com/2011/06/26/bankste ... ma-square/

--------------------------------------

“We’re Greece!”, “We’re Greece!”
Posted on June 25, 2011 by maxkeiser| 25 Comments

Max,

In Ireland, our politicians are telling us, “Ireland is not Greece” – in effect, trying to portray the situation in a nationalist way rather than what it fundamentally is: reckless creditors who expect the ordinary citizens of all nationalities to pay them boundless tribute. That is the real divide. I wish our politicians would instead stand up and say “I’m not Papandreou”, but sadly they won’t.

As for us ordinary citizens, we should all be following the example of the followers of Spartacus in Stanley Kubrick’s film: “I’m Spartacus!”, “I’m Spartacus!”: Like them, we need to rebel against a new form of slavery and declare in solidarity, “We’re Greece!”, “We’re Greece!”

Regards
Michael

Μετάφραση:

Max,

Στην Ιρλανδία, οι πολιτικοί μας, μας λένε ότι "Η Ιρλανδία δεν είναι Ελλάδα- προσπαθώντας στην ουσία να απεικονίσουν την κατάσταση με έναν εθνικιστικό τρόπο, παρά να καταδείξουν αυτό που ουσιστικά είναι: Ανεξέλεγκτοι πιστοτές που περιμένουν από τους απλούς πολίτες όλων των εθνικοτήτων να τους πληρώσουν απεριόριστους φόρους. Αυτός είναι ο πραγματικός διχασμός. Αντί αυτής της δήλωσης, θα ήθελα να ορθώνονταν οι πολιτικοί μας και να έλεγαν "Δεν είμαι ο Παπανδρέου", αλλά δυστυχώς δεν θα το πουν.

Όσο για μας τους απλούς πολίτες, θα έπρεπε όλοι να ακολουθούμε το παράδειγμα των οπαδών του Σπάρτακου στην ταινία του Stanley Kubrick: “I’m Spartacus!”, “I’m Spartacus!”: Όπως αυτοί, πρέπει και εμείς να επαναστατήσουμε ενάντια σε μια νέα μορφή δουλείας και να φωνάζουμε αλληλέγγυοι "Είμαστε η Ελλάδα", "Είμαστε η Ελλάδα!"

Χαιρετισμούς
Μάικλ

http://maxkeiser.com/2011/06/25/im-spartacus/

Να'ναι καλά ο Μάικλ... :worship:
μ'έκανε κι ένιωσα λίγο όμορφα μέσα στη μαυρίλα που βιώνουμε...

Καθώς πήγαινα να ανεβάσω τα παραπάνω, βλέπω το ποστ σου ΚαλΕλάκι μου...
KAL EL έγραψε:Πήρα απάντηση από τον Μπεγλίτη ότι διάβασε το μήνυμά μου. Έχω επιβεβαίωση ότι παραδόθηκε στις διευθύνσεις των περισσοτέρων.
Αύριο στην Ρόδο προχωράμε σε κατάληψη του Δημαρχείου και της Νομαρχίας
Και μ'έκανες κι εσύ να νιώσω όμορφα. Μπράβο, κοριτσάρα.
Δυνατά, αλύγιστα, άφοβα! :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 27 Ιουν 2011, 09:56

Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 27 Ιουν 2011, 11:42

Καλημέρα!!!
Απορία... Ντύθηκε στα κόκκινα η Ακρόπολη;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 27 Ιουν 2011, 12:09

Πάλι θυμίζουν οι Έλληνες,πάλι δείχνουν,πάλι,πάλι,πάλι,πάλι φως στα ξένα μάτια,πάλι φως σε αυτόν που θέλει να δει.
Πάλι απ'το χέρι θα τους πάρουν, και απά'στην πλάτη την μαρμάρινη εκεί που μυρίζει βασιλικό θα τους πάνε.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 27 Ιουν 2011, 12:15

delfini05 έγραψε:Καλημέρα!!!
Απορία... Ντύθηκε στα κόκκινα η Ακρόπολη;

Εικόνα

(σήμερις :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR