Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...
Από πότε έχεις να περάσεις blue ice από την πλατεία συντάγματος
η είναι πληροφορία ράδιο αρβύλα?
η είναι πληροφορία ράδιο αρβύλα?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναπαράγω ψευδείς ειδήσεις...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ION 4ever
Ουτε και εγώ είμαι.
Τα κατάφερα ομως 2 φορές.
Αυτά που λέω μπορεί να μην είναι σωστά
αλλά είναι δικές μου εντυπώσεις.
Και για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς
η πλατεία είναι μία.
Το πάνω μέρος είναι δρόμος που μοιάζει με πλατεία μετά το απόγευμα.
Τα κατάφερα ομως 2 φορές.
Αυτά που λέω μπορεί να μην είναι σωστά
αλλά είναι δικές μου εντυπώσεις.
Και για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς
η πλατεία είναι μία.
Το πάνω μέρος είναι δρόμος που μοιάζει με πλατεία μετά το απόγευμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το κράτος?? Εγώ εννοώ άτομα του συστήματος, μισθωμένα για να μπαχαλεύουν, πορείες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, αγώνες. Να ξηγιόμαστε να μην παρεξηγιόμαστε. Κι αυτά τα επιδιώκει μονίμως και αδιαλήπτως η εξουσία. Τώρα αν μέσα στα εντεταλμένα/μισθωμένα καμάρια παρεισφρύουν και κάποια τσογλάνια που λογίζουν εαυτούς αναρχικούς, και εμπλέκονται στις "μάχες" για να εκτονώσουν την όποια μαλακία τους βαράει, ε, αυτούς είναι όντως μαλακία να τους λέμε αναρχικούς, διότι είναι προσβολή για τους πραγματικούς αναρχικούς (και για μένα που δηλώνω πλέον απείθεια προς τις Αρχές, αφού οι Αρχές είναι άνομες).ION 4ever έγραψε:Και ωραία άντε λοιπόν για να μην προσβαλόμαστε μεταξύ μας,
να τους πούμε παρακρατικούς,
που βλέπω ότι υιοθετήθηκε η λέξη και από την Δρ και από την Αρέλα.
Μα πλάκα μου κάνετε?
Ποιός είναι το παρακράτος.
Ποιος ήταν πάντα το Παρακράτος.
Τι σημαίνει εντέλει Παρα-κράτος.
Επ'αυτού συμφωνώ απολύτως, λοιπόν. Κι η κουτσή κουρούνα πλέον (ακόμα και οι ξένοι, έλεος!) ΞΕΡΕΙ ότι αυτοί οι τύποι δεν υπάγονται σε καμία ιδεολογική κάστα. Το σωστότερο θα ήταν να τους αποκαλούμε εντεταλμένους ή βαλτούς...ION 4ever έγραψε:Εσύ και ο Ίωνας έχετε κολλήσει με κάθε κουκουλοφόρο να τον λέτε αναρχικό.
Ε δεν είναι αναρχικοί όλοι οι κουκουλοφόροι
και ειδικά αυτοί της Τετάρτης του Συντάγματος δεν ήταν αναρχικοί.
Το epic fail είναι δικό σου ρε μανάρα μου, αλλά δεν το κάνω θέμα.Blue Ice έγραψε:Υ.Γ. Max Keiser, o άνθρωπος που είπε να πωλείται η Ελληνική ιθαγένεια ως προϊόν, μας δίνει συμβουλές... FAIL
Δεν είπε να πωλείται η ελληνική ιθαγένεια, είπε να πωλείται η ελληνική υπηκοότητα (citizenship). Ιθαγένεια (natural born citizen) και υπηκοότητα (citizenship) είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες. Aν δε γνωρίζεις τη διαφορά τους, θα στην εξηγήσω με ειδικό σεμινάριο, όταν θα'χω όρεξη και σ'άλλο τόπικ.
Αν εν πάση περιπτώσει το κριτήριό σου για τον Μαξ κόλλησε εκεί σε μια μεμονωμένη πρότασή του, (την οποία εγώ μπάι δε γουέι βρίσκω και δόκιμη και προσοδοφόρα) και δεν έκανες τον κόπο να αντιληφθείς την όλη στάση/θέση του για την Ελλάδα και το κλίσμα που της κάνουν, φρονώ ότι το πρόβλημα του "εκτός πραγματικότητος" που σε ταλανίζει ώρες ώρες, πρέπει να το κοιτάξεις κάποια στιγμή. Για το Fail που μας έβαλες και με μπολντ και κεφαλαία, θα σου το πω πρόστυχα όπως γουστάρεις : Ποιος χέστηκε αν του βάζεις εσύ fail.
Χθες (στη 1 η ώρα το βράδυ δηλαδή, πριν 9 ώρες) έλεγα πως το βίντεο πήγε viral επειδή έπιασε τις 19000 θεάσεις. Σήμερα που βλέπω 28,469 views - 1 day ago, δεν το λέω απλά viral, το λέω κατακλυσμιαίο. Το εκπληκτικότερο όλων δε, είναι το γεγονός ότι από τα 160 σχόλια (περίπου 140 χρήστες που σχολίασαν) μόνον 2 εξέφρασαν με ποστ κάποιες συστεμικές ανοησίες και φοβικά σύνδρομα, τα οποία κατάπιαν όπως τις πασάρισε η Τρέμη και τα άλλα καμάρια της δήθεν ενημέρωσης, και έχω μόνο 7 dislikes έναντι 375 likes. Αυτό για μένα είναι νίκη, στο βαθμό που δείχνει α/ κανονικότατη αφύπνιση της συντριπτικής πλειονότητας των χρηστών που είδαν το βίντεο τουλάχιστον, β/εστίαση στα πραγματικά δεδομένα (όπως τα κατέδειξε ο Κάιζερ φέιλ για σένα και ο Άλεξ) γ/ εντελώς ξεκολλημένα μυαλά απ'τα μαντριά και τις πίπες των καθεστωτικών. Τώρα αν εσύ είσαι σ'αυτούς που απετέλεσαν οικτρή μειοψηφία σ'αυτό το βιντ (που είναι και ένας καλός μπούσουλας σφιγμομέτρησης με σχεδόν 30000 κλικς χρηστών) ε, δεν πειράζει. Εμείς αγαπάμε και τα ...παιδιά μας που αργούν να χαμπαριάσουν. Παιδιά του Θεούλη είναι κι αυτά.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Κάπου διάβασα στο παρόν νήμα ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια την περασμένη Τετάρτη δεν ήταν αναρχικοί.
Σαφώς και ήταν αναρχικοί, οι οποίοι:
α) είτε είναι χρήσιμοι ηλίθιοι και με τις μαλακίες τους εξυπηρετούν το καθεστώς,
β) είτε κάποιοι -λίγοι εξ'αυτών- δρουν κατόπιν εντολών και παρασύρουν τους υπολοίπους για να προκαλούνται τέτοιες καταστάσεις
Αυτό είναι το γεγονός.
Το παραμύθι ότι "δεν είναι αναρχικοί" δεν στέκει με τίποτα.
Αν έστεκε, τότε θα έβγαιναν πρώτοι απ'όλους οι πραγματικοί αναρχικοί και θα τους κατήγγειλαν, ή θα στρέφονταν ευθέως εναντίον τους.
Αντιθέτως, όχι μόνο αυτό δεν συμβαίνει, αλλά τόσο οι αναρχικοί όσο και οι -εκτός ΚΚΕ- αριστεροί κατ'επανάληψη τους έχουν καλύψει.
Ενδεικτικά αναφέρω κάποια δημοσιεύματα από το ιντιμίντια:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1305285
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1305665
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1304950
Και δεν είναι μόνο αυτά. υπάρχουν δεκάδες σχετικά άρθρα και δημοσιεύματα.
Σαφέστατα και είναι αναρχικοί αυτοί που προκαλούν τέτοια ανούσια μπάχαλα.
Το ότι ο χώρος τους έχει αλωθεί από υπηρεσίες και έχουν μετατραπεί σε χρήσιμους ηλίθιους ή παρακρατικούς, είναι αυστηρά δικό τους πρόβλημα.
Κάπου διάβασα επίσης ότι συμμετείχε και η Χρυσή Αυγή στα επεισόδια της προηγούμενης Τετάρτης.
Αυτός που το γραψε, είτε πάσχει από χρυσαυγιτοφοβία, είτε δεν έχει περάσει ποτέ του από την Πλατεία Συντάγματος τις μέρες αυτές.
Μαλακίες τούμπανα.
Σαφώς και ήταν αναρχικοί, οι οποίοι:
α) είτε είναι χρήσιμοι ηλίθιοι και με τις μαλακίες τους εξυπηρετούν το καθεστώς,
β) είτε κάποιοι -λίγοι εξ'αυτών- δρουν κατόπιν εντολών και παρασύρουν τους υπολοίπους για να προκαλούνται τέτοιες καταστάσεις
Αυτό είναι το γεγονός.
Το παραμύθι ότι "δεν είναι αναρχικοί" δεν στέκει με τίποτα.
Αν έστεκε, τότε θα έβγαιναν πρώτοι απ'όλους οι πραγματικοί αναρχικοί και θα τους κατήγγειλαν, ή θα στρέφονταν ευθέως εναντίον τους.
Αντιθέτως, όχι μόνο αυτό δεν συμβαίνει, αλλά τόσο οι αναρχικοί όσο και οι -εκτός ΚΚΕ- αριστεροί κατ'επανάληψη τους έχουν καλύψει.
Ενδεικτικά αναφέρω κάποια δημοσιεύματα από το ιντιμίντια:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1305285
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1305665
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1304950
Και δεν είναι μόνο αυτά. υπάρχουν δεκάδες σχετικά άρθρα και δημοσιεύματα.
Σαφέστατα και είναι αναρχικοί αυτοί που προκαλούν τέτοια ανούσια μπάχαλα.
Το ότι ο χώρος τους έχει αλωθεί από υπηρεσίες και έχουν μετατραπεί σε χρήσιμους ηλίθιους ή παρακρατικούς, είναι αυστηρά δικό τους πρόβλημα.
Κάπου διάβασα επίσης ότι συμμετείχε και η Χρυσή Αυγή στα επεισόδια της προηγούμενης Τετάρτης.
Αυτός που το γραψε, είτε πάσχει από χρυσαυγιτοφοβία, είτε δεν έχει περάσει ποτέ του από την Πλατεία Συντάγματος τις μέρες αυτές.
Μαλακίες τούμπανα.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Είπαμε Κώστα, οι γνωστές παπαριές των καθεστωτικών μμε που βλέπουν ακροδεξιούς μπαμπούλες. Μόνο που η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αυτοί που δολοφονούν αθώο κόσμο είναι οι ακροαριστεροί, οι οποίοι δεν φορούν παντελόνια, γιατί στην περίπτωση της δολοφονίας του αφγανού μικρού δεν είχαν το θάρρος να ομολογήσουν τη μλκία τους. Τέτοιες κυρά κατίνες είναι.
ION, μιλώ για τα συνήθη βλαμμένα που καθοδηγούνται από συγκεκριμένα πρακτοράκια, στις τάξεις των οποίων εντρυφούν πολλοί αλλοδαποί. Για να μην αναφέρω το νταβαντζιλίκι της προστασίας στα μικρομάγαζα από τα ρεμάλια για να μην τα κάψουν στη επόμενη ψευτο-επανάστασή τους. Είχα καθημερινή επαφή με την πλατεία εξαθλείων λόγωι εργασίας και γνωρίζω...
Όσο για το Σύνταγμα, περνάω κάθε μέρα και γνωρίζω πολύ καλά τι επιχειρείται να παιχτεί από τους "περισπούδαστους" καμμένους εγκεφάλους της κάτω πλατείας με τις δήθεν λαϊκές συνελεύσεις με μηδενική συμμετοχή. Όταν συγκεντρώνεται ο πολύς κόσμος τότε αυτοί χάνονται μέσα στο πλήθος, όντες θλιβερή μειοψηφία.
Οι μοναδικοί που ξεχωρίζουν είναι οι 300 που είναι πάνω και μάχονται μαζί με τον κόσμο.
Η πραγματική πίεση ασκείται από τους πραγματικούς αγανακτισμένους που κλείνουν την Αμαλίας, βρίζουν τους κλέφτες και τους προδότες και είναι πάντοτε έτοιμοι να μπουκάρουν στο μπουρδέλο της Βολής και της μίζας. Τα πατσιφάκια που είναι;
Όσο για τα αλλοδαπά την είχαν καταβρεί να παίρνουν συντάξεις των 700 Ευρώ με 30 ένσημα, ενώ ο μλκς ο Έλληνας δουλεύει μια ζωή. Για να μην πούμε το τεράστιο κόστος της περίθαλψης που έχει ομολογηθεί από τις κυβερνήσεις που δεν πράττουν όμως τίποτε.
Τελικά οι ιδεοληψίες ορισμένων σε σχέση με τους λαθρεποίκους τους καθιστούν ως την κλασσική περίπτωση του Κερατά και Δαρμένου ταυτοχρόνως.
ION, μιλώ για τα συνήθη βλαμμένα που καθοδηγούνται από συγκεκριμένα πρακτοράκια, στις τάξεις των οποίων εντρυφούν πολλοί αλλοδαποί. Για να μην αναφέρω το νταβαντζιλίκι της προστασίας στα μικρομάγαζα από τα ρεμάλια για να μην τα κάψουν στη επόμενη ψευτο-επανάστασή τους. Είχα καθημερινή επαφή με την πλατεία εξαθλείων λόγωι εργασίας και γνωρίζω...
Όσο για το Σύνταγμα, περνάω κάθε μέρα και γνωρίζω πολύ καλά τι επιχειρείται να παιχτεί από τους "περισπούδαστους" καμμένους εγκεφάλους της κάτω πλατείας με τις δήθεν λαϊκές συνελεύσεις με μηδενική συμμετοχή. Όταν συγκεντρώνεται ο πολύς κόσμος τότε αυτοί χάνονται μέσα στο πλήθος, όντες θλιβερή μειοψηφία.
Οι μοναδικοί που ξεχωρίζουν είναι οι 300 που είναι πάνω και μάχονται μαζί με τον κόσμο.
Η πραγματική πίεση ασκείται από τους πραγματικούς αγανακτισμένους που κλείνουν την Αμαλίας, βρίζουν τους κλέφτες και τους προδότες και είναι πάντοτε έτοιμοι να μπουκάρουν στο μπουρδέλο της Βολής και της μίζας. Τα πατσιφάκια που είναι;
Όσο για τα αλλοδαπά την είχαν καταβρεί να παίρνουν συντάξεις των 700 Ευρώ με 30 ένσημα, ενώ ο μλκς ο Έλληνας δουλεύει μια ζωή. Για να μην πούμε το τεράστιο κόστος της περίθαλψης που έχει ομολογηθεί από τις κυβερνήσεις που δεν πράττουν όμως τίποτε.
Τελικά οι ιδεοληψίες ορισμένων σε σχέση με τους λαθρεποίκους τους καθιστούν ως την κλασσική περίπτωση του Κερατά και Δαρμένου ταυτοχρόνως.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Blue Ice
Ξέρω πολύ καλά την διαφορά, αλλά τίποτα από τα δύο δεν είναι για πούλημα. Αυτή η πρότασή του καταδεικνύει την όλη θέση του για την Ελλάδα. Μια διαφορετική προσέγγιση από αυτούς που θέλουν να μας ξεπουλήσουν και δυστυχώς πολλοί πάτησαν την μπανανόφλουδα... Η λεπτομέρεια όμως κάνει τη διαφορά... Κάτι που εσύ αδυνατείς να δεις...ArELa έγραψε:Το epic fail είναι δικό σου ρε μανάρα μου, αλλά δεν το κάνω θέμα.Blue Ice έγραψε:Υ.Γ. Max Keiser, o άνθρωπος που είπε να πωλείται η Ελληνική ιθαγένεια ως προϊόν, μας δίνει συμβουλές... FAIL
Δεν είπε να πωλείται η ελληνική ιθαγένεια, είπε να πωλείται η ελληνική υπηκοότητα (citizenship). Ιθαγένεια (natural born citizen) και υπηκοότητα (citizenship) είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες. Aν δε γνωρίζεις τη διαφορά τους, θα στην εξηγήσω με ειδικό σεμινάριο, όταν θα'χω όρεξη και σ'άλλο τόπικ.
Αν εν πάση περιπτώσει το κριτήριό σου για τον Μαξ κόλλησε εκεί σε μια μεμονωμένη πρότασή του, (την οποία εγώ μπάι δε γουέι βρίσκω και δόκιμη και προσοδοφόρα) και δεν έκανες τον κόπο να αντιληφθείς την όλη στάση/θέση του για την Ελλάδα και το κλίσμα που της κάνουν, φρονώ ότι το πρόβλημα του "εκτός πραγματικότητος" που σε ταλανίζει ώρες ώρες, πρέπει να το κοιτάξεις κάποια στιγμή. Για το Fail που μας έβαλες και με μπολντ και κεφαλαία, θα σου το πω πρόστυχα όπως γουστάρεις : Ποιος χέστηκε αν του βάζεις εσύ fail.
Βγήκαν ο Keiser και ο Alex κάποιος να μιλήσουν για την Ελληνική κρίση και να στηρίξουν την Ελλάδα ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που "στηρίζουν" την Ελλάδα και επισήμως οι Αμερικανοί... Σύμπτωση έτσι;;; FAIL FAIL FAIL
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με Κάσσανδρο και Ίωνα
- ArELa
- Founder-Administrator
Προφανώς ΔΕΝ την ξέρεις τη διαφορά. Υπηκοότητα μπορεί ο καθένας να πάρει σε οποιαδήποτε χώρα, αφού θα'χει πάρει πρώτα άδεια παραμονής, μείνει αρκετά χρόνια στον τόπο, και κάνει αίτηση για υπηκοότητα. Η Ελλάδα την έχει δώσει ήδη ΤΖΑΜΠΑ σε πολλούς (από αλβανούς μέχρι ποδοσφαιριστές-μπασκετμπολίστες και δε συμμαζεύεται), παρ'όλα αυτά, εσένα σε χαλάει να δοθεί επι πληρωμή σε αμερικανάκια ή αγγλάκια ή άλλους ευρωπαίους που έχουν σιχαθεί την κατάσταση στην πατρίδα τους και θέλουν να την κάνουν και ν'αράξουν αλλού...Που αποκτώντας την στην Ελλάδα, δεν θα την έβλαπταν σε καμία περίπτωση...Blue Ice έγραψε:Ξέρω πολύ καλά την διαφορά,
Ο Μαξ είπε πχ, πως αν είχε μια υπηκοότητα ελληνική, θα'ταν η βάση του στην Ελλάδα, και μην τον είδε η Αμερική, που έχει γίνει τόσο αστυνομικό κράτος και φασίζον, που δεν αντέχεται πλέον. (Τώρα ζει στη Γαλλία αλλά θα προτιμούσε όπως είπε, χίλιες φορές στην Ελλάδα). Σε χάλαγε να άραζε εδώ, να χάλαγε τα μπόλικα ωραία λεφτουδάκια που'βγαλε σαν stockbroker κι όχι μόνο επί 30 συναπτά έτη, και να συνεισέφερε κι αυτός στον τόπο; Εμένα καθόλου, γιατί πολύ απλά, αυτοί που θα'χαν το χρήμα ν'αγοράσουν υπηκοότητα, θα'ρχονταν άλλες προοπτικές εδώ ως πολίτες αρκετά εύποροι και αυτοσυντήρητοι, δεν θα απειλούσαν ούτε τον εργασιακό, ούτε τον εθνικό και κοινωνικό μας ιστό, αντίθετα με αυτούς που έρχονται να "πάρουν" απ'τον τόπο, και αντίθετα με αυτούς που απειλούν άμεσα τη χώρα, οι μετανάστες δηλαδή, για τους οποίους δικαίως φωνασκείς πολλές φορές.
Αυτή τη διαφορά αδυνατείς να τη δεις, και το καταλαβαίνω, στο βαθμό που ξέρω καλά πια μέχρι πού φτάνει το οπτικό σου πεδίο.
Όσο για την ιθαγένεια, αυτή ούτε πουλιέται ούτε δίδεται. Την παίρνει κάποιος δικαιωματικά, από τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε. Τελεία.
Blue Ice έγραψε:Βγήκαν ο Keiser και ο Alex κάποιος να μιλήσουν για την Ελληνική κρίση και να στηρίξουν την Ελλάδα ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που "στηρίζουν" την Ελλάδα και επισήμως οι Αμερικανοί... Σύμπτωση έτσι;;; FAIL FAIL FAIL
Εδώ πια ξεπέρασες τον εαυτό σου σε μαλακία συλλογιστική. Και εξηγούμαι/διευκρινίζω μπας και μπεις στο νόημα. (αλλά δε βλάπτει να το αναλύσω, έστω κι αν δεν χαμπαριάσεις εσύ) :
Η κυβέρνηση (το σύστημα) των ΗΠΑ, "υποστηρίζει" την Ελλάδα παλεύοντας να μη γίνει default γιατί αυτό θα σήμαινε την κατάρρευση αρκετών αμερικανικών τραπεζών. Γιατί; Γιατί έδωσαν CDS στις ευρωπαϊκές τράπεζες για τα ομόλογά μας. Οπότε σε περίπτωση default, δεν καταρρέει μόνο η Ευρωζώνη αλλά και πάμπολλες μεγαλοτραπεζάρες των ΗΠΑ. Μεγάλη ζημιά που θα καταποντίσει πολλά και πολλούς. Το σύστημα των ΗΠΑ λοιπόν μας "υποστηρίζει" επιδιώκοντας την πλήρη αφαίμαξη και οικονομική κατάρρευσή μας, ώστε να μπουν οι καρχαρίες της Γουόλ Στρητ, να τσακώσουν τα φιλέτα και τα περιουσιακά μας πιρ παρά, ΧΩΡΙΣ να δηλώσουμε χρεοκοπία, γι'αυτό και ο ΓΑΠ -παιδί δικό τους- παλεύει με νύχια και με δόντια να μη φτάσουμε στο default, αλλά να ξεπουληθούμε μέχρι το μεδούλι.
Οι Αλεξ, Μαξ και οι συν αυτοίς, υποστηρίζουν την Ελλάδα πιο έντιμα, πάλι με αρχικό γνώμονα βέβαια τα δικά τους "θέλω", τα οποία όμως, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά της κυβέρνησής τους και συγκλίνουν με τα "θέλω" αυτών που δε θέλουν σε καμία περίπτωση νεοταξίλα και παγκόσμια κυβέρνηση. Στην προκειμένη, στηρίζουν Ελλάδα και τα αυτονόητα κεκτημένα όλων μας, με το να ΘΕΛΟΥΝ να κάνει default η Ελλάδα, για να βουλιάξουν οι δικές τους τράπεζες και το τραπεζοοικονομικό σύστημα της ανομίας, που παίζει αυτή τη στιγμή, ώστε να ανασάνουν πιο ελεύθερα, αφού το τραπεζικό καρτέλ τους ρημάζει και αυτούς όπως εμάς.
Θα μου πεις αν χρεοκοπήσουμε θα πονέσουμε. Θα σου πω ναι, αλλά όχι χειρότερα απ'ό,τι πονάμε τώρα. Στην περίπτωση default και άρνησης πληρωμής του χρέους ως παράνομου και απεχθούς, δε σημαίνει ότι θα ζούσαμε σε καλύτερες συνθήκες αυτόματα, αλλά τουλάχιστον α/ θα κάναμε μεγάλη ζημιά στη νεοταξίλα και το μοντελάκι που θέλουν να επιβάλουν απλά δεν θα τους έβγαινε και β/ δεν θα οδεύαμε στην πλήρη ανυπαρξία/ξεπούλημα/κατακρεούργηση στην οποία οδεύουμε τώρα. Αν με ρωτούσες ποιες απ'τις δύο οδυνηρές καταστάσεις προτιμώ λοιπόν, (αφού έτσι όπως τα'καναν σκατά οδυνηρές καταστάσεις θα ζήσουμε έτσι κι αλλιώς) είναι αυτονόητη η απάντησή μου. Προτιμούσα να γίνει default, άρνηση πληρωμής ενός παράνομου χρέους, και να αρχίζαμε να μαζεύαμε τα κομμάτια μας σιγά σιγά...
Τα παραπάνω ελπίζω να αποσαφήνισαν ακόμα και στη δική σου (περιχαρακωμένη) σκέψη, την ΕΙΔΟΠΟΙΟ διαφορά μεταξύ "στήριξης" του κράτους των ΗΠΑ και στήριξης των αντινεοταξιτών ή απλά πιο έντιμων στις λογικές τους ανθρώπων, απέναντι στην Ελλάδα. Φυσικά, αν είχες κάνει τον κόπο να δεις το ρημαδοβίντεο (πράγμα που παρότρυνα τόσες φορές) δε θα'λεγες αυτή την ανυπόστατη και ηλίθια πίπα που παρέθεσες εδώ και για την οποία σε βαθμολογώ πάλι με EPIC FAIL.
και μια και τ'αναφέραμε...
μέχρι αυτή την ώρα έχουμε:
30,064 views - 1 day ago
Το αν θα το δεις τώρα εσύ ή αν θα καταλάβεις τι παίζει και τι παίζεται ακριβώς, λίγη σημασία έχει όπως καταλαβαίνεις... Παρα πολλοί κατάλαβαν, το'νιωσαν στο πετσί τους, δεν τρέφουν αυταπάτες, κι εμένα αυτό μου αρκεί.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Συμφωνώ κι εγώ με τον Κάσσανδρο και τον Ίωνα Ρωμανό .
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
Προς Κώστα και Δημήτρη:
Εφ'όσον συμφωνείτε ότι είναι βαλτοί από την εξουσία προβοκάτορες εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα τους πει κανείς "αναρχικούς" ,"ακροδεξιούς" ή στρουμφάκια.
Αν δεν αναγνωρίζετε πως ήταν στημένο όλο αυτό από το σύστημα, τότε το πρόβλημα συνεννόησης είναι βαθύ και απογοητευτικό, ακόμα και ανάμεσά μας. Αν το αναγνωρίζετε, ολίγον μ'ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες σάλτσες.Πείτε τους όπως θέλετε, αφού κόπτεστε για ΦΥΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ιδεολογικά χαρακώματα που μόνο στόχο έχουν να διχάζουν. Εγώ σ'αυτές τις λογικές (και τα μαντριά) φυσικά δεν μπαίνω, και ειδικά τέτοιες στιγμές το θεωρώ ανούσιο (για να μην πω τίποτα χειρότερο) να ασχολούμαστε μ'αυτές τις περιχαρακώσεις, όταν εδώ καιγόμαστε και χανόμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ στην κυριολεξία.
Εφ'όσον συμφωνείτε ότι είναι βαλτοί από την εξουσία προβοκάτορες εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα τους πει κανείς "αναρχικούς" ,"ακροδεξιούς" ή στρουμφάκια.
Αν δεν αναγνωρίζετε πως ήταν στημένο όλο αυτό από το σύστημα, τότε το πρόβλημα συνεννόησης είναι βαθύ και απογοητευτικό, ακόμα και ανάμεσά μας. Αν το αναγνωρίζετε, ολίγον μ'ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες σάλτσες.Πείτε τους όπως θέλετε, αφού κόπτεστε για ΦΥΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ιδεολογικά χαρακώματα που μόνο στόχο έχουν να διχάζουν. Εγώ σ'αυτές τις λογικές (και τα μαντριά) φυσικά δεν μπαίνω, και ειδικά τέτοιες στιγμές το θεωρώ ανούσιο (για να μην πω τίποτα χειρότερο) να ασχολούμαστε μ'αυτές τις περιχαρακώσεις, όταν εδώ καιγόμαστε και χανόμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ στην κυριολεξία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ναι, αναγνωρίζω ότι ανάμεσα στους αναρχικούς υπάρχουν άνθρωποι που είναι βαλτοί προκειμένου να προβοκάρουν.Arela έγραψε:
Προς Κώστα και Δημήτρη:
Από την στιγμή όμως που οι αναρχικοί δεν διαχωρίζουν την θέση τους από αυτούς τους πράκτορες, δεν τους καταγγέλλουν, δεν τους απομονώνουν, και παράλληλα τους υποστηρίζουν, τους καλύπτουν και παίζουν συνειδητά το παιχνίδι της βλακώδους μπαχαλοποίησης ρίχνοντας νερό στο μύλο του καθεστώτος, τότε είναι συνένοχοι.
Ασφαλώς και όλο αυτό ήταν στημένο απ'το καθεστώς, αλλά για να στηθεί ένα σκηνικό δεν αρκούν μόνο οι εμπνευστές.Arela έγραψε:
Αν δεν αναγνωρίζετε πως ήταν στημένο όλο αυτό από το σύστημα, τότε το πρόβλημα συνεννόησης είναι βαθύ και απογοητευτικό, ακόμα και ανάμεσά μας. Αν το αναγνωρίζετε, ολίγον μ'ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες σάλτσες.Πείτε τους όπως θέλετε, αφού κόπτεστε για ΦΥΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ιδεολογικά χαρακώματα που μόνο στόχο έχουν να διχάζουν.
Χρειάζονται και αυτοί που θα το υλοποιήσουν, είτε ενσυνείδητα (πράκτορες εντός του αναρχικού χώρου) είτε ασυνείδητα (χρήσιμοι ηλίθιοι μπαχαλάκηδες αναρχικοί).
Όπως χρειάζονται και αυτοί που θα δώσουν την απαιτούμενη κάλυψη (μέρος της αριστεράς που καλύπτει πολιτικά τα μπάχαλα και τρέχει για να βγάλει έξω τους συλληφθέντες χρήσιμους ηλίθιους)
- Blue Ice
Έχεις το κακό οταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη με εσένα να τον θεωρείς ηλίθιο χωρίς βέβαια να σου περνά από το μυαλό ότι μπορεί εσύ να κάνεις λάθος. Όπως πχ στο θέμα της ιθαγένειας και της υπηκοότητας όπου λες βλακείες... Και μην ξεχνάς πως στην Ελλάδα ισχύει το δίκαιο του αίματος, και αυτό είναι το σωστό!
Από τα υπόλοιπα το μόνο που θα σχολιάσω είναι αυτό
Υ.Γ. Είτε μπαίνει σε μαντρί είτε όχι το πρόβατο παραμένει πρόβατο, έξω από το μαντρί δε μετατρέπεται σε τσακάλι...
Από τα υπόλοιπα το μόνο που θα σχολιάσω είναι αυτό
Είσαι σίγουρη;;; Εγγυάσαι για την εντιμότητά τους και τα θέλω τους;;; Πόσο βέβαιη είσαι ότι δεν είναι πρακτοράκια για να καθοδηγούν τους ελαφρώς υποψιασμένους εκεί που θέλουν;;;;ArELa έγραψε: Οι Αλεξ, Μαξ και οι συν αυτοίς, υποστηρίζουν την Ελλάδα πιο έντιμα, πάλι με αρχικό γνώμονα βέβαια τα δικά τους "θέλω", τα οποία όμως, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά της κυβέρνησής τους και συγκλίνουν με τα "θέλω" αυτών που δε θέλουν σε καμία περίπτωση νεοταξίλα και παγκόσμια κυβέρνηση.
Υ.Γ. Είτε μπαίνει σε μαντρί είτε όχι το πρόβατο παραμένει πρόβατο, έξω από το μαντρί δε μετατρέπεται σε τσακάλι...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το ότι είναι παρακρατικοί είναι φως φανάρι.
Ετσι κι αλλιώς μπορεί κάποιος."δακτυλος" να εισχωρήσει μέσα σε μία ομάδα που τα μέλη κατά την ίδρυση είχαν καλές προθέσεις, μπορεί να εξακολουθούν να έχουν καλές προθέσεις αλλά μέσα στον ενθουσιασμό τους και στην οργή τους να πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση και ανατροπή.
Όσο περνάει ο καιρός θα δούμε πολλά.
Ο τρόπος που εμφανίζονται και η χρονική στιγμή που σκάνε μύτη καθώς και τα μεγάλα διαστήματα σιωπής όταν ο κόσμος καίγεται δείχνει ότι είναι ελεγχόμενοι.
Στο αφιέρωμα στο Τρίτο Μάτι αλλά εκεί καταλήγει και η δική μου άποψη και έρευνες κοινωνιολόγων πάνω σε κινήματα ότι όταν ένα κίνημα είναι πολυμορφικό και ειρηνικό είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσει κανείς.
Ετσι κι αλλιώς μπορεί κάποιος."δακτυλος" να εισχωρήσει μέσα σε μία ομάδα που τα μέλη κατά την ίδρυση είχαν καλές προθέσεις, μπορεί να εξακολουθούν να έχουν καλές προθέσεις αλλά μέσα στον ενθουσιασμό τους και στην οργή τους να πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση και ανατροπή.
Όσο περνάει ο καιρός θα δούμε πολλά.
Ο τρόπος που εμφανίζονται και η χρονική στιγμή που σκάνε μύτη καθώς και τα μεγάλα διαστήματα σιωπής όταν ο κόσμος καίγεται δείχνει ότι είναι ελεγχόμενοι.
Στο αφιέρωμα στο Τρίτο Μάτι αλλά εκεί καταλήγει και η δική μου άποψη και έρευνες κοινωνιολόγων πάνω σε κινήματα ότι όταν ένα κίνημα είναι πολυμορφικό και ειρηνικό είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσει κανείς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ ΣΤΗΡΙΖΩ αυτά που λέω μ'επιχείρημα.Blue Ice έγραψε:Έχεις το κακό οταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη με εσένα να τον θεωρείς ηλίθιο χωρίς βέβαια να σου περνά από το μυαλό ότι μπορεί εσύ να κάνεις λάθος.
Εσύ τα στηρίζεις αφ'ενός με τις ιδεοληψίες σου , αφ'ετέρου με σπέκουλα, και μάλιστα σπέκουλα εκπορευόμενη απ'την προπαγάνδα που προφανώς καταπίνεις.
Για πες μας εσύ που λες εξυπνάδες, τι ξέρεις περί υπηκοότητας και ιθαγένειας?Blue Ice έγραψε: Όπως πχ στο θέμα της ιθαγένειας και της υπηκοότητας όπου λες βλακείες...
Όσο σίγουρη μπορεί να είσαι εσύ, ότι ο Ομπάμα μας "στηρίζει" για το καλό μας.Blue Ice έγραψε:Είσαι σίγουρη;;; Εγγυάσαι για την εντιμότητά τους και τα θέλω τους;;; Πόσο βέβαιη είσαι ότι δεν είναι πρακτοράκια για να καθοδηγούν τους ελαφρώς υποψιασμένους εκεί που θέλουν;;;;
Και μια και μιλάς για βεβαιότητες...
Πόσο βέβαιη είσαι ότι δεν είμαι μαύρη, με συρμαγιά μαλλί και κόκκαλο στη μύτη;
Ή στρουμφάκι, ή κάποια εξωγήινη οντότητα που γράφει σε φόρα, ενώ δεν είναι καν στον πλανήτη; Αν το πάμε με το "πόσο βέβαιη είσαι", δεν βγαίνει πουθενά. Από όλα αυτά που μας παρουσιάζονται, κρίνουμε και επιλέγουμε αυτό που θεωρούμε πιο σωστό. Φυσικά αν μας παρουσιάζεται μόνο μία οπτική πραγμάτων, δεν έχουμε επιλογή στην κρίση μας. Εγώ έκανα τον κόπο να παρουσιάσω και μιαν άλλη (απ'αυτή που μας πασάρει μονίμως το σύστημα) και σου μίλησα ΜΕ ΒΑΣΗ αυτά που ειπώθηκαν στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που έδωσε ο Μαξ στον 'Αλεξ, και ΜΕ ΒΑΣΗ αυτά που τοποθέτησαν οι κ.κ. Τόμπρας και Νούλας (Έλληνες που την παλεύουν αυτή τη φρικώδη κατάσταση όπως ξέρουν και μπορούν) στο ίδιο βίντεο, το οποίο εσύ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ακόμα δεν έκανες τον κόπο να δεις, παρ'όλα αυτά τοποθετείσαι επί παντός του επιστητού χωρίς να ξέρεις την τύφλα σου... Και ΠΑΡ'ΟΛΟ που έκανα μια ανάλυση πιο πάνω , την οποία ούτε καν δείχνεις να συνυπολογίζεις.
Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι άξιος και του μυαλού και της ίδιας του της μοίρας. Μέχρι ενός σημείου μπορεί να κάνει κάποιος για να του καταδείξει τα αυτονόητα. Αν δε θέλει να τα δει ο άλλος, δε θα τα δει που να κατέβει ο ίδιος ο Θεός να του τα υποδείξει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Οι εμπνευστές είναι δεδομένοι. Οι εντολοδόχοι επίσης. Οι πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ υπαρκτοί. Τι άλλο χρειάζεται για να στηθεί το σκηνικό;KASSANDROS έγραψε:Ασφαλώς και όλο αυτό ήταν στημένο απ'το καθεστώς, αλλά για να στηθεί ένα σκηνικό δεν αρκούν μόνο οι εμπνευστές.
Το ότι δέχεσαι όμως ότι είναι στημένο από το καθεστώς, εμενα μου αρκεί.
Καλά δεν κυκλοφορείς στο νετ; Δεν είδες ΔΕΛΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (με κρυμμένα μούτρα και ονόματα βέβαια) που βρήκαν πάνω σε κουκουλοφόρους οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αγανακτισμένων και εφαγαν της χρονιάς τους;KASSANDROS έγραψε:Χρειάζονται και αυτοί που θα το υλοποιήσουν, είτε ενσυνείδητα (πράκτορες εντός του αναρχικού χώρου) είτε ασυνείδητα (χρήσιμοι ηλίθιοι μπαχαλάκηδες αναρχικοί).
Δεν είδες φωτο με μόρτες να μαζεύουν καδρόνια και άλλα "πυρομαχικά" μπροστά στα μάτια μπάτσων που ήταν παραδίπλα; ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ από ποιο χώρο ήταν/είναι αυτοί; Η ουσία είναι ότι εκτελούσαν "διατεταγμένη υπηρεσία".
Δεν μ'ενδιαφέρει τι κάνουν οι αναρχικοί, οι χρυσαυγίτες, οι αριστεροί, ΚΑΝΕΙΣ αυτή τη στιγμή. Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι η εξουσία που φασίζει, καταπατά σύνταγμα, καταπατά στοιχειώδη δικαιώματά μας, καταπατά την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδας. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Όταν εμπεδωθεί και γίνει πλήρως κατανοητό αυτό, θα καταλάβετε και πόσο ανούσιο είναι να ερίζουμε αυτή τη στιγμή για τους "χώρους" ήτοι τα ΜΑΝΤΡΙΑ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Eγώ βλέπω αυτό που εσύ δεν βλέπεις είτε γιατί δεν μπορείς είτε γιατί δεν θες προκειμένου να κοιμάσαι ήσυχη. Όνειρα γλυκά λοιπόν...
- ArELa
- Founder-Administrator
E δειξ'το μου ρε κοριτσαρα να το δω κι εγώ.Blue Ice έγραψε:Eγώ βλέπω αυτό που εσύ δεν βλέπεις είτε γιατί δεν μπορείς είτε γιατί δεν θες προκειμένου να κοιμάσαι ήσυχη. Όνειρα γλυκά λοιπόν...
huhMethos έγραψε:Κακαλί μαλία
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Methos έγραψε:Κακαλί μαλία
Λελεύω το...
Just close your eyes and smell the seagulls
- ArELa
- Founder-Administrator
Επειδή υπαρχουν εδώ άτομα (ονοματα δε λεω) που θεωρούν ότι ο Τόμπρας και ο Νούλας είναι ανύπαρκτοι επειδή δεν τους δείχνουν τα καθεστώδουλα ΜΜΕ, ή ότι ο Μαξ αερολογεί, για να δούμε τι ανέβηκε στο "ολυμπία" σε σχέση με αυτό που είπε ο Μαξ για τη συνάντησή του με τον Forbes...
Είπε λοιπόν ο Μαξ
http://olympia.gr/2011/06/22/o-forbes-% ... %B5%CE%BB/
Ότι ο Φορμπς ήρθε με το ICC (Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο) για να μοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδας και να τσεπώσουν φιλατάκια πρώτης τάξεως, στο τζάμπα πράμα... Ρε μπας και τα'βγαλε απ'την κοιλιά του ο Μαξ; Για να δούμε...
Εκεί (στο λινκ που έδωσα) υπάρχει κι ένα ποστ χρήστη που παραθέτει τα εξής:
[box=]Στην Πλατεία Συντάγματος, το προηγούμενο διήμερο, επενδυτές και καρχαρίες των αγορών διαμοιράζονταν τα ιμάτια της Ελλάδας (λέγεται ευκαιρίες…). Ακούσατε τίποτα;
από Βusinessinsider.com
1st Greek-power-summit-2011
Την Τετάρτη 15 Ioυνίου, όταν οι Αγανακτισμένοι περικύκλωναν την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, σε ξενοδοχείο επί της ίδιας πλατείας, σε συνέδριο “Επιχειρηματικών Ευκαιριών” που διεξήγετο μέσα σ’ αυτό, ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ τα ιμάτια της Ελλάδας (PRIVATIZATIONS) στο 1ο Συνέδριο GREEK POWER SUMMIT.
Tα πάνελ συντόνιζε ο κος Παύλος Τσίμας.
Παρών στο συνέδριο ο STEVE FORBES του Ιnternational Champer of Commerce (ICC) και μεγάλος αριθμός επενδυτών από τις αγορές, ξένων και ελλήνων επιχειρηματιών της διασποράς (Πρόεδρος και CEO της Forbes Media, εκδότης του Forbes Magazine, και υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ το 1996 και το 2000)
Οι εργασίες του συνεδρίου είχαν το γενικό τίτλο: “Ανταλλαγή Απόψεων για Μεγιστοποίηση των Ευκαιριών για διεθνείς επενδύσεις και ανάπτυξη στην Ελλάδα” (τουρισμός, κατασκευές, τράπεζες, εμπόριο, βιομηχανία, ναυτιλία ενέργεια και τεχνολογία). Τι καλά…
Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου σε δύο πάνελ συζητήσεων συντονιζόμενα από τον κο Τσίμα συμμετείχαν οι κ.κ. :
John Calamos, President of Calamos Investments (USA),
Nick Lazares, Founder of Admirals Bank (USA),
George Koukis, Founder and President of ΤEMENOS Group (Switzerland),
Stephen Cucchiaro, CIO of Windward Investment (USA)
Krysztof Walenczak, Secretary of State and Finance Ministry (POLAND…),
Mihalis Pagidas, President of the Association of Chief Executive Officers (Greece),
Professor of INSEAD Spyros Makridakis (Greece) και ο ίδιος ο Steve Forbes.
Ο Steve Forbes δήλωσε: “This gathering couldn’t be more timely.” (καλύτερο τάιμινγκ δεν μπορεί να υπήρχε για αυτή τη …μάζωξη)
Το 1ο Greek Power Summit οργανώθηκε από την Honeystone Limited, εκδότες του περιοδικού GREEK RICH LIST και την International Advantage Corporation (IAC) established in 1993.[/box]
Τι λέτε... ώστε ο Μαξ δεν τα'βγαλε απ'την κοιλιά του...
Συγκεκριμένα το άτομο φρίκαρε και καταδίκασε απερίφραστα αυτό που παίζεται εις βάρος της Ελλάδας.
Κάτι δικοί μας "ελληνόψυχοι" εδώ μέσα, δε σήκωσαν ούτε φρύδι. Το προσπέρασαν χαλαρά. κατά τα άλλα κόπτονται για την Ελλάδα και δη για τους μετανάστες που την καταπατούν και την αφανίζουν... Ορθώς κόπτονται γι'αυτούς, αλλά μήπως θα'πρεπε να μην αλλοιθωρίζουν στους μεγαλύτερους εγκληματίες καρχαρίες, μόνο και μόνο επειδή έρχονται εδώ κυριλέ και κουστουμάτοι, αφού ΑΥΤΟΙ θα την σκοτώσουν και θα την πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες, πολύ πριν καταφέρουν να την αφανίσουν τα μεταναστευτικά ασκέρια? Λέω εγώ η κοιμισμένη τώρα...
Επιπροσθέτως:
Ο Νούλας είπε πως η σύνταξη και μόνο του μνημονίου, κόστισε 1,3 δις ευρώ. Μιλάμε για ληστεία εν ψυχρώ μπροστά στα μούτρα μας και άνευ προηγουμένου μάλιστα.
Δηλαδή, συντάσσουμε συμβόλαιο που εξαθλιώνει-υποδουλώνει τον ελληνικό λαό εις το διηνεκές, και το συμβόλαιο αυτό, για να συνταχθεί και να το υπογράψουν οι Ελληνόψυχοι της βουλής σαν θανατική καταδίκη, θα το πληρώσετε κι από πάνω, με το βάρος σας σε χρυσό.
Ούτε αυτό σήκωσε φρύδια...
Λέτε να το'δα στον ύπνο μου η κοιμισμένη όλο αυτό; μάλλον....
Χαιρετίσματα στους σκεπτόμενους που βλέπουν (κι αυτοί στον ύπνο τους ίσως) αυτά που δε βλέπω εγώ. Χαιρετίσματα και στους φίλους μου εδώ που συνεχίζουν τις κόντρες αναρχικών, εθνικιστών, τροτσκιστών, αριστερών, πλαγίων, οριζοντίων και καθέτων, νομίζοντας ότι τους παίρνει να ασχολούνται μ' όλα αυτά, την ώρα που καρφώνεται το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας, και θα πάμε έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΙ για φύκια στον πάτο, διατηρώντας την ψευδαίσθηση πως τα φύκια είναι βρούβες.
Είπε λοιπόν ο Μαξ
Ότι ο Φορμπς ήρθε με το ICC (Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο) για να μοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδας και να τσεπώσουν φιλατάκια πρώτης τάξεως, στο τζάμπα πράμα... Ρε μπας και τα'βγαλε απ'την κοιλιά του ο Μαξ; Για να δούμε...
[box=]Στην Πλατεία Συντάγματος, το προηγούμενο διήμερο, επενδυτές και καρχαρίες των αγορών διαμοιράζονταν τα ιμάτια της Ελλάδας (λέγεται ευκαιρίες…). Ακούσατε τίποτα;
από Βusinessinsider.com
Την Τετάρτη 15 Ioυνίου, όταν οι Αγανακτισμένοι περικύκλωναν την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, σε ξενοδοχείο επί της ίδιας πλατείας, σε συνέδριο “Επιχειρηματικών Ευκαιριών” που διεξήγετο μέσα σ’ αυτό, ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ τα ιμάτια της Ελλάδας (PRIVATIZATIONS) στο 1ο Συνέδριο GREEK POWER SUMMIT.
Παρών στο συνέδριο ο STEVE FORBES του Ιnternational Champer of Commerce (ICC) και μεγάλος αριθμός επενδυτών από τις αγορές, ξένων και ελλήνων επιχειρηματιών της διασποράς (Πρόεδρος και CEO της Forbes Media, εκδότης του Forbes Magazine, και υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ το 1996 και το 2000)
Οι εργασίες του συνεδρίου είχαν το γενικό τίτλο: “Ανταλλαγή Απόψεων για Μεγιστοποίηση των Ευκαιριών για διεθνείς επενδύσεις και ανάπτυξη στην Ελλάδα” (τουρισμός, κατασκευές, τράπεζες, εμπόριο, βιομηχανία, ναυτιλία ενέργεια και τεχνολογία). Τι καλά…
Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου σε δύο πάνελ συζητήσεων συντονιζόμενα από τον κο Τσίμα συμμετείχαν οι κ.κ. :
Mihalis Pagidas, President of the Association of Chief Executive Officers (Greece),
Ο Steve Forbes δήλωσε: “This gathering couldn’t be more timely.” (καλύτερο τάιμινγκ δεν μπορεί να υπήρχε για αυτή τη …μάζωξη)
Το 1ο Greek Power Summit οργανώθηκε από την Honeystone Limited, εκδότες του περιοδικού GREEK RICH LIST και την International Advantage Corporation (IAC) established in 1993.[/box]
Συγκεκριμένα το άτομο φρίκαρε και καταδίκασε απερίφραστα αυτό που παίζεται εις βάρος της Ελλάδας.
Κάτι δικοί μας "ελληνόψυχοι" εδώ μέσα, δε σήκωσαν ούτε φρύδι. Το προσπέρασαν χαλαρά. κατά τα άλλα κόπτονται για την Ελλάδα και δη για τους μετανάστες που την καταπατούν και την αφανίζουν... Ορθώς κόπτονται γι'αυτούς, αλλά μήπως θα'πρεπε να μην αλλοιθωρίζουν στους μεγαλύτερους εγκληματίες καρχαρίες, μόνο και μόνο επειδή έρχονται εδώ κυριλέ και κουστουμάτοι, αφού ΑΥΤΟΙ θα την σκοτώσουν και θα την πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες, πολύ πριν καταφέρουν να την αφανίσουν τα μεταναστευτικά ασκέρια? Λέω εγώ η κοιμισμένη τώρα...
Επιπροσθέτως:
Ο Νούλας είπε πως η σύνταξη και μόνο του μνημονίου, κόστισε 1,3 δις ευρώ. Μιλάμε για ληστεία εν ψυχρώ μπροστά στα μούτρα μας και άνευ προηγουμένου μάλιστα.
Δηλαδή, συντάσσουμε συμβόλαιο που εξαθλιώνει-υποδουλώνει τον ελληνικό λαό εις το διηνεκές, και το συμβόλαιο αυτό, για να συνταχθεί και να το υπογράψουν οι Ελληνόψυχοι της βουλής σαν θανατική καταδίκη, θα το πληρώσετε κι από πάνω, με το βάρος σας σε χρυσό.
Χαιρετίσματα στους σκεπτόμενους που βλέπουν (κι αυτοί στον ύπνο τους ίσως) αυτά που δε βλέπω εγώ. Χαιρετίσματα και στους φίλους μου εδώ που συνεχίζουν τις κόντρες αναρχικών, εθνικιστών, τροτσκιστών, αριστερών, πλαγίων, οριζοντίων και καθέτων, νομίζοντας ότι τους παίρνει να ασχολούνται μ' όλα αυτά, την ώρα που καρφώνεται το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας, και θα πάμε έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΙ για φύκια στον πάτο, διατηρώντας την ψευδαίσθηση πως τα φύκια είναι βρούβες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
Επειδή πιο καλά δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί το ξαναφέρνωΚαλά δεν κυκλοφορείς στο νετ; Δεν είδες ΔΕΛΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (με κρυμμένα μούτρα και ονόματα βέβαια) που βρήκαν πάνω σε κουκουλοφόρους οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αγανακτισμένων και εφαγαν της χρονιάς τους;
Δεν είδες φωτο με μόρτες να μαζεύουν καδρόνια και άλλα "πυρομαχικά" μπροστά στα μάτια μπάτσων που ήταν παραδίπλα; ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ από ποιο χώρο ήταν/είναι αυτοί; Η ουσία είναι ότι εκτελούσαν "διατεταγμένη υπηρεσία".
μπας και το καταλάβουμε καλά όλοι μαζί.
Αντιγράφω και την παραπάνω παράγραφο και τελειώνω με το θέμα,Χαιρετίσματα στους σκεπτόμενους που βλέπουν (κι αυτοί στον ύπνο τους ίσως) αυτά που δε βλέπω εγώ. Χαιρετίσματα και στους φίλους μου εδώ που συνεχίζουν τις κόντρες αναρχικών, εθνικιστών, τροτσκιστών, αριστερών, πλαγίων, οριζοντίων και καθέτων, νομίζοντας ότι τους παίρνει να ασχολούνται μ' όλα αυτά, την ώρα που καρφώνεται το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας, και θα πάμε έτσι κι αλλιώς ΟΛΟΙ για φύκια στον πάτο, διατηρώντας την ψευδαίσθηση πως τα φύκια είναι βρούβες.
πρός το παρόν, λέγοντας ότι
προδότες αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή της Ελλάδας
δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και όποιος υποσκάπτει τον αγώνα των Ελλήνων
προς ίδιον η κομματικό-ιδεολογικό όφελος.
Είναι δύσκολες μέρες για να βγει στη φόρα κάτι τέτοιο
αλλά ο καθένας μας ξέρει, τουλάχιστον για τον εαυτό του
και την παράταξη/ιδεολογία που ακολουθεί.
Οι Ερινύες φωλιάζουν στον ύπνο και τα όνειρα.
Και είναι Ελληνίδες.
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
ArELa έγραψε:Επειδή υπαρχουν εδώ άτομα (ονοματα δε λεω) που θεωρούν ότι ο Τόμπρας και ο Νούλας είναι ανύπαρκτοι επειδή δεν τους δείχνουν τα καθεστώδουλα ΜΜΕ, ή ότι ο Μαξ αερολογεί, για να δούμε τι ανέβηκε στο "ολυμπία" σε σχέση με αυτό που είπε ο Μαξ για τη συνάντησή του με τον Forbes...
Είπε λοιπόν ο Μαξ
από Βusinessinsider.com
Επιπροσθέτως:
...τελαιυταια σκεφτομαι οτι αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ...δεν ειναι η παλι για την επιβιωση...αλλα να με κοροιδευουν μπροστα στα ματια μου και να το παιζουν και οσιου πατερες!...
πρεπει να μπουμε μεσα να τελειωνουμε...να σκασουν ολα τα στομα των ΜΜΕ..
προτειμω να μου λεει ο Βιαστης οτι θα με βιαση και θα ειναι αγριος,
παρα να μου λεει οτι θα μου κανει ερωτα και οτι μαγαπαει!...
ειλικρινα τις τελειυταιες μερες η σιχαμαρα μου εσκασε αποτομα...
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Διευκρίνηση. την εκφραση αυτή δεν την χρησιμοποιησα για να χαρακτηρισω ανθρωπο αλλα συγκεκριμενες αποψεις.Κακαλί μαλία
Αντι να πω "λες μα..κιες" ειπα το παραπάνω.
Επισης περισσοτερο παει στο οτι το νημα εχει ξεστρατήσει για τα καλα.
- athens
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: 111Redroses
εγω παντως ρε παιδια απογοητευτηκα, πηγα δευτερα και ειχα μια βδομαδα να παω, πριν πηγαινα μερα-παραμερα και δεν ειχε κοσμο οπως πριν, βεβαια εγω πηγα 6.00-8.00 και τωρα ειναι πιο μεγαλη η μερα και μετα τις 7.00 πεφτει η ζεστη, αλλα και χθες μια συνταγματιωτισσα που πηγαινε και πηγε και χθες και εκατσε απο τις 8.00-10.00 απογοητευμενη την ακουσα.. στην πλατεια κατω, δεν εχω κατσει ποτε να ακουσω τα πηγαδακια που αναπτυσσονται, μου δινει μια αλλη αισθηση, αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου, απο την αλλη μου θυμιζει τα παλια πηγαδακια που γινοντουσαν στην Ομονοια με πολιτικες συζητησεις..Παντως δεν πρεπει να σπασει το συνταγμα...εκει πονταρουν οτι ο κοσμος θα κουραστει, οτι ειναι καλοκαιρι, κ.λ.π....
Τα μπάνια του λαου; ο κόσμος προτιμαει τα μπάνια απο το να ελευθερωθεί;
τελικα καλα το λενε.
Ολη τη βδομαδα τρώμε το αγγουρι και το σάβατο πρώτη μούρη...
τελικα καλα το λενε.
Ολη τη βδομαδα τρώμε το αγγουρι και το σάβατο πρώτη μούρη...