Ηρέμησα αρκετά ώστε να τοποθετηθώ κι εγώ στα ερείσματα του κυρίου...
(όπου βάζω quotes θα ειναι οι δικές του τοποθετήσεις)
Θα ξεκινήσω με ορισμένες επισημάνσεις δημόσιες, προς αυτά τα "καλά παιδιά" τους φίλους μου εκεί στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
(δε μας πήρε χαμπάρι εμάς ακόμα να μας "στολίσει" καταλλήλως
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
)
Πρέπει να σας πω ότι αυτά τα παιδιά τα γνώρισα όταν ήρθαν να μου πάρουν συνέντευξη. Δεν είναι μουρλοί, ούτε ανόητοι, είναι καλά παιδιά, εργαζόμενα, που έχουν αγωνίες για την πατρίδα αλλά που λόγω ηλικίας, έχουν παρασυρθεί σε όλη αυτή την ανοησία που λέγεται που λέγεται αντιμνημόνιο...
Παρασύρθηκαν τα καημένα, λόγω ηλικίας...
κι εγώ μαζί τους πάλι λογω ηλικίας...
Το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ μπάι δε γουέι, έκαναν εξαιρετική δουλειά, και τα 2 βίντεο του Μυκονιάτη με την ανάλυση του Καζάκη, (στην 1η σελίδα αυτού του τόπικ) είναι εξαιρετικά.
και το "αντιμνημόνιο" για τον κύριο, είναι... ακούστε το...
ανοησία!
ΣΥΜΦΩΝΕΙ δηλαδή ο κύριος (Ελληναράς, έτσι;) με το μνημόνιο!
'Ενα το κρατούμενο.
Και κυρίως έχουν παρασυρθεί από ανθρώπους οι οποίοι δεν κρύβουν τις δικές τους πολιτικές πεποιθήσεις!
Η απόλυτη συστεμική γελοιότητα. Ο μόνος τρόπος να "αντικρούσει" αυτά που θέτει ο Καζάκης, είναι οι "πολιτικές του πεποιθήσεις", τις οποίες, επαναλαμβάνω εγώ ΔΕΝ εντόπισα σε όλο το φάσμα των τοποθετήσεών του, ΔΕΝ κατάλαβα πού πρόσκειται ιδεολογικά, αλλά ήρθε ο κύριος Αδωνις, να μας ενημερώσει, για να μας ξαναχώσει (ή έτσι νομίζει) στα μαντριά, να διαχωρίζουμε τους δεξιούκλες απ'τους αριστερούς, όπου οι δεξιοί σαν του λόγου του είναι ΠΑΝΤΑ οι σωστοί κι αλάθητοι, ενώ οι αριστεροί, είναι το άκρον άωτον της παρακμής και των λαθών.
Και αναφέρομαι ιδιαίτερα εις τον κύριο Καζάκη τον οποίον έχουν αναγορεύσει περίπου ως ημίθεο, ο οποίος όπως διάβασα στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ... προτείνει μία σειρά μέτρων για την έξοδό μας από την κρίση.
Ενοχλείται για την ιδιότητα του "ημίθεου" που προσδίδεται στον Καζάκη.
Τι λέμε εδώ; ΞΥΔΑΚΙ Αδωνι, χρυσέ μου.
Πέραν λέει της επιστροφής στη δραχμή,
ναι, αυτο το πρότεινε.
προτείνει δήμευση των καταθέσεων
στρεβλωτικό ψέμα. Είπε πως ουσιαστικά οι καταθέσεις μας δεν είναι ασφαλείς και ότι αν πάμε να τις αποσύρουμε, και τα καταφέρουμε χωρίς πρόβλημα, θα είναι ευχής έργον.
προτείνει δήμευση των περιουσιών των πλουσίων ανθρώπων
δεύτερο και αισχρότερο στρεβλωτικό ψέμα. Άκουσα τις τοποθετήσεις του ατόμου ενδελεχώς και πουθενά δεν πρότεινε κάτι τέτοιο.
Αυτό που πρότεινε είναι το πόθεν έσχες των πολιτικών και κυρίως αυτών σε θέσεις κλειδιά κι ΑΝ αποδειχθεί ότι καταχράστηκαν χρήματα, να δημευτεί η περιουσία τους. Κουλό; παράλογο; ή "αριστερό"; Γιατί αν αυτό είναι αριστερό και η "δεξιά" του λογική
δεν το αποδέχεται, τότε μπορούμε εκ του ασφαλούς να αποκαλέσουμε αυτή τη λογική λαμογιάρικη. Δεξιά όχι, γιατί θα προσβάλλαμε και ανθρώπους που είναι δεξιοί αλλά όχι λαμόγια και ανέντιμοι. Αυτά ως προς το δίπολο αριστερο-δεξιάς που μας πρόταξε για να μας ξαναχώσει στα μαντριά ως προσκυνητής του συστήματος, αλλά δεν τα καταφέρνει.
την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων...
Στρέβλωση τρίτη. (και όσο προχωράει, γίνονται και χειρότερες, και ανηθικότερες οι στρεβλώσεις του κυρίου)
Όλων των επιχειρήσεων ΔΕΝ πρότεινε εθνικοποίηση.
Απλά αντιτάχθηκε στο ξεπούλημα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ επιχειρήσεων.
Ο τόνος παραμένει απαξιωτικός. Το ιδεολόγημά του τώρα προφανώς μεταμορφώθηκε αφού η απαξία εδώ, καταδεικνύει ότι είναι ΥΠΕΡ της ιδιωτικοποίησης (και του ξεπουλήματος
πιρ παρά) ΟΛΩΝ των δημοσιων επιχειρήσεων και οργανισμών μας. (και του νερού, έτσι, Ελληναρά μας;) Τόσα χρόνια που αυτοί οι οργανισμοί/δημόσιες επιχειρήσεις ανήκαν στο εθνος (που κατά τα άλλα προασπίζεται) δεν τον ακούγαμε να βγάζει τις γνωστές του τσιρίδες...
Είναι μάλλον στα πλαίσια της ...μεταμόρφωσης των... "ιδεωδών" του για να συγκλίνουν στο δόγμα της παγκοσμιοποίησης, που πλέον δεν κρύβει ότι υποστηρίζει... Ο...Ελλην!
προτείνει τον διορισμό όλων των ανθρώπων εις το δημόσιο...
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
ε?
![rofl :rofl:](./images/smilies/rofl.gif)
ΠΟΤΕ και ΠΟΥ το πρότεινε αυτό και δεν το είδα;
Εδώ δε θα μιλήσω για στρέβλωση, γιατί είναι τόσο γελοίο αυτό που είπε, που προσβάλλεται ακόμα και η στρέβλωση!
Μεγαλύτερη ηλιθιότητα απ'αυτήν, δεν θα μπορούσε να ξεστομίσει.
Απαξιώ να το πραγματευτώ περαιτέρω.
προτείνει διακοπή του εξωτερικού εμπορίου της χώρας παρά μόνο μέσω διακρατικών συμφωνιών, κλπ κλπ
ντοινγκ!
και τα λοιπά και τα λοιπά... (ξεπέτα άνεσης)
Τι ανούσιος και ψεύτης φαφλατάς, Θεέ μου...
Πότε το πρότεινε κι αυτό;
Μήπως πρότεινε να ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ από τις δεσμεύσεις μας στην ΕΕ, και να αποκτήσουμε αυτονομία στην παραγωγή μας, και ναι, να κάνουμε με άλλες χώρες (όχι απαραίτητα εντός ΕΕ και δυτικού μπλοκ) τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες για μας;
Μήπως είπε πχ να δίνουμε κηπευτικά στη Νιγηρία ή στην Αίγυπτο (που δεν έχουν και κάνουν κρα, έναντι πετρελαίου); Και ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ σ'αυτό που είπε;
Τελικά άκουσα ΟΛΑ όσα είπε, αλλά αυτά που λέει ο Άδωνις, ΔΕΝ τα άκουσα.
Ποιος έχει παρακρούσεις εδώ άραγε; 'Η μάλλον ποιος ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ εσκεμμένα τις θέσεις του Καζάκη, ώστε να να απαξιωθούν;
αν νομίζει ότι μπορεί να χειραγωγήσει ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ μ'αυτές τις αηδίες, είναι βαθιά νυχτωμένος. Περίμενα να'χει δικαιότερη τοποθέτηση για τις θέσεις του Καζάκη και ισχυρότερα επιχειρήματα για τις δικές του. Αλλά πού να τα βρει; ΑΙΤΙΟλογούνται και ΔΙΚΑΙΟλογούνται τα αδικαιολόγητα και απαράδεκτα;
Και προσέξτε τώρα την τελική του συμπερασμαΤΑΡΑ:
Δηλαδή προτείνει τη δημιουργία κομμουνιστικού καθεστώτος στην Ελλάδα. Δε λέει θα φέρω κομμουνισμό, αλλά προτείνει ολα τα μέτρα του κομουνισμού! Και μάλιστα, όχι κομμουνισμού ηπίας μορφής στυλ Τίτο, μιλάμε για κομμουνισμό τύπου Πολ Ποτ Καμπότζης.
Το ότι με την δική του "δημοκρατική" και καπιταλιστική λαίλαπα της Ευρωκρατίας που προσκυνάει, θα γίνουμε δουλικά με μισθούς Κίνας, δεν τον αφορά τον κύριο. Τολμάει να συνυφάζει τις προτάσεις του ανθρώπου (στις οποίες επαναλαμβάνω δεν είδα ΟΥΔΕΜΙΑ ιδεολογική χροιά, ήταν καθαρά βιώσιμης οικονομίας και πραγματικής διάσωσης η λογική του) με την Καμπότζη.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Νομίζω πως μπορείτε να τα βγαλετε πλέον εμφανώς, χωρίς να χρειαστεί να υποστώ το μαρτύριο της καταγραφής ΟΛΩΝ των αστειοτήτων που παραθέτει με υφάκι σοβαρό τύπου εκατον πενήντα καρδιναλίων, που είναι όλο μόστρα και φούσκα-αέρας κοπανιστός στην ουσία.
Πρέπει να ήμουν σε προσωρινή παράνοια για να είχα θαυμάσει κάποτε αυτόν τον ανθρωπο. Μέσα από αυτή τη λαίλαπα της κρίσης, φάνηκαν και τα πραγματικά και σκοτεινότατα χρώματα, αυτών που κάποτε εμφανίζονταν φωτεινοί ως άγγελοι.
Προκειμένου να παραμείνουμε προτεκτοράτο των Ευρωφασιστών, ο κύριος Άδωνις πολεμάει θέσεις που αν είχε την διάσωση της πατρίδας μας σαν μόνη πρόθεση και επιθυμία του, θα άκουγε προσεκτικά, και πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα επιδίωκε με φτηνό προπαγανδισμό να εμφανίσει μ'αυτόν τον τρόπο.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...
![thumbsdown :thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif)