Μιας κι αρχίσαμε τις παρεκκλίσεις, θα "τσιμπήσω" κι εγώ αυτούς που έγραψαν πιο πάνω (όλους όμως :Ρ) και θα πω για τον καθένα ξεχωριστά:
Αρέλα: Τι να πρωτοπώ γί' αυτόν τον άνευ ηλικίας και φύλου άνθρωπο; Από ένα πμ σε άλλο φόρουμ, η καταλυτική της παρουσία μπήκε σα σίφουνας στη ζωή μου και την έκανε άνω κάτω. Είναι η μάνα που θα ήθελα να είχα, αν δεν είχα τη δική μου, είναι η αδερφή που δεν έχω κι είναι κι η μάνα που θα ήθελα να γίνω κι η κόρη που θα ήθελα ν' αποκτήσω (μπα, και γιος θα μπορούσα να πω :Ρ) κι όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα. Είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης και γουστάρω απ' την κοριτσίστικη αφέλεια και τη μητρική αγάπη, μέχρι το έξω απ' τα δόντια μπινελίκι και την γκρίνια της, αγαπάω όλες τις εκφάνσεις αυτής της τόσο πολύπλευρης προσωπικότητας. Είναι τιμή μου να με ονομάζει φίλη και έχει το λόγο μου (όπως πολύ καλά το γνωρίζει) ότι θα κάνω τα πάντα για ν' ανταποκριθώ επάξια σ' αυτόν τον τίτλο.
Τσιλ: λολ. Λιάκο, θα πρέπει να πάρεις δυο κουτάκια πούδρα, γιατί σκοπεύω να σε κάνω να κοκκινίσεις πολύ άσχημα. :Ρ Ο Λιάκος είναι ιδέα. Είναι ο κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Είναι το άτομο που μπορεί να με κάνει να γελάσω και να κλάψω με την ίδια ευκολία κι έχω συναντήσει ελάχιστους ανθρώπους στη ζωή μου που να μου προκαλούν τόσο αντιφατικές αντιδράσεις. Υπάρχουν φορές που θέλω να τον αγκαλιάσω προστατευτικά, γιατί αισθάνομαι περισσότερο παρά βλέπω μια απίστευτη ευάλωτη πλευρά του, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ, γιατί πάντα ένας μικρός κάφρος (ο δικός του ή ο δικός μου) με κρατάει. Υπάρχουν φορές που γουστάρω να με βρίσει, γιατί μόνο μ' αυτόν τον τρόπο θα προσγειωθώ και θα νιώσω (και το κάνει και τον ευχαριστώ γι αυτό). Έχει κερδίσει όχι μόνο την αγάπη μου (κι αν δεν το ξέρεις αυτό, είσαι πραγματικά στόκος), αλλά τον σεβασμό και την εκτίμησή μου. Είναι πρόκληση να τολμήσει κανείς να προσπαθήσει να κολυμπήσει μέσα στους ωκεανούς της καφρίλας του, να πολεμήσει τα τέρατα των ανασφαλειών του, να μην παρασυρθεί απ' τα ρεύματα της ευφυίας του, για να βρει στο τέλος το μαργαριτάρι της προσωπικότητάς του. Κι αυτό στην περίπτωση που τύχει ν' ανοίξει για λίγα δευτερόλεπτα το στρείδι. Δεν υπάρχουν ικανοποιητικά λόγια να τον περιγράψω κι αυτά που είπα είναι μόνο εν μέρει αντιπροσωπευτικά. Αλλά, συνεχίζω να τον λατρεύω, ακόμα περισσότερο όταν ΔΕΝ τον καταλαβαίνω. :Ρ
Νέμεσις: Χμ... ιδιάζουσα προσωπικότητα. Γλυκύτατος άνθρωπος, αλλά με πολλές ανασφάλειες. Μια αξιόλογη πένα και μια ακόμα πιο αξιόλογη καλλιτέχνης της φωτογραφίας. Γνωρίζω πως μέσα της κρύβεται ένας απέραντος κόσμος αγάπης, τον οποίο λαχταράει να δείξει και να δωρίσει και περιμένω πώς και τι την ημέρα που θα την δω να χαμογελάει πραγματικά ευτυχισμένη μέσα στην αγκαλιά ενός ανθρώπου που θ' αγαπάει και θα την αγαπάει. Αυτό που θέλω να της πω, μέσα απ' την καρδιά μου, είναι να είναι αυθεντική, να μην μπουκώνει μέσα της την ομορφιά της, αλλά να την αφήσει να λάμψει, με γέλιο. Δεν υπάρχει πιο όμορφος εαυτός απ' αυτόν που χαμογελάει το πρωί στον καθρέφτη και βγαίνει να κατακτήσει τον κόσμο.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)