Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!
2 πράγματα ξέρω
κανένα πρόβατο δεν απέφυγε τη σφαγή βελάζοντας
αν ξεσπάσουν ταραχές τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως στην Αίγυπτο και την υπόλοιπη Μ Ανατολή.
κανένα πρόβατο δεν απέφυγε τη σφαγή βελάζοντας
αν ξεσπάσουν ταραχές τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως στην Αίγυπτο και την υπόλοιπη Μ Ανατολή.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης στο Mega 13-5-11
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Πυροσβέστη, το πόσταρα και εγώ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 139923,Δεν σου φαίνεται όμως λίγο ύποπτο? Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του sinner..firefightergr έγραψε:μια άλλη άποψη
Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!
http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/ ... _9901.html
το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται προσοχή, ο δρόμος είναι γεμάτος παγίδες .
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- seliniasmenos
Eρώτηση: Οι Χρυσαυγίτες που μας το παίζουν Πατριώτες, γιατί δεν άφησαν τις πολιτικές σημαίες τους να ενωθούν με τις φωνές των υπόλοιπων Ελλήνων;
Τόσο πιο σημαντικό ήταν να διαδηλώσουν για την άλωση της Κωνσταντινούπολης στης Μητρόπολη απο το μέλλον της χώρας που ζητάνε οι υπόλοιποι;
Μ'αρέσει που βλέπω την αντίδραση διάφορων τάχα επαναστατών, δεξιών και αριστερών κομμάτων.
Μονάχα αν την κάνει το κόμμα τους ονομάζεται επανάσταση.
Ελλάδα 2011.
Τόσο πιο σημαντικό ήταν να διαδηλώσουν για την άλωση της Κωνσταντινούπολης στης Μητρόπολη απο το μέλλον της χώρας που ζητάνε οι υπόλοιποι;
Μ'αρέσει που βλέπω την αντίδραση διάφορων τάχα επαναστατών, δεξιών και αριστερών κομμάτων.
Μονάχα αν την κάνει το κόμμα τους ονομάζεται επανάσταση.
Ελλάδα 2011.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- firefightergr
σύντομα οι αγανακτισμένοι θα πάνε σπιτάκι τους και όλα συνεχίσουν όπως πριν, για την ώρα οι κυβερνήσεις τους αγνοούν,
σε περίπτωση που αγριέψουν τα πράγματα θα γίνουμε αστυνομο-στρατοκρατούμενη περιοχή και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
σε περίπτωση που αγριέψουν τα πράγματα θα γίνουμε αστυνομο-στρατοκρατούμενη περιοχή και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Σήμερα η συγκέντρωση δεν είχε προηγούμενο.
Συναντηθήκαμε και μερικοί ιδεογραφίτες με τα χίλια ζόρια γιατί για να προχωρήσει κάποιος 20 μέτρα μέσα στο πλήθος ήταν μία πολύ δύσκολη δουλειά.
Σε σχέση με χθές ο κόσμος ήταν δεκαπλάσιος. Υπήρχε παλμός και πολλή αγανάκτηση.
Ακούστηκε και το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και βομβαρδισμός με λειζερ στην ταράτσα της Μεγάλης Βρετανίας. Πήρα αρκετά πλάνα αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω σήμερα.
Όταν παρουσιαζόταν η σκιά κάποιου βουλευτή από την δίπλανή πόρτα της Βουλής το κράξιμο πήγαινε σύννεφο.
Τώρα έχω μία απορία. Όταν όλος αυτός ο κόσμος είναι μαζεμμένος όπως σήμερα θα μπορέσουν να περάσουν στη Βουλή τα μέτρα της ντροπής?
Αυτό είναι το ζητούμενο. Να μην περάσουν τα μέτρα του αίσχους.
Συναντηθήκαμε και μερικοί ιδεογραφίτες με τα χίλια ζόρια γιατί για να προχωρήσει κάποιος 20 μέτρα μέσα στο πλήθος ήταν μία πολύ δύσκολη δουλειά.
Σε σχέση με χθές ο κόσμος ήταν δεκαπλάσιος. Υπήρχε παλμός και πολλή αγανάκτηση.
Ακούστηκε και το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και βομβαρδισμός με λειζερ στην ταράτσα της Μεγάλης Βρετανίας. Πήρα αρκετά πλάνα αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω σήμερα.
Όταν παρουσιαζόταν η σκιά κάποιου βουλευτή από την δίπλανή πόρτα της Βουλής το κράξιμο πήγαινε σύννεφο.
Τώρα έχω μία απορία. Όταν όλος αυτός ο κόσμος είναι μαζεμμένος όπως σήμερα θα μπορέσουν να περάσουν στη Βουλή τα μέτρα της ντροπής?
Αυτό είναι το ζητούμενο. Να μην περάσουν τα μέτρα του αίσχους.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Απ ότι είδα από τα μπλογκς η σημερινή συγκέντρωση είχε 100.000 άτομα. Αν και δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια γιατί κάποιοι έφευγαν κατά ομάδες και έρχονταν άλλοι. Γύρω στις δέκα ανακοίνωσαν από μεγάφωνο ότι ήταν 100.000. Αλλά στις 8 ήταν πολύ περισσότεροι.
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
Αν έλεγες πριν μια εβδομάδα ότι μπορεί 50-60 χιλιάδες Έλληνες,
μπορεί και περισσότεροι πάντως διπλάσιοι τουλάχιστον από την Τετάρτη,
να συγκεντρώνονται μαζί ο "φασίστας" με τον "αναρχικό",
θα σε έβγαζαν τρελό και θα σου έλεγαν ότι αυτοί σφάζονται μεταξύ τους.
Αν πριν μια εβδομάδα έλεγες ότι η νεολαία, 17-35 χρονών θα πρωταγωνιστήσει,
στη συγκέντρωση και δεν θα βλέπεις μόνο εμάς τους παππούδες να φωνάζουμε για το μνημόνιο
και οι οικογενειάρχες, με τα μωρά να έρχονται στην πιο μεγάλη συγκέντρωση των τελευταίων ετών,
ε τότε θα έλεγαν ότι είσαι για δέσιμο!!
Να βάλουμε καλά με στο μυαλό μας αυτό που είπε ο Κώστας Φέρης στην Κεντρική εξέδρα
"Αυτό που βλέπω σήμερα δεν υπήρχε ούτε στο Μάη του 68..ενότητα και πάμε δυνατά"
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, κομματοκρατία τέλος !!
Σε λίγες μέρες αναμένονται βαριά ονόματα από την Ευρώπη από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο,
να μιλάνε στην εξέδρα του Συντάγματος !!!!!!!
Δεν θα ανεβάσω σήμερα φωτογραφίες από το Σύνταγμα αλλά από την Σαντορίνη!!
"Για 4η μέρα οι Αγανακτισμένοι της Σαντορίνης είμασταν στην πλατεία. Λίγοι και καλοί.
Εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το σήμερα και δεν δίνεται το παρόν στην ειρηνική και ακομμάτιστη αυτή διαμαρτυρία κατά της κρίσης και της Εθνικής προδοσίας κατά της πατρίδας μας , σας περιμένουμε τον Οκτώβριο που θα έχει κλείσει η τουριστική περίοδος στην Σαντορίνη. Δεν ξέρω όμως αν θα έρθετε γιατί,τότε θα σας περισσεύει ο χρόνος, ή γιατί η σημερινή οικονομική πολιτική των αχαρακτήριστων θα σας έχει αγανακτήσει ή ακόμα χειρότερα θα σας έχει καταστρέψει οικομικά και ψυχικά.
Εύχομαι μέχρι τον Οκτώβριο οι Έλληνες να μην είναι στους δρόμους και να μην χρειαστεί να έλθετε, γιατί οι συγκεκριμένοι αχαρακτήριστοι θα έχουν πάρει το μήνυμα και θα έχουν εξαφανιστεί από την ζωή μας και κάποιοι ακατονόμαστοι θα σαπίζουν στις ειδικά διαμορφωμένες φυλάκές για δοσίλογους και όχι σε κανένα vip κελί όπως ό Στρος και κάποιοι άλλοι."
μπορεί και περισσότεροι πάντως διπλάσιοι τουλάχιστον από την Τετάρτη,
να συγκεντρώνονται μαζί ο "φασίστας" με τον "αναρχικό",
θα σε έβγαζαν τρελό και θα σου έλεγαν ότι αυτοί σφάζονται μεταξύ τους.
Αν πριν μια εβδομάδα έλεγες ότι η νεολαία, 17-35 χρονών θα πρωταγωνιστήσει,
στη συγκέντρωση και δεν θα βλέπεις μόνο εμάς τους παππούδες να φωνάζουμε για το μνημόνιο
και οι οικογενειάρχες, με τα μωρά να έρχονται στην πιο μεγάλη συγκέντρωση των τελευταίων ετών,
ε τότε θα έλεγαν ότι είσαι για δέσιμο!!
Να βάλουμε καλά με στο μυαλό μας αυτό που είπε ο Κώστας Φέρης στην Κεντρική εξέδρα
"Αυτό που βλέπω σήμερα δεν υπήρχε ούτε στο Μάη του 68..ενότητα και πάμε δυνατά"
Σε λίγες μέρες αναμένονται βαριά ονόματα από την Ευρώπη από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο,
να μιλάνε στην εξέδρα του Συντάγματος !!!!!!!
Δεν θα ανεβάσω σήμερα φωτογραφίες από το Σύνταγμα αλλά από την Σαντορίνη!!
"Για 4η μέρα οι Αγανακτισμένοι της Σαντορίνης είμασταν στην πλατεία. Λίγοι και καλοί.
Εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το σήμερα και δεν δίνεται το παρόν στην ειρηνική και ακομμάτιστη αυτή διαμαρτυρία κατά της κρίσης και της Εθνικής προδοσίας κατά της πατρίδας μας , σας περιμένουμε τον Οκτώβριο που θα έχει κλείσει η τουριστική περίοδος στην Σαντορίνη. Δεν ξέρω όμως αν θα έρθετε γιατί,τότε θα σας περισσεύει ο χρόνος, ή γιατί η σημερινή οικονομική πολιτική των αχαρακτήριστων θα σας έχει αγανακτήσει ή ακόμα χειρότερα θα σας έχει καταστρέψει οικομικά και ψυχικά.
Εύχομαι μέχρι τον Οκτώβριο οι Έλληνες να μην είναι στους δρόμους και να μην χρειαστεί να έλθετε, γιατί οι συγκεκριμένοι αχαρακτήριστοι θα έχουν πάρει το μήνυμα και θα έχουν εξαφανιστεί από την ζωή μας και κάποιοι ακατονόμαστοι θα σαπίζουν στις ειδικά διαμορφωμένες φυλάκές για δοσίλογους και όχι σε κανένα vip κελί όπως ό Στρος και κάποιοι άλλοι."
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έζησα πρωτόγνωρες στιγμές σήμερα, πραγματικά! Δεν περιγράφονται, πρέπει να είναι εκεί κανείς, να τις ζήσει...
Ο Αχινός στο βαθμο του δυνατού, έδωσε εξαιρετική περιγραφή...
Τα δικά μου λόγια περιττεύουν.
Νιώθω μεθυσμένη ή σαν να πήρα κάποια περίεργη πρέζα που μου γέννησε μια μεγάλη χαρά... Και γι'αυτό που έγινε στο Σύνταγμα και για τη συνάντησή μου με αγαπημένους φίλους... Δοκτορέσα με τον άντρα της, (παλήκαρος παιδί), Ιονίτσα, Αιθερό, Κώστας, Δημήτρης (νομίζω τον λένε) και Joy! Τι φανταστικό παιδί κι εκείνη! Σήμερα την γνώρισα απο κοντά!
Αχινούλη μου συγχώρα με, δεν κατάφερα να'ρθω, έχω πρόβλημα στο πόδι μου και δεν μπορούσα να περπατήσω πολύ από ένα σημείο και μετά... Κι εμείς βουκουρεστίου αράξαμε, κοντά στο Παλάς...
Η ουσία εδώ είναι μία... Αυτό που ζούμε, είναι μεγαλειώδες... ίσως δε συνειδητοποιούμε πόσο, γιατί ζούμε μέσα σ'αυτό. Μέσα από τις δοκιμασίες βγήκε κάτι υπέροχο...
Πρώτη φορά βρέθηκα ασφυκτικά πιεσμένη από πλήθος κόσμου και δεν ένιωσα να πνίγομαι! Και λίγο "μεταφυσικά" ή "παράξενα να το πάω, στο μέσα μου επιβεβαιώνεται δυνατά το γεγονός ότι κάτι πραγματικά αλλάζει στον πλανήτη τελικά... τον λούζουν πραγματικά ενέργειες που αφυπνίζουν ανθρώπους και τα πάντα γύρω μας...
Δοκτορέσα περιμένω βίντεο, Αχινέ κι άλλες φωτο. Έβγαλα μερικές αλλά δεν ξέρω πώς διάολο να τις μεταφέρω απ'το συγκεκριμένο κινητό που είχα μαζί μου.
Πάρτε μια ιδέα...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό παιδιά!
Πάρτε και δεύτερη ιδέα...
και τρίτη ιδέα...
Είμαι πολύ χαρούμενη απόψε.
Θα κοιμηθώ μ'ένα μεγάλο χαμόγελο και μέσα μου και έξω μου!
Καληνύχτα ΙΔΕΟ...
Ο Αχινός στο βαθμο του δυνατού, έδωσε εξαιρετική περιγραφή...
Τα δικά μου λόγια περιττεύουν.
Νιώθω μεθυσμένη ή σαν να πήρα κάποια περίεργη πρέζα που μου γέννησε μια μεγάλη χαρά... Και γι'αυτό που έγινε στο Σύνταγμα και για τη συνάντησή μου με αγαπημένους φίλους... Δοκτορέσα με τον άντρα της, (παλήκαρος παιδί), Ιονίτσα, Αιθερό, Κώστας, Δημήτρης (νομίζω τον λένε) και Joy! Τι φανταστικό παιδί κι εκείνη! Σήμερα την γνώρισα απο κοντά!
Αχινούλη μου συγχώρα με, δεν κατάφερα να'ρθω, έχω πρόβλημα στο πόδι μου και δεν μπορούσα να περπατήσω πολύ από ένα σημείο και μετά... Κι εμείς βουκουρεστίου αράξαμε, κοντά στο Παλάς...
Η ουσία εδώ είναι μία... Αυτό που ζούμε, είναι μεγαλειώδες... ίσως δε συνειδητοποιούμε πόσο, γιατί ζούμε μέσα σ'αυτό. Μέσα από τις δοκιμασίες βγήκε κάτι υπέροχο...
Πρώτη φορά βρέθηκα ασφυκτικά πιεσμένη από πλήθος κόσμου και δεν ένιωσα να πνίγομαι! Και λίγο "μεταφυσικά" ή "παράξενα να το πάω, στο μέσα μου επιβεβαιώνεται δυνατά το γεγονός ότι κάτι πραγματικά αλλάζει στον πλανήτη τελικά... τον λούζουν πραγματικά ενέργειες που αφυπνίζουν ανθρώπους και τα πάντα γύρω μας...
Δοκτορέσα περιμένω βίντεο, Αχινέ κι άλλες φωτο. Έβγαλα μερικές αλλά δεν ξέρω πώς διάολο να τις μεταφέρω απ'το συγκεκριμένο κινητό που είχα μαζί μου.
Eτσιιιιιιιιιι!"Αυτό που βλέπω σήμερα δεν υπήρχε ούτε στο Μάη του 68..ενότητα και πάμε δυνατά"
Πάρτε μια ιδέα...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό παιδιά!
Πάρτε και δεύτερη ιδέα...
και τρίτη ιδέα...
Είμαι πολύ χαρούμενη απόψε.
Θα κοιμηθώ μ'ένα μεγάλο χαμόγελο και μέσα μου και έξω μου!
Καληνύχτα ΙΔΕΟ...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Επικοινωνία:
H Ευρώπη γέμισε "Αγανακτισμένους"!
Πάνω από 30.000 «Αγανακτισμένοι» είναι αυτή τη στιγμή μαζεμένοι στην πλατεία Συντάγματος, πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που σπεύδουν και εκείνοι να διαμαρτυρηθούν στις κεντρικές πλατείες των δικών τους πόλεων!
Αθήνα, Παρίσι, Βερολίνο, Βελιγράδι , Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Σόφια, Άμστερνταμ, Όσλο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Ελσίνκι, Ρώμη, Ρέικιαβικ, Στρασβούργο, Δρέσδη,Μπολόνια, Σεβίλλη… είναι μόνο μερικές από τις πόλεις, όπου οι «Αγανακτισμένοι» κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους…
Ειρηνικά και -κυρίως- εκτός κομμάτων όλοι οι Ευρωπαίοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης, βγήκαν και σήμερα στις πλατείες για να εκφράσουν, όλοι μαζί, με το δικό τους τρόπο τη λύπη και τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν!
«Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», αναφέρουν οι διοργανωτές της «Ευρωπαϊκής Επανάστασης», όπως έχει χαρακτηρισθεί η σημερινή κινητοποίηση της 29ης Μαΐου .
Πρώτο θέμα
Σημ.axinosp:Η αλλαγή άρχισε, ο Μάης του 68, είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπετε, να έρχεται, κουφάλες Τραπεζίτες και πολιτικοί!!
Η Μάσκα του Γκάϊ Φόξ στην φωτογραφία από το έργο V for Venteta, σας χαμογελάει, κρατάει την "βόμβα" του πριν μπει στα κοινοβούλια της Ευρώπης «Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», μπουμ η κομματοκρατία σε όλη την Ευρώπη, πνέει τα λοίσθια, ας πρόσεχε να είχε!!
http://axinosp.blogspot.com/2011/05/h.html
Πάνω από 30.000 «Αγανακτισμένοι» είναι αυτή τη στιγμή μαζεμένοι στην πλατεία Συντάγματος, πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που σπεύδουν και εκείνοι να διαμαρτυρηθούν στις κεντρικές πλατείες των δικών τους πόλεων!
Αθήνα, Παρίσι, Βερολίνο, Βελιγράδι , Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Σόφια, Άμστερνταμ, Όσλο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο, Ελσίνκι, Ρώμη, Ρέικιαβικ, Στρασβούργο, Δρέσδη,Μπολόνια, Σεβίλλη… είναι μόνο μερικές από τις πόλεις, όπου οι «Αγανακτισμένοι» κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους…
Ειρηνικά και -κυρίως- εκτός κομμάτων όλοι οι Ευρωπαίοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης, βγήκαν και σήμερα στις πλατείες για να εκφράσουν, όλοι μαζί, με το δικό τους τρόπο τη λύπη και τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν!
«Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», αναφέρουν οι διοργανωτές της «Ευρωπαϊκής Επανάστασης», όπως έχει χαρακτηρισθεί η σημερινή κινητοποίηση της 29ης Μαΐου .
Πρώτο θέμα
Σημ.axinosp:Η αλλαγή άρχισε, ο Μάης του 68, είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπετε, να έρχεται, κουφάλες Τραπεζίτες και πολιτικοί!!
Η Μάσκα του Γκάϊ Φόξ στην φωτογραφία από το έργο V for Venteta, σας χαμογελάει, κρατάει την "βόμβα" του πριν μπει στα κοινοβούλια της Ευρώπης «Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα. Όλοι μαζί, ενωμένοι», μπουμ η κομματοκρατία σε όλη την Ευρώπη, πνέει τα λοίσθια, ας πρόσεχε να είχε!!
http://axinosp.blogspot.com/2011/05/h.html
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
Μας υποτίμησαν και το πληρώνουν ακριβά.
"Υπέρ μιας μετάβασης της Αιγύπτου προς τη δημοκρατία χωρίς βία, τάχθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό ραδιοφωνικό δίκτυο BBC4.
«Η βία που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες πρέπει να σταματήσει και η μετάβαση πρέπει να γίνει με τρόπο που να φέρει την πλήρη δημοκρατία και ελευθερία που, ειδικότερα, η νεολαία της Αιγύπτου ζητά» υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «The Word at One»."
Βήμα
Σημ.axinosp
Μας υποτιμήσατε ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολιτικά, να σας κάνουμε να τρέχετε και να μην φτάνετε, νομίζατε ότι αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο επαγγελματίες της πολιτικής, εταιρείες συμβούλων με μια σειρά διπλώματα ακριβοπληρωμένων Πανεπιστημίων,
Tην πατήσατε κατοχικά ζώα!!
Δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε ούτε να βάλετε έναν φυλακή από μας, που φωνάζουμε 24 ώρες το 24ωρο πάνω στο Σύνταγμα, δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε όπως τις άλλες φορές!!
Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι τους Αιγύπτιους που μέσω του FaceBook κατέβηκαν αγανακτισμένοι, στην πλατεία Ταχρίρ και από την άλλη να βαράς τους Έλληνες που μέσω FaceBook πάλι. κατέβηκαν στο Σύνταγμα.
Δεν είναι Κερατέα να το κρύψεις από το κόσμο, που και εκεί πήρατε τα αρχίδια μου!!
Οι σύμβουλοί σου κύριε Παπανδρέου μας υποτίμησαν, τζάμπα τους πληρώνεις, τους πραγματικούς κοπρίτες, ντόπιους και ξένους!!
Που να καταλάβετε ζωντόβολα, ότι αφήνοντας μια μικρή ομάδα ακτιβιστών για τους 300Ellines.org αναφέρομαι, που προέρχονταν, από διάφορους πολιτικούς χώρους (δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς, αντιεξουσιαστές), να πάνε και να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα, κάτω από την μύτη σας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και να πείτε άστους δεν είναι πρόβλημα.
Άσε που εκείνη την ώρα κατά τις 10 το πρωί της Κυριακής , μας βλέπουν και οι Τουρίστες με τα πούλμαν και αντί να τραβάνε φωτογραφίες τους τσολιάδες, φωτογράφιζαν τα ΜΑΤ να δέρνουν κάποιους "γραφικούς", ειρηνικούς διαδηλωτές που ζητάνε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μέχρι να φτάσουν το εκατομμύριο υπογραφές αυτοί οι 10-20 που είναι μαζεμένοι θα περιμένουν και τα τρισέγγονα τους!!
Την πρώτη μέρα είμασταν καμιά εικοσαριά, κανένα πρόβλημα για την εξουσία!
Την δεύτερη μέρα καμία πενηνταριά, κανένα πρόβλημα πάλι !
Την τρίτη μέρα έκαναν το τελικό τους λάθος, δεν υπολόγισαν τους μπλόγκερς που όλοι σχεδόν έχουν Φατσοβιβλίο!!
Ξαφνικά ένας μπλόγκερ έβγαλε την βρώμα(http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_445.html) ότι οι αγανακτισμένοι της Ισπανίας μας προσέβαλλαν ότι κοιμόμαστε, την πήραν την είδηση μερικά δημοσιογραφικά πόρταλς και την επόμενη στιγμή όλες οι ηλεκτρονικές εφημερίδες επαναλαμβάναμε την είδηση χαιρέκακα και απαξιωτικά για τους Έλληνες!!
Αμέσως διαδόθηκε στο Facebook, εμφανίστηκε ένας δεκαενιάχρονος κάνοντας ένα γκρούπ, "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" και την συνέχεια την ξέρετε!!
Ζήσαμε εμείς καλά και εσείς σε λίγο παίρνετε το Πούλο!!
Υ.Γ. Σας είχαμε πει το σχέδιο μας (http://fotisbobolas.wordpress.com/2010/ ... %83%CE%B7/)αλλά σαν ζώα που είσαστε δεν το πήρατε χαμπάρι !!
Υ.Γ.2 Προς αριστερά κομματόσκυλα, ή παρούσα ανάρτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σεμινάρια στην Θεματική ενότητα "έτσι κάνουν εξεγέρσεις "
Αθήνα 30 Μάη
Axinosp ένας από τους 300Ellhnes.org
http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_5015.html
"Υπέρ μιας μετάβασης της Αιγύπτου προς τη δημοκρατία χωρίς βία, τάχθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό ραδιοφωνικό δίκτυο BBC4.
«Η βία που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες πρέπει να σταματήσει και η μετάβαση πρέπει να γίνει με τρόπο που να φέρει την πλήρη δημοκρατία και ελευθερία που, ειδικότερα, η νεολαία της Αιγύπτου ζητά» υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «The Word at One»."
Βήμα
Σημ.axinosp
Μας υποτιμήσατε ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολιτικά, να σας κάνουμε να τρέχετε και να μην φτάνετε, νομίζατε ότι αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο επαγγελματίες της πολιτικής, εταιρείες συμβούλων με μια σειρά διπλώματα ακριβοπληρωμένων Πανεπιστημίων,
Tην πατήσατε κατοχικά ζώα!!
Δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε ούτε να βάλετε έναν φυλακή από μας, που φωνάζουμε 24 ώρες το 24ωρο πάνω στο Σύνταγμα, δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε όπως τις άλλες φορές!!
Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι τους Αιγύπτιους που μέσω του FaceBook κατέβηκαν αγανακτισμένοι, στην πλατεία Ταχρίρ και από την άλλη να βαράς τους Έλληνες που μέσω FaceBook πάλι. κατέβηκαν στο Σύνταγμα.
Δεν είναι Κερατέα να το κρύψεις από το κόσμο, που και εκεί πήρατε τα αρχίδια μου!!
Οι σύμβουλοί σου κύριε Παπανδρέου μας υποτίμησαν, τζάμπα τους πληρώνεις, τους πραγματικούς κοπρίτες, ντόπιους και ξένους!!
Που να καταλάβετε ζωντόβολα, ότι αφήνοντας μια μικρή ομάδα ακτιβιστών για τους 300Ellines.org αναφέρομαι, που προέρχονταν, από διάφορους πολιτικούς χώρους (δεξιούς, κεντρώους, αριστερούς, αντιεξουσιαστές), να πάνε και να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα, κάτω από την μύτη σας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και να πείτε άστους δεν είναι πρόβλημα.
Άσε που εκείνη την ώρα κατά τις 10 το πρωί της Κυριακής , μας βλέπουν και οι Τουρίστες με τα πούλμαν και αντί να τραβάνε φωτογραφίες τους τσολιάδες, φωτογράφιζαν τα ΜΑΤ να δέρνουν κάποιους "γραφικούς", ειρηνικούς διαδηλωτές που ζητάνε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μέχρι να φτάσουν το εκατομμύριο υπογραφές αυτοί οι 10-20 που είναι μαζεμένοι θα περιμένουν και τα τρισέγγονα τους!!
Την πρώτη μέρα είμασταν καμιά εικοσαριά, κανένα πρόβλημα για την εξουσία!
Την δεύτερη μέρα καμία πενηνταριά, κανένα πρόβλημα πάλι !
Την τρίτη μέρα έκαναν το τελικό τους λάθος, δεν υπολόγισαν τους μπλόγκερς που όλοι σχεδόν έχουν Φατσοβιβλίο!!
Ξαφνικά ένας μπλόγκερ έβγαλε την βρώμα(http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_445.html) ότι οι αγανακτισμένοι της Ισπανίας μας προσέβαλλαν ότι κοιμόμαστε, την πήραν την είδηση μερικά δημοσιογραφικά πόρταλς και την επόμενη στιγμή όλες οι ηλεκτρονικές εφημερίδες επαναλαμβάναμε την είδηση χαιρέκακα και απαξιωτικά για τους Έλληνες!!
Αμέσως διαδόθηκε στο Facebook, εμφανίστηκε ένας δεκαενιάχρονος κάνοντας ένα γκρούπ, "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" και την συνέχεια την ξέρετε!!
Ζήσαμε εμείς καλά και εσείς σε λίγο παίρνετε το Πούλο!!
Υ.Γ. Σας είχαμε πει το σχέδιο μας (http://fotisbobolas.wordpress.com/2010/ ... %83%CE%B7/)αλλά σαν ζώα που είσαστε δεν το πήρατε χαμπάρι !!
Υ.Γ.2 Προς αριστερά κομματόσκυλα, ή παρούσα ανάρτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σεμινάρια στην Θεματική ενότητα "έτσι κάνουν εξεγέρσεις "
Αθήνα 30 Μάη
Axinosp ένας από τους 300Ellhnes.org
http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_5015.html
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
axinosp έγραψε:Υ.Γ.2 Προς αριστερά κομματόσκυλα, ή παρούσα ανάρτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σεμινάρια στην Θεματική ενότητα "έτσι κάνουν εξεγέρσεις "
'Ολο το ποστ σου μια απόλαυση, αλλά εντάξει, μ'αυτό κλαίω τώρα στα γέλια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Tόσο κόσμο διαμαρτυρόμενο στο Σύνταγμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου
Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί στα χρόνια της μεταπολίτευσης είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες ενώνονται πάνω από τις πολιτικές ιδεολογίες τους προκειμενου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας. Είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες 3 δεκαετίες που αρχίζει και εμφανίζεται μια ομοψυχία και μια συλλογικότητα στους Έλληνες. Εκεί που νομίζαμε ότι ο ατομικισμός και ο καταναλωτισμός μας έχουν διαλύσει, ιδίως τη νεολαία, εμφανίζονται θύλακες αντίστασης που μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, κυρίως από τη νεολαία.
Μπορεί ο πυροσβέστης να έχει δίκιο και σε λίγες ημέρες να διαλυθεί η κίνηση αυτή, όπως και τον Μάη του 68, μπορεί να υπάρξουν επεισόδια με την Αστυνομία (αν και οι Έλληνες δεν θα κάτσουν να τις φάνε όπως οι Ισπανοί), κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει όλο αυτό.
Ότι και να συμβεί όμως έχει ήδη επιτευχθεί μια νίκη. Οι Έλληνες ξαναήρθαν κοντά και δείχνουν πως έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος τους από όλους, κόμματα - συνδικαλιστές- θεσμούς. Και η μεγαλύτερη ειρωνία είναι πως όλο αυτό έγινε μέσα από το διαδίκτυο που τόσοι ψέγουν για απομόνωση...
Μπορεί να φανεί σε μερικούς ότι τίποτα δεν κατάφεραν οι "αγανακτισμένοι", στην πραγματικότητα όμως κατάφεραν να κηρύξουν την έναρξη της Επανάστασης.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί στα χρόνια της μεταπολίτευσης είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες ενώνονται πάνω από τις πολιτικές ιδεολογίες τους προκειμενου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας. Είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες 3 δεκαετίες που αρχίζει και εμφανίζεται μια ομοψυχία και μια συλλογικότητα στους Έλληνες. Εκεί που νομίζαμε ότι ο ατομικισμός και ο καταναλωτισμός μας έχουν διαλύσει, ιδίως τη νεολαία, εμφανίζονται θύλακες αντίστασης που μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, κυρίως από τη νεολαία.
Μπορεί ο πυροσβέστης να έχει δίκιο και σε λίγες ημέρες να διαλυθεί η κίνηση αυτή, όπως και τον Μάη του 68, μπορεί να υπάρξουν επεισόδια με την Αστυνομία (αν και οι Έλληνες δεν θα κάτσουν να τις φάνε όπως οι Ισπανοί), κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει όλο αυτό.
Ότι και να συμβεί όμως έχει ήδη επιτευχθεί μια νίκη. Οι Έλληνες ξαναήρθαν κοντά και δείχνουν πως έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος τους από όλους, κόμματα - συνδικαλιστές- θεσμούς. Και η μεγαλύτερη ειρωνία είναι πως όλο αυτό έγινε μέσα από το διαδίκτυο που τόσοι ψέγουν για απομόνωση...
Μπορεί να φανεί σε μερικούς ότι τίποτα δεν κατάφεραν οι "αγανακτισμένοι", στην πραγματικότητα όμως κατάφεραν να κηρύξουν την έναρξη της Επανάστασης.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
άλλη αισθηση οντως η πλατεια συνταγματος, λεηζερακια, τυμπανα, σημαιες αργεντινης ιρλανδιας αιγυπτου ...ακομα και ελληνικες αφοβα
καποτε, ο δρομος ειχε τη δικη του ιστορια [καποιος την ειχε γραψει στον τοιχο με μπογια...θυμαστε...]
τωρα και οι πλατειες τεινουν να γραψουν ισως τη δικη τους/δικη μας ιστορια...
και τοτε και τωρα ηταν μια λεξη μοναχα ελευτερια
πηγατε και δεν μου πατε τιπτις?οκ... ζνιφ
εφτασα στοκαπακι απο εκτος αθηνας με σακιδια [γραφικοτερος και απο την αραχοβα] κατα τες 9,5
για 50.000 μας εκοψα τοτες με συνεχη ροη στο μετρο, στην εκθεση βιβλιου ζαπειον....φασκελα
χμμμμ χαιρετισματα ιδεοφιλλλαρακια
ρε μπας και να το καθιερωσουμε καθε μερα στες 9 εκει βουκουρεστιου που εισασταν?ideoσυναξις
παω να ΤΥΠΩΣΩ μπλουζακι
lamogia, respect to the unborn!!!
καποτε, ο δρομος ειχε τη δικη του ιστορια [καποιος την ειχε γραψει στον τοιχο με μπογια...θυμαστε...]
τωρα και οι πλατειες τεινουν να γραψουν ισως τη δικη τους/δικη μας ιστορια...
και τοτε και τωρα ηταν μια λεξη μοναχα ελευτερια
πηγατε και δεν μου πατε τιπτις?οκ... ζνιφ
εφτασα στοκαπακι απο εκτος αθηνας με σακιδια [γραφικοτερος και απο την αραχοβα] κατα τες 9,5
για 50.000 μας εκοψα τοτες με συνεχη ροη στο μετρο, στην εκθεση βιβλιου ζαπειον....φασκελα
χμμμμ χαιρετισματα ιδεοφιλλλαρακια
ρε μπας και να το καθιερωσουμε καθε μερα στες 9 εκει βουκουρεστιου που εισασταν?ideoσυναξις
παω να ΤΥΠΩΣΩ μπλουζακι
lamogia, respect to the unborn!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Εδώ δεν έχω ξαναδεί εγώ που σου ρίχνω μια 20άρα χαλαρά, θα'χεις ξαναδεί εσύ;Blue Ice έγραψε:Tόσο κόσμο διαμαρτυρόμενο στο Σύνταγμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου
Εδώ δεν έχει δει ο Φέρης ούτε το '68...
Μπάρνι μου εσυ έπρεπε να πάρεις... Εγώ ξέρω ότι τα Σ/Κ συνήθως λείπεις...
Κρίμα, θα'ταν θαυμάσια αν σε είχαμε κι εσένα κοντά...
Λοιπόν, έκατσα και είδα τηλεόραση (αψήφησα την αναγούλα αναγκαστικά) για να δω αντιδράσεις... Και ήταν αυτές που περίμενα... μαγκωμένοι όλοι... Μόνο ο Παπαδάκης κάπου τόλμησε να πει για μεγαλειώδη συγκέντρωση...
για να λένε με τόση άνεση τα ΜΜΕ για 100.000 κόσμου, (κάπου τους ξέφυγε και είπαν 150.000) μπορούμε να συμπεράνουμε χαλαρότατα ότι ξεπεράσαμε την 150άρα για να μην πω ότι αγγίξαμε τη 200άρα...
Ο ζούγκλας μιλάει για πάνω από 60.000 ...ο εισαγγελατονιούζιτ για 80.000... θα δικαιολογήσω τον κακό υπολογισμό σε μια αρχική εκτίμηση που δεν ήταν τόσο ακριβής.. γιατί δε θέλω να γίνω κακιά και να πω ότι φοβήθηκαν να το πουν ξεκάθαρα...
Είναι αδύνατο να υπολογίσεις βεβαια, ακριβείς αριθμούς, αλλά η αίσθηση ήταν αδιάψευστη. Δεν ήταν κομματική συγκέντρωση που σου λένε να'ρθεις την τάδε ώρα, να ανέβει το όποιο αρχηγόπουλο, να πει τα (βαρετά) δικά του και να φύγεις. Άλλοι έρχονταν, άλλοι έφευγαν, κάποια στιγμή με την αθρώα (τεράστια κύματα) προσέλευση νιώθω ότι είχε κατέβει όλη η Αθήνα κάτω...
Το ένιωσα τόσο καταλυτικό όλο αυτό εχθές, που αρχίζω να τολμάω να σκέφτομαι πως μπορεί...ναι μπορεί... να φτύσει ο κόσμος τελικά την κομματίλα. Βέβαια δεν τρέφω αυταπάτες. Όταν σε ποτίζουν μια ζωή στη λογική του κοπαδιού και των μαντριών, είναι δύσκολο να βγεις... αλλά είναι μια εποχή τεράστιων ανατροπών αυτή, και όλα μα όλα είναι δυνατά...
'Ενα είναι σαφές. Όλοι μα όλοι, μαντροποιημένοι και μη, δείχνουν πλέον καθαρά μια απέχθεια στο σύστημα. Έκανε το λάθος να τους χτυπήσει παραπάνω απ'ότι έπρεπε...
Δε θα τους βγει. Αυτό νιώθω.
Καλημέρες ΙΔΕΟ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Εγώ δεν πήγα στη Βουκουρεστίου για καφέ. Ο σύζυγος ήθελε να κάτσει στην πλατεία και να τα δει όλα. Πήγαμε από άκρη σ άκρη στη συγκέντρωση.
Είναι μεγάλο λάθος να λένε το κίνημα αυτό απολίτικο. Είναι πολιτικοποιημένο και μέσα εκεί είδα και κάποια άτομα από το ΣΕΚ Ανταρσία ΝΑΡ και κάποιους που ξέρω και βλέπω στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ αλλά χωρίς σημαίες και διακριτικά.
Όμως σε τέτοια κινήματα δεν χωρούν σημαίες και σύμβολα κομμάτων ή οργανώσεων.
Επειδή ο κόσμος έχει ένα κοινό στόχο. Να αποτρέψει το ξεπούλημα, την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν, να αποτρέψουν τα ληστρικά μέτρα, να διώξουν το ΔΝΤ, να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι ο κόσμος δεν συναινεί σε αυτό το αίσχος.
Πηγαίνοντας στη Συγκέντρωση είδα χρυσαυγίτες συγκεντρωμένους στην πλατεία της Μητρόπολης και φορούσαν τα σχετικά μαύρα μπλουζάκια. Δεν ξέρω που πήγαν μετά και αν πήγαν με τα διακριτικά τους στη μεγάλη συγκέντρωση.
Τέλος πάντων. Η πλειοψηφία του κόσμου είναι αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κυρίως ΠΑΣΟΚ (Θα κάνω ανάλυση σε ένα τόπικ-άρθρο γιατί) που πίστεψαν στο ψεύτικο πρόγραμμα του που θα βελτίωνε τη ζωή του και βλέπουν ότι προδόθηκαν. Είναι αυτοί που πέρσι πίστεψαν ότι οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, ότι την επόμενη χρονιά θα πάρουν πίσω ότι έχασαν επειδή η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Ήρθε ο επόμενος χρόνος και τώρα τους ζητούν να πληρώσουν άλλα τόσα και περισσότερα.
Είναι αυτοί που έμειναν άνεργοι ή έχουν έναν άνεργο στην οικογένεια τους, είναι αυτοί που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και έκλεισαν τα σπίτια τους.
Και το σπουδαιότερο: Η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτοί που δεν πήγαν ποτέ στη ζωή τους σε πορεία.
Όλη η συγκέντρωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους. Και δεν ήταν μόνο νέοι από το μουτρο-βίβλιο. Είδα πολλούς ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, κομψές κυρίες με μαλλί κομμωτηρίου ταγιέρ και τακούνι, οικογένειες με μωρά που μόλις περπατούσαν, μπόμπιρες στην πλάτη του μπαμπά να φασκελώνουν.
Όλοι με μία ορμή και κοινό στόχο.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Την Τρίτη έχουν και οι σπίθες αν και τις απόψεις για τους καθηγητάδες τις έχουμε γράψει στο σχετικό τόπικ.
Κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι στο δρόμο.
Για να δούμε θα τολμήσουν να περάσουν τα μέτρα της Ντροπής?
Εχω και μια άλλη απορία: Τι θα σκέφτονται όλοι αυτοί τώρα? Θα λένε δεν είναι τίποτα άστους να φωνάζουν? Ή θα τα έχουν κάνει πάνω τους?
Οι μυστικοσύμβουλοι τους θα τους έχουν πεί ότι το δόγμα του σοκ έχει ημερομηνία λήξης. Μπορεί να διαρκέσει από 9 μήνες μέχρι 11 από τη στιγμή που θα ανοίξει......................το κουτί της Πανδώρας.
Το δόγμα του Σοκ είναι αυτό το μούδιασμα που αισθάνεται ο μέσος φιλήσυχος πολίτης όταν βομβαρδίζεται από μέτρα που του ανατρέπουν τη ζωή του και συνοδεύονται από προπαγάνδα.
Αισθάνεται μούδιασμα και ανικανότητα να αντιδράσει επειδή αιφνιδιάζεται από τον βομβαρδισμό των μέτρων της προπαγάνδας και των γεγονότων. Κάθε προσπάθεια αντίδρασης σε ένα μέτρο υποσκελίζεται από μία σειρά άλλων χειρότερων.
Αλλά κάποτε έρχεται η στιγμή του ξυπνήματος από το μούδιασμα.
Πήγαν να ξαναμουδιάσουν τον κόσμο με κινδυνολογία πτώχευσης, κατοχής επιστροφής στη δραχμή, πείνας. Αλλά απ ότι φαίνεται είναι αργά γι αυτούς.
Όχι οι Έλληνες δεν είναι ούτε ήταν ποτέ κοιμισμένοι. Ήταν μουδιασμένοι από την εφαρμογή του δόγματος Σοκ.
Στην Αργεντινή όταν μπήκε το ΔΝΤ πανηγύριζαν και έλεγαν σωθήκαμε. Τους είχαν απειλήσει με πτώχευση και πείνα.
Εδώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Υπήρχε επίγνωση από μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν, από τη μιά ήταν το μούδιασμα, από την άλλη η έλλειψη συντονισμού (επιτέλους το θέμα λύθηκε με τεράστια επιτυχία) αλλά και το γεγονός ότι δεν ήξεραν που να πρωτοαντιδράσουν και σε τι απ όλα μέσα σε ένα θολό τοπίο.
Αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
Είναι μεγάλο λάθος να λένε το κίνημα αυτό απολίτικο. Είναι πολιτικοποιημένο και μέσα εκεί είδα και κάποια άτομα από το ΣΕΚ Ανταρσία ΝΑΡ και κάποιους που ξέρω και βλέπω στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ αλλά χωρίς σημαίες και διακριτικά.
Όμως σε τέτοια κινήματα δεν χωρούν σημαίες και σύμβολα κομμάτων ή οργανώσεων.
Επειδή ο κόσμος έχει ένα κοινό στόχο. Να αποτρέψει το ξεπούλημα, την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν, να αποτρέψουν τα ληστρικά μέτρα, να διώξουν το ΔΝΤ, να στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι ο κόσμος δεν συναινεί σε αυτό το αίσχος.
Πηγαίνοντας στη Συγκέντρωση είδα χρυσαυγίτες συγκεντρωμένους στην πλατεία της Μητρόπολης και φορούσαν τα σχετικά μαύρα μπλουζάκια. Δεν ξέρω που πήγαν μετά και αν πήγαν με τα διακριτικά τους στη μεγάλη συγκέντρωση.
Τέλος πάντων. Η πλειοψηφία του κόσμου είναι αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κυρίως ΠΑΣΟΚ (Θα κάνω ανάλυση σε ένα τόπικ-άρθρο γιατί) που πίστεψαν στο ψεύτικο πρόγραμμα του που θα βελτίωνε τη ζωή του και βλέπουν ότι προδόθηκαν. Είναι αυτοί που πέρσι πίστεψαν ότι οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, ότι την επόμενη χρονιά θα πάρουν πίσω ότι έχασαν επειδή η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Ήρθε ο επόμενος χρόνος και τώρα τους ζητούν να πληρώσουν άλλα τόσα και περισσότερα.
Είναι αυτοί που έμειναν άνεργοι ή έχουν έναν άνεργο στην οικογένεια τους, είναι αυτοί που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και έκλεισαν τα σπίτια τους.
Και το σπουδαιότερο: Η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτοί που δεν πήγαν ποτέ στη ζωή τους σε πορεία.
Όλη η συγκέντρωση είναι αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους. Και δεν ήταν μόνο νέοι από το μουτρο-βίβλιο. Είδα πολλούς ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, κομψές κυρίες με μαλλί κομμωτηρίου ταγιέρ και τακούνι, οικογένειες με μωρά που μόλις περπατούσαν, μπόμπιρες στην πλάτη του μπαμπά να φασκελώνουν.
Όλοι με μία ορμή και κοινό στόχο.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Την Τρίτη έχουν και οι σπίθες αν και τις απόψεις για τους καθηγητάδες τις έχουμε γράψει στο σχετικό τόπικ.
Κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι στο δρόμο.
Για να δούμε θα τολμήσουν να περάσουν τα μέτρα της Ντροπής?
Εχω και μια άλλη απορία: Τι θα σκέφτονται όλοι αυτοί τώρα? Θα λένε δεν είναι τίποτα άστους να φωνάζουν? Ή θα τα έχουν κάνει πάνω τους?
Οι μυστικοσύμβουλοι τους θα τους έχουν πεί ότι το δόγμα του σοκ έχει ημερομηνία λήξης. Μπορεί να διαρκέσει από 9 μήνες μέχρι 11 από τη στιγμή που θα ανοίξει......................το κουτί της Πανδώρας.
Το δόγμα του Σοκ είναι αυτό το μούδιασμα που αισθάνεται ο μέσος φιλήσυχος πολίτης όταν βομβαρδίζεται από μέτρα που του ανατρέπουν τη ζωή του και συνοδεύονται από προπαγάνδα.
Αισθάνεται μούδιασμα και ανικανότητα να αντιδράσει επειδή αιφνιδιάζεται από τον βομβαρδισμό των μέτρων της προπαγάνδας και των γεγονότων. Κάθε προσπάθεια αντίδρασης σε ένα μέτρο υποσκελίζεται από μία σειρά άλλων χειρότερων.
Αλλά κάποτε έρχεται η στιγμή του ξυπνήματος από το μούδιασμα.
Πήγαν να ξαναμουδιάσουν τον κόσμο με κινδυνολογία πτώχευσης, κατοχής επιστροφής στη δραχμή, πείνας. Αλλά απ ότι φαίνεται είναι αργά γι αυτούς.
Όχι οι Έλληνες δεν είναι ούτε ήταν ποτέ κοιμισμένοι. Ήταν μουδιασμένοι από την εφαρμογή του δόγματος Σοκ.
Στην Αργεντινή όταν μπήκε το ΔΝΤ πανηγύριζαν και έλεγαν σωθήκαμε. Τους είχαν απειλήσει με πτώχευση και πείνα.
Εδώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Υπήρχε επίγνωση από μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν, από τη μιά ήταν το μούδιασμα, από την άλλη η έλλειψη συντονισμού (επιτέλους το θέμα λύθηκε με τεράστια επιτυχία) αλλά και το γεγονός ότι δεν ήξεραν που να πρωτοαντιδράσουν και σε τι απ όλα μέσα σε ένα θολό τοπίο.
Αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
- Blue Ice
Re: Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
Προσωπικά παρά την αισιοδοξία μου κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"
Οι αρχές θα συνεχίσουν να αγνοούν τις συγκεντρώσεις με την ελπίδα να μειώνονται οι παρευρισκόμενοι. Αν καταφέρουμε και αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο τότε θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι, κατα πάσα πιθανότητα να επέμβουν...
Το σύνθημα που μου άρεσε πολύ ήταν προς τα ΜΑΤ "αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα, ανάποδα γυρίστε την ασπίδα". Θα χαρώ πολύ να δω κάποια στιγμή τους αστυνομικούς με ανάποδες ασπίδες ως ένδειξη συμπαράστασης...
Οι αρχές θα συνεχίσουν να αγνοούν τις συγκεντρώσεις με την ελπίδα να μειώνονται οι παρευρισκόμενοι. Αν καταφέρουμε και αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο τότε θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι, κατα πάσα πιθανότητα να επέμβουν...
Το σύνθημα που μου άρεσε πολύ ήταν προς τα ΜΑΤ "αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα, ανάποδα γυρίστε την ασπίδα". Θα χαρώ πολύ να δω κάποια στιγμή τους αστυνομικούς με ανάποδες ασπίδες ως ένδειξη συμπαράστασης...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πάντως χθες ήταν με τα σκουφάκια τους χωρίς κράνη κάπνιζαν και έπιναν καφέ στο κύπελο. Κουβέντιαζαν με τους διαδηλωτές. Ήταν πολύ χαλαροί.
Αυτο δεν θα γινει ποτε. ο ΜΑΤατζης επιλεχθηκε για μια συγκεκριμενη δουλεια κι οχι για να πολεμησει το εγκλημα.Το σύνθημα που μου άρεσε πολύ ήταν προς τα ΜΑΤ "αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα, ανάποδα γυρίστε την ασπίδα". Θα χαρώ πολύ να δω κάποια στιγμή τους αστυνομικούς με ανάποδες ασπίδες ως ένδειξη συμπαράστασης...
αυτος που ειχε σκοπο να πολεμησει το εγκλημα ισως και να το κανε, αλλα αυτοι κόπηκαν στην επιλογη του προσωπικου.
Σε καμια περιπτωση κυβερνηση ΓΑΠ δεν θα δινε κρανη και ασπιδες σε ατομα που στεκουν καλα στο μυαλο τους
και δεν ειναι 100% υπο τον έλεγχο της.
Οι λεξεις κλειδια στο θεμα της αστυνομιας δεν ειναι η λεξη εκπαιδευση.
Ειναι η λέξεις:
Σκοπος (για ποιον σκοπο υπαρχει η αστυνομια σημερα).
Στελέχωση. (επιλεξανε προσωπικο, με ποια κριτηρια; να κανουν ποια δουλεια; Για να καταπολεμησω το εγκλημα θα προσλαμβανα τον Α, για να δειρω συνταξιουχους και ανέργους θα προσλάμβανα τον Β. ποιοι ειναι αυτοι με τα κρανη; οι Α ή οι Β; (ρητορικο το ερώτημα).
Απο οσο ξερω οταν στελεχωθηκε η αστυνομια το ιδιο πολιτικο συστημα μας κυβερνουσε.
Αν ημουν στην θεση της εκαστοτε κυβερνησης των τελευταιων 50 χρονων θα διαλεγα τα πλεον κοπρόσκυλα.
Γιατι πιστευετε οτι οι κυβερνησεις δεν κανουν το ιδιο;
- ArELa
- Founder-Administrator
Όντως, πολύ καλό. Να πω πως όταν περνούσα από κλούβες παραταγμένες στην Ακαδημίας, χαιρέτησα κάποιους μπάτσους με χαμόγελο. Ένας που βρέθηκε διπλα μου καθώς βάδιζα, σε απόσταση αναπνοής μου ψιθύρισε... "ρίξε μούντζες και για μένα."Blue Ice έγραψε:Το σύνθημα που μου άρεσε πολύ ήταν προς τα ΜΑΤ "αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα, ανάποδα γυρίστε την ασπίδα". Θα χαρώ πολύ να δω κάποια στιγμή τους αστυνομικούς με ανάποδες ασπίδες ως ένδειξη συμπαράστασης...
Δοκτορέσσα, ενσταση!doctormarkon έγραψε:Είναι μεγάλο λάθος να λένε το κίνημα αυτό απολίτικο. Είναι πολιτικοποιημένο και μέσα εκεί είδα και κάποια άτομα από το ΣΕΚ Ανταρσία ΝΑΡ και κάποιους που ξέρω και βλέπω στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ αλλά χωρίς σημαίες και διακριτικά.
Δεν είπε ποτέ κανείς το κίνημα απολιτικ.
Το είπαμε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, και σε ό,τι με αφορά έτσι πρέπει να μείνει! Και όσο περνάει από το χέρι πολλών από εμάς που σιχαθήκαμε τα μαντριά και βγήκαμε από δαύτα, έτσι ΘΑ μείνει! Δεν είναι μόνο οι κομματικοποιημένοι, και πολιτικοποιημένοι... Να με συγχωρεί η χάρη σου δηλαδή. Άλλο το να είσαι πολιτικό ον, πολιτικοποιημένος, κι άλλο να είσαι ένα πρόβατο σε μαντρι, (σόρι αλλά έτσι βλέπω τους κομματικοποιημένους) που εξυπηρετεί/συντηρεί/τρέφει, συγκεκριμένους φαρμαριέρηδες (ή κτηνοτρόφους αν θες να το νιώσεις λίγο πιο κοντά στο πετσί σου).
Αν δημιουργηθούν νέοι πολιτικοί (όχι απαραίτητα κομματικοί) φορείς μέσα από όλο αυτό, έχει καλώς. Αλλά όποιος επιστρέψει μετά από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση στο παλιό του μαντρί, για μένα νοείται ακόμα ως υπόδουλος δεδομένων που "φυτεύονται" επί δεκαετίες και "προγραμματίζουν" μυαλά, και επιτέλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε νοητικά ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, (από εκεί πρέπει να ξεκινήσει το αυτεξούσιό μας), οφείλουμε να πάψουμε να ακολουθούμε γραμμές/δόγματα/κοσμοθεάσεις που όρισαν άλλοι, και δη σε μια εποχή, που τότε ίσως αυτά κάτι να εξυπηρετούσαν. Έφτασε μια καθοριστική στιγμή πλέον, που ΠΡΕΠΕΙ διάβολε, κάποια στιγμή να καταργήσουμε στο μυαλό μας όλα αυτά που απαρτίζουν ένα σύστημα το οποίο υπήρξε ελλειματικό και "εκμεταλλευτής" για πολλές γενιές. Ας είναι η δική μας γενιά (όσοι ζούμε σ'αυτήν την εποχή) να τα ρίξει όλα αυτά στη χωματερή της ιστορίας... Το παλιό μοντέλο είναι αναχρονιστικό και για πρακτικούς σκοπούς και την ψυχονοητική μας εξέλιξη, οφείλουμε να το δούμε ως ξεπερασμένο, και δυσλειτουργικό, γιατί απλά η πράξη μέχρι τώρα έδειξε πως ΕΙΝΑΙ.
Το "χωρίς σημαίες και διακριτικά" πρέπει να τυπωθεί και μέσα στην ψυχή μας, όχι απλά στο "φαίνεσθαι" αλλά στο "είναι"! Διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα, κι ό,τι κάνουμε θα'ναι βραχύβιο και καταδικασμένο να αποτύχει.
Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αφήσουμε μια για πάντα πίσω μας ΟΛΟΙ, αυτά που μας χωρίζουν (που ΘΕΛΟΥΝ οι εξουσιαστές να μας χωρίζουν), και να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτά που μας ενώνουν. Τώρα μπορεί να είναι μόνο ένα και να λέγεται "μνημόνιο". Αύριο, θα υπάρξει και δεύτερο, μεθαύριο και τρίτο, και τέταρτο κλπ... στο τέλος θα'χουμε δημιουργήσει ένα κοινό τεράστιο μέτωπο απέναντι στους εξουσιαστές, κι αυτό ναι, θα'χει τεράστιες πιθανότητες να υπερισχύσει και να βγει νικηφόρο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Πρέπει να είναι οι μόνες συγκεντρώσεις που οι αστυνομικοί δεν ακούν βρισιές και δεν προκαλούνται ως άνθρωποι. Και αυτό θα παίξει τον ρόλο του..
Divine η αστυνομία στελεχώνεται μέσα από τις Πανελλήνιες και πολλοί επιλέγουν τα ΜΑΤ για τα επιδόματα
Είμαι περίεργη να δω πως θα αντιδράσουν όταν τους δωθούν εντολές να χτυπήσουν. Γιατί άλλο να έχεις απέναντί σου κουκουλοφόρους με πέτρες και μολότωφ που σε βρίζουν συνεχώς και άλλο ανθρώπους που δεν έχουν καμία πρόθεση να χτυπήσουν ή να βρίσουν ή να προκαλέσουν και βρίσκονται εκεί με τα παιδιά τους...
Divine η αστυνομία στελεχώνεται μέσα από τις Πανελλήνιες και πολλοί επιλέγουν τα ΜΑΤ για τα επιδόματα
Είμαι περίεργη να δω πως θα αντιδράσουν όταν τους δωθούν εντολές να χτυπήσουν. Γιατί άλλο να έχεις απέναντί σου κουκουλοφόρους με πέτρες και μολότωφ που σε βρίζουν συνεχώς και άλλο ανθρώπους που δεν έχουν καμία πρόθεση να χτυπήσουν ή να βρίσουν ή να προκαλέσουν και βρίσκονται εκεί με τα παιδιά τους...
- jackinthebox
- Φρεσκαδούρα
ArELa έγραψε:Δοκτορέσσα, ενσταση!doctormarkon έγραψε:Είναι μεγάλο λάθος να λένε το κίνημα αυτό απολίτικο. Είναι πολιτικοποιημένο και μέσα εκεί είδα και κάποια άτομα από το ΣΕΚ Ανταρσία ΝΑΡ και κάποιους που ξέρω και βλέπω στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ αλλά χωρίς σημαίες και διακριτικά.
Δεν είπε ποτέ κανείς το κίνημα απολιτικ.
Το είπαμε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, και σε ό,τι με αφορά έτσι πρέπει να μείνει! Και όσο περνάει από το χέρι πολλών από εμάς που σιχαθήκαμε τα μαντριά και βγήκαμε από δαύτα, έτσι ΘΑ μείνει! Δεν είναι μόνο οι κομματικοποιημένοι, και πολιτικοποιημένοι... Να με συγχωρεί η χάρη σου δηλαδή. Άλλο το να είσαι πολιτικό ον, πολιτικοποιημένος, κι άλλο να είσαι ένα πρόβατο σε μαντρι, (σόρι αλλά έτσι βλέπω τους κομματικοποιημένους) που εξυπηρετεί/συντηρεί/τρέφει, συγκεκριμένους φαρμαριέρηδες (ή κτηνοτρόφους αν θες να το νιώσεις λίγο πιο κοντά στο πετσί σου).
Αν δημιουργηθούν νέοι πολιτικοί (όχι απαραίτητα κομματικοί) φορείς μέσα από όλο αυτό, έχει καλώς. Αλλά όποιος επιστρέψει μετά από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση στο παλιό του μαντρί, για μένα νοείται ακόμα ως υπόδουλος δεδομένων που "φυτεύονται" επί δεκαετίες και "προγραμματίζουν" μυαλά, και επιτέλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε νοητικά ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, (από εκεί πρέπει να ξεκινήσει το αυτεξούσιό μας), οφείλουμε να πάψουμε να ακολουθούμε γραμμές/δόγματα/κοσμοθεάσεις που όρισαν άλλοι, και δη σε μια εποχή, που τότε ίσως αυτά κάτι να εξυπηρετούσαν. Έφτασε μια καθοριστική στιγμή πλέον, που ΠΡΕΠΕΙ διάβολε, κάποια στιγμή να καταργήσουμε στο μυαλό μας όλα αυτά που απαρτίζουν ένα σύστημα το οποίο υπήρξε ελλειματικό και "εκμεταλλευτής" για πολλές γενιές. Ας είναι η δική μας γενιά (όσοι ζούμε σ'αυτήν την εποχή) να τα ρίξει όλα αυτά στη χωματερή της ιστορίας... Το παλιό μοντέλο είναι αναχρονιστικό και για πρακτικούς σκοπούς και την ψυχονοητική μας εξέλιξη, οφείλουμε να το δούμε ως ξεπερασμένο, και δυσλειτουργικό, γιατί απλά η πράξη μέχρι τώρα έδειξε πως ΕΙΝΑΙ.
Το "χωρίς σημαίες και διακριτικά" πρέπει να τυπωθεί και μέσα στην ψυχή μας, όχι απλά στο "φαίνεσθαι" αλλά στο "είναι"! Διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα, κι ό,τι κάνουμε θα'ναι βραχύβιο και καταδικασμένο να αποτύχει.
Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αφήσουμε μια για πάντα πίσω μας ΟΛΟΙ, αυτά που μας χωρίζουν (που ΘΕΛΟΥΝ οι εξουσιαστές να μας χωρίζουν), και να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτά που μας ενώνουν. Τώρα μπορεί να είναι μόνο ένα και να λέγεται "μνημόνιο". Αύριο, θα υπάρξει και δεύτερο, μεθαύριο και τρίτο, και τέταρτο κλπ... στο τέλος θα'χουμε δημιουργήσει ένα κοινό τεράστιο μέτωπο απέναντι στους εξουσιαστές, κι αυτό ναι, θα'χει τεράστιες πιθανότητες να υπερισχύσει και να βγει νικηφόρο.
Ποοο ρε βασούλα... μέσα από το μυαλό μου βγήκες;
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Συμφωνώ. Οι συγεντρώσεις στο Σύνταγμα είναι πολιτικές πράξεις και όχι κομματικές .Άλλωστε ένα πολύ γνωστό μότο της αριστεράς δεν λέει οτι τα πάντα είναι πολτική ? Συγκεκριμένα μας έλεγαν θυμάμαι ( γιατί στα πολύυυυ νιάτα μου πέρασα και από το ΚΚΕ...) " και τη μύτη σου που ξύνεις, συντρόφισσα, πολιτική πράξη είναι" .Πολιτική, όχι κομματική. Γιατί αλλιώς, θα συμπλέυσουμε με τον Πάγκαλο, που λέει οτι δεν υπάρχει ιδεολογία πίσω από τους "Αγανακτισμένους"..Τι λες χρυσό μου?
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Στίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Διονύσης Σαββόπουλος
Η πλατεία ήταν γεμάτη , με το νόημα που 'χει κάτι απ' τις φωτιές.
Στις γωνίες και τους δρόμους από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές
και συ έφεγγες στη μέση όλου του κόσμου,
κι ήσουν φως μου , κατακόκκινη νιφάδα σε γιορτή
σε γιορτή που δεν ξανάδα στη ζωή μου τη σκυφτή.
Η πλατεία ήτανε άδεια και τρελός απ' τα σημάδια , σαν σκυλί
με συνθήματα σκισμένα, σ' έναν έρωτα για σένα έχω χυθεί
στ' αμφιθέατρο σε ψάχνω, στους διαδρόμους και τους δρόμους,
και ζητώ πληροφορίες και υλικό,
να φωτίσω τις αιτίες που μ' αφήνουνε μισό.
Η πλατεία είναι γεμάτη κι απ' το πρόσωπό σου κάτι έχει σωθεί
στον αγώνα του συντρόφου, στην αγωνία αυτού του τόπου για ζωή
στα παιδιά και τους εργάτες , στους πολίτες, στους οπλίτες ,
στα πλακάτ και τη σκανδάλη που χτυπά,
η συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι συνειδητά.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ng_id=7809
Στίχοι: Σωκράτης Μάλαμας
Μουσική: Σωκράτης Μάλαμας
Πρώτη εκτέλεση: Σωκράτης Μάλαμας
Πιάνω να ζωγραφίσω
τα παιδιά μες στην πλατεία
σα να 'ταν όπως πρώτα
κι όπως θά 'θελα
Mα όλα αλλάζουν
και το χέρι μου αρπάζουν
αλλάξανε τα χρώματα
τα λόγια και τα στόματα.
Tα μάτια μείναν ίδια
στα φώτα στα παιχνίδια.
Kάνω να ζωγραφίσω το φεγγάρι που γυρίζει
ζεστό και σκονισμένο από ταξίδι μακρινό
τα μάτια μου θολώνουν, κι ο αέρας π' αρμενίζει
μου λέει τραγούδι ξένο, τραγούδι αλλοπαρμένο.
Aμα δεν είναι όπως τα θες
δεν έχεις λόγους κι αφορμές,
δεν κάνεις βήμα.
Oσα κοστίζουν μια δραχμή
γι' άλλους κοστίζουν μια ζωή.
Δεν είναι κρίμα; Δεν είναι κρίμα;
Kάνω ν' αποφασίσω σκαλοπάτι να πατήσω
θολές και σκονισμένες μνήμες μου ζωντανές.
θεριά μου διψασμένα με κορμιά παραδεισένια
το δρόμο σας κοιτάζω ξυπνάω κι ανατριχιάζω.
δεν κάνεις βήμα.
Oσα κοστίζουν μια δραχμή
http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyri ... ng_id=2534
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Διονύσης Σαββόπουλος
Η πλατεία ήταν γεμάτη , με το νόημα που 'χει κάτι απ' τις φωτιές.
Στις γωνίες και τους δρόμους από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές
και συ έφεγγες στη μέση όλου του κόσμου,
κι ήσουν φως μου , κατακόκκινη νιφάδα σε γιορτή
σε γιορτή που δεν ξανάδα στη ζωή μου τη σκυφτή.
Η πλατεία ήτανε άδεια και τρελός απ' τα σημάδια , σαν σκυλί
με συνθήματα σκισμένα, σ' έναν έρωτα για σένα έχω χυθεί
στ' αμφιθέατρο σε ψάχνω, στους διαδρόμους και τους δρόμους,
και ζητώ πληροφορίες και υλικό,
να φωτίσω τις αιτίες που μ' αφήνουνε μισό.
Η πλατεία είναι γεμάτη κι απ' το πρόσωπό σου κάτι έχει σωθεί
στον αγώνα του συντρόφου, στην αγωνία αυτού του τόπου για ζωή
στα παιδιά και τους εργάτες , στους πολίτες, στους οπλίτες ,
στα πλακάτ και τη σκανδάλη που χτυπά,
η συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι συνειδητά.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ng_id=7809
Στίχοι: Σωκράτης Μάλαμας
Μουσική: Σωκράτης Μάλαμας
Πρώτη εκτέλεση: Σωκράτης Μάλαμας
Πιάνω να ζωγραφίσω
τα παιδιά μες στην πλατεία
σα να 'ταν όπως πρώτα
κι όπως θά 'θελα
Mα όλα αλλάζουν
και το χέρι μου αρπάζουν
αλλάξανε τα χρώματα
τα λόγια και τα στόματα.
Tα μάτια μείναν ίδια
στα φώτα στα παιχνίδια.
Kάνω να ζωγραφίσω το φεγγάρι που γυρίζει
ζεστό και σκονισμένο από ταξίδι μακρινό
τα μάτια μου θολώνουν, κι ο αέρας π' αρμενίζει
μου λέει τραγούδι ξένο, τραγούδι αλλοπαρμένο.
δεν κάνεις βήμα.
Oσα κοστίζουν μια δραχμή
Kάνω ν' αποφασίσω σκαλοπάτι να πατήσω
θολές και σκονισμένες μνήμες μου ζωντανές.
θεριά μου διψασμένα με κορμιά παραδεισένια
το δρόμο σας κοιτάζω ξυπνάω κι ανατριχιάζω.
δεν κάνεις βήμα.
Oσα κοστίζουν μια δραχμή
http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyri ... ng_id=2534
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ βουκουρεστίου (εκει που πήγαμε τουλάχιστον) δεν ξαναπάω.PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:ρε μπας και να το καθιερωσουμε καθε μερα στες 9 εκει βουκουρεστιου που εισασταν?ideoσυναξις
Ακούς εκεί να μην έχει φραπέ με μπέιλις! Πλάκα μου κάνουν!
Άσε που ήταν και περήφανοι στο σερβίρισμα. Μέχρι κι ο μονίμως γλύκας Αιθερό, αγρίεψε κάποια στιγμή απ'το "περίμενε".
Δηλαδή τα άτομα, έκαναν σα να μη γούσταραν που τους έφεξε με τη μάζωξη και είχαν δουλειά. βρε ουστ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble