Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 24 Μάιος 2011, 17:27

GreekTERMINATOR έγραψε:ΑΚΟΜΑ και... οι ΠΙΘΙΚΟΙ εχουν μεγαλυτερο ενστικο ΥΠΕΡΑΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ - ΣΗΜΕΡΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ...

ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΞΙΖΟΥΝ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ 100%
Eνω μ ενοχλει που μας αποκαλουν τεμπεληδες και χαραμοφαηδες οι Γερμανοι
ελαχιστα μ ενοχλει αυτο που λενε οι Ισπανοι, που μας προκαλουν να ξυπνησουμε
και καθολου αυτο που γραφεις, ισα-ισα εχεις δικιο.
Δεν ξερω ποτε ακριβως μας υπνωσαν, ισως να μην ξυπνησαμε ποτέ απο τα βυζαντινα ακομα χρονια :?
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
PYTHEAS100
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από PYTHEAS100 » Τρί 24 Μάιος 2011, 18:12

ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ HOLLYWOOD ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΥΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΝ<<ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ>> ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
Να χτίζεις στο μάρμαρο της γνώσης , και να γκρεμίζεις την αχεροπληθιά της πρόληψης.
Σωστή παιδεία θα ειπεί να μαθαίνεις στους νέους τη ζωή και να τους ξεμαθαίνεις τις δεισιδαιμονίες που από νήπια τους περνάν ολοι οι παράγοντες της αγωγής.
Το ένα λοιπόν είναι να ριζώσουμε το νέο στη ζωή, Το άλλο να ξεριζώσουμε από μέσα του την ψευτιά.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 24 Μάιος 2011, 18:31

GreekTERMINATOR έγραψε:ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΞΙΖΟΥΝ - ΚΑΙ ΜΟΝΟΑΞΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ 100%
Εχω ξαναγραψει εδω μεσα η κριτικη θεμιτη αλλα η ισοπεδωτικη κριτικη και συνεχως, κανει τεραστια ζημια.

Με ενδιαφερει το συνολο του λαου και θα βαλω νερο στο κρασι μου και θα λειανω τις ακμες των αποψεων μου για να λειτουργησει το συνολο , αν δεν μπορει και εχετε πειστει γ'αυτο καλο ειναι να διαχωρησετε τη θεση σας οπως και ο καθενας μας πια και να ληξει η ιστορια , τελειωσαμε , ο καθενας για παρτη του , δειτε μεσα σας καλυτερα και παρτε αποφασεις δεν προκειται να σκεφτουν ολοι σαν εσας και ουτε στο χρονο που το επιθυμητε οσοι το κανουν , αποδεχτητε το αυτη ειναι η πραγματικοτητα και να εχετε περισσοτερη υπομονη , τιποτα δεν ειναι ευκολο απο δω και περα και τιποτα σιγουρο και μιλαμε για δρομο αντοχης με πολλα εμποδια

Δεν με ενδιαφερουν οι κοντρες των φορουμ ουτε καιγομαι να περασω αποψεις , εγραψα την αποψη μου απλα , και δεν εχω καμια διαθεση να κοντραρομαι στα φορα, εκει εξω ειμαι και θα ειμαι οπως και πολυς κοσμος (και μακαρι να συγκεντρωθουμε ολοι καπου )
Αυτα απο μενα και ευχαριστω για τη φιλοξενια στα Ιδεο.
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 24 Μάιος 2011, 18:45

Orion έγραψε:
GreekTERMINATOR έγραψε:ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΞΙΖΟΥΝ - ΚΑΙ ΜΟΝΟΑΞΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ 100%
Εχω ξαναγραψει εδω μεσα η κριτικη θεμιτη αλλα η ισοπεδωτικη κριτικη και συνεχως, κανει τεραστια ζημια.

Με ενδιαφερει το συνολο του λαου και θα βαλω νερο στο κρασι μου και θα λειανω τις ακμες των αποψεων μου για να λειτουργησει το συνολο , αν δεν μπορει και εχετε πειστει γ'αυτο καλο ειναι να διαχωρησετε τη θεση σας οπως και ο καθενας μας πια και να ληξει η ιστορια , τελειωσαμε , ο καθενας για παρτη του , δειτε μεσα σας καλυτερα και παρτε αποφασεις δεν προκειται να σκεφτουν ολοι σαν εσας και ουτε στο χρονο που το επιθυμητε οσοι το κανουν , αποδεχτητε το αυτη ειναι η πραγματικοτητα και να εχετε περισσοτερη υπομονη , τιποτα δεν ειναι ευκολο απο δω και περα και τιποτα σιγουρο και μιλαμε για δρομο αντοχης με πολλα εμποδια

Δεν με ενδιαφερουν οι κοντρες των φορουμ ουτε καιγομαι να περασω αποψεις , εγραψα την αποψη μου απλα , και δεν εχω καμια διαθεση να κοντραρομαι στα φορα, εκει εξω ειμαι και θα ειμαι οπως και πολυς κοσμος (και μακαρι να συγκεντρωθουμε ολοι καπου )
Αυτα απο μενα και ευχαριστω για τη φιλοξενια στα Ιδεο.
Φιλε μου ... εσυ πιστευεις οτι πρεπει να κρυψουμε την αποψη ολου του κοσμου
για να μην στενοχωρηθουν οι "καημενοι" οι ελληνες...

Εγω μετα απο 40 βιντεο αφυπνισης που εχω κανει (ΕΧΩ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ VIEWS) - βλεπω ΜΟΝΟ...
ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ... ΑΠΛΑ KAI KAΘΑΡΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΡΗ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΙΑ
ΜΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ... ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΙΓΟ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ "ΤΣΑΜΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ... ΚΡΥΦΟΓΕΛΩΝΤΑΣ

ΑΥΤΑ ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 24 Μάιος 2011, 18:53

Θα παρακαλούσα πολύ:

όσοι απορρίπτουν εκ προοιμίου αυτήν την προσπάθεια, ή όσοι θέλουν απλά να εκφράσουν το θυμό τους και συνεχίζουν να τον εκφράζουν αντί να στηρίζουν έστω νοερά (και κυρίως καλή τη πίστη) κάτι που πάει να γίνει, να πάνε να ρίξουν τα σχολιανά τους εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 73#p139273

(αν δε διασπαστούν τα ήδη λεχθέντα, θα διασπώνται στο εξής- το υπόσχομαι )

Αυτο το νήμα είναι πρώτο πλάνο στο φόρουμ και το ανέβασα με άλλες προθέσεις και θα παρακαλούσα για ηπιότερες ή θετικότερες προσεγγίσεις...

Δεν υποχρεούται κανείς να πάει στο Σύνταγμα, αλλά δεν δικαιούται να απαξιώνει την προσπάθεια κιόλας.

Ευχαριστώ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:09

Κατ' αρχήν, είμαι επιφυλακτικός και δεν σκοπεύω να μετακινηθώ απ' αυτό, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από την αντίδραση αυτή. Ε δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η πρότασις τους κυρίου στο βίντεο για τον Πρόεδρον της Δημοκρατίας. Δεν προτίθεμαι να υπερασπιστώ τον πρόεδρο, αλλά μην μου πουλάνε και φούμαρα ότι είναι μία αθώα αντίδρασις. Δεν ξέρω πώς μπορεί να φαίνεται αυτή η αθώα αντίδρασις, αλλά όχι και να συνοδεύεται με δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Επίσης, σ' αυτή τη φάση προκρίνω την σύνεση και όχι την τιμωρία του οποιουδήποτε (και δεν φταίνε και οι 300). Η τιμωρία μπορεί να περιμένει. Ασφαλώς, οι κύριοι που έφταιξαν θα πρέπει να απολογηθούν κάποια στιγμή κι ας είναι μπροστά σε στημένα λαικά δικαστήρια έξω από το Σύνταγμα. Όταν ο κοσμάκης πήγαινε κατά συρροήν και τους εψήφιζε, δεν είχε κατά νουν τί εψήφιζε; Ε είχε! Τόσα χρόνια πολλοί βολεύτηκαν και τώρα που ξεβολεύονται θέλουν να κατέβουν στους δρόμους. Η συγκυρία απαιτεί - όσο δύσκολο κι αν είναι γιατό η οργή είναι δικαιολογημένη - ψυχραιμία. Το πλοίον, η Ελλάς, αναγκαστικά χρειάζεται καπετάνιο για να κυβερνήσει το καράβι. Αν τον ρίξουμε τον καπετάνιο στη θάλασσα, χαθήκαμε και μεις μαζί με αυτόν.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:10

Eγω πιστευω οτι οταν "σφιξουν" οι κωλοι... δεν θα υπαρχει η πολυτελεια
να κατηροραει ο ενας τον αγωνα του αλλου... απλα θα τρεχουμε πανικοβλητοι

καθε μερα που περναει ο γκοργκο φερνει και περισσοτερους ουτσεκαδες
και λοιπους μισθοφορους μεταμφιεσμενους σε λαθρο

ξερουν οτι δεν μπορουν να αποφυγουν την ΔΙΚΑΙΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ των Ελληνων
καποια στιγμη θα γινει ... οσο και να δειλιαζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι
και μαζευουν "λαθρο"-δυναμεις να την μετατρεψουν σε εμφιλιο... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ

και τοτε... ο οκτωμβρης του 2008 θα μοιαζει με βραδυνη εξοδο σας στο κουκλοθεατρο...
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ - ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ

Παντως την μεγαλυτερη ευθυνη για την καταντια μας θεωρω οτι την εχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι
και τα σωματα ασφαλειας στο συνολο τους... και οχι ο απλος οικογενειαρχης
(να σας προλαβω - εχω πολλους κολλητους μεσα σε αυτα και δεν ειμαι απολυτος - για το συνολο μιλαω ομως)

ΑΥΤΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:12

Αρελίτα, υπάρχουν διαφορετικές πάντα προσεγγίσεις και σκέψεις, χωρίς να απαξιώνουν εκ προοιμίου καμμιά προσπάθεια. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην φαίνεται η άλλη αυτή προσέγγισις.

Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:17

Αν μου επιτρεπετε να ποσταρω για μια κινηση αυριο στη Θεσσ/κη

http://www.difernews.gr/articles/1/ella ... uko-purgo/

Ελεξτε το οσοι ενδιαφερεστε , δεν γνωριζω τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:19

Να διευκρινίσω κατ'αρχάς ότι δεν υπονόησα τίποτα για τη δική σου τοποθέτηση Μέλιο.
(ό,τι είχα να πω επ'αυτής, το απηύθυνα σε σένα τον ίδιο)

Δεν είναι κάποιες σκέψεις που πιθανά να με ενόχλησαν. Είναι ο τρόπος που εκφράστηκαν αυτές...

Μπορεί κανείς να μη συμφωνεί με την προσπάθεια, ή να μην πιστεύει πως θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Δικαίωμά του.
Θα'πρεπε όμως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) να την σεβαστεί.

Όσο μικρή κι αν είναι, ό,τι αποτέλεσμα και να έχει, να σεβαστούμε το γεγονός ότι γίνεται από καρδιάς και από καλή πρόθεση συνελλήνων μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:22

Λοιπόν, ξαναλέγω! Καλά κάνουν όλοι όσοι θέλουν να αντιδράσουν και μακάρι να επιφέρει καρπούς η προσπαθειά τους. Απλά εγώ δεν την θεωρώ τόσο αυθόρμητη. Κάποτε θέλοντας και μή θα αντιδράσουμε όπως πάει. Θα είμαστε εκει και θα τους περιμένουμε...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:32

TEUTAMOS έγραψε:Απλά εγώ δεν την θεωρώ τόσο αυθόρμητη.
Εντάξει, δεν είπαμε ότι όλοι είχαν τη φαεινή ιδέα ταυτόχρονα και ξαφνικά και κίνησαν για να βρεθούν εκεί. Κι αν έχει κάποια οργάνωση και συντονισμό, πού το κακό;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 24 Μάιος 2011, 19:36

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος συντονιστής, αρκεί να μπορεί σωστά να συντονίζει και να κατευθύνει - με την καλή έννοια - το ωργισμένο και διαδηλούν πλήθος.

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 24 Μάιος 2011, 21:52

Αν αναρρωτιώμαστε γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν η απάντηση βρίσκεται εδώ στο τόπικ.

Ό καθένας μόνος του μπορεί να θέλει να βγεί. Αλλά μόνος? Όπως ο γεράκος με τη ντουντούκα? Θα τον πάρουν μέσα.

Θέλει να πάει όταν γίνεται διαδήλωση. Ε πάει έχω δει πολλούς. Αλλά όχι τόσους ώστε να γεμίσουν οι δρόμοι και νοι πλατείες.

Γίνεται μία πρωτοβουλία πχ σπίθα, δεν πληρώνω κλπ. Θα τους βρουν ελαττώμματα.

Το ΠΑΜΕ το θεωρούν επιτάφιο. Την ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ πουλημένους (δεν έχουν άδικο) και τελικά βυθίζονται στους καναπέδες.

Και όταν έρχεται η ώρα της κάλπης. Πάλι στον Γιωργάκη το ρίχνουν. Όχι επειδή τον θεωρούν ικανό αλλά λένε. Ποιός άλλος υπάρχει?

Σου ρημάζουν τη ζωή και λες ποιός άλλος υπάρχει.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:00

Eιναι η ψυχολογια της ομάδας αυτή.
Δυστηχως ο ανθρωπος εχει την ταση να ακολουθει το κοπάδι. :(
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:11

Divine Sinner έγραψε:Eιναι η ψυχολογια της ομάδας αυτή.
Δυστηχως ο ανθρωπος εχει την ταση να ακολουθει το κοπάδι. :(
Ειναι φορες που με προβληματιζει κατι σαν αυτο.
Λεμε οτι το αιωνιο προβλημα των Ελληνων ειναι η διχονοια, ο κατακερματισμος,
η αρχηγικη ταση ολων μας, ο καθενας το δικο του μπαιρακι κλπ
Λεμε ομως και οτι δεν συντασσομαστε μαζικα για ενα κοινο καλο.
Τελικα, τι να κανει ο ερμος ο Ελληνας;
Τι απο τα δυο να πραξει; Να ακολουθησει αλλους ή να ανοιξει δρομο μονος του;
Εχει παθει συγχυση.
Παντως, εγω θα ομολογησω οτι συνηθως ειμαι σολο
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:14

Ανοιγει δρομο μονος του;
γιατι απο τοτε που γεννηθηκα τοτε ακουω μητσοτακης παπανδρεου καραμανλης;
πολυ καινοτομια ρε παιδι μου :)
Ο Ελληνας ανοιγε δρομους μονος του.
Ο νεοελληνας ειναι προβατο.
Αυτο πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:17

Συμφωνουμε.
Αυτο δειχνουν τα πραγματα Αμαρτωλε.
Οτι ειμαστε προβατακια, και αντι να μας μετρουν για να κοιμουνται οι ξαγρυπνοι, κοιμομαστε παλι εμεις.
Γι΄αυτο εγω δεν ειμαι παντα εναντιον της λεγομενης "διχονοιας" αν και ακουγεται λιγο ασχημο.
Ισως να την προτιμω καμμια φορα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:51

Divine Sinner έγραψε:
Eιναι η ψυχολογια της ομάδας αυτή.
Δυστηχως ο ανθρωπος εχει την ταση να ακολουθει το κοπάδι.

Λάθος η ψυχολογία της μοναξιάς και του καναπέ είναι.

Σε κάποια πορεία δεν πας μόνος ούτε και μπορείς να την οργανώσεις μόνος.
Ούτε να κατέβεις μόνος με ένα πανώ και μια ντουντούκα.

Μια επανάσταση θέλει οργάνωση. Το ίδιο και μια πιορεία.

Το κακό ήταν ότι πέρσυ έφαγαν τσάμπα 4 ανθρώπους στη Μαρφιν. Δεν ξέρω αν έγινε από αναρχικούς. Διαφωνώ ότι έγινε από αναρχικούς. Το είπαμε και δω πριν γίνει. Το συζητήσαμε σε παρέες τότε. Σίγουρα θα υπήρχε θύμα. Θα υπήρχαν νεκροί. Γιατί έτσι βόλευε για να κάμψουν το λαικό κίνημα.

Ετυχε να είναι εκείνοι οι τυχεροί που τους έπεσε το λαχείο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 24 Μάιος 2011, 22:53

H ψυχολογια της ομαδας και του καναπε ειναι το ιδιο.
οι διαδηλωτες ειναι λιγοι μπροστα στους καναπεδατους.
και ο ενας καναπεδατος παρασυρεται απο τους πολλους καναπεδάτους.
δεν ειναι ο καθενας μεμωνομενος. ο καθενας ενισχυει την αποψη του αλλου οτι ειναι καλυτερα στον καναπε.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 24 Μάιος 2011, 23:07

25 MAIOY - 18 το απόγευμα στο Σύνταγμα

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την συγκέντρωση αυτή τις τελευταίες ώρες. Είναι ανάγκη να τονιστεί πως αύριο στις 6 η ώρα, στο Σύνταγμα θα λάβει χώρα μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Θα πα......ρακαλούσαμε λοιπόν, όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες. Επίσης διαδίδουμε την ίδια κίνηση που γίνεται στην Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Πάτρα.

Σημείωση 1: Μερικοί ίσως προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν σχετικά με την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της κινητοποίησής μας. Μην τους ακούτε, οι κινητοποιήσεις θα γίνουν ταυτόχρονα σε ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ! Επίσης, να τονιστεί πως η κινητοποίηση αυτή, αποτελεί πρωτοβουλία απλών πολιτών και όχι πρωτοβουλία μελών κάποιας οργάνωσης ή οργανισμού.

Σημείωση 2: Αυτή η εκδήλωση επαναδημιουργήθηκε από την αρχική που ξαφνικά ακυρώθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και δεν είμαι εγώ ο άρχικος δημιουργός. Το μόνο που χρείαζεται αυτή τη στιγμή είναι να διαδόσουμε την ιδέα της εκδήλωσης και τίποτα παραπάνω

http://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τετ 25 Μάιος 2011, 08:30

Παιδιά πρέπει να πάμε όσοι μπορούμε στις πόλεις που είναι κοντά μας. Εγώ θα είμαι κατά 99% Θεσ/κη. Ήδη μαζεύω κόσμο!
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τετ 25 Μάιος 2011, 08:49

Μόλις μου ήρθε πρόσκληση από φίλο μέσω facebook για την συγκέντρωση και πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο γράφει ότι η εκδήλωση ακυρώθηκε. Άρχισε ήδη προπαγάνδα από τρίτους;;; :dunno:
https://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 25 Μάιος 2011, 08:53

Δεν ξερω σε ποιο event ησουν, αλλα αυτο εδω φαινεται ακομα να ισχυει, κι εχει πανω απο 13.000 που λενε θα ειναι εκει...

http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 8154801328
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 25 Μάιος 2011, 08:57

http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137

Η ομάδα της Πατρινής Ελληνικής Επανάστασης, από τις πρώτες ομάδες του κινήματος :D

Πλατεία Γεωργίου στις 19:00...

Θα πάω και θα σας πω...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”