Ανάπτυξη οικονομίας και green horses
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ανάπτυξη οικονομίας και green horses
Ο κρετινισμός πάει σύννεφο στους κύκλους της ελίτ. Τρανό (και χαρακτηριστικό) δείγμα, ο γιος Μπους (ή boy Bush όπως τον λέει ο Άικ).
Πέρα κι έξω όμως, απ'την ηλιθιότητα κάποιων καλόπαιδων της ελίτ, τα think tanks της (υποτίθεται πιο ξύπνιοι) δεν βρίσκουν πλέον και κανένα λόγο να προσέχουν, αφού η "μάζα" αποδεικνύεται ακόμα πιο ηλίθια, μασώντας ό,τι τους πασάρεται απ'τους άλλους (λιγότερο) ηλίθιους. Βλέπε δίδυμοι, βλέπε επιχείρηση "δολοφονίας" Μπιν Λάντεν (έτσι για κάτι πιο πρόσφτο) , βλέπε (ακόμα πιο πρόσφατο) "βιαστή" Στρος Καν, βλέπε (διαρκές και πάντα επίκαιρο) την ελληνική (?) κυβέρνηση να διατείνεται ΑΚΟΜΑ ότι προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα, ενώ είναι (ή θα'πρεπε να είναι) πασιφανές και στους πιο απλοϊκά σκεπτόμενους πως το αντίθετο επιδιώκει.
Ας μη μιλάμε λοιπόν για ηλιθιότητα.
Είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία...
Πέρα κι έξω όμως, απ'την ηλιθιότητα κάποιων καλόπαιδων της ελίτ, τα think tanks της (υποτίθεται πιο ξύπνιοι) δεν βρίσκουν πλέον και κανένα λόγο να προσέχουν, αφού η "μάζα" αποδεικνύεται ακόμα πιο ηλίθια, μασώντας ό,τι τους πασάρεται απ'τους άλλους (λιγότερο) ηλίθιους. Βλέπε δίδυμοι, βλέπε επιχείρηση "δολοφονίας" Μπιν Λάντεν (έτσι για κάτι πιο πρόσφτο) , βλέπε (ακόμα πιο πρόσφατο) "βιαστή" Στρος Καν, βλέπε (διαρκές και πάντα επίκαιρο) την ελληνική (?) κυβέρνηση να διατείνεται ΑΚΟΜΑ ότι προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα, ενώ είναι (ή θα'πρεπε να είναι) πασιφανές και στους πιο απλοϊκά σκεπτόμενους πως το αντίθετο επιδιώκει.
Ας μη μιλάμε λοιπόν για ηλιθιότητα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Re: Αεροψεκασμοί 2011
Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα με συνάδελφο σήμερα το πρωϊ, με αφορμη τά νέα μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης που ανακοινώθηκαν χθες..( με αποκορύφωμα την...φορολόγηση των αναψυκτικών λίγο πριν μπει το καλοκαίρι..! Δηλάδή τον χειμώνα τι θα φορολογήσουν?τα κασκόλ? )..Δεν έχει καμμία μα καμμία λογική να παίρνεις τα ίδια -- και χειρότερα -- μέτρα με αυτά που πήρες ένα χρόνο πριν και , όχι μόνο ΔΕΝ απέδωσαν, παρά οδήγησαν την οικονομία εις τα μη παραιτέρω..Ακόμα και ένας ηλίθιος θα το καταλάβαινε...Πολλοί ηλίθιοι όμως??ArELa έγραψε:Ας μη μιλάμε λοιπόν για ηλιθιότητα.
off topic το ξέρω, μιας και αναφέρθηκε όμως...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η λογική είναι να πατώσουμε και μόνο αυτή. Αν ήθελαν ανάπτυξη θα ασκούσαν άλλη πολιτική και κυρίως, ΔΕΝ θα προσυπέγραφαν στον όρο του ΔΝΤ να μη δανειστούμε από άλλον. ΕΚΕΙ παίζει όλη η απύθμενα προδοτική π**στιά. Πώς κύριε προσυπογράφεις κάτι τέτοιο, αφού ΞΕΡΕΙΣ πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τους αποπληρώσεις με χρήμα; Άρα θες να παραδώσεις ΕΙΔΟΣ! Τη χώρα και τις πηγές πλούτου της! Και προσυπέγραψε κι αυτος ο ...ελληναράς ντε, ο Καρατζαφύρερ...για να μη χαθούμε λέει... όχι ότι ήδη βουλιάξαμε...μπα...kat_woman έγραψε:Δεν έχει καμμία μα καμμία λογική να παίρνεις τα ίδια -- και χειρότερα -- μέτρα με αυτά που πήρες ένα χρόνο πριν και , όχι μόνο ΔΕΝ απέδωσαν, παρά οδήγησαν την οικονομία εις τα μη παραιτέρω..
Δεν είναι μόνο ηλιθιότητα που δεν αφήνει τον κόσμο να το δει αυτό, είναι η ΑΡΝΗΣΗ να δεχτεί ότι θέλουν να μας αποδεκατίσουν. (παίζουν και οι ψεκασμοί, άντε για να το κάνω πιο IN topic) Ε, θα αναγκαστεί κάποια στιγμή- ψεκασμοί ξεψεκασμοί, να το αντιμετωπίσει κατάματα...
(μπορεί να τα διασπάσω αν και για 2 ποστς δε χρειάζεται)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δεν ξέρουν με ποιους τα έβαλαν. επίσης δεν ξέρουν με ΤΙ τα έβαλαν όταν τα έβαλαν με μας. απλά, κρατηθείτε μακριά από τους διάφορους σοφιστές. όσοι δηλαδή είμαστε ήδη αφυπνισμένοι. τα αναψυκτικά να τα βάλουν where the sun doesn't shine εκεί που θα μπουν και όλα τα μέτρα που πήρανε για το οικονομικό μας φέρετρο.kat_woman έγραψε:Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα με συνάδελφο σήμερα το πρωϊ, με αφορμη τά νέα μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης που ανακοινώθηκαν χθες..( με αποκορύφωμα την...φορολόγηση των αναψυκτικών λίγο πριν μπει το καλοκαίρι..! Δηλάδή τον χειμώνα τι θα φορολογήσουν?τα κασκόλ? )..Δεν έχει καμμία μα καμμία λογική να παίρνεις τα ίδια -- και χειρότερα -- μέτρα με αυτά που πήρες ένα χρόνο πριν και , όχι μόνο ΔΕΝ απέδωσαν, παρά οδήγησαν την οικονομία εις τα μη παραιτέρω..Ακόμα και ένας ηλίθιος θα το καταλάβαινε...Πολλοί ηλίθιοι όμως??ArELa έγραψε:Ας μη μιλάμε λοιπόν για ηλιθιότητα.
off topic το ξέρω, μιας και αναφέρθηκε όμως...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.