![:nuts: :nuts:](./images/smilies/crazy.gif)
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Εκει ειναι το ζουμι της ιστοριας κι οχι στα θαυματα και τις τρίχες.Ένα κάταγμα μπορεί να το περιθάλψει το Αγρίνιο, αλλά ακόμα και αν δεν μπορούσε υπάρχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, που μπορεί. Δεν χρειαζόταν super puma και ΚΑΤ...
Πιστευω ενιοτε αν και σπανιως στα θαυματα.Divine Sinner έγραψε:Εκει ειναι το ζουμι της ιστοριας κι οχι στα θαυματα και τις τρίχες.Ένα κάταγμα μπορεί να το περιθάλψει το Αγρίνιο, αλλά ακόμα και αν δεν μπορούσε υπάρχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, που μπορεί. Δεν χρειαζόταν super puma και ΚΑΤ...
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε Κ Ο Ι Μ Η Σ Μ Ε Ν Ο Ι.
Βικη εγω δεν εκανα ουτε μισο ποστ για τον Ιερωνυμο.
Ο Ιερωνυμος ειναι απλα η αφορμη που δειχνει κατι για τον λαο.
κι όμως...Βρε Divinne πολύ σοβαρά τα παίρνεις.
Δεν μίλησε κανείς για θαύμα.
Τερμινεϊτορ. τι σε εχω εδω; το αφησες αυτο να πεσει κατω;Όσο για τα ελικόπτερα και τα super puma εννοείται ότι θα έρθουν να τον πάρουν.
Κεφαλή της εκκλησίας είναι.
Γιατι να εχω προβλημα?Τερμινεϊτορ. τι σε εχω εδω; το αφησες αυτο να πεσει κατω;
Και τι εγινε που ειναι κεφαλη της εκκλησιας; δεν καταλαβα;
τι ειναι η εκκλησια;;;;
τι διδασκει;;; ταπεινοτητα.
που ειναι η ταπεινοτητα;
Εννοειτε οτι το κρατος θα στειλει σουπερ πουμα ναι.
Αλλα εννοειτε και οτι ο ΙΔΙΟΣ επρεπε να αρνηθει ΡΗΤΑ.
Γιατι να εχω προβλημα?
Αφου τα σουπερ πουμα... πεφτουν πιο συχνα...
Σωστό,αλλά θα δεχτείς να το πετάξω εγώ.....Divine Sinner έγραψε:Απαιτω αν παθω καταγματακι να με παει σουπερ πουμα.
πως σας φαινεται;;
Εγω για το σουπερ πουμα ειπα , για τη χρηση του συμφωνω μαζι σου και απο το προηγουμενο ποστ σουDivine Sinner έγραψε:1-1 μιας και ο οριον επιχειρηματολογησε σωστα.
Εχμ. μου φταινε οχι τα πουμα. αλλα η χρηση τους.
Οτι δηλαδη χρησιμοποιηθηκαν για ψυλου πηδημα.
Ειχε παρει το αυτι μου οτι βαση συνταγματος ειμαστε ολοι ισοι.
Απαιτω αν παθω καταγματακι να με παει σουπερ πουμα.
πως σας φαινεται;;
totispap έγραψε:Σωστό,αλλά θα δεχτείς να το πετάξω εγώ.....
Ε καλα !!! δεν παρεξηγουνται τα πουμαGreekTERMINATOR έγραψε:Σορρυ Ακυρο για τα πουμα... τα αλλα του ΕΚΑΒ πεφτανε...
Δεν θυμαμαι τυπο ομως...
Ναι ρε γαμώτο,τέτοιο νήμα και χάλασε....Orion έγραψε: ( παει το νημα )
Έχεις σκεφτεί το επάγγελμα διαιτητής σε ρινγκ πυγμαχίας?Divine Sinner έγραψε:1-1 μιας και ο οριον επιχειρηματολογησε σωστα.
Τρωω που τρωω ξυλο στη σχολη παγκρατίου (για να μαθω βρε), να φαω κι απο τους θεατες;Έχεις σκεφτεί το επάγγελμα διαιτητής σε ρινγκ πυγμαχίας?
Νομίζω θα σου αρέσει.
Θα μπορείς να κανείς καριέρα και στο εξωτερικό.