Ο Μπιν Λαντεν είναι πραγματικά νεκρός
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Ο Μπιν Λαντεν είναι πραγματικά νεκρός
καλά έκανες και το έβαλες και εδώ φίλε μου το έβαλα και εγώ εδώ
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 64#p136764
και συμφωνώ απόλυτα (και το Ισραήλ ευρώπη είναι) και ολυμπιάδα στο Λόντον έρχεται.....................
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 64#p136764
και συμφωνώ απόλυτα (και το Ισραήλ ευρώπη είναι) και ολυμπιάδα στο Λόντον έρχεται.....................
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Επιτρέψτε μου να πιστεύω πως αυτά είναι μπούρδες, στα πλαίσια του εργαλείου εκφοβισμού που χρησιμοποιεί μονίμως η νεοταξίλα, προβάλλοντας τρομοκράτες σε πρώτο πλάνο.
Θα γίνουν πολλά, δεν αντιλέγω, κι αν δούμε μανιτάρι στην Ευρώπη θα'ναι έργο ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ και καμίας άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης (καμία δεν τους φτάνει άλλωστε).
Εγώ θα ξαναπώ ψυχραιμία. Μην τους δίνουμε αξία φρικάροντας με τις πίπες τους. Ας αναλύουμε τις καταστάσεις νηφάλια.
Θα γίνουν πολλά, δεν αντιλέγω, κι αν δούμε μανιτάρι στην Ευρώπη θα'ναι έργο ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ και καμίας άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης (καμία δεν τους φτάνει άλλωστε).
Εγώ θα ξαναπώ ψυχραιμία. Μην τους δίνουμε αξία φρικάροντας με τις πίπες τους. Ας αναλύουμε τις καταστάσεις νηφάλια.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πολύ περίεργη ιστορία αυτή της αλ καιντα.Η ατομική βόμβα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος στην Ευρώπη «έτοιμη να εκραγεί αν ο Μπιν Λάντεν σκοτωθεί». Η αποκάλυψη προέρχεται από τον Abu Al-Libi, έναν από τους «στρατηγούς» του τρομοκρατικού δικτύου και είναι μέρος των «Guantanamo files».
Δηλ οι αρχηγοί (άσε τους πιστούς μαχητές) τα ηγετικά κατά τόπους μέλη
δεν ήξεραν ότι ο Οσάμα είναι εν τόπο χλοερό εδώ και δέκα χρόνια περίπου?
Τι περίμεναν για να το μάθουν την ανακοίνωση του προέδρου?
Και τώρα που το ανακοίνωσε τώρα θα σκάσει η βόμβα?
Τόσο καιρό τι κάνανε?
Αλκαίντα δεν υπάρχει παρά μόνο των Αμερικανικών υπηρεσιών.
Τα wiki ένας θεός γύρευε τη ρόλο βαράνε.
Το μπαράζ μοιάζει να έχει ξεκινήσει.
Όσο για τα άτακτα παιδάκια, αν και προς το παρόν είμαστε πολύ φρόνιμα,
δεν νομίζω ότι μας έχουνε και τελευταίους στη λίστα.
Οι άλλοι οι μεγάλοι είναι όλοι συνεργάτες.
Έναν μικρούλη να φάνε θεαματικά και όλοι όσοι κουνιούνται θα κάτσουν σούζα.
Φτού φτού φτού κούφια η ώρα που το λέω.
Τώρα αν προλάβουμε να δούμε και ολυμπιακούς στο Λονδίνο
εκεί θα καούν καρδιές και θα κλάψουνε μανούλες.
Ο willi παντρεύτηκε και Ω! τι Ωραία ευκαιρία να γινεί και Βασιλιάς!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Χτές βράδυ είχε εκπομπή ο Λιακόπουλος και όλοι τον ρωτούσαν αν βγήκε τελικα η προφητεία."Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε..."
Aγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ )
Τους απαντούσε οχι διότι ο Λάντεν είναι νεκρός εδώ και χρόνια αλλά αφορά κάποιον άλλο (και το άλλον τον έλεγε με υπαινικτικό τόνο)..
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν είχαμε ησυχίες, είναι γιατί περίμεναν να γίνει ο γάμος.
Όταν καταλαγιάσει και το αποχαυνωτικό των γάμων, και του Οσάμα, και του Ομπάμα, τότε να περιμένουμε εναλλαγές καταστάσεων σε άλλους ρυθμούς. (έχαψα την προφητεία )
Απλά μη μασήσουμε και μπούμε στο τριπάκι φόβου που επιδιώκουν.
Ας ελέγχουμε λίγο αυτή την πλευρά των ανασφαλειών μας...
Ψυχραιμία παιδιά, ψυχραιμία.
Όταν καταλαγιάσει και το αποχαυνωτικό των γάμων, και του Οσάμα, και του Ομπάμα, τότε να περιμένουμε εναλλαγές καταστάσεων σε άλλους ρυθμούς. (έχαψα την προφητεία )
Απλά μη μασήσουμε και μπούμε στο τριπάκι φόβου που επιδιώκουν.
Ας ελέγχουμε λίγο αυτή την πλευρά των ανασφαλειών μας...
Ψυχραιμία παιδιά, ψυχραιμία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Απορια μιας πρωην ξανθιας:axinosp έγραψε:Σημ.axinosp:Η προβοκάτσια των Αμερκανικών μυστικών εταιρειών στήνεται με την "βόμβα" της Αλ Κάιντα.
Στις επόμενες μέρες θα δούμε αν ζούμε(!!), το πυρηνικό μανιτάρι να ξεπροβάλει πάνω από την Ευρώπη!
Ποιο άτακτο κράτος θα την πληρώσει ;;
Γερμανία, Γαλλία ή Ρωσία ;;
Ποια η συγγενεια/σχεση βρετανικης και ρωσικης βασιλικης οικογενειας τωρα και ιστορικα;
Η βρετανικη βασιλικη οικογενεια προερχεται απο γερμανικη, σωστα;
Οπως και η δικια μας πρωην βασιλικη οικογενεια. Μαλιστα, οπως ειδα προσφατα, ο αντρας της βασιλισσας Ελισσαβετ, Φιλιππος, γεννηθηκε στην Κερκυρα, πριν εκδιωχθει η τοτε βασιλικη οικογενεια. Απο δω το πανε - απο 'κει το φερνουν, σα να μας την εστησαν αγρια οι Γερμανοι...
Αρα, δεν θα τη φανε πρωτοι αυτοι τουλαχιστον.
Βεβαια, υπαρχει κι εκεινο το τραγουδι του Λεοναρντ Κοεν, "πρωτα παιρνουμε το Μανχαταν και μετα το Βερολινο". Να θελει να πει κατι;
Ειναι κι απο τα σχετικα αγαπημενα μου.
Σορυ για τα ακαταληπτα, δεν επεξεργαστηκα τιποτα
Ιδωμεν...
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ION 4ever
Αχ! το γέλιο κάνει καλό. Και γέλασα.ArELa έγραψε: (έχαψα την προφητεία )
ΣυμφωνωΘεωρώ ότι ικανοποιούμε τα λαμόγια δίδοντας στο θέμα ΤΟΣΗ έκταση.
- ION 4ever
Αμαρτωλέ τι πουλάκι είναι αυτό στην υπογραφή?
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Διάβασα τα σχόλια όλων σας και λέω να προσθέσω και εγώ μία υπόθεση.
Με αφορμή τον δήθεν σκοτωμό του Οσάμα, μπορεί να ετοιμάζουν νέο "τρομοκρατικό" κτύπημα και με αφορμή αυτό να επιτεθούν ΚΑΙ στον Ιράν...
Τώρα το πού σχεδιάζουν να γίνει αυτό το νέο "τρομοκρατικό" κτύπημα
Οι κινήσεις τους δεν είναι πάντα προβλέψιμες, οι προθέσεις τους όμως είναι.
Με αφορμή τον δήθεν σκοτωμό του Οσάμα, μπορεί να ετοιμάζουν νέο "τρομοκρατικό" κτύπημα και με αφορμή αυτό να επιτεθούν ΚΑΙ στον Ιράν...
Τώρα το πού σχεδιάζουν να γίνει αυτό το νέο "τρομοκρατικό" κτύπημα
Οι κινήσεις τους δεν είναι πάντα προβλέψιμες, οι προθέσεις τους όμως είναι.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- Blue Ice
Navy Seals : The only easy day was yesterday!!!!!!!
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 05 Μάιος 2011, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έχει απαγορεύσει το embedding
Λόγος: έχει απαγορεύσει το embedding
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Και μια καλή γελειογραφία επί του θέματος...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Χαχ...
Πλάκα έχει η γελοιογραφία...
Πάντως γίνεται χαμός απ'τα εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ.
(κάτι θα ανεβάσω σχετικά, αναμείνατε...)
Εχουν απορρίψει τελείως αυτό το εξεζητημένο ψέμα, το λένε psy op (ψυχολογική επιχείρηση) και επιβεβαιώνουν πολλοί και αξιόπιστοι ότι ο Μπιν Λάντεν (όπως έλεγα πριν γίνουν όλα αυτά) πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια, ή τέλη του 2001, ή αρχές του 2002. Παραπέρα δεν πήγε.
Η τρομοκρατία των "κακών φανατικών" δεν τους βγαίνει πια.
Ξέρουν ότι πολλοί στρέφουν το βλέμμα προς αυτούς για τις μεγαλύτερες/χειρότερες τρομοκρατικές ενέργειες... Πολύ φοβάμαι πως δεν θα τους απογοητεύσουν...
Θωρακιστείτε (ψυχολογικά τουλάχιστον) παιδιά... Νιώθω (όπως νιώθουν πολλοί, )ότι δε θα αργήσει να γίνει κάτι άγριο που θα μας ταρακουνήσει λίγο πολύ όλους... Είναι αριστοτέχνες στην τρομοκρατία, ακόμα κι όταν την ασκούν άτσαλα, και ηλίθια.
Μερικοί μιλάνε και για 3ο Παγκόσμιο, που θα ξεκινήσει από το Πακιστάν, στο οποίο έγινε η "επιχείρηση" για να ανοίξουν το δρόμο ώστε να του καταλογίσουν ένα σωρό πίπες.
Πλάκα έχει η γελοιογραφία...
Πάντως γίνεται χαμός απ'τα εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ.
(κάτι θα ανεβάσω σχετικά, αναμείνατε...)
Εχουν απορρίψει τελείως αυτό το εξεζητημένο ψέμα, το λένε psy op (ψυχολογική επιχείρηση) και επιβεβαιώνουν πολλοί και αξιόπιστοι ότι ο Μπιν Λάντεν (όπως έλεγα πριν γίνουν όλα αυτά) πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια, ή τέλη του 2001, ή αρχές του 2002. Παραπέρα δεν πήγε.
Η τρομοκρατία των "κακών φανατικών" δεν τους βγαίνει πια.
Ξέρουν ότι πολλοί στρέφουν το βλέμμα προς αυτούς για τις μεγαλύτερες/χειρότερες τρομοκρατικές ενέργειες... Πολύ φοβάμαι πως δεν θα τους απογοητεύσουν...
Θωρακιστείτε (ψυχολογικά τουλάχιστον) παιδιά... Νιώθω (όπως νιώθουν πολλοί, )ότι δε θα αργήσει να γίνει κάτι άγριο που θα μας ταρακουνήσει λίγο πολύ όλους... Είναι αριστοτέχνες στην τρομοκρατία, ακόμα κι όταν την ασκούν άτσαλα, και ηλίθια.
Μερικοί μιλάνε και για 3ο Παγκόσμιο, που θα ξεκινήσει από το Πακιστάν, στο οποίο έγινε η "επιχείρηση" για να ανοίξουν το δρόμο ώστε να του καταλογίσουν ένα σωρό πίπες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
Το 2001 στους δίδυμους, μέσα σε μια ημέρα "βρήκαν" τους ένοχους στην Αλ Καιντα και στον Λάντεν. Με την λογική του σοκ (γιατί όπως και να το κάνεις, ρίχνοντας δύο κτίρια - σύμβολα, και θυσιάζοντας μερικές χιλιάδες "δυτικούς" αθώους, ήταν σοκ για τα απαίδευτα μάτια).
Αυτό συντήρησε μια κατάσταση με "διορθωτικούς" πολέμους και κυνήγι μαγισσών- "τρομοκρατών" σε όλα τα πλάτη της γης (κυρίως δε σε Μ. Ανατολή & Ασία).
Επειδή αυτό τους τελείωσε, και μιας και αρκετός (λίγος ακόμα, αλλά πολύ περισσότερος από τότε) κόσμος δεν τσιμπάει πλέον, η επόμενη κίνηση θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή.
Ποιους ή ποιόν θα "ονοματίσουν" δεν ξέρω ακόμα.
Πιστεύω οτι θα πρέπει να αναμένουμε κάτι το πολύ εντυπωσιακό στο επόμενο διάστημα....
(τώρα γιατί δεν με τρομάζει, δεν ξέρω.....απλά το νιώθω έτσι).
Βίκυ, στείλε μερικά λινκς απο τα εναλλακτικά ΜΜΕ που λές να ρίξουμε μια ματιά...
Αυτό συντήρησε μια κατάσταση με "διορθωτικούς" πολέμους και κυνήγι μαγισσών- "τρομοκρατών" σε όλα τα πλάτη της γης (κυρίως δε σε Μ. Ανατολή & Ασία).
Επειδή αυτό τους τελείωσε, και μιας και αρκετός (λίγος ακόμα, αλλά πολύ περισσότερος από τότε) κόσμος δεν τσιμπάει πλέον, η επόμενη κίνηση θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή.
Ποιους ή ποιόν θα "ονοματίσουν" δεν ξέρω ακόμα.
Πιστεύω οτι θα πρέπει να αναμένουμε κάτι το πολύ εντυπωσιακό στο επόμενο διάστημα....
(τώρα γιατί δεν με τρομάζει, δεν ξέρω.....απλά το νιώθω έτσι).
Βίκυ, στείλε μερικά λινκς απο τα εναλλακτικά ΜΜΕ που λές να ρίξουμε μια ματιά...
- ArELa
- Founder-Administrator
Βάζω μέρος της αρθράκλας του Πολ Τζ. Γουάτσον εδώ, για πληρέστερη ενημέρωση.
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Wednesday, May 4, 2011
Top US government insider Dr. Steve R. Pieczenik, a man who held numerous different influential positions under three different Presidents and still works with the Defense Department, shockingly told The Alex Jones Show yesterday that Osama Bin Laden died in 2001 and that he was prepared to testify in front of a grand jury how a top general told him directly that 9/11 was a false flag inside job.
Pieczenik cannot be dismissed as a “conspiracy theorist”. He served as the Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations, Nixon, Ford and Carter, while also working under Reagan and Bush senior, and still works as a consultant for the Department of Defense. A former US Navy Captain, Pieczenik achieved two prestigious Harry C. Solomon Awards at the Harvard Medical School as he simultaneously completed a PhD at MIT.
Μετάφραση:
Paul Joseph Watson
Σημαντικός "εκ των έσω" κυβερνητικός, ο Δρ. Pieczenik. Είχε διάφορες σημαντικές θέσεις επιρροής κάτω από 3 διαφορετικούς Προέδρους και ακόμα δουλεύει στο Υπουργείο Αμυνας... ήταν σοκ όταν είπε στον Αλεξ Τζόουνς ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε το 2001 κι ότι ήταν έτοιμος να καταθέσει μπροστά σε ειδικό σώμα ενόρκων, για το πώς ένας Στρατηγός του είπε άμεσα ότι η πτώση των διδύμων ήταν δουλειά έκ των έσω, και άρα επίθεση που αποδόθηκε σε ξένες εθνικότητες (false flag)
Ο Pieczenik δεν μπορεί να απορριφθεί ως "συνωμοσιολόγος". Υπηρέτησε σαν Υφυπουργός Εσωτερικών σε 3 διαφορετικές κυβερνήσεις- του Νίξον, του Φορντ και του Κάρτερ, ενώ δούλεψε και υπό τον Ρήγκαν και τον πατέρα Μπους, και ακόμα εργάζεται ως σύμβουλος στο Υπουργείο Αμυνας. Είναι πρώην Πλοίαρχος του Ναυτικού και του έχουν απονεμηθεί 2 βραβεία Harry C. Solomon, στην Ιατρική του Χάρβαρντ, καθώς ολοκλήρωσε ταυτόχρονα ένα διδακτορικό και στο ΜΙΤ.
Τα υπόλοιπα, μαζί με τα σχετικά βίντεο
εδώ
http://www.prisonplanet.com/top-us-gove ... -flag.html
Περιττό να πω ότι ο 'Αλεξ έκανε κυριολεκτικά ΠΑΤΑΓΟ μ'αυτές τις εκπομπές του. Εκ της θέσης και της ιδιότητος του τύπου, οι δηλώσεις του οποίου είναι ΒΑΡΥΝΟΥΣΕΣ, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα που δεν μπορεί να αγνοήσει η Αμερική. Το γιατί βγήκε και τα είπε όλα αυτά, στοχοποιώντας εαυτόν ως πιθανό θύμα ξεπαστρέματος (πράγμα που συνηθίζουν οι μαύρες επιχειρήσεις της ΣΙΑ όταν αρχίζουν να βγαίνουν τέτοια πράγματα στη φόρα), είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς, και προβληματίζει πολλούς...
Τα σχετικά βίντεο εδώ (για όσους ξέρουν αγγλικά)
http://www.youtube.com/watch?v=xj0pM5Fo ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=TeMlL3AN ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5nSpWaN7 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=r36tfTsS ... r_embedded
Μέχρι το 7ο μέρος.
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Wednesday, May 4, 2011
Top US government insider Dr. Steve R. Pieczenik, a man who held numerous different influential positions under three different Presidents and still works with the Defense Department, shockingly told The Alex Jones Show yesterday that Osama Bin Laden died in 2001 and that he was prepared to testify in front of a grand jury how a top general told him directly that 9/11 was a false flag inside job.
Pieczenik cannot be dismissed as a “conspiracy theorist”. He served as the Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations, Nixon, Ford and Carter, while also working under Reagan and Bush senior, and still works as a consultant for the Department of Defense. A former US Navy Captain, Pieczenik achieved two prestigious Harry C. Solomon Awards at the Harvard Medical School as he simultaneously completed a PhD at MIT.
Μετάφραση:
Paul Joseph Watson
Σημαντικός "εκ των έσω" κυβερνητικός, ο Δρ. Pieczenik. Είχε διάφορες σημαντικές θέσεις επιρροής κάτω από 3 διαφορετικούς Προέδρους και ακόμα δουλεύει στο Υπουργείο Αμυνας... ήταν σοκ όταν είπε στον Αλεξ Τζόουνς ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε το 2001 κι ότι ήταν έτοιμος να καταθέσει μπροστά σε ειδικό σώμα ενόρκων, για το πώς ένας Στρατηγός του είπε άμεσα ότι η πτώση των διδύμων ήταν δουλειά έκ των έσω, και άρα επίθεση που αποδόθηκε σε ξένες εθνικότητες (false flag)
Ο Pieczenik δεν μπορεί να απορριφθεί ως "συνωμοσιολόγος". Υπηρέτησε σαν Υφυπουργός Εσωτερικών σε 3 διαφορετικές κυβερνήσεις- του Νίξον, του Φορντ και του Κάρτερ, ενώ δούλεψε και υπό τον Ρήγκαν και τον πατέρα Μπους, και ακόμα εργάζεται ως σύμβουλος στο Υπουργείο Αμυνας. Είναι πρώην Πλοίαρχος του Ναυτικού και του έχουν απονεμηθεί 2 βραβεία Harry C. Solomon, στην Ιατρική του Χάρβαρντ, καθώς ολοκλήρωσε ταυτόχρονα ένα διδακτορικό και στο ΜΙΤ.
εδώ
Περιττό να πω ότι ο 'Αλεξ έκανε κυριολεκτικά ΠΑΤΑΓΟ μ'αυτές τις εκπομπές του. Εκ της θέσης και της ιδιότητος του τύπου, οι δηλώσεις του οποίου είναι ΒΑΡΥΝΟΥΣΕΣ, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα που δεν μπορεί να αγνοήσει η Αμερική. Το γιατί βγήκε και τα είπε όλα αυτά, στοχοποιώντας εαυτόν ως πιθανό θύμα ξεπαστρέματος (πράγμα που συνηθίζουν οι μαύρες επιχειρήσεις της ΣΙΑ όταν αρχίζουν να βγαίνουν τέτοια πράγματα στη φόρα), είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς, και προβληματίζει πολλούς...
Μέχρι το 7ο μέρος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
ArELa έγραψε:Βάζω μέρος της αρθράκλας του Πολ Τζ. Γουάτσον εδώ, για πληρέστερη ενημέρωση.......................
εδώ
Μέχρι το 7ο μέρος.
Άρε Βίκυ, πάλι δουλειά για το σπιτι μου έβαλες .
Και δεν έχω προλάβει να τελειώσω ακόμα το χθεσινό του Icke...
- ArELa
- Founder-Administrator
Το 4ο μέρος των βίντεο, θα το ανεβάσω το συντομότερο.
Περίμενε αν θες πρώτα να το δεις. Αν τα αγγλικά σου είναι άρτια, δες τα όλα.
Καλός ο τύπος, αν και φίλα προσκείμενος στον πατέρα Μπους... βασικά πατριώτης (για την αμερική βέβαια) αλλά οι επισημάνσεις του είναι πραγματικά σωστές. (σε ευρύτερο πλαίσιο)
Περίμενε αν θες πρώτα να το δεις. Αν τα αγγλικά σου είναι άρτια, δες τα όλα.
Καλός ο τύπος, αν και φίλα προσκείμενος στον πατέρα Μπους... βασικά πατριώτης (για την αμερική βέβαια) αλλά οι επισημάνσεις του είναι πραγματικά σωστές. (σε ευρύτερο πλαίσιο)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SnowMan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Ξεκινησα να το ακουω τωρα και Θυμηθικα το τοπικ. Φανταζομαι πως μπορει να ενδιαφερουν αυτα που εχει να πει ο Μax (για οσους το πανε καλα στο listening )
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.