KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: KAΪΡΟ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 13:57

Δεν είναι κακό να επισημαίνεται η ηλίθια προπαγάνδα της παρακμής. Κι εγώ έχω ανεβάσει τη γελοιότητα με το γελάδι που κλάνει και "καταστρέφει την ατμόσφαιρα" πολλές φορές σε πολλά τόπικς. Το περίεργο εδώ, δεν είναι η προπαγάνδα, είναι το όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό του πληθυσμού που'χει μυαλά στα κάγκελα και ΧΑΦΤΕΙ αυτά τα εξαμβλώματα ασυζητητί, καταπίνει το δόλωμα hook line and sinker που λένε... Αυτό ακόμα δεν παύει να με αφήνει μαλάκα και να το κατατάσσω στα φαινόμενα προς μελέτη. Βλέποντας την ουγκ προπαγάνδα, προσπαθώ να εντοπίσω τα σημεία αυτά που τους κάνουν τέτοιο κλικ πια, ώστε να τους βάζουν στο mode του απόλυτου ενστερνισμού. Ακόμα δεν τα βρήκα...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Μαρ 2011, 14:04

ΙΟΝ και που να ξερες πόσες φορές μου έχουν προωθήσει με e-mail αυτό το βιντεάκι στα τελευταία 3 χρόνια.

Η λειψιδρία, η υπερθέρμανση του πλανήτη και το χρέος είναι ένα τρίπτυχο που σερβίρουν τα μέσα προπαγάνδας.

Εχουν και ένα κοινό αυτά τα 3. Την υποτιθέμενη συλλογική ευθύνη και ενοχή.

Η συλλογική ευθύνη έχει μεγάλη δύναμη εσωτερίκευσης και πολλοί τσιμπάνε.

Εσεις οι ιδεογραφίτες το έχετε δει πολλές φορές με τα σχόλια του.
Αλλά το θέμα το παρακολουθούν και άλλοι που έχουν δει 100 φορές αυτό το χαζοβίντεο αλλά δεν έχουν ακούσει την αντίθετη άποψη. Όπως δεν έχουν ακούσει την αντίθετη άποψη για την υπερθέρμανση και το χρέος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 03 Μαρ 2011, 14:18

.......................
Σαφώς και πρέπει να γνωρίζουμε τα μέσα της προπαγάνδας και πως λειτουργεί.
Το να την επαναλαμβάνουμε όμως
συνεχώς είναι σαν να παίζουμε το παιχνίδι τους.
Και οι ίδιοι έχουν σταματήσει να το προβάλουν και εμείς με τα απανωτά
ποσταρίσματα το επα-να-προωθούμε.
Ακόμα και δυσφημιστικά, δεν παύουμε να το προωθούμε.
Είμαι της άποψης να είμαστε πιο δημιουργικοί και να προβάλουμε
περισσότερο εκείνο που είναι χρήσιμο και αφυπνιστικό.

Η συνείδηση πάει εκεί μου στρέφουμε την προσοχή μας.
Alex collier: Because where focus goes, energy flows.

Αυτό από την στιγμή που για μένα η παραπάνω φράση
είναι απόλυτα κατανοητή στα τρίσβαθα της ψυχής μου και αποτελεί Νόμο
αποδέχομαι μόνο κατά ένα βαθμό την συνεχή εστίαση στην αρνητικότητα.
Το θεωρώ ξόδεμα χρήσιμης ενέργειας.
Βέβαια αυτή είναι η άποψη μου, ο κάθε ένας ας κάνει ότι νομίζει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 14:26

Mε τάπωσες. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 03 Μαρ 2011, 14:39

Μια επισήμανση μόνο ήθελα να κάνω.

Μου δίνει χαρά που με κατάλαβες. :lovey0:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Μαρ 2011, 15:08

Πάντως το θέμα που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή έβαλε σε δοκιμασία τα αντανακλαστικά μου.

Όταν έχεις την αντίθετη άποψη σε κάποιο θέμα όσο και αν τη στηρίζεις και αν την τεκμηριώνεις όλοι γύρω σου θυμώνουν.
Καμιά φορά η προπαγάνδα είναι τόσο δυνατή που δεν αφήνει χώρο για αντίθετες απόψεις αλλά ούτε καν για μία ψύχραιμη ανάλυση. Ούτε καν για ίσες αποστάσεις.

Και συ ΙΟΝ το έχεις ψάξει το θέμα και ξέρεις έχεις αναρτήσει και ένα πολύ σημαντικό βίντεο πάνω σε αυτό με διάρκεια 2 ωρών.

Αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και δεν πονηρεύεται. Ακόμα και τα πιό προοδευτικά άτομα τρώνε ότι τους σερβίρουν. Και μάλιστα κινητοποιούνται προς λάθος κατευθύνσεις.

Όταν έκανα αντίθετα σχόλια για το άλλο βίντεο με την αρκουδίτσα βρέθηκαν άτομα να με κατακεραυνώσουν ως αναίσθητη που δεν ενδιαφέρομαι για το περιβάλλον.

Κλείνοντας αυτή την παρένθεση επανέρχομαι στο θέμα των Αράβων. Η προπαγάνδα σε κάθε περίπτωση χτυπάτην ευαισθησία κάποιων ανθρώπων. Και μάλιστα τις πιό ευαίσθητες ομάδες και τους πιό φιλάνθρωπους.

Θυμάμαι φίλους που έβλεπαν το πουλί στον περσικό να στάζει πετρέλαιο και έκλαιγαν. Καταριώντουσαν τον εγκληματία Σαντάμ και ελεγαν ότι έπρεπε να κρεμαστεί.
Αλλά ούτε στον πιό πονηρό δεν πήγε ο νους του ότι όλα αυτά ήταν ένα μοντάζ από πλάνο πολλά χρόνια πριν και σε άλλη χώρα.

Και γω την πάτησα. Όπως την πάτησα όταν άκουσα για τις φιλανθρωπίες του Μπιλ Γκειτζ για τα κατακαημένα παιδάκια της αφρικής που πεινάνε και έδωσε αστρονομικά ποσά για τη ............σωτηρία τους. Αλλά ο τρόπος σωτηρίας των παιδιών αυτών μέσω της ευγονικής και των εμβολίων ούτε ο πιό διεστραμμένος δολοφόνος δεν μπορεί να υποψιαστεί.

Από την αρχή ζήτησα να δω τι θα έλεγε ο Αλεξ Τζοουνς. Αλλά και κείνος άργησε να πει μία γνώμη με βεβαιότητα.
Χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες. Και θα βγούν και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 15:21

doctormarkon έγραψε:Από την αρχή ζήτησα να δω τι θα έλεγε ο Αλεξ Τζοουνς. Αλλά και κείνος άργησε να πει μία γνώμη με βεβαιότητα.
Χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες. Και θα βγούν και άλλα στοιχεία στην επιφάνεια.
Oχι λάθος. Απ'την αρχή τοποθετήθηκε και μάλιστα εντόνως. Εγώ άργησα να ανεβάσω κάτι σχετικό. Έπρεπε να φέρω αρθράκλες που είχαν ανέβει αμέσως στο infowars να φανούν τα άμεσα αντανακλαστικά τους.

Στα άλλα συμφωνώ απολύτως. Για να γυρίσει ο εγκεφαλικός...ήλιος, θέλει δουλειά πολλή.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Μαρ 2011, 16:35

Είσα ότι είχε ανεβάσει ένα βίντεο σε 3 επεισόδια ότι τα ΜΜΕ δαιμονοποιούν τον Καντάφι.

Από κάτω στα σχόλια τον έκραζαν.

Στα επόμενα βίντεο τα σχόλια ήταν πιό ήπια αλλά και τα στοιχεία πιό τεκμηριωμένα και διασταυρωμένα.

Καλό αυτό.

Στα δικά σου βίντεο ο Greek Terminator έχει κάνει πολύ εύστοχα σχόλια.

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί μιλάει για Πέμπτη Φάλαγγα και τι είναι αυτό
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 16:38

O Greek Terminator απέχει γενικότερα από φόρα νομίζω- εχει στραφεί προς τα μέσα του, χωρίς να'χει γίνει εσωστρεφής. Στα βίντεο μου όντως βάζει θετικές παραμέτρους. Συχνά είναι και υπερβατικές ή "υπερφυσικές" όπως θα'λεγαν οι ορθολογιστές. Έχει πλάκα που άλλαξε το αβαταρ του...νομίζω ότι έβαλε τον καντάφι. Δεν διακρίνουν καλά τα κουρασμένα μου ματάκια, αλλά έτσι μου κάνει. χεχε
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Πέμ 03 Μαρ 2011, 17:03

Καλησπέρα σε όλη την ΙΔΕΟπαρέα :rose:
Αρ Ελα μου το βίντεο με τον James Corbett είναι το πλέον ολοκληρωμένο :worship: :worship: που έχεις ανεβάσει για την κατάσταση που επικρατεί στην Β.Αφρική και στην μέση ανατολή γενικότερα. (Γι' αυτό το έχω και παίζει στο κανάλι μου εδώ και 2 ημέρες - άν δεν έχω χάσει για άλλη μία φορά την αίσθηση του χρόνου :lol: -)

Υποκλίνομαι στις τοποθετήσεις της Dr (και τις δικές σου φυσικά). Δεν διέκρινα σε καμμία από αυτές διάθεση υπεράσπισης του Καντάφι ή διάθεση καταδίκης των λαϊκών εξεγέρσεων.

Απλώς βλέπετε τα γεγονότα από την σωστή θέση.

Επίσης βρήκα εύστοχη και την ανάλυση του Ίωνα Ρωμανού, του οποίου παρεπιπτόντως με ενθουσίασε η πλούσια θεματική επιστροφή του :dance: :xara:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 17:24

Oντως ο Κόρμπετ είναι τρομερό μυαλό, αναλυτάραρος, τον κυνήγησε το αμερικάνικο σύστημα σφοδρά γι'αυτό και την έκανε για Ιαπωνία. Του έγραψα ζητώντας του άδεια ν'ανεβάζω βίντεό του, και όχι μόνο μου'δωσε άδεια, μ'ευχαρίστησε κι από πάνω. Είναι καλός άνθρωπος και πολύ οξυδερκής. Οντως είναι μια από τις καλύτερες γεωπολιτικές αναλύσεις που έχω ανεβασει ΚαλΕλάκι μου και θ'ανεβάσω κι άλλες δικές του "εκθέσεις", όταν θα μπορέσω...

(Επίσης- offtopic- στο θέμα Codex Alimentarius κοίτα μια εργασία του Αιθερό μας που ανέβασα να πάθεις τον ντουβρουτζά σου... ξέρω ότι θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αυτή τη δουλειά του και αυτή την πτυχή του που επιτέλους ήταν καιρός να αποκαλύψω. )

Ο Ιων μας επέστρεψε ύστερα από αρκετές δοκιμασίες που πέρασε. Τώρα θέλω να πιστεύω -και ελπίζω και εύχομαι- ότι δεν θα ξαναδούμε τόσο μακρόχρονες απουσίες του. :xara:

Χαίρομαι που κι εσύ δε χάνεσαι τελείως στο διάστημα- (ξέρεις οτι λείπεις) - και επανακάμπτεις σε τακτά χρονικά διαστήματα... :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 03 Μαρ 2011, 18:12

doctormarkon έγραψε:Εγώ προσωπικά στηρίζω τον Καντάφι.
Tο περίεργο θα ήταν να μην τον στήριζες... Εδώ σε έχω ικανή να στηρίξεις αυτούς που θα κάψουν την Ελλάδα σε λίγες ημέρες όταν θα ψοφήσει ο πρώτος λαθρομετανάστης της Υπατίας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 03 Μαρ 2011, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσέχουμε τις εκφράσεις μας.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Μαρ 2011, 18:40

Έχει πλάκα που άλλαξε το αβαταρ του...νομίζω ότι έβαλε τον καντάφι. Δεν διακρίνουν καλά τα κουρασμένα μου ματάκια, αλλά έτσι μου κάνει. χεχε
Τα κουρασμένα σου ματάκια διακρίνουν θαυμάσια.
Ο Φώτης άλλαξε τιο αβαταρ του και έναλε τον Καντάφι σε νεαρή ηλικία.

Συνήθως είχε ελληνικά σύμβολα αλλά πιστεύω ότι το κάνει για σπάσιμο.

Δεν ξέρω τι εννοεί πέμπτη φάλαγγα.

Αλλά όπως είπα και πριν αυτό που γίνεται στη Λιβύη μοιάζει να είναι μέρος ενός ευρύτερου γεωπολιτικού σχεδίου που τα αποτελέσματα του απ ότι δείχνουν τα συμφραζόμενα δεν θα είναι καθόλου θετικά για τη χωρα μας.

Προσπαθώ να συνδέσω στην όλη ιστορία όλη την προπαγάνδα με τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης που κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση της στις διαφημίσεις της Vodafon. Την όλη συζήτηση με τις ΑΟΖ και κυρίως με το κοίτασμα Λεβιάθαν στο Λιβυκό πέλαγος κάτι που τώρα βγήκε στην επιφάνεια ενώ μεχρι χθες υπήρχε αμφισβήτηση της ύπαρξης του, κάτι φήμες οτι η Μέρκελ θέλει την Κρήτη, κάτι δηλώσεις της Ψαρούδα χρόνια πριν για μείωση των εθνικών συνόρων, κάτι δηλώσε ις της Στάη στο ράδιο ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με πολύ λιγότερα χρήματα και με πολύ μικρότερο χάρτη.

Αν όλα αυτά και πολλά ακόμα τα ενώσεις δεν βγαίνει τίποτα αισιόδοξο.

Ο Greek Terminator δείχνει να υποψιάζεται ότι η πτώση του Καντάφι δεν θα έχει καθόλου ευνοικές συνέπειες για τη χώρα μας λόγω μεγάλων ανακατατάξεων που θα φέρει σε όλη την περιοχή εις όφελος των μεγάλων δυνάμεων.

Αλλά δεν έχουμε συζητήσει να κάνει αναλύσεις για το πως βλέπει εκείνος τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 19:45

Το τόπικ παραμάκρυνε.
Το κλείδωσα και συνεχίζουμε εδώ

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 63#p131763
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Μαρ 2011, 19:45

Θα ανοίξω και πάλι μια παρένθεση για το πως βλέπουν τα διεθνή πρακτορεία το δικό μας κινημα δεν πληρώνω.
Reuters: “Απειλή για την Ελλάδα το «δεν πληρώνω»”
Το «δεν πληρώνω» απειλεί να εκτροχιάσει τις δημοσιονομικές προσπάθειες της Ελλάδας υποστηρίζει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters. Μάλιστα, ο συντάκτης του...
δημοσιεύματος είναι ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο συγκεκριμένο κίνημα, χαρακτηρίζοντάς το ως «πιο ύπουλο» από τις μεγάλες απεργίες ή τις βόμβες των αναρχικών. Το «δεν πληρώνω», αναφέρεται στο δημοσίευμα, στερεί έσοδα ζωτικής σημασίας από δημόσιες υπηρεσίες και υπηρεσίες μεταφορών.

Παρά τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα, συνεχίζει το δημοσίευμα, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αποδέχθηκε ότι κάποιες θυσίες είναι αναγκαίες ενώ οι αναταραχές ήταν μικρότερες από τις αναμενόμενες.
Ωστόσο, μία ομάδα πολιτών, που ολοένα και μετρά νέα μέλη, δείχνει το θυμό της μέσω της άρνησης καταβολής του αντιτίμου των διοδίων, του εισιτηρίου και των τελών για την κρατική τηλεόραση.
Πηγή: Newscode.gr
Ανοιξα αυτήν την παρένθεση εδώ για να δείξω πως περνά η παραπληροφόρηση μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ

Υπογραμμίζω το σημείο που λέει ότι οι Ελληνες αποδέχθηκαν τα μέτρα.

Εγιναν πολλές διαδηλώσεις που οι τελευταίες και της 5 Μαη ήταν ισοδύναμες σε ποσοστό πληθυσμού με αυτές της Αιγύπτου.
Αλλά αυτοί το...............βιολί τους. Όσος κόσμος και να κατέβει στους δρόμους οι Έλληνες θα αποδέχονται τα μέτρα.

Το Δεν πληρώνω γίνεται από μια ομάδα πολιτών ταραξιών και τζαμπατζήδων.
Και είναι επικίνδυνο λένε.

Μα ποτέ δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έχουν να πληρώσουν.

Αλλά δεν είναι το θέμα τα διόδια. Αλλά με πόσο ρηχό τρόπο περνάνε κάποια γεγονότα τα ΜΜΕ και αποπροσανατολίζουν.

Όταν ο ηγέτης έχει πλάτες και είναι ο Ανθρωπός τους, όποιο κίνημα εναντίον των μέτρων που επιβάλλει ή αγνοείται ή χαρακτηρίζεται σαν άδικο επικίνδυνο παράνομο και βέβηλο για τα ιερά συμφέροντα.

Όταν ο ηγέτης δεν είναι ο άνθρωπος τους πέφτει με ένα φύσημα του ανέμου και όταν αυτό δεν συμβεί υπάρχει και η επίθεση του ΝΑΤΟ.

Κατά τα διεθνή ΜΜΕ ο Καντάφι έγινε ξαφνικά ο αιμοσταγής δικτάτορας, αλλά και όσοι αντιδούν στα φασιστικα μέτρα Σοκ του ΓΑΠ που στερούν κάθε αξιοπρέπεια από πολλούς Ελληνες είναι τζαμπατζήδες, τρομοκράτες και επικίνδυνοι
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2011, 19:47

Είπαμε ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ. :hgamer3:

Συνεχίζουμε ΕΔΩ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 63#p131763 είπαμε... :help: :help: :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”