Το τσατισμένο msn
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Το τσατισμένο msn
Λοιπόν, παρ' ότι δεν περίμενα ποτέ να φτάσει ετούτη η μαύρη η ώρα, τελικά ίσως χρειαστεί να παραδεχτώ την άγνοιά μου και να ζητήσω τα φώτα σας. Ο υπολογιστής μου πλέον έχει τα windows7 και το msn έχει αρχίσει να μου ανάβει τα λαμπάκια. Όποτε συνδέομαι, με συνδέει με ονοματεπώνυμο (όπως είναι στο mail μου) και αρνείται κατηγορηματικά να μου επιτρέψει να του ξαναβάλω το ~Καρυάτιδα~ που είχε. Με παραπέμπει στα στοιχεία του mail μου κι αν αλλάξω τα εκεί στοιχεία, ξαφνικά θα πρέπει όλοι όσοι λαμβάνουν σοβαρά mail μου (πχ βιογραφικά) να βλέπουν το Καρυάτιδα και να ψάχνονται.
Έχετε καμιά πρόταση για να το διορθώσω ή να πετάξω το μπρίκι απ' το παράθυρο;
Έχετε καμιά πρόταση για να το διορθώσω ή να πετάξω το μπρίκι απ' το παράθυρο;
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Το τσατισμένο msn
Ανοιξε ένα νέο λογαριασμό στο msn σαν Καρυάτιδα και κράτησε τον άλλον με το κανονικό σου όνομα, μετά αποσύνδεσε τον από το msn (μην κάνεις log in με τον κανονικό σου στο msn).
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- Kariatida
Δηλαδή την πάτησα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Nightrider.
Εχεις την καινουργεια εκδοση του MSN?
Ο τηλεθεατής δεν είναι εγκληματίας, είναι το πρεζάκι της χιλιετίας.
- Kariatida
Παρ' ότι και το laptop και ο μεγάλος υπολογιστής έχουν το νέο msn, στο λάπτοπ που έχει xp δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ ο μεγάλος υπολογιστής με το windows 7 με παραπέμπει στα στοιχεία του mail. Ο πειρασμός είναι μεγάλος να γυρίσω τον μεγάλο υπολογιστή στα xp. Απ' ό,τι φαίνεται είναι το δυνατότερο λειτουργικό, τουλάχιστον είναι το μόνο που με συμπαθεί και το συμπαθώ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Εγώ τα windows 7 δεν τα συμπαθώ καθόλου.
Περιμένω τα επόμενα.
Εχω τα XP και μου αρέσουν πολύ.
Περιμένω τα επόμενα.
Εχω τα XP και μου αρέσουν πολύ.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- Kariatida
Μωρέ ας μην έβγαινε εκτός μάχης το τανκ (ο παλιός 11χρονος πισίς) και δεν θα βάζαμε άλλο λειτουργικό. Δυστυχώς ο υπολογιστής αυτός, παρ' ότι νεαρότερος του ενός χρόνου, έχει βγάλει τα απίστευτα θέματα. Μία με τα windows 7, μία με το msn, είναι και λίγο μυγιάγγιχτος του στυλ μετά τα 10 λεπτά σε απραξία κλείνει ολόκληρος και μετά όταν ξανανοίγεις κολλάει, και άλλα ωραία. Ήδη τον έχουμε πάει 2 φορές για σέρβις επειδή με το παραμικρό καίγεται.
Αλοίμονο στον πρώτο μας υπολογιστή που, μόλις τον ξεσφραγίσαμε αργούσε να πάρει μπρος και (στην εφηβεία γαρ) τοn έδειρα μέχρι να πάρει μπρος. Γενικότερα με το παραμικρό που έκανε τον έδερνα ή τον απειλούσα ότι θα τον δείρω και στα 11 χρόνια χάλασε 1 με 2 φορές. Ακόμα και τώρα ανοίγει, απλά δεν μπορεί να μπει στο internet λόγω πολύ πολύ μικρής μνήμης και λόγω του ότι πλέον δεν μπορούμε να του βρούμε ανταλλακτικά σε περίπτωση που "αρρωστήσει". Τέσπα, δεν έχω που δεν έχω υπομονή με τα μηχανήματα του "διαβόλου" (που λέει και η γιαγιά μου), έχω πέσει και στην περίπτωση του υπολογιστή, σιγά σιγά θ' αρχίσω τα λεξοτανίλ.
Αλοίμονο στον πρώτο μας υπολογιστή που, μόλις τον ξεσφραγίσαμε αργούσε να πάρει μπρος και (στην εφηβεία γαρ) τοn έδειρα μέχρι να πάρει μπρος. Γενικότερα με το παραμικρό που έκανε τον έδερνα ή τον απειλούσα ότι θα τον δείρω και στα 11 χρόνια χάλασε 1 με 2 φορές. Ακόμα και τώρα ανοίγει, απλά δεν μπορεί να μπει στο internet λόγω πολύ πολύ μικρής μνήμης και λόγω του ότι πλέον δεν μπορούμε να του βρούμε ανταλλακτικά σε περίπτωση που "αρρωστήσει". Τέσπα, δεν έχω που δεν έχω υπομονή με τα μηχανήματα του "διαβόλου" (που λέει και η γιαγιά μου), έχω πέσει και στην περίπτωση του υπολογιστή, σιγά σιγά θ' αρχίσω τα λεξοτανίλ.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ΧΡ και πάσης Ελλάδος, για να μην πω πάσης υφηλίου.
Κι η κόρη μου που έβαλε τα εφτάρια στον μεγάλο υπολογιστή του σπιτιού, κατεβάζει καντήλια.
Ευτυχώς όταν πήγα να πάρω λαπτοπ, (Νοέμβρη το 2008) παρ'όλο που λύσσαγε ο κόσμος με τα... σβήστα , βρήκα ένα τελευταίο που είχε τα ΧΡάκια επάνω και το πήρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου προτείνει ο Θέμης πάντως, Νένα μου. Δεν το βλέπω να το γυρνάς σε Καρυάτιδα αν δεν τα'χεις ήδη καταφέρει με τις προσπάθειες που σίγουρα έκανες.
Κι η κόρη μου που έβαλε τα εφτάρια στον μεγάλο υπολογιστή του σπιτιού, κατεβάζει καντήλια.
Ευτυχώς όταν πήγα να πάρω λαπτοπ, (Νοέμβρη το 2008) παρ'όλο που λύσσαγε ο κόσμος με τα... σβήστα , βρήκα ένα τελευταίο που είχε τα ΧΡάκια επάνω και το πήρα με συνοπτικές διαδικασίες.
Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου προτείνει ο Θέμης πάντως, Νένα μου. Δεν το βλέπω να το γυρνάς σε Καρυάτιδα αν δεν τα'χεις ήδη καταφέρει με τις προσπάθειες που σίγουρα έκανες.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν χρειαζεται ουτε να βαλεις ΧΡ ουτε να έχεις 2 λογαριασμους, απλα απεγκατεστησε το Windows Live Essentials απο τα windows 7 και βαλε την προηγουμενη εκδοση γιατι η καινουργεια δεν επιτρεπει πλεον να έχεις διαφορετικο ονομα στο msn.
Ο τηλεθεατής δεν είναι εγκληματίας, είναι το πρεζάκι της χιλιετίας.
- Kariatida
Υποκλίνομαι στη μεγαλοφυΐα σου otaku. Έπιασε!!!!!
Σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου
Σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου
- LoLitA
otaku έγραψε:Δεν χρειαζεται ουτε να βαλεις ΧΡ ουτε να έχεις 2 λογαριασμους, απλα απεγκατεστησε το Windows Live Essentials απο τα windows 7 και βαλε την προηγουμενη εκδοση γιατι η καινουργεια δεν επιτρεπει πλεον να έχεις διαφορετικο ονομα στο msn.
Να ένα καλό κόλπο να το ξέρει κανείς! Μπράβο Οτάκου (να κάτι που δε θα περίμενα ότι θα έλεγα)
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”