Το 80% των Ελλήνων (συμπεριλαμβάνω και τον μικροαστικό εαυτό μου) δεν συμφωνεί με τις απόψεις της Χ.Α.xifomaxos έγραψε:.panta, η Εκκλησία καλύτερα να μη μιλάει, έχουν γίνει πλέον γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούσε με την Τουρκοκρατία και η αντίθεσή της στην Επανάσταση του 1821..
Άρα οθρώς αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην διαδήλωση εναντίων της κάρτας του πολίτη.
Αφού θα κατέβει και η εκκλησία.....άσε καλύτερα....
Kal El σωστές οι διαπιστώσεις σου, αλλά από εκεί και πέρα ποιες είναι οι λύσεις που προτείνεις;;; Η ενσωμάτωση, η απέλαση;; Το 80% των Ελλήνων αυτή τη στιγμή συμφωνεί με τις απόψεις της Χ.Α. για τους ξένους: Έξω όλοι από την Ελλάδα! Δεν είναι μόνο η έλλειψη υποδομών, είναι η προκλητικότητά τους, η εγκληματικότητά τους, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Και εγώ δεν συμφωνώ σε πολλά με την Χ.Α. αλλά αυτή τη στιγμή η πολιτική της και οι θέσεις της είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα των μεταναστών... Και ίσως η επιστροφή σε ένα Ελληνοκεντρικό μοντέλο κράτους να μας έλυνε και άλλα προβλήματα..
H X.Α. συμφωνεί με το 80% των Ελλήνων στο θέμα των λαθρομεταναστών. Υπάρχει διαφορά.
Το οποίο ποσοστό (και εγώ μαζί ) θέλει να φύγουν οι εισβολείς /λαθρομετανάστες από την Ελλάδα.
Ας τους πάρουν να τους φροντίσουν αυτοί που έφαγαν τα ευρώ για τις υποδομές υποδοχής τους.
Ας τους πάρει ο Σόρος στην Ελβετία.
Ας πάνε στα Αραβικά Εμιράτα που έχει και έτοιμα τζαμιά και εργασίες για να δουλέψουν εφ όσων αυτό που ζητούν είναι η εργασία.
Υ.Γ.
Νίκο εξακολουθώ να βρίσκω πολύ διασκεδαστικές τις αναλύσεις σεντόνια που παραθέτεις.
Συνέχισε (εάν θέλεις και έχεις χρόνο) Μου φτιάχνεις την διάθεση ειλικρινά