Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Re: Για τις Αυτοδιοικητικές ΕΚΛΟΓΕΣ
Κάπου διάβασα οτι ο πρώτος διδάξας της αποχής ήταν ο Πόντιος Πιλάτος,με τα γνωστά αποτελέσματα......
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Βασούλα.
Και γω σήμερα αποχή. Συνειδητή αποχή.
Είχα ένα δίλημα να μαυρίσω το Σγουρό αλλά δεν γουστάρω να το ρίξω στο νεοδημοκράτη.
Τα ίδια σκατά και οι δύο.
Απέχω συνειδητά.
Αυτή τη φορά η αποχή θα είναι μεγαλύτερη.
Με τα πρώτα αποτελέσματα θα ξέρω πόσα ποσοστά παίρνει η αποχή και θα ειδοπουήσω.
Θα έχετε τα αποτελέσματα της αποχής από πρώτο χέρι.
Και έχω το Γαλάτσι απόψε..............Θέλεις αποτελέσματα πρώτο χέρι?
Και γω σήμερα αποχή. Συνειδητή αποχή.
Είχα ένα δίλημα να μαυρίσω το Σγουρό αλλά δεν γουστάρω να το ρίξω στο νεοδημοκράτη.
Τα ίδια σκατά και οι δύο.
Απέχω συνειδητά.
Αυτή τη φορά η αποχή θα είναι μεγαλύτερη.
Με τα πρώτα αποτελέσματα θα ξέρω πόσα ποσοστά παίρνει η αποχή και θα ειδοπουήσω.
Θα έχετε τα αποτελέσματα της αποχής από πρώτο χέρι.
Και έχω το Γαλάτσι απόψε..............Θέλεις αποτελέσματα πρώτο χέρι?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aμέ! Ολα τα θέλω
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εγώ δεν είχα κανένα δίλημμα. Οπως και στις προηγούμενες επαναλληπτικές εκλογές δεν πήγα ούτε και σε αυτές να ψηφίσω, γιατί μου είναι αδιάφορο το περιεχόμενο τους, το διακύβευμα τους και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Blue Ice
Mόνο που στην περίπτωσή μας οι απέχοντες δεν νίπτουν τις χείρες τους, αντιθέτως τις εκτείνουν με ανοιχτά τα δάκτυλα προς την κατεύθυνση της Βουλήςtotispap έγραψε:Κάπου διάβασα οτι ο πρώτος διδάξας της αποχής ήταν ο Πόντιος Πιλάτος,με τα γνωστά αποτελέσματα......
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κάτι έχω πάθει και συμφωνώ με την Ξιφομάχο.
Φούρνος γκρεμίστηκε και σε καλό να μας βγεί
Όσοι γύρισαν την πλάτη σήμερα έκαναν συνειδητή επιλογή.
- Μαζί τα φάγαμε γιατί μας ψηφίζατε τόσα χρόνια για να σας διορίζουμε.
- Ωραία λοιπόν αποχή τώρα γιατί δεν τα φάγαμε μαζί
- Για να μη λένε οι κουραδομηχανές ότι είμαστε άχρηστοι.
-Γιατί αν δεν διόριζε δεν θα έβρισκε ούτε τη δική του ψήφο στην κάλπη
-Γιατί κανείς δεν θέλει να ψηφίσει κόμματα που υποστηρίζουν το κεφάλαιο και χώνει το κουλό στις τσέπες μας και μας βρίζει και από πάνω
-Γιατί ότι λέει η Ν.Δ είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση γιατί αν ήταν υπέρ του μνημονίου η αποχή θα ήταν 95% και θα ψήφιζαν μόνοι τους τους εαυτούς τους και θα τους ψήφιζε το σόι τους.
Σε ένα blog το τρομακτικό έβριζε κάποιος την Κανέλη επειδή μίλαγε ενώ καλούσε τους ψηφοφόρους να απέχουν η να το ρίξουν άκυρο.
Πριν λίγες μέρες έγραψαν τα ΝΕΑ για δήθεν μυστικές συμφωνίες του ΚΚΕ με τη Ν.Δ και μιλούσαν για βρώμικο 89.
΄
Τότε ποια θα ήταν η ψήφος ευθύνης για ένα ψηφοφόρο του ΚΚΕ να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ?
Ε μα αυτό είναι λάσπη και εκβιασμός.
Όπως εκβιασμός είναι να μιλούν για ψηφο ευθύνης προς το ΠΑΣΟΚ όποιος ψηφίζει τους δοσίλογους είναι υπέυθυνος.
όποιος τους μαυρίζει η ρίχνει άκυρο ή κάνει αποχή είναι ανεύθυνος.
Πρόκειται για έναν εκβιασμό που υπακούει στη λογική του ΜΠΟΥΣ
όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας.
Και όποιος είναι μαζί μας....................μαζί τα φάγαμε και να πληρώσει
Γι αυτό και η αποχή είναι συνειδητή και υπεύθυνη
Δεν είναι από τεμπελιά.
Δεν είναι καναπές.
Το πολιτικό σύστημα μπάζει από παντού.
Αφού μας θεωρουν ενόχους επειδή τους ψηφίσαμε στο παρελθόν και λένε ότι μαζί τα φάγαμε, η αποχή είναι μία πολύ λογική απόφαση
Όσοι γύρισαν την πλάτη σήμερα έκαναν συνειδητή επιλογή.
- Μαζί τα φάγαμε γιατί μας ψηφίζατε τόσα χρόνια για να σας διορίζουμε.
- Ωραία λοιπόν αποχή τώρα γιατί δεν τα φάγαμε μαζί
- Για να μη λένε οι κουραδομηχανές ότι είμαστε άχρηστοι.
-Γιατί αν δεν διόριζε δεν θα έβρισκε ούτε τη δική του ψήφο στην κάλπη
-Γιατί κανείς δεν θέλει να ψηφίσει κόμματα που υποστηρίζουν το κεφάλαιο και χώνει το κουλό στις τσέπες μας και μας βρίζει και από πάνω
-Γιατί ότι λέει η Ν.Δ είναι απλά για εσωτερική κατανάλωση γιατί αν ήταν υπέρ του μνημονίου η αποχή θα ήταν 95% και θα ψήφιζαν μόνοι τους τους εαυτούς τους και θα τους ψήφιζε το σόι τους.
Σε ένα blog το τρομακτικό έβριζε κάποιος την Κανέλη επειδή μίλαγε ενώ καλούσε τους ψηφοφόρους να απέχουν η να το ρίξουν άκυρο.
Πριν λίγες μέρες έγραψαν τα ΝΕΑ για δήθεν μυστικές συμφωνίες του ΚΚΕ με τη Ν.Δ και μιλούσαν για βρώμικο 89.
΄
Τότε ποια θα ήταν η ψήφος ευθύνης για ένα ψηφοφόρο του ΚΚΕ να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ?
Ε μα αυτό είναι λάσπη και εκβιασμός.
Όπως εκβιασμός είναι να μιλούν για ψηφο ευθύνης προς το ΠΑΣΟΚ όποιος ψηφίζει τους δοσίλογους είναι υπέυθυνος.
όποιος τους μαυρίζει η ρίχνει άκυρο ή κάνει αποχή είναι ανεύθυνος.
Πρόκειται για έναν εκβιασμό που υπακούει στη λογική του ΜΠΟΥΣ
όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας.
Και όποιος είναι μαζί μας....................μαζί τα φάγαμε και να πληρώσει
Γι αυτό και η αποχή είναι συνειδητή και υπεύθυνη
Δεν είναι από τεμπελιά.
Δεν είναι καναπές.
Το πολιτικό σύστημα μπάζει από παντού.
Αφού μας θεωρουν ενόχους επειδή τους ψηφίσαμε στο παρελθόν και λένε ότι μαζί τα φάγαμε, η αποχή είναι μία πολύ λογική απόφαση
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Η Μόνη λύση είναι πλέον η πτώχευση,διαγραφή χρέους και επανεκκίνηση όλης της οικονομίας απο την αρχή.
(εγώ πάντως σπίτι κήρυξα ήδη πτώχευση,πρωτοπόρος πάντα........
(εγώ πάντως σπίτι κήρυξα ήδη πτώχευση,πρωτοπόρος πάντα........
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Spartan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Spartan
Ρε παιδιά μια ερώτηση ,είναι δυνατον με τόσο μικρό ποσοστό συμμετοχής να να βγάλουν περιφερειάρχες δημάρχους κ.α και να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένοι?Είναι δυνατόν με συμμετοχή 30% στην αθήνα μαζί με τα άκυρα και τα λευκά, όπως ακούω τώρα, να λένε οτι ο λαός τους δίνει εντολή?ήμαρτον ρε!!!
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών
"Συγχαρητήρια" στους Θεσσαλονικείς που εξέλεξαν το ΣΚΟΥΠΙΔΙ για Δήμαρχο. Όλη η πόλη ένας απέραντος σκουπιδοτενεκές με την ευγενική χορηγία του Αρχισκουπιδιού.
Θα πέσει πολύ γέλιο...
Θα πέσει πολύ γέλιο...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
χαχα ο σίγουρος συνδικαλιστής της π...ας Μίχας την έφαγε στον Πειραιά από τον γιαλαντζί Μιχαλολιάκο που ικέτευε να του επιτρέψουν να συμπεριλάβει ως δημοτικό σύμβουλο ένα από τα αλβανά. Δεν πειράζει, τώρα θα τον κάνει διευθυντή.
Όσο για τη Νικητούλα της ΠαΝτόρας, του γκιοζοφέρη και του "μεγάλου ορθόδοξου πατριώτη" την έφαγε από τον υποψήφιο του... Κουβέλη, τον ΠαΚαμίνη (άλλη τούλα κι αυτός).
Πρόσεξτε σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου στην Αθήνα:
Δήμαρχος: Πακιστανός Καμίνης
Αντιπολίτευση: Νικητούλα, Ψιψινούλα
Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ποδηλατάκιας, Στάθης Ψάλτης (συγγνώμη Πορτάλιου), Μιχαλολιάκος και... Κωνσταντίνου (Φύρερ εναντίον Ρεμαλομπύρερ).
Όσο για τη Νικητούλα της ΠαΝτόρας, του γκιοζοφέρη και του "μεγάλου ορθόδοξου πατριώτη" την έφαγε από τον υποψήφιο του... Κουβέλη, τον ΠαΚαμίνη (άλλη τούλα κι αυτός).
Πρόσεξτε σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου στην Αθήνα:
Δήμαρχος: Πακιστανός Καμίνης
Αντιπολίτευση: Νικητούλα, Ψιψινούλα
Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ποδηλατάκιας, Στάθης Ψάλτης (συγγνώμη Πορτάλιου), Μιχαλολιάκος και... Κωνσταντίνου (Φύρερ εναντίον Ρεμαλομπύρερ).
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Καλησπερα.Για το μονο που αισθανομαι δικαιομενος αποψε,ειναι οτι μαζι με τους πατριωτες Ελληνες,καταφεραμε και αποψε ο ελληνοφωνος αντ1 δεν ειχε το σχημα που παρεπεμπε στην Ελληνικη σημαια χωρις τον Σταυρο.
Σας ευχομαι αδερφια,καλη δυναμη στο σκοταδι και στον νεοταξικο χειμωνα που ερχεται.Η καυτη ανασα του σιωνισμου ειναι πανω μας.Ειλικρινα αδερφια δεν βλεπω καποια δυναμη που μπορει να μας βγαλει απο την καθοδικη πορεια στην αβυσο.Οι ραγιαδες ψηφισαν νεοφιλελευθερισμο και αριστερο διεθνισμο.Και το χειροτερο ειναι οτι σαπιζουμε μονοι μας μερα με την μερα.Πισω απο το προσωπειο των ανθρωπινων δικαιωματων των θολοκουλτουριαρεων,βρισκεται ο πιο σκληρος φασισμος και ρατσισμος που εχει υπαρξει ποτε.Αλλα αυτο οι ραγιαδες δεν μπορουν να το καταλαβουν ουτε καν να το διαισθανθουν.Ειμαστε κατω απο τον πιο σκληρο φασισμο,και αυτοι νομιζουν οτι εχουμε δημοκρατια.Θα παραδοσουμε την πατριδα μας στις δυναμεις του σκοτους,χωρις μια ντουφεκια? Μακαρι ΟΧΙ.Ο Θεος να μας βοηθησει.
Φιλικα
Ιωαννης
Σας ευχομαι αδερφια,καλη δυναμη στο σκοταδι και στον νεοταξικο χειμωνα που ερχεται.Η καυτη ανασα του σιωνισμου ειναι πανω μας.Ειλικρινα αδερφια δεν βλεπω καποια δυναμη που μπορει να μας βγαλει απο την καθοδικη πορεια στην αβυσο.Οι ραγιαδες ψηφισαν νεοφιλελευθερισμο και αριστερο διεθνισμο.Και το χειροτερο ειναι οτι σαπιζουμε μονοι μας μερα με την μερα.Πισω απο το προσωπειο των ανθρωπινων δικαιωματων των θολοκουλτουριαρεων,βρισκεται ο πιο σκληρος φασισμος και ρατσισμος που εχει υπαρξει ποτε.Αλλα αυτο οι ραγιαδες δεν μπορουν να το καταλαβουν ουτε καν να το διαισθανθουν.Ειμαστε κατω απο τον πιο σκληρο φασισμο,και αυτοι νομιζουν οτι εχουμε δημοκρατια.Θα παραδοσουμε την πατριδα μας στις δυναμεις του σκοτους,χωρις μια ντουφεκια? Μακαρι ΟΧΙ.Ο Θεος να μας βοηθησει.
Φιλικα
Ιωαννης
NEOΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΠΕΟΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ.. ΘΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ NA ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.
Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ.. ΘΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ NA ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.
Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...
- Blue Ice
doctor
Αφού έχουμε δημοκρατία που είναι τα δημοψηφίσματα;;; Όταν όλοι οι Έλληνες φωνάζαμε για δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, για το νόμο της ιθαγένειας, η κυβέρνηση ήταν κουφή. Οι πολιτικοί είναι οι πρώτοι που κατέλυσαν την Δημοκρατία...
Αφού έχουμε δημοκρατία που είναι τα δημοψηφίσματα;;; Όταν όλοι οι Έλληνες φωνάζαμε για δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, για το νόμο της ιθαγένειας, η κυβέρνηση ήταν κουφή. Οι πολιτικοί είναι οι πρώτοι που κατέλυσαν την Δημοκρατία...
- ArELa
- Founder-Administrator
Είμαι σίγουρη ότι η ερώτησή σου για τα δημοψηφίσματα Φωτεινή, είναι ρητορική.
Oι πολιτικοί-γραφειοκρατικά λαμόγια της ΕΕ, είναι αυτοί που έκαναν τη φασιστοεκκίνηση, περνώντας νόμους/κανονισμούς ερήμην όλων των ευρωπαϊκών λαών, περνώντας και τη συνθήκη της Λισαβόνας που ψηφίστηκε Δεκέμβρη του '09 (κι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι ότι έχουμε αυτό το σύνταγμα τώρα ) ενώ όλοι οι λαοί σε κάθε χώρα φώναζαν για δημοψήφισμα, δεν έγινε παρά μόνο στην Ιρλανδία που στον πρώτο γύρο είπαν "όχι" και στον δεύτερο (γιατί τα λαμόγια βρήκαν μια πρόφαση για να ξαναγίνει) ένα αναγκαστικό "ναι", ΑΦΟΥ είχαν φάει τον προπαγανδιστικό βομβαρδισμό-εκφοβισμό της αρκούδας από τα ΜΜΕ που δυστυχώς χειραγωγούν μυαλά σε μεγάλο βαθμό ακόμα.
Μη μιλάμε λοιπόν για Δημοκρατία, ούτε κατ'επίφασιν δηλαδή.
Η νέα λέξη που εμένα με καλύπτει τουλάχιστον, είναι φασιστοκρατία.
Νιώθω απόλυτα τον πόνο που έβγαλε ο Μακεδών μας, γράφοντας λίγο μετά τις εκλογές. Του βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι για την άμεση αντίδρασή του στον νεοταξιτικο Αντένα. :HELLO:
Δοκτορέσσα...
Oι πολιτικοί-γραφειοκρατικά λαμόγια της ΕΕ, είναι αυτοί που έκαναν τη φασιστοεκκίνηση, περνώντας νόμους/κανονισμούς ερήμην όλων των ευρωπαϊκών λαών, περνώντας και τη συνθήκη της Λισαβόνας που ψηφίστηκε Δεκέμβρη του '09 (κι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι ότι έχουμε αυτό το σύνταγμα τώρα ) ενώ όλοι οι λαοί σε κάθε χώρα φώναζαν για δημοψήφισμα, δεν έγινε παρά μόνο στην Ιρλανδία που στον πρώτο γύρο είπαν "όχι" και στον δεύτερο (γιατί τα λαμόγια βρήκαν μια πρόφαση για να ξαναγίνει) ένα αναγκαστικό "ναι", ΑΦΟΥ είχαν φάει τον προπαγανδιστικό βομβαρδισμό-εκφοβισμό της αρκούδας από τα ΜΜΕ που δυστυχώς χειραγωγούν μυαλά σε μεγάλο βαθμό ακόμα.
Μη μιλάμε λοιπόν για Δημοκρατία, ούτε κατ'επίφασιν δηλαδή.
Η νέα λέξη που εμένα με καλύπτει τουλάχιστον, είναι φασιστοκρατία.
Νιώθω απόλυτα τον πόνο που έβγαλε ο Μακεδών μας, γράφοντας λίγο μετά τις εκλογές. Του βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι για την άμεση αντίδρασή του στον νεοταξιτικο Αντένα. :HELLO:
Δοκτορέσσα...
Κάτι μου λέει ότι στα ΙΔΕΟ θα είναι πρωτοπόρα στην αρχή της νέας πολιτικής οπτικής και αντίδρασης, που θα ενώσει όλους μας ασχέτως ιδεολογίας, σε έναν κοινό και ζωτικής σημασίας σκοπό: Την αποτίναξη των φασιστών από το σβέρκο μας.Κάτι έχω πάθει και συμφωνώ με την Ξιφομάχο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Είπε κανείς για Δημοκρατία? χα χα χαdoctor
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
- Blue Ice
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!ArELa έγραψε: Κάτι μου λέει ότι στα ΙΔΕΟ θα είναι πρωτοπόρα στην αρχή της νέας πολιτικής οπτικής και αντίδρασης, που θα ενώσει όλους μας ασχέτως ιδεολογίας, σε έναν κοινό και ζωτικής σημασίας σκοπό: Την αποτίναξη των φασιστών από το σβέρκο μας.
Makedon σε ποιον λαό αναφέρεσαι;; Γιατί οι Έλληνες ούτε ηλίθιοι είναι, ούτε θα τελειώσουν...
Το καταλαβαίνω ότι είσαι θυμωμένος και εξοργισμένος αλλά τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν ευσταθούν.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Σήμερα έχει πορεία.
Στην επέτειο του Πολυτεχνίου άλλη πορεία.
Οι εκλογές συνεχίζονται στο δρόμο.
Εκανα αποχή γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να ψηφίσω πχ Κικίλια για να μαυρίσω το Σγουρό και να πω όχι στο μνημόνιο.
Και ποιός είπε ότι η Ν.Δ είναι αντιμνημονιακή?
Και τον Οκτώβρη πέρσυ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για σοσιαλιστικό επειδή είπε λεφτά υπάρχουν και πράγματι υπάρχουν αφού η κρίση είναι κρίση υπερσυσσώρευσης καφαλαίων που δεν βρίσκουν διέξοδο να τοποθετηθούν.
Ψηφισε ΠΑΣΟΚ ο κόσμος για να μη βγεί η Δεξιά.
Και καλοπέρασε.
Η Αποχή θριάμβευσε.
Και όλοι μιλούν και γι αυτήν.
Ο σκοπός είναι να χάσουν και οι δύο.
Αλλιώς θα υπάρχει μία αέναη εναλλαγή αυτών των δύο.
Η αποχή ήταν πολιτικό μήνυμα.
Δεν ξέρω πόσο νομιμοποιημένη είναι μία Κυβέρνηση που στην ουσία εκπροσωπεί μόνο το 10% του πληθυσμού.
Η δριαμβολογία είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αλλα λένε στην πλέμπα και άλλα κουβεντιάζουν μεταξύ τους
Στην επέτειο του Πολυτεχνίου άλλη πορεία.
Οι εκλογές συνεχίζονται στο δρόμο.
Εκανα αποχή γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να ψηφίσω πχ Κικίλια για να μαυρίσω το Σγουρό και να πω όχι στο μνημόνιο.
Και ποιός είπε ότι η Ν.Δ είναι αντιμνημονιακή?
Και τον Οκτώβρη πέρσυ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για σοσιαλιστικό επειδή είπε λεφτά υπάρχουν και πράγματι υπάρχουν αφού η κρίση είναι κρίση υπερσυσσώρευσης καφαλαίων που δεν βρίσκουν διέξοδο να τοποθετηθούν.
Ψηφισε ΠΑΣΟΚ ο κόσμος για να μη βγεί η Δεξιά.
Και καλοπέρασε.
Η Αποχή θριάμβευσε.
Και όλοι μιλούν και γι αυτήν.
Ο σκοπός είναι να χάσουν και οι δύο.
Αλλιώς θα υπάρχει μία αέναη εναλλαγή αυτών των δύο.
Η αποχή ήταν πολιτικό μήνυμα.
Δεν ξέρω πόσο νομιμοποιημένη είναι μία Κυβέρνηση που στην ουσία εκπροσωπεί μόνο το 10% του πληθυσμού.
Η δριαμβολογία είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αλλα λένε στην πλέμπα και άλλα κουβεντιάζουν μεταξύ τους
- Blue Ice
Προσωπικά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κατέβω σε πορεία κάτω από την σημαία της Αριστεράς. Και να δεις που η πορεία σήμερα δεν θα έχει επιτυχία. Ίσως κατέβει ο κόσμος στην πορεία του Πολυτεχνείου όταν προηγείται η Ελληνική Σημαία.
Σήμερα έχει δύο συγκεντρώσεις, όχι μία. Στις 6 το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, στις 5 τα πρωτοβάθμια σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι, η εξωκοινοβουλευτική αριστερά στο Πολυτεχνείο. ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικοί κατεβαίνουν με τα πρωτοβάθμια. Η κυβέρνηση έχει πάρει για άλλη μια φορά έκτακτα αστυνομικά μέτρα. Οπως έγραφε η Καθημερινή ...«η επιθυμία του Μαξίμου είναι να μην «παίξουν» σε ξένα δίκτυα ενημέρωσης εικόνες επεισοδίων από τους δρόμους της Αθήνας. Ενδεικτική είναι δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη συνάντηση με τους πρυτάνεις, ότι «είμαστε σε εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο και είναι πολλοί εκείνοι, που επιβουλεύονται την τύχη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο μέλλον».
Το ΚΚΕ για άλλη μια φορά ακολουθεί την αντιμαρξιστική και αντιλενινιστική πολιτική του. Στον χθεσινό Ριζοσπάστη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΟΕ, κατηγορώντας τους για ...σοσιαλδημοκράτες. Τα δε επιχειρήματα του ήταν γελοία και ακολουθούμενα από την κλασική γραφική πλέον φρασεολογία ...«οι λεγόμενοι αντικαπιταλιστές», «οι αυτοαποκαλούμενοι κομμουνιστές» κτλ. Το μικροαστικό ΚΚΕ, λοιπόν, η εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης του Δεκεμβρίου του 2008, στη συγκέντρωση του δεν θέλει τις άλλες δυνάμεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει όταν θα φτάσει στο Σύνταγμα η πορεία από το Πολυτεχνείο.
Ανθιμε Θεσσαλονίκης....τον ήπιες Ο Μπουτάρης είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί ο πασπαρόγατος!!!!!
Το ΚΚΕ για άλλη μια φορά ακολουθεί την αντιμαρξιστική και αντιλενινιστική πολιτική του. Στον χθεσινό Ριζοσπάστη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΟΕ, κατηγορώντας τους για ...σοσιαλδημοκράτες. Τα δε επιχειρήματα του ήταν γελοία και ακολουθούμενα από την κλασική γραφική πλέον φρασεολογία ...«οι λεγόμενοι αντικαπιταλιστές», «οι αυτοαποκαλούμενοι κομμουνιστές» κτλ. Το μικροαστικό ΚΚΕ, λοιπόν, η εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης του Δεκεμβρίου του 2008, στη συγκέντρωση του δεν θέλει τις άλλες δυνάμεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει όταν θα φτάσει στο Σύνταγμα η πορεία από το Πολυτεχνείο.
Ανθιμε Θεσσαλονίκης....τον ήπιες Ο Μπουτάρης είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί ο πασπαρόγατος!!!!!
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Χεχ, Νικόλαε παιδί μου ...ίσως να μην είναι ακριβώς έτσιClash έγραψε:Ανθιμε Θεσσαλονίκης....τον ήπιες Ο Μπουτάρης είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί ο πασπαρόγατος!!!!!
Όπως και να έχει, θα φανεί μέσα στα επόμενα 3,5 χρόνια
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
χεχε καρυπ
δεν προλαβαμε να πιουμε μπυρα κοκκινη βεργινα στην Αγιου Παυλου...θα παμε στην κεμαλ ατατουρκ σοκακ
κανενα προβλημα
το γνωστο ασμα εγνατιας 406 θα τραγουδιεται πλεον...ισμετ ινονου 406 τρεχα ταξιτζη μου πριν να φεξειιιιιι
αυτη η σκυθρωπη βυζαντινοπρεπεια ειχε κουρασει τους θεσαλλονικεις...και ψηφισαν ενα πολυχρωμο
εναλλακτικο ονειρο ....εβιβα ρεμπετες εβιβα παιδιαααα
δεν προλαβαμε να πιουμε μπυρα κοκκινη βεργινα στην Αγιου Παυλου...θα παμε στην κεμαλ ατατουρκ σοκακ
κανενα προβλημα
το γνωστο ασμα εγνατιας 406 θα τραγουδιεται πλεον...ισμετ ινονου 406 τρεχα ταξιτζη μου πριν να φεξειιιιιι
αυτη η σκυθρωπη βυζαντινοπρεπεια ειχε κουρασει τους θεσαλλονικεις...και ψηφισαν ενα πολυχρωμο
εναλλακτικο ονειρο ....εβιβα ρεμπετες εβιβα παιδιαααα
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Φοβερός μετεκλογικός σχολιασμός, Μπάρνι μας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ μπορεί να θεωρείται ο κερδισμένος των αυτοδιοικητικών εκλογών.
- Κέρδισε 8/13 περιφέρειες και τις Αθήνα-Θεσσαλονίκη μετά από 24 -αν δεν κάνω λάθος- χρόνια.
- Φρόντισε επίσης να δώσει για μία ακόμη φορά σαφές στίγμα του νέου ιδεολογήματός του επιλέγοντας τον ανθέλληνα Μπουτάρη και τον λαθρομεταναστολάγνο Καμίνη για τις δημαρχίες των 2 μεγαλύτερων πόλεων.
- Δεν πτοήθηκε από την αποχή. Κάθε άλλο. Η αποχή τους έδωσε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις ψήφους των, λίγων μεν υπαρκτών δε, εκλογέων λαθρομεταναστών.
Όταν μιλάμε για αναμετρήσεις που κρίθηκαν με οριακές διαφορές, τότε έστω και αυτές οι λίγοι λαθρο-ψήφοι έχουν μεγάλη σημασία.
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν εξαργύρωσε πολύ νωρίς το λαθρονομοσχέδιο που επέβαλλε τον περασμένο Μάρτιο.
- Προετοίμασε κατάλληλα το έδαφος για τις μελλοντικές συμμαχίες (διότι η αυτοδυναμία πλέον δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση) με τις εφεδρείες του.
Η Δημοκρατική Αριστερά στήριξε Καμίνη-Μπουτάρη, και ο υποψήφιος της στην περιφέρεια Αττικής ο Ψαριανός στήριξε ευθέως Σγουρό στον β' γύρο.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι στήριξαν Καμίνη και στον β' γύρο Μπουτάρη-Μπόλαρη.
Η Ντόρα στήριξε Μπουτάρη, όπως ο ίδιος ομολόγησε εμμέσως ευχαριστώντας την για την βοήθειά της. Προφανώς το ίδιο θα συνέβη και με τον Τατούλη ο οποίος είναι γνωστός Ντορικός.
Το ΛΑΟΣ όντας στην δυσκολότερη θέση απ'όλους προσπάθησε να πατήσει σε 2 βάρκες. Από την μία στήριξε τους υποψηφίους της ΝΔ στις 3 μεγάλες πόλεις, αλλά συγχρόνως στήριξε Τατούλη και στον β' γύρο Σγουρό.
Τόσο η Ντόρα όσο και το ΛΑΟΣ είχαν βέβαια ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους υπερψηφίζοντας το μνημόνιο, ενώ ο Καρατζαφέρης μιλά όλο και πιο συχνά για οικουμενική κυβέρνηση προετοιμάζοντας το έδαφος.
Ο νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, αρχηγός του κόμματος Δράση, είχε επίσης στηρίξει Καμίνη-Μπουτάρη ενώ δήλωσε και περιχαρής από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ντόρα, ΛΑΟΣ, Μάνος, Οικολόγοι, Κουβέλης... Υπάρχουν μπόλικοι πρόθυμοι δοσίλογοι...
Συγχρόνως βγήκε ο γνωστός Ντομινίκ Στρος-Καν (το ότι είναι Εβραίος είναι απλή σύμπτωση) και δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός κατάλαβε το πρόγραμμα του ΔΝΤ!!!
Φάτε στην μάπα και λίγο Κάτια Μακρή, Όλγα Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή, Τσίμα, Κώνστα κτλ το βράδυ στις ειδήσεις των 8... και όλα καλά...
Όπως και να το κάνουμε, το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ισχυρό.
Αλλά η Ιστορία έχει δείξει ότι οι κυριότεροι λόγοι (εκτός του πολέμου) για την κατάρρευση των κατεστημένων είναι η αλαζονία, η απομάκρυνση από την κοινωνία και η διαφθορά.
Και τα τρία αυτά συμβαίνουν σήμερα....
Υ.Γ: Η ΝΔ είναι άλλη ιστορία... να την κλαίνε οι ρέγγες... αν και ούτε αυτές δεν θα καταδέχονται να ασχοληθούν μαζί της σε λίγο...
- Κέρδισε 8/13 περιφέρειες και τις Αθήνα-Θεσσαλονίκη μετά από 24 -αν δεν κάνω λάθος- χρόνια.
- Φρόντισε επίσης να δώσει για μία ακόμη φορά σαφές στίγμα του νέου ιδεολογήματός του επιλέγοντας τον ανθέλληνα Μπουτάρη και τον λαθρομεταναστολάγνο Καμίνη για τις δημαρχίες των 2 μεγαλύτερων πόλεων.
- Δεν πτοήθηκε από την αποχή. Κάθε άλλο. Η αποχή τους έδωσε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις ψήφους των, λίγων μεν υπαρκτών δε, εκλογέων λαθρομεταναστών.
Όταν μιλάμε για αναμετρήσεις που κρίθηκαν με οριακές διαφορές, τότε έστω και αυτές οι λίγοι λαθρο-ψήφοι έχουν μεγάλη σημασία.
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν εξαργύρωσε πολύ νωρίς το λαθρονομοσχέδιο που επέβαλλε τον περασμένο Μάρτιο.
- Προετοίμασε κατάλληλα το έδαφος για τις μελλοντικές συμμαχίες (διότι η αυτοδυναμία πλέον δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση) με τις εφεδρείες του.
Η Δημοκρατική Αριστερά στήριξε Καμίνη-Μπουτάρη, και ο υποψήφιος της στην περιφέρεια Αττικής ο Ψαριανός στήριξε ευθέως Σγουρό στον β' γύρο.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι στήριξαν Καμίνη και στον β' γύρο Μπουτάρη-Μπόλαρη.
Η Ντόρα στήριξε Μπουτάρη, όπως ο ίδιος ομολόγησε εμμέσως ευχαριστώντας την για την βοήθειά της. Προφανώς το ίδιο θα συνέβη και με τον Τατούλη ο οποίος είναι γνωστός Ντορικός.
Το ΛΑΟΣ όντας στην δυσκολότερη θέση απ'όλους προσπάθησε να πατήσει σε 2 βάρκες. Από την μία στήριξε τους υποψηφίους της ΝΔ στις 3 μεγάλες πόλεις, αλλά συγχρόνως στήριξε Τατούλη και στον β' γύρο Σγουρό.
Τόσο η Ντόρα όσο και το ΛΑΟΣ είχαν βέβαια ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους υπερψηφίζοντας το μνημόνιο, ενώ ο Καρατζαφέρης μιλά όλο και πιο συχνά για οικουμενική κυβέρνηση προετοιμάζοντας το έδαφος.
Ο νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, αρχηγός του κόμματος Δράση, είχε επίσης στηρίξει Καμίνη-Μπουτάρη ενώ δήλωσε και περιχαρής από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ντόρα, ΛΑΟΣ, Μάνος, Οικολόγοι, Κουβέλης... Υπάρχουν μπόλικοι πρόθυμοι δοσίλογοι...
Συγχρόνως βγήκε ο γνωστός Ντομινίκ Στρος-Καν (το ότι είναι Εβραίος είναι απλή σύμπτωση) και δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός κατάλαβε το πρόγραμμα του ΔΝΤ!!!
Φάτε στην μάπα και λίγο Κάτια Μακρή, Όλγα Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή, Τσίμα, Κώνστα κτλ το βράδυ στις ειδήσεις των 8... και όλα καλά...
Όπως και να το κάνουμε, το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ισχυρό.
Αλλά η Ιστορία έχει δείξει ότι οι κυριότεροι λόγοι (εκτός του πολέμου) για την κατάρρευση των κατεστημένων είναι η αλαζονία, η απομάκρυνση από την κοινωνία και η διαφθορά.
Και τα τρία αυτά συμβαίνουν σήμερα....
Υ.Γ: Η ΝΔ είναι άλλη ιστορία... να την κλαίνε οι ρέγγες... αν και ούτε αυτές δεν θα καταδέχονται να ασχοληθούν μαζί της σε λίγο...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κασσανδρε.
Πως κρίνεις την είσοδο στο Δήμο του δικού σου κόιμματος αλλά σε συνδυασμό με την είσοδο του Πέτρου Κωνσταντίνου αλλά και τις έδρες του ΚΚΕ?
Όλα αυτά στο σύνολό τους δεν σηματοδοτούν μία στροφή σε μικρότερα κόμματα?
Και αφού ο κόσμος στράφηκε σε μικρότερα κόμματα είτε ακροδεξιά είτε ακροαριστερά είτε ΚΚΕ γιατί στο δεύτερο γύρο θα έπρεπε να πάει να ψηφίσει ένα από τα δύο μεγάλα και πάλι?
Να υποστηρίξει και πάλι έναν από τους δύο? Και ποιόν? και γιατί?
Πάλι το ίδιο τρυπάκι?
Στον πρώτο γύρο δεν έκανα αποχή και ψήφισα τον Παφίλη
Έτσι και άλλοι ανέβασαν ακόμα μικρότερα κόμματα τα εξωκοινοβουλευτικά ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις πάντα.
Τώρα γιατί θα έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στα δύο όμοια κόμματα που τα έχουν σιχαθεί?
Πως κρίνεις την είσοδο στο Δήμο του δικού σου κόιμματος αλλά σε συνδυασμό με την είσοδο του Πέτρου Κωνσταντίνου αλλά και τις έδρες του ΚΚΕ?
Όλα αυτά στο σύνολό τους δεν σηματοδοτούν μία στροφή σε μικρότερα κόμματα?
Και αφού ο κόσμος στράφηκε σε μικρότερα κόμματα είτε ακροδεξιά είτε ακροαριστερά είτε ΚΚΕ γιατί στο δεύτερο γύρο θα έπρεπε να πάει να ψηφίσει ένα από τα δύο μεγάλα και πάλι?
Να υποστηρίξει και πάλι έναν από τους δύο? Και ποιόν? και γιατί?
Πάλι το ίδιο τρυπάκι?
Στον πρώτο γύρο δεν έκανα αποχή και ψήφισα τον Παφίλη
Έτσι και άλλοι ανέβασαν ακόμα μικρότερα κόμματα τα εξωκοινοβουλευτικά ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις πάντα.
Τώρα γιατί θα έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στα δύο όμοια κόμματα που τα έχουν σιχαθεί?
- Blue Ice
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό:
Από τη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών
Περιφερειακές εκλογές
Γραμμένοι ( ) Α Κυριακή 9.819.026 Β Κυριακή :8.991.156 Διαφορά 827.870
Δημοτικές εκλογές
Γραμμένοι ( ) Α Κυριακή 9.836.711 Β Κυριακή :7.827.192 Διαφορά : 2.009.519
Που πήγαν αυτοί οι εγγεγραμένοι στους εκλογικούς καταλόγους μέσα σε μια εβδομάδα;;;;
Από τη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών
Περιφερειακές εκλογές
Γραμμένοι ( ) Α Κυριακή 9.819.026 Β Κυριακή :8.991.156 Διαφορά 827.870
Δημοτικές εκλογές
Γραμμένοι ( ) Α Κυριακή 9.836.711 Β Κυριακή :7.827.192 Διαφορά : 2.009.519
Που πήγαν αυτοί οι εγγεγραμένοι στους εκλογικούς καταλόγους μέσα σε μια εβδομάδα;;;;