Clash έγραψε:Ρε συ δεν ήθελα να χλευάσω.
καλα καλά
Αλλωστε ξέρω ότι σου αρέσουν τέτοια θέματα και δεν γουστάρω να σου τη σπάω σαν το γέρο του Μάπετ Σόου. Αρκεί βέβαια, να μην θέλεις με το ζόρι να πιστέψω διάφορα περίεργα πράγματα
Δεν είπα βρε ζούδι πιο πάνω ότι δεν ζορίζω κανέναν και για τίποτα;
Τι θες δηλαδή να στο υπογράψω με αίμα?
και αν έχω άλλη άποψη να μην αρχίζεις τα ...«είσαι νεοταξίτης», «είσαι παλαιοταξίτης», «είσαι αταξίτης»
Όταν εμπλέκεις τα υπερβατικά/μεταφυσικά/ουφονικά/ερπετοειδικά σε μια πολιτική ανάλυση, είσαι ντιρλαντα ντιρλανταντα και αυτό φάνηκε σε πρόσφατο ΔΙΚΟ σου τόπικ, το οποίο προφανώς άνοιξες για να μας πεις ότι λέμε μπούρδες, επειδή αναφερόμαστε (σε άλλα τόπικς) το τονίζω και σε πράγματα έξω απ'την καθημερινή γραμμή. Η μπούρδα στην προκειμένη είναι το κεφαλοκλείδωμα της αχταρμοποίησης που επιχειρείς να κάνεις. Όταν μιλάμε πολιτικά, δεν εμπλέκουμε τα άλλα καλό μου, εσύ το επιδίωξες αυτό και στο ξαναλέω κι εδώ, μάθε να διαχωρίζεις. Όσο δε θα μπαίνεις στη λογική του διαχωρισμού για να μη μπλέκουμε τις βούρτσες με τις λούτσες, τόσο θα σε λέω ντιρλαντα του αχταρμά. Κατά τα λοιπά, σε ό,τι αφορά τις παγειωμένες (γειωμένες και στεγανοποιημένες σε ιδεολογιάρικα κλισεδάκια) πολιτικές σου θέσεις, εμμένω στον χαρακτηρισμό "συντηρούκλα του κερατά"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Νεοταξίτη θα σε πω μόνον εάν σε δω να υποστηρίζεις την ε(α)λιτ. Μέχρι στιγμής πας να το ψιλοκάνεις (γιατί κατάπιες τις αηδίες που πασάρουν) με τους διδύμους, αλλά το αντιπαρέρχομαι.
Τι είναι αυτό το subscribe?
Πατάς ένα κουμπί... όχι ρε για να βγει η χοντρή
πατάς ένα κουμπί που λέει subscribe μέσα στο κανάλι, και τότε βγαίνει στο πεδίο subscriptions του καναλιού σου, ό,τι νεότερο ανεβάζει αυτός που του'χεις πατήσει το κουμπί. Γίνεσαι δηλαδή συνδρομητής.
(μην απαντήσεις στο δεύτερο quote, αφ'ενός πλακίτσα έκανα, αφ'ετέρου το θέμα εδώ είναι άλλο. Αν θες να το συζητήσεις, πιάσε καμιά ατάκα από 'δω και κανε την quote στο εν λόγω τόπικ
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)