«Η Ευρώπη θα γίνει Αφρική»
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 348 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: «Η Ευρώπη θα γίνει Αφρική»
Το μεταναστευτικό και τα ναρκωτικά είναι δύο προβλήματα που μοιάζουν μεταξύ τους. Γιατί τελικά αυτό που βλέπουμε είναι το κατουρημένο πρεζόνι και το αφγανοπουλάκι που ετοιμάζει το λουκούλειο γεύμα του σε ένα τρισάθλιο παράπηγμα. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται κάποιοι......άλλοι. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα κυκλώματα επαιτείας. Μπροστά βγαίνει η ξαθλίωση. Πίσω κρύβονται τα κουστούμια και οι αστραφτερές λιμουζίνες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Και η παραλιακή θα γίνει υπόγεια.
Για να μην ανακατεύεται η ελληνική πλέμπα με την αραβική χλίδα που θα είναι για λίγους και εκλεκτούς.
Τέρμα οι βολτούλες, τέρμα τα μπάνια.
Το πρόβλημα ήταν οι μετανάστες? Η που δεν θα έχουμε σε λίγο πρόσβαση στις ομορφιές της χώρας μας.
Σε λίγο για μας Ελλάδα θα είναι οι 4 γκρίζοι τοίχοι ενός γραφείου, το κυκλοφοριακό χάος, το νέφος, το άγχος, το φοροκυνηγητό, η τρεχάλα. Ολα τα ωραία θα είναι για τους λεφτάδες πλέον και μεις θα τα βλέπουμε και θα γλυφόμαστε.
Αλλά ο "Εθνικιστής" κολοτούμπας Καρατζαφύρερ όταν οι άραβες είναι μετανάστες ουρλιάζει, όταν έρχονται σαν αφεντικά τους προσκυνάει.
Σε λίγο θα προσευχεται στον Αλλάχ 5 φορές τη μέρα τουρλώνοντας το ποπό στον ουρανό και τη μούρη στο χώμα όπως λέει και ο Καρύπης
Για να μην ανακατεύεται η ελληνική πλέμπα με την αραβική χλίδα που θα είναι για λίγους και εκλεκτούς.
Τέρμα οι βολτούλες, τέρμα τα μπάνια.
Το πρόβλημα ήταν οι μετανάστες? Η που δεν θα έχουμε σε λίγο πρόσβαση στις ομορφιές της χώρας μας.
Σε λίγο για μας Ελλάδα θα είναι οι 4 γκρίζοι τοίχοι ενός γραφείου, το κυκλοφοριακό χάος, το νέφος, το άγχος, το φοροκυνηγητό, η τρεχάλα. Ολα τα ωραία θα είναι για τους λεφτάδες πλέον και μεις θα τα βλέπουμε και θα γλυφόμαστε.
Αλλά ο "Εθνικιστής" κολοτούμπας Καρατζαφύρερ όταν οι άραβες είναι μετανάστες ουρλιάζει, όταν έρχονται σαν αφεντικά τους προσκυνάει.
Σε λίγο θα προσευχεται στον Αλλάχ 5 φορές τη μέρα τουρλώνοντας το ποπό στον ουρανό και τη μούρη στο χώμα όπως λέει και ο Καρύπης
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ανοιξε νέο νήμα για την επένδυση από το Καταρ στην περιοχή του Ελληνικού κι κάνω μία ερώτηση.
Δας πειράζει περισσότερο το λούμπεν Ισλάμ ή το Ισλάμ των επενδυτών?
Δας πειράζει περισσότερο το λούμπεν Ισλάμ ή το Ισλάμ των επενδυτών?
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Μεγάλη συμπάθεια προς τους Αφγανούς έχετε μερικοί εδώ μέσα... Δεν τους έχετε ζήσει από κοντά για να δείτε τι ζώα είναι... Αδίσταχτοι εγκληματίες,ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών και σχηματίζουν μεγάλες ομάδες και επιτίθονται σε άλλους ολιγάριθμους μετανάστες με σκοπό να τους σκοτώσουν. Ρατσιστές και φανατικοί ως εκεί που δεν παίρνει κυνηγούν ανηλεώς τους ομόθρησκούς τους και απείρως πιο εξαθλιωμένους Σομαλούς.
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την καραμέλα της εξαθλίωσης, σας πληροφορώ πως πριν από αυτούς είχαμε στις ίδιες συνθήκες Κούρδους για 10 χρόνια... Δεν πείραξαν ποτέ άνθρωπο, δεν ενόχλησαν....
Μετά λοιπόν από αυτή την επαφή με τους Αφγανούς δεν με ενδιαφέρει ακόμα και αν το ισοπεδώσει το Αφγανιστάν η Αμερική. Θα γλιτώσουμε από τους Ταλιμπάν.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το Ιράν, αρκετοί υπήκοοι του οποίου βρίσκονται στην Ελλάδα και εγκληματούν συνεχώς. Μετά από 2.500 χρόνια οι Πέρσες -σε νέα πιο καταπιεστική, δεσποτική και απάνθρωπη έκδοση - θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν απέναντι στην Ευρώπη.... Τα μούτρα τους θα φάνε πάλι...
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την καραμέλα της εξαθλίωσης, σας πληροφορώ πως πριν από αυτούς είχαμε στις ίδιες συνθήκες Κούρδους για 10 χρόνια... Δεν πείραξαν ποτέ άνθρωπο, δεν ενόχλησαν....
Μετά λοιπόν από αυτή την επαφή με τους Αφγανούς δεν με ενδιαφέρει ακόμα και αν το ισοπεδώσει το Αφγανιστάν η Αμερική. Θα γλιτώσουμε από τους Ταλιμπάν.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το Ιράν, αρκετοί υπήκοοι του οποίου βρίσκονται στην Ελλάδα και εγκληματούν συνεχώς. Μετά από 2.500 χρόνια οι Πέρσες -σε νέα πιο καταπιεστική, δεσποτική και απάνθρωπη έκδοση - θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν απέναντι στην Ευρώπη.... Τα μούτρα τους θα φάνε πάλι...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Φωτεινή ερώτηση:
Πότε έμαθες για την ύπαρξη των αφγανών?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ξιφομαχίνα.
Ιρανοί δεν υπάρχουν πολλοί. Τώρα είναι ελάχιστοι.
Μετά τον πόλεμο που ετοιμάζουν στο Ιραν θα γίνει το έλα να δείς.
Και η Ελλάδα πρώτο πρώτο προσκοπάκι του Ισραήλ στον πόλεμο αυτό.
Μετά θα έρθει το κύμα..................Όπως και οι Αφγανοί
Γι αυτό στην επόμενη πορεία που θα γίνει ενάντια στον πόλεμο να είσαι εκεί.............................!!!!!!!!!!!!!!!!
Η συμπάθεια προς όλους αυτούς είναι ταξική και τίποτα περισσότερο. Καλύτερα να έμεναν στις πατρίδες τους κι να ζούσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα
Ιρανοί δεν υπάρχουν πολλοί. Τώρα είναι ελάχιστοι.
Μετά τον πόλεμο που ετοιμάζουν στο Ιραν θα γίνει το έλα να δείς.
Και η Ελλάδα πρώτο πρώτο προσκοπάκι του Ισραήλ στον πόλεμο αυτό.
Μετά θα έρθει το κύμα..................Όπως και οι Αφγανοί
Γι αυτό στην επόμενη πορεία που θα γίνει ενάντια στον πόλεμο να είσαι εκεί.............................!!!!!!!!!!!!!!!!
Η συμπάθεια προς όλους αυτούς είναι ταξική και τίποτα περισσότερο. Καλύτερα να έμεναν στις πατρίδες τους κι να ζούσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα
- Blue Ice

Ως λαού ή ως μεταναστών;;;ArELa έγραψε:Φωτεινή ερώτηση:
doctor ξεκόλλα λίγο από αυτό το "ταξικό" και δες την πραγματικότητα. Αν υπερασπιστώ το Ιράν θα υπερασπίζομαι ένα από τα πιο φασιστικά και καταπιεστικά καθεστώτα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Μια χώρα όπου οι κατσαρίδες αξίζουν περισσότερο από τις γυναίκες... Όπου οι χήρες κατηγορούνται για μοιχεία και καταδικάζονται σε θάνατο
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ξιφομαχίνα.
Αφού τόσο πολύ αντοπαθείς τους Αραβες και γενικότερα την Ανατολή και το Ισλάμ σε περιμένει δουλειά τώρα που θα εισβάλει το βαθύ Ισλάμ στο Ελληνικό. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά όχι από τους εθνικούς μας "κολοτούμπες". Εκεί είναι ο κίσδυνος
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/0 ... _5508.html
Είχα αρχίσει σε αυτό το νήμα να βάζω τον προβληματισμό για το Κατάρ. Σκόπιμα μμια και ξεκινήσαμε να μιλάμε για Αραβες. Αλλά η Αρέλα ήθελε να μπεί σε νέο τόπικ και πάω πάσο.
Σε προσκαλώ λοιπόν και εκεί και θέλω τις απόψεις σου.
Όσο για το Ιράν αν αφήσεις τους Αμερικανούς να τους ισοπεδώσουν τότε θα τους λουστείς και αυτούς.
Οι γυναίκες που κινδυνεύουν να διωχθούν είναι καλοδεχούμενες σε κάθε χώρα. Αλλά οι ορδές των εξαθλιωμένων μετά από βονβαρδισμό. Ε θα τους λουστείς δεν υπάρχει περίπτωση. Όπως λούστηκες και τους Αφγανούς
Αφού τόσο πολύ αντοπαθείς τους Αραβες και γενικότερα την Ανατολή και το Ισλάμ σε περιμένει δουλειά τώρα που θα εισβάλει το βαθύ Ισλάμ στο Ελληνικό. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά όχι από τους εθνικούς μας "κολοτούμπες". Εκεί είναι ο κίσδυνος
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/0 ... _5508.html
Είχα αρχίσει σε αυτό το νήμα να βάζω τον προβληματισμό για το Κατάρ. Σκόπιμα μμια και ξεκινήσαμε να μιλάμε για Αραβες. Αλλά η Αρέλα ήθελε να μπεί σε νέο τόπικ και πάω πάσο.
Σε προσκαλώ λοιπόν και εκεί και θέλω τις απόψεις σου.
Όσο για το Ιράν αν αφήσεις τους Αμερικανούς να τους ισοπεδώσουν τότε θα τους λουστείς και αυτούς.
Οι γυναίκες που κινδυνεύουν να διωχθούν είναι καλοδεχούμενες σε κάθε χώρα. Αλλά οι ορδές των εξαθλιωμένων μετά από βονβαρδισμό. Ε θα τους λουστείς δεν υπάρχει περίπτωση. Όπως λούστηκες και τους Αφγανούς
- ArELa
- Founder-Administrator

Το νέο νήμα για το Κατάρ είναι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 44&t=11491
(δίνουμε λινκ
)
(δίνουμε λινκ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Τελικά όλους μας διακατέχει η αγωνία γιά την μοίρα αυτού του τόπου αλλά και της ανθρωπότητας γενικότερα. Ο προβληματισμός μου επικεντρώνεται στο εξής όσον αφορά τα ναρκωτικά και την καταστροφή από αυτά ενός ποσοστού της νεολαίας μας και όχι μόνο.
Εάν η ίδια η εξουσία δεν είχε αδιαφορήσει για την θωράκηση αυτών των παιδιών, δεν θα ήταν έρμαια στα χέρια του κάθε εμπόρου ανεξαρτήτως εθνικότητος. Και λέω ανεξαρτήτως διότι το πρόβλημα των ναρκωτικών υπάρχει στην Ρόδο που κατοικώ εδώ και 20 χρόνια με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Και αυτοί που το προωθούσαν και το προωθούν ήταν και είναι σε μεγάλο ποσοστό "έλληνες".
Τα τελευταία χρόνια εμπλέκονται και αλλοδαποί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρίν εμφανισθούν αυτοί το πρόβλημα δεν υπήρχε. Πάρτε γιά παράδειγμα και την Μύκονο έναν άλλο τουριστικό προορισμό. Ποιός έκανε και κάνει την διακίνηση ; Οι Αφγανοί ή οι Πακιστανοί. (Ζωντανό παράδειγμα: Συνάδελφος στην εργασία μου χρήστης τον οποίο προσπαθούμε να στηρίξουμε όλοι και ο εργοδότης! κατάφερε να είναι καθαρός εδώ και δύο χρόνια. Σας πληροφορώ ότι οι ημεδαποί έμποροι δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Χρησιμοποιώντας πότε απειλές - του έριξαν οξύ στο αυτοκίνητό του - ή δελεάζονταςτον, θέλουν να τον ξαναρίξουν στην τρύπα ). Το σύστημα τώρα χρησιμοποιεί και τους αλλοδαπούς. Αλλά μένω στις λέξεις " το σύστημα χρησιμοποιεί."
Από την άλλη σίγουρα η αλλαγή στην αναλογία πληθυσμού ημεδαπών και αλλοδαπών, σε μερικά χρόνια μπορεί να οδηγήσει μία χώρα στην πλήρη άλωσή της χωρίς να γίνει πόλεμος . Αρκεί και μόνο οι ημεδαποί να γίνουν κατά πολύ λιγότεροι από τους αλλοδαπούς. Έχουμε πολλά ιστορικά παραδείγμα με τελευταίο το Κόσοβο. Μην ξεχνάμε όμως και τους γηγενής Ινδιάνους της Αμερικανικής ηπείρου, που και αυτοί έπεσαν θύματα της εισβολής των λευκών οι οποίοι τους εκτόπισαν και τους εξόντωσαν. Πόσοι είναι σήμερα οι Ινδιάνοι, πού κατοικούν και ποιά είναι η ποιότητα της ζωής τους.
Συμπέρασμα (δικό μου
)
Ναί μεν δεν μπορώ να ανεχθώ τον κάθε εγκληματία (ανεξαρτήτως εθνικότητας) να με ληστεύει, να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου ανύμπορους γέροντες, να βιάζει γυναίκες, να με κάνει να μήν μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς να έχω μάτια και στην πλάτη μου, να μετατρέπει ολόκληρες γειτονιές που κάποτε ήταν πραγματικές γειτονιές σε άντρο συμμοριών, αλλά δεν μπορώ να πάψω να αναζητώ την πραγματική αιτία όλων αυτών που συμβαίνουν.
Ποιοί είναι αυτοί που μας μετατρέπουν ανάλογα με τα κέφια τους και τα συμφέροντά τους πότε σε θύματα και πότε σε θύτες ;
Εάν η ίδια η εξουσία δεν είχε αδιαφορήσει για την θωράκηση αυτών των παιδιών, δεν θα ήταν έρμαια στα χέρια του κάθε εμπόρου ανεξαρτήτως εθνικότητος. Και λέω ανεξαρτήτως διότι το πρόβλημα των ναρκωτικών υπάρχει στην Ρόδο που κατοικώ εδώ και 20 χρόνια με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Και αυτοί που το προωθούσαν και το προωθούν ήταν και είναι σε μεγάλο ποσοστό "έλληνες".
Τα τελευταία χρόνια εμπλέκονται και αλλοδαποί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρίν εμφανισθούν αυτοί το πρόβλημα δεν υπήρχε. Πάρτε γιά παράδειγμα και την Μύκονο έναν άλλο τουριστικό προορισμό. Ποιός έκανε και κάνει την διακίνηση ; Οι Αφγανοί ή οι Πακιστανοί. (Ζωντανό παράδειγμα: Συνάδελφος στην εργασία μου χρήστης τον οποίο προσπαθούμε να στηρίξουμε όλοι και ο εργοδότης! κατάφερε να είναι καθαρός εδώ και δύο χρόνια. Σας πληροφορώ ότι οι ημεδαποί έμποροι δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Χρησιμοποιώντας πότε απειλές - του έριξαν οξύ στο αυτοκίνητό του - ή δελεάζονταςτον, θέλουν να τον ξαναρίξουν στην τρύπα ). Το σύστημα τώρα χρησιμοποιεί και τους αλλοδαπούς. Αλλά μένω στις λέξεις " το σύστημα χρησιμοποιεί."
Από την άλλη σίγουρα η αλλαγή στην αναλογία πληθυσμού ημεδαπών και αλλοδαπών, σε μερικά χρόνια μπορεί να οδηγήσει μία χώρα στην πλήρη άλωσή της χωρίς να γίνει πόλεμος . Αρκεί και μόνο οι ημεδαποί να γίνουν κατά πολύ λιγότεροι από τους αλλοδαπούς. Έχουμε πολλά ιστορικά παραδείγμα με τελευταίο το Κόσοβο. Μην ξεχνάμε όμως και τους γηγενής Ινδιάνους της Αμερικανικής ηπείρου, που και αυτοί έπεσαν θύματα της εισβολής των λευκών οι οποίοι τους εκτόπισαν και τους εξόντωσαν. Πόσοι είναι σήμερα οι Ινδιάνοι, πού κατοικούν και ποιά είναι η ποιότητα της ζωής τους.
Συμπέρασμα (δικό μου
Ναί μεν δεν μπορώ να ανεχθώ τον κάθε εγκληματία (ανεξαρτήτως εθνικότητας) να με ληστεύει, να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου ανύμπορους γέροντες, να βιάζει γυναίκες, να με κάνει να μήν μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς να έχω μάτια και στην πλάτη μου, να μετατρέπει ολόκληρες γειτονιές που κάποτε ήταν πραγματικές γειτονιές σε άντρο συμμοριών, αλλά δεν μπορώ να πάψω να αναζητώ την πραγματική αιτία όλων αυτών που συμβαίνουν.
Ποιοί είναι αυτοί που μας μετατρέπουν ανάλογα με τα κέφια τους και τα συμφέροντά τους πότε σε θύματα και πότε σε θύτες ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator

Aυτοί http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 55#p118555KALLIOPI XRISTINA έγραψε:
(στο κάτω μισό του ποστ μου)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Εξαρτάται από τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, από τον βαθμό του αποκλεισμού της χώρας και φυσικά από τη στάση της Τουρκίας.doctormarkon έγραψε: Όσο για το Ιράν αν αφήσεις τους Αμερικανούς να τους ισοπεδώσουν τότε θα τους λουστείς και αυτούς.
Όσο πιο ενεργή φιλοιρανική στάση κρατήσει η Τουρκία τόσο περισσότερο τα Ελληνοτουρκικά σύνορα θα γίνονται η τελευταία γραμμή αμύνης ανάμεσα σε Ισλάμ και Δύση. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους τα πλοιάρια με όλους αυτούς θα βυθίζονται...
- doctormarkon
- Επίτιμος

Πολύ μίσος Ξιφομάχινα.
Αλλά για πήγαινε και στο τόπικ με τη Συμφωνία με το Καταρ και γράψε την αποψη σου. Εχεις το ίδιο μίσος με την ίδια "φυλή" και θρησκεία όταν έχονται σαν "επενδυτές"? Εχω μεγάλη περιέργεια να μάθω
Αλλά για πήγαινε και στο τόπικ με τη Συμφωνία με το Καταρ και γράψε την αποψη σου. Εχεις το ίδιο μίσος με την ίδια "φυλή" και θρησκεία όταν έχονται σαν "επενδυτές"? Εχω μεγάλη περιέργεια να μάθω
- Blue Ice

Δεν είναι θέμα μίσους doctor, είναι θέμα ελευθερίας της Ελλάδος. Αν για να παραμείνουμε οι Έλληνες Ελεύθεροι και Κυρίαρχοι της Ελλάδος χρειάζεται να βυθιστούν οι βάρκες ας γίνει...
- ArELa
- Founder-Administrator

Ίδιες προθέσεις, διαφορετική λογική:
Για να ξαναπάρουμε πίσω τον τόπο μας, χρειάζεται να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟ το σπαπιο (νεοταξιτικο πλέον) σύστημα, όχι μόνο ένα απότοκο της σιχαμερής απάνθρωπης λειτουργίας του (βάρκες κλπ)Αν για να παραμείνουμε οι Έλληνες Ελεύθεροι και Κυρίαρχοι της Ελλάδος χρειάζεται να βυθιστούν οι βάρκες ας γίνει...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Συμφωνώ με την Βίκυ ότι πρέπει να ανατραπεί το σημερινό σάπιο καθεστώς που έχει καταστήσει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.
-Μόνον τότε θα επανατοποθετηθούν οι νάρκες στα σύνορα, και κυρίως στον Έβρο.
-Μόνον τότε το ενισχυμένο λιμενικό θα κάνει πραγματικά τη δουλειά του μην αφήνοντας τα πλοιάρια με τους λάθρο να προσεγγίσουν την ελληνική επικράτεια.
-Μόνον τότε θα ξεκινήσουν οι μαζικές με συνοπτικές διαδικασίες απελάσεις.
-Μόνον τότε θα παταχθεί σε μεγάλο βαθμό η λαθρο-εγκληματικότης.
-Μόνον τότε θα κλείσουν όλες οι σχετικές ΜΚΟ των κηφήνων αριστερών.
-Μόνον τότε θα έχουν πραγματικά προτεραιότητα οι Έλληνες στις επιλογές της πολιτείας.
Και αμέτρητα άλλα.
-Μόνον τότε θα επανατοποθετηθούν οι νάρκες στα σύνορα, και κυρίως στον Έβρο.
-Μόνον τότε το ενισχυμένο λιμενικό θα κάνει πραγματικά τη δουλειά του μην αφήνοντας τα πλοιάρια με τους λάθρο να προσεγγίσουν την ελληνική επικράτεια.
-Μόνον τότε θα ξεκινήσουν οι μαζικές με συνοπτικές διαδικασίες απελάσεις.
-Μόνον τότε θα παταχθεί σε μεγάλο βαθμό η λαθρο-εγκληματικότης.
-Μόνον τότε θα κλείσουν όλες οι σχετικές ΜΚΟ των κηφήνων αριστερών.
-Μόνον τότε θα έχουν πραγματικά προτεραιότητα οι Έλληνες στις επιλογές της πολιτείας.
Και αμέτρητα άλλα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator

Επιτέλους ρε Δημήτρη
Με νιώσατε! Αυτο έχω μπλεδίσει να φωνάζω σε τόσα τόπικς τόσες μέρες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Αν το πιστεύεις σοβαρά αυτό που έγραψες και αν έχεις την αυταπάτη ότι δεν είσαι λαθρομετανάστης στη χώρα σου και "πλέμπα"Αν για να παραμείνουμε οι Έλληνες Ελεύθεροι και Κυρίαρχοι της Ελλάδος χρειάζεται να βυθιστούν οι βάρκες ας γίνει...
Δες το άρθρο που μόλις ανέβασα και δεν είναι δικό μου. Δεν μπορώ να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Θα δεις όμως ότι σου ετοιμάζουν την ίδια μοίρα που εσύ ζητάς για τους λαθρομετανάστες.
Ο καθένας θα έχει τον καιάδα του από δω και μπρος.
Πριν ο Καιάδας ανοίξει πρόσεχε τι λες για αυτούς, είναι σαν κι εμάς.
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 97#p118797
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ποιός το λέει αυτό; ο μπους και ο ομπάμιας; τι ξέρεις εσύ για το Ιράν έξω από τις παπαριές που σου σερβίρουν τα ειδησεογραφικά δίκτυα;xifomaxos έγραψε: doctor ξεκόλλα λίγο από αυτό το "ταξικό" και δες την πραγματικότητα. Αν υπερασπιστώ το Ιράν θα υπερασπίζομαι ένα από τα πιο φασιστικά και καταπιεστικά καθεστώτα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Μια χώρα όπου οι κατσαρίδες αξίζουν περισσότερο από τις γυναίκες...
[/quote][/quote]Όπου οι χήρες κατηγορούνται για μοιχεία και καταδικάζονται σε θάνατο
έχεις φάει και έχεις χωνέψει τόση αμερικανιά που έχεις βγάλει την αστερόεσσα στο κούτελο
μακάρι να εκτελούσαν και εδώ τις πουτάνες που σκοτώνουν τους άντρες τους για να απολαμβάνουν τη περιουσία με το γκόμενο ....επειδή τέτοια πουτάνα είναι η Ιρανή ,, αν δεν το έχεις καταλάβει....
σε κάποια πολιτεία των ΗΠΑ (δεν θυμάμαι πια), θα εκτελέσουν μία τέτοια πουτάνα αυτές τις μέρες ,, μόνο που αυτή ίσως να έχει και ένα μικρό ελαφρυντικό λόγο μειωμένης νοημοσύνης
λοιπόν, να ξεφύγεις από αυτή τη προπαγάνδα για τους κακους ιρανούς , αυγανούς , ιρακινους κλπ οι λαοί μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους ... δε χρειάζονται προστάτες
ειλικρινά λυπάμαι που έχεις φάει αυτό το παραμύθι
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- Blue Ice

paraplanisi στατιστικά εσείς οι άνδρες είσαστε πάντα πολύ πιο δεκτικοί στο Ισλάμ, προφανώς γιατί σας δίνει το δικαίωμα να έχετε 4 γυναίκες, να χωρίζετε όποια θέλετε λέγοντας 3 φορές "σε χωρίζω", να τις χτυπάτε με τις ευλογίες του ιμάμη, να τις καλύπτετε ολοκληρωτικά, εν ολίγοις να έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω τους και επάνω στα παιδιά σας.
Είχα δει Πέρσες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη. Το θερμόμετρο στους 36, ο Ιρανός καθισμένος στον καναπέ και τριγύρω τρεις γυναίκες με ακάλυπτα μόνο τα μάτια τους. Μέχρι και γάντια φορούσαν. Είχαν πάρει αναψυκτικά και έψαχναν καλαμάκι για να μην φανεί το στόμα τους όταν έπιναν
Κοίτα λίγο τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις για να δεις πως εμφανίζονται οι Περσίδες αθλήτριες. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν έχουν κανένα δικαίωμα επιλογής αν θέλουν να εμφανιστούν χωρίς τη στολή αστροναύτη. Αν γι εσένα αυτό δεν είναι φασισμός και καταπίεση τότε είσαι χειρότερος και από σατράπης (περσικό).
Η Περσία ήταν μια χαρά σύγχρονο κράτος πριν αναλάβουν οι μουλάδες.
Με κατηγορείς ότι πιστεύω ότι λένε οι Αμερικανοί, αλλά και εσύ πιστεύεις ότι παπαριά ξεστομίσει ο Αχματινετζάν μόνο και μόνο για να το παίξεις αντιαμερικανός. Ποιος έχει φάει ποιο παραμύθι τελικά;;
doctor καταλαβαίνεις ελπίζω πως δεν γίνεται να είσαι λαθρομετανάστης στη χώρα σου...
Είχα δει Πέρσες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη. Το θερμόμετρο στους 36, ο Ιρανός καθισμένος στον καναπέ και τριγύρω τρεις γυναίκες με ακάλυπτα μόνο τα μάτια τους. Μέχρι και γάντια φορούσαν. Είχαν πάρει αναψυκτικά και έψαχναν καλαμάκι για να μην φανεί το στόμα τους όταν έπιναν
Η Περσία ήταν μια χαρά σύγχρονο κράτος πριν αναλάβουν οι μουλάδες.
Με κατηγορείς ότι πιστεύω ότι λένε οι Αμερικανοί, αλλά και εσύ πιστεύεις ότι παπαριά ξεστομίσει ο Αχματινετζάν μόνο και μόνο για να το παίξεις αντιαμερικανός. Ποιος έχει φάει ποιο παραμύθι τελικά;;
doctor καταλαβαίνεις ελπίζω πως δεν γίνεται να είσαι λαθρομετανάστης στη χώρα σου...
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δηλαδή φωνάζεις και για την επανατοποθέτηση των ναρκών στα σύνορα μας, όπως αναφέρει ο Δημήτρης;ArELa έγραψε:Επιτέλους ρε Δημήτρη![]()
![]()
![]()
Τις ίδιες νάρκες πάνω στις οποίες κομματιάζονται οι λαθρομετανάστες (τα "συμπτώματα" οπως λες κι σε άλλο ανάρτημά σου);
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- doctormarkon
- Επίτιμος

Σιγά τα αίματα.
Εδώ περνάει ολόκληρος φασιστικός τυφώνας και σεις τους μετανάστες κυνηγάτε.
Ακόμ δεν καταλάβατε ότι.
Στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ΞΕΝΟΙ
Εδώ περνάει ολόκληρος φασιστικός τυφώνας και σεις τους μετανάστες κυνηγάτε.
Ακόμ δεν καταλάβατε ότι.
Στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ΞΕΝΟΙ
- Blue Ice

Nightrider πρέπει πρώτα να σταματήσουμε τους μετανάστες και μετά να ξαναβάλουμε τις νάρκες, διαφορετικά με τον ρυθμό που εισέρχονται στον Έβρο θα ξεπουληθούμε αγοράζοντας νάρκες...
doctor έλεος με τα συνθήματα του ΚΚΕ
doctor έλεος με τα συνθήματα του ΚΚΕ
- ArELa
- Founder-Administrator

Kαλούλι ειναι σαν συνθηματάκι, αλλά εγώ σκέφτηκα ένα καλύτερο.
Στον κόσμο των λαμογιών, είμαστε όλοι ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
(κι εσείς ζητάτε να σας αντιμετωπίσουν σαν ανθρώπους.... και δη ως Ελληνες ανθρώπους.... μου χαχα... κούνια που σας κούναγε και ηταν και αιώρα
)
Στον κόσμο των λαμογιών, είμαστε όλοι ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
(κι εσείς ζητάτε να σας αντιμετωπίσουν σαν ανθρώπους.... και δη ως Ελληνες ανθρώπους.... μου χαχα... κούνια που σας κούναγε και ηταν και αιώρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Το Συνθηματάκι δεν είναι κομμουνιστικό.
Είναι αναρχικό και βρίσκεται γραμμένο στην εστία του ΠΑΝΤΕΙΟΥ
Εφτιαξα και ένα βιντεάκι με ένα παλιό τραγούδι του Στράτου Διονυσίου του 60 με τίτλο Ελληνας γεννήθηκα. Ήταν από την εποχή που οι Έλληνες έφευγαν μετανάστες Αλλά κολλάει και τώρα που είμαστε μετανάστες στη χώρα μας και θέλουν να γίνουμε Ευρω-ΠΕΗ.
Κολλάει και τώρα που σιγά σιγά μας απαγορευουν την προσβαση στις ομορφιές της χώρας μας.
Που μας γκετοποιούν μας στριμώχνουν οικονομικά και "φυσικά" σε ουρές της ταλαιπωρίας, που μας κάνουν τη ζωή κόλαση για να αλλάξουμε και να γίνουμε πειθαρχημένα Ευρω-ΠΕΗ αλλά μόνο στην πειθαρχία και όχι στους μισθούς.
Όχι δεν θα γίνουμε ΕυρωΠΕΗ θα μεινουμε Ελληνες.
Ναι Ελληνες με την ξάπλα στον ήλιο, την ταβέρνα με τραγούδια του Στελάρα, με το τσιγάρο να καπνίζει στο τασάκι, με κουβεντούλα, πηγαδάκια και ότι άλλο έκανε τη διαφορά από τους φοίτουλες τους ΕυρωπΕους.
Μέσα στο βιντεάκι υπάρχει και η φωτογραφία με το σύνθημα αλλά και .......άλλα συνθήματα.
Απολαύστε το με όλη τη σημασία του στίχου