Επίθεση του Ισραήλ σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Επίθεση του Ισραήλ σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Δημοσίευση από silver » Παρ 04 Ιουν 2010, 15:04

Astrea έγραψε:Silver, εχω βαρεθει πλεον με τις ιδιες κ τις ιδιες αηδίες σου! Μα τον Θεό...

Μεταφέρω μηνύματα αλήθειας που πονούν

διότι σας χαλάω τον ύπνο.

Υπάρχουν δεκάδες άλλες θεματικές ενότητες στο ΙΔΕΟ.

Γιατί με διαβάζεις; :D

Πάντως εμένα μαρέσεις, δεν σε έχω βαρεθεί, και ελπίζω
κάποτε ίσως καταλάβεις...

Νάσαι πάντα καλά, Καλό και ευλογημένο Σ/Κύριακο!

.
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Παρ 04 Ιουν 2010, 15:35

exiled έγραψε:@silver

Πάλι καλά που δεν είπες ότι είναι και νόμιμη πράξη.

Από σένα δεν θα περίμενα ποτέ να γράφεις έτσι.

Δεν είναι λοιπόν νόμιμη πράξη;

Να σε ρωτήσω και εγώ :

Εν ώρα πολέμου, είναι νόμιμη πράξη να δέχεσαι κατασκόπους
της άλλης χώρας, να τους φιλοξενείς, να τους παρέχεις όλες
τις εξυπηρετήσεις, και να φροντίζεις για την ασφαλή διαφυγή τους;

Δεν λέγεται και είναι έσχατη προδοσία;

Τι είναι η προδοσία της Ραάβ της πόρνης
νόμιμη ή παράνομη;

Πίστει Ραάβ η πόρνη ου συναπώλετο τοις απειθήσασι, δεξαμένη τους κατασκόπους μετ΄ ειρήνης.
(Εβραίους 11:31 ).

ομοίως δε και Ραάβ η πόρνη ουκ εξ έργων εδικαιώθη, υποδεξαμένη τους αγγέλους και ετέρα οδώ εκβαλούσα;
(Ιακώβου 2:25 ).

.
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Astrea » Παρ 04 Ιουν 2010, 15:47

Εβραιο-σιωνιστης για να μαστε πιο ακριβής..
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Ιουν 2010, 16:13

Astrea έγραψε: Εβραιο-σιωνιστης για να μαστε πιο ακριβής..
Σωστά. Μην προσβάλλουμε και τους Χριστιανούς.

Τόσο καιρό δεν ήθελα να το χωνέψω, έστρεφα το βλέμμα αλλού, απέφευγα να το κοιτάξω κατάματα, ώσπου ο ασημένιος μου ζούληξε αμφότερα τα μάγουλα με τις χερούκλες του, έστριψε την κεφάλα μου στη μεριά που πρέπει και με ανάγκασε να κοιτάξω κατάφατσα το προφανές. Και είναι απ'τις φορές που θεωρώ το αντμινιλίκι μου εδώ μέσα, κατάρα. Αν δεν ήταν αυτό, θα τον έβαζα στους foes για να μη βλέπω τι γράφει, αφού όποτε τα βλέπω, μου'ρχεται ένα κάτι τις σαν αναγούλα ρε παιδί μου... :sick:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 04 Ιουν 2010, 16:56

Πως καταφέρνει κάθε φορά και σας κάνει άνω κάτω ο israeli silver bullet.

Από την αρχή είχα κάποιες υπόνοιες, οι οποίες τείνουν να οριστικοποιηθούν. Δεν μου λες αγαπητέ Ασημένιε μήπως είσαι New Born Christian?

Για δείτε και το παρακάτω άρθρο που είχα γράψει πριν μερικά χρόνια:

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ

Τα τελευταία έτη έχει γιγαντωθεί στις ΗΠΑ το κίνημα των New Born Christians οι οποίοι επιζητούν να καταστήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα αμιγώς, ει δυνατόν, προτεσταντικό αγγλοσαξωνικό φέουδο όπου θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Πιστεύουν ακράδαντα στην παλαιά Διαθήκη, την οποία θεωρούν ως το κύριο θρησκευτικό τους βιβλίο, ενώ για την Καινή επιφυλλάσουν δευτερεύοντα ρόλο. Επιζητούν ένα ισχυρό και ανεξάρτητο Ισραήλ ως ανάχωμα στα εκατομμύρια των Αράβων Μουσουλμάνων που το περιβάλλουν. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι η Σιωνιστική προπαγάνδα έχει λειτουργήσει σε τέλειο βαθμό στα μυαλά των δύστυχων Αμερικανών, ώστε να αναγνωρίζουν στο Ισραήλ έναν μεσσιανικό χαρακτήρα. Η ύπαρξή του δίνει νόημα στον ψευτοχριστιανισμό που αυτοί πρεσβεύουν.

Για τον σκοπό αυτό έχουν ξεκινήσει μία εκστρατεία, αφενός μεν εναντίον των Μουσουλμάνων (οι ίδιοι αυξάνονται με μεγάλους ρυθμούς εντός των ΗΠΑ), αφετέρου δε εναντίον των καθολικών και των άλλων δογμάτων όπως ορθόδοξοι κ.λ.π. Οι τηλε-ευαγγελιστές έχουν καταστεί κράτος εν κράτει και έχουν αναδειχτεί στους πλέον δημοφιλείς τηλε-αστέρες στην μεγάλη αυτή χώρα. Η επιρροή τους είναι τεράστια, το ίδιο και οι προσφορές του υπνωτισμένου και ευκόλως χειραγωγησίμου κοινού. Φθάνουν, μάλιστα, στο σημείο να υπαγορεύσουν την Αμερικανική εξωτερική πολιτική, όπως στη περίπτωση του ζηλωτή ευαγγελιστή Πατ Ρόμπερτσον, ο οποίος ζήτησε την δολοφονία του Τσάβες προκειμένου να επέλθει η ομαλότητα στην Βενεζουέλα και γενικότερα στην Νότιο Αμερική. Στην ουσία, βέβαια, για να μην αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, κυρίως στη Νότιο Αμερική η οποία θεωρείται ζωτικός χώρος των Αμερικανών. Φυσικά δεν απέφυγαν την άνοδο του Μοράλες στην Βολιβία. Το παράδοξο, όμως, εντοπίζεται στο γεγονός ότι οι καθολικοί υποστηρίζουν αυτά τα καθεστώτα για να δηλώσουν την παρουσία τους στην Λατινική Αμερική. Χώρος, τον οποίο παραδοσιακά ελέγχουν λόγωι της εξάπλωσης του καθολικισμού σε αυτές τις χώρες. Μέχρι πρότινος, μάλιστα, είχαν αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, έτσι δεν απέτρεψαν τις συνεχείς ανατροπές και δικτατορίες στην περιοχή.

Εδώ, να θέσω υπ’ όψιν σας την μελέτη των John Mearsheiner και Stephen Walt, καθηγητών των Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, σύμφωνα με την οποία τα συμφέροντα των ΗΠΑ δεν ταυτίζονται με αυτά του Ισραήλ. Παρόλα αυτά το AIPAC, το ισχυρότερο Ισραηλινό λόμπυ των ΗΠΑ, έχει κάνει τους Αμερικανούς να πιστεύουν ότι η τύχη των ΗΠΑ είναι συνυφασμένη με αυτό το κρατίδιο που ονομάζεται Ισραήλ. Το AIPAC έχει συμμάχους τους χριστιανοσιωνιστές ευαγγελιστές, οι οποίοι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αριθμούν περί τα 80 εκατομμύρια και αποτελούν το 40% της δύναμης των Ρεπουμπλικανών. Τις τελευταίες δεκαετίες οι ΗΠΑ έχουν θυσιάσει ζωτικής σημασίας συμφέροντά των για χάρη του Ισραηλινού κράτους, όπως την φιλία τους με την Σαουδική Αραβία.

Και οι δύο τους επισημαίνουν ότι οι ΗΠΑ έχουν μεταμορφωθεί σε ΗΠΙ (Ηνωμένες Πολιτείες Ισραήλ). Ο Stephen Walt, μάλιστα, έδωσε συνένετευξη στον δημοσιογράφο Robert Fisk, της βρεττανικής εφημερίδος Independent και έδωσε την εξήγησή του. Ήταν σαφέστατος και ανεφέρθη στο παράδοξο φαινόμενο που παρατηρείται για την μοναδική υπερδύναμη η οποία παραβλέπει την ασφάλειά της για χάρη του Ισραήλ, λόγω της τεραστίας επιρροής του AIPAC. Το εν λόγω Ισραηλινό λόμπυ το αποκαλεί ευθέως ως πράκτορα ξένης δύναμης και θηλειά στον λαιμό του Κογκρέσσου. Οι Αμερικανοί έχουν υποστεί τεράστια πλύση εγκεφάλου και έχουν εγκλωβιστεί στο σύνθημα: Αντιαμερικανισμός ίσον Αντισημιτισμός.

Οι ΗΠΑ είναι σκλάβες, έρμαιο στις διαθέσεις των σιωνιστών. Εάν δεν απαγκιστρωθούν εγκαίρως, πράγμα που δεν φαίνεται τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, θα καταρρεύσουν και ο πολυδιαφημισμένος αμερικανικός αιών θα αποτελέσει όνειρο θερινής νυκτός.

Έτσι προβλέπεται το American Dream να μετατραπεί σε American Scream.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Ιουν 2010, 17:12

Κορυφαιος ο Ιων! :urock: :clap:

(έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Παρ 04 Ιουν 2010, 18:20

ArELa έγραψε:... ώσπου ο ασημένιος μου ζούληξε αμφότερα τα μάγουλα με τις χερούκλες του, έστριψε την κεφάλα μου ...

Aκόμη μια φορά είσαι λάθος!

Ο Ασημένιος δεν "ζουλίζει" ποτέ μάγουλα του ωραίου και ευγενούς φύλου!

Τα δε χέρια μου είναι απαλά και λεπτά, άμα δε και ανδρικά...

Μου είναι δε αδύνατον να πιστέψω ότι το Βικάκι μας έχει "κεφάλα" :D

Καλό και Ευλογημένο Σ/Κύριακο!

.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 04 Ιουν 2010, 20:52

Δεν απήντησες αγαπητέ στο ακόλουθο ερώτημα: Μήπως είσαι New Born Christian?

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες (ηλικιωμένος άνθρωπος γαρ) στο επανατοποθετώ με μεγαλύτερα γράμματα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Παρ 04 Ιουν 2010, 22:56

@Σίλβερ

Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου τι έχεις υπέρ των Εβραίων, αν το δείς ποσοτικά αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Χριστιανοσύνης με ουκ ολίγα παραδείγματα στον ενεργητικό τους εναντίων τόσο των Αποστόλων όσο και των απλών χριστιανών, διαχρονικά.

Αλλά για να μην σε παραπέμπω σε παλαιότερες εποχές που τις ξέρεις τόσο καλά όσο και εγώ και ίσως καλύτερα από ότι εγώ θα σου θυμήσω κάτι ποίο πρόσφατο στα δικά μας:

Επι τουρκοκρατιας ηταν οι μπογιες και οι δημιοι των Χριστιανων αλλα και αυτοι που διαλεγαν τα ελληνοπουλα στα παιδομαζωματα, ηταν αυτοι που απαιτησαν το κρεμασμα του Κοσμα του Αιτωλου κι αυτοι που εγδαραν τον Γρηγοριο τον Ε και καποτε τον Επισκοπο Τρικης Διονυσιο..

μετα θα δεις οτι επι νεοελληνικου κρατους ηταν εναντιοι στη Μεγαλη Ιδεα, πολεμησαν κατα του ελληνικου στρατου μαζι με τους Τουρκους εξω απο τη Θεσσαλονικη, δημιουργουσαν απεργειες κατα του Βενιζελου ξεσηκωνοντας τους εργατες μεσα απο αριστερες οργανωσεις που σχηματισαν οπως τη Φεντερασιον η κομματα στα οποια ειχαν διεισδυσει οπως το ΣΕΚΕ αργοτερα ΚΚΕ, ηταν φυσικα αντιθετοι με τη μικρασιατικη εκστρατεια και η δικη τους γραμμη περασε μεσα στο ΚΚΕ και οχι η γραμμη του Σκληρου, στη συνεχεια ζητησαν μεσω δυο Εβραιων βουλευτων του ΚΚΕ μεσα στη Βουλη αυτονομηση της Μακεδονιας...

και φτανουμε στα τελευταια χρονια οπου τους βρισκουμε ακομη μια φορα συμμαχους της Τουρκιας (ποτε δεν επαψαν να ειναι απο το 1492 και μετα), πωλητες στην Τουρκια εξελιγμενης στρατιωτικης τεχνολογιας, εκπαιδευτες του τουρκικου στρατου σε θεματα που απτονται αυτης της τεχνολογιας, εκπαιδευτες των Τουρκων πιλοτων, μαλιστα πιλοτοι οι ιδιοι συχνοτατα σε τουρκικα αεροπλανα που κανουν παραβιασεις στο Αιγαιο, ταυτοχρονα αρκετοι δικοι τους ως Ντονμεδες εχουν αλωσει το κεμαλικο κατεστημενο της Τουρκιας, ενω δικοι τους ειναι καποιοι μεγαλοεκδοτες και πετυχημενοι μεγιστανες της Τουρκιας οπως ας πουμε ο πολυς Κοτς...
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από mittenwald » Σάβ 05 Ιουν 2010, 00:05

Iwn Rwmanos έγραψε:Δεν απήντησες αγαπητέ στο ακόλουθο ερώτημα: Μήπως είσαι New Born Christian?

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες (ηλικιωμένος άνθρωπος γαρ) στο επανατοποθετώ με μεγαλύτερα γράμματα.
Aν εννοείς του Χριστιανούς που "σιγοντάρουν" τους Εβραίους με σκοπό να έρθει η Β'Παρουσία,
μάλλον πέτυχες διάνα.
Merlinus Sum, Qui, Me Tangit Turbat Mundum

Aut Viam Inveniam Aut Faciam
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Ιουν 2010, 00:08

mittenwald έγραψε: Aν εννοείς του Χριστιανούς που "σιγοντάρουν" τους Εβραίους με σκοπό να έρθει η Β'Παρουσία,
μάλλον πέτυχες διάνα.
Αυτό που εννοεί φίλε μου, το ανέλυσε/ανέπτυξε μια χαρά εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 89#p110889

Μην περιμένεις φυσικά απάντηση απ'τον ασημένιο. Την κάνει μ'ελαφρά και στρίβει και άνευ αρραβώνος όταν του τίθενται επί της ουσίας ερωτήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που του παίζουν τσάμικο και χορεύει καλαματιανό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 05 Ιουν 2010, 00:48

mittenwald έγραψε:Aν εννοείς του Χριστιανούς που "σιγοντάρουν" τους Εβραίους με σκοπό να έρθει η Β'Παρουσία,
μάλλον πέτυχες διάνα.
Όχι αγόρι μου, άλλους εννοεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 05 Ιουν 2010, 01:00

Οι new born αν ειναι αυτοι που νομιζω ειναι προτεστάντες.
ο σιλβερ δηλώνει ορθόδοξος.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 05 Ιουν 2010, 01:09

ο σιλβερ δηλώνει ορθόδοξος.
Η υπογράμμιση δική μου. :cool:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :P
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 05 Ιουν 2010, 10:51

Αυτή την ανάλυση για Χριστιανούς και Εβραίους της Αμερικής το άκουσα πρόσφατα από έναν Ελληνα της ομογένειας της Αμερικής που επικοινωνώ στο youtube Υπάρχει μεγάλη έξαρση αυτών των τάσεων και κινητικότητα Εβραίων. Οι Ελληνες στην Αμερική ανησυχούν για την Ελλάδα αλλά κι για την ίδια την Αμερική από το Σιωνισμό τους Εβραίους και τα παρακλάδια του που έχουν μεγάλη δύναμη.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Δευ 07 Ιουν 2010, 05:25

One of the groups which helped to organise the aid mission to Gaza, Turkish-based IHH, released new pictures of the incident on Sunday.

The images show battered and bloodied Israeli commandos surrounded by activists on the Turkish ship Mavi Marmara, which was heading to Gaza as part of an aid flotilla.

The raid has provoked protests by supporters and critics within Israel The IHH apparently hoped that the images would show how its activists had given medical attention to stricken Israelis, even while they were under attack.

But Israel said the images backed up its version of events: that the troops were attacked by "extremists" and acted in self-defence.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/middle ... 251805.stm

Η άριστη Τουρκική διπλωματία,

και οι αφελείς "ευαίσθητοι συνάνθρωποι"...

Ο νοών νοείτω.

.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Ιουν 2010, 10:32

silver έγραψε:
The images show battered and bloodied Israeli commandos surrounded by activists on the Turkish ship Mavi Marmara, which was heading to Gaza as part of an aid flotilla.

Η άριστη Τουρκική διπλωματία,

και οι αφελείς "ευαίσθητοι συνάνθρωποι"...

Ο νοών νοείτω.

.

Τους ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ! μου'ρχονται δάκρυα στα μάτια! :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Δεν θα σε ρωτήσω εσύ ο.... μη αφελής τι άποψη έχεις γι'αυτά...

γιατί είναι μάλλον γελοίο να περιμένω ανθρωπιά από ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου, αλλά βάζω μόνο ένα μικρό δείγμα της...ανθρωπιάς του "εκλεκτού" λαού του δικού σου θεού, μόνο και μόνο για να εμπεδώσεις ότι δεν θα περνάει εδώ μέσα όποια αηδία σου'ρχεται στο κεφάλι, κι ότι αν διάλεξες τα ΙΔΕΟ για να "περάσεις" την φιλοϊσραηλινή σου προπαγάνδα, αφ'ενός αποδεικνύεις ότι διακατέχεσαι από ανοησία ολκής, αφ'ετέρου ματαιοπονείς τραγικά.

Προειδοποιώ τους υπολοίπους ότι θέλει γερό στομάχι για να δουν αυτό το βίντεο και την κτηνωδία του...περιούσιου λαού. Ο ίδιος ο σίλβερ, ξέρω πως θα κάνει πως δεν τα είδε αυτά, ΑΝ τα δει, γιατί αμφιβάλω αν έχει τα κότσια να τα δει κατάματα. Μόνο ασύστολες μπαρούφες ξέρει να εκφράζει, πράγμα που δείχνει και το νοητικό του βεληνεκές.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Δευ 07 Ιουν 2010, 18:13

Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Δευ 07 Ιουν 2010, 23:40

Μέγας ο Θεός των Ορθοδόξων!!!

Διαμαρτυρία Ισραηλινών για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο.

Ισραηλινοί ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τουρκική κατοχή της βόρειας Κύπρου.
Ισραηλινοί ιστιοπλόοι οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου
το επόμενο Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ για να διαμαρτυρηθούν κατά «της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου» απαντώντας
στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας την περασμένη Δευτέρα.

Οι διοργανωτές, οι οποίοι ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο, τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_341087

.
Άβαταρ μέλους
ratataplan
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ratataplan » Τρί 08 Ιουν 2010, 10:35

Μηπως να χαλαρώσουμε λίγο?
Ο Σιλβερ εχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Δεν εχει? Άλλωστε με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία να ακούγονται όλες οι απόψεις και τα ......βίντεο που δείχνουν στην τελική οτι η βια και η .....μωρία δεν εχουν θρησκεία. Αυτό που με φοβίζει έμενα είναι άλλο παιδιά.
Τι θέλουν και ανακατεύουν την Κύπρο τώρα? Πάνε να την βγούνε στους Τούρκους αλλα τον λογαριασμό της βίας της αιματοχυσίας και του πόνου θα την βιώσουμε όλοι μας, :banghead:
-Πρόσεχε τις σκέψεις σου, γίνονται λόγια....Πρόσεχε τα λόγια σου, γίνονται πράξεις...Πρόσεξε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες....Πρόσεχε τις συνήθειες σου, γίνονται χαρακτήρας.....Πρόσεχε το χαρακτήρα σου γιατί γίνεται η μοίρα σου.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Ιουν 2010, 11:00

ratataplan έγραψε:Μηπως να χαλαρώσουμε λίγο?
Συγνώμη που τσιτώνω ενίοτε όταν βλέπω να αναπτύσσονται σκεπτικά, που ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ την ελίτ και της δίνουν βήμα για χειρότερα, αλλά τουλάχιστον έχω την εντιμότητα να το δείξω ευθέως και δεν θ'απολογηθώ που δεν αντιμετωπίζω τα πάντα και άπαντες με χαλαρότητα...
Ο Σιλβερ εχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Δεν εχει?
Και να μην το είχε το δικαίωμα, πάλι θα πίστευε ό,τι ήθελε. Το δικαίωμά του αυτό ασφαλώς, ειναι αναφαίρετο. Αναφαίρετο όμως είναι και το δικό μου δικαίωμα να σχολιάζω τα "πιστεύω" του άλλου, από τη στιγμή που τα εκθέτει σε αγορά δημόσιων διαλόγων, και άρα στην κρίση όλων.
Άλλωστε με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία να ακούγονται όλες οι απόψεις και
Δεν φιμώθηκε καμία άποψη ούτε θα φιμωθεί.
τα ......βίντεο που δείχνουν στην τελική οτι η βια και η .....μωρία δεν εχουν θρησκεία.
:thumb:
Αυτό που με φοβίζει έμενα είναι άλλο παιδιά.
Τι θέλουν και ανακατεύουν την Κύπρο τώρα? Πάνε να την βγούνε στους Τούρκους αλλα τον λογαριασμό της βίας της αιματοχυσίας και του πόνου θα την βιώσουμε όλοι μας, :banghead:
Έτσι παίζονται τα γεωπολιτικά παιχνίδια.
Πολύ φοβάμαι ότι θα βιώσουμε τη βία και τον πόνο έτσι κι αλλιώς με έναν παγκόσμιο που ολο και εντονότερα φημολογείται πως μας προκύψει. Κι αν τελικά επαληθευθούν οι αναλυτές-κασσάνδρες, λίγη σημασία θα'χει το θέμα Κύπρου, Θράκης, κλπ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 08 Ιουν 2010, 11:05

Ραταπλαν μου την αποψη του την εκφραζει, με την μονη διαφορα όμως οτι δεν απαντάει σε πολύ βασικά ερωτηματά μας.. ειναι όλο υπεκφυγές. Συγχρόνως οι απόψεις του είναι σαράκι για κάποιον που δεν έχει άποψη για το τι εστί χριστιανισμός.
Θα συμφωνήσω βέβαια στο οτι η μωρία δεν έχει θρησκεία!
Ο καθείς όμως εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις για να προωθήσει την δική του προπαγάνδα κ αυτό ισχύει σε ατομικό επίπεδο (σιλβερ) και σε εθνικό επίπεδο (Τουρκοι)
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ratataplan
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ratataplan » Τρί 08 Ιουν 2010, 11:09

ArELa έχεις δίκιο που τσιτώνεσαι αλλά........ :hgamer3:
Είναι οι μέρες που περνάνε τοσο μα τοσο περίεργες. Ξαφνικά έχουμε μπει σε μια περίοδο που τα πάντα καταρρευουν ή τείνουν να καταρρεύσουν.
Για να δούμε τι αλλο θα δούμε γιατί πραγματικά είμαστε μονο στην αρχη παίδες.
-Πρόσεχε τις σκέψεις σου, γίνονται λόγια....Πρόσεχε τα λόγια σου, γίνονται πράξεις...Πρόσεξε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες....Πρόσεχε τις συνήθειες σου, γίνονται χαρακτήρας.....Πρόσεχε το χαρακτήρα σου γιατί γίνεται η μοίρα σου.
Άβαταρ μέλους
MrAlexroadking
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: roadking

Re: Αιματηρή επίθεση σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Δημοσίευση από MrAlexroadking » Τρί 08 Ιουν 2010, 11:30

Astrea έγραψε:Με την μόνη διαφορά οτι οι Ναζί είχαν την παγκόσμια κατακραυγή!
Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος ήταν στημένος από το κίνημα του εργατικόυ Σιωνισμού που δημιουργήθηκε μεταξύ 1910 και 1915.Ο εργατικός Σιωνισμός πρόσταζε τη δημιουργία κράτους που θα μάζευε όλους τους κερδοσκόπους εβραίους της κεντρικής ευρώπης πάνω στις πλάτες κάποιου αδυναμου κρίκου (ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ) στη μέση Ανάτολή,γιά να κίνει τα πολιτικά νήματα της ευρώπης και να της επιβληθεί χωρίς να ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ REMOTE CONTROL.Ετσι λοιπόν οι πρωτοσιώνιστές επέλεξάν με ψυχολογικά κριτήρια τους Γερμανους για να δημιούργήσουν εναν κλοιό στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη,ΩΣΤΕ α) στα πλαίσια της εθνοκάθαρσης να ξεφορτώθούν τους φτωχούς αδύναμους εβραίους και Β)να μετακινήσουν τους υπόλοιπους στη Μεση ανατολή,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.Ετσι λοιπόν ο 1/2 εβραίος Χιτλερ μαζί με το κατ΄τα 3/4 κρυφοεβραίκο reichstach και με αρχηγό προπαγάνδας τον 1/2 εβραίο Ιωσήφ GOEBBELS -με τα νήματα να κινουνται από τους πρωτοσιωνιστές ΦΥΣΙΚΑ-ιδρυουν το ψευτογερμανικό 3ο ράιχ,προκαλώντας στους Γέρμανούς αντισημιτισμό ο οποίος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ να υπάρχει για να δημιουργεί ταυτόχρονα εβραιοσυμπόνοια.150.000 εβραίοι με ψευτικα γερμανικά ονοματεπώνυμα υπήρετουν στον αιμοσταγή στρατό του εβραίου φύρερ.Εν πλήρη συνομωσία στήνεται το ψευδο ολοκάυτωμα των εβραίων μόνο που στα στρατόπεδα συγκέντρωσης σκοτώνοναι ότι άλλο ΠΛΗΝ των εβραίων.Οι φτώχοι εβραίοι γνωστοί στους πρωτοσιωνιστές εκτελούνται ΚΑΙ ΜΟΝΟ εν κοινή θέα από τους κρυφοεβραίους ναζί για να προκληθεί όπως είπαμε η συμπόνοια και η λύπηση.Οι εβραίοι σε όλη την αναμπουμπούλα μεταφέρονται επί δύο χρόνια σε αμαξοστοιχείες και μετά με στρατιώτικά άρματα στη παλαιστήνη-ενώ στον κόσμο φαίνεται ότι μεταφέρονται στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως-και να σου το ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ να γελάνε στις πλάτες τις ευρώπης που τους περνάει για θύματα και να ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.Το ψευδοκράτος του Ισραήλ στηριζόμενο στην προπαγάνδα του ψευδο ολοκαυτώματος μπόρεί πια και με την υπόγεια στήρηξη των Αρχισιωνιστών που από σύμπτωση είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,να σκοτώνει τους παλαιστήνιους ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χώρίς ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
ratataplan
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: Αιματηρή επίθεση σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Δημοσίευση από ratataplan » Τρί 08 Ιουν 2010, 11:50

MrAlexroadking έγραψε:
Astrea έγραψε:Με την μόνη διαφορά οτι οι Ναζί είχαν την παγκόσμια κατακραυγή!
Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος ήταν στημένος από το κίνημα του εργατικόυ Σιωνισμού που δημιουργήθηκε μεταξύ 1910 και 1915.Ο εργατικός Σιωνισμός πρόσταζε τη δημιουργία κράτους που θα μάζευε όλους τους κερδοσκόπους εβραίους της κεντρικής ευρώπης πάνω στις πλάτες κάποιου αδυναμου κρίκου (ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ) στη μέση Ανάτολή,γιά να κίνει τα πολιτικά νήματα της ευρώπης και να της επιβληθεί χωρίς να ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ REMOTE CONTROL.Ετσι λοιπόν οι πρωτοσιώνιστές επέλεξάν με ψυχολογικά κριτήρια τους Γερμανους για να δημιούργήσουν εναν κλοιό στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη,ΩΣΤΕ α) στα πλαίσια της εθνοκάθαρσης να ξεφορτώθούν τους φτωχούς αδύναμους εβραίους και Β)να μετακινήσουν τους υπόλοιπους στη Μεση ανατολή,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.Ετσι λοιπόν ο 1/2 εβραίος Χιτλερ μαζί με το κατ΄τα 3/4 κρυφοεβραίκο reichstach και με αρχηγό προπαγάνδας τον 1/2 εβραίο Ιωσήφ GOEBBELS -με τα νήματα να κινουνται από τους πρωτοσιωνιστές ΦΥΣΙΚΑ-ιδρυουν το ψευτογερμανικό 3ο ράιχ,προκαλώντας στους Γέρμανούς αντισημιτισμό ο οποίος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ να υπάρχει για να δημιουργεί ταυτόχρονα εβραιοσυμπόνοια.150.000 εβραίοι με ψευτικα γερμανικά ονοματεπώνυμα υπήρετουν στον αιμοσταγή στρατό του εβραίου φύρερ.Εν πλήρη συνομωσία στήνεται το ψευδο ολοκάυτωμα των εβραίων μόνο που στα στρατόπεδα συγκέντρωσης σκοτώνοναι ότι άλλο ΠΛΗΝ των εβραίων.Οι φτώχοι εβραίοι γνωστοί στους πρωτοσιωνιστές εκτελούνται ΚΑΙ ΜΟΝΟ εν κοινή θέα από τους κρυφοεβραίους ναζί για να προκληθεί όπως είπαμε η συμπόνοια και η λύπηση.Οι εβραίοι σε όλη την αναμπουμπούλα μεταφέρονται επί δύο χρόνια σε αμαξοστοιχείες και μετά με στρατιώτικά άρματα στη παλαιστήνη-ενώ στον κόσμο φαίνεται ότι μεταφέρονται στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως-και να σου το ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ να γελάνε στις πλάτες τις ευρώπης που τους περνάει για θύματα και να ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.Το ψευδοκράτος του Ισραήλ στηριζόμενο στην προπαγάνδα του ψευδο ολοκαυτώματος μπόρεί πια και με την υπόγεια στήρηξη των Αρχισιωνιστών που από σύμπτωση είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,να σκοτώνει τους παλαιστήνιους ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χώρίς ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΤΕ.
Και η πηγη?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”