Κατά δεύτερον, το παρθενάκι της τάξης μέσα μου, παθαίνει φρίκουλα όταν βλέπω πεντε έξι διαφορετικά τόπικς για το ίδιο θέμα. Δεν είναι κόπος βρε παιδιά, να κοιτάτε λίγο τα τρέχοντα πριν ανοίξετε νέο τόπικ. Τώρα θα πρέπει να συνενώσω του Αριστόγενου για παράδειγμα, και θα ψάξω ΜΠΑΣ και υπάρχουν κι άλλα.
(*ΥΓ: Το συνένωσα του Αριστόγενου, βρίσκεται ακριβώς από πάνω μου :Ρ)
Τρίτον και κυριότερον: Την οργή και τον αποτροπιασμό μου τον εξεφρασε απόλυτα ο Νιμπιράκος και δεν έχω να προσθέσω περισσότερα όσον αφορά τα συναισθήματα που μου γέννησε αυτή η ιστορία. Θα σχολιάσω μόνο την αντίδραση των ΜΜΕ και ειδικά του ραδιοφώνου που άκουγα περισσότερο αυτές τις μέρες. Με δυο λόγια ένιωσα περισσότερο από ποτέ την αηδία που μου προκαλουσαν ΣΥΣΣΩΜΟΙ οι δημοσιοκάφροι ΣΕ ΚΑΘΕ σταθμό που άκουγα να σχολιάζει το θέμα, ξεκινώντας απ'τον κ. Τράγκα, που πήγε να "απαλύνει" τις εντυπώσεις, λέγοντάς μας πως οι Ισραηλίτες είναι περικυκλωμένοι από μίσος και Αραβες. Σιγά το νέο. Παρέλειψε φυσικά να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτό το μίσος, ποιος το γέννησε, με ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί (έχω σχετικό τόπικ αν ενδιαφέρεστε έτσι για την ιστορία του πράγματος, και δη από τη βικκι, που υποτίθεται ότι δεν είναι αντισημιτική. Το τόπικ που άνοιξα η ίδια, βρίσκεται εδώ και παρακαλώ όσους πιστεύουν ότι μπορούν να το εμπλουτίσουν, να μεταβούν εκεί κάποια στιγμή και να επεκταθούν σχετικά)
Οι υπόλοιποι, αν δεν έπαιρναν συνέντευξη απ'τον στρατιωτικό του Ισραηλινού στρατού που είναι και ελληνικής καταγωγής (και άπταιστος στα Ελληνικά παρακαλώ) , ο οποίος βγήκε και στις τηλεοράσεις, (ξεχνώ τ'όνομά του και μ'αφήνει παγερά αδιάφορη), δίνοντας βήμα μεγαλύτερο στους θύτες παρά στα θύματα, έδιναν σχόλια του τύπου "μια ξυδάτη μια μελάτη", καταδικάζοντας δήθεν αυστηρά το Ισραήλ, αλλά με την ίδια ανάσα το "δικαιολογούσαν" κι όλας, λες και μπορεί να δικαιολογηθεί ο απόλυτος και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ παραλογισμός, του να επιτίθεται η χώρα των "κατατρεγμένων και πονεμένων απ'το ολοκαύτωμα", σε νηοπομπές ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ βοήθειας, προς ένα λαό, στον οποίο κάνουν ως κράτος ΝΤΑΗΔΩΝ, τα ΤΡΙΣχειρότερα από ό,τι έκανε σ'αυτούς ο Χίτλερ!
![banghead :banghead:](./images/smilies/bangheadmy7.gif)
![moutza :moutza:](./images/smilies/moutza.gif)
Τέλος, σχολιάζοντας και λίγο τα του οίκου μας, παρατήρησα την εκκωφαντική αλλά εύγλωττη σιωπή του σίλβερ σ'αυτό το τόπικ (τι θα'χε να πει άλλωστε για τον "περιούσιο του Θεού" αυτή τη φορά...), πράγμα το οποίο φυσικά με ανακούφισε, γιατί θα μου γύριζε το άντερο και θα πάθαινα νευρική κρίση
![:hgamer23 :hgamer3:](./images/smilies/1gamer3.gif)
Αυτά από μένα και συγνώμη αν κούρασα.
Αυτές τις μέρες έλειψα αρκετά, πράγμα που πιθανότατα ανακούφισε πολλούς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Μωρά μου σόρι αλλά έχω σκοπό να επανακάμψω δριμύτερη
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)