Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:08

απο χρήστη month

Να σας καλησπερίσω και εγώ. Και μαζί να πω και την άποψή μου.

Αμφιβάλω, πραγματικά αμφιβάλω, αν το όλο το σκηνικό έγινε για το τριφύλι. Είναι γεγονός ότι βοσκοί σε όλους τους τόπους, προτιμάνε να δουν έναν άνθρωπο να λιμοκτωνήσει παρά να χαλάσουνε τα βοσκοτόπια τους. Μην ξεχνάμε φωτιές που βάζουν πολλές φορές για να φτιάξουν καινούργια μέρη για βοσκή, τις κλοπές, τον "αντρίκιο" τρόπο οδήγησής τους, και άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και ώρες. Μην ξαχνάμε επίσης το πόσα σκυλιά έχουνε φωλιάσει και πυροβολήσει γιατί "τους τρώνε τα ζώα". Τους έχω ζήσει απο κοντά, ξέρω τι φάρα είναι. Αλλά ποτέ δεν σκοτώνουνε άνθρωπο! Πάντα κάνουν κακό στον άλλο, του καίνε το σπίτι, το αμάξι, τον σπάνε στο ξύλο, πράγματα που δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο πρόσωπό τους. Οπότε αμφιβάλο αν τους πυροβόλησε για το τριφύλι. Και ειδικά αυτό το "Ε τους καθάρισα όλους, να το αφήσω το μικρό να ζήσει" παραείναι ηλίθιο για να το πει ο καθένας μας.
Μακάρι να μην γινόντουσαν τέτια πράγματα καθόλου. Έχω χάσει σκύλο, μαζί με τα κουτάβια του, απο βοσκό που έλεγε ότι τα κουτάβια (τριών μηνών θαρώ), του φάγανε ολόκληρο αρνί! Άρωστη κατάσταση...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:08

E καλά απο τέτοια πολλά. Όπως ένας τύπος στο χωριό μου που έχει δυο σκυλιά δεμένα σε ένα σημείο για να φυλάνε να μην φύγουν τα πρόβατα. Το πρόβλημα είναι οτι τα έχει δένει αριστερά και δεξιά απο έναν δρόμο που πάει για παραλία και το καλοκαίρι τα καιμένα ψοφάνε στην ζέστη. Τους αφήνει το νερο μεσα στον ήλιο, δεν ξέρω ΚΑΝ αν τα ταίζει ποτέ. Πρεπεί εμείς να τους πηγαίνουμε κρύο νερό και φαι. Και μαντέψτε: Κάθε χρόνο έχει διαφορετικά σκυλια γιατι πάντα ψοφάνε....
Εντομεταξί τα κακομοίρικα είναι όλα τους καλά, τρελαίνονται για χάδια.
Τεσπά....
Χωριάτες...με την κακή έννοια...

υ.γ: Καλοσήρθες month
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:09

Αρέλα τι ράτσα είναι ο δίας???

Ρε Σελινιασμένε δεν θέλει και πολύ,εμένα εαν μου
σκότωναν το παιδί με τέτοιο τρόπο,το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να τον σκοτώσω,πλάκα κάνουμε τώρα,εδώ πιτσιρικάς μου είχαν πειράξει τον σκύλο,και τους πλάκωσα στα χαστούκια.
Πόσο μάλλον το παιδί,την ζωή απο την ζωή μου.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:10

month έγραψε:Να σας καλησπερίσω και εγώ. Και μαζί να πω και την άποψή μου.

Αμφιβάλω, πραγματικά αμφιβάλω, αν το όλο το σκηνικό έγινε για το τριφύλι. Είναι γεγονός ότι βοσκοί σε όλους τους τόπους, προτιμάνε να δουν έναν άνθρωπο να λιμοκτωνήσει παρά να χαλάσουνε τα βοσκοτόπια τους. Μην ξεχνάμε φωτιές που βάζουν πολλές φορές για να φτιάξουν καινούργια μέρη για βοσκή, τις κλοπές, τον "αντρίκιο" τρόπο οδήγησής τους, και άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και ώρες. Μην ξαχνάμε επίσης το πόσα σκυλιά έχουνε φωλιάσει και πυροβολήσει γιατί "τους τρώνε τα ζώα". Τους έχω ζήσει απο κοντά, ξέρω τι φάρα είναι. Αλλά ποτέ δεν σκοτώνουνε άνθρωπο! Πάντα κάνουν κακό στον άλλο, του καίνε το σπίτι, το αμάξι, τον σπάνε στο ξύλο, πράγματα που δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο πρόσωπό τους. Οπότε αμφιβάλο αν τους πυροβόλησε για το τριφύλι. Και ειδικά αυτό το "Ε τους καθάρισα όλους, να το αφήσω το μικρό να ζήσει" παραείναι ηλίθιο για να το πει ο καθένας μας.
Μακάρι να μην γινόντουσαν τέτια πράγματα καθόλου. Έχω χάσει σκύλο, μαζί με τα κουτάβια του, απο βοσκό που έλεγε ότι τα κουτάβια (τριών μηνών θαρώ), του φάγανε ολόκληρο αρνί! Άρωστη κατάσταση...

Πολύ ευχάριστη η έκπληξή μου όταν σε είδα εδώ monthούλη! Καλωσόρισες:) Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να εκλογικεύσεις αυτή την πράξη, ΚΑΘΕ εχέφρων νους αυτό θα επιχειρούσε να κάνει, το ίδιο επιχείρησα κι εγώ. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που αποκόμισα (το λέω και σ'εσένα Παγωνίδιον αυτό), και πιστέψτε με, παρακολούθησα το θέμα στην πληρότητά του, εσκεμμένα ζαπάροντας απ'το ένα κανάλι στο άλλο, ΔΕΝ υπήρχε άλλο αίτιο, πλην του ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ σκεπτικού (σιγά μην είναι σκεπτικό αυτό) περί τιμής ή προσωπικής μαγκιάς ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που οδήγησε αυτό το ανθρωπόμορφο γκαγκά παιδί χαρά γεμάτο, να προβεί σε τέτοιο έγκλημα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που εμένα με βγάζει απ'τα ρούχα μου, όχι μόνο σαν ανάγκη διατήρησης ζωής ορμώμενη απ'το μητρικό μου φίλτρο όπως είπε ο φίλος ο Διονύσης, αλλά και από το σύστημα αξιών και ηθικό κώδικα που με διέπει, και ΑΥΤΟ με ξεχωρίζει απ'τα κτήνη, όχι η "ανώτερη" και καλά νοημοσύνη μου. Αυτό είνα που ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ δε θα αιτιολογήσει-δικαιολογήσει-εκλογικεύσει ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, μια τέτοια ΣΤΙΓΝΑ εγκληματική πράξη-που εκφράστηκε με το ψυχρό αίμα που θα θεωρούσα λογικό ίσως για μια μηχανή ή ένα ρόμπότ, πάντως ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ, όταν επέστρεψε να ρίξει και χαριστικές βολές, το απάνθρωπο καθίκι! Σπάνια (έως ποτέ δε) θα με δείτε τόσο απόλυτη αλλά και απολύτως εξοργισμένη απέναντι σε κάποιον, αλλά αυτόν, ομολογώ πως δε θα δίσταζα να τον πετσοκόψω, κάνοντάς τον σουρωτήρι όπως έκανε αυτός τα 5 παληκάρια (και το μικρό ρε, ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ το χτύπησε ο "γενναίος") , κι ας χτύπησε ανθρώπους και οικογένειες ξένες προς εμένα! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές για οποιαδήποτε αιτία. Συχνά θα δικαιολογήσω-κατανοήσω το "εν βρασμώ ψυχής" που οδήγησε κάποιον να σκοτώσει, γιατί μπορώ δυνητικά να'ρθω στη θέση του. ΑΥΤΟ το απόβρασμα αποκλείεται να το δικαιολογήσω δίδοντάς του εμμέσως πλην σαφώς ένα είδος "άφεσης", γιατί για να μπω στη θέση του θα πρέπει να χάσω κάθε νοητικό υπόβαθρο, ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηθικό μου κώδικα και να φτάσω στην απόλυτη και ακαταλόγιστη παράνοια! Αυτός όμως, φίλοι μου, ΔΕΝ είναι παρανοϊκός. Το'κνανε χαλαρά, άνετα σαν ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ κάθαρμα που είναι, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και όχι απλά εκ προθέσεως, αλλά ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ! Μην ξεχνάτε ή παραβλλέπετε, ότι είχε βόλια για να σκοτώσει κάπρο. Αγριογούρουνο στον κάμπο του Αγρινίου ωρέ? 'Αρα το προμελέτησε, το προετοίμασε το πράγμα.

Θα'λεγα να πάψουμε να κοιτάμε απονευρωμένα τέτοια απαράδεκτα αίσχη, γιατί αν τώρα χτύπησε την πόρτα άλλων αυτή η συμφορά, τίποτα δεν αποκλείει αύριο μεθαύριο να χτυπήσει και τη δική μας, για γελοία ή ανύπαρκτη αιτία! Πιστεύω ότι θα'πρεπε να τύχει αμείληκτης και παραδειγματικής τιμωρίας, ο ΥΠάνθρωπος. Αυτό θα αποτρέψει τουλάχιστον τους μιμητές. Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είναι σαφές και διαπιστωμένο, ότι πολλούς τους αναχαιτίζει ΜΟΝΟ η ιδέα της τιμωρίας και της φυλακής στο να προβούν σε παρόμοιες πράξεις, κι όχι ο ηθικός τους κώδικας και το σύστημα αξιών τους. Απλούστατα γιατί απ'αυτά δεν διαθέτουν! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Κατά τα άλλα...ναι, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ κύριοι!
Κατά κανόνα δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής- αυτό ψήφισα άλλωστε και στο σχετικό νήμα. Για..."ανθρώπους" όμως σαν αυτό το μίασμα, είμαι κανονικότατα και κάθετα ΥΠΕΡ!

Συγνώμη monthούλη που σε πήρα απ'τα μαλλιά, βασικά δεν απαντώ μόνο σ'εσένα εδώ, αλλά στις μέχρι τώρα τοποθετήσεις εν τω συνόλω τους.

Και πάλι καλως μας ήρθες. 'Εχουμε ενότητα "Προσωπικό Στίγμα των Μελών μας" στα ΙΔΕΟ. Αν θέλεις, γράψε λίγα ή πολλά για σένα εκεί, για να σε γνωρίσει και η υπόλοιπη παρέα.

Αρέλα τι ράτσα είναι ο δίας???

Γιώργη, ο Δίας μου είναι πιτ μπουλ καθαρόαιμος, αλλά απ'το είδος το μεγαλόσωμο, με ροζ μύτη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:10

απο χρήστη month

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Κάτι τέτιους ανεγκέφαλους ξέρω πολούς, απο προσωπική εμπειρία. Το ζήτημα δεν ήταν η τιμή. Δεν έχει τιμή ένας άνθρωπος σαν και αυτόν. Αν ήταν θέμα τιμής θα ξεκαθαρίζανε διαφορετικά. Τουλάχιστον έτσι κάνουμε στην Κρήτη. Όχι πισώπλατα. Ποτέ. Δεν συμφωνώ με την λογική "με πείραξε άρα θα τον καθαρίσω" καθόλου. Είναι ηλίθια, αν και σε κάποιο επίπεδο κατανοητή. Τα άτομα που την ακολουθούνε συνήθως είναι ή καθηστερημένα νοητικά, ή απλά κανείς ποτέ δεν τους έδειξε την αντίθετη πλευρά. Μιαρά ανθρωπάκια που επειδή μπορούν βασανίζουν τους πιο αδύναμους. Το άτομο που τους σκότωσε δεν μου θύμισε τίποτα τέτοιο. Αντίθετα είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κρυφτεί για όσο καιρό κρύφτηκε. Οπότε δεν έχουμε ούτε βρασμό ψυχής ούτε το τριφύλι. Παράδες ήταν στην μέση, και βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Αν κατάλαβα καλά, η αδερφή του είχε νταραβέρια με το σόι των θυμάτων. κάπου εκεί πρέπει να είναι η λύση της υπόθεσης. Τώρα όσο για αυτόν... Όπως είπα είμαι κατά της θανατικής καταδίκης. Απλά θα πάθει αυτό που του αξίζει. Κάποιος θα του φυτέψει την σφαίρα όπως έκανε και αυτός, ή στην αντίθετη περίπτωση, στην φυλακή έχει πολλά άτομα που θα τον κάνουν λιώμα για τις βλακείες του.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:11

Ξεκινώ απ'το τέλος της τοποθέτησής σου, λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι μου, θα προτιμούσα σίγουρα τη φυλακή, αλλά σε άμεση επαφή με τους συγκρατουμένους του, για να τη βρίσκω στη σκέψη του τι μπορεί να του κάνουν εκεί
Το να τον "φάνε" λάχανο οι συγγενείς, είναι μια κάποια δικαίωση ίσως γι'αυτούς, αλλά σ'αυτόν δε θα κάνουν και πολλά... Φτηνά θα τη γλυτώσει έτσι κατά τη γνώμη μου.

Το θέμα "τιμής" μου φαίνεται πραγματικά ανυπόστατο, αλλά το ανέφερα γιατί κάποιος συνομιλητής στο mirc (αν είδες το λογκ στην προηγούμενη σελίδα) υποστήριξε θέμα τιμής. Πιο πολύ συγκλίνω στη δική σου λογική ότι μάλλον τα μπικικίνια παίζουνε εδώ, και ίσως και μια λανθάνουσα ανάγκη του να επιβεβαιωθεί και να ανέβει στα μάτια του ΑΡΧΙκομπλεξάρα πατέρα του, ο οποίος ευθύνεται ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό για την κατάντια αυτού του... "καρπού" του.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:11

Το ακούσατε εχθές, που λέει αρνήθηκαν να έχουν υπεράσπιση στην δίκη, για να τιμωρηθούν λέει παραδειγματικά για το έγκλημά τους???? Μόλις το άκουσα σκέφτηκα "μάλλον θέλουν να γλυτώσουν το λιντσάρισμα στην φυλακή, ή και στην δίκη"!!! Κουφό ε;

Μου είχε πεί ο πατέρας μου όταν τον είδε στην τηλεόραση (πώς φαίνεται όμως το αστυνομικό δαιμόνιο ε;), αυτός το έχει κάνει, και του λέει ο άντρας μου "έλα ρε Παναγιώτη, αυτός φαίνεται αθώος", και κουνάει το κεφάλι του και του λέει "αυτός το έκανε σου λέω, και να δεις οτι αν παει να δηλώσει οτι το έκανε εν βρασμώ ψυχής, το πρώτο πράγμα που θα καταρρίψει το επιχείρημά του είναι που βγήκε την επομένη στις τηλεοράσεις μπανιαρισμένος, χτενισμένος, ξυρισμένος, λές και πήγαινε για τα καλλιστεία"!!!!
Όταν τον ρώτησα για τις χαριστικές βολές, και γιατί δεν θα αρκούσε αυτό για να καταρριφθεί το επιχείρημά του, μου είπε οτι μπορεί να δικαιολογηθεί σε δίκη, οτι όταν επανήλθε στα λογικά του φοβήθηκε μην τον αναγνωρίσουν και απο φόβο τους σκότωσε στα σίγουρα. Αλλά αυτό με την τηλεόραση, λέει, είναι πολύ κατά του!!!!
Ούτε που το φανταζόμουν, αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω έχει δίκιο... τον θυμάστε με τί αέρα βγήκε στα κανάλια? Κι έφτιαχνε και το ακουστικό... σχεδον μπορούσα να μυρίσω την κολώνια του μέσα απ'την τηλεόραση!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:13

απο χρήστη month

Το διάβασα το log, και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο τιμής στην όλη υπόθεση. Όσο για την εύκολη έξοδο... Έχεις δει sin city; Σκέψου τι έκανε ο Marve στον Elija Woods. νομίζω ότι είναι αρκετό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:13

Μου είχε πεί ο πατέρας μου όταν τον είδε στην τηλεόραση (πώς φαίνεται όμως το αστυνομικό δαιμόνιο ε, αυτός το έχει κάνει, και του λέει ο άντρας μου "έλα ρε Παναγιώτη, αυτός φαίνεται αθώος", και κουνάει το κεφάλι του και του λέει "αυτός το έκανε σου λέω
Ο πατέρας σου κι εγώ, εγώ κι ο πατέρας σου. :hug: (ρε Χιώτες είμαστε τελικά και δεν το ξέρουμε? χαχ) Αστυνομικό δαιμόνιο εκείνος, σκέτο δαιμόνιο εγώ :devil02: Δηλαδή, εμένα με "επιμόρφωσε" πολύ μια σειρά (Angela's eyes) που κάνω για το 'Αλτερ, η οποία εστιάζει πολύ στις αντιδράσεις κάποιου, και στην ψυχολογική αναγνώριση πραγμάτων για τον εντοπισμό του ενόχου.
Μόνο ζουρλομανδύα δε μου βάλανε :tragic: όταν αναφώνησα στα 2 λεπτά (ακούγοντας και βλέποντάς τον) Αυτός το'κανε και κόβω κεφάλια, και όλα τα ζωτικής φύσεως όργανά μου! Σήμερα βέβαια το παίζουνε βρεγμένες :cat: που με κράζανε, αλλά τους συγχωρνάω :Ρ

Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να "σταθεί δίπλα τους" συνήγορος υπεράσπισης. Μάλλον θα ορίσει κανέναν η πολιτεία στο τέλος, κι αυτός θα κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, αλεξίσφαιρα και τα υπόλοιπα.

Για την άλλη εκδοχή που υποστήριξε (αρκετά δόκιμα) ο Χαρδαβέλλας προχθές - ότι δηλαδή εμπλέκονται κι άλλοι σ'αυτήν την ιστορία, τι έχετε να πείτε?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:14

απο χρήστη dionyssos

Aρέλα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το γεγονός ότι δίνεις μέσα από αυτό το φόρουμ την δυνατότητα να ξαναβιώσει κατά εναν τρόπο οι αρχαία εκκλησία του Δήμου όπου όλοι οι Ελληνες είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν την γνώμη τους και να διαφωνήσουν αλλά και τελικά να αποφασίσουν.Γιατί τελικά μόνο μέσα απο τον διάλογο γεννιέται η πραγματική Δημοκρατία.Τέλος ευκαιρία είναι για να αποκαλύψω την ταυτότητα μου.Εγώ λοιπόν είμαι ο <β>.Ήθελα να το γράψω απο το πρώτο πόστ αλλά ξεχάστηκα πάνω στον οιρμό που λένε.Αυτά λοιπόν με φιλικούς χαιρετισμούς dionyssos
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:15

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Τέλειο αυτό που είπες για την εκκλησία του Δήμου. Δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρουμε να φτάσουμε σ'αυτά τα έξοχα επίπεδα, πάντως συνειδητά πολλοί από μας αυτό πασχίζουμε να κάνουμε, τιμώντας και στεκόμενοι αντάξιοι σ'αυτό το προγονικό πνεύμα, που όσο κι αν νομίζουν μερικοί ότι έσβησε, κάποιοι θ'αντιστεκόμαστε σθεναρά στον αφανισμό του.

Να'σαι καλά Διονύση :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:15

Δηλαδή, εμένα με "επιμόρφωσε" πολύ μια σειρά (Angela's eyes) που κάνω για το 'Αλτερ, η οποία εστιάζει πολύ στις αντιδράσεις κάποιου, και στην ψυχολογική αναγνώριση πραγμάτων για τον εντοπισμό του ενόχου.
A, την παίζει αυτή τώρα? Πότε θα την παίξει? Μ'ενδιαφέρει πολύ!!!!!
Για την άλλη εκδοχή που υποστήριξε (αρκετά δόκιμα) ο Χαρδαβέλλας προχθές - ότι δηλαδή εμπλέκονται κι άλλοι σ'αυτήν την ιστορία, τι έχετε να πείτε?
ούτε που τον είδα! Τί υποστήριξε δηλαδή? Και με ποιόν τρόπο να εμπλέκονται και γιατί? Δεν ήταν τελικά για τα... τριφύλλια το φονικό?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:16

απο χρήστη month

Μερικοί λένε ακόμα ότι ήταν για ναρκωτικά. Και με ένα πολύ παράξενο τρόπο, θα είναι όντως για τα τρίφυλ(ι)α...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:17

Κρίμα που δεν το είδες Πέγκι. Αν και με πήρε και μένα ο ύπνος, πρόλαβα να δω πως από τα ευρήματα - κάλυκες κλπ, παίζει τουλάχιστον ένας ακόμα στον τόπο που συμμετείχε (ως συνεργός) σ'αυτό το μακελειο.

'Οσο για τους λόγους... Λέγονται πολλά. Βασικά ποτέ δε θα τους μάθουμε. Εγώ πάντως, ΟΠΟΙΟΙ κι αν ήταν οι λόγοι, ΑΔΥΝΑΤΩ να εκλογικεύσω το κίνητρο. Εξακολουθώ να το κατατάσσω στη σφαίρα της κτηνώδικης και ανεγκέφαλης συμπεριφοράς, γι'αυτό και δεν έχω έλεος για τον φονιά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:17

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο χωριό Καμαρούλα του Αγρινίου όταν μία μάνα και η 16χρονη κόρη της βρέθηκαν νεκρές αφού πρώτα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με εντομοκτόνο. Οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να αντέξουν την απώλεια του γιου και αδερφού αντίστοιχα ο οποίος ήταν ένας από τους πέντε νεκρούς κυνηγούς, στην γνωστή υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν τέσσερα χρόνια.

Συγκλονιστική πλέον είναι και η μαρτυρία-σοκ της άτυχης μάνας η οποία πριν δύο χρόνια είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία της. Όπως είχε πει λίγο πριν τη δίκη για τον θάνατο του παιδιού της ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Έχω πολλές φορές σκεφτεί να βρεθώ κοντά στον γιο μου αλλά είμαι υποχρεωμένη να φροντίσω τα άλλα μου δύο παιδιά», είχε πει τότε.

«Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος και είχε μεγάλα όνειρα», έλεγε μπροστά στην κάμερα με παράπονο.

Όπως αναφέρει ο πνευματικό της, στην εκοπμή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το Δεις» στον ΑΝΤ1, η άτυχη μάνα είχε πει ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να συνέλθει από το τραγικό συμβάν. Όπως λέει ο ιερωμένος «μιλούσε γενικά ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς το παιδί της».

Όλος ο κοινωνικός περίγυρος μάλιστα μιλούσε για την ψυχολογική κατάπτωση της μάνας.

Σύμφωνα με τον αδελφό της αυτόχειρος δεν υπήρχε ψυχολόγος όλα αυτά τα 2 χρόνια από το θάνατο του 23χρονου.

Σύμφωνα με μαρτρία του διευθυντή του ΕΠΑΛ Αγρινίου όπου πήγαινε η 16χρονη κόρη που αυτοκτόνησε μαζί με την άτυχη μάνα, το κορίτσι είχε ειδοποιήσει από την Παρασκευή ότι θα αυτοκτονούσε.

Όπως έγινε γνωστό, οι θάνατοι των δύο γυναικών δεν ήρθαν ταυτόχρονα. Πρώτη αυτοκτόνησε η μητέρα, την βρήκε νεκρή η κόρη και αμέσως έθεσε και αυτή τέλος στη ζωή της, καθώς ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της. Τελικά εντόπισε και τις δύο γυναίκες νεκρές ο γιος, που ήταν και αυτός που ειδοποίησε τις αρχές.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/56650.html
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:19

Είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία.
Είχαμε αναφερθεί στο πενταπλό φονικό και στους απίστευτα παρανοϊκούς-ψυχοπαθάκηδες μακελάρηδες, με το τόπικ "Για το τριφύλλι και τα πρόβατα", το είχαμε μεταφέρει κι εδώ απ'το παλιό μας φόρουμ, αλλά προφανώς χάθηκε κι αυτό όπως άλλα 500-700 τόπικς, στην απίστευτη καταστροφή που υπέστη το φόρουμ μας, παραμονές πρωτοχρονιάς του 2008... Θα βρείτε το σχετικό τόπικ στο παλιό μας φόρουμ, και συγκεκριμένα εδώ

Μοιάζει να μην έχει τέλος τελικά αυτή η απίστευτη τραγωδία.
Πιο πολύ αυτή τη στιγμή συμπονώ το γιο που έμεινε πίσω...

αυτό το παληκάρι, που είναι ο μόνος που απέμεινε από μια οικογένεια που τελικά ξεκληρίστηκε για... τα πρόβατα :banghead: Απ'ό,τι άκουσα είχε έρθει στην Αθήνα να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, για να γυρίσει σπίτι του και να αντικρύσει αυτό το θέαμα που έγραφε έναν τραγικό επίλογο ο οποίος ξεπερνάει κι αυτόν ενός αρχαίου δράματος...

Νιώθω πολύ βάναυσα και άγρια συναισθήματα γι' αυτούς τους μακελάρηδες...
Έχουν παίξει και χειρότερα φονικά στον πλανήτη, αλλά οι λόγοι που οδήγησαν αυτούς τους σαλταρισμένους να πυροβολήσουν στο ψαχνό 5 άντρες (33 ο μεγαλύτερος 17 ο μικρότερος- ο γιος της τραγικής μάνας...) και μάλιστα να τους ρίξουν και τη χαριστική βολή για να βεβαιωθούν ότι σκοτώθηκαν :swear: είναι αυτοί που σίγουρα θα μ'έκαναν να χάσω κάθε έλεγχο, να τους χυμήξω και να θέλω να τους ξεσκίσω αν ποτέ τους έβλεπα μπροστά μου. Είναι τα απόλυτα και αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της ανθρώπινης κτηνωδίας και δεν αισθάνομαι ότι το πεντάκις ισόβια ή και το εκατοντάκις αποδίδει δικαιοσύνη για τη θηριωδία τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:19

ArELa έγραψε:Είναι τα απόλυτα και αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της ανθρώπινης κτηνωδίας και δεν αισθάνομαι ότι το πεντάκις ισόβια ή και το εκατοντάκις αποδίδει δικαιοσύνη για τη θηριωδία τους.
Ας δούμε να γίνεται έστω αυτό ... !!!

Πόσο σαθρή πρέπει να είναι μία κοινωνία για να έχει φτιάξει τέτοια κτήνη? Αυτό είναι το επίσης συγκλονιστικό από κοινωνικής άποψης ...
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:19

Το συγκλονιστικό στο οποίο εστιάζεις γαζέλα μου, θα σε συγκλονισει ακόμα περισσότερο αν πας στο παραπάνω λινκ που έδωσα και δεις στο παλιό μας φόρουμ, την αρχική συζήτηση που κάναμε τότε που έγινε το μακελειό (το 2006).

Θα δεις και τι έλεγαν κάποια καλόπαιδα εδώ στο νετ, (στο chat room των ΙΔΕΟ) για την "κακιά στιγμή" και πώς ως ένα βαθμό δικαιολογούσαν!!! :banghead: :banghead: :help: τους δράστες! :jerk:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:20

'Εχω πραγματικά σοκαριστεί! Δεν ξέρω τι να πρωτοαισθανθώ!
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που θεωρούν οτι υπάρχει η ΤΙΜΗ της ιδιοκτησίας, θα ήθελα να είμαι βουντου κάτι... και να τους καταδίωκα όπου βρεθούν κ όπου σταθούν, επιβάλλοντας την δική μου τιμή... την τιμή της εξαφανισής τους. Αργά, βασανιστικά... Δεν μπορώ να είμαι καν ψυχραιμη, να τους δώ ως όντα! Λυπάμαι για λογαριασμό τους! Κρίμας που δεν τους κατανομάζεις... γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να τους κάνω να πονέσουν, μήπως κ γίνουν ανθρώπινοι. Τα βδελύγματα!!!!
Απλά προσεύχομαι να μην βρεθούν τέτοια υποκείμενα στον δρόμο μου!! Γιατί θα βλέπω μόνο τον δρόμο μου μπροστά μου
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:20

Το'ξερα ότι θα θυμώσεις πολύ, όπως θύμωσα κι εγώ τότε, όπως εξακολουθώ να νιώθω τον θυμό... Ίσως θα'πρεπε να μεταφέρω όλο το τόπικ εκείνο εδώ ξανά, και να συνενώσω το παρόν που είναι η συνέχειά του... Θα δούμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:21

Ναι... ναι... Η συνένωση είναι πολύ καλή ιδέα!!
Γιατί πραγματικά ... δεν θα το πίστευα οτι η ανθρώπινη βλακεία έχει φτάσει στο βαθμό να δικαιολογεί αυτά τα τέρατα! :swear: ( και ας τα λεγε ο Αινσταιν............ περι ανθρωπινης ηλιθιότητας ανευ ορίων!!!)
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Μαρ 2010, 19:22

H μεταφορά και συνένωση έγινε. Τώρα μπορούμε να δούμε όλο το τόπικ απ'την αρχή του που έγινε το Νοέμβρη του 2006.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”