Ανείπωτη τραγωδία 23/7/18 φωτιές θάνατοι...

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ανείπωτη τραγωδία 23/7/18 φωτιές θάνατοι...

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Αύγ 2018, 22:00

Εικόνα

:respect:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 212 φορές
Έλαβε Likes: 460 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Παρ 03 Αύγ 2018, 23:47

Να πω κι εγω με την σειρά μου, μιας και ξεχάστηκα εντελώς.
Επιβεβαίωσα μέσω γνωστού μου, την πληροφορία (https://ideografhmata.gr/forum/viewtopi ... 54#p302754) που είχα πει για την Πορσε με titanium ζαντες.
Οντως λοιπον. Υπήρχε τετοιο περιστατικό.
Και ήταν αυτα όλα τα περιέργα, που έκαναν τους πυροσβέστες στα μεταξύ τους "πηγαδάκια", να μιλούν για πρωτογνωρα πράγματα.
Ιδιως σε ότι αφορά το τιτάνιο.
Μιλάμε για πανακριβες ζάντες.
Full τιτάνιο. ΟΧΙ κράματα, όχι μειγματα, όχι φτηνά ανακατεμενα ανακυκλωμένα αλουμίνια.
Full forged* titanium wheels.
Aς έρθει λοιπόν τώρα όποιος Mythbuster του youtube θελει, να μας λιώσει μια τέτοια 4άδα τέτοιων ζαντών, και να μας τις μετατρέψει σε υγρό, σε συνθήκες δρόμου, χωρίς καμία βλάστηση τριγύρω.
Όχι σε εργαστήριο, με ελεγχόμενες συνθήκες, ούτε σε υψικάμινο.
Στο δρομακι της γειτονιάς. Και τα υπόλοιπα τριγύρω, να τα αφήσει ανέπαφα.
Αν τα καταφέρει, του χαρίζω το αμάξι μου. :cool:

*forge=σφυρηλατώ σε κλίβανο
Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για έξτρα ενίσχυση και αντοχή του υλικού μας.
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 04 Αύγ 2018, 02:46

Ορυκτών πόρων δεν είπαμε ότι είσαι; Νομίζω μαθαίνεις εκ των έσω επιστήμη υλικών. :thumb:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: B★RS
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 05 Αύγ 2018, 02:10

Δεν ξέρω αν έχει σημασία μα θα ήθελα να πω την άποψη μου! Ίσως αποτελέσει τροφή για σκέψη ίσως είναι απλά σκόρπιες δικές μου ανησυχίες. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζω την Ελλάδα μας λίγα χρόνια πριν. Λίγα χρόνια πριν την λαίλαπα που ακούει στο όνομα Συριζα -Ανελ. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να πιστέψω το μέγεθος των όσων ακραίων και αισχρών αποφάσεων που πάρθηκαν και δημεύουν τον πολιτισμό μας την ιστορία μας την περιουσία μας το μέλλον μας της ίδιες της ζωές μας. Αποφάσεις για τις οποίες δεν δόθηκε καμία μάχη καμία που μπόρεσε να ανατρέψει ότι είχε προ – αποφασιστεί.. Μακράν λοιπόν οι εντεταλμένοι εντολοδόχοι αυτοί που οριστήκαν να γκρεμίσουν της ελπίδες και τα όνειρα μας (όσα μας έχουν απομείνει) κατάφεραν το ακατόρθωτο. Κατάφεραν σε πολύ σύντομο διάστημα ότι δεν είχε καταφέρει ποτέ κανείς. Ποιος ποια αρχή ποια εξουσία με ποιο σκοπό θα αποφάσιζε να σταματήσει την πολύ επιτυχημένη προσπάθεια τους να βυθίσουν την Ελλάδα μας στα βάθη της τάφρου των Μαριανών; Δεν κάνω λάθος, το κοιμώμενο πλήθος της χώρας μας είχε πλέον αποδεχθεί μια μοίρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Μια ζωή χωρίς ελπίδα χωρίς όνειρα χωρίς καμιά αντίδραση. Οι Συριζα – Ανελ είχαν φροντίσει και θα φρόντιζαν για αυτό. Θα φρόντιζαν να αποσιωπήσουν και της τελευταίες φωνές με βοηθήματα επιδόματα άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και άθλια ψέματα. Παρόμοια με εκείνα που τους έδωσαν στην αρχή (τρεις φορές) το έναυσμα να καταστρέψουν με τέτοιο πάθος τα πάντα.. Όχι λοιπόν κανένα όπλο δεν χτύπησε το μάτι της Αττικής. Κανένας εξουσιαστής δεν θα χαλούσε μια πολύ επιτυχημένη συνταγή που είθισται να δηλητηριάζει όσους είχαν μάθει να την γεύονται θέλουν δεν θέλουν όλο αυτό το διάστημα. Οι άλλες υπόνοιες περί οικοπέδων πυλών τούρκων FEMA κτλ τα οποία υπάρχουν και διαδίδονται στο νετ είναι πραγματικά αστείες. Το να πω τι συνέβη δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι θα ξανασυμβεί όσο οι Συριζα – Ανελ προσπαθούν να μείνουν γαντζωμένοι στης θέσεις τους και όσο υπάρχουν άνθρωποι που εμμένουν να εκθειάζουν το συνολικό έργο τους.

Υ .Σ Βασούλα μας σε διαβάζω όσο μπορώ!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Αύγ 2018, 09:03

Σεβαστ'η η γνώμη σου βασίλη μου και σε πολλά έχεις δίκιο, αλλα θεωρείς πως
αν ήταν άλλης (κομματικής κοπής) κυβέρνηση πάνω, θα ήταν διαφορετικά
τα πράγματα;
Γιατί προσωπικά πιστεύω πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (και ειδικά
κομμάτων υποψηφιων για κυβέρνηση) εξυπηρετούν την ίδια ατζέντα
και λογοδοτούν στα ίδια αφεντικά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 05 Αύγ 2018, 09:32

Για τη μαγνητική καταιγίδα στις 23 Ιουλίου το είχα διαβάσει.
Συμπτώσεις?
Μήπως κάποιοι εκμεταλλεύονται κάτι από τις μαγνητικές καταιγίδες που συμβαίνουν συχνά?
Θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια επίθεση λοιπόν μία μέρα πριν ή μία μέρα μετά?

Πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός?
Γιατί για μηχανισμό πρόκειται.

Μόλις πληροφορήθηκα από τις τελευταίες ειδήσεις ότι ο Νίκι Λάουντα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα.

Τι σχέση έχει?

Το 76 είχε γίνει έκρηξη στο μονοθέσιο και καιγόνταν ζωντανός επί πολύ ώρα.
Πέρα από τα εξωτερικά σημάδια είχαν πειραχτεί και οι πνεύμονες.

Το αμάξι καιγόταν αλλά δεν έλιωσε όπως τα αυτοκίνητα στο Μάτι.

Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 05 Αύγ 2018, 09:35

Επιπλέον οι πυροσβέστες είναι συμβασιούχοι με 8μηνα και με μισθό πείνας.
Δεν έχουν εξοπλισμό όπως π.χ αυτόν που έχουν οι πιλότοι Φόρμουλα 1 (πολλά ζητάω ε¨?)
Δεν είναι αρκετοί για να αντιμετωπίσουν πολλά μέτωπα.

Βλέπουμε τη μέριμνα και το ενδιαφέρον της εκάστοτε κυβέρνησης στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε πολλά μέτωπα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Αύγ 2018, 10:23

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 05 Αύγ 2018, 11:22

ArELa έγραψε:Σεβαστ'η η γνώμη σου βασίλη μου και σε πολλά έχεις δίκιο, αλλα θεωρείς πως αν ήταν άλλης (κομματικής κοπής) κυβέρνηση πάνω, θα ήταν διαφορετικά
τα πράγματα; Γιατί προσωπικά πιστεύω πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (και ειδικά κομμάτων υποψηφιων για κυβέρνηση) εξυπηρετούν την ίδια ατζέντα
και λογοδοτούν στα ίδια αφεντικά.
Βασούλα μας γνωρίζεις όπως και εγώ ότι οι υποψήφιοι της ΝΤΠ δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία προωθημένοι. Είναι δημιουργήματα τα οποία έχουν σαφή αποστολή και πρέπει να την πέτυχουν με οποιοδήποτε κόστος. Το ότι οι παγκοσμιοποιήτες για πρώτη φορά συνέθεσαν ένα πολύ επιτυχημένο μείγμα από πρόσωπα (στυγνούς εγκληματίες) που με πρωτοφανή ζήλο κατέστρεψαν τα πάντα χωρίς οποιαδήποτε αντίσταση είναι από μόνο του ένα γεγονός. Αν στην θέση τους με όσα κατάφεραν θα μπορούσαν να βρίσκονται κάποιοι άλλοι δεν μπορώ να το ξέρω (ωστόσο αμφιβάλω και μόνο στην ιδέα). Αυτό όμως που με σαφήνεια γνωρίζω είναι ότι κυριολεκτικά αυτοί (οι Συριζα – Ανελ) έθεσαν νέα στάνταρ σε πρωτοφανή ύψη. Ότι συνέβη το Μάτι της Αττικής ήταν μια πολύ καλά ενορχηστρωμένη επίθεση ώστε να πληγεί σε ανεπανόρθωτη κλίμακα το γόητρο των εξουσιαστών αλλά και των λειτουργών τους. Αυτό γιατί ο πρωθυπουργός μας βρισκόταν ήδη σε ταξίδι στο Μόσταρ της Βοσνίας ώστε να βραβευτεί για όλα όσα χυδαία κατάφερε. Αυτό δεν έγινε και αντίθετα η Ελλάδα μας βυθίστηκε σε τριήμερο πένθος. Οι ανθρώπινες απώλειες δεν έπρεπε να συμβούν και γνωρίζω από μη αμφισβητήσιμη πηγή ότι τόσοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους γιατί κάποιοι εσκεμμένα τους εγκλώβισαν εκεί. Ο μόνος σκοπός αυτής της “θυσίας” ήταν να ανακοπεί αυτή η επίθεση στην θέα αθώων ανθρώπων και αυτό δεν συνέβη. Τώρα οι Συριζα – Ανελ βιώνουν μια πρωτοφανή κατακραυγή που δείχνει να διογκώνετε την οποία και θέλουν να πνίξουν ώστε να συνεχίσουν το αποτρόπαιό τους έργο. Στην περίπτωση που επιμείνουν θα δημιουργηθεί και δεύτερη επίθεση. Αυτά είναι όλα όσα θα ήθελα να μοιραστώ. Να προσέχεις Βασούλα μας!
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Aquila » Κυρ 05 Αύγ 2018, 12:45

BRS έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει σημασία μα θα ήθελα να πω την άποψη μου! Ίσως αποτελέσει τροφή για σκέψη ίσως είναι απλά σκόρπιες δικές μου ανησυχίες. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζω την Ελλάδα μας λίγα χρόνια πριν. Λίγα χρόνια πριν την λαίλαπα που ακούει στο όνομα Συριζα -Ανελ. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να πιστέψω το μέγεθος των όσων ακραίων και αισχρών αποφάσεων που πάρθηκαν και δημεύουν τον πολιτισμό μας την ιστορία μας την περιουσία μας το μέλλον μας της ίδιες της ζωές μας. Αποφάσεις για τις οποίες δεν δόθηκε καμία μάχη καμία που μπόρεσε να ανατρέψει ότι είχε προ – αποφασιστεί.. Μακράν λοιπόν οι εντεταλμένοι εντολοδόχοι αυτοί που οριστήκαν να γκρεμίσουν της ελπίδες και τα όνειρα μας (όσα μας έχουν απομείνει) κατάφεραν το ακατόρθωτο. Κατάφεραν σε πολύ σύντομο διάστημα ότι δεν είχε καταφέρει ποτέ κανείς. Ποιος ποια αρχή ποια εξουσία με ποιο σκοπό θα αποφάσιζε να σταματήσει την πολύ επιτυχημένη προσπάθεια τους να βυθίσουν την Ελλάδα μας στα βάθη της τάφρου των Μαριανών; Δεν κάνω λάθος, το κοιμώμενο πλήθος της χώρας μας είχε πλέον αποδεχθεί μια μοίρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Μια ζωή χωρίς ελπίδα χωρίς όνειρα χωρίς καμιά αντίδραση. Οι Συριζα – Ανελ είχαν φροντίσει και θα φρόντιζαν για αυτό. Θα φρόντιζαν να αποσιωπήσουν και της τελευταίες φωνές με βοηθήματα επιδόματα άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και άθλια ψέματα. Παρόμοια με εκείνα που τους έδωσαν στην αρχή (τρεις φορές) το έναυσμα να καταστρέψουν με τέτοιο πάθος τα πάντα.. Όχι λοιπόν κανένα όπλο δεν χτύπησε το μάτι της Αττικής. Κανένας εξουσιαστής δεν θα χαλούσε μια πολύ επιτυχημένη συνταγή που είθισται να δηλητηριάζει όσους είχαν μάθει να την γεύονται θέλουν δεν θέλουν όλο αυτό το διάστημα. Οι άλλες υπόνοιες περί οικοπέδων πυλών τούρκων FEMA κτλ τα οποία υπάρχουν και διαδίδονται στο νετ είναι πραγματικά αστείες. Το να πω τι συνέβη δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι θα ξανασυμβεί όσο οι Συριζα – Ανελ προσπαθούν να μείνουν γαντζωμένοι στης θέσεις τους και όσο υπάρχουν άνθρωποι που εμμένουν να εκθειάζουν το συνολικό έργο τους.
BRS, σεβαστή η άποψη σου, ελπιδοφόρες οι ανησυχίες σου! :thumb:
Ομως,δεν νομίζω να είχε καμία διαφορά το κόμμα. Ή αν θες, εκεί έχω καταλήξει εγώ όσα χρόνια ερευνώ τα πράγματα.
Ετσι κι αλλιώς άλλοι είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές, και οι δικοί μας προσκυνημένοι απλά εκτελούν.
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνονταν κι αν ήταν η ΝΔ στα πράγματα, ή η Χα, ή το Πασόκ, ή το κόμμα Χαρίζω Οικόπεδα... :loco:
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα, μιας και για μένα προεχει η απελευθέρωση της χώρας μας.
Και από ιστορικής άποψης, δεν γνωρίζω καμία χώρα στον πλανήτη που να απελευθερώθηκε από την σκλαβιά της μεσω του ψηφοδελτιου και του παραβάν.

Θυμίσου εξάλλου ποιοι κυβερνούσαν, όταν τους δόθηκε η εντολή να καεί όλη η Πελοπόννησος και η Στερεα Ελλάδα το 2007;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν έσπασαν κι έκαψαν περιουσίες σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών 2008;
Ποιοι κόμματα υπέγραψαν αγκαλίτσα τα 4 μνημόνια ως τώρα + τα 2 Μεσοπρόθεσμα;
Ποια και πόσα κόμματα είναι υπέρ της παραχώρησης της Μακεδονίας/Θράκης/Αιγαίου/Ηπείρου/Κύπρου;
Δεν ήταν και είναι φυσικά μόνο οι ΣΑΝΕΛ, ή έστω αυτοί μόνοι τους...

Πάντως αν θέλεις να εστιασουμε αποκλειστικά στους ΣΑΝΕΛ, το μόνο που μπορώ να πω, για να σου δώσω να καταλάβεις είναι το εξής:
Δες ποια στελέχη απαρτίζουν το μόρφωμα ΣΑΝΕΛ, και θα συνειδητοποιήσεις πολλα για το πως λειτουργεί το "σχέδιο"...
Καμμενος - πρωην ηγετικό στέλεχος ΝΔ, τωρα ΑΝΕΛ
Κουρουμπλής - πρωην ηγετικό στέλεχος Πασοκ, τωρα ΣΥΡΙΖΑ
Μιχελογιαννάκης - πρωην στέλεχος Πασοκ, τώρα ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Εικόνα

είναι δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες τα ονόματα της κυνοβουλετικής παρεούλας.
Απλα σου αναφερω μερικά για να καταλάβεις την πλάνη... :wink:

Όχι βέβαια ότι και οι υπόλοιπες συμμορίες πάνε πίσω:
Βορίδης - πρώην χουντικός με την ΕΠΕΝ, & πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, τώρα ΝΔ.
Αδωνις Γεωργιαδης - πρώην ΛΑΟΣ, τώρα ΝΔ.

υ.γ: "Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ".
Louis Dumur, Γάλλος συγγραφέας
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Aquila » Κυρ 05 Αύγ 2018, 12:54

Back to topic.
Πείραμα για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι δυνατό να λιώσει η ζάντα αλουμινίου, έτσι όπως ισχυρίζονται τα συστημικά μέσα, οι πυροσβέστες, και οι γιουτουμπικοί keyboard warriors.
Eρασιτεχνικό μεν το πείραμα και όχι εργαστηρίου, αλλά πολύ κοντά στην πραγματικότητα, μιας και διεξάγεται σε εξωτερικό περιβάλλον, και η μετρήσιμη θερμοκρασία φτάνει τους βαθμούς που πιάστηκαν και στην περιοχή του Ματιού.
Δείτε και κρίνετε...

https://www.youtube.com/watch?v=TbPS_TRUbcU
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 05 Αύγ 2018, 13:47

Μπορείτε να βρείτε κάποια σχέση μεταξύ των πρόσφατων πυρκαγιών, της πετρελαιοκηλίδας και της πλημμύρας πέρσι στη Μαγούλα.

Γιατί όσο παράξενη ήταν η φωτιά άλλο τόσο παράξενη ήταν και η πλημμύρα.
Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο κέντρο της Αθήνας είχε ήλιο και αραιή συννεφιά αργότερα έριξε λίγες ψιχάλες.
Όταν έμαθα ότι πνίγηκαν άνθρωποι δεν το πίστευα.
Πως γίνεται στο Κέντρο να έχει αραιή συννεφιά και 10 χλμ πιο πέρα να πνίγονται στην καταιγίδα.

Όπως και με τη φωτιά. Έλιωναν οι ζάντες και οι λαμαρίνες και δίπλα τα δέντρα άθικτα.
Άβαταρ μέλους
BRS
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BRS » Κυρ 05 Αύγ 2018, 14:47

Πολύ ενδιαφέρουσα η απάντηση σου Aquila! Να σημειώσω ότι δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να υποδείξω κάποιο οποιοδήποτε αξιόλογο κόμμα. Σαφώς η σήψη στο πολιτικό σκηνικό είναι παραπάνω από βαθιά και προχωρημένη. Ωστόσο υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι στην θέα του χρήματος της δόξας με αντάλλαγμα την καταστροφή μας πρόταξαν τα στήθη τους και δέχθηκαν της συνέπειες . Όχι κάνεις δεν είναι υπόδειγμα πολιτικού που δουλεύει μοχθεί υπερασπίζετε τα έννομα συμφέροντα της πατρίδας του της Ελλάδας μας.

Η λίστα με τα στελέχη των Συριζα – Ανελ μου είναι γνωστή και δεν τρέφω αυταπάτες. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό το μόρφωμα απαρτίζετε από συγκεκριμένα στελέχη που έψαχναν την κατάλληλη ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ανεκδιήγητο χάος. Η ερώτηση σου περί της ψηφοφορίας δεν με βρίσκει σύμφωνο και ως απάντηση μπορώ να σου υποδείξω τον πρόεδρο της Αμερικής. ΟΚ δεν είναι τέλειος μα πως μπορεί να γίνει όταν το σκοτεινό βαθύ κράτος της χώρας του με λύσσα προσπαθεί να τον απομακρύνει. Ο Τραμπ είναι ικανός να αλλάξει την Αμερική και να την κάνει σπουδαία ξανά βγάζοντας την από την οικονομική πολιτιστική κατηφόρα στην οποία την οδήγησε ο Ομπάμα κάνοντας της ανεπανόρθωτη ζημιά.

Εμείς για κακή μας τύχη δεν έχουμε κάποιον σαν εκείνον. Κάποιον που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ιστορία μας τον πολιτισμό μας την γεωγραφική θέση μας τον απίστευτο πλούτο μας που είναι σε κατάσταση υφαρπαγής. Δεν πιστεύω σε κόμματα δεν πιστεύω σε πολιτικούς απλά πιστεύω ότι αυτή η καταστροφή αυτός ο διασυρμός της χώρας μας ήταν πρωτοφανής. Θεωρώ ότι οι Συριζα – Ανελ έπρεπε να είχαν φύγει χθες.. Στην θέση τους ας έρθει κάποιος λιγότερο χειρότερος μιας και δεν έχουμε άλλες επιλογές. Όπως πολύ σωστά είπες δεν μας εκπροσωπούν πατριώτες μα απλοί εντολοδόχοι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 05 Αύγ 2018, 14:54

Πολύ ενδιαφέρον. Τα μέταλλα γενικότερα έχουν υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Που σημαίνει ότι το αλουμίνιο που λιώνει στους 660 βαθμούς κελισίου, πιθανότατα δεν θα λιώσει αν του "ασκείς" 660 βαθμούς σε ένα σημείο, καθότι θα μεταφέρει αυτή τη θερμότητα γρήγορα στα υπόλοιπα, πιο δροσερά σημεία, και τα οποία θα δροσίζονται πανεύκολα από το περιβάλλον (και 500 βαθμούς να έχει το περιβάλλον, αυτό είναι δροσιά για το αλουμίνιο όταν εξετάζουμε το σημείο τήξης του). Οπότε λογικά θα "επιβιώσει". Για να λιώσει στους 660 θα πρέπει ΟΛΟ το περιβάλλον γύρω του να έχει 660 βαθμούς, ώστε να μην μπορεί να εφαρμοστεί η αρχή της θερμικής αγωγιμότητας ως προς το αλουμίνιο.

Επιπροσθέτως, αν θέλω εγώ να λιώσω αλουμίνιο, θα πρέπει να κάνω μια κατασκευή που να μην επιτρέπει τη διάχυση της θερμότητας προς τα έξω, δηλαδή θα τη συγκρατεί μέσα, ώστε να εστιαστεί αποκλειστικά στο αλουμίνιο. Κάτι σαν αυτό:

Εικόνα

ή αυτό:

Εικόνα

Φούρνο δηλαδή, που να μην επιτρέπει την αποβολή θερμότητας.

Αυτό λοιπόν με βάζει σε υποψίες ότι παρόλο που το αλουμίνιο λιώνει στους 660, θα πρέπει να περιτριγυριζόταν από περισσότερη θερμοκρασία γύρω γύρω, δεδομένου ότι θα υπήρχε αποβολή θερμότητας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 05 Αύγ 2018, 15:01

Δηλαδή οι 660 βαθμοί τήξης επιτυγχάνονται σε κλειστό σύστημα (φούρνο). Σε ανοιχτό σύστημα (ανοιχτό χώρο) που έχεις γρήγορες και μεγάλες απώλειες, θα πρέπει να έχεις πολύ περισσότερη θερμοκρασία, δεν ξέρω πόση. Αν τώρα κάποιοι πούν ότι ήταν φούρνος όλη η περιοχή (δηλαδή είχε 660 βαθμούς παντού, σε όλη την έκταση), τότε πώς γίνεται να μην κάηκαν δέντρα και φυτά σε απόσταση ένα έως δύο μέτρων, δηλαδή εντός συστήματος 660 βαθμών;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Αύγ 2018, 18:22

Βασιλη μου, τα ίδια με τον Άκουιλα θα σου απαντούσα, μόνο που εκεινος
το έκανε πιο εμπεριστατωμένα.

'Όσο για το σημείο τήξης αλουμινίου σε ανοιχτό χώρο, εχετε απόλυτο
δίκιο και ευχαριστώ που τέθηκε κι αυτό (Ακουιλα ΟΤΤΟ) γιατί
ως κλασική ξανθια δεν το'χα σκεφτεί. :urock:

Φανταστείτε τώρα τι γίνεται με τις ζάντες τιτανίου που πολλά
ακριβά αυτοκίνητα φέρουν, όταν σε το τιτάνιο ξέρουμε οτι
αυτό θέλει πάνω από 1660 βαθμούς κελσίου για να τηχθεί
και πολλοί μάρτυρες είπαν πως έλιωσε ΚΑΙ τιτάνιο... :freak:

οπότε πολύ σωστά είπε ένας πυραγός (αν δεν κάνω λάθος) πως
είναι πολλοί που εξαϋλώθηκαν και δε θα βρεθούν ποτέ.... :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 05 Αύγ 2018, 19:29

Δύο μήνες πριν από τη φονική φωτιά
είχαν κάνει άσκηση πυρόσβεσης στον τόπο της τραγωδίας

μου το'φερε ένας φίλος στο κανάλι αυτό πιο πάνω

πριν από κάθε στημένο τρομοκρατικό χτυπημα αυτό κάνουν.
Ασκηση τη λένε... Ασκηση για το μεγάλο πείραμα εδώ...
Αυτό έαναν και πριν την πτώση των διδύμων. Ασκηση. Τυχαίο?
Όταν λέω "στημένο" εδώ, εννοώ false flag, δηλαδή ότι το αποδίδουν
σε άλλον παράγοντα, εθνοτητα, ή ομάδα...πλην των ιδίων...
Στην προκειμένη αυτή η τραγωδια αποδόθηκε σε δασική πυρκαγιά
(ενώ αμάξια και άνθρωποι δεν έλιωσαν-απανθρακώθηκαν μέσα σε δάσος)
και τελικά τη "δασική" πυρκαγιά την αποδίδουν σε εμπρηστές με γκαζάκια ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
sakis22
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 17 φορές
Έλαβε Likes: 42 φορές

Δημοσίευση από sakis22 » Δευ 06 Αύγ 2018, 01:02

βρισκουν κι αλλους νεκρους κι κανεις δε μιλαει.τα κουκουλωνουν ολα.απατεωνες https://katohika.gr/ellada/ektakti-eidi ... hrokanala/
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Δευ 06 Αύγ 2018, 06:10

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ - ΟΔΗΓΙΑ Νο1 : Πως πρέπει να φερόμαστε σε περίπτωση πυρκαγιάς...

Εικόνα
ακούστε από το (11:20) του βίντεο μέχρι το τέλος (13:05) https://youtu.be/Uz6uR-6X6D4?t=11m20s
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Αύγ 2018, 10:30

sakis22 έγραψε:βρισκουν κι αλλους νεκρους κι κανεις δε μιλαει.τα κουκουλωνουν ολα.απατεωνες https://katohika.gr/ellada/ektakti-eidi ... hrokanala/

Μόνο ένας επι πλέον και επιπλέων νεκρός Σάκη μου?
Πριν μια βδομάδα έλεγαν για 93 νεκρούς μετά το γύρισαν έλεγαν για 80
οι 13 προφανώς αναστήθηκαν... :swear:

Αρχικά τα κανάλια έλεγαν για 187 αγνοουμένους.
Μετά παρενέβη ο Κουρουμπλής και το ΕΣΡ και έγιναν 5 ή 8
οι αλλοι 180 προφανώς... βρέθηκαν... (νεκροί οι περισσότεροι αν οχι ολοι)

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ λίστα νεκρών άκουσε κανείς να ανακοινώνουν?
ΑΣΦΡΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ γιατί θα'ναι παμπολλοι οι συγγενείς νεκρών
που θα απορήσουν και θα φωνάξουν αν δε μπει ο δικός τους νεκρός
στη λίστα κι αν κάνουν λίστα με ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των νεκρών ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ
θα'ναι εκατοντάδες... και δε θέλουν με τίποτα να γίνει γνωστός ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
αριθμός των νεκρών αλλά και των αγνοουμένων

Όσο για τον κ. Ψινάκη, καλέ μου Κυριάκο,
δε θα σχολιάσω καθόλου.
Άλλωστε ήσουν εύγλωττος και δε θέλω να ξεκινήσω
τη βδομάδα μας βρίζοντας... :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Αύγ 2018, 15:53

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Αύγ 2018, 17:35

Εικόνα

Ευτυχώς, πέραν της μικρονοησης, της μικροψυχιάς, των απειλών και της χλεύης
υπάρχουν άνθρωποι σαν την Άννα... που ΒΛΕΠΟΥΝ...
Και όχι μόνο σαν την Αννα βέβαια, κι ο Ακουιλα ΒΛΕΠΕΙ και πολλοί εδώ μέσα...
που έχει (και ο Ακουιλα και άλλοι) ΑΡΤΙΑ συλλογιστική και επιχείρημα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Aquila » Δευ 06 Αύγ 2018, 18:43

Αστα να πάνε! H πλύση εγκεφάλου δεν τους έχει αφήσει ίχνος για ιχνος φαιας ουσιας.
Να προσπαθεί κανείς να εξηγήσει στους γιουτουμπικούς keyboard warriors,
να τους μιλάς για αναποδογυρισμένα ερημικά αμαξια, για επιλεκτικές τροχιοδεικτικές φωτιές και ήχους από τον ουρανό,
και να σου απαντούν με copy/paste μελέτες αντοχής σκυροδέματος επειτα από μια πυρκαγιά...
Μελέτες που ουτε και οι ίδιοι δεν έχουν καν διαβάσει.
Πάει χάλασαν και τα τρολάκια.
Ούτε για μια αντινόηση της προκοπής δεν είναι ικανοί πια. :lol:

υ.γ: o OTTO έριξε και μ@μώ τις ατάκες:
"Αν η καύση πετρελαίου παράγει έως 10.000 βαθμούς, τότε πώς και δεν βρήκαμε λιωμένους καυστήρες;"

οπου φυσικά ως απάντηση πήρε το γνωστό copy/paste link.
χαχαχαχα! :respect:
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 06 Αύγ 2018, 19:29

Άλλος επιφάνιος εδώ... acrobase ρε, μάθετε να διαβάζετε :lol: :lol:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Αύγ 2018, 19:37

:lol: :lol: :lol:

και για οσους έχασαν επεισοδια και δεν κατάλαβαν
τι έπαιξε, παραπέμπω εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 59#p303159
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”