του κοσμου αφου ο ιδεοφιλος δεν εχει την ατυχια να εχει την καθημερινοτητα της αθηνας
[πολλοι φιλοι μου μενουν αθηνα αλλα οχι κεντρο και αυτα τους φαινοσαντε ρατσιστικες υπερβολες
βασει της ιδεολογικης κατευθυνσης της νεας ταξης...τους πηγα μερικες βολτες απογεματακι σε κατι στεκια
και καταλαβανε που παει το πραγμα....]
αρχικα να πουμε στατιστικα - ποσοτικα οτι μολις ενα μικρο ποσοστο της παραβατικοτητας που λαμβανει χωρα, φθανει
στον δυσμοιρο απαιδευτο τηλεθεατη κατα τα συμφεροντα και τις ανωθεν εντολες των ΜΜΕ...τα πραγματικα νουμερα αποκρυπτονται
σε περιοχες της ομονοιας, πλατεια θεατρου-δημαρχειου, βικτωρος ουγκο, παροδους πειραιως-γερανιου κτλ εδω και καιρο
δυσκολα διερχεσαι ακομα και μερα μεσημερι--->επικρατει το παρακρατος των ναρκωτικων οπου [αν εχει καποιο ενδιαφερον η φυλετικη κατανομη...] ελληνοπρεπεστατοι χρηστες ψυχορραγουν ενωπιον κυριως αφρικανων [μικρο]εμπορων μερα μεσημερι καθε μερα και καθε ωρα...τα αρμοδια αστυνομικα τμηματα δεν απεχουν μακρυα απο εκει...δυστυχως και υποπτως ομως κωφευουν...ισως μεγαλα κεφαλια των μεγαλο εμπορων θανατου να μην εχουν διαβατηριο σομαλιας ...τανζανιας [ποσο θα βολευε το θυμικο μας....!]..ισως μαλιστα καποιοι εξαυτων να φερουν το τιμημενο γαλανολευκο εθνοσημον μας με το σταυρο [και εδω αρχιζουν τα πραγματικα δυσκολα...]
εκει το θεμα γινεται διακρατικον
ναι η καθημερινη παραβατικοτητα σημειωνει τρομακτικη αυξηση και συμμετεχουν στατιστικα [αυτο αυστηρα επιστημονικα ισως δεν αποδεικνυει ροπη εις το εγκλημα καθοτι οι ελλαδιτες ειναι ενα ισχνο ποσοστον πλεον]κυριως αλλοδαποι...διαρρηξεις κλοπες ληστειες λαθρεμποριο.. απον ελλαδικο κρατιδιο, φοβισμενοι ελληνες πολιτες του κεντρου οι οποιοι [και δεν τους-μας κακολογω] θιγονται απο αυτη τη δραση και εκρηγνυνται χωρις να ασχολουνται με χρονοβορα εις βαθος αναλυση των αιτιων ενιοτε...
επισημα χειλη του Δημου αθηνας λενε οτι πρεπει να θανατωθουν καποια οικοδομικα τετραγωνα και να διοχετευτει εκει
ολη η ...δραση...
ο επικινδυνος τομεας της αισθητικης της καθημερινοτητας καταγραφει ομαδες μεθυσων να ουρουν και να αφοδευουν εξω απο σπιτια καφετεριες εστιατορια οχι μονον νυχτα
ακομα στην πατησιων εξω απο ασοεε με την κατα κανονα κουρελιασμενη ελληνικη σημαια που ενιοτε αντικαθισταται απο την παλαιστινιακη[της οποιας την ιστορια τιμω αφανταστα!-αλλά δεν εχει να κανει]...υπαρχουν και εκει λαθρεμποροι αφρικανοι με δερματινα ειδη τα οποια φανατικα αγοραζουν οι συνελληνες μας [και προ οικονομικης κρισης] οι οποιοι ταυτοχρονα διαμαρτυρονται για τους κακους λαθρομεταναστες

για καθε τι σχεδον που λεω εχω προσωπικες καταγραφες...σε καθημερινο εβδομαδιαιο επιπεδο....δεν πολυαναφερομαι
σε αυτα ,καθαρα για λογους φορουμικης ψυχολογιας...ειδαλλως το δειγματολογιο μου ειναι τεραστιο....
αμα σας τα παραθεσω,,,

υγ θα μου πειτε πως αυτα τα κειμενα μου ειναι μεστα "ναι μεν αλλα"...ομως πιστευω πως απο τις [πολιτικες] αισθησεις,η πιο σημαντικη ειναι η [περιφερειακη] οραση...
υγ2 σορρυ για το κουβερτοσεντονο αλλά καποιος εριξε σλιβοβιτσα στον καφε μου

προταθέν εδώ
αναρτηθέν εδώ