To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Re: To σήριαλ του Αγ. Παντελεήμονα

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 18 Ιαν 2011, 01:09

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:
αχ καλη μου καλελ παντα σχεδον ετσι ειναι...εκ των προτερων ψιχάλα,εκ των υστερων πλημμυρα... :(
και γίνονται και πολλές πλημμύρες τελευταίως να πάρει..... :(
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε: εκφραστικη δυνοτης απο κασσανδρο στα θεματα ποιοτικων χαρακτηριστικων σε συγκρουσιακο επιπεδο των αντιμαχομενων...βεβαια για αλλα θεματα καθαρα ποσοτικων συσχετισμων, πειθαρχιας συσστρατευσης, ιδεολογικου υποβαθρου, επικοινωνιακου ελεγχου ,δεικτη διεισδυσης στη νεολαια κτλ κτλ εκει πιστεφκω περιπλεκεται κι αλλο το θεμα...με δεδομενη
την ιδιαιτεροτητα της ψυχολογιας των μαζων κατα λεμπον και των ακρων εκατερωθεν...
:worship: :thumb:
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε: ισως η μονη ορθολογικη και ρεαλιστικη αντιπαραθεση να εχει να κανει
με την αναγνωριση και περιορισμο-καταργηση των παρωπιδων μας
κοκκινομαυρων ή κυανολευκων [τα εισαγωγικα δικα σας this time...] :rose: [/b]
:urock: :ups:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 18 Ιαν 2011, 07:54

KAL EL έγραψε: Άρα οι κάτοικοι βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος. Από την μία οι λαθρομετανάστες και οι λαθρομεταναστολάτρεις και από την άλλη οι Χρυσαυγίτες που αποφασίζουν και διατάσσουν.
Και ο Άγιος Παντελεήμονας δεν ανήκει πλέον στους κατοίκους αλλά σε όλους αυτούς που τον χρησιμοποιούν κατά τις ορέξεις τους για πεδίο μάχης. ( ΜΑΤ, ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).
Δεν θα έλεγα ότι οι κάτοικοι βρίσκονται στη μέση... Η αλήθεια είναι πως κανένα από τα κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της απέλασης όλων ή τουλάχιστον δεν το δείχνει με έργα... Επομένως οι κάτοικοι στράφηκαν σε αυτούς που τουλάχιστον κάτι κάνουν...

Ο Αγ. Παντελεήμονας έπαψε να ανήκει στους κατοίκους όταν προωθήθηκαν εκεί -από τους αριστερούς και τις ΜΚΟ- οι ορδές των βαρβάρων, όπως και το Λιμάνι της Πάτρας (και σχεδόν όλη η πόλη) έπαψε να ανήκει στους Πατρινούς...

Μπορεί λοιπόν να μην συμφωνώ σε όλα με τους ΧΑ, από τη στιγμή όμως που παίρνουν μέτρα εναντίον των μεταναστών θα συνταχθώ μαζί τους.

Και όλη αυτή η προσπάθεια των ΜΜΕ να τους παρουσιάσουν ως τους "κακούς ακροδεξιούς" που προκαλούν αναίτια επεισόδια, δείχνει τον πανικό τους γιατί βλέπουν πως η ΧΑ και γενικότερα το κίνημα εναντίον των μεταναστών ανεβαίνει...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 18 Ιαν 2011, 10:52

Αχ βρέ Φωτεινή μου. Δεν είμαι της άποψης "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"
Εάν διάβασες το πρώτο μου πόστ λέω ότι ένας εκ των εκπροσώπων των κατοίκων του Αγ.Παντελαιήμονος είχε καλέσει (με την συνένεση φυσικά και των υπολοίπων) δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Οι της ΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ παρακάμπτοντας/αγνοώντας την απόφαση των κατοίκων,
και έδιωξαν τους δύο του ΛΑΟΣ.

Άρα ποιός αποφασίζει τελικά ;
Δεν λέω ότι η ΧΑ δεν πήρε το μέρος των κατοίκων της προβληματικής περιοχής.

Όμως ποιός είναι ο σκοπός της ΧΑ ;
Η προάσπιση των συμφέροντων των κατοίκων ή η επιβολή της παρουσίας της ΧΑ ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 18 Ιαν 2011, 10:59

KAL EL έγραψε:
Άρα πρώτος και μέγιστος ηλίθιος είναι αυτός που έδωσε την άδεια για την συναυλία.
Διότι μόνο ένας ηλίθιος ( γνωρίζοντας το τεταμένο κλίμα της περιοχής ) θα το έκανε.
Ή κάποιος που ήθελε να γίνουν επεισόδια ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.
Ως εδώ καλά τα λες. Συμφωνούμε.
KAL EL έγραψε:
Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος , κοινώς την πάτησαν.

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων ( Γιαννέτος αν δεν κάνω λάθος ) κάλεσε τους Γεωργιάδη και Πλεύρη με σκοπό να υποστηρίξουν την προσπάθεια εμπόδισης της συναυλίας και οι της ΧΑ ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν και αυτόν και φυσικά έδιωξαν κακήν κακώς τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Αυτά για τα περί ενότητος και κοινού σκοπού.

Η ΧΑ εάν έχει ως πρώτιστο σκοπό της, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατοίκων της περιοχής έναντι των λαθρομεταναστών θα έπρεπε να δεχθεί την συμμετοχή των 2, ανεξάρτητα εάν διαφωνεί σε άλλα με το κόμμα που εκπροσωπούν.
ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.
Εδώ τα χαλάμε... και μάλιστα πολύ...

α) Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι μπουμπούκος & Θανούλης προσκαλέστηκαν από τον Γιαννέτο. Έτσι έχει ακουστεί, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.
β) Αν κάποιος εκ των κατοίκων πήρε την αυθαίρετη πρωτοβουλία να τους καλέσει, τότε έκανε μαλακία. Ακόμα και έτσι να είναι, η γιούχα πήγε σύννεφο. Δεν τους έκραξαν μόνο χρυσαυγίτες. Στο κράξιμο συμμετείχαν και μη-οργανωμένοι κάτοικοι, και τα μπινελίκια σχετίζονταν σε μεγάλο ποσοστό με την υπερψήφιση του μνημονίου.
γ) Και οκ, να καταλάβω ότι ένας διέπραξε την αυθαιρεσία να καλέσει έναν βουλευτή Α' Αθηνών του ΛΑΟΣ, δηλαδή τον Θανούλη.
Τον μπουμπούκο γιατί τον κάλεσε; Αυτός είναι βουλευτής Β' Αθηνών. Τι σχέση έχει ο Άγιος Παντελεήμονας με την Β'Αθηνών; Καμμία απολύτως.
δ) Οι μπουμπουκοθανούληδες δεν πήγαν μόνοι τους. Τους συνόδευαν καμμιά 10αριά άτομα. Πέραν των προσωπικών φρουρών, υπήρξε μαζική κινητοποίηση της νεολαίας ΛΑΟΣ. Απεχώρησαν άπαντες.
ε) Κανείς κάτοικος δεν δυσανασχέτησε επειδή απεχώρησαν οι καρατζαφερικοί. Κάθε άλλο.

Δοσίλογοι υπερασπιστές του μνημονίου και του ΔΝΤ δεν έχουν καμμία θέση στους εθνικολαϊκούς κοινωνικούς αγώνες.
Η θέση τους είναι μαζί με την διεφθαρμένη ανθελληνική άρχουσα τάξη που ξεπουλάει την Πατρίδα μας.
Άλλωστε αυτοί κατ'επανάληψη έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν αποδεκτοί από αυτό το εξουσιαστικό σύστημα.

Ουδέποτε στήριξαν στην πράξη τον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα ή της Πλατείας Αττικής.
Αντιθέτως, έφτασαν στο σημείο να καθυβρίσουν αυτούς που διαμαρτύρονταν έξω από την βουλή εναντίον του λαθρο-νομοσχεδίου τον περασμένο Μάρτιο.
Οι μοναδικοί που στήριξαν εμπράκτως τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ήταν κυρίως οι χρυσαυγίτες μαζί με άλλους φιλικά προσκείμενους εθνικιστές και πατριώτες.
Συνεπώς, συνιστά θρασύτατη πρόκληση να έρχονται οι δοσίλογοι αστικοφιλελεύθεροι μπουμπουκοθανούληδες προς άγραν ψήφων.

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Χ.Α και το ΛΑΟΣ έχουν κοινό σκοπό, όπως λες.
Η Χρυσή Αυγή έχει σαφή συγκεκριμένη και σταθερή ιδεολογική γραμμή.
Το ΛΑΟΣ είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Προχθές βασιλόφρονες, χθες αντισημίτες εθνικισταράδες, μετά οπαδοί του Τσε και του Κάστρο, σήμερα εθνικοφιλελεύθεροι δεξιοί και τρέχα γύρευε.
Με τέτοιους άθλιους καιροσκόπους και θεομπαίχτες δεν μπορεί να υπάρξει κανένας κοινός σκοπός και καμμία ενότητα.
KAL EL έγραψε:
Άρα οι κάτοικοι βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος. Από την μία οι λαθρομετανάστες και οι λαθρομεταναστολάτρεις και από την άλλη οι Χρυσαυγίτες που αποφασίζουν και διατάσσουν.
Και ο Άγιος Παντελεήμονας δεν ανήκει πλέον στους κατοίκους αλλά σε όλους αυτούς που τον χρησιμοποιούν κατά τις ορέξεις τους για πεδίο μάχης. ( ΜΑΤ, ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).
Καλ ελ, έχεις πάει ποτέ στον Άγιο Παντελεήμονα;
Μάλλον όχι.
Διότι αυτά που λες δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 18 Ιαν 2011, 11:54

KASSANDROS έγραψε:

β) Αν κάποιος εκ των κατοίκων πήρε την αυθαίρετη πρωτοβουλία να τους καλέσει, τότε έκανε μαλακία. Ακόμα και έτσι να είναι, η γιούχα πήγε σύννεφο. Δεν τους έκραξαν μόνο χρυσαυγίτες. Στο κράξιμο συμμετείχαν και μη-οργανωμένοι κάτοικοι, και τα μπινελίκια σχετίζονταν σε μεγάλο ποσοστό με την υπερψήφιση του μνημονίου.
:yes: Μου έφτιαξες τη μέρα μ'αυτό ρε Κωστή! :thumb:
γ) Και οκ, να καταλάβω ότι ένας διέπραξε την αυθαιρεσία να καλέσει έναν βουλευτή Α' Αθηνών του ΛΑΟΣ, δηλαδή τον Θανούλη.
Τον μπουμπούκο γιατί τον κάλεσε; Αυτός είναι βουλευτής Β' Αθηνών. Τι σχέση έχει ο Άγιος Παντελεήμονας με την Β'Αθηνών; Καμμία απολύτως.
Γενικά δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε παλλαϊκή διαμαρτυρία. Κι αν κάποτε μου ήταν συμπαθής γιατί προέβαλε σωστά επιχειρήματα και στηλίτευε όντως φαυλότητες και σαθρά, αλλά και γιατί τον πίστευα για Ελληνα έντιμο ειλικρινή που όντως δίνει μάχη για την πατρίδα, σήμερα απεδείχθει φαυλοτερος των φαύλων και στην κυριολεξία "άνθραξ ο θησαυρός".
δ) Οι μπουμπουκοθανούληδες δεν πήγαν μόνοι τους. Τους συνόδευαν καμμιά 10αριά άτομα. Πέραν των προσωπικών φρουρών, υπήρξε μαζική κινητοποίηση της νεολαίας ΛΑΟΣ. Απεχώρησαν άπαντες.
Άγια και σοφά έπραξαν
ε) Κανείς κάτοικος δεν δυσανασχέτησε επειδή απεχώρησαν οι καρατζαφερικοί. Κάθε άλλο.
Εγώ αν ήμουν κάτοικος θα δυσανασχετούσα με την παρουσία τους.
Δοσίλογοι υπερασπιστές του μνημονίου και του ΔΝΤ δεν έχουν καμμία θέση στους εθνικολαϊκούς κοινωνικούς αγώνες.
Η θέση τους είναι μαζί με την διεφθαρμένη ανθελληνική άρχουσα τάξη που ξεπουλάει την Πατρίδα μας.
Άλλωστε αυτοί κατ'επανάληψη έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν αποδεκτοί από αυτό το εξουσιαστικό σύστημα.
ΑΚΡΙΒΩΣ! :urock: :respect:
Ουδέποτε στήριξαν στην πράξη τον αγώνα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα ή της Πλατείας Αττικής.
Και όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τον κύριο μπουμπούκο, δεν θα στηρίξουν ποτέ κανέναν αγώνα ούτε τώρα που όλες οι κοινωνικές ομάδες και όλα τα ταξικά στρώματα πλην των καρα=πλουσίων, χτυπιούνται βάναυσα από τους νέους άνομους νόμους και τα απάνθρωπα μέτρα που ολοένα και περισσότερο ευτελίζουν το βιοτικό μας επίπεδο και εξαθλιώνουν κόσμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν απεργούν κάποιοι, ο κύριος μπουμπούκος παίρνει υφάκι εισαγγελέα και τους κατακεραυνώνει που διαμαρτύρονται για την απώλεια των κεκτημένων τους. Με λίγα λόγια, έχει γίνει ΔΝΤ-νικότερος των τροϊκανών και σε ό,τι με αφορά δεν έχει καμία σχέση και συνάφεια με το λαό που λέει ότι εξελέγη για να υποστηρίζει. Επιδιώκει με άκομψο τρόπο μάλιστα, να αφανίσει μια ώρα αρχύτερα τα δικαιώματα αυτού του λαού, και όχι να τα υποστηρίξει.

Αντιθέτως, έφτασαν στο σημείο να καθυβρίσουν αυτούς που διαμαρτύρονταν έξω από την βουλή εναντίον του λαθρο-νομοσχεδίου τον περασμένο Μάρτιο.
Αντιπροσωπευτικό δείγμα της ευσπλαχνίας που εκδήλωνε στο πολύ δήθεν και στο πολύ λαϊκίστικο τελικά, ο καρατζαφύρερ για το λαό.
Οι μοναδικοί που στήριξαν εμπράκτως τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ήταν κυρίως οι χρυσαυγίτες μαζί με άλλους φιλικά προσκείμενους εθνικιστές και πατριώτες.
Αυτό οφείλω να σας το αποδώσω.
Συνεπώς, συνιστά θρασύτατη πρόκληση να έρχονται οι δοσίλογοι αστικοφιλελεύθεροι μπουμπουκοθανούληδες προς άγραν ψήφων.
Θρασύτατη πρόκληση και ξεφτίλα συνιστά και εμπαιγμός στα βάσανα του κοσμάκη γενικότερα.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι η Χ.Α και το ΛΑΟΣ έχουν κοινό σκοπό, όπως λες.
Αυτό θα το δούμε. Δεν προκύπτει από πουθενά και το αντίθετο προς ώρας, παρά μόνο στη στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα. Θα τους δούμε στην πορεία και αυτούς όταν χωθούν για τα καλά στο σύστημα τι τροπάρι θα μας παίζουν. Αυτά τα λέω όχι γιατί έχω καμία εμπάθεια με τη ΧΑ, (πλην των ριζικών διαφωνιών μου που έχω ήδη εκφράσει) αλλά γιατί εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως όποιος χώνεται στο σύστημα, ΛΙΓΔΩΝΕΤΑΙ μέσα σ'αυτό, παίρνει εντολές από δαύτο, και οι όποιοι "αγώνες" γίνονται από κάποια σημαιοστολισμένα μαντριά, γίνονται για τα μάτια και προς άγραν ψήφων και μόνον.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 18 Ιαν 2011, 12:43

Αρέλα έγραψε:
Αυτό θα το δούμε. Δεν προκύπτει από πουθενά και το αντίθετο προς ώρας, παρά μόνο στη στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα. Θα τους δούμε στην πορεία και αυτούς όταν χωθούν για τα καλά στο σύστημα τι τροπάρι θα μας παίζουν. Αυτά τα λέω όχι γιατί έχω καμία εμπάθεια με τη ΧΑ, (πλην των ριζικών διαφωνιών μου που έχω ήδη εκφράσει) αλλά γιατί εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως όποιος χώνεται στο σύστημα, ΛΙΓΔΩΝΕΤΑΙ μέσα σ'αυτό, παίρνει εντολές από δαύτο, και οι όποιοι "αγώνες" γίνονται από κάποια σημαιοστολισμένα μαντριά, γίνονται για τα μάτια και προς άγραν ψήφων και μόνον.
Η Χρυσή Αυγή προς το παρόν συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων με εκλεγμένο αντιπρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα της.
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο -χοντρικά- της συμμετοχής της στο δημοτικό συμβύλιο έχει να επιδείξει:
α) την δυναμική παρουσία της στην προχθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων, που συνοδεύτηκε από σύγκρουση με τους αγνώστου πατρός πραιτωριανούς του καθεστώτος.
β) το χθεσινό άγριο κράξιμο προς τον Καμίνη για το "Ιστανμπούλ".
γ) την στήριξη προς τους εκδιωχθέντες συμβασιούχους του δήμου.

Αν μη τι άλλο, τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά...

Αν διαψεύσει τις προσδοκίες και συμβιβαστεί με το κατεστημένο προδίδοντας τις Ιδέες της, τότε θα είναι υπόλογη.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμμία τέτοια ένδειξη. Το ακριβώς αντίθετο.
Γι'αυτό και την υποστηρίζω χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Στις 29 Ιανουαρίου έχουμε και την ετήσια πορεία για τα Ίμια...
Πέρσι είχε πολύ κόσμο. Φέτος αναμένεται ακόμα περισσότερος...
Κάθε ενδιαφερόμενος/η, ας το έχει υπόψη του.
29 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Ρηγίλλης επί της Βασιλίσσης Σοφίας.
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/01/08/imia2011/
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 18 Ιαν 2011, 12:58

Ξέχασες και το ναζιστικό χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ενα ακόμη άκρως θετικότατο δείγμα. :lol: :lol:

Κοίτα ΟΤΤΟΝ. Αν στη γειτονία μου είχαμε ένα πρόβλημα θα κοιτάγαμε να το λύσουμε εμείς. Αν τώρα ερχότανε το κάθε σούργελο «πατριώτης» από το Ψυχικό, την Γλυφάδα, του Παπάγου για να μου κάνει χιτλερική προπαγάνδα, τότε θα έβγαινα και θα διαχώριζα τη θέση μου. Αν τους ενίσχυα ή, έστω τους ανεχόμουν τότε δεν θα είχα δικαίωμα να το παίζω αθώο θύμα των καταστάσεων, γιατί εγώ ο ίδιος θα τους έδινα το δικαίωμα να παίζουν παιχνίδια στη πλάτη μου.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 18 Ιαν 2011, 15:43

Λύστε μου και εμένα μια απορία, οι κάτοικοι δεν έκαναν συγκέντρωση και οι λαθραίοι αποφάσισαν να κάνουν αντισυγκέντρωση με το έτσι θέλω;
Συγχαρητήρια στους συνέλληνες της περιοχής πάντως, σας βγάζω το καπέλο. :worship:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 18 Ιαν 2011, 18:56

Όλοι, κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα
Το έχετε ακούσει?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Τετ 19 Ιαν 2011, 22:28

Αλήθεια λέγονται εξωφρενικά "πράγματα" για την περιοχή αυτή της Αθήνας, αληθεύει το ότι, οτιδήποτε ζωντανό υπάρχει τρώγεται; Ότι η περιοχή είναι αποχωρητήριο; Ότι μπορείς να την πείς και περιοχή μεταναστών; Κάποιος ο οποίος γνωρίζει της καταστάσεις μπορεί να μας τις μεταφέρει αντικειμενικά; Διότι η πληροφόρηση που δίδεται απ'τα Μ.Μ.Ε. δεν είναι πάντα έγκυρη, για να μην πω ότι δίδεται συγκεκριμένη πληροφόρηση και κινδυνέψω να γίνω γραφικό...
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 20 Ιαν 2011, 08:09

Αυτα τα εξωφρενικά δε συμβαίνουν μόνο στον Αγ. Παντελεήμονα, αλλά οπουδήποτε υπάρχουν αυτοί οι βάρβαροι. Στην Πάτρα δεν υπάρχουν πλέον αδέσποτα, μια φίλη μου τελευταία στιγμή έσωσε μια γάτα από τους Αφγανούς. Και ναι, αφοδεύουν όπου βρουν....

Στα Ιωάννινα προχθές δηλητηριάστηκαν κάποιοι μετανάστες γιατί είχαν φάει γάτα που είχε φάει ποντικοφάρμακο...

Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Πέμ 20 Ιαν 2011, 17:42

Υπάρχει όμως κάποιος που να γνωρίζει ο ίδιος τις καταστάσεις και να μας τις μεταφέρει;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Ιαν 2011, 18:45

Πιο πάνω έγραψε ο Κάσσανδρος, Γιώργη. Αυτός είδε ζωντανά τι παίχτηκε.
Για την καθημερινότητα εκεί, θα πρέπει να'ρθει κάποιος που ζει εκει για να μας πει.
Επειδη ήταν στην παλιά μου γειτονιά, και ξέρω τα κατατόπια εκεί, καταλαβαίνω περίπου τι παίζεται. Δεν καταλαβαίνω όμως τι ακριβώς θέλεις να μάθεις...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Πέμ 20 Ιαν 2011, 18:56

Τις εκεί καταστάσεις, όσον αφορά την καθημερινότητα. Δηλαδή εάν όντως αληθεύουν κάποια πράγματα, γιατί άκουσα ότι μέχρι και σκοπιά κάνουνε κάποια με καραμπίνες για να μην περάσει λαθρομετανάστης στην περιοχή. Απλά είμαι περίεργος, ζητάω αν γνωρίζει κανείς τις πραγματικές καταστάσεις, και αν έχει την όρεξη να τις παραχωρήσει αντικειμενικά.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Πέμ 20 Ιαν 2011, 19:04

Πιστεύω θα είναι χρήσιμο για όσους δεν είμαστε απο Αθήνα να γνωρίζουμε τι και πώς, για να μπορούμε να κατανοήσουμε το θέμα, για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε την γνώμη μας. Εκτός και άν απευθύνομαι σε λάθος τόπικ, αν συζητάτε κάτι συγκεκριμένο...;;;
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 21 Ιαν 2011, 07:40

Acid κάνεις λες και δεν έχει μετανάστες εκεί που μένεις...Λες και είναι κάτι εξωτικό ο Αγ.Παντελεήμονας. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί οι κάτοικοι αντιδρούν χωρίς να φοβούνται τους αριστερούς που τους λένε ρατσιστές...

Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Παρ 21 Ιαν 2011, 08:44

να κανω και εγω μια επι τροχαδην παρουσιαση των τεκταινομενων στο κεντρο της αθηνας στες γειτονιες
του κοσμου αφου ο ιδεοφιλος δεν εχει την ατυχια να εχει την καθημερινοτητα της αθηνας
[πολλοι φιλοι μου μενουν αθηνα αλλα οχι κεντρο και αυτα τους φαινοσαντε ρατσιστικες υπερβολες
βασει της ιδεολογικης κατευθυνσης της νεας ταξης...τους πηγα μερικες βολτες απογεματακι σε κατι στεκια
και καταλαβανε που παει το πραγμα....]

αρχικα να πουμε στατιστικα - ποσοτικα οτι μολις ενα μικρο ποσοστο της παραβατικοτητας που λαμβανει χωρα, φθανει
στον δυσμοιρο απαιδευτο τηλεθεατη κατα τα συμφεροντα και τις ανωθεν εντολες των ΜΜΕ...τα πραγματικα νουμερα αποκρυπτονται

σε περιοχες της ομονοιας, πλατεια θεατρου-δημαρχειου, βικτωρος ουγκο, παροδους πειραιως-γερανιου κτλ εδω και καιρο
δυσκολα διερχεσαι ακομα και μερα μεσημερι--->επικρατει το παρακρατος των ναρκωτικων οπου [αν εχει καποιο ενδιαφερον η φυλετικη κατανομη...] ελληνοπρεπεστατοι χρηστες ψυχορραγουν ενωπιον κυριως αφρικανων [μικρο]εμπορων μερα μεσημερι καθε μερα και καθε ωρα...τα αρμοδια αστυνομικα τμηματα δεν απεχουν μακρυα απο εκει...δυστυχως και υποπτως ομως κωφευουν...ισως μεγαλα κεφαλια των μεγαλο εμπορων θανατου να μην εχουν διαβατηριο σομαλιας ...τανζανιας [ποσο θα βολευε το θυμικο μας....!]..ισως μαλιστα καποιοι εξαυτων να φερουν το τιμημενο γαλανολευκο εθνοσημον μας με το σταυρο [και εδω αρχιζουν τα πραγματικα δυσκολα...]
εκει το θεμα γινεται διακρατικον

ναι η καθημερινη παραβατικοτητα σημειωνει τρομακτικη αυξηση και συμμετεχουν στατιστικα [αυτο αυστηρα επιστημονικα ισως δεν αποδεικνυει ροπη εις το εγκλημα καθοτι οι ελλαδιτες ειναι ενα ισχνο ποσοστον πλεον]κυριως αλλοδαποι...διαρρηξεις κλοπες ληστειες λαθρεμποριο.. απον ελλαδικο κρατιδιο, φοβισμενοι ελληνες πολιτες του κεντρου οι οποιοι [και δεν τους-μας κακολογω] θιγονται απο αυτη τη δραση και εκρηγνυνται χωρις να ασχολουνται με χρονοβορα εις βαθος αναλυση των αιτιων ενιοτε...

επισημα χειλη του Δημου αθηνας λενε οτι πρεπει να θανατωθουν καποια οικοδομικα τετραγωνα και να διοχετευτει εκει
ολη η ...δραση...

ο επικινδυνος τομεας της αισθητικης της καθημερινοτητας καταγραφει ομαδες μεθυσων να ουρουν και να αφοδευουν εξω απο σπιτια καφετεριες εστιατορια οχι μονον νυχτα

ακομα στην πατησιων εξω απο ασοεε με την κατα κανονα κουρελιασμενη ελληνικη σημαια που ενιοτε αντικαθισταται απο την παλαιστινιακη[της οποιας την ιστορια τιμω αφανταστα!-αλλά δεν εχει να κανει]...υπαρχουν και εκει λαθρεμποροι αφρικανοι με δερματινα ειδη τα οποια φανατικα αγοραζουν οι συνελληνες μας [και προ οικονομικης κρισης] οι οποιοι ταυτοχρονα διαμαρτυρονται για τους κακους λαθρομεταναστες :banghead: ,οποτε παρεμβαινουν δημοτικομπατσοι...τους πακετωνουν συχνα καποιοι φοιτητες που εξερχονται απο τα υπογεια στεκια της ασοεε ΟΠΑ...υποπτη και ενοχη ισως η σιωπη των επισημων εμπορων [μπας και συμμετεχουν στο ανεπισημο κυκλωμα?]

για καθε τι σχεδον που λεω εχω προσωπικες καταγραφες...σε καθημερινο εβδομαδιαιο επιπεδο....δεν πολυαναφερομαι
σε αυτα ,καθαρα για λογους φορουμικης ψυχολογιας...ειδαλλως το δειγματολογιο μου ειναι τεραστιο....
αμα σας τα παραθεσω,,, :( η ξιφομαχος θα φανταζει μαοικος ιδεαλιστης τροτσκικων καταβολων της ΚΟΕ :wink:

υγ θα μου πειτε πως αυτα τα κειμενα μου ειναι μεστα "ναι μεν αλλα"...ομως πιστευω πως απο τις [πολιτικες] αισθησεις,η πιο σημαντικη ειναι η [περιφερειακη] οραση...

υγ2 σορρυ για το κουβερτοσεντονο αλλά καποιος εριξε σλιβοβιτσα στον καφε μου :loco:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Ιαν 2011, 10:48

Μπάρνι μας...

Ό,τι έχω να πω για το παραπάνω εξαιρετικό σου γράφημα, κουβερτοσέντονο και κουβερλί μαζί που πολύ με ζεσταίνει αυτές τις παγερές μέρες... :lol:
το είπα εκεί ---> http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 55#p127755

Εδώ απλά θα τρελαθώ στα εικονίδια

:urock: :clap: :worship: :ups: :trampolino: :rose:

και ξανά μανά

:worship: :worship: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 21 Ιαν 2011, 11:27

Acid, αν θες να σχηματίσεις άποψη μπορείς κάλλιστα να πας μία βόλτα από τον Άγιο Παντελεήμονα και την γύρω περιοχή. Ή -ακόμη καλύτερα- από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.
Να δεις με τα μάτια σου, να μιλήσεις με κατοίκους, εργαζομένους και καταστηματάρχες και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Οι παρατηρήσεις του Πελταστή Βαρνάβα είναι εύστοχες, σε γενικές γραμμές.
Συμφωνώ απολύτως μαζί του ότι πολύ μεγαλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση φέρει και ο μέσος Έλληνας που ανέχτηκε τους ξένους, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις τους ενίσχυσε ποικιλοτρόπως.

Γι'αυτό, το πρόβλημα δεν αρχίζει και τελειώνει στους ξένους.
Πέραν των επιβεβλημένων μαζικών απελάσεων αλλοδαπών, θα πρέπει να γίνει και μία ριζική αλλαγή νοοτροπίας του ελληνικού λαού, ώστε να επανακτήσουμε την απωλεσθείσα (λόγω υλισμού, αστισμού και ατομικισμού) κοινωνική μας συνείδηση.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 21 Ιαν 2011, 11:30

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε: για καθε τι σχεδον που λεω εχω προσωπικες καταγραφες...σε καθημερινο εβδομαδιαιο επιπεδο....δεν πολυαναφερομαι
σε αυτα ,καθαρα για λογους φορουμικης ψυχολογιας...ειδαλλως το δειγματολογιο μου ειναι τεραστιο....
αμα σας τα παραθεσω,,, :( η ξιφομαχος θα φανταζει μαοικος ιδεαλιστης τροτσκικων καταβολων της ΚΟΕ :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: Αυτό θα ήθελα να το δω :loco:

Κάσσανδρε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρέπει να καταλάβουμε πως η φιλευσπλαχνία ερμηνεύεται ως αδυναμία από αυτούς...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Ιαν 2011, 11:31

Acid, αν θες να σχηματίσεις άποψη μπορείς κάλλιστα να πας μία βόλτα από τον Άγιο Παντελεήμονα και την γύρω περιοχή. Ή -ακόμη καλύτερα- από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.
Να δεις με τα μάτια σου, να μιλήσεις με κατοίκους, εργαζομένους και καταστηματάρχες και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Κάσσανδρε, δεν ζει Αθήνα ο Γιώργος... (τυχερός είναι)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Oneiro
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Oneiro » Κυρ 23 Ιαν 2011, 04:23

Κάτοικος του κέντρου τον τελευταίο καιρό, βλέπω και ακούω πολύ περισσότερα από όσα θέλω.
Ομολογώ οτι στην αρχή σοκαριζόμουν από εικόνες που κόβουν την ανάσα, και ακόμα είναι φορές
που δεν την παλεύω. Ναί, η περιοχή δεν είναι απλά γκέτο ναρκωτικών, πορνείας και κάθε είδους
μαφίας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι πλανοδρόμιο οργής και οργασμού, καταφύγιο κυνικά
νεκρών και εφαλτήριο φανατισμένων εκδικητών.

Ωστόσο αναρρωτιέμαι, αν ο ντελιβεράς που ήρθε από μια άγνωστη πόλη στο Πακιστάν με τα πόδια
στην Ελλάδα, κοστίζοντάς του, μέρος του ποδιού του, απο τα κρυοπαγήματα και που πάντα με
το χαμόγελο σε κοιτά όταν σου μιλά, και που ρωτά "πάνε οι πατερίτσες ε;.. ωραία, όλα καλά θα πάνε..",
είναι λιγότερο σημαντικός στο ζύγι της ζωής από εμένα; Κι όμως δεν ξέρω ποιού φόβος είναι μεγαλύτερος,
ο δικός του ή ο δικός μου; Ξέρω όμως, σχεδόν με βεβαιότητα, οτι στο ζύγι της κοινωνίας εκείνος χάνει.

Κάποτε δεν θέλαμε σαν κοινωνία να ξέρουμε.
τώρα ξερνούνται όλα επάνω μας. Αλλαγή εποχής.
Οταν το τηλεκοντρόλ έπαψε πια να μας κρύβει, κλειδώσαμε την πόρτα.
Τώρα είμαστε σε οριακό σημείο, και ναι, φταίνε οι κυβερνώντες, τα συμφέροντα, το σύστημα και οι αδελφοί Ντάλτον.
Κι εγώ νιώθω σαν άλλος Ραταπλάν, σαν τον σκύλο που ήταν πιο ηλίθιος και από την σκιά του, γιατί δεν μπορώ να
καταλάβω πώς στα κομμάτια 10 εκατομμύρια έλληνες δεν μπορούν να συνεννοηθούν για το αυτονόητο.
Είναι γνωστό το αστείο που λένε για μας στο εξωτερικό, οτι για να συνεννοηθούν 2 έλληνες χρειάζεται ένας τρίτος..

Η συλλογική εξέλιξη ποτέ δεν καρποφόρησε αν πρώτα δεν υπάρξει η ατομική.
Η εκπαίδευση είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα, που ξεβολεύει, που επιλέγει κυβερνώντες όχι για να
διαιωνίζουν προβλήματα αλλά για να τα λύνουν, κι αν δεν μπορούν.. νεξτ!

Η ευθύνη της αμάθειας είναι ατομική για τον καθένα. Δεν θα κάτσω να περιμένω από ένα αγκυλωμένο κράτος να
με μάθει να ζω. Προτιμώ να δώσω τον δικό μου τίτλο στο μάνουαλ επιβίωσης παρά να ασπαστώ το "Ζήσε Μάη μου
να φας τριφύλλι" που διανέμεται δωρεάν από τον οργανισμό εκδόσεων διδακτικών βιβλίων σε κάποιο συνωστισμένο
λιμάνι
. Αυτό είναι επιλογή σε οποιαδήποτε συνθήκη, όσο δύσκολη κι αν είναι, και με όσα λάθη μπορεί να φέρει,
είναι όμως η δική μου επιλογή, η άμμος κι όχι το λάδι σε ένα γρανάζι που τρίζει φόβο και βία.
Είμαι ένα 0νειρo που στις παρυφές των φιλοδοξιών του,
αναζητά τον χώρο εντός -όχι για να ονειρευτεί την ζωή-
αλλά για να τη ζήσει.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 24 Ιαν 2011, 07:46

Oneiro έγραψε: Ωστόσο αναρρωτιέμαι, αν ο ντελιβεράς που ήρθε από μια άγνωστη πόλη στο Πακιστάν με τα πόδια
στην Ελλάδα, κοστίζοντάς του, μέρος του ποδιού του, απο τα κρυοπαγήματα και που πάντα με
το χαμόγελο σε κοιτά όταν σου μιλά, και που ρωτά "πάνε οι πατερίτσες ε;.. ωραία, όλα καλά θα πάνε..",
είναι λιγότερο σημαντικός στο ζύγι της ζωής από εμένα; Κι όμως δεν ξέρω ποιού φόβος είναι μεγαλύτερος,
ο δικός του ή ο δικός μου; Ξέρω όμως, σχεδόν με βεβαιότητα, οτι στο ζύγι της κοινωνίας εκείνος χάνει.
Να μην ερχόταν... Του ζήτησε κανείς να έρθει στην Ελλάδα;;; Εσύ που τον λυπάσαι, ξέρεις πόσα λεφτά έδωσε ο Πακιστανός για να έρθει εδώ;; Χιλιάδες ευρώ...
Δεν φτάνει που ήρθε απρόσκλητος, έχει καταπατήσει τους νόμους του Ελληνικού κράτους πατώντας το Ελληνικό έδαφος, στερεί μια θέση εργασίας από έναν Έλληνα και θέλει να μας επιβάλλει τις δικές του απόψεις και την αντιανθρώπινη θρησκεία του.
ΑΠΕΛΑΣΗ!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Ιαν 2011, 12:18

xifomaxos έγραψε:Να μην ερχόταν... Του ζήτησε κανείς να έρθει στην Ελλάδα;;; Εσύ που τον λυπάσαι, ξέρεις πόσα λεφτά έδωσε ο Πακιστανός για να έρθει εδώ;; Χιλιάδες ευρώ...
Παιδιά χέστε με μ'αυτήν την καραμέλα. Δεν έρχεται εδώ για μήνα του μέλιτος ή διακοπές αναψυχής. Στο πακιστάν ή στο αφγανιστάν ζούσε στην ΑΠΟΛΥΤΗ εξαθλίωση από τότε που έχωσε τη μούρη του ο αμερικάνος εκει πέρα και βρήκε τα χιλιάδες ευρώ να'ρθει ως εδώ; Αντε ορισμένοι να'χαν έναν μπεζαχτά... ελάχιστοι όμως. Ψάξτε, μάθετε τι γίνεται σε πακιστάν/αφγανιστάν την τελευταία 10ετία τουλάχιστον για να καταλάβετε και ποιους έχουμε να ευχαριστήσουμε για το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα (που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο) από εκεί μέριά- και μετά ελάτε να μου πείτε για τα χιλιάδες ευρώ.

Και μη μου πεις δε σ'ενδιαφέρει τι γίνεται εκεί για εδώ νοιάζεσαι, γιατί το "εδώ" δεν είναι αποκομμένο απ'τον πλανήτη, και οφείλουμε να βλέπουμε σφαιρικά για να αναλύσουμε μια κατάσταση εμπεριστατωμένα και να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που αναλογούν. Και οι ευθύνες αναλογούν ΠΡΩΤΙΣΤΑ στην παγκοσμιοποίηση και την φιλεύσπλαχνη εξωτερική φασιστική-ρατσιστική-γενοκτονική πολιτική των ΗΠΑ, και κατ'επέκτασιν στις άλλες κυβερνήσεις που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτή την πολιτική. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκινάει το πρόβλημα κι όχι απ'τους πακι

Και όταν τα γαμω-drones πετάνε μέρα νύχτα από πάνω του να αποδεκατίζουν εκατοντάδες την ημέρα και δεν ξέρει πότε θα'ρθει η σειρά του, ή όταν ο υπερατλαντικός σκατάς του προκαλεί με HAARP τις απιστεύτου πλημμύρες και τον πνίγει, σιγά μην κάτσει να επιλέξει αν θα'ρθει στην Ελλάδα ή κάπου αλλού, επειδή εσύ, εγώ ή ο οποιοσδήποτε δεν τον θέλει στην χώρα του. ΚΑΠΟΥ πρέπει να πάει να βρει καταφύγιο στον αγώνα του ΝΑ ΖΗΣΕΙ αρχικά και μετέπειτα να επιβιώσει ανθρώπινα, και στα διάφορα "κάπου" που βρίσκει άσυλο, η προσφορότερη σίγουρα είναι η Ελλάδα. Σ'αυτό ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ρε Φωτεινή, νιώσε τέλος πάντων, φταίει το κράτος που κάνει τα στραβά μάτια επειδή έτσι θέλει (ή ήθελε τέλος πάντων) η νεοταξίλα. Μην τα ξαναλέμε.

Τα παραπάνω δεν τα λέω υποκριτικά σαν το ξύριζα/μύριζα κλπ που ωρύονται για το πολιτικώς ορθόν και μόνον (του κώλου ανθρωπιά), τα λέω γιατί στη σκέψη μου, ΠΑΡΑ το γεγονός ότι ο πακι, ο βουλγαρος, ο αλβανός, ο ΟΠΟΙΟΣ λαθρομετανάστης είναι πλέον πρόβλημα για τη γενικότερη διαβίωση, στο βαθμό που μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κι όχι για αμοιβάδες, βακτήρια, ζωίφια, ζώα, φυτά κλπ, για μένα το ζύγι της αξίας της ζωής του, είναι ίσο ακριβώς με το δικό μου. Και δεν μπορώ να το παραβλέψω αυτό και να μισήσω έναν συνάνθρωπο, επειδή μου δυσκολεύει η παρουσία του στη χώρα τη ζωή. Για τις δυσκολίες που προκύπτουν απ'την εισροή του συρφετού, θα απευθυνθώ στους εθνοπατέρες που υποτίθεται ότι φροντίζουν για την ευμάρεια του λαού και για τα συμφέροντα του τόπου. ΑΥΤΟΙ έκαναν τους βλαμένους εδώ και μια εικοσαετία, και μαζέψαμε πολύ περισσότερους (αναλογικά) απ'οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. ΑΥΤΟΙ, που στήριξαν και στηρίζουν τη φαυλότητα που λέγεται παγμοσμιοποίηση, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι στη δυσχερή θέση να πρέπει να φύγουν απ'τον τόπο τους τρέχοντας για να σώσουν τη ζωή τους. Ο ΦΑΥΛΟΣ κύκλος μιας κατάστασης που έχει επιφέρει αναρρίθμητα δεινά σ'όλον τον πλανήτη όχι μόνο σ'εμάς, δημιουργήθηκε από ανθρωπόμορφους ΜΗ ανθρώπους, όχι απ'αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους (ανεύθυνα και ανόητα και ελλειπώς σκεπτόμενοι) στρέφουν πολλοί όλη τους τη μήνη (έως και μίσος). Το'χω ξαναπεί. Ειναι φρικτά λαθεμένη η εστίαση εδώ. Ενδεικτικό ότι αυτά τα λαμόγια έκαναν μέγα μέρος του πληθυσμού να χάνει την ανθρωπιά του...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 24 Ιαν 2011, 13:20

ArELa έγραψε: Παιδιά χέστε με μ'αυτήν την καραμέλα. Δεν έρχεται εδώ για μήνα του μέλιτος ή διακοπές αναψυχής. Στο πακιστάν ή στο αφγανιστάν ζούσε στην ΑΠΟΛΥΤΗ εξαθλίωση από τότε που έχωσε τη μούρη του ο αμερικάνος εκει πέρα και βρήκε τα χιλιάδες ευρώ να'ρθει ως εδώ; Αντε ορισμένοι να'χαν έναν μπεζαχτά... ελάχιστοι όμως. Ψάξτε, μάθετε τι γίνεται σε πακιστάν/αφγανιστάν την τελευταία 10ετία τουλάχιστον για να καταλάβετε και ποιους έχουμε να ευχαριστήσουμε για το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα (που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο) από εκεί μέριά- και μετά ελάτε να μου πείτε για τα χιλιάδες ευρώ.
Θες έτσι, θες αλλιώς τα βρήκαν τα λεφτά και ήρθαν εδώ. Και τώρα θα ξαναβρούν άλλα τόσα για να πάνε δυτικότερα.

Για το θέμα της Αμερικής το μόνο που έχω να πω είναι : όλα τα στραβά καρβέλια η νύφη μας τα κάνει... Μόνο η Αμερική φταίει;;; Το Πακιστάν έχει Πυρηνικά όπλα!!! Μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη σε 0 χρόνο. Αφού έχει λεφτά για πυρηνικά έχει αρκετά λεφτά και για τους κατοίκους του... Οι Πακιστανοί λοιπόν - που διαδηλώνουν για την κατάργηση της ποινής θανάτου επί βλασφημίας - καλό θα ήταν να αρχίσουν να φέρονται ως άνθρωποι και όχι ως ακρίδες που καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους...

Γιατί αυτές οι ανθρωπόμορφες ακρίδες έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ, πάνω από την ανθρωπιά, πάνω από την ειρήνη στέκει το ύψιστο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Και η Ελλάδα πρέπει να ελευθερωθεί και από τους κυβερνώντες αλλά και από τις ορδές κατοχής. Ας σταματήσουμε να το παίζουμε Πόντιοι Πιλάτοι πια...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”