Σαμαελ
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Σαμαελ
Δεν έχω μελετήσει πολλά απ'τον Σαμαέλ αλλά κι ούτε μ'ενδιαφέρει τόσο αυτό εφόσον ξέρω πως όσα λέει είναι ευρέως γνωστά και τα λένε όλοι.
Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως ανέκαθεν, όταν σκεφτόμουν το άτομό του και το όνομά του, μου έρχονταν αρνητικές και κάπως "περίεργες" δονήσεις... Εγώ τουλάχιστον έτσι τις νιώθω, όπως και για πολλούς άλλους που τους θεωρώ στην αντίπερα... Οπότε απ'αυτή την άποψη, συμφωνώ με τον Ίκαρο.
Θέλω να πω και κάτι εδώ.. Νομίζω πως στη φάση που είμαστε.. (και ελπίζω να καταλαβαίνετε κάποιοι τι εννοώ) δεν είναι ανάγκη όποιος λέει "θετικά" πράγματα να είναι και θετικός. Δεν είναι ανάγκη όποιος το παίζει "γκουρού" να είναι κιόλας. Όπως δεν κάνουν και τα ράσα τον παπά. Πάντα σε τέτοια λεπτά ζητήματα παίζονται συμφέροντα για έλεγχο του ψυχικού μας κόσμου. Επίσης δεν είναι πάντα προφανή. Ναι, ας πάρουμε ό,τι καλό υπάρχει (που υπάρχει έτσι κι αλλιώς, δε μας χαρίζεται από κάποιον) περνώντας το από τα δικά μας φίλτρα και ας μην ενθουσιαζόμαστε ή αποθαρρυνόμαστε από το άτομο που τα λέει. Η Ιδέα είναι αυτή που μετράει. Στην προκειμένη περίπτωση, συμφωνούμε όλοι ότι το εν λόγω άτομο έχει κάνει συρραφές. Προς τι λοιπόν η ιδιαιτερότητα;
Αυτά βγαίνουν από μέσα μου και έτσι νιώθω. Είμαι καχύποπτη απέναντι στο πρόσωπό του καθώς δε μου βγαίνουν ευχάριστα συναισθήματα (όπως για κάποιους άλλους ας πούμε).
Λέτε.. να είμαι στον αρνητικό πόλο;
Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως ανέκαθεν, όταν σκεφτόμουν το άτομό του και το όνομά του, μου έρχονταν αρνητικές και κάπως "περίεργες" δονήσεις... Εγώ τουλάχιστον έτσι τις νιώθω, όπως και για πολλούς άλλους που τους θεωρώ στην αντίπερα... Οπότε απ'αυτή την άποψη, συμφωνώ με τον Ίκαρο.
Θέλω να πω και κάτι εδώ.. Νομίζω πως στη φάση που είμαστε.. (και ελπίζω να καταλαβαίνετε κάποιοι τι εννοώ) δεν είναι ανάγκη όποιος λέει "θετικά" πράγματα να είναι και θετικός. Δεν είναι ανάγκη όποιος το παίζει "γκουρού" να είναι κιόλας. Όπως δεν κάνουν και τα ράσα τον παπά. Πάντα σε τέτοια λεπτά ζητήματα παίζονται συμφέροντα για έλεγχο του ψυχικού μας κόσμου. Επίσης δεν είναι πάντα προφανή. Ναι, ας πάρουμε ό,τι καλό υπάρχει (που υπάρχει έτσι κι αλλιώς, δε μας χαρίζεται από κάποιον) περνώντας το από τα δικά μας φίλτρα και ας μην ενθουσιαζόμαστε ή αποθαρρυνόμαστε από το άτομο που τα λέει. Η Ιδέα είναι αυτή που μετράει. Στην προκειμένη περίπτωση, συμφωνούμε όλοι ότι το εν λόγω άτομο έχει κάνει συρραφές. Προς τι λοιπόν η ιδιαιτερότητα;
Αυτά βγαίνουν από μέσα μου και έτσι νιώθω. Είμαι καχύποπτη απέναντι στο πρόσωπό του καθώς δε μου βγαίνουν ευχάριστα συναισθήματα (όπως για κάποιους άλλους ας πούμε).
Λέτε.. να είμαι στον αρνητικό πόλο;
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή
Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Ερμητική Αρχή
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Όλοι είμαστε στον αρνητικό πόλο γλυκιά μου! Θεωρείς ότι έχεις φτάσει στην θέωση?Λέτε.. να είμαι στον αρνητικό πόλο;
Το θέμα με τις 'δονήσεις' που μπορεί να λαμβάνουμε απο τον οποιονδήποτε ή το οτιδήποτε είναι να τις ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. Και για να τις ελέγχουμε σωστά πρέπει να μάθουμε ν'αναγνωρίζουμε οτι 99% προέρχονται απο εμάς τους ίδιους, απο μέσα μας. Εϊναι δηλαδή αντίσταση εσωτερική σε ένα εξωτερικό ερέθισμα. ανάλογα λοιπόν με το τί κουβαλάμε μέσα μας και τί δύναμη του έχουμε δώσει, θα δονούμαστε αντίστοιχα στα εξωτερικά ερεθίσματα, ανάλογα με το πόσο ελκόμαστε απο τις μέν (δονήσεις) ή τις δε.
Συχνά δε λαμβάνουμε αντικρουόμενες δονήσεις, ακριβώς γιατί έχουμε δύο δυνατούς πόλους μέσα μας. Στους περισσότερους ισχύει αυτό, και δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Γιατί αν δεν 'γνωρίζεις' τους δύο εαυτούς και δεν ξέρεις ν'αναγνωρίζεις πότε στέλνει σήματα ο ένας και πότε ο άλλος, θα καταλήξεις να μην βρείς ποτέ την άκρη του μίτου!!!
Κατά τ'άλλα, μου κάνει εντύπωση που βασίζεις την διαίσθησή σου (και την πορεία σου) μόνο σ'ένα όνομα! Τί εννοείς "όταν σκέφτεσαι το άτομό του"? Πώς άκουσες για το άτομό του? τί άκουσες και απο ποιόν? Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μου πείς τί σου λέει η διαίσθησή σου απο τα παρακάτω ονόματα:
Βίκτορ Μάνουελ Γκομέζ
Κρούμ Χέλλερ
Μάνλυ Χωλ
Μιά και όλοι είμαστε διαισθητικοί και μάλιστα με την δύναμη να ξέρουμε με σιγουριά ποιός είναι τί, θα σας πώ μία ωραία ιστορία!
Υπήρχε κάποτε μία ομάδα διαισθητικών (πολύ διαισθητικών όμως) ανθρώπων που απάρτιζαν την κεφαλή της Θεοσοφικής Εταιρείας! κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι πήραν ένα μήνυμα για ένα παιδί στην Ινδία το οποίο αποτελούσε την μετενσάρκωση του Κρίσνα! Φεύγουν λοιπόν τα μεγάλα κεφάλια και τρέχουν στην Ινδία στο μέρος που τους είχε δωθεί, κι εκεί 'πέφτουν' πάνω σ'ένα κακάσχημο, ταλαιπωρημένο αγόρι, το οποίο όπως είδαν διαισθητικά δεν είχε κανένα εγώ! ήταν ένα ΤΕΛΕΙΟ πλάσμα εσωτερικά! Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα. οι μισοί απο τους διαισθητικούς αυτούς πήραν μήνυμα οτι θα έπρεπε να τον αφήσουν αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο στην ησυχία του, κι απλά να ετοιμάσουν το έδαφος στην Δύση για την διδασκαλία που θα έδινε στην ανθρωπότητα. Οι άλλοι μισοί ήταν τόσο ενθουσιασμένοι απο την ανακάλυψή του που άρχισαν ξαφνικά να παίρνουν μηνύματα (διαισθητικό εννοείται έτσι?) να πάρουν μαζί τους το παιδί, και να το βοηθήσουν, παρέχοντάς του παιδεία (και εσωτερισμού εννοείται), και ασφάλεια!
ήταν όλοι τους εκπαιδευμένοι και πανίσχυροι διαισθητικοί, με αστρικά και όχι μόνο ταξίδια, με δασκάλους στους ανώτερους κόσμους κτλ. Οι μισοί τσακώθηκαν εν τέλει με τους άλλους μισούς, και αποχώρησαν αυτοί που ήθελαν ν'αφήσουν τον Δάσκαλο στην ησυχία του. Οπότε οι υπόλοιποι πήραν το παιδί στην Αγγλία και το σπούδασαν, το δίδαξαν, του έμαθαν όλα όσα ήξεραν...
Αυτό το παιδί ήταν ο Κρισναμούρτι! Ένας άγιος άνθρωπος, με ιερή αποστολή, που όμως -όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- έπρεπε να μείνει εκεί που ήταν. Μετά απο πολλά χρόνια διαλέξεων και διδασκαλίας, ο Κρισναμούρτι ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ την αποστολή του σ'αυτόν τον κόσμο. Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει τους λόγους... Τελικά είχαν δίκιο οι 'άλλοι'...
Ηθικόν δίδαγμα:οι επιθυμίες, οι εσωτερικές ανάγκες, οι ανασφάλειες, ο ένας απο τους δύο εαυτούς μας δηλαδή (ο αρνητικός πόλος) μας βάζει πολλές παγίδες κι έχει μπερδέψει ακόμα και τους πιο εκπαιδευμένους και έγκυρους διαισθητικούς. Για να είναι κανείς όσο γίνεται πιο σίγουρος για την διαίσθησή του, πριν την χρησιμοποιήσει για να 'νουθετεί' τους συνανθρώπους του, πρέπει να μάθει να την 'ελέγχει' με όλους τους δυνατούς τρόπους.
Μερικοί απο τους τρόπους:
'εξορκισμοί του νού'
διαλογισμοί πάνω στα μηνύματα
ανακάλυψη και αντιμετώπιση του αρνητικού πόλου την στιγμή που δρά μέσα μας
επικοινωνία (κι αυτή ελεγμένη με όλους τους τρόπους) με τους δασκάλους σε ανώτερα επίπεδα, εάν υπάρχει ήδη τέτοια επικοινωνία
και κάποια άλλα πράγματα που δεν είναι για τους απαίδευτους. Αυτοί που έφεραν τον Κρισναμούρτι στην Δύση αφέθηκαν στον ενθουσιασμό τους (επιθυμία, ανασφάλεια και άλλα πολλά) και δεν ΕΛΕΓΞΑΝ με όλους τους τρόπους τα μηνύματα. Για την ακρίβεια ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να το δούν, απο την στιγμή μάλιστα που είχαν απο τους άλλους διαισθητικούς διαφορετικά μηνύματα! Το εγώ τους έκανε να μην θέλουν να ελέγξουν όλα τα διαθέσιμα μηνύματα (και απο τους άλλους δηλαδή).
Αν αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν κάτι τόσο τραγικό για την ανθρωπότητα όπως να καταστρέψουν την αποστολή του Κρισναμούρτι, έχουμε εμείς την ειλικρίνεια και το θάρρος να μην εμπιστευόμαστε ποτέ τα μηνύματα παρά μόνο αφού τα περάσουμε απο κόσκινο????
Η διδασκαλία αυτή είναι ΑΓΙΑ, είναι κάτι που θα υπέγραφα με το αίμα μου. Αυτό το λέω επειδή με σιγουριά δίνονται εκτιμήσεις, ειδικά ενώ δεν υπάρχει ούτε το κατάλληλο υπόβαθρο για κάτι τέτοιο (δεν έχεις διαβάσει καν την διδασκαλία γλυκιά μου, όπως παραδέχεσαι). Κι αφού λοιπόν υπάρχει αυτή η σιγουριά απο την πλευρά σου, και 'νουθετούνται' όσοι μας διαβάζουν και 'καθοδηγούνται', θα ήταν έγκλημα απέναντι στον Πατέρα και το Είναι μου να σιωπήσω. Δεν θα μιλήσω καν για την διδασκαλία, γιατί δεν είναι δουλειά μου, αλλά εφόσον κρίνεται διαισθητικά, απαντώ κι εγώ ως διαισθητική, και υπογράφω με το αίμα μου πως αυτή η διδασκαλία είναι ΑΓΙΑ και ΙΕΡΗ. Καμμία αντιπαράθεση επι προσωπικού, μόνο κατάθεση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, κατά το παράδειγμά σας. Διαισθητικά το έχω αποδείξει στον εαυτό μου με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους, με ό,τι όπλα μου έχει δώσει το Είναι μου, και πρακτικά το έχω επιβεβαιώσει χωρίς καμμία αμφιβολία. Για την ακρίβεια απο πρακτικής άποψης και μόνο (αποτελέσματα) θα ήταν αρκετό για μένα, αλλά πάντα αμφέβαλλα για το παραμικρό (μεγάλο δώρο αυτό).
Αυτό τα λέει όλα...
Με πάσα εκτίμηση (και το ξέρεις)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
Γιατί σου κάνει εντύπωση που κρίνω από το "όνομα" ;
Ο καθένας χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του όπως γνωρίζει. Από το παραμικρό μπορείς να πάρεις πληροφορίες.
Κατά τ'άλλα, δεν καταδικάζω τη διδασκαλία.. και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες με το προηγούμενο ποστ μου.
Τονίζω και πάλι πως η Ιδέα είναι αυτό που μετράει. Και χαίρομαι πολύ για σένα που την υποστηρίζεις με τόσο πάθος και σθένος Αληθινά.
Όμως εφόσον μιλάμε για το άτομο και όχι για τη διδασκαλία, νομίζω πως είναι ξεχωριστό αυτό.
Εγώ μπορεί να σου δίνω τις καλύτερες συμβουλές και ενδείξεις για το πώς να πορευτείς στη ζωή σου, όμως στην πραγματικότητα, στη προσωπική μου ζωή, να κάνω τα ακριβώς αντίθετα. Είναι όπως η μητέρα που φοβερίζει το παιδί να μην καπνίσει ποτέ στη ζωή του γιατί είναι κακό, ενώ η ίδια τελειώνει 3 πακέτα την ημέρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος, με το παράδειγμα μαθαίνει. Μιμείται τη Φύση.
Όλα τα άλλα που είπες έχουν όντως σχέση όσον αφορά τη διαίσθηση. Αλλά έχει να κάνει και με τις δονήσεις που εκπέμπεις εσύ. Όπως δεν είναι μόνο θέμα διαίσθησης αλλά και επιλογών. Σύνεσης. Διορατικότητας.
Δεν είναι τίποτα απαραίτητα κακό. Απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Ή μπαίνει και η προδιάθεση.
Από κει και πέρα, απόψεις εκφράζουμε. Το αν θα "επηρεαστεί" κάποιος τρίτος μ'αυτά που διαβάζει (όπου και να τα διαβάζει) είναι θέμα καθαρά δικό του και των δικών του φίλτρων. Είναι γεγονός πως πάντα "κλίνουμε" προς τα εκεί που "κολλάμε".
Η εκτίμηση είναι αμφίδρομη
Ο καθένας χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του όπως γνωρίζει. Από το παραμικρό μπορείς να πάρεις πληροφορίες.
Κατά τ'άλλα, δεν καταδικάζω τη διδασκαλία.. και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες με το προηγούμενο ποστ μου.
Τονίζω και πάλι πως η Ιδέα είναι αυτό που μετράει. Και χαίρομαι πολύ για σένα που την υποστηρίζεις με τόσο πάθος και σθένος Αληθινά.
Όμως εφόσον μιλάμε για το άτομο και όχι για τη διδασκαλία, νομίζω πως είναι ξεχωριστό αυτό.
Εγώ μπορεί να σου δίνω τις καλύτερες συμβουλές και ενδείξεις για το πώς να πορευτείς στη ζωή σου, όμως στην πραγματικότητα, στη προσωπική μου ζωή, να κάνω τα ακριβώς αντίθετα. Είναι όπως η μητέρα που φοβερίζει το παιδί να μην καπνίσει ποτέ στη ζωή του γιατί είναι κακό, ενώ η ίδια τελειώνει 3 πακέτα την ημέρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος, με το παράδειγμα μαθαίνει. Μιμείται τη Φύση.
Όλα τα άλλα που είπες έχουν όντως σχέση όσον αφορά τη διαίσθηση. Αλλά έχει να κάνει και με τις δονήσεις που εκπέμπεις εσύ. Όπως δεν είναι μόνο θέμα διαίσθησης αλλά και επιλογών. Σύνεσης. Διορατικότητας.
Δεν είναι τίποτα απαραίτητα κακό. Απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Ή μπαίνει και η προδιάθεση.
Από κει και πέρα, απόψεις εκφράζουμε. Το αν θα "επηρεαστεί" κάποιος τρίτος μ'αυτά που διαβάζει (όπου και να τα διαβάζει) είναι θέμα καθαρά δικό του και των δικών του φίλτρων. Είναι γεγονός πως πάντα "κλίνουμε" προς τα εκεί που "κολλάμε".
Η εκτίμηση είναι αμφίδρομη
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή
Ερμητική Αρχή
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 3 φορές
+ τονίζοντας πάντα την... ανωτερότητά ΣΟΥ από τα ''σεληνιακών σωμάτων διανοητικά ζώα'', δηλ. τους απλούς ανθρώπους, τους οποίους αριδήλως χαίρεσαι να υποβιβάζεις. Θα επιμείνω σε εαυτό διότι είναι μία από τις ''χοντράδες'' του που τον προδίδουν. Θα αναφέρω + άλλες.ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Δεν μπορείς αφενός να διαλαλείς τον πόλεμό σου ενάντια σε κάθε είδους εγωϊσμό (στα πολλά ''Εγώ''), ενώ αφετέρου + παραλλήλως δεν χάνεις ευκαιρία να μιλάς με έκδηλη την εγωϊστική υπερηφάνειά ΣΟΥ για τον εαυτό ΣΟΥ.
Την μία υποτίθεται ''επαναφέρει τον Βεελζεβούλ'', την άλλη υποτίθεται ''επαναφέρει τον Ασταρώθ''. Από την ''Μαύρη Αδελφότητα'', στη ''Λευκή'' πάντα. + σας καλώ να αναρωτηθείτε... Μήπως διαδίδει ότι είναι πλέον θετικές Οντότητες, για να τύχουν εμπιστοσύνης; Λέω εγώ τώρα... + τι είδους σύνδεση έχει μαζί τους; Ή, γιατί τον έπιασε πρεμούρα να ευεργετήσει εχθρούς;
Εν τω μεταξύ ο Ασταρώθ είναι ενσαρκωμένος ερπετικός αποστάτης, + ''Έλληνας'', σήμερα. Συνεπώς, ο μπαρμπα-Σαμ εψεύδετο... ''+ με το βουλοκέρι'' πλέον...
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
εγώ πάλι θα επιμείνω οτι πρέπει να διαλογιστείς πολύ πάνω σ'αυτό, και τότε μόνο θα λάβεις απάντηση γιατί το έλεγε, πώς το έλεγε, και κυρίως ΓΙΑΤΙ σ'ενοχλεί τόσοΘα επιμείνω σε εαυτό διότι είναι μία από τις ''χοντράδες'' του που τον προδίδουν. Θα αναφέρω + άλλες.
Επίσης Ίκαρε, δεν τόνισε ποτέ την ανωτερότητά του έναντι κανενός...αντίθετα έλεγε και διαχώριζε την προσωπικότητά του απο το Είναι του, όπως κάνουμε όλοι οι ειλικρινείς και αξιοπρεπείς εσωτεριστές, κατονομάζοντας το Είναι του και την αποστολή του, και ονομάζοντας τον φυσικό εαυτό του ΣΚΟΥΛΗΚΙ της λάσπης....
Μήπως διαδίδεις κατανοήσεις κακόβουλες τώρα Ίκαρε???? Διότι αν διαβάσεις την επανάσταση του Βελζεβούλ θα καταλάβεις οτι άλλα πράγματα λέει. Και για να σε βοηθήσω (πού να διαβάζεις τώρα κοτζάμ βιβλίο) θα σου πώ τί λέει:Την μία υποτίθεται ''επαναφέρει τον Βεελζεβούλ'', την άλλη υποτίθεται ''επαναφέρει τον Ασταρώθ''. Από την ''Μαύρη Αδελφότητα'', στη ''Λευκή'' πάντα. + σας καλώ να αναρωτηθείτε... Μήπως διαδίδει ότι είναι πλέον θετικές Οντότητες, για να τύχουν εμπιστοσύνης; Λέω εγώ τώρα... + τι είδους σύνδεση έχει μαζί τους + τον έπιασε πρεμούρα για εχθρούς;
Ο Βελζεβούλ δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης, γιατί ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ως άνθρωπος, γεμάτος με τα εγώ που είχε δημιουργήσει ως δαιμόνιο, αλλά και με την σπίθα που ήδη είχε μέσα του, αυτή που τελικά τον έσωσε. Ξαναγεννήθηκε στην Γαλλία ως γυναίκα, σε οικογένεια που τον 'δέχτηκε' συνειδητά, για να του δωθεί η ευκαιρία να λάβει την γνώση και να μπορέσει να εργαστεί. Οπότε σε καμμία περίπτωση δεν υπονοεί ΚΑΝ να τον εμπιστευτούμε, είναι σαν να μας λές οτι είπε να εμπιστευόμαστε τον κάθε άνθρωπο που συναντάμε!!! Απλά του δώθηκε μία ευκαιρία. Κι αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα του Σαμαέλ σε αυτό το βιβλίο. ΟΛΟΙ, έστω και με την πιο ελάχιστη θεϊκή σπίθα μέσα τους (οι περισσότεροι δηλαδή των ανθρώπων), όσο κακό και να έχουν κάνει, όσο και να έχουν πέσει, έχουν την ευκαιρία να μετανοήσουν και να εργαστούν με τον εαυτό τους και ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! Αυτό το βιβλίο εμένα μου έδωσε τρομερή δύναμη, γιατί ξέρω σε μεγάλο βαθμό τί έχω κάνει στο παρελθόν (και στο απώτερο και σ'αυτή την ύπαρξη), πράγματα για τα οποία δεν είμαι καθόλου περήφανη... Μ'αυτό το βιβλίο πήρα την δύναμη να προχωρήσω και να εργαστώ σκληρά. Αν δώθηκε ευκαιρία στον Βελζεβούλ -σκέφτηκα- σίγουρα θα δωθεί και σ'εμένα! Και δώθηκε... Αυτό είναι το μήνυμα Ίκαρε. Τελικά, ίσως δεν είναι κακή ιδέα να το διαβάσεις το βιβλίο. Μόνο καλό μπορεί να σου κάνει! Και σου ορκίζομαι δεν θα σου γεννήσει καμμία διάθεση ούτε να εμπιστευτείς τον Βελζεβούλ, ούτε ν'αρχίσεις να προσεύχεσαι σ'αυτόν :p
Θα σου θυμίσω δε πως πολλοί μαύροι άλλαξαν κι έγιναν καλύτεροι, πολλοί δε προχώρησαν σημαντικά. Τέτοια παραδείγματα θα βρείς άφθονα στην χριστιανική πίστη, οπότε μου κάνει εντύπωση η άρνησή σου να πιστέψεις οτι η Θεϊκότητα ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ όταν υπάρχει ειλικρίνεια και μετάνοια απο την πλευρά μας...
όσο για την πρεμούρα για τον 'εχθρό' σ'αυτή σου ακριβώς την φράση φαίνεται που ανήκεις! Ο Χριστός είχε πολύ μεγάλη πρεμούρα για τον εχθρό Ίκαρε, τόσο μεγάλη που θυσιάστηκε για χάρη τους, που προσευχήθηκε για την σωτηρία τους την ώρα που υπέφερε....για τέτοια πρεμούρα μιλάμε...ε΄λιναι μία πρεμούρα που έχουν όλοι οι Θετικοί!!! Οπότε...αναρωτήσου....
Ομολογώ πάντως οτι για τον Ασταρώθ πρώτη φορά το ακούω, και ειλικρινά έχω διαβάσει ΟΛΑ του τα βιβλία και τις διαλέξεις!!! Καλά, μπορεί να μου έχει ξεφύγει καμμία διάλεξη :p Είσαι σίγουρος οτι απλά δεν το διάβασες σε κάποιο σάιτ αυτό? Γιατί έχουν ειπωθεί....ουουουουουου? Μέχρι παραγράφους έχουν προσθέσει στα βιβλία του, κάποιοι επιτήδειοι, επειδή κυκλοφορούν ελεύθερα στο ίντερνετ, κι ο κάθε κακόβουλος και ΜΑΥΡΟΣ μπορεί να τα πειράξει... Και θα έλεγα πως είμαι σε μεγάλο βαθμό βέβαιη πως δεν 'αλλαξε' κανέναν ασταρώθ!
εντιτ: συνένωσα δύο πόστ μου για ευκολότερη ανάγνωση!
- Mantam Froufrou
μα η ίδια του η ζωή αποδεικνύει την ειλικρίνειά του γλυκιά μου! Αυτό είναι το θέμα! Πρέπει να διαχωρίζουμε καταστάσεις....το μεγαλύτερο πρόβλημα (κι εκεί που πατάνε όσοι τον εχθρεύονται σαν άνθρωπο) είναι οτι ανακοίνωσε δημόσια την αποστολή του Είναι του, και το όνομα του Πατέρα του. Είχε όμως την ευθύτητα να πεί στους μαθητές του να μην τον ακολουθούν, να μην τον λατρεύουν, να καταλάβουν οτι ακόμα εργάζεται με πολλά και δυνατά εγώ....τους έδωσε να καταλάβουν οτι η προσωπικότητά του δεν έχει καμμία διαφορά απο την δική τους. το Είναι του καθενός μπορεί να είναι δάσκαλος...υπάρχουν δάσκαλοι που η αποστολή τους είναι 'κρυφή' και κινούνται σαν καθημερινοί άνθρωποι. υπάρχουν άλλοι που τους δίνονται διαφορετικές 'εντολές' απο τον Πατέρα. Είχε και την μεγαλύτερη ειλικρίνεια, και ευθύτητα και θάρρος και αντρισμό μαζί, να διορθώνει την διδασκαλία που λάμβανε, γιατί έδινε την διδασκαλία όπως την έπαιρνε, αλλά όταν προχωράς σου δίνονται περισσότερα πράγματα...πηγαίνεις ανάλογα με το επίπεδό σου, και καθώς είχε κι αυτός πολλά εγώ, συχνά κατανοούσε με λάθος τρόπο μέρη της διδασκαλίας. Αυτό το κατανοώ απόλυτα γιατί το έχω ζήσει και προσωπικά. Όταν λοιπόν κατανοούσε τα λάθη του εσωτερικά, ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. Έλεγε δημόσια, και σε νέο βιβλίο πού είχε κάνει λάθος και πότε! Αυτό ξέρεις να το κάνουν πολλοί??? Η διδασκαλία, αυτή η σύνθεση ήταν τεράστια, ήταν πολύ μεγάλη, και δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει) χρόνος για να χρονοτριβεί. Του δώθηκε η άδεια απο το Είναι του να δίνει την διδασκαλία όπως την έπαιρνε, και ανάλογα με τις κατανοήσεις του. Όποιος τον μελετήσει και δεν εκτιμήσει αυτό το πράγμα είναι όντως κακόβουλος!Όμως εφόσον μιλάμε για το άτομο και όχι για τη διδασκαλία, νομίζω πως είναι ξεχωριστό αυτό.
Η ζωή του αποδεικνύει την ειλικρίνειά του. Φυλακίστηκε άπειρες φορές για τις διδασκαλίες του, αλλά κι επειδή θεράπευε ανθρώπους χωρίς αμοιβή! Τον κυνήγησαν αγρίως. τον κακολόγησαν. Ετρεχε σ'όλο τον κόσμο και ποτέ δεν πήρε ούτε σέντ για τις διαλέξεις του, και ζούσε σε μία φτωχοκαλύβα! Η μόνη υπέρβαση σ'αυτόν τον τύπο που έκανε ήταν που δέχτηκε να μείνει κάποιες μέρες σε μία άλλη καλύβα ενός μαθητή του στην παραλία ενός φτωχού νησιού στην Καραϊβική. Εκεί που έλαβε και μία απο τις μυήσεις του. Για να ζήσει την οικογένειά του εργαζόταν σε διάφορες δουλειές (κυρίως αγροτικές).
Μέχρι που αποποιήθηκε απο τα δικαιώματα των βιβλίων του, για να μπορεί να τα αγοράζει ο κόσμος πιο φθηνά! δεν έκανε λεφτά απο τα 70 και τόσα βιβλία του...πέθανε φτωχός και στις τελευταίες στιγμές του είχε εγκαταλειφθεί στην ουσία ακόμα και απο τους μαθητές του, σε ένα κρεβάτι ετοιμόροπο.
Αυτό για μένα τα λέει όλα. Ξέρω πολλούς 'δασκάλους' που ζούν πλουσιοπάροχα, μένουν σε ξενοδοχεία 10 αστέρων, και βγάζουν εκατομμύρια απο τα βιβλία τους. ο Σαμαέλ - κι αυτό επιτέλους ας του το αναγνωρίσει κάποιος- ήταν ΦΤΩΧΟΣ, ζούσε σ'ένα χωριουδάκι μαζί με την γυναίκα του και τα 4 παιδιά του, με τους ίδιους ανθρώπους απο την στιγμή που παντρεύτηκε την γυναίκα του μέχρι τον θάνατό του!!
Αυτή είναι η αλήθεια αορατούλα μου...ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα απο πού πηγάζει και το 'πάθος' μου να τον 'υπερασπιστώ' ας πούμε...είναι σαν να μου βρίζουν την γιαγιά...έναν άγιο άνθρωπο... πονάει η καρδιά μου όταν ΓΝΩΡΙΖΩ!
Και ΓΝΩΡΙΖΩ...κι αυτό το υπογράφω με αίμα...
Την αγάπη μου καλη μου...
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ο χώρος με τις ΨευδοΘετικές - ΚρυπτοΑρνητικές ενέργειες + Οντότητες του ''Μπάρμπα'', είναι μία από τις πολλές Σχολές γνωστικών της Αθήνας. Πιστοποιημένη από το Κέντρο του Μέχικο, συνεπώς την εν λόγω δυσφορία + δυσαρέσκεια θα είχαμε -δεν ένιωθα έτσι μόνο εγώ- σε οποιαδήποτε ἀλλη επίσημη Σχολή ή άλλο τόπο με ενέργειες του Σ.Α.Β. Δεν θα γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί σκοπός μου δεν είναι η αποτροπή, αλλά η προτροπή ενασχόλησης μετ΄ επιφυλάξεως. + όχι με ''τυφλή εμπιστοσύνη''. Διότι προφανέστατα μας έτυχαν προειδοποιήσεις + δόθηκαν συγκεκριμένα σημεία που πολλοί άλλοι δεν είχαν. + οφείλουμε να τους ενημερώσουμε.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
...ένας τέτοιος χώρος είναι γεμάτος ενέργειες των ατόμων που την απαρτίζουν καταρχήν, γιατί ξέχασα να σε ενημερώσω (σας) πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σ'αυτή την σχολή που βρέθηκες...φαντάζομαι καταλαβαίνεις τί εννοώ, ξέρεις πολλά, θα ξέρεις κι αυτό που λέω.
εσύ ξέρεις καλύτερα γενικώς... Η θεϊκότητα σ'ευχαριστεί...ή μάλλον...σας...
την αγάπη μου Ίκαρε. Μακάρι να σε φωτίζει ο Πατέρας, και μακάρι να μάθεις ν'ακούς το θέλημά Του
εσύ ξέρεις καλύτερα γενικώς... Η θεϊκότητα σ'ευχαριστεί...ή μάλλον...σας...
την αγάπη μου Ίκαρε. Μακάρι να σε φωτίζει ο Πατέρας, και μακάρι να μάθεις ν'ακούς το θέλημά Του
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Περί του Ασταρώθ γράφει στο ''Κοσμικό Τζούντο'', κεφ. ''Ρούνα Ρίτα''.
+ διαφωνώ στην ''πολιτική'' που εμφανίζεται να έχει, επειδή με τον Εχθρό έχουμε αέναο ακατάπαυστο πόλεμο, δεν τον ευεργετούμε διότι στην παρούσα φάση δεν θα αλλάξει από δική μας δραστηριότητα.
Επί πλέον. Η ''Λευκή'' Αδελφότητα στην οποία ο εν λόγω έγραφε + έλεγε οτι ανήκει, έχει μετΥΠεξελιχθεί σε Μαύρη ερπετική εδώ + χρόνους + καιρούς. Έχει αλωθεί από ερπετικούς του Τάγματος της Λίλιθ. Μόνον όνομα έχει Λευκό, για να παραπλανεί.
Η αίσθηση που έχει κάποιος εξαιτίας ''κακών προηγουμένων'' με κάποιον άλλο από προηγ. ζωή ή + ζωές, είναι διακριτή από την ενέργεια Μαύρης Πύλης. Είναι άλλη περίπτωση ολότελα διαφορετική.
+ διαφωνώ στην ''πολιτική'' που εμφανίζεται να έχει, επειδή με τον Εχθρό έχουμε αέναο ακατάπαυστο πόλεμο, δεν τον ευεργετούμε διότι στην παρούσα φάση δεν θα αλλάξει από δική μας δραστηριότητα.
Επί πλέον. Η ''Λευκή'' Αδελφότητα στην οποία ο εν λόγω έγραφε + έλεγε οτι ανήκει, έχει μετΥΠεξελιχθεί σε Μαύρη ερπετική εδώ + χρόνους + καιρούς. Έχει αλωθεί από ερπετικούς του Τάγματος της Λίλιθ. Μόνον όνομα έχει Λευκό, για να παραπλανεί.
Η αίσθηση που έχει κάποιος εξαιτίας ''κακών προηγουμένων'' με κάποιον άλλο από προηγ. ζωή ή + ζωές, είναι διακριτή από την ενέργεια Μαύρης Πύλης. Είναι άλλη περίπτωση ολότελα διαφορετική.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
διαφωνώ στην ''πολιτική'' που εμφανίζεται να έχει, επειδή με τον Εχθρό έχουμε αέναο ακατάπαυστο πόλεμο, δεν τον ευεργετούμε διότι στην παρούσα φάση δεν θα αλλάξει από δική μας δραστηριότητα.
θα επαναλάβω:
η ευγερσία για την οποία μιλάς δεν ήταν να του δώσουν τίποτα λεφτά ή δυνάμεις, η ευγερσία ήταν να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, αφού πρώτα πέρασε απο ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ! Και τότε πάλι δεν πήρε τίποτα, παρά μόνο την ευκαιρία!!!όσο για την πρεμούρα για τον 'εχθρό' σ'αυτή σου ακριβώς την φράση φαίνεται που ανήκεις! Ο Χριστός είχε πολύ μεγάλη πρεμούρα για τον εχθρό Ίκαρε, τόσο μεγάλη που θυσιάστηκε για χάρη τους, που προσευχήθηκε για την σωτηρία τους την ώρα που υπέφερε....για τέτοια πρεμούρα μιλάμε...ε΄λιναι μία πρεμούρα που έχουν όλοι οι Θετικοί!!! Οπότε...αναρωτήσου....
Η δική σου 'λευκή' αδελφότητα προφανώς είναι νίντζα γούωριορς αλλά τύπου Στάλιν!!! Ευτυχώς που δεν με ανακάλυψαν πριν όταν δούλευα για τους 'άλλους' γιατί προφανώς θα μου στερούσατε το δικαίωμα να γίνω Άνθρωπος!!!
Σ'αφήνω στην κρίση της συνείδησής σου!
σοβαρά...αδυνατώ να απαντήσω σ'αυτό το πράγμα. δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου! Ας σε λυπηθεί ο Νόμος!!!! Και το λέω με πάσα ειλικρίνεια!!!! Τουλάχιστον ξέρω με τί έχω να κάνω Ίκαρε. Πλέον τα χαρτιά ανοίχτηκαν...μιά κι έχουμε πόλεμο, ας μην μιλάμε με αβρότητες, έτσι?Επί πλέον. Η ''Λευκή'' Αδελφότητα στην οποία ο εν λόγω έγραφε + έλεγε οτι ανήκει, έχει μετΥΠεξελιχθεί σε Μαύρη ερπετική εδώ + χρόνους + καιρούς. Έχει αλωθεί από ερπετικούς του Τάγματος της Λίλιθ. Μόνον όνομα έχει Λευκό, για να παραπλανεί.[/color]
- Mantam Froufrou
ξέρεις, σε πόλεμο είμαστε όντως, και στους εσωτερικούς κόσμους και στο φυσικό επίπεδο, και αυτό δεν έιναι κάτι που έχει κρύψει ούτε ο Σαμαέλ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, και μας έχει δώσει πολλά όπλα (περισσότερα απ'ό,τι μας αξίζουν θα έλεγα) για να τα βγάζουμε πέρα.... άλλο αυτό όμως, κι άλλο ν'αναγνωρίζεις ποιός αξίζει μία ευκαιρία, ποιός είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ αλλά με καλά στοιχεία και θεϊκή σπίθα μέσα του!
Όποιος κυκλοφορεί μόνιμα με μία πανοπλία γίνεται γραφικός, και σίγουρα δεν είναι εσωτεριστής. Ο εσωτεριστής δεν χτυπάει ποτέ χωρίς λόγο, δεν ορμάει πουθενά και είναι έτοιμος να συγχωρέσει. αλλά ο εσωτεριστής δεν είναι ούτε βλάκας. δεν αφήνεται 'ανοικτός', ελέγχει τα πάντα, και ξέρει με ποιον πρέπει να παίξει 'ξύλο', με ποιόν αξίζει τον κόπο να παίξει 'ξύλο' και σε ποιόν πρέπει να δείξει την αγάπη του.
END OF STORY και MAY GOD HELP YOU!!!!! μα την Παναγία δηλαδή...
Όποιος κυκλοφορεί μόνιμα με μία πανοπλία γίνεται γραφικός, και σίγουρα δεν είναι εσωτεριστής. Ο εσωτεριστής δεν χτυπάει ποτέ χωρίς λόγο, δεν ορμάει πουθενά και είναι έτοιμος να συγχωρέσει. αλλά ο εσωτεριστής δεν είναι ούτε βλάκας. δεν αφήνεται 'ανοικτός', ελέγχει τα πάντα, και ξέρει με ποιον πρέπει να παίξει 'ξύλο', με ποιόν αξίζει τον κόπο να παίξει 'ξύλο' και σε ποιόν πρέπει να δείξει την αγάπη του.
END OF STORY και MAY GOD HELP YOU!!!!! μα την Παναγία δηλαδή...
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ίσως αφορά ''εσωτερικές'' έριδες. Έχουν + μεταξύ τους διαφωνίες οι αρνητικοί. Δεν είναι μία παράταξη. Ο Βεελζεβούλ λοιπόν μπορεί να είχε κατέλθει πιο κάτω από τον Σαμ, + να ήταν ή να είναι χειρότερος από εκείνον.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:η ευγερσία για την οποία μιλάς δεν ήταν να του δώσουν τίποτα λεφτά ή δυνάμεις, η ευγερσία ήταν να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, αφού πρώτα πέρασε απο ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ! Και τότε πάλι δεν πήρε τίποτα, παρά μόνο την ευκαιρία!!!
Το συμπέρασμά μου για τον Σαμαέλ είναι ότι ναι μεν κοινοποίησε ευρύτερα κάποιες τεχνικές, μάντραμ κλπ, + μέρος Αληθείας, όμως πακέτο με αναλήθειες.
Φίλτρο σε όλα λοιπόν...
Η διδασκαλία του, αναμφίβολα θα μπορούσε να είναι:
. μια ενός είδους αρχή μεταφυσικής πόρευσης,
ή
. 1 σημαντικό βοήθημα σε προϋπάρχουσα,
... αρκεί να μην υπάρξει ταύτιση με τον ίδιο + την παρέα του.
Δεν είναι δυνατόν να το παίζεις Θε(τ)ικός Μύστης Διδάσκαλος, προωθώντας την κρεοφαγία... Έλεος... Πού έθαψες το ''Εμψύχων Απέχου''; ...
Αλλά πόσοι ΕυρωπαιοΑμερικανοι θα σε πλησίαζαν αν κήρυττες την φυτοφαγία; + μάλιστα δεκαετίες πριν;
Δεν είναι δυνατόν επίσης, να αποκαλείς το κατά τα άλλα... επαναστατικό σύστημά σου,... ''Μυστικιστικό Χριστιανισμό''...
Αλλά εννοείται... Πώς θα είχες εκ του μηδενός, ρεύμα οπαδών ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Σάβ 23 Αύγ 2008, 13:01, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
...προσεύχομαι για σέναΊσως αφορά ''εσωτερικές'' έριδες. Έχουν + μεταξύ τους διαφωνίες οι αρνητικοί. Δεν είναι μία παράταξη. Ο Βεελζεβούλ λοιπόν μπορεί να είχε κατέλθει πιο κάτω από τον Σαμ, + να ήταν ή να είναι χειρότερος από εκείνον.
Ο Χριστός είπε: δεν έχει σημασία τί μπαίνει στο στόμα αλλά τί βγαίνει απο αυτό...κάποια στιγμή στο προηγούμενο φόρουμ έιχαμε ξαναμιλήσει γι'αυτό, αλλά το θυμήθηκες πάλι! Δεν σου αρκούσαν τα όσα είπαμε...ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ (για σένα) ΕΜΜΟΝΕΣ! Δεν θα σε κάνει η διατροφή σου Ίκαρε άγγελο ή δαίμονα. Αυτά είναι πραγματικά επικίνδυνες διδασκαλίες που προτείνεις!Δεν είναι δυνατόν να το παίζεις Θε(τ)ικός Μύστης Διδάσκαλος, προωθώντας την κρεοφαγία... Έλεος... Αλλά πόσοι θα σε πλησίαζαν αν κήρυττες την φυτοφαγία; + μάλιστα δεκετίες πριν;
για να σου κάνω μία γρήγορη επανάληψη θα σου πώ οτι ο Σαμαέλ ΗΤΑΝ ΦΥΤΟΦΑΓΟΣ και ΚΥΡΗΤΤΕ ΤΗΝ ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ για πολλά χρόνια μέχρι να πάρει τις πρώτες του μυήσεις...η γυναίκα του απο την άλλη συνέχιζε να τρώει κρέας ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ!!!! Εργάζονταν μαζί, αλλά όπως γίνεται με τους θετικούς, δεν επιτρεπόταν να του μιλήσει η γυναίκα του για το κρέας (για το οποίο είχε ήδη διδαχθεί), έπρεπε να το διδαχθεί στους ανώτερους κόσμους ο ίδιος! Την κατηγόρησαν πολύ άσχημα, γιατί αυτό γινόταν για χρόνια, εντωμεταξύ η ίδια προχώρησε (αυτοπραγματώθηκε ΠΟΛΥ πρίν τον Σαμαέλ για την ακρίβεια)... Αυτό βέβαια δεν οφειλόταν ΣΤΟ κρέας, αλλά στο οτι έπαιρνε ό,τι χρειαζόταν απο πλευράς 'ενεργειών' για να εργάζεται στην αλχημεία. Αντίθετα ο Σαμαέλ ήταν κατάκοπος, και δεν είχε αρκετές ενέργειες να μετατρέψει, γιατί ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑ πρέπει να ακολουθείς την τελειότερη των διατροφών, που είναι η Πάνκατάτβα, αυτή δηλαδή που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία της φύσης...Αυτή είναι η διατροφή των πρωταθλητών του εσωτερισμού, για να σου μιλήσω απλά. ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥ! Μόνο στο κόκκινο κρέας (ούτε στο χοιρινό, ούτε στο κοτόπουλο, μόνο στο κόκκινο). Μπορείς να προχωρήσεις και με τις υπόλοιπες μόνο ενέργειες, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου. ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! Ο ίδιος είχε πεί να μην κάνουμε θρησκεία την κουζίνα (κι έχει απόλυτο δίκιο). Ο καθένας είναι ελεύθερος να τρώει ό,τι θέλει. Όταν έρθει (αν έρθει) η ώρα να κάνει κάποιος αλχημεία, θα διδαχθεί την αλήθεια των πραγμάτων. Το μόνο που είχε υποχρέωση να κάνει ο Σαμαέλ ήταν να μεταφέρει τις διδασκαλίες που έπαιρνε, όταν τις έπαιρνε και όπως τις έπαιρνε. Το μόνο που σίγουρα προωθούσε ήταν η ιδέα της κατανάλωσης 'αγνού' κρέατος. δηλαδή ζώων που είχαν σφαγιαστεί με ιερές τελετές, ή έστω ζώα που μπορούσαμε να γνωρίζουμε για τον τρόπο σφαγής τους (όπως κάνουν οι σαμάνοι, εσωτεριστές εβραίοι, άραβες, ινδοί, κτλ). Δεν είπε τραβάτε φάτε απο τα πτώματα που σας ταίζουν, αλλά όταν είναι ανέφικτο να βρείς τέτοιο κρέας, θα αρκεστείς σε ό,τι σου δίνει ο Πατέρας! Για την ακρίβεια όταν ανακοίνωσε αυτό που διδάχθηκε για το κρέας η Γνώση σχεδόν διαλύθηκε, και το ήξερε οτι θα γινόταν αυτό, αλλά δεν τον ένοιαζε, τον ένοιαζε να δώσει την αλήθεια! Ευτυχώς.
Παρεμπιπτόντως, και η ίδια διδάχθηκα την ενεργειακή αξία του κρέατος, και μην κάνεις το λάθος (σε παρακαλώ δηλαδή) να χαρακτηρίσεις το στοιχείο της φωτιάς μη -απαραίτητο ή μαύρο. ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΜΕΛΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ! Αρκεί να ψάξεις ακόμα και μέσα στον Βουδισμό...ο Δαλάι Λάμα δεν είναι ο μόνος εκπρόσωπος! Άσε που ο Δαλάι Λάμα έχει περάσει στην αντίπερα όχθη! Και δεν κάνει και αλχημεία...μπορεί να συνεχίσει με τις ντομάτες του μία χαρά!
Καταληκτικά: μπορείς να φτάσεις μέχρι τα ΚΑΤΩΤΕΡΑ μυστήρια με την φυτοφαγία, γιατί με την φυτοφαγία δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια να κάνεις αλχημεία. Όταν ξεκινάς αλχημεία παίρνεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντέξει το σώμα σου, αλλά δεν έιναι αυτή που θα σε κάνει Άνθρωπο, είναι η ίδια η εργασία στην Αλχημεία. Είναι σαν να θές να κάνεις πρωταθλητισμό πίνοντας μόνο τσάι ας πούμε, κάτι τέτοιο! ΜΠορεί να πάρεις πρωτεϊνες για να ενισχύσεις το σώμα σου, αλλά δεν είναι οι πρωτεϊνες που θα σου δώσουν το ρεκόρ, αλλά η προσωπική εργασία και η καλή προπόνηση. Η αλχημεία είναι ο γρήγορος αλλά ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΡΑΧΗΛΟΣ δρόμος. Μιλάς για πρακτικές του δεύτερου κοσμήματος του κίτρινου δράκου που δώθηκαν στην ανθρωπότητα πρίν χιλιετίες, ενώ βρισκόμαστε ήδη στο τρίτο κόσμημα. Η κάθε εποχή, ανάλογα με το πώς έχει εξελιχθεί η ανθρωπότητα, και πόσο χρόνο έχει, λαμβάνει νέες διδασκαλίες. Ο Χριστός ήταν μία απ'αυτές.
ΕΙΝΑΙ μυστικιστικός χριστιανισμός...εκτός αν είσαι άσχετος με οποιοδήποτε θέμα εσωτερισμού, μπορείς να το αναγνωρίσεις πολύ εύκολα. Μιλάει για τα χριστικά μυστήρια Ίκαρε...τα ανώτερα μυστήρια...Ούτε να αποκαλείς το σύστημά σου... ''Μυστικιστικό Χριστιανισμό''...
Ειπώθηκαν αρκετά για να καταλάβει όποιος έχει μάτια να διαβάσει (κατά το 'αυτιά ν'ακούσει). Μέχρι εδώ με τις εξηγήσεις.Θα σου υποσχεθώ κάτι: σου αφήνω το νήμα αυτό ελεύθερο, μπορείς να πείς ό,τι θές, ότι κακία σου βγαίνει, βγάλε όλο σου το μίσος, ή μάλλον όλη σου την...'εξυπνάδα'! Εδώ είναι το νήμα...και είναι δικό σου.
Είναι η τελευταία φορά που μιλάω μαζί σου εδώ. Ανοικτά ανακοινώνω πως για τον Νόμο είσαι ένας επικίνδυνος αγνοούντας, και δή αμετανόητος...ανοικτά σου λέω πως ο Νόμος θα σε συγχωρέσει όποια στιγμή κατανοήσεις την άγνοιά σου, ακόμα κι αν δεν επιλέξεις τον κάθετο δρόμο. Ανοικτά σου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ πως είσαι ελεύθερος να κάνεις και να πείς ό,τι θές, όπως όλοι μας. Ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος όμως, είναι αυτός που κατανοεί τις 'πιθανές' συνέπειες των πράξεών του, σε άλλους κυρίως, ή στον ίδιο. Είσαι ελεύθερος να κάνεις τον πόλεμό σου. Η δράση φέρνει αντίδραση στα κατώτερα επίπεδα που κινείσαι, ενώ η δράση στους ανώτερους κόσμους δημιουργεί, αυτόν τον νόμο να θυμάσαι, και ίσως βρείς κάποτε το Είναι σου. Έχεις τις ευλογίες των Δασκάλων, αλλά να ξέρεις πως ο Νόμος παρακολουθεί χωρίς συναισθηματισμούς.
Με την έγκριση των Δασκάλων του Νόμου,
ειρήνη απεριόριστη
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Γνωρίζω τη θεωρία του Σ.Α.Β. περί κρέατος, + πόσο επιμένουν οι Γνωστικοί να το αντιμετωπίζουν ως τροφή. Συνεπώς, ο Πυθαγόρας που επέμενε ''Εμψύχων Απέχου'' δεν τα λέει καλά... + τα λέει καλύτερα ο Σαμ. που τον θυμάται επιλεκτικά... Για να κλέβει Δόξα ως υποτιθέμενος ''συνεχιστής'' του...
Τί θα πει ''χωρίς κρέας δεν αντέχει το σώμα''; Μόνο μέσω τροφής - πέψης παίρνεις ενέργεια + όλα τα θρεπτικά συστατικά; Εάν ήταν θετικός του επιπέδου που διέδιδε, θα μιλούσε για πρόσληψη με υγιείς τρόπους. Υπάρχει + η ''ΗλιοΘέαση'' + πολλές άλλες μέθοδοι. + η Ροή Πρωτογενούς Ενεργείας από Φίλους - Αδελφούς - Συμμάχους.
+ 1 άλλο κουφό που λέει ειναι ότι τα Ενεργειακά σώματα τα ... ''δημιουργούν'' οι άνθρωποι. Ενώ κατ' εμέ προϋπάρχουν + επαν-αποκτάται προοδευτικά αντίληψη, έλεγχος + χρήση τους... Ας μην λησμονούμε πως πολλοί χρησιμοποιούν 1 ή περισσότερα εξ αυτών από πολύ μικροί... Προ υποψίας ερωτικής αλχημείας.
Μπορεί ο ''Μπάρμπας'' να νόμίζε ότι δεν θα βρισκόταν κανείς να του τα χώσει με επιχειρήματα... Να όμως που βρέθηκε... Από εμένα, θα τα ακούει.
Διότι το παράκανε ο υποτιθέμενος ''Εγω-φάγος''... Κατά τόπους, ενώ παρακάτω, ... άκρατα εγωϊστής... Την μία εξυψώνει εαυτόν, την άλλη γίνεται... ''σκώληξ ο γήινος''... Τον εαυτό του ας τον μείωνε όσο ήθελε, τους άλλους γιατί; + με τέτοια χαιρεκακία;
+ ''δώστου'' καλά λόγια για κακο-δαιμόνια... Αβραάμ κλπ...
Απαράδεκτο να διάδίδεις ότι είναι θετικός ο Μωϋσής + οι συν αυτώ... + να μιλάς όμοια για τον ΓΧΒΧ των Υβραίων, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι οι τελευταίοι είναι μέρος των επανα-συσπειρωθέντων αρνητικών εκ των Ατλάντων... + να επινοείς το εξόφθαλμο ψεύδος ''καλός ο Γιαχβέ, κακός ο Γιαβέ'' ... Για να βγάλεις ''οσία μαρία'' τον Γιαχβέ σου...
Είχε ξεπεράσει τα έσχατα όρια της υπερβολής. Με γραφόμενα του τύπου οτι είναι ο ''Ενσαρκωμένος Λόγος του Πλανήτη Άρη'' + ο ''Λευκός Ίππος της Αποκάλυψης'' που έφερε τη ''Νέα Εποχή''. Μερικά παραδείγματα μόνον. + εννοείται ότι όλα αυτά τα θεωρούν σωστά οι οπαδοί του, που τον θεωρούν Φωτεινή Οντότητα Διδάσκαλο.
Αντί να πει ΜΟΝΟΝ,
''διδάχτηκα πολλά στις Σχολές που πέρασα, κάποια αποδέχτηκα έτερα απέρριψα, τα ''έδεσα'' σε 1 Σύνολο που αποδίδει, το οποίο + σας παραδίδω μαζί με δικές μου ανακαλύψεις'',
το μέγιστο ''λάθος'' του έγκειται στο ότι ο ίδιος καλλιεργούσε συνεχώς το έδαφος με λόγους + γραφές του εγωϊσμού + της υπερβολής, για να θεωρηθεί Ιερό πρόσωπο.
Κοίτα όταν άρχισα να γράφω σε αυτό το θέμα - + αφού είχα διαβάσει την δική σου προσέγγιση - γνώριζα ότι θα μου γίνουν προσωπικές επιθέσεις από εσένα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός αντίλογος επί των επιχειρημάτων μου.
+ στην τελική γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε; Τις γνώμες μας λέμε. Ας διαβάσει καθ' εις τα επιχειρήματα + συμπεράσματά μας, + ας κρίνει.
Όπως όλοι διαβάζουν, τα γραφόμενά μου έχουν σοβαρή τεκμηρίωση. Την οποία μόνον ο φανατισμός θρησκευτικού τύπου κάνει αόρατη.
Ανακεφαλαιώνοντας, συμμαζεύω τις παρατηρήσεις περί Σαμ., για όσους εθελοτυφλούν ακόμη:
α. Διαπιστωμένη από πολλούς αρνητικότητά του. Από πύλες, φωτογραφίες του, + οραματικά - ονειρικά - διαισθητικά.
β. Απαράδεκτες για υποτιθέμενο θετικό, διαδόσεις
1. υπέρ Αβρααάμ, Μωϋσέως, ΓΧΒΧ + λοιπών κακο-δαιμονίων.
+
2. εναντίον θετικών Οντων Φωτός όπως η ΠασιΦάη κ.α.
γ. Από τη μια τάχα εχθρός των ''Εγώ'', από την άλλη καλλιεργεί συνεχώς το έδαφος με λόγους + γραφές του εγωϊσμού + της υπερβολής, για να θεωρηθεί Ιερό πρόσωπο - + μάλιστα με το μοναδικό σύστημα ''σωτηρίας'' -, ενώ ταυτόχρονα μειώνει όλους τους μη-δικούς του κατά συρροήν. Οποία ανωτερότης...
δ. Προωθεί την κρεοφαγία, ερχόμενος σε αντίθεση με όλους τους Ιερούς Μύστες.
+
ε. ενώ εγώ + άλλοι εξ αιτίας των ανωτέρω - α, β, γ, δ - έχουμε ήδη εξάγει το συμπέρασμά μας ότι πρόκειται περί αρνητικού, έρχεται + η επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπίων, ότι πρόκειται περί ερπετικού αποστάτη ανήκοντα στο Τάγμα της Λίλιθ -δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τι σημαίνει Τ.Λ.-, + ότι πρέπει να ενημερωθούν όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί θεωρώντας τον Φωτεινό Ον.
Αυτά.
Τί θα πει ''χωρίς κρέας δεν αντέχει το σώμα''; Μόνο μέσω τροφής - πέψης παίρνεις ενέργεια + όλα τα θρεπτικά συστατικά; Εάν ήταν θετικός του επιπέδου που διέδιδε, θα μιλούσε για πρόσληψη με υγιείς τρόπους. Υπάρχει + η ''ΗλιοΘέαση'' + πολλές άλλες μέθοδοι. + η Ροή Πρωτογενούς Ενεργείας από Φίλους - Αδελφούς - Συμμάχους.
+ 1 άλλο κουφό που λέει ειναι ότι τα Ενεργειακά σώματα τα ... ''δημιουργούν'' οι άνθρωποι. Ενώ κατ' εμέ προϋπάρχουν + επαν-αποκτάται προοδευτικά αντίληψη, έλεγχος + χρήση τους... Ας μην λησμονούμε πως πολλοί χρησιμοποιούν 1 ή περισσότερα εξ αυτών από πολύ μικροί... Προ υποψίας ερωτικής αλχημείας.
Μπορεί ο ''Μπάρμπας'' να νόμίζε ότι δεν θα βρισκόταν κανείς να του τα χώσει με επιχειρήματα... Να όμως που βρέθηκε... Από εμένα, θα τα ακούει.
Διότι το παράκανε ο υποτιθέμενος ''Εγω-φάγος''... Κατά τόπους, ενώ παρακάτω, ... άκρατα εγωϊστής... Την μία εξυψώνει εαυτόν, την άλλη γίνεται... ''σκώληξ ο γήινος''... Τον εαυτό του ας τον μείωνε όσο ήθελε, τους άλλους γιατί; + με τέτοια χαιρεκακία;
+ ''δώστου'' καλά λόγια για κακο-δαιμόνια... Αβραάμ κλπ...
Απαράδεκτο να διάδίδεις ότι είναι θετικός ο Μωϋσής + οι συν αυτώ... + να μιλάς όμοια για τον ΓΧΒΧ των Υβραίων, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι οι τελευταίοι είναι μέρος των επανα-συσπειρωθέντων αρνητικών εκ των Ατλάντων... + να επινοείς το εξόφθαλμο ψεύδος ''καλός ο Γιαχβέ, κακός ο Γιαβέ'' ... Για να βγάλεις ''οσία μαρία'' τον Γιαχβέ σου...
Είχε ξεπεράσει τα έσχατα όρια της υπερβολής. Με γραφόμενα του τύπου οτι είναι ο ''Ενσαρκωμένος Λόγος του Πλανήτη Άρη'' + ο ''Λευκός Ίππος της Αποκάλυψης'' που έφερε τη ''Νέα Εποχή''. Μερικά παραδείγματα μόνον. + εννοείται ότι όλα αυτά τα θεωρούν σωστά οι οπαδοί του, που τον θεωρούν Φωτεινή Οντότητα Διδάσκαλο.
Αντί να πει ΜΟΝΟΝ,
''διδάχτηκα πολλά στις Σχολές που πέρασα, κάποια αποδέχτηκα έτερα απέρριψα, τα ''έδεσα'' σε 1 Σύνολο που αποδίδει, το οποίο + σας παραδίδω μαζί με δικές μου ανακαλύψεις'',
το μέγιστο ''λάθος'' του έγκειται στο ότι ο ίδιος καλλιεργούσε συνεχώς το έδαφος με λόγους + γραφές του εγωϊσμού + της υπερβολής, για να θεωρηθεί Ιερό πρόσωπο.
Κοίτα όταν άρχισα να γράφω σε αυτό το θέμα - + αφού είχα διαβάσει την δική σου προσέγγιση - γνώριζα ότι θα μου γίνουν προσωπικές επιθέσεις από εσένα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός αντίλογος επί των επιχειρημάτων μου.
+ στην τελική γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε; Τις γνώμες μας λέμε. Ας διαβάσει καθ' εις τα επιχειρήματα + συμπεράσματά μας, + ας κρίνει.
Όπως όλοι διαβάζουν, τα γραφόμενά μου έχουν σοβαρή τεκμηρίωση. Την οποία μόνον ο φανατισμός θρησκευτικού τύπου κάνει αόρατη.
Ανακεφαλαιώνοντας, συμμαζεύω τις παρατηρήσεις περί Σαμ., για όσους εθελοτυφλούν ακόμη:
α. Διαπιστωμένη από πολλούς αρνητικότητά του. Από πύλες, φωτογραφίες του, + οραματικά - ονειρικά - διαισθητικά.
β. Απαράδεκτες για υποτιθέμενο θετικό, διαδόσεις
1. υπέρ Αβρααάμ, Μωϋσέως, ΓΧΒΧ + λοιπών κακο-δαιμονίων.
+
2. εναντίον θετικών Οντων Φωτός όπως η ΠασιΦάη κ.α.
γ. Από τη μια τάχα εχθρός των ''Εγώ'', από την άλλη καλλιεργεί συνεχώς το έδαφος με λόγους + γραφές του εγωϊσμού + της υπερβολής, για να θεωρηθεί Ιερό πρόσωπο - + μάλιστα με το μοναδικό σύστημα ''σωτηρίας'' -, ενώ ταυτόχρονα μειώνει όλους τους μη-δικούς του κατά συρροήν. Οποία ανωτερότης...
δ. Προωθεί την κρεοφαγία, ερχόμενος σε αντίθεση με όλους τους Ιερούς Μύστες.
+
ε. ενώ εγώ + άλλοι εξ αιτίας των ανωτέρω - α, β, γ, δ - έχουμε ήδη εξάγει το συμπέρασμά μας ότι πρόκειται περί αρνητικού, έρχεται + η επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπίων, ότι πρόκειται περί ερπετικού αποστάτη ανήκοντα στο Τάγμα της Λίλιθ -δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τι σημαίνει Τ.Λ.-, + ότι πρέπει να ενημερωθούν όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί θεωρώντας τον Φωτεινό Ον.
Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Κυρ 24 Αύγ 2008, 14:26, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Που... + χωρίς το ε. -για όσους αμφισβητούν την πηγή-, τα α., β., γ., δ., ... φτάνουν + περισσεύουν...
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Όπως προείπα δεν ξέρω πολλά για τον άνδρα.
Ξέρω πως όταν το ενστικτώδες σπλάχνο μου, μου δημιουργεί ένα είδος αναγούλας, κάνω πίσω και την ψάχνω με επιφυλάξεις τη δουλειά, αν και παλεύω πάντα να είμαι αμερόληπτη.
Διαβάζοντας προσεκτικά τις θέσεις, αντιθέσεις, παραθέσεις, αντιπαραθέσεις εδώ, που πραγματικά κάνουν αυτό το τόπικ αξιόλογο, κλίνω στην οπτική του Ικαρου.
Βρίσκω τον διάλογό σας επιμορφωτικό για μένα.
Θα τον ξαναδιαβάσω.
Ξέρω πως όταν το ενστικτώδες σπλάχνο μου, μου δημιουργεί ένα είδος αναγούλας, κάνω πίσω και την ψάχνω με επιφυλάξεις τη δουλειά, αν και παλεύω πάντα να είμαι αμερόληπτη.
Διαβάζοντας προσεκτικά τις θέσεις, αντιθέσεις, παραθέσεις, αντιπαραθέσεις εδώ, που πραγματικά κάνουν αυτό το τόπικ αξιόλογο, κλίνω στην οπτική του Ικαρου.
Βρίσκω τον διάλογό σας επιμορφωτικό για μένα.
Θα τον ξαναδιαβάσω.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Πρέπει να εξοικειωθείς με το συγγραφικό του έργο πρώτα. Μετά θα βγάλεις συμπέρασμα. Πρέπει πρωτίστως να ξέρεις επακριβώς για τι μιλάμε.
Η σαμαελική θεωρία περί κρέατος ως μοναδικής πηγής πρόσληψης του στοιχείου του Πυρός, δεν ευσταθεί. Εφόσον το κρέας είναι ΠυρόΦως ''από τρίτο χέρι'' δηλ. υποβαθμισμένο. + φορτωμένο αρνητισμό.
Πρωτογενής (''από 1ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Φωτοσύνθεση/ΗλιοΘέαση.
Δευτερογενής (''από 2ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Φυτοφαγία.
Τριτογενής (''από 3ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Κρεοφαγία.
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ
ΗΛΙΟΣ --> (1) ''ΗΛΙΟΘΕΑΤΗΣ''
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ --> (2) ΦΥΤΟΦΑΓΟΣ
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ --> (2) ΖΩΟ --> (3) ΚΡΕΟΦΑΓΟΣ
Πώς βρέθηκε στα ζώα το λεγόμενο... ''Στοιχείο του Πυρός'', αν δεν το πήραν από τα φυτά, που με τη σειρά τους το είχαν πάρει από τον Ήλιο ;;; ''Θαυματουργικώς'' ;!?
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 157#p62157
Η σαμαελική θεωρία περί κρέατος ως μοναδικής πηγής πρόσληψης του στοιχείου του Πυρός, δεν ευσταθεί. Εφόσον το κρέας είναι ΠυρόΦως ''από τρίτο χέρι'' δηλ. υποβαθμισμένο. + φορτωμένο αρνητισμό.
Πρωτογενής (''από 1ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Φωτοσύνθεση/ΗλιοΘέαση.
Δευτερογενής (''από 2ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Φυτοφαγία.
Τριτογενής (''από 3ο χέρι'') πρόσληψη ΠυροΦωτός: Κρεοφαγία.
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ
ΗΛΙΟΣ --> (1) ''ΗΛΙΟΘΕΑΤΗΣ''
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ --> (2) ΦΥΤΟΦΑΓΟΣ
ΗΛΙΟΣ --> (1) ΦΥΤΟ --> (2) ΖΩΟ --> (3) ΚΡΕΟΦΑΓΟΣ
Πώς βρέθηκε στα ζώα το λεγόμενο... ''Στοιχείο του Πυρός'', αν δεν το πήραν από τα φυτά, που με τη σειρά τους το είχαν πάρει από τον Ήλιο ;;; ''Θαυματουργικώς'' ;!?
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 157#p62157
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εάν υπάρχει κάποιος αντίλογος επί όλων αυτών που έχω εντοπίσει, θα ήθελα να σημειωθεί.
Από πλευράς μου .-
Από πλευράς μου .-
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
Αχ βρε Ίκαρε, με είδες που επέστρεψα και είπες να ταίσεις λίγο ακόμα το εγώ σου?
Τέλος πάντων, μία τελεία και παύλα κι απο μένα, απο σεβασμό και μόνο στον Νόμο, που μου έδωσε τόσα πολλά για τόσο λίγη προσπάθεια...
Αυτό και μόνο θ'αρκούσε σαν αντεπιχείρημά μου. Χαίρομαι να συναντώ ζωντανούς 'δασκάλους'. Τα σέβη μου.
Αυτό λοιπόν που δεν καταλαβαίνεις είναι πως δεν λέει οτι δεν έχουμε σώματα, αλλά αντίθετα λέει πως δεν έχουμε συνείδηση των σωμάτων. Την συνείδηση των σωμάτων την ονομάζει ΧΡΥΣΑ ΣΩΜΑΤΑ. Ελπίζω να διευκρινίστηκε αυτό μέσα σου. Είναι κρίμα να το μπερδεύεις τόσο πολύ. τουλάχιστον να κρίνεις αυτά που όντως έχει πεί, όχι άλλα αντί άλλων.
Δηλαδή, δες πάλι τα 'σοβαρα' επιχειρήματά σου, και πες μου, ποιά δεν απαντήθηκαν ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και με ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. Με ποιά λογική τα δικά σου επιχειρήματα τεκμηριώνονται, κι όχι τα δικά μου:
Περίεργο δηλαδή, γιατί οι δικοί μου δάσκαλοι άλλα μου λένε. Θέλεις λοιπόν να με σώσεις (ως παραπλανημένη) και να πετάξω στον κάλαθο των αχρήστων όσα επιβεβαίωσα η ίδια (κι όχι μόνο εγώ βέβαια)? ΑΥτή είναι η φωτεινή συμβουλή σου?
Αυτό δεν είναι κάτι που θα έκαναν οι 'Ολύμπιοι' καλέ μου...δεν θα έβαζαν κανέναν Ίκαρο να το παίξει διασώστης των παραπλανημένων. Αυτά τα κάνουν οι σιωνιστές...πιστέψτε με γιατί το λέω. Οι Ολύμπιοι προωθούν την έρευνα και την προσωπική προσπάθεια, και δεν είναι υπέρ σωτήρων.
Αν είναι έτσι οι Ολύμπιοι με τους οποίους μιλάς (αν υποθέσουμε οτι μιλάς μαζί Τους) τότε σε πληροφορώ οτι μιλάς με λάθος ολύμπιους.
Κι εδώ βάζω την δική μου τελεία και παύλα. Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος, και να είσαι σε επαφή με το φώς κάποτε.
Σου στέλνω την αγάπη μου και την προσευχή μου να μείνεις μακρυά απο ψεύδη και πλάνες, και σύντομα να δείς ποιός είσαι πραγματικά, και να σταματήσεις να θεωρείς εαυτόν δάσκαλο και σωτήρα απεσταλμένο εξ άνωθεν. Υπάρχουν κάποιοι διαταραγμένοι άνθρωποι που σε πίστεψαν και καταστράφηκαν σε όλα τα επίπεδα (άντε όχι πολλοί, ένας τουλάχιστον). Μην προκαλείς κακό με το εγώ σου. Δεν είναι κακό να είσαι απλά ακόλουθος ή μοναχός, δεν χρειάζεται να είσαι αρχηγός και μύστης για τους ανθρώπους, να είσαι μύστης για τον εαυτό σου Ίκαρε. Να μάθεις να αγαπάς τους ανθρώπους και να τους ωθείς σε έρευνα, όχι να τους δίνεις λάθος ή ψευδή στοιχεία. Και κυρίως ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ! Δεν είναι αυτός ο δρόμος σου!
Θα σου πώ, όπως είπα και στην αρχή αυτού του μηνύματος, πως δεν είμαι χαζή Ίκαρε, έχω γνώση του τί κάνεις, δεν είμαι διαταραγμένη όπως άλλοι που πέφτουν στα κόλπα ελέγχου σου. Ο πιο χαζός άνθρωπος θα μπορούσε ν'αναγνωρίσει τί κάνεις αυτή την στιγμή, με το που είδες οτι επανήλθα θυμήθηκες την αποστολή σου, με ένα μήνυμα που δεν βγάζει κανένα 'λογικό' νόημα? Γιατί δεν έσωσες κανέναν όσο έλειπα Ίκαρε? Εμένα θές να σώσεις λοιπόν? Εδώ είμαι...σώσε με!
Ας είναι Φως...
Τέλος πάντων, μία τελεία και παύλα κι απο μένα, απο σεβασμό και μόνο στον Νόμο, που μου έδωσε τόσα πολλά για τόσο λίγη προσπάθεια...
Αυτό και μόνο θ'αρκούσε σαν αντεπιχείρημά μου. Χαίρομαι να συναντώ ζωντανούς 'δασκάλους'. Τα σέβη μου.
Θα πεί αρκεί να διαβάσει κάποιος μερικές μελέτες για φυτοφάγους, ή γυναίκες σε εγκυμοσύνη, και τί προβλήματα αντιμετωπίζουν σε περίπτωση χορτοφαγίας. Νόμιζα πως όλα όσα είχαν γραφτεί σε άλλα τόπικ (με πραγματικά περιστατικά συνειδητών χορτοφάγων) για κινδύνους απο την χορτοφαγία θα ήταν υπέραρκετά για να σε κάνει τουλάχιστον να παραδεχτείς πως η χορτοφαγία δεν είναι πανάκεια, γιατί δεν έιναι κάτι που μπορεί να ακολουθηθεί απο έναν απλό άνθρωπο. Αντίθετα επιμένεις να κάνεις την κουζίνα θρησκεία, κάτι που δεν τιμά ούτε εσένα, ούτε όποιον το έκανε έτσι κι αλλιώς. Αν ο Πατέρας σου δίνει συγκεκριμένη τροφή, θα χρησιμοποιήσεις αυτή την τροφή για να προχωρήσεις. Ο ίδιος ο Σαμαέλ που δεν μύριζε κάν το χοιρινό, έφαγε χοιρινό τουλάχιστον σε μία περίπτωση, γιατί αυτό έδωσε εκείνη την μέρα ο Πατέρας, δεν υπήρχε άλλη τροφή. Όπως καταλαβαίνεις ήθελε να δείξει πως ο φανατισμός της κουζίνας δεν κάνει κανέναν θεό.Τί θα πει ''χωρίς κρέας δεν αντέχει το σώμα''; Μόνο μέσω τροφής - πέψης παίρνεις ενέργεια + όλα τα θρεπτικά συστατικά; Εάν ήταν θετικός του επιπέδου που διέδιδε, θα μιλούσε για πρόσληψη με υγιείς τρόπους. Υπάρχει + η ''ΗλιοΘέαση'' + πολλές άλλες μέθοδοι. + η Ροή Πρωτογενούς Ενεργείας από Φίλους - Αδελφούς - Συμμάχους.
Αυτό δείχνει πως είτε δεν τον έχεις μελετήσει ούτε στο ελάχιστο, είτε συνειδητά (επιμένεις) να λές ψέμματα. Αυτό που λέει, και με το οποίο συμφωνώ 100000000% είναι πως: α) μπορεί κάποιος να έχει δημιουργήσει συνείδηση για τα σώματα με εργασία σε προηγούμενες υπάρξεις (και μάλιστα όχι μόνο με αλχημεία, η αλχημεία είναι ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, το έχει πεί χιλιάδες φορές, υπάρχει και ο δρόμος της θυσίας και της αγάπης), εξ ου και πολλοί χρησιμοποιούν τα σώματά τους απο πολύ νωρίς β) μπορεί κάποιος να έχει δυνατά σεληνιακά σώματα (δηλαδή των εγώ, γιατί τα εγώ ζούν μέχρι και στο διανοητικό επίπεδο, οπότε όταν εργάζεσαι για την αρνητικότητα παίρνεις πολλές εμπειρίες δώρο ενίοτε (τέτοιες είχα κι εγώ, και μπορώ να δώ την διαφορά ανάμεσα στις εμπειρίες εκείνων των σωμάτων με των άλλων σωμάτων), γ) όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ οι άνθρωποι έχουμε τις λεγόμενες σκιές των σωμάτων, δηλαδή τα υποτυπώδη σώματα, αφού είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να ζούμε (το διανοητικό για να σκεπτόμαστε, το αστρικό για να αισθανόμαστε, κτλ κτλ). Αυτό που δεν έχουν όλοι είναι ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αυτών των σωμάτων, που αποκτιέται αφού καθαριστούν απο τα εγώ. Αυτό επιτυγχάνεται με την αλχημεία κυρίως. Όπως δεν έχουμε συνείδηση του φυσικού σώματος στην ουσία, και περιφερόμαστε έρμαια της 'μοίρας' και του 'τυχαίου', σαν μηχανές, έτσι δεν έχουμε και των ανώτερων σωμάτων.+ 1 άλλο κουφό που λέει ειναι ότι τα Ενεργειακά σώματα τα ... ''δημιουργούν'' οι άνθρωποι. Ενώ κατ' εμέ προϋπάρχουν + επαν-αποκτάται προοδευτικά αντίληψη, έλεγχος + χρήση τους... Ας μην λησμονούμε πως πολλοί χρησιμοποιούν 1 ή περισσότερα εξ αυτών από πολύ μικροί... Προ υποψίας ερωτικής αλχημείας.
Αυτό λοιπόν που δεν καταλαβαίνεις είναι πως δεν λέει οτι δεν έχουμε σώματα, αλλά αντίθετα λέει πως δεν έχουμε συνείδηση των σωμάτων. Την συνείδηση των σωμάτων την ονομάζει ΧΡΥΣΑ ΣΩΜΑΤΑ. Ελπίζω να διευκρινίστηκε αυτό μέσα σου. Είναι κρίμα να το μπερδεύεις τόσο πολύ. τουλάχιστον να κρίνεις αυτά που όντως έχει πεί, όχι άλλα αντί άλλων.
Ξέρεις, μία απο τις βασικές δοκιμασίες που σου βάζει ο Φύλακας του Κατωφλιού (ούτε γι'αυτόν ξέρεις να υποθέσω...δεν είναι του Σαμαέλ φαντασία πάντως...) είναι κατα πόσον έχεις ξεπεράσει τα θέματα 'φυλής' και 'ατομικότητας'. Προφανώς εσύ δεν τα έχεις ξεπεράσει. Οι συμβολισμοί που αφορούν στον Μωυσή είναι καθαρά ΘΕΤΙΚΟΙ, τουλάχιστον όσα άφησαν να βγούν προς τα έξω οι σιωνιστές. Ακόμα και το γεγονός οτι 'μεγάλωσε' με τους Αιγύπτιους έπρεπε να σου κάνει ένα κλίκ, αλλά πού... Ψάξε τους συμβολισμούς (αν έχεις το ήθος) και θα μάθεις πολλά. Απο την άλλη, είπε ξεκάθαρα οτι ο Θεός των Εβραίων είναι μαύρος, οτι πιστεύουν σε Μαύρο Θεό, στον Σατανά. Σ'αυτό είναι απόλυτος μάλιστα, και είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο σε όλα του τα βιβλία. Όταν μιλάει για τον Ιεχωβά, αναφέρεται στο αντίθετο του Γιαχβέ... Ίκαρε. Εφόσον αναφέρει οτι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς, το αντίθετό του είναι? ΕΙΝΑΙ???? (αχ, όταν δεν ξέρεις να διαβάζεις τα απλά, πού πάς και μπλέκεις με βιβλία μεταφυσικής εεεεε? μου θέλεις και ερμηνείες ;) )Απαράδεκτο να διάδίδεις ότι είναι θετικός ο Μωϋσής + οι συν αυτώ... + να μιλάς όμοια για τον ΓΧΒΧ των Υβραίων, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι οι τελευταίοι είναι μέρος των επανα-συσπειρωθέντων αρνητικών εκ των Ατλάντων... + να επινοείς το εξόφθαλμο ψεύδος ''καλός ο Γιαχβέ, κακός ο Γιαβέ'' ... Για να βγάλεις ''οσία μαρία'' τον Γιαχβέ σου...
Ασφαλώς υπάρχουν και αυτοί που σαν τυφλοί απλά τον πιστεύουν, και υπάρχουν κι αυτοί που έξυπνα τον έψαξαν και τον ψάχνουν. Αυτοί δνε χρειάζεται να πιστέψουν τα λεγόμενά του. Αυτοί απλά τα επιβεβαιώνουν όταν χρειάζεται.Είχε ξεπεράσει τα έσχατα όρια της υπερβολής. Με γραφόμενα του τύπου οτι είναι ο ''Ενσαρκωμένος Λόγος του Πλανήτη Άρη'' + ο ''Λευκός Ίππος της Αποκάλυψης'' που έφερε τη ''Νέα Εποχή''. Μερικά παραδείγματα μόνον. + εννοείται ότι όλα αυτά τα θεωρούν σωστά οι οπαδοί του, που τον θεωρούν Φωτεινή Οντότητα Διδάσκαλο.
Μα...αυτό το είπε απο το πρώτο βιβλίο, ακι συνέχισε να το λέει μέχρι το τέλος. Για την ακρίβεια ο ίδιος ονόμασε την διδασκαλία του διδασκαλία της σύνθεσης! Λέει ακόμα και ποιά κομμάτια απέρριψε απο προσωπική εμπειρία, ποιά κράτησε, ποιά επιβεβαίωσε, ποιά ακόμα δεν έχει γνωρίσει (κι όταν τα γνώρισε τα παρουσίασε αντίστοιχα). ΜΙλάει κιόλας για τις εμπειρίες του απο χρήση τεχνικών διαφόρων δασκάλων, απο τον Γκουρτζίεφ μέχρι τον Κρισναμούρτι. Δηλαδή...το είπε τόσο ξεκάθαρα, που φαίνεται κάπως παιδαριώδης η 'κατηγορία' σου, τουλάχιστον για κάποιον που έχει διαβάσει έστω ένα του βιβλίο! Σοβαρά τώρα, έχεις διαβάσει ολόκληρο βιβλίο του, ή μόνο αποσπάσματα?''διδάχτηκα πολλά στις Σχολές που πέρασα, κάποια αποδέχτηκα έτερα απέρριψα, τα ''έδεσα'' σε 1 Σύνολο που αποδίδει, το οποίο + σας παραδίδω μαζί με δικές μου ανακαλύψεις'',
Μα ασφαλώς και δεν χρειάζεται καν να συμφωνήσουμε, στο ξαναείπα. Αυτό που απο την αρχή με ενοχλεί στην στάση σου, είναι πως παρουσιάζεις τα επιχειρήματά σου ως 'σοβαρά' την στιγμή που καταρρίπτονται και απο το ίδιο του το έργο (τα περισσότερα απο αυτά που λές είναι ΛΑΘΟΣ για να μην πώ πάλι ψέμματα και παρεξηγηθούμε), αλλά και απο εμπειρίες άλλων ανθρώπων. Επομένως εδώ έχουμε τον λόγο σου απέναντι στον λόγο άλλων, τους οποίους, εντελώς ξεδιάντροπα ονομάζεις φανατικούς, μόνο και μόνο επειδή δεν ταιριάζουν με τις δικές σου εμπειρίες, αρνούμενος να δείς τον δικό σου φανατισμό και μίσος...τόσο μίσος είχα καιρό να δώ σε γραπτά. Πρέπει να σου έχει κάνει μεγάλο κακό, ή έχεις αναλάβει κάποια αποστολή εξ άνωθεν να σώσεις τους πλανημένους?στην τελική γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε; Τις γνώμες μας λέμε. Ας διαβάσει καθ' εις τα επιχειρήματα + συμπεράσματά μας, + ας κρίνει.
Δηλαδή, δες πάλι τα 'σοβαρα' επιχειρήματά σου, και πες μου, ποιά δεν απαντήθηκαν ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και με ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. Με ποιά λογική τα δικά σου επιχειρήματα τεκμηριώνονται, κι όχι τα δικά μου:
Απο πάμπολλους δε, και απο μένα, για το οποίο υπογράφω με αίμα αν χρειαστεί, έχει διαπιστωθεί το ακριβώς αντίθετο. Και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν μετά την διδασκαλία, συγκριτικά με τις εμπειρίες προ διδασκαλίας, αποτελούν για μένα απο μόνες τους, απόδειξη της θετικότητας που περιβάλλει αυτή την διδασκαλία. Προφανώς έχεις δεί μόνο ΤΗΝ ΜΙΑ φωτογραφία, κι όχι τις εκατοντάδες που κυκλοφορούν, στην οποία επιτήδες (κι είναι εύκολο να το διαπιστώσεις βλέποντας τις άλλες του φωτογραφίες) έδειξε την δύναμη της πλαστικότητας που του δώθηκε με συγκεκριμένη μύηση. Ξέρω ποιά φωτογραφία λές, έχει τρομερή δύναμη.Διαπιστωμένη από πολλούς αρνητικότητά του. Από πύλες, φωτογραφίες του, + οραματικά - ονειρικά - διαισθητικά.
Υπέρ όποιου σήκωσε το φίδι, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ (επιτέλους)1. υπέρ Αβρααάμ, Μωϋσέως, ΓΧΒΧ + λοιπών κακο-δαιμονίων.
Αν η Πασιφάη είναι θετικό όν, τότε ο Θησέας πρέπει να είναι ο έξω απο δώ, έτσι???? Το οτι ήταν κόρη του Ήλιου δεν την κάνει αυτόματα θετική....ξέρεις πόσοι θετικοί έπεσαν και έγιναν οι χειρότεροι εχθροί του φωτός? Ξεχνάς ποιόν γέννησε η Πασιφάη και γιατί? Ερωτεύτηκε το ζώο και γέννησε το τέρας Μινώταυρο. εκτός αν θεωρείς τον Μινώταυρο κανάν δάσκαλο που πρέπει να λατρεύουμε. Αν είναι έτσι, καλά τα λέω, θα θεωρείς και τον Θησέα αρνητικό. Καλά βρε, με τόσα που πέρασε κι ο Ίκαρος απο τα καπρίτσια της?????εναντίον θετικών Οντων Φωτός όπως η ΠασιΦάη κ.α.
οι 'ΟΛΟΙ' ιεροί μύστες προώθησαν την χορτοφαγία σε όσους προσπάθησαν να προχωρήσουν χωρίς αλχημεία. Όταν τους δίνονταν το κλειδι της αλχημείας, άλλαζε και η διατροφή τους. Διάβασε και λίγο βουδισμό ντε, αλλά όχι τον επιφανειακό, πρέπει να κάνεις έρευνα μεγάλη, γιατί ο βουδισμός μιλάει για πολλά πράγματα που δεν θα ήθελες... Διαλογίσου πάνω στο "δεν έχει σημασία τί μπαίνει απο το στόμα, αλλά τί βγαίνει απο αυτό" μπας και καταλάβεις πως δεν θα γίνεις τίποτα μέσω της κουζίνας, παρά μόνο ίσως καλός σέφ!
Προωθεί την κρεοφαγία, ερχόμενος σε αντίθεση με όλους τους Ιερούς Μύστες.
Αυτό το τελευταίο ήταν το κερασάκι στην Τούρτα! Επομένως, προτείνεις να πιστέψουμε στα λεγόμενά σου και να θεωρήσουμε οτι μιλάς με τους Ολύμπιους, κάτι που δεν μπορεί κανείς να αποδείξει στον εαυτό του, ενώ αυτό που λέω εγώ (και ώ τί σύμπτωσις και ο Σαμαέλ) είναι να πιστεύουμε ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!ενώ εγώ + άλλοι εξ αιτίας των ανωτέρω - α, β, γ, δ - έχουμε ήδη εξάγει το συμπέρασμά μας ότι πρόκειται περί αρνητικού, έρχεται + η επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπίων, ότι πρόκειται περί ερπετικού αποστάτη ανήκοντα στο Τάγμα της Λίλιθ -δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τι σημαίνει Τ.Λ.-, + ότι πρέπει να ενημερωθούν όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί θεωρώντας τον Φωτεινό Ον.
Περίεργο δηλαδή, γιατί οι δικοί μου δάσκαλοι άλλα μου λένε. Θέλεις λοιπόν να με σώσεις (ως παραπλανημένη) και να πετάξω στον κάλαθο των αχρήστων όσα επιβεβαίωσα η ίδια (κι όχι μόνο εγώ βέβαια)? ΑΥτή είναι η φωτεινή συμβουλή σου?
Αυτό δεν είναι κάτι που θα έκαναν οι 'Ολύμπιοι' καλέ μου...δεν θα έβαζαν κανέναν Ίκαρο να το παίξει διασώστης των παραπλανημένων. Αυτά τα κάνουν οι σιωνιστές...πιστέψτε με γιατί το λέω. Οι Ολύμπιοι προωθούν την έρευνα και την προσωπική προσπάθεια, και δεν είναι υπέρ σωτήρων.
Αν είναι έτσι οι Ολύμπιοι με τους οποίους μιλάς (αν υποθέσουμε οτι μιλάς μαζί Τους) τότε σε πληροφορώ οτι μιλάς με λάθος ολύμπιους.
Αμ ούτε φτάνουν ούτε περισσεύουν! Γιατί τα παρουσιάζεις όπως θέλεις με πολύ ύπουλο τρόπο, παρόλο που έχουν απαντηθεί όλες τις φορες που παρουσιάστηκαν σ'αυτό το τόπικ.Που... + χωρίς το ε. -για όσους αμφισβητούν την πηγή-, τα α., β., γ., δ., ... φτάνουν + περισσεύουν...
Κι εδώ βάζω την δική μου τελεία και παύλα. Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος, και να είσαι σε επαφή με το φώς κάποτε.
Σου στέλνω την αγάπη μου και την προσευχή μου να μείνεις μακρυά απο ψεύδη και πλάνες, και σύντομα να δείς ποιός είσαι πραγματικά, και να σταματήσεις να θεωρείς εαυτόν δάσκαλο και σωτήρα απεσταλμένο εξ άνωθεν. Υπάρχουν κάποιοι διαταραγμένοι άνθρωποι που σε πίστεψαν και καταστράφηκαν σε όλα τα επίπεδα (άντε όχι πολλοί, ένας τουλάχιστον). Μην προκαλείς κακό με το εγώ σου. Δεν είναι κακό να είσαι απλά ακόλουθος ή μοναχός, δεν χρειάζεται να είσαι αρχηγός και μύστης για τους ανθρώπους, να είσαι μύστης για τον εαυτό σου Ίκαρε. Να μάθεις να αγαπάς τους ανθρώπους και να τους ωθείς σε έρευνα, όχι να τους δίνεις λάθος ή ψευδή στοιχεία. Και κυρίως ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ! Δεν είναι αυτός ο δρόμος σου!
Θα σου πώ, όπως είπα και στην αρχή αυτού του μηνύματος, πως δεν είμαι χαζή Ίκαρε, έχω γνώση του τί κάνεις, δεν είμαι διαταραγμένη όπως άλλοι που πέφτουν στα κόλπα ελέγχου σου. Ο πιο χαζός άνθρωπος θα μπορούσε ν'αναγνωρίσει τί κάνεις αυτή την στιγμή, με το που είδες οτι επανήλθα θυμήθηκες την αποστολή σου, με ένα μήνυμα που δεν βγάζει κανένα 'λογικό' νόημα? Γιατί δεν έσωσες κανέναν όσο έλειπα Ίκαρε? Εμένα θές να σώσεις λοιπόν? Εδώ είμαι...σώσε με!
Ας είναι Φως...
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Δεν θα τροφοδοτήσω την ανούσια προσωπική αντιπαράθεση την οποια αποπειράσαι, -και δεν θα μιλήσω για υπαρκτούς ή υποτιθέμενους εγωϊσμούς και κακίες- θα ασχοληθώ μόνο με ό,τι μπορεί να οδηγήσει σε θετικό συμπέρασμα
Ενώ ο Σαμ. αναφέρει ο ίδιος ότι ''είχε πέσει'' επί Ατλαντίδος και είχε γίνει αρνητικός και έπειτα αναφέρει ότι τάχα επανήλθε, αλλά που; Στη Λευκή Αδελφότητα/Στοά. Όχι στην Φωτεινή... Εκεί είναι η διαφορά. ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ. Ανήκει δηλαδή σε κατηγορία εκπτώτων που κάνουν καλό ελεγχόμενα, για να πείσουν ότι πλέον είναι ''καλοί'' -αυτός είναι και ο Αληθής ορισμός της ''Λευκής Αδελφότητας''-, αλλά τόσο από την πολιτική και τις τακτικές τους, όσο και από όσα λένε οι ίδιοι με έπαρση για τον εαυτό τους, το έλλειμμα φωτεινότητός τους είναι εμφανές. Κάποιος μπορεί να βοηθηθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ από εκπτώτους της ''ΛΕΥΚΗΣ'', όμως πάντοτε πρέπει να έχει κατά νουν ότι είναι ψευδοθετικοί - κρυπτοαρνητικοί και να φροντίζει να μην ταυτιστεί μαζί τους ούτε να τους λατρέψει κατά την επιθυμία τους. Πάντοτε να επιφυλάσσεται και να γνωρίζει ''πού βρίσκεται'' και πώς έχουν τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω ότι προτρέπω σε ανάγνωση των βιβλίων του και παρακολούθηση μαθημάτων σε γνωστικές σχολές για ερευνητικούς όμως λόγους, και μετ' επιφυλάξεως.
Ουδέποτε έψαξα ούτε ψάχνω ούτε πρόκειται να ψάξω για ''ακολούθους'' ούτε ΟΠΑΔΟΥΣ, τέτοιους ψάχνουν οντότητες αρνητικές τύπου Σαμαέλ που αποζητούν τιμή λατρεία του κατώτερου εαυτού τους και έλεγχο / χειραγώγηση / εκμετάλλευση των ανθρώπων. Δεν γνωρίζω από πού προέρχονται οι πληροφορίες αυτές περί εμού, μπορώ όμως να σε διαβεβαιώσω ότι δεν ισχύουν διότι δεν έχω δημιουργήσει κάποιο σύστημα ή ομάδα ώστε οι... ''δικοί μου'' να ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να μπορεί κάποιος λογικός να πει οτι ωφελήθηκε ή ''καταστράφηκε'' εξ αιτίας μου. Καθένας, βεβαίως, μπορεί να λέει ό,τι θέλει εναντίον μου, δημοκρατία έχουμε, και εκτός αυτού η ενέργεια επιστρέφεται στον πομπό της, και είναι αμείλικτη στους πράττοντες αρνητικά.
Το συμπέρασμα αυτό από πού προκύπτει; Αυτά που γράφω για τον Ελληνισμό και τους Έψιλον σε σχετικά θέματα, αποδεικνύουν ότι δεν θεωρώ τον Ελληνισμό ζήτημα ενός έθνους ή κράτους αλλά παντού μιλώ για τον Έλληνα ως τον Άνθρωπο -ανεξαρτήτως TOΠΟΥ στην Γη ή εκτός Γης, φυλής υλικού σώματος- με Α κεφαλαίο σε αντίθεση με τον άνθρωπο με α μικρό. Από αυτά εσύ καταλαβαίνεις ότι εστιάζω στην ''φυλή'';Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Ξέρεις, μία απο τις βασικές δοκιμασίες που σου βάζει ο Φύλακας του Κατωφλιού (ούτε γι'αυτόν ξέρεις να υποθέσω...δεν είναι του Σαμαέλ φαντασία πάντως...) είναι κατα πόσον έχεις ξεπεράσει τα θέματα 'φυλής' και 'ατομικότητας'. Προφανώς εσύ δεν τα έχεις ξεπεράσει.
Οι Εβραίοι είναι όντως από τους αρνητικούς εκ των Ατλάντων της τελευταίας περιόδου που είχαν ΣΧΕΔΟΝ όλοι ''σκοτιστεί''.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Οι συμβολισμοί που αφορούν στον Μωυσή είναι καθαρά ΘΕΤΙΚΟΙ, τουλάχιστον όσα άφησαν να βγούν προς τα έξω οι σιωνιστές. Ακόμα και το γεγονός οτι 'μεγάλωσε' με τους Αιγύπτιους έπρεπε να σου κάνει ένα κλίκ, αλλά πού... Ψάξε τους συμβολισμούς (αν έχεις το ήθος) και θα μάθεις πολλά. Απο την άλλη, είπε ξεκάθαρα οτι ο Θεός των Εβραίων είναι μαύρος, οτι πιστεύουν σε Μαύρο Θεό, στον Σατανά. Σ'αυτό είναι απόλυτος μάλιστα, και είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο σε όλα του τα βιβλία. Όταν μιλάει για τον Ιεχωβά, αναφέρεται στο αντίθετο του Γιαχβέ... Ίκαρε. Εφόσον αναφέρει οτι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς, το αντίθετό του είναι? ΕΙΝΑΙ????
ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:Είχε ξεπεράσει τα έσχατα όρια της υπερβολής. Με γραφόμενα του τύπου οτι είναι ο ''Ενσαρκωμένος Λόγος του Πλανήτη Άρη'' + ο ''Λευκός Ίππος της Αποκάλυψης'' που έφερε τη ''Νέα Εποχή''. Μερικά παραδείγματα μόνον. + εννοείται ότι όλα αυτά τα θεωρούν σωστά οι οπαδοί του, που τον θεωρούν Φωτεινή Οντότητα Διδάσκαλο.
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Ασφαλώς υπάρχουν και αυτοί που σαν τυφλοί απλά τον πιστεύουν, και υπάρχουν κι αυτοί που έξυπνα τον έψαξαν και τον ψάχνουν. Αυτοί δνε χρειάζεται να πιστέψουν τα λεγόμενά του. Αυτοί απλά τα επιβεβαιώνουν όταν χρειάζεται.
ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:''διδάχτηκα πολλά στις Σχολές που πέρασα, κάποια αποδέχτηκα έτερα απέρριψα, τα ''έδεσα'' σε 1 Σύνολο που αποδίδει, το οποίο + σας παραδίδω μαζί με δικές μου ανακαλύψεις'',
Το πρόβλημα που εννοώ εκεί, και που υποτίθεται ότι δεν κατάλαβες, είναι οτι ενώ λέει οτι αυτά που διδάσκει αποτελούν σύνθεση πληροφοριών διδασκαλιών και τεχνικών προϋπαρχουσών Μυητικών Σχολών, άρα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να τα επανα-διδάσκει τα ίδια, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ και παραλλήλως, δεν χάνει ευκαιρία να μιλά για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ως ξεχωριστό και ανώτερο, με έπαρση και υπερηφάνεια που σε πάρα πολλά σημεία καταντά γελοία. Κατά τα άλλα, συμβουλεύει τους γνωστικούς να πολεμούν τα συγκεκριμένα ''εγώ'', ενώ εκείνος τα έχει υπερανεπτυγμένα όπως ο ίδιος αποδείκνυε σε κάθε ομιλία του και σε κάθε βιβλίο του. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ και που τον προδίδει είναι το ότι το να επιθυμεί και να καλλιεργεί το έδαφος για να τον τιμούν και να τον λατρεύουν οι οπαδοί του, είναι χαρακτηριστικό αρνητικών ''θεών'', των αποστατημένων. Είναι το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα των εκπτώτων / αποστατών, να προσπαθούν οι ίδιοι να θεωρηθούν ''Ιεροί'' και να λατρευτούν ως ''θεοί'' ή ''άγγελοι'' ή ''άγιοι'' από τους οπαδούς τους.Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Μα...αυτό το είπε απο το πρώτο βιβλίο, ακι συνέχισε να το λέει μέχρι το τέλος. Για την ακρίβεια ο ίδιος ονόμασε την διδασκαλία του διδασκαλία της σύνθεσης! Λέει ακόμα και ποιά κομμάτια απέρριψε απο προσωπική εμπειρία, ποιά κράτησε, ποιά επιβεβαίωσε, ποιά ακόμα δεν έχει γνωρίσει (κι όταν τα γνώρισε τα παρουσίασε αντίστοιχα). ΜΙλάει κιόλας για τις εμπειρίες του απο χρήση τεχνικών διαφόρων δασκάλων, απο τον Γκουρτζίεφ μέχρι τον Κρισναμούρτι. Δηλαδή...το είπε τόσο ξεκάθαρα, που φαίνεται κάπως παιδαριώδης η 'κατηγορία' σου, τουλάχιστον για κάποιον που έχει διαβάσει έστω ένα του βιβλίο! Σοβαρά τώρα, έχεις διαβάσει ολόκληρο βιβλίο του, ή μόνο αποσπάσματα?
Ε, όχι και ένδειξη ή απόδειξη πτώσης της ΠασιΦάης αυτή η ιστορία! Ο Σαμ. κάνει εμφανώς λανθασμένη ερμηνεία σε κάποια ζητήματα. Η ιστορία της Πασιφάης με τον Ταύρο και τον Μινώταυρο δεν έχει γίνει κυριολεκτικά αλλά αποτελεί αλλοίωση της αρχικής κωδικοποίησης πληροφοριών που αναφέρονταν στον αστερισμό του Ταύρου. Άλλωστε τα άστρα των κεράτων του αστερισμού του Ταύρου αντιστοιχούν σε ακριβείς θέσεις ''μινωϊκών'' πόλεων. (Δηλαδή ο αστερισμός αυτός ''προβάλλεται'' στην Κρήτη όπως στο διάσημο παράδειγμα που ''προβάλλονται'' τα άστρα της ζώνης του Ωρίωνα στις 3 από τις αιγυπτιακές πυραμίδες).Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Αν η Πασιφάη είναι θετικό όν, τότε ο Θησέας πρέπει να είναι ο έξω απο δώ, έτσι???? Το οτι ήταν κόρη του Ήλιου δεν την κάνει αυτόματα θετική....ξέρεις πόσοι θετικοί έπεσαν και έγιναν οι χειρότεροι εχθροί του φωτός? Ξεχνάς ποιόν γέννησε η Πασιφάη και γιατί? Ερωτεύτηκε το ζώο και γέννησε το τέρας Μινώταυρο. εκτός αν θεωρείς τον Μινώταυρο κανάν δάσκαλο που πρέπει να λατρεύουμε. Αν είναι έτσι, καλά τα λέω, θα θεωρείς και τον Θησέα αρνητικό. Καλά βρε, με τόσα που πέρασε κι ο Ίκαρος απο τα καπρίτσια της?????
Ενώ ο Σαμ. αναφέρει ο ίδιος ότι ''είχε πέσει'' επί Ατλαντίδος και είχε γίνει αρνητικός και έπειτα αναφέρει ότι τάχα επανήλθε, αλλά που; Στη Λευκή Αδελφότητα/Στοά. Όχι στην Φωτεινή... Εκεί είναι η διαφορά. ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ. Ανήκει δηλαδή σε κατηγορία εκπτώτων που κάνουν καλό ελεγχόμενα, για να πείσουν ότι πλέον είναι ''καλοί'' -αυτός είναι και ο Αληθής ορισμός της ''Λευκής Αδελφότητας''-, αλλά τόσο από την πολιτική και τις τακτικές τους, όσο και από όσα λένε οι ίδιοι με έπαρση για τον εαυτό τους, το έλλειμμα φωτεινότητός τους είναι εμφανές. Κάποιος μπορεί να βοηθηθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ από εκπτώτους της ''ΛΕΥΚΗΣ'', όμως πάντοτε πρέπει να έχει κατά νουν ότι είναι ψευδοθετικοί - κρυπτοαρνητικοί και να φροντίζει να μην ταυτιστεί μαζί τους ούτε να τους λατρέψει κατά την επιθυμία τους. Πάντοτε να επιφυλάσσεται και να γνωρίζει ''πού βρίσκεται'' και πώς έχουν τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω ότι προτρέπω σε ανάγνωση των βιβλίων του και παρακολούθηση μαθημάτων σε γνωστικές σχολές για ερευνητικούς όμως λόγους, και μετ' επιφυλάξεως.
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Υπάρχουν κάποιοι διαταραγμένοι άνθρωποι που σε πίστεψαν και καταστράφηκαν σε όλα τα επίπεδα (άντε όχι πολλοί, ένας τουλάχιστον). Μην προκαλείς κακό με το εγώ σου. Δεν είναι κακό να είσαι απλά ακόλουθος ή μοναχός, δεν χρειάζεται να είσαι αρχηγός και μύστης για τους ανθρώπους, να είσαι μύστης για τον εαυτό σου Ίκαρε. Να μάθεις να αγαπάς τους ανθρώπους και να τους ωθείς σε έρευνα, όχι να τους δίνεις λάθος ή ψευδή στοιχεία. Και κυρίως ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ! Δεν είναι αυτός ο δρόμος σου!
Ουδέποτε έψαξα ούτε ψάχνω ούτε πρόκειται να ψάξω για ''ακολούθους'' ούτε ΟΠΑΔΟΥΣ, τέτοιους ψάχνουν οντότητες αρνητικές τύπου Σαμαέλ που αποζητούν τιμή λατρεία του κατώτερου εαυτού τους και έλεγχο / χειραγώγηση / εκμετάλλευση των ανθρώπων. Δεν γνωρίζω από πού προέρχονται οι πληροφορίες αυτές περί εμού, μπορώ όμως να σε διαβεβαιώσω ότι δεν ισχύουν διότι δεν έχω δημιουργήσει κάποιο σύστημα ή ομάδα ώστε οι... ''δικοί μου'' να ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να μπορεί κάποιος λογικός να πει οτι ωφελήθηκε ή ''καταστράφηκε'' εξ αιτίας μου. Καθένας, βεβαίως, μπορεί να λέει ό,τι θέλει εναντίον μου, δημοκρατία έχουμε, και εκτός αυτού η ενέργεια επιστρέφεται στον πομπό της, και είναι αμείλικτη στους πράττοντες αρνητικά.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
Νόμιζα οτι θα κράταγες την τελεία και παύλα σου Ίκαρε, αλλά ασφαλώς (όπως περίμενα) δεν το έκανες. Θα σε βοηθήσω να το κάνεις σ'αυτό το μήνυμα (ελπίζω), γιατί και ο δικός μου σκοπός δεν είναι η προσωπική αντιπαράθεση ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα κλείσω και το στόμα μου όταν παραπλανάς (ελπίζω ακόμα, όχι συνειδητά)
Το λάθος σου στο θέμα Σαμαέλ είναι οτι ταυτίστηκες ο ίδιος με τα γραπτά του και το δικό σου εγώ τσίγκλισε επειδή ανακοινώνει ανοιχτά (γιατί αυτό ήταν η αποστολή του) το ποιός ήταν. Ποτέ δεν ζήτησε να τον λατρέψουν, ποτέ δεν ζήτησε καν να τον ακολουθήσουν, αντίθετα έλεγε πάντα να δοκιμάζουν τα όσα τους λέει, να τα αμφισβητούν και να τα ερευνούν. Το μόνο που έλεγε ήταν να αφήνουν χώρο στο διανοητικό τους για να ερευνήσουν το καινούργιο, τίποτε περισσότερο. Αντιλαμβάνομαι πόσο χτυπάει στο εγώ ενός υπερήφανου αναγνώστη να διαβάζει οτι ο άλλος είιναι πεσμένος δάσκαλος (τρείς φορές μάλιστα, κατά τον ίδιο, πεσμένος) και οτι κατάφερε με σκληρή εργασία και πίστη να σηκωθεί και πάλι. Αντί αυτό να σου δίνει δύναμη και πίστη οτιι μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ (που αυτός είναι ο σκοπός ενός τέτοιου γραπτού), απλά σε τσιγκλάει μέσα σου, έτσι; Εμένα μου έδωσε πολύ δύναμη, και τρομερό κίνητρο να προσπαθήσω, και του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς την αλήθεια των όσων λέει, αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι Ίκαρε, έχουμε κι εμείς αντίληψη και γνώση, έχουμε κι εμείς τρόπους να βρίσκουμε αλήθειες. και ασφαλώς (όπως κάνεις κι εσύ προφανώς) προτιμούμε να εμπιστευόμαστε την δική μας αλήθεια, παρά κάποιου άλλου, η οποία επιβεβαιώνεται μόνο απο τον ίδιο (άκου φωτεινοί και λευκοί....!!!!)
Απο την άλλη πώς να σε εμπιστευτεί κάποιος, όταν ΩΘΕΙΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ τους ανθρώπους να πάνε σε γνωστικές σχολές και να μελετήσουν έναν ΜΑΥΡΟ (κατ'εσέ). Δηλαδή, μόνο που το σκέφτομαι, αντιλαμβάνομαι οτι αυτό είναι το μεγαλύτερό σου έγκλημα! Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι άνθρωπος 'φωτεινός' θα στείλει σε μαύρη σχολή κάποιον για να μελετήσει τα της γνώσης! Δεν μπορεί δηλαδή να τα μελετήσει μέσω των βιβλίων? πρέπει να πάει στις σχολές? Να του κάνουν και τίποτε μάγια και να οτν δέσουν τον χριστιανό??? Ακόμα και η μελέτη μαύρων βιβλίων δεν ενδείκνυται (και σίγουρα δεν προτείνεται απο 'φωτισμένους' και φωτεινούς ανθρώπους) έτσι απλά και δημόσια, παρά μόνο ατομικά σε ανθρώπους που ο φωτισμένος κρίνει οτι δεν θα επηρεαστεί. Σαν να λέμε μελετήστε τον Κρόουλυ, μπείτε και σε καμμία σχολή του να μορφωθείτε και να δείτε μόνοι σας τί γίνετε...
Πόσο ψεύτικα ακούγονται όλα αυτά... Πόσο υποκριτικά... τελικά έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΣΗ όσων λές? Ή στα είπαν κάποιοι Ολύμπιοι 'φωτεινοί'?
Η απόδειξή σου για την Πασιφάη δεν μου απέδειξε τίποτε, απο την άλλη. Ειλικρινά δεν κατάλαβα τί μου λές. Ο Μίνωας είναι θετικός? Εννοείται πως οι ιστορίες της μυθολογίας δνε έγιναν επακριβώς όπως ειπώθηκαν αλλά αποτελούν συμβολισμούς των πραγματικών γεγονότων...Αλλά απο τα σύμβολα βγάζεις το νόημα...αυτός είναι ο σκοπός. Αν εσύ κατάλαβες κάτι απο αυτά που έγραψες θα ήθελα πολύ να καταλάβω κι εγώ, αλλά μάλλον δύσκολα θα με πείσεις, γιατί τα σύμβολα είναι ξεκάθαρα! Η Πασιφάη γέννησε τον Μινώταυρο, κάτω απο περίεργες συνθήκες, ο ίδιος ο Μίνωας προσπάθησε να κοροϊδεύσει τον Ποσειδώνα, και έβαλαν και οι δύο δύσκολα σε αρκετούς 'ήρωες' της εποχής....ανάμεσά τους και τον Ίκαρο...Ίκαρε!
Το μόνο που κατάλαβα ε΄λιναι οτι η Πασιφάη δεν αποτελεί υπαρκτό όν, έτσι? Σ'αυτή την περίπτωση ίσως και μόνο συμφωνήσουμε. Οπότε, γιατί έπαθες ταράκουλο που την παρεξηγήσαμε (γιατί την έχουμε παρεξηγήσει πολλοί, όχι μόνο ο Σαμαέλ)?
Κατά τ'άλλα θα παραθέσω ένα υπέροχο παράδειγμα διδασκαλίας (έμμεσης) του Σαμαέλ για την κατάσταση που ζούμε (την οποία τρέφεις κι εσύ κι εγώ) σ'αυτό το τόπικ. Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί εδώ, αλλά ταιριάζει γάντι αδελφέ Ίκαρε, και σε καλώ να διαλογιστείς λίγο πάνω σ'αυτό, γιατί εγώ σκοπεύω να σε αφήσω να βάζεις παγίδες μόνος σου απο δώ και πέρα...νομίζω έκανα το καθήκον μου απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ, απο δώ και πέρα, πρέπει να ελέγξω και το δικό μου εγώ και να μην δεχτώ το 'δώρο' σου. Σε ελεύθερη μετάφραση τα παρακάτω:
Σε κάποιο γνωστικό συνέδριο ήταν ένας γνωστικός αδελφός παρέα με έναν φίλο του που είχε δείξει ενδιαφέρον να παραβρεθεί. Στο τέλος, άρχισε μία αντιπαράθεση μεταξύ τους για τις αρχές της Γνώσης. λίγο πιο δίπλα βρισκόταν ο Σαμαέλ, και κάποια στιγμή μιλούσαν τόσο έντονα που μπορούσαν να τους ακούσουν όλοι, σίγουρα και ο Σαμαέλ, ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε να μιλήσει. Όταν τελείωσαν και χωρίστηκαν μεταξύ τους, πήγε όλο παράπονο ο γνωστικός αδελφός στον Σαμαέλ και του είπε: μα γιατί δάσκαλε δεν μίλησες; εσύ θα μπορούσες να τον πείσεις! έκανα τόση προσπάθεια να υπερασπιστώ την γνώση και την διδασκαλία, κι εσύ δεν μίλησες καν. γιατί;
Κι ο Σαμαέλ πολύ ήρεμα του απάντησε: δεν ήθελα να μπώ ανάμεσα σε δύο ηλίθιους που προσπαθούσαν να ξεσκίσουν ο ένας τον άλλον με τα λόγια τους.
Αυτό τα λέει όλα, και είναι καθαρά πράξη και λόγια ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΤΑΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Σ'αυτό διαλογίσου, και πορεύσου εν ειρήνη Ίκαρε...
Για τα υπόλοιπα, και τους 'οπαδούς', δεν θα το συνεχίσω, ήθελα απλά να ξέρεις πως ξέρω και το κάτι τίς μου...μην κατηγορείς άλλους γι'αυτό που σε τρέφει περισσότερο...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, έχω πιο φωτεινά πράγματα ν'ασχοληθώ, όπως τα ...τέκνα μου
Καταρχήν, πρώτη φορά ακούω για φωτεινή και λευκή αδελφότητα, την στιγμή που οι ναοί της λευκής αδελφότητας είναι φωτεινότατοι, και στους οποίους παρίστανται όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Αυτοί οι περίπλοκοι χαρακτηρισμοί είναι χαρακτηριστικός τρόπος αποπροσανατολισμού. Δεν υπάρχουν φωτεινοί, φωτεινότεροι και σκοτεινοί σκοτεινότεροι όσον αφορά τις ιεραρχίες Ίκαρε. Όταν είσαι συνειδητός είσαι ή φωτεινός ή σκοτεινός, ή λευκός ή μαύρος, δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, παρα μόνο επιφανειακά για να παραπλανήσεις. Ποιοί είναι οι φωτεινοί Ίκαρε? Οι Ολύμπιοι με τους οποίους μιλάς, και όλοι οι υπόλοιποι (Χριστός, Πυθαγόρας, Κρίσνα και Βούδας, Σαίν Ζερμαίν και μύριοι άλλοι) είναι απλά...λευκοί (δηλαδή στην ουσία μαύροι?) Αυτό μας λές???? Πρέπει να ελέγξεις πολύ σοβαρά τις πηγές σου, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Πολλά φώτα μαζεύτηκαν...πολύ ύποπτο θα έπρεπε να σου φαίνεται. Αυτός ο διαχωρισμός φωτεινότητας λευκότητας είναι τουλάχιστον ύπουλος, γιατί προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να μπερδέψει και να δημιουργήσει σύγχιση σε όποιον ερευνα΄με ειλικρίνεια...φαντάσου δηλαδή κάποιος που προσπαθεί να βγάλει άκρη, τί σύγχιση θα πάθει τώρα...ωραία βοηθάς την ανθρωπότητα Ίκαρε! Σε πληροφορώ δε πως οι δάσκαλοι της λευκής αδελφότητας (οι σκοτεινοί κατ'εσέ) είναι αυτοί οι οποίοι ελέγχονται με το κατά πόσον παίζουν με την ελευθερία βούλησής σου. Ένας της λευκής αδελφότητας δεν θα σου απαντήσει καν αν τον ρωτήσεις κάτι εγωϊκό, ή που αφορά κάποιον άλλον, δεν θα σου δώσει την λύση για τίποτα, παρά μόνο για να προστατευτείς, και θα σου δώσει καθοδήγηση μόνο στον βαθμό που την ζητάς ο ίδιος. Και το κυριότερο δεν ζητούν ούτε να λατρεύονται ούτε να θεοποιούνται.Ενώ ο Σαμ. αναφέρει ο ίδιος ότι ''είχε πέσει'' επί Ατλαντίδος και είχε γίνει αρνητικός και έπειτα αναφέρει ότι τάχα επανήλθε, αλλά που; Στη Λευκή Αδελφότητα/Στοά. Όχι στην Φωτεινή... Εκεί είναι η διαφορά. ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ. Ανήκει δηλαδή σε κατηγορία εκπτώτων που κάνουν καλό ελεγχόμενα, για να πείσουν ότι πλέον είναι ''καλοί'' -αυτός είναι και ο Αληθής ορισμός της ''Λευκής Αδελφότητας''-, αλλά τόσο από την πολιτική και τις τακτικές τους, όσο και από όσα λένε οι ίδιοι με έπαρση για τον εαυτό τους, το έλλειμμα φωτεινότητός τους είναι εμφανές. Κάποιος μπορεί να βοηθηθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ από εκπτώτους της ''ΛΕΥΚΗΣ'', όμως πάντοτε πρέπει να έχει κατά νουν ότι είναι ψευδοθετικοί - κρυπτοαρνητικοί και να φροντίζει να μην ταυτιστεί μαζί τους ούτε να τους λατρέψει κατά την επιθυμία τους. Πάντοτε να επιφυλάσσεται και να γνωρίζει ''πού βρίσκεται'' και πώς έχουν τα πράγματα.
Το λάθος σου στο θέμα Σαμαέλ είναι οτι ταυτίστηκες ο ίδιος με τα γραπτά του και το δικό σου εγώ τσίγκλισε επειδή ανακοινώνει ανοιχτά (γιατί αυτό ήταν η αποστολή του) το ποιός ήταν. Ποτέ δεν ζήτησε να τον λατρέψουν, ποτέ δεν ζήτησε καν να τον ακολουθήσουν, αντίθετα έλεγε πάντα να δοκιμάζουν τα όσα τους λέει, να τα αμφισβητούν και να τα ερευνούν. Το μόνο που έλεγε ήταν να αφήνουν χώρο στο διανοητικό τους για να ερευνήσουν το καινούργιο, τίποτε περισσότερο. Αντιλαμβάνομαι πόσο χτυπάει στο εγώ ενός υπερήφανου αναγνώστη να διαβάζει οτι ο άλλος είιναι πεσμένος δάσκαλος (τρείς φορές μάλιστα, κατά τον ίδιο, πεσμένος) και οτι κατάφερε με σκληρή εργασία και πίστη να σηκωθεί και πάλι. Αντί αυτό να σου δίνει δύναμη και πίστη οτιι μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ (που αυτός είναι ο σκοπός ενός τέτοιου γραπτού), απλά σε τσιγκλάει μέσα σου, έτσι; Εμένα μου έδωσε πολύ δύναμη, και τρομερό κίνητρο να προσπαθήσω, και του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς την αλήθεια των όσων λέει, αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι Ίκαρε, έχουμε κι εμείς αντίληψη και γνώση, έχουμε κι εμείς τρόπους να βρίσκουμε αλήθειες. και ασφαλώς (όπως κάνεις κι εσύ προφανώς) προτιμούμε να εμπιστευόμαστε την δική μας αλήθεια, παρά κάποιου άλλου, η οποία επιβεβαιώνεται μόνο απο τον ίδιο (άκου φωτεινοί και λευκοί....!!!!)
Απο την άλλη πώς να σε εμπιστευτεί κάποιος, όταν ΩΘΕΙΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ τους ανθρώπους να πάνε σε γνωστικές σχολές και να μελετήσουν έναν ΜΑΥΡΟ (κατ'εσέ). Δηλαδή, μόνο που το σκέφτομαι, αντιλαμβάνομαι οτι αυτό είναι το μεγαλύτερό σου έγκλημα! Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι άνθρωπος 'φωτεινός' θα στείλει σε μαύρη σχολή κάποιον για να μελετήσει τα της γνώσης! Δεν μπορεί δηλαδή να τα μελετήσει μέσω των βιβλίων? πρέπει να πάει στις σχολές? Να του κάνουν και τίποτε μάγια και να οτν δέσουν τον χριστιανό??? Ακόμα και η μελέτη μαύρων βιβλίων δεν ενδείκνυται (και σίγουρα δεν προτείνεται απο 'φωτισμένους' και φωτεινούς ανθρώπους) έτσι απλά και δημόσια, παρά μόνο ατομικά σε ανθρώπους που ο φωτισμένος κρίνει οτι δεν θα επηρεαστεί. Σαν να λέμε μελετήστε τον Κρόουλυ, μπείτε και σε καμμία σχολή του να μορφωθείτε και να δείτε μόνοι σας τί γίνετε...
Πόσο ψεύτικα ακούγονται όλα αυτά... Πόσο υποκριτικά... τελικά έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΣΗ όσων λές? Ή στα είπαν κάποιοι Ολύμπιοι 'φωτεινοί'?
Ακριβώς Ίκαρε...σχεδόν! Υπήρχαν και δάσκαλοι ανάμεσά τους, όπως υπήρξαν και θα υπάρξουν ανάμεσα σε όλους τους λαούς και τις φυλές. Η φωτεινή αδελφότητα αγαπάει όλα τα τέκνα της, κι όλους θέλει να τους βοηθήσει. Ο Μωυσής λοιπόν, αν μελετήσεις τους συμβολισμούς των διδασκαλιών του, θα αναγνωρίσεις οτι πρόκειται για έναν φωτεινότατο αδελφό. Εϊναι βέβαιο πως μπήκαν και κάποιες σφήνες απο τον σιωνισμό στις διδαχές, αλλά τα ΄σύμβολα είναι αρκετά για να αποδείξουν και τις σφήνες και την πραγματική του φύση.Οι Εβραίοι είναι όντως από τους αρνητικούς εκ των Ατλάντων της τελευταίας περιόδου που είχαν ΣΧΕΔΟΝ όλοι ''σκοτιστεί''.
Η απόδειξή σου για την Πασιφάη δεν μου απέδειξε τίποτε, απο την άλλη. Ειλικρινά δεν κατάλαβα τί μου λές. Ο Μίνωας είναι θετικός? Εννοείται πως οι ιστορίες της μυθολογίας δνε έγιναν επακριβώς όπως ειπώθηκαν αλλά αποτελούν συμβολισμούς των πραγματικών γεγονότων...Αλλά απο τα σύμβολα βγάζεις το νόημα...αυτός είναι ο σκοπός. Αν εσύ κατάλαβες κάτι απο αυτά που έγραψες θα ήθελα πολύ να καταλάβω κι εγώ, αλλά μάλλον δύσκολα θα με πείσεις, γιατί τα σύμβολα είναι ξεκάθαρα! Η Πασιφάη γέννησε τον Μινώταυρο, κάτω απο περίεργες συνθήκες, ο ίδιος ο Μίνωας προσπάθησε να κοροϊδεύσει τον Ποσειδώνα, και έβαλαν και οι δύο δύσκολα σε αρκετούς 'ήρωες' της εποχής....ανάμεσά τους και τον Ίκαρο...Ίκαρε!
Το μόνο που κατάλαβα ε΄λιναι οτι η Πασιφάη δεν αποτελεί υπαρκτό όν, έτσι? Σ'αυτή την περίπτωση ίσως και μόνο συμφωνήσουμε. Οπότε, γιατί έπαθες ταράκουλο που την παρεξηγήσαμε (γιατί την έχουμε παρεξηγήσει πολλοί, όχι μόνο ο Σαμαέλ)?
Κατά τ'άλλα θα παραθέσω ένα υπέροχο παράδειγμα διδασκαλίας (έμμεσης) του Σαμαέλ για την κατάσταση που ζούμε (την οποία τρέφεις κι εσύ κι εγώ) σ'αυτό το τόπικ. Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί εδώ, αλλά ταιριάζει γάντι αδελφέ Ίκαρε, και σε καλώ να διαλογιστείς λίγο πάνω σ'αυτό, γιατί εγώ σκοπεύω να σε αφήσω να βάζεις παγίδες μόνος σου απο δώ και πέρα...νομίζω έκανα το καθήκον μου απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ, απο δώ και πέρα, πρέπει να ελέγξω και το δικό μου εγώ και να μην δεχτώ το 'δώρο' σου. Σε ελεύθερη μετάφραση τα παρακάτω:
Σε κάποιο γνωστικό συνέδριο ήταν ένας γνωστικός αδελφός παρέα με έναν φίλο του που είχε δείξει ενδιαφέρον να παραβρεθεί. Στο τέλος, άρχισε μία αντιπαράθεση μεταξύ τους για τις αρχές της Γνώσης. λίγο πιο δίπλα βρισκόταν ο Σαμαέλ, και κάποια στιγμή μιλούσαν τόσο έντονα που μπορούσαν να τους ακούσουν όλοι, σίγουρα και ο Σαμαέλ, ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε να μιλήσει. Όταν τελείωσαν και χωρίστηκαν μεταξύ τους, πήγε όλο παράπονο ο γνωστικός αδελφός στον Σαμαέλ και του είπε: μα γιατί δάσκαλε δεν μίλησες; εσύ θα μπορούσες να τον πείσεις! έκανα τόση προσπάθεια να υπερασπιστώ την γνώση και την διδασκαλία, κι εσύ δεν μίλησες καν. γιατί;
Κι ο Σαμαέλ πολύ ήρεμα του απάντησε: δεν ήθελα να μπώ ανάμεσα σε δύο ηλίθιους που προσπαθούσαν να ξεσκίσουν ο ένας τον άλλον με τα λόγια τους.
Αυτό τα λέει όλα, και είναι καθαρά πράξη και λόγια ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΤΑΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Σ'αυτό διαλογίσου, και πορεύσου εν ειρήνη Ίκαρε...
Για τα υπόλοιπα, και τους 'οπαδούς', δεν θα το συνεχίσω, ήθελα απλά να ξέρεις πως ξέρω και το κάτι τίς μου...μην κατηγορείς άλλους γι'αυτό που σε τρέφει περισσότερο...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, έχω πιο φωτεινά πράγματα ν'ασχοληθώ, όπως τα ...τέκνα μου
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
''Καλώς'', εφόσον δεν μπορείς να δεις καθαρά ώστε να εν-νοήσεις την διαφορά μεταξύ:
- Διδάσκω
και
- Διδάσκω μιλώντας πάντα για εμένα και για την ''ανωτερότητά μου'' και για την ''κατωτερότητα των άλλων'',
και τι τύπου ον έχει τάση να κάνει το δεύτερο, όπως έλεγε και έγραφε ο εν λόγω παντού και πάντοτε,
...τι να λέμε από 'κει και πέραν...
Όσο γι' αυτό που λες, ότι δεν καλλιέργησε το έδαφος για να θεωρηθεί ιερός, θεϊκός κλπ, μία ανάγνωση οποιουδήποτε βιβλίου του, ή μία γνωριμία με οποιονδήποτε ''γνωστικό'', μπορεί να τεκμηριώσει τα λεγόμενά μου. Δεν είναι κάτι δύσκολο, είναι πράγματα εμφανή. Ήθελε να λατρεύεται και δεν το έκρυβε, και όχι μόνο αυτό, αλλά το πέτυχε !!!
Η ΠασιΦάη είναι υπαρκτή και το όνομά της (Παν + Φάος) σημαίνει ΟλοΦώτεινη, ΚατάΦωτη, ΟλόΛαμπρη, Ολυμπία. Kαι ο Ταύρος της Κρήτης, με τον οποίο την συσχετίζει η μυθολογική αναφορά, είναι αυτός...
Από σχέδια του αρχιτέκτονος κυρίου Γεωργίου Μπαλτογιάννη.
- Διδάσκω
και
- Διδάσκω μιλώντας πάντα για εμένα και για την ''ανωτερότητά μου'' και για την ''κατωτερότητα των άλλων'',
και τι τύπου ον έχει τάση να κάνει το δεύτερο, όπως έλεγε και έγραφε ο εν λόγω παντού και πάντοτε,
...τι να λέμε από 'κει και πέραν...
Όσο γι' αυτό που λες, ότι δεν καλλιέργησε το έδαφος για να θεωρηθεί ιερός, θεϊκός κλπ, μία ανάγνωση οποιουδήποτε βιβλίου του, ή μία γνωριμία με οποιονδήποτε ''γνωστικό'', μπορεί να τεκμηριώσει τα λεγόμενά μου. Δεν είναι κάτι δύσκολο, είναι πράγματα εμφανή. Ήθελε να λατρεύεται και δεν το έκρυβε, και όχι μόνο αυτό, αλλά το πέτυχε !!!
Η ΠασιΦάη είναι υπαρκτή και το όνομά της (Παν + Φάος) σημαίνει ΟλοΦώτεινη, ΚατάΦωτη, ΟλόΛαμπρη, Ολυμπία. Kαι ο Ταύρος της Κρήτης, με τον οποίο την συσχετίζει η μυθολογική αναφορά, είναι αυτός...
Από σχέδια του αρχιτέκτονος κυρίου Γεωργίου Μπαλτογιάννη.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩