Lady Gaga
Re: Lady Gaga
Συνειρμικά και αντιστικτικά!
νιμπίρου
νιμπίρου
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aμάν γαμώτη μου, η σελίδα αλλάζει συχνά σε σημείο που ΔΕΝ πρέπει! (και μου'ρχεται να δείρω μερικούς που την άλλαξαν για τα συνειρμικά και αντιστικτικά τους )
Παρακαλώ το σελάκο αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους να εστιάσουν στην απίστευτη σεντονάκλα του Νιμπιράκου μας εδώ!
Θενξ γκάις
Παρακαλώ το σελάκο αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους να εστιάσουν στην απίστευτη σεντονάκλα του Νιμπιράκου μας εδώ!
Θενξ γκάις
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- nibirunemesis
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Βρε σεις διαβάστε αυτά που έγραψα, αν συμφωνείτε προωθήστε τα και σταματήστε τους επαίνους.
Ευχαριστώ πολύ κι εσένα Βίκυ και τον Εξόριστο (που μου τη γλυτώνει γιατί το νετ μου σήμερα είναι άθλιο) πάντως αλλά πχ
στην Αστραιούλα δηλαδή γιατί δε λέτε που έχει γράψει ένα σκασμό σεντόνια?
Πάντως ειλικρινά παιδιά με το που το είδα τρόμαξα με αυτά που διαπίστωσα. Είναι φρέσκο φρέσκο απ'ότι είπε ο Σεληνιασμένος, έχει μόλις 3 μέρες, και μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει 1 εκατ. views σε 3 μέρες. Πού να βγεί και το φουλ βίντεο δηλαδη...Αν συμφωνείτε με αυτά που γράφουμε εδώ διαδώστε τα όπου μπορείτε ΜΠΑΣ ΚΑΙ ξυπνήσει κανένα ζωάδι που κοιμάται και ξυπνάει μπροστά στο MTV και το MAD....
Ευχαριστώ πολύ κι εσένα Βίκυ και τον Εξόριστο (που μου τη γλυτώνει γιατί το νετ μου σήμερα είναι άθλιο) πάντως αλλά πχ
Πάντως ειλικρινά παιδιά με το που το είδα τρόμαξα με αυτά που διαπίστωσα. Είναι φρέσκο φρέσκο απ'ότι είπε ο Σεληνιασμένος, έχει μόλις 3 μέρες, και μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει 1 εκατ. views σε 3 μέρες. Πού να βγεί και το φουλ βίντεο δηλαδη...Αν συμφωνείτε με αυτά που γράφουμε εδώ διαδώστε τα όπου μπορείτε ΜΠΑΣ ΚΑΙ ξυπνήσει κανένα ζωάδι που κοιμάται και ξυπνάει μπροστά στο MTV και το MAD....
- ArELa
- Founder-Administrator
Ωπα, στάκα, γιατί εδώ μας βγήκες με κόκκινο από χωματόδρομο! Είσαι φάουλ λέμε... Τι φάουλ δηλαδή, για πέναλτι πας, γιατί μας την είπες άνευ λόγου και αιτίας! Θα σου την πούμε κι εμείς λοιπόν, ΜΕΤΑ λόγου και αιτίας, γιατί ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν προσέχεις το τόπικ εν προκειμένω. Δεν φταίω εγώ που εστιάζεις στο σκασμό σεντονιών της Αστρέας και ωραίας, και αγνοείς τα ποστάκια των υπολοίπων, εντάξει;nibirunemesis έγραψε:αλλά πχ
Και για να μη μακρυγορούμε, ερωτώ:
Όταν έριξα στην Αστρέα τα εύσημα που της αναλογούν εσύ πού ήσουν, καμάρι μου; Έλεγες τα κάλαντα ή βάραγες ταμπούρλα εν χορδές και οργάνοις?
(μη χέσω δηλαδή που θα μας την πεις κιόλας )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ωχ αμάν! Και άλλο σύμβολο των Ιλλουμινάτι!
Ωπ... για μισο... αυτο είναι Μαικλ...
Ρε μπας και το βιντεοκλιπ είναι μεταξύ Drill του Μαικλ και Vogue της Madonna στα μέτρα της GaGa?
Λεω εγώ τώρα....
Kαι να δεχτώ εγώ τον Αλεχάντρο... Τον Φερνταντο και τον Ρομπέρτο που τον πήγες;
Και το "Ελα" βγαίνει απο το Αλε-αλε-Αλεχαντρο;
Θα συμφωνήσω με την Αρέλα... ξέρεις τι σου γίνεται...
Ωπ... για μισο... αυτο είναι Μαικλ...
Ρε μπας και το βιντεοκλιπ είναι μεταξύ Drill του Μαικλ και Vogue της Madonna στα μέτρα της GaGa?
Λεω εγώ τώρα....
Kαι να δεχτώ εγώ τον Αλεχάντρο... Τον Φερνταντο και τον Ρομπέρτο που τον πήγες;
Και το "Ελα" βγαίνει απο το Αλε-αλε-Αλεχαντρο;
Θα συμφωνήσω με την Αρέλα... ξέρεις τι σου γίνεται...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Χαρηκα που είδα το Στελλάρα σε αντιπαράθεση με την Γκαγκά.
Stelaras4ever
Stelaras4ever
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Δεν ήταν αντιπαράθεση... αντίστιξη ήταν.doctormarkon έγραψε:Χαρηκα που είδα το Στελλάρα σε αντιπαράθεση με την Γκαγκά.
Stelaras4ever
Κι'έφαγα και κράξιμο γι'αυτό!
Αλλά όποιος έχει πάει μετανάστης (όχι να γεννηθεί όξω, δεν είναι το ίδιο) και δεν είναι από τους συνήθεις χάσκακες εκλαμβάνει αλλιώς το άκουσμα του Στελάρα.
Και, πάντως, να το ξαναπώ για να μην είμαστε τελειώς of-topic, αυτή η Lady Gaga δεν ακούγεται... βίντεο κλιπ έχω πει, δεν βλέπω.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
exiled έγραψε:Αλλά όποιος έχει πάει μετανάστης και δεν είναι από τους συνήθεις χάσκακες εκλαμβάνει αλλιώς το άκουσμα του Στελάρα.
Ημείς οι θολοκουλτουριάρηδοι έχουμε το Μαρκόπουλο γι' αυτές τις δουλειές. Η φάμπρικα δε σταματά, μιλώ για τα παιδιά μου και δε συμμαζεύεται.
Τί είναι οι χάσκακες;
Just close your eyes and smell the seagulls
Εγώ πάλι είμαι παιδί λαϊκό, μεγαλωμένο δυτικά του Κηφισσού, οπότε ανάλογα θα είναι και τα ακούσματά μου.KELAINO έγραψε:Ημείς οι θολοκουλτουριάρηδοι έχουμε το Μαρκόπουλο γι' αυτές τις δουλειές. Η φάμπρικα δε σταματά, μιλώ για τα παιδιά μου και δε συμμαζεύεται.
Οι συνήθεις χάσκακες είναι κείμενο το Ζουράρι, πρωτοδημοσιευθέν τον Μάιο του 1993 στους 4 Τροχούς, το οποίο έχω ήδη βάλει σ'αυτό το φόρουμ, καθώς περιγράφει μία σημαντική και ενοχλητική κατηγορία κατόχων Ελληνικών διαβατηρίων. Στο κείμενο αυτό είχε σχολιάσει χθες/προχθές και η doctormarcon, και γι'αυτό έκανα και την αναφορά στην απάντησή μου προς εκείνη.KELAINO έγραψε:Τί είναι οι χάσκακες;
Μπορείς να το δεις εδώ: http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 63#p106063
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Θα την ακούσετε πολλές φορές αυτή τη λέξη γιαυτό πρέπει να εξηγήσω τι σημαίνει.Τί είναι οι χάσκακες;
Διατυπώθηκε από το Ζουράρη και προέρχεται από το ρήμα "χάσκω" για να περιγράψει αυτόν τον τύπο που σπούδασε ή έζησε στην Ευρώπη η στην Αμερική και ότι έβλεπε εκεί τα θαύμαζε με το στόμα ανοιχτό χάσκοντας. Παράλληλα απαξίωνε κάθε τι ελληνικό σαν βάρβαρο και υποδεέστερο γιατί αφού έχασκε δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ότι ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά μπορεεί να είναι και τενεκές.
Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη κουβάλησε μαζί του και τους γυαλιστερούς τενεκέδες του και προσπαθεί να του φορέσει καπέλο με το ζόρι στους συμπατριώτες του που τους θεωρεί άξεστους, καραγκιόζηδες και βλαχαδερά και θέλει να τους διαμορφώσει, να τους εκπολιτίσει και να τους κάνει............."ανθρωπους". Ξεχνάει ο φουκαράς ο χάσκακας αν οι άλλοι Ελληνες είναι καραγκιόζηδες αυτός είναι ένα κακό αντίγραφο του Μορφονιού.
Εθνικός μας χάσκακας ο ΓΑΠ που ούτε ελληνικά δεν κατάφερε να μάθει και δικαιολογείται ότι είναι παιδί της διασποράς κι ας μένει 30 χρόνια εδώ. Και όλοι όσοι μας κυβερνάνε είναι χάσκακες που σπούδασαν στο Χαρβαρντ ή σε άλλα ξένα πανεπιστήμια και θέλουν να επιβάλλουν έναν τρόπο ζωής ξένο σε μας.
Ας επανέλθουμε στο θέμα του νήματος.
Η Γκαγκά μοιάζει να είναι ένα κατασκεύασμα της μουσικής βιομηχανίας.
Η μουσική βιομηχανία προβάλλει συνήθως αγγλικά κι αμερικάνικα τραγούδια με αγγλικό στίχο με το..........γνωστό περιεχόμενο στολισμένα με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Χάρηκα που είδα το Στελλάρα και δεν ήταν άσχετος με το θέμα. Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει Κουλτούρα και μάλιστα σημαντική. Τραγούδια με δυνατό στίχο που αρέσει και σε άλλους λαούς και αξίζει να προβάλλεται.
Γι αυτό παρουσιάζω το κλιπάκι μου με ένα παλιό και ξεχασμένο του Στέλιου και της Μαρινέλλας.
Επίκαιρο λόγω φτώχιας και κρίσης και μέσα στην πραγματικότητα με ένα αισιόδοξο τέλος.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Α έτσι εξηγείται. Διότι εμείς εις στας Τούμπας (τας Κάτω), μόνο Βιβάλντι, άντε στο τσακίρ κέφι και τίποτα Μότσαρτ, κά'να σονέτο του Μπετόβεν να κάνει ατιμόσφαιρα εκεί που σαβουρώναμε τα φουαγκρά.exiled έγραψε:Εγώ πάλι είμαι παιδί λαϊκό, μεγαλωμένο δυτικά του Κηφισσού, οπότε ανάλογα θα είναι και τα ακούσματά μου.
Ωραίαι εποχαί και εκείναι.
Just close your eyes and smell the seagulls
- doctormarkon
- Επίτιμος
Tιμή σε όσους είναι παιδιά λαικών συνοικιών. Γιατί εκεί παράγεται και διαμορφώνεται η κουλτούρα και έτσι δεν τρώμε ότι μας πασσάρουν εκ των άνω. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.
Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τη μουσική περνούν μηνύματα πολύ δυνατά. Και η λαική μουσική είναι πλούσια σε μηνύματα που μάλλον έρχονται σε αντίθεση με αυτά που προσπαθεί να πασσάρει η μουσική βιομηχανία.
Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τη μουσική περνούν μηνύματα πολύ δυνατά. Και η λαική μουσική είναι πλούσια σε μηνύματα που μάλλον έρχονται σε αντίθεση με αυτά που προσπαθεί να πασσάρει η μουσική βιομηχανία.
- seliniasmenos
Aν θέλετε να συνεχίσετε την συζήτηση περι καζατζίδη, λαικής μουσικής κλπ. μπορούμε κάλλιστα να διασπάσουμε το θέμα.
Εδώ είναι για Lady GaGa
Εδώ είναι για Lady GaGa
- nibirunemesis
- Επικοινωνία:
- seliniasmenos
Eγώ προσωπικά; Ο,τι σεντόνια και να γράψεις δεν....nibirunemesis έγραψε:Το θες πάλι το σεντονάκι σου εσύ ε?
Επανέρχομαι σε λίγο...Κεχεχεχε....
Και θα σου πω το εξής και κάτσε σκέψου:
Κάποτε ο Μαικλ είχε πει πως απο τότε που άρχισε να σπάει τα ρεκόρ, αρχισαν αυτόματα και όλες οι φήμες που τον κύκλωναν τόσα χρόνια. Το ίδιο συμβαίνει και με όλους ανάλογα το πόσο επιτυχία έχουν.
Η Lady Gaga λοιπόν, απο την αρχή φαινόταν οτι είναι κάτι διαφορετικό, και πολύ γρήγορα βγήκαν οι πρώτες δυσφημίσεις. Και όσο εξελίσόταν σε φαινόμενο, τόσες περισσότερες φήμες βγήκαν και θα βγαίνουν.
Όπως έχω ξαναπεί, όσο πολεμάται ένας καλλιτέχνης με haters, με φήμες και ειδικά οι μαλακίες περι σατανιστικών μηνυμάτων και τα τελευταία χρόνια με μηνύματα ιλλουμινάτι (πριν 6-7 χρόνια δεν ήταν της μόδας...) τόσο καταλαβαίνει κάποιος οτι είναι πραγματικά καλός. ;)
Η Lady Gaga δεν ειναι και κανα φαινομενο.
μια εκεντρικη τραγουδιστρια ειναι.
ο Τζακσον ηταν αλλη περίπτωση...
μια εκεντρικη τραγουδιστρια ειναι.
ο Τζακσον ηταν αλλη περίπτωση...
- seliniasmenos
Oταν το πρώτο άλμπουμ μοστράρει σαν το δεύτερο εμπορικότερο άλμπουμ της δεκαετίας (μετά το Invicible του Μαικλ εννοείται ) ξεπερνώντας τεράστια ονόματα, όταν ο Μαικλ ήθελε να ανοίγει τις συναυλίες του (και ως γνωστόν ο Μαικλ σαν τελειομανής, δεν θέλει τίποτα λιγότερο απο το τέλειο), όταν καταφέρνεις μέσα σε 3 μήνες να γίνει το βίντεοκλιπ σου το πρώτο βίντεο σε θεάσεις στο youtube, όταν συνάδελφοι της που είναι χρόνια στην μουσική σκηνή ακόμα κ αν έρχονται απο άλλο είδος μουσικής την παραδέχονται, όταν ψηφίζεται ως η τραγουδίστρια με την μεγαλύτερη εππιροή και ήδη έχουν αρχίσει να την αντιγράφουν, τότε ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Το πόσο θα διαρκέσει αυτό το φαινόμενο, είναι στο χέρι της, με τον χρόνο θα δείξει αν ήρθε για να μείνει ή θα ξεχαστεί.
Το πόσο θα διαρκέσει αυτό το φαινόμενο, είναι στο χέρι της, με τον χρόνο θα δείξει αν ήρθε για να μείνει ή θα ξεχαστεί.
- nibirunemesis
- Επικοινωνία:
Βρε Σεληνιασμένε μην έχεις τόσο απόλυτα και αθώα τα πράγματα στο μυαλό σου. Κι εγώ είμαι μουσικός, κι εγώ έχω συνεργαστεί με διάφορα ονόματα και εντός και εκτός Ελλάδος κι εγώ έχω βιώσει τι σημαίνει "δισκογραφικές" από τις δικές μου μπάντες και ξέρω, εν μέρει, εκ των έσω το τι ακριβώς παίζει, γι' αυτό και κάθε προσπάθεια που κάνω πλέον την κάνω μόνος μου.
Θα σου θέσω αρχικά ένα ερώτημα. Αν το '70 έβγαινε ένα βίντεο κλιπ με την τραγουδίστρια να δείχνει τα γεννητικά της όργανα πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής φαντάζεσαι τι θα γινόταν??
Να λοιπόν που φτάσαμε στο 2010 να δείχνει στο telephone τα απόκρυφά της η γκαγκά λες κι αλλη όρεξη δεν είχαμε. Και φυσικά δεν είναι μόνο η γκαγκά. Τόοοοοσες και τόσες. Απλώς το συγκεκριμένο νήμα μιλάει για την γκαγκά. Καιρό να έχουμε και καλά να είμαστε και θα βγάλουμε για πολλούς ακόμη.
Και τι έλεγες για τον Michael? Θα πέσει ανάλυση για τον MJ, αν και τελευταία φορά που το έκανε το Βικάκι ρίξανε όλα τα βίντεο που είχε ετοιμάσει....
Θα σου θέσω αρχικά ένα ερώτημα. Αν το '70 έβγαινε ένα βίντεο κλιπ με την τραγουδίστρια να δείχνει τα γεννητικά της όργανα πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής φαντάζεσαι τι θα γινόταν??
Να λοιπόν που φτάσαμε στο 2010 να δείχνει στο telephone τα απόκρυφά της η γκαγκά λες κι αλλη όρεξη δεν είχαμε. Και φυσικά δεν είναι μόνο η γκαγκά. Τόοοοοσες και τόσες. Απλώς το συγκεκριμένο νήμα μιλάει για την γκαγκά. Καιρό να έχουμε και καλά να είμαστε και θα βγάλουμε για πολλούς ακόμη.
Και τι έλεγες για τον Michael? Θα πέσει ανάλυση για τον MJ, αν και τελευταία φορά που το έκανε το Βικάκι ρίξανε όλα τα βίντεο που είχε ετοιμάσει....
- ArELa
- Founder-Administrator
Σελ, παραβλέπεις κάτι σε ό,τι αφορά τον Μάικλ. Κάτι βασικό και ζωτικής σημασίας εδώ.
ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ δεν αρνήθηκε ότι πέρναγαν ιλλουμινατομηνυματα μέσα απο τη μουσική του. (απεναντίας, αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που τα'βαλε με τη Σόνι) ΌΤΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ και αρνήθηκε να μπαίνουν στα κλιπάκια και στα lyrics του αυτά τα σκατολογήματα, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ άρχισε ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του! Και παρόλο που πέτυχαν τη φυσική εξοντωσή του για να μην παρασύρει εκατομμύρια ενάντια στα λαμόγια, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τον πολεμάνε. Απόδειξη πως μου κατέβασαν ό,τι ανέβασα γι'αυτόν. Θα τα ξαναφτιάξω όμως και θα τα ανεβάσω στο greektube, ελπιζοντας να μη μου τα κατεβάσουν κι απο κει.
ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ δεν αρνήθηκε ότι πέρναγαν ιλλουμινατομηνυματα μέσα απο τη μουσική του. (απεναντίας, αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που τα'βαλε με τη Σόνι) ΌΤΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ και αρνήθηκε να μπαίνουν στα κλιπάκια και στα lyrics του αυτά τα σκατολογήματα, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ άρχισε ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του! Και παρόλο που πέτυχαν τη φυσική εξοντωσή του για να μην παρασύρει εκατομμύρια ενάντια στα λαμόγια, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τον πολεμάνε. Απόδειξη πως μου κατέβασαν ό,τι ανέβασα γι'αυτόν. Θα τα ξαναφτιάξω όμως και θα τα ανεβάσω στο greektube, ελπιζοντας να μη μου τα κατεβάσουν κι απο κει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Θα χαρώ να τα δω στο greektube.
Στο youtube ότι ανεβαίνει σχετικά με Μαικλ Τζάκσον το πρωί το βράδυ έχει πέσει.
Η Sony διεκδικεί δικαιώματα και μετά το θάνατο του Τζάκσον.
Εδώ ρίχνει του Τζίμυ Χεντριξ ακόμα και του Μπετόβεν.
Εχει ρημάξει το youtube δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τίποτα
Στο youtube ότι ανεβαίνει σχετικά με Μαικλ Τζάκσον το πρωί το βράδυ έχει πέσει.
Η Sony διεκδικεί δικαιώματα και μετά το θάνατο του Τζάκσον.
Εδώ ρίχνει του Τζίμυ Χεντριξ ακόμα και του Μπετόβεν.
Εχει ρημάξει το youtube δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τίποτα
- seliniasmenos
Aσχετο με την Γκαγκα αλλά σε προκαλώ να μου βρεις μια δήλωση του που αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι κ όχι στις δισκογραφικές εταιρείες.ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ δεν αρνήθηκε ότι πέρναγαν ιλλουμινατομηνυματα μέσα απο τη μουσική του. (απεναντίας, αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που τα'βαλε με τη Σόνι) ΌΤΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ και αρνήθηκε να μπαίνουν στα κλιπάκια και στα lyrics του αυτά τα σκατολογήματα, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ άρχισε ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του!
- ArELa
- Founder-Administrator
Τα βίντεο που ανέβασα (και πριν τα ρίξουν) τα είχες δει...seliniasmenos έγραψε:
Aσχετο με την Γκαγκα αλλά σε προκαλώ να μου βρεις μια δήλωση του που αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι κ όχι στις δισκογραφικές εταιρείες.
Προφανώς δεν τα πρόσεξες καλά...
Ελπίζω να τα ξαναεβάσω γρήγορα.
Τότε θα σου δείξω τι λέει.
Αν θες, θα φέρω τους υπότιτλους εδώ, να δεις και μόνος σου...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Mα αφού πρόκειται για κλειστές λέσχες που ελέγχουν και τις δισκογραφικές δεν θα μπορούσε να αναφερθεί στους Ιλλουμινάτι γιατί θα τον έπαιρναν για τρελό.
- seliniasmenos
Aρελίτα, πως δεν το πρόσεξα; Εγώ το πόσταρα αρχικά στα αγγλικά πριν το μεταφράσεις!
Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Αν θέλετε να μιλήσουμε για συμφέροντα δισκογραφικά και πολιτικά, πολύ ευχαρίστως. Αλλά το οτι πίσω απ'όλα αυτά είναι μια ομάδα που κινεί τα νίματα που λέγονται Ιλλουμινάτι, συγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Και δεν το δέχομαι γιατί διάφορες μυστικές εταιρείες έχουν πάρει τον ρόλο αυτό μέσα στα χρόνια, οι ιλλουμινάτι είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων.
Δεν ξέρω αν έγινα ξεκάθαρος. Αν όχι, να το εξηγήσω καλύτερα.
Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Αν θέλετε να μιλήσουμε για συμφέροντα δισκογραφικά και πολιτικά, πολύ ευχαρίστως. Αλλά το οτι πίσω απ'όλα αυτά είναι μια ομάδα που κινεί τα νίματα που λέγονται Ιλλουμινάτι, συγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Και δεν το δέχομαι γιατί διάφορες μυστικές εταιρείες έχουν πάρει τον ρόλο αυτό μέσα στα χρόνια, οι ιλλουμινάτι είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων.
Δεν ξέρω αν έγινα ξεκάθαρος. Αν όχι, να το εξηγήσω καλύτερα.
- nibirunemesis
- Επικοινωνία:
Τι νέα μόδα είναι??Ποιος ήρθε????
Από τη wikipedia μάλιστα το παρακάτω....
Επιφυλλάσομαι να ποστάρω εκτεταμένη έρευνα σε όλα τα τεκτονικά παρακλάδια, μεταξύ αυτών και οι εν λόγω τομαραίοι, κι ας γίνει ότι θέλει...
Από τη wikipedia μάλιστα το παρακάτω....
Και να μην πάμε και πιο πίσω στους ροδόσταυρους κλπ γιατί εκεί θα χάσουμε την μπάλα και είναι κρίμα γιατί έρχεται το μουντιάλ!The movement was founded on May 1, 1776, in Ingolstadt (Upper Bavaria), by Jesuit-taught Adam Weishaupt (d. 1830),[1] who was the first lay professor of canon law at the University of Ingolstadt.
Επιφυλλάσομαι να ποστάρω εκτεταμένη έρευνα σε όλα τα τεκτονικά παρακλάδια, μεταξύ αυτών και οι εν λόγω τομαραίοι, κι ας γίνει ότι θέλει...