Ε τώρα συγγνώμη ρε Σελ αλλά τα θέλεις κι εσύ!
Τσίμπα σεντονάκι!
Μόνος σου είπες ότι το βίντεο είναι μόνο 19 δεύτερα. Θα εκπλαγείς με το πόσα κατάφεραν και χώρεσαν σε 19 δεύτερα...
Ο στρατούλης που βλέπεις στο βίντεο προσωράει με φόντο ένα τεράστιο "φως" (πεφωτισμένοι δηλαδή οι κύριοι) πάνω σε ένα πυραμιδικό πλατώ χαρωπός χαρωπός...Αλλά ξέρω αυτό δε σου αρκεί...Για δες λίγο καλύτερα τη φωτογραφία...
Ο πίσω πίσω αριστερά "στρατιώτης" κρατάει ένα τριγωνάκι. Τι να το κάνει ρε συ Σεληνιασμένε το τρίγωνο??ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ??Σαν πολλά τρίγωνα και πυραμίδες δεν μαζεύτηκαν? Αλλά ναι ξέρω είμαι περίεργος...
Ο πίσω πίσω δεξιά "στρατιώτης" όμως είναι το κλου! Τι κουβαλάει αυτός ρε Σεληνιασμένε μην σεληνιαστώ εγώ τώρα? ΕΞΑΚΤΙΝΟ??ΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ!ΝΤΡΟΠΗ ΛΑΔΙ ΓΚΑΓΚΑ...
Να μην μιλήσω βέβαια για τον ακριβώς διπλανό του που κουβαλάει τούμπανα. Γιατί? Που πάνε εν χορδαίς και εν οργάνοις??...
....Και ποιος είναι αυτός ο Αλεχάντρο? Ο γκόμενος της γκαγκά? Δεν με απασχολούν τα προσωπικά της αλλά...guess again...
Οι μασώνοι και δη οι ιλλουμινάτοι παρομοιάζουν από τις απαρχές της ίδρυσής τους τον επερχόμενο "μεγάλο" παγκόσμιο ηγέτη με τον Αλέξανδρο τον δικό μας, που να τους κοπεί η γλώσσα, με την ελπίδα και την προσμονή ότι έτσι θα κυριέυσει τον κόσμο κι "αυτός". Ξέρω τι θα πεις, κόψε την παρέα με τους μασώνους...Δεν τους κάνω εγώ, αυτοί έρχονται και με βρίσκουνε!!
Έτσι λοιπόν...Έχουμε το ΑΛΕΧΑΑΑΑΝΤΡΡΟΟΟΟ κι ένα reverse το οποίο στο background φωνάζει "ΕΕΕΛΛΑΑΑ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Try it for yourself αν δεν με πιστεύεις. Σε συνδιασμό με τα τούμπανα και την γκαγκά να του φωνάζει "έλα"...εγώ μόνο ένα συμπέρασμα μπορώ να βγάλω...
Μάλιστα, καλεί τον "Αλεχάντρο" η γκαγκά με ερωτικού ύφους καλέσματα.Για δες εδώ φιλάκια που του στέλνει...
Ξαφνικά αφού τον καλεί με το "στρατό" του, γυρνάει και πάει προς το μέρος του...
.....κάνει έρωτα με τον "Αλεχάντρο"....
...και φτάνει στην κορύφωση. Δες πως παρουσιάζει κεκαλυμμένα τον οργασμό. Θα κάνω μόνο ένα σχόλιο σε αυτό. Χρειάστηκα περίπου 10 λεπτά πάλης για να πετύχω το frame. Το είδα κατά το playback αλλά ήταν τόσο γρήγορο που δεν μπορούσα να το πετύχω!
...και αφού έκανε έρωτα με τον "Αλεχάντρο" αποκτά μεγάλη δύναμη και φορά τη "ρόμπα" της. Για τσέκαρε τι σταυρουδάκια έχουν τα μανίκια...
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση ή αντιπαράθεση με εσένα. Ούτε έχω κάποια εμμονή με την Γκάγκα. Κάποια πράγματα όμως είναι ALERT και μάλιστα τεράστιο. Και ΠΑΝΤΑ όταν τους βλέπω αυτούς να "καλούν" μια "δύναμη", βλέπω την επιρροή της άμεσα στον κόσμο μας. Αν φτάσαμε στο σημείο να καλούν δημόσια τον "παγκόσμιο ηγέτη" και μέσω της μουσικής πάει να πει ότι τα ψέματα τελειώσανε και μπήκαμε στην τελική φάση...
Το συγκεκριμένο θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Και όπως βλέπεις κι εσύ, 1 εκατ. άνθρωποι, μεταξύ αυτών και εσύ, εκτέθηκαν σε ΟΟΟΛΑ αυτά χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και χωρίς να ξέρουν τι παίζει. Όταν κυκλοφορήσει ξέρεις πόσοι και πόσοι θα "καλούν" εν αγνοία τους τον "Αλεχάντρο", σιγοτραγουδώντας αυτό το τραγούδι?....
Αυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη ως αποστασία, εάν και εφόσον τη δέχεσαι, το έχεις το ίδιο δύσκολο να γίνει πλέον?....