Ένα πράγμα που είναι αληθές στις τοποθετήσεις του κατοχικού, είναι το θέμα "φιλονόη".
Πραγματικά δεν μπορεί να ποστάρει κανείς σε τόπικ της, αν δεν το κάνει μέσω του λογ/σμού του
στο facebook, πράγμα που εμένα δε μ'αρέσει καθόλου και μου κάνει κάπως ύποπτο...
Κάποτε, θέλησα τόσο πολύ να ποστάρω για συγκεκριμένο θέμα, που προσπάθησα έστω και μέσω
του λογ/σμού μου στο facebook (τον δεύτερο που έχω γραφτεί ως ArELa) να απαντήσω...
Και πάλι δε μου άνοιξε πεδίο.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Αυτό δεν είναι ύποπτο απλά, είναι επιεικώς απαράδεκτο.
(και γενικότερα η κυρία έχει κάποιες διαδρομές, αμφιβόλων προθέσεων...)
Όσο για τον ίδιο τον κατοχικό...
Eίχα γράψει ένα σχόλιο στήριξης στο συγκεκριμένο τόπικ του (εδώ
http://www.katohika.gr/2015/01/o-diadik ... ipsis.html )
Σήμερα το διέγραψα. (φαίνεται στο πεδίο σχολίων αυτή η διαγραφή)
Και αυτή η κίνησή μου θα παραμείνει εκφράζοντας την αναθεώρηση που έκανα σε κάμποσα σημεία.
Αναθεώρηση που δε θ'αλλάξει μέχρι να έρθει,ΑΝ ποτέ έρθει εδώ (o stranger) και δώσει τις απαντήσεις που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο στο μυαλό μου.
Αυτή την ώρα, είναι αν μη τι άλλο θολό.
Σε γενικές γραμμές προσυπογράφω το ποστ του Βασίλη μας εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p248774
και ειδικότερα, αυτό που είπε σε άλλο ποστ του:
aims έγραψε:Αγαπημενος ο Κόκκινος Ουρανός !!
προσυπογράφω με 1000+
Είναι γραμμένος και εδώ ο Κόκκινος Ουρανός, και μας είχε φέρει παλιότερα πολλά
και σημαντικά.
Justme έγραψε:Στους σελιδοδείκτες μου έχω 4 Φακέλους με τα εξής site: ένα με αριστερά-ακροαριστερά site, ένα με δεξιές σελίδες , άλλο ένα με 4 θρησκευτικά site (χριστιανικό, αρχαιοελληνικό, ινδουιστικό,άθεο) και ένα άλλο για την μαγειρική.
Γνώμη μου είναι να βλέπω τα πράγματα από όλες τις πλευρές και στο τέλος να αποφασίζω τι θα κρατήσω και τι θα πιστέψω και αν πιστέψω τίποτε απ ότι διαβάζω γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τα γράφουν και ποιον σκοπό έχουν εκτός από την ενημέρωση.
μ'άρέσουν οι σελιδοδείκτες σου και ο τρόπος που πορεύεσαι και θες να ατενίζεις τις καταστάσεις
και τις θεωρίες/φιλοσοφίες/ιδεολογίες...
"Οσοι ειναι απαγοιτευμενοι μπορουν καλιστα να αποχωρησουν ... το να γραφετε αηδειες ημιμαθειας και λασπης δεν νομιζω να σας κανει να κερδιζετε κατι ..οσο για ονειρα και ελπιδες ...θα δουμε στο τελος ποιος ειχε τις κοχονες να αξιζει να εχει ονειρα και ελπιδες ... Αυτα ..κανονικα θα εβριζα αλλα εχω βαρεθει λιγο ..και συνηθησα την αντινοηση... Για αλλους που εχουν ακομα λογικη και μπορουν να κατανοησουν υψος κοστους εργασιας και χιλιαδων αλλων θεματων που εγιναν ΔΩΡΟ σε ανθρωπους που παραπονιουνται....κρατατε υψηλο ηθικο ... και διαβαστε λιγο ιστορια κρυπτονομισματων...ειμαστε ακομα βρεφοι ...ηρθαμε και οχι θα μεινουμε αλλα θα γραψουμε και ιστορια ..
stranger
Αν το'βλεπα αυτό αναρτημένο θα του απαντούσα, πως μια και παροτρύνει ανθρώπους να διαβάσουν ιστορία κρυπτονομισμάτων, θα τον παρότρυνα κι εγώ με την ίδια, αν όχι και μεγαλύτερη ζέση, να διαβάσει λίγο ελληνική γλώσσα, γραμματική και ορθογραφία, διάβολε! Μιλάμε για το πλήρως αστοιχείωτο κείμενο (ορθογραφικά που βγάζουν μάτι
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
) που κατ'επέκτασιν, συγνώμη, αλλά παραπέμπει σε αστοιχείωτο άτομο. Διάολε, μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην ξενητειά και μόνη μου επέμενα να γραφτώ σε ελληνικό σχολείο να μάθω ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ τα ελληνικά μου! Ίσως είμαι υπερβολική που δεν αντέχω πια να βλέπω ΤΕΤΟΙΑ πενία και δη απο ανθρώπους που έζησαν, πήγαν σχολείο και μεγάλωσαν στην Ελλάδα... Μα και τα "βρέφη" με "οι" ;; ούτε δημοτικό δεν πήγε;
Το "συγκλονίσει" με "ω" σε τίτλο? Και πόσα κλικς αναμένονται πάνω σ'αυτόν τον τίτλο?
dbad5fb39c06a1fc5e621beed1888fb3.png
όταν δεν ξέρουμε ότι είναι άλλο το κλονίζω κι άλλο το κλωνίζω, άστα να πάνε...
![angry :angry:](./images/smilies/angryrr9.gif)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.