Φατσοβιβλίο πάρε ...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων

Τι να πάρει;

1) το έξυπνο κινητό μου;
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
2) τον πούλο;
2
20%
3) τα τρία μου;
5
50%
4) για νάχει;;;;;
3
30%

Σύνολο ψήφων: 10
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Φατσοβιβλίο πάρε ...

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 13 Ιαν 2015, 00:22

Δεν θεωρω την κινηση εκβιαστικη. Το FB ειναι ενας ιδιωτικο οργανισμος. Δεν εχει υποχρεωση να σου παρεχει προσβαση και θετει τους ορους που θέλει.
Αν δεν τους αποδέχεσαι δεν μπαίνεις. Εκβιαστικη θα ηταν αν θα σε υποχρέωνε να μπεις.
Άβαταρ μέλους
RedStorm
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από RedStorm » Τρί 13 Ιαν 2015, 00:49

απο τη στιγμή που αρνείται να μου δώσει τα στοιχεία μου... και τις δουλειές μου και με αναγκάζει να βάλω τα στοιχεία μου για να έχω στην κατοχή μου την δουλειά μου, ναι, τότε είναι εκβιαστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 13 Ιαν 2015, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έγινε μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Άβαταρ μέλους
RedStorm
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από RedStorm » Τρί 13 Ιαν 2015, 00:51

και έχεις κολλήσει σε αυτό... δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε για το φβι και τισ μαλακίες τους ενδιαφέρομαι για πληροφορίες νομικές ... Υπάρχει κάποιος να ξέρει και να μου δώσει καλός αν όχι τότε τσάμπα συζήτηση κάνουμε
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Ιαν 2015, 00:52

Εγώ τη βρίσκω εμμέσως πλην σαφώς και εκβιαστική και κακόβουλη.
Αυτοί οι "κανονισμοί" φτιάχτηκαν στην πορεία και κάθε φορά που τους προκύπτει είτε εντολή εξ άνωθεν είτε δικό τους βίτσιο, τους τροποποιούν όπως γουστάρουν. Εντωμεταξύ ο χρήστης, έχει μπει στο χώρο από καιρό, έχει κάνει τις επαφές του, έχει δημιουργήσει (καλώς ή κακώς) έναν κόσμο εκεί μέσα τον οποίο γουστάρει, και αφού μπήκε στο τριπάκι, έρχεται μετά ο φατσοβιβλίος και του κάνει τις όποιες μαγκιές γουστάρει, με τη τη σιγουριά που του δίνει ο αδιανόητος (πλέον) αριθμός χρηστών που χρησιμοποιούν το πεδίο του. Και σου λέει, ή θα κάνεις ό,τι γουστάρω γιατί έτσι γουστάρω, ή θα την κάνεις μ'ελαφρά, κι αν την κάνεις, σκορδοκαϊλα μου, σιγά μη λείψεις κιόλας.

Μπαι δε γουέι, Ντιβινάκο,
Divine Sinner έγραψε:Δεν εισαι ο μόνος.
η Redstorm είναι κορίτσι. :wink:
RedStorm έγραψε:υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά με την καταγγελία?
δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει καταγγελία απ'την Ελλάδα...
Και πού να γίνει; Σ'ένα γιγάντιο πλέον σήμερα τόπο, που τα έσοδά του υπερβαίνουν το ΑΕΠ της Ελλάδας? Είναι μέσα στους λεγόμενους too big to fail, κι ας μην είναι τράπεζα.
Δικηγόρος υπήρχε στο χώρο μας, αλλά έχει κάτι χρόνια να φανεί.
Ελπίζω να δει το θέμα σου κάποιος φίλος με περισσότερη γνώση, και να σου δώσει
μια κατεύθυνση δράσης που θα έχει αποτέλεσμα για σένα, Σοφάκι μου.

Καλωσήρθες στα ΙΔΕΟ :rose:

Hlios έγραψε:Σε βλέπω κανονικά.
Έκανες log out?
Εγώ ξελογκαρισμένη δεν τον βλέπω.
Βλέπω αυτό που δείχνει με το screenshot του. :?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
RedStorm
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από RedStorm » Τρί 13 Ιαν 2015, 00:57

καλώς σε βρήκα μαμά... διάβασα πολύ για το φβ και του έχει κάνει σύσταση ένας οργανισμός ( με βάση καταγγελίες) περί δικαιωμάτων ... βρήκα επίσης και έναν τύπο που έχει καταγγείλει το φβ στο δικαστήριο της Βιέννης και έχει φτιάξει ενα πολλ για να τον βοηθησουν οι υπολοιποι "ανικανοποίητοι" χρήστες ...Φυσικά όμως όλα αυτά σε λόγια δεν βρήκα πουθενά ουτε το πολλ του ουτε και κάποια αίτηση πάνω σε αυτό...
Άβαταρ μέλους
TeoZarque
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Teo
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TeoZarque » Τρί 13 Ιαν 2015, 01:08

RedStorm έγραψε:divine το ποιο πιθανό ειναι να έχω φάει ριπορτ επειδή δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό όταν βλέπω μαλακίες..
η ερώτηση όμως δεν αλλάζει κάπου πρέπρει να λογοδοτεί και το φβ ..εχώ κάνει αρκετή έρευνα για να καταλάβω πως έχω κάνει μια τρυπα στο νερό και στο γουγκλ δεν πρόκειται να βρω τα περί καταγγελιάς..
Πρέπει να πας λίγο πιο international, υποψιάζομαι. Δεν το έχω ψάξει και είναι αργά αλλά αν θες μπορώ να ψάξω αύριο.
"I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit."
Bill Hicks 1961 - 1994
Άβαταρ μέλους
RedStorm
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από RedStorm » Τρί 13 Ιαν 2015, 01:16

βασικα ιντερνάσιοναλ το έψαξα .... και η αλήθεια είναι πως θα συναντήσεις πολύ σαβούρα ακόμα και για να βρεις αυτές τισ λίγες πληροφορίες που ανέφερα.. αν δεν σου κάνει κόπος ψάξτο θα το εκτιμούσα πολύ .. θα συνεχίσω και εγώ την έρευνα μου.. και που θα πάει κάτι θα βρω. το επόμενο μου βήμα είναι να μιλήσω με κοινωνικό λειτουργό ( αυτοί σίγουρα γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τα δικαιώματα ) ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
Άβαταρ μέλους
TeoZarque
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TeoZarque » Τρί 13 Ιαν 2015, 01:32

RedStorm έγραψε:βασικα ιντερνάσιοναλ το έψαξα .... και η αλήθεια είναι πως θα συναντήσεις πολύ σαβούρα ακόμα και για να βρεις αυτές τισ λίγες πληροφορίες που ανέφερα.. αν δεν σου κάνει κόπος ψάξτο θα το εκτιμούσα πολύ .. θα συνεχίσω και εγώ την έρευνα μου.. και που θα πάει κάτι θα βρω. το επόμενο μου βήμα είναι να μιλήσω με κοινωνικό λειτουργό ( αυτοί σίγουρα γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τα δικαιώματα ) ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
:urock: :D
"I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit."
Bill Hicks 1961 - 1994
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Ιαν 2015, 02:18

RedStorm έγραψε:ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
δικό μου τυπάκι είσαι εσύ! Τσαμπουκάς, πείσμα και αποφασιστικότητα! :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 13 Ιαν 2015, 20:45

RedStorm έγραψε:καλώς σε βρήκα μαμά...
Μαμά;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Ιαν 2015, 00:15

OTTO έγραψε:Μαμά;
Είναι φιλαράκι των παιδιών μου
και μ'αρέσει που με λέει έτσι. :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 14 Ιαν 2015, 15:52

:D
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 18 Ιαν 2015, 13:56

Αγαπώ το Φατσοβιβλίο μου :) Κατά κανόνα δέχομαι μόνο όσους γνωρίζω προσωπικά (κι αυτούς όχι πάντα, δεδομένου ότι είμαι παράξενη), με ελάχιστες εξαιρέσεις προσωρινά αγνώστων που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού κι είναι δρομολογημένοι για κατ' ιδίαν συστάσεις :) . Τα πάντα είναι θέμα του πώς τα χρησιμοποιείς. Ο λογαριασμός μου είναι ένα μέρος που εκφράζομαι ελεύθερα γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι που θα "με διαβάσουν" με νοιάζονται και ως ένα βαθμό τους αγαπώ. Έχω βάλει τις πληροφορίες και τον τοίχο μου ορατά μόνο στους φίλους μου (κάποια δε, ορατά μόνο σ' εμένα και τους πολύ πολύ δικούς μου), όσες φωτογραφίες προφίλ έχω με παιδάκια τούς κρύβω τα πρόσωπα, και η ζωή συνεχίζεται :). Μου αρέσει που έχω μέσα γείτονες και φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό (μπαίναμε και σ' ένα Bon Jovi chatroom προ αμνημονεύτων ετών) και που κρατάμε επαφή. Απλά αγαπώ και δεν θα το άλλαζα με κάτι λιγότερο. Αυτά :)
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
TeoZarque
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TeoZarque » Κυρ 18 Ιαν 2015, 14:47

Kariatida έγραψε:Αγαπώ το Φατσοβιβλίο μου :) Κατά κανόνα δέχομαι μόνο όσους γνωρίζω προσωπικά (κι αυτούς όχι πάντα, δεδομένου ότι είμαι παράξενη), με ελάχιστες εξαιρέσεις προσωρινά αγνώστων που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού κι είναι δρομολογημένοι για κατ' ιδίαν συστάσεις :) . Τα πάντα είναι θέμα του πώς τα χρησιμοποιείς. Ο λογαριασμός μου είναι ένα μέρος που εκφράζομαι ελεύθερα γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι που θα "με διαβάσουν" με νοιάζονται και ως ένα βαθμό τους αγαπώ. Έχω βάλει τις πληροφορίες και τον τοίχο μου ορατά μόνο στους φίλους μου (κάποια δε, ορατά μόνο σ' εμένα και τους πολύ πολύ δικούς μου), όσες φωτογραφίες προφίλ έχω με παιδάκια τούς κρύβω τα πρόσωπα, και η ζωή συνεχίζεται :). Μου αρέσει που έχω μέσα γείτονες και φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό (μπαίναμε και σ' ένα Bon Jovi chatroom προ αμνημονεύτων ετών) και που κρατάμε επαφή. Απλά αγαπώ και δεν θα το άλλαζα με κάτι λιγότερο. Αυτά :)
Kool! :D
Bill Hicks 1961 - 1994
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”