Η επόμενη μέρα...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 09:15

TEUTAMOS έγραψε:Η νίκη του ΠαΣοΚ ήταν δωράκι της ΝΔ, και προσωπικώς του κου Καραμανλή πρός τον Γ. Παπανδρέου. Έκανε ό,τι μπορούσε να
απαλλαγεί από την πρωθυπουργίαν, όντας .... κουρασμένος, όπως εδήλωσε κάποτε εις την Real News και εις τον Νίκον Χατζηνικολάου. Δεν εξηγείται άλλως η μεγάλη πανωλεθρία της ΝΔ.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αποδώσω την ήττα τέτοιου βεληνεκούς μόνον στην "κούραση" του Κώστα. Είναι υπεραπλουστευτικό. Αν θες να σου πω πώς "ψυχολόγησα" εγώ τον Κώστα, (επαναλαμβάνω, δρυός πεσούσης εγώ δεν ξυλεύομαι) θα σου έλεγα ότι η "κούραση" μεταφράζεται α/ στην απολύτως λαθεμένη επιλογή συνεργατών/συμβούλων του (δεν ξέρω αν τους διάλεξε αυτός ή αν τους διαλέξανε άλλοι γι'αυτόν), β/ στην πλήρη αδυναμία του να πάρει τα γκέμια στα χέρια του, να κρατήσει αυτός το πηδάλιο του καραβιού. Κι αυτή την αδυναμία δεν θα την αποδώσω σε πολιτική ανευθυνότητα ή ηλιθιότητα. Αυτή θα ήταν η εύκολη/εύπεπτη ίσως για πολλούς εξήγηση. Ούτε ανεύθυνος πιστεύω πως ήταν, ούτε ηλίθιος, παρ'όλο που ήταν εντελώς άπειρος στη διαχείριση που απαιτεί ο θώκος του.
Κι έτσι έχασε ή απώλεσε όπως θα'λεγες σε όμορφα καθαρευουσιάνικα εσύ, τον έλεγχο και τη μπάλα. Πάνω σ'αυτό, αν θέλω να'μαι έντιμη με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να του προσάψω πολλά, γιατί δεν ξέρω, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, πόσο σφιχτά μπορεί να τον βάσταγαν μηχανισμοί και αφανή κέντρα εξουσίας από τους γεννητικούς αδένες, καθιστώντας τον ουσιαστικά ανίκανο να κινηθεί αυτόνομα/αυτόβουλα/όπως θα ήθελε ίσως.

Επειδή εγώ όπως διεφάνη ήδη σ'αυτό το νήμα, δε γουστάρω να ενταχτώ στη λογική του "όλοι είναι ανεγκέφαλοι-κατευθυνόμενη μάζα" κλπ κλπ, γιατί αν το δεχτούμε αυτό, τότε αυτομάτως πρέπει να αποδώσουμε απίστευτη μαγκιά-σχεδόν μαγική μαζική πειθώ στον ΓΑΠ που κατάφερε να κατευθύνει τόσο καταλυτικά τη "μάζα". Δε διατίθεμαι να αποδώσω τέτοια εύσημα, παρά το γεγονός ότι η προεκλογική του εκστρατεία είχε καλύτερο επίπεδο και πολιτικό πολιτισμό, πράγματα που είναι άγνωστες λέξεις για τους γαλάζιους έτσι κι αλλιώς.

Θα επαναλάβω αρχικά το ΘΕΤΙΚΟ που είδα να προκύπτει απ'αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Και το επαναλαμβάνω γιατί το θεωρώ σημαντικότατο και δεν είδα να στέκεται κανείς σ'αυτό (ακόμα). Κι αυτό είναι το γεγονός ότι μέγα μέρος του εκλογικού σώματος , δεν είναι ΠΛΕΟΝ αγκιλωμένο ούτε "ταγμένο" σε συγκεκριμένες πτέρυγες. Αυτό διεφάνη ξεκάθαρα στην τεράστια "μετακίνηση πληθυσμών" που σημειώθηκε αυτή τη φορά. Άλλο να πάρει κανείς τις εκλογές με 3-4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά, κι άλλο με 10,5! Αυτό δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στα εκλογικά χρονικά της Ελλάδας. Σημαίνει κατ'αρχάς ότι το κυβερνόν κόμμα, απώλεσε σ'ένα χρόνο, σχεδόν ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους! Kι αυτό από μόνο του φίλε μου, είναι μια νίκη σημαντική για τον τρόπο/νοοτροπία με την οποία ψηφίζει το εκλογικό σώμα, ΑΣΧΕΤΩΣ με την κατεύθυνση που επέλεξε. Το ότι ξε-αγκιλώθηκε αρκετά ώστε να μετακινηθεί είναι που μετράει εδώ.

Οι λόγοι που επέφεραν αυτή την απώλεια, δεν είναι μόνο η "κούραση" του Κωστάκη, ΑΣΦΑΛΩΣ! Έχω ήδη καταγράψει τους σημαντικότερους (κατά το ταπεινό μου πολιτικό κριτήριο) εδώ. Γι'αυτό και το βρίσκω τουλάχιστον αστείο να μας λένε ότι η ΝΔ πρέπει να...βρει τα αίτια μιας τέτοιας ήττας. Τα αίτια είναι πασιφανή (και είπα μόνο τα "χοντρά" στο νήμα/ποστ που σε παρέπεμψα) , και στο βαθμό που το εκλογικό σώμα αποδεδειγμένα ΔΕΝ τα ξέχασε ούτε τα προσπέρασε, διαφωνώ με τον Φώτη ότι "ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου". Τουλάχιστον αυτή τη φορά, απέδειξε το αντίθετο.

Παραπλεύρως να πω, ότι ο Καρατζαφέρης πανηγυρίζει ανόητα και κάλπικα, αφού οι επιδόσεις του στην πράξη ήταν φτωχές. Όπως είπε κι ο Clash, (με δικά του λόγια), με τέτοια απώλεια ψηφοφόρων απ'τη γαλάζια παράταξη, έπρεπε να'χε καρπωθεί ένα ποσοστό που θα τον έβαζε στη θέση του τρίτου κόμματος, κι όχι τα ψιχουλάκια συγκριτικά, που του'δωσαν 2 πόντους παραπάνω. Κι εδώ λέω μπράβο στο εκλογικό σώμα, αφού από πατριώτης, "μεταλλάχθηκε" σε πατριδοκάπηλος, και από Ελληνοκεντρικός, έγινε ο θυρωρός της γαλάζιας πολυκατοικίας. Με λίγα λόγια, τον τελευταίο χρόνο μας έλεγε "Δε με νοιάζει η Ελλάδα που σας έλεγα (και σας δούλεψα), η παράταξη με νοιάζει!" Κι αυτό εγώ το βρίσκω πιο προδοτικό και ασυγχώρητο ακόμα κι απ'τις ανθελληνικές κορώνες του τρεμόπουλου :thumbsdown:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 08 Οκτ 2009, 11:39

Επειδή εγώ όπως διεφάνη ήδη σ'αυτό το νήμα, δε γουστάρω να ενταχτώ στη λογική του "όλοι είναι ανεγκέφαλοι-κατευθυνόμενη μάζα" κλπ κλπ, γιατί αν το δεχτούμε αυτό, τότε αυτομάτως πρέπει να αποδώσουμε απίστευτη μαγκιά-σχεδόν μαγική μαζική πειθώ στον ΓΑΠ που κατάφερε να κατευθύνει τόσο καταλυτικά τη "μάζα".
Μα, το πιο εύκολο είναι να κατευθύνεις την μάζα! Ιστορικά έχει αποδειχθεί και αποδεικνύεται συνέχεια. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν Αλέξηδες Τζόουνς, και όσοι άλλοι διακινδυνεύυν την σωματική τους ακεραιότητα για να "Ξυπνήσουν" αυτές τις μάζες....

Να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή... Υπάρχει κι ολόκληρη επιστήμη από πίσω πλέον. Η σωστή χρήση λέξεων και φράσεων, και προφίλ, μπορεί ν'αλλάξει τα πάντα. Ο Κωστάκης δεν πήρε τους καλύτερους επιστήμονες της νέας αυτής επιστήμης. Ο Γιωργάκης είχε μάλλον τα αστέρια της επιστήμης, μάλλον από Αμερική θα'ταν τα παιδιά...

Εγώ παρακολουθώ τις εξελίξεις κι ελπίζω, κι ας είμαι απαισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Κανείς δεν θέλει να πεινάει ικαι να κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ζήσει, (ό,τι εντύπωση κι αν δημιούργησες απ'τα λεγόμενά μου!)
Ένα πρώτο που με 'άγχωσε' ως προς τις προθέσεις τους, είναι αυτό με τον Ασεπ... που 'δήθεν' θα τον χρησιμοποιήσουν για να προσληφθούν δημόσια στελέχη, ώστε να υπάρχει....'διαφάνεια'....Μόλις το άκουσα, είπα αμέσως ΝΑ'ΤΑ ΜΑΣ!!! ΆΡχισαν πάλι τις μπούρδες. Αντί να πουν ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ, που κοντεύει να πιάσει πάτο, και υπάρχουν συγκεκριμένες ταρίφες για συγκεκριμένα πόστα, απλά μας λένε, ότι θα τον χρησιμοποιήσουν για όλες τις προσλήψεις τους, ώστε να υπάρχει...'διαφάνεια' (ο επιστήμων του ελέγχου των μαζών, έκανε σπουδαία δουλειά εδώ. Έυγε του!)

Θα παρακολουθώ, όμως...για να δούμε.
Έχουμε να δούμε και τι θα κάνει με τους χιλιάδες των αναπληρωτών και ωρομισθίων της παιδείας, οι οποίοι αυξάνονται καθε χρόνο, ενώ συρρικνώνονται οι μόνιμοι, για θέσεις πάγιες, στις οποίες υπάρχει τρομερή έλλειψη. Για να δούμε τι θα κάνει σ'αυτόν τον 'δύσκολο' τομέα. Γνώμη μου είναι, πως από το τι θα κάνει σ'αυτό, θα κριθεί γενικότερα η πρόθεσή του να έχει πρώτο τον πολίτη. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Apomakros
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 08 Οκτ 2009, 11:55

Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:Δεν ξέρω αν συμφωνείτε...
Συμφωνούμε μαντάμ, συμφωνούμε... :D

Βλέπω πάντως πολλές και ωραίες γυναίκες στη νέα κυβέρνηση και νομίζω πως είναι καλό.

Μάλιστα αυτή η υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, η Κατερίνα Μπατζελή, πρώτη εξ ευωνύμων.... Μμμμμμμμμ .........

Εικόνα

(αχ, ξυπνάει ο βουκόλος μέσα μου!!)

:loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 12:03

Mantam Froufrou έγραψε:Μα, το πιο εύκολο είναι να κατευθύνεις την μάζα! Ιστορικά έχει αποδειχθεί και αποδεικνύεται συνέχεια. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν Αλέξηδες Τζόουνς, και όσοι άλλοι διακινδυνεύυν την σωματική τους ακεραιότητα για να "Ξυπνήσουν" αυτές τις μάζες....
To πιο εύκολο δεν είναι. Είπαμε, αφ'ενός εγώ διαφωνώ γιατί ΔΕΝ θεωρώ όλο αυτό το ποσοστό που μετακινήθηκε ανεγκέφαλο. Αφ'ετέρου γιατί πιστεύω πως θέλει ειδική "τέχνη" να κατευθύνεις τόσο καταλυτικά, τέχνη η οποία δεν έχειι αναπτυχθεί τόσο πολύ (ακόμα) στην Ελλάδα (τουλάχιστον σε ζητήματα εκλογικής απόφασης). Εκτός αν ισχυριστείς τώρα, ότι ο ΓΑΠ "έλαμψε" δια της παρουσίας του, και πλάνεψε τυφλά και ολοκληρωτικά τη λαϊκή μάζα, επειδή τους πέταξε πέντε ψίχουλα αισιοδοξίας και ελπίδας. Δέχομαι (και το είπα ήδη) ότι είχε αρτιότερη, σωστότερη προεκλογική εκστρατεία ανωτέρου επιπέδου από αυτό των γαλάζιων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να του επικολλήσω το εύσημο της μαζικής λαϊκής πειθούς. Δεν έχει ΤΕΤΟΙΑ χαρισματική περσόνα ώστε να καταφέρει κάτι τέτοιο. Συγνώμη. Μπορεί τεράστιο ποσοστό του εκλογικού σώματος να τον στήριξε αυτή τη φορά, αλλά δεν το'καναν όλοι με την ίδια συλλογιστική- επιμένω σ'αυτό. Και ή θα δεχτούμε ότι αποφάσισαν αυτόνομα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, (έστω και λαθεμένα κατά τη γνώμη σου) ή θα ισχυριστούμε ότι ο ΓΑΠ ενεργοποίησε κάποιο μηχάνημα τύπου HAARP και επέδρασε μαζικά σε εγκεφάλους για να κατευθύνει. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η ΜΑΖΙΚΗ ξαφνική στροφή και μετακίνηση ψηφοφόρων. Κατάλαβε τι λέω επιτέλους.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, βασικά συμφωνώ. Κι εγώ βλέπω και περιμένω. Το "περιμένω" βέβαια, όχι με την έννοια της προσδοκίας, αλλά με την έννοια της αναμονής για να κρίνω/επικρίνω/εγκρίνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 08 Οκτ 2009, 12:27

Ας δούμε ένα τυπικό παράδειγμα από την πρόσφατη προεκλογική περίοδο που αποτυπώνει ανάγλυφα την πλήρη ανικανότητα ή την απροθυμία των μαζών να σκεφτούν πολιτικά και στοιχειωδώς λογικά:

Έβγαινε ο Παπανδρέου και έλεγε ότι θα δώσει 3 δις ευρώ για ενίσχυση στις ασθενέστερες τάξεις.
Ο Καραμανλής τον ρώταγε: 'Που θα βρεις αυτά τα λεφτά;, εννοώντας σαφώς ότι το ΠΑΣΟΚ λαϊκίζει και μοιράζει προεκλογικές υποσχέσεις που δεν μπορούν να γίνουν πράξη.
Ο Παπανδρέου απαντούσε αοριστολογώντας ή αοριστολογούσε απαντώντας.

Εσάς δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη αυτή η "συζήτηση";
Δεν σας φαίνεται ότι μας δουλεύουν μες στα μούτρα μας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;

Τι εννοώ...

Ο Καραμανλής μας δουλεύει, διότι κατηγορεί τον Παπανδρέου ότι δεν υπάρχουν πουθενά αυτά τα 3 δις ευρώ, ενώ ο ίδιος βρήκε εν μία νυκτί 28 δις ευρώ για να δωρίσει στις τράπεζες!!!!!!!!!
Ο Παπανδρέου μας δουλεύει, διότι αντί να του απαντήσει: "Εδώ πέρα εσύ βρήκες 28 δις για τους μεγαλοκεφαλαιοκράτες των τραπεζών, τα 3 δις που θα δώσω στους φτωχούς σε πείραξαν;" και να τον αποστομώσει, καθόταν και μπουρδολογούσε άνευ ουσίας.

Αλλά πως να πάει κόντρα ο Παπανδρέου στις τράπεζες, όταν ο κόσμος έχει βουήξει ότι ο Λάτσης, ιδιοκτήτης-αρχιλήσταρχος της Eurobank, τον στηρίζει με χέρια και με πόδια...

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πραγματικά ότι με το ΠΑΣΟΚ η κατάσταση θα βελτιωθεί...
Όπως υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν το 2004, ότι με την ΝΔ θα υπήρχε διαφάνεια και θα πατασσόταν η διαφθορά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 12:40

"Εδώ πέρα εσύ βρήκες 28 δις για τους μεγαλοκεφαλαιοκράτες των τραπεζών, τα 3 δις που θα δώσω στους φτωχούς σε πείραξαν;" και να τον αποστομώσει, καθόταν και μπουρδολογούσε άνευ ουσίας.
ΓΙ'ΑΥΤΟ επιμένω ότι δεν ασκήθηκε καμιά μαζική πειθώ όπως ισχυρίζεται η Πέγκι.
ΔΕΝ ΕΙΧΕ τη δυναμική επιχειρημάτων που χρειαζόταν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 08 Οκτ 2009, 13:10

Σωστά. Άλλωστε δεν υπάρχει πλέον λόγος να χρησιμοποιηθεί καμμία "μαζική πειθώ". Αυτή συνετελέσθη παλιότερα, όταν εγκαθιδρυόταν ο δικκοματισμός στην Πατρίδα μας.
Τώρα πια είναι στον αυτόματο πιλότο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 13:23

Το γνωστό δίπολο ιδεολογικής (δήθεν) προέλευσης που εδραιώθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα (τουλάχιστον) σ'όλο το δυτικό κόσμο, (με τη μία ή την άλλη ονομασία που και καλά καταδεικνύει συντηρητικούς απ'τη μια και "προοδευτικούς" απ'την άλλη), δεν είναι ελληνικό εφεύρημα. Είναι το ιδεολογικό - πολιτικό όπιο, που διεσπάρη μελετημένα, οργανωμένα και μεθοδικά για να εξυπηρετήσει μία ατζέντα, η οποία δεν έχει καμία σχέση φυσικά με τα ιδεολογικά οράματα που μπορεί να κουβαλάει σαν πυρσό το κάθε ανθρωπάκι για έναν (δήθεν) καλύτερο κόσμο.

Μην κοροϊδευόμαστε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 08 Οκτ 2009, 13:50

Το γνωστό δίπολο ιδεολογικής (δήθεν) προέλευσης που εδραιώθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα (τουλάχιστον) σ'όλο το δυτικό κόσμο, (με τη μία ή την άλλη ονομασία που και καλά καταδεικνύει συντηρητικούς απ'τη μια και "προοδευτικούς" απ'την άλλη), δεν είναι ελληνικό εφεύρημα.
Δεκτό.
Μόνο που η κατάσταση στο Ελλαδιστάν είναι πολύ πολύ χειρότερη από αυτή των δυτικών κρατών, όπου επίσης υπάρχει αυτό το δήθεν δίπολο (και λέω "δήθεν", διότι ουσιαστικά μιλάμε για ταυτόσημες εκφράσεις του ιδίου αστικού κατεστημένου, οι οποίες διαφέρουν μόνο επιφανειακά).
Εδώ υπάρχουν τεράστια προβλήματα διαφθοράς που δεν υπάρχουν σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Εδώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης που δεν υπάρχει σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Εδώ υπάρχουν τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δεν υπάρχουν σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Εδώ τα δύο κόμματα-συμμορίες φροντίζουν να υπενθυμίζουν ποιοι είναι οι δυνάστες, αφού οι ηγεσίες τους περιστρέφονται γύρω από 2-3 οικογένειες και καμμιά δεκαριά ακόμα τζάκια παρατρεχάμενων. Ούτε αυτό συμβαίνει στον δυτικό κόσμο.
Και πολλά άλλα...

Με λίγα λόγια, δεν δικαιολογείται αυτή η στάση ανοχής του ελληνικού λαού απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
giosx
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από giosx » Πέμ 08 Οκτ 2009, 15:56

Προσυπογράφω τα ανωτέρω. :clap:
Όποιος ελέγχει τα παρόντα, ελέγχει παρελθόντα, "καθορίζοντας" τα μέλλοντα-by GIOSX
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: «Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού,
OTI δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 08 Οκτ 2009, 16:19

Mην αγιοποιουμε την δυση. η δυση εχει κανει διατριβη στην καταστολη και την εκμεταλευση των αδυναμων.
εχει κανει διατριβη στην πλυση εγκεφαλου.
πχ το λοντον ειναι γεματο καμερες. εμας προσπαθουν να μας τις πασαρουν σιγα σιγα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 16:27

KASSANDROS έγραψε:
Δεκτό.
Μόνο που η κατάσταση στο Ελλαδιστάν είναι πολύ πολύ χειρότερη από αυτή των δυτικών κρατών, όπου επίσης υπάρχει αυτό το δήθεν δίπολο (και λέω "δήθεν", διότι ουσιαστικά μιλάμε για ταυτόσημες εκφράσεις του ιδίου αστικού κατεστημένου, οι οποίες διαφέρουν μόνο επιφανειακά).
Mην το λες μην το λες... ότι είναι πολύ χειρότερη εννοώ. Το αγγλοαμερικανικό αδερφάτο είναι το "βαρύ πυροβολικό" και παίζει πολύ πιο χοντρή μπάλα απ'τους δικούς μας τους καραγκιόζηδες.. Από αυτό το βαρύ πυροβολικό α/ εκπορεύεται η παγκοσμιοποίηση που'χει βάλει όλα τα μικρότερα κράτη σε μορφή προτεκτοράτων, οικονομικώς κατεχόμενα απ'την "αγγλοαμερικανική αυτοκρατορία" που την ονομάτισαν για τους παραέξω "νέα τάξη πραγμάτων" και "παγκοσμιοποίηση", για να ακούγεται πιο γλυκό στ'αυτιά των λαουτζίκων. α/ πέρα απ'την παγκόσμια αστυνόμευση, την εκμετάλλευση-καταλήστευση κρατών και δη αυτών που ήδη "κατέχονται" ή βάλλονται (Αφγανιστάν) στη Μ. Ανατολή/Ασία, καταληστεύουν/εξαθλιώνουν τώρα και την αστική τάξη απανταχού της Δύσεως, μέσα από μια τεχνηέντως φτιαχτή οικονομική κρίση, κύριο σημείο αφετηρίας της οποίας είναι οι τράπεζες.

Εδώ υπάρχουν τεράστια προβλήματα διαφθοράς που δεν υπάρχουν σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Η διαφθορά στην Αμερική αναγάγεται σε επιστήμη και μπροστά σ'αυτούς, οι δικοί μας είναι ψιλικατζήδες ακόμα και αν συγκρίνεις μεγέθη σε σχέση με το χειρότερο οικονομικό σκάνδαλο όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου που βγήκε στο φως (Βατοπέδιο).

Όταν αποδεικνύεται ότι μέσω της Federal Reserve Bank της αμερικής (που υποτίθεται ότι ήταν κρατική και αποδείχθηκε ιδιωτικότατη) καταλήστευσαν το χρήμα των αμερικανών φορολογουμένων που ανέρχεται (μέχρι στιγμής) στα 23 ΤΡΙΣ δολάρια- για τα οποία ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αφού όταν ερωτώνται απαντάνε "Δεν θ'απαντήσουμε γιατί είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας" και πράσινα κουραφεξαλοάλογα, εμείς μάλλον πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας, εκατό μετάνοιες και πέντε έξι ευχέλαια τη φορά, ευχαριστώντας το Θεούλη που έχουμε τέτοια αγγελάκια αν και ΗΛΙΘΙΑ παιδιά να μας κουτσοκλέβουν. Μη συγκρίνουμε λοιπόν μεγέθη, δεν κάνει.

Εδώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης που δεν υπάρχει σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Υπάρχει και στην Αμερική και στην Ευρώπη- και ειδικότερα στην Αγγλία, αλλά αν συγκρίνεις τα μεγέθη και τις αντοχές -δυνατότητες της Ελλάδας για να απορροφήσει τέτοιο συρφετό, αναγκάζομαι να πω πως έχεις δίκιο.

Εδώ υπάρχουν τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δεν υπάρχουν σε τόση έκταση στον δυτικό κόσμο.
Φίλε σου προτείνω να παρακολουθείς αυτά που ανεβάζω στη νέα μας ενότητα "Νέα Τάξη Τραυμάτων". Η κρίση για παράδειγμα, έχει ξεσπιτώσει πολλούς άλλοτε καλοζωϊσμένους νοικοκύρηδες στην αμερική, που σήμερα κοιμούνται στα αμάξια τους -ήτοι άστεγοι. Οι αυτοκτονίες επίσης είναι πολύ περισσότερες από αυτές που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η εξαθλίωση είναι παγκόσμιο φαινόμενο και όχι μόνο Ελληνικό. Άσχετα αν εμάς μας πονάει περισσότερο το ελληνικό. Λογικό είναι αφού είμαστε Ελληνες.

Εδώ τα δύο κόμματα-συμμορίες φροντίζουν να υπενθυμίζουν ποιοι είναι οι δυνάστες, αφού οι ηγεσίες τους περιστρέφονται γύρω από 2-3 οικογένειες και καμμιά δεκαριά ακόμα τζάκια παρατρεχάμενων. Ούτε αυτό συμβαίνει στον δυτικό κόσμο.
Και πολλά άλλα...

Με λίγα λόγια, δεν δικαιολογείται αυτή η στάση ανοχής του ελληνικού λαού απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Για το νεποτισμό δε φταίει τόσο ο λαός- φταίει μόνο στο βαθμό που ψηφίζει παιδιά και εγγόνια βαρώνων ένθεν κα'κείθεν- όσο η έλλειψη προσφοράς. Δεν είδα να εμφανίζεται κανένας μάγκας έξω απ'τα τζάκια που να φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό μας θέατρο, να ανατρέψει καταστάσεις και να κερδίσει με τη χατζάρα του μέγα μέρος του εκλογικού σώματος. (τώρα λέω μεγάλη κουβέντα γιατί μπορεί να μου το πας στο κατά πόσο τα πουλημένα νεοταξίτικα ΜΜΕ θα προβάλλουν αυτόν που είναι δυνητικά τέτοιος ηγεταράς- ας αφήσουμε όμως για λίγο έξω τα ΜΜΕ απ'αυτή την εξίσωση) Συνεπώς, αν το ένα κόμμα σου πασάρει το γιο του τάδε και το άλλο, τον ανηψιό του δείνα ή την κόρη του άλλου μπουμπουκιού, λογικό είναι να συνεχίζουν να τους ψηφίζουν όσοι δηλώνουν "ταγμένοι" σε μια συγκεκριμένη παράταξη. Εμένα δε μ'ενδιαφέρει τόσο το νεποτιλίκι, όσο το να δώσει ο λαός στο όποιον ηγέτη να καταλάβει πως απαιτεί να είναι ικανός και να ξέρει να κουμαντάρει το πηδάλιο του καραβιού.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 08 Οκτ 2009, 16:40

ΓΙ'ΑΥΤΟ επιμένω ότι δεν ασκήθηκε καμιά μαζική πειθώ όπως ισχυρίζεται η Πέγκι.
ΔΕΝ ΕΙΧΕ τη δυναμική επιχειρημάτων που χρειαζόταν.
Παίδες, σόρρυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχετε κατανοήσει τι σημαίνει μάζα και ΠΩΣ την πείθεις. Είπα δύο τρία πράγματα σε προηγούμενο πόστ, αλλά εσείς μου μιλάτε για έλλειψη επιχειρημάτων και δεν συμμαζεύεται. Μπούρδες, δηλαδή, και συγγνώμη. Οι μάζες δεν ελέγχονται μέσω ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Μέσω επιχειρημάτων ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ οι νοήμονες άνθρωποι (αυτοί με αυτόνομο εγκέφαλο τέλος πάντων). Οι μάζες ελέγχονται -ξαναλέω- με ΛΕΞΕΙΣ κλειδιά, με ΒΛΕΜΜΑΤΑ κλειδιά, με ΚΙΝΗΣΕΙΣ κλειδιά... Κάπου τα είχα διαβάσει κιόλας, δεν θυμάμαι πού, αλλά τα θυμάμαι τα περισσότερα που είχα διαβάσει!

Αν πεις στην μάζα ας πούμε: δεν υπάρχουν λεφτά (ένα μικρό παράδειγμα) τους έχεις χάσει. Αν τους πεις: τα λεφτά είναι λίγα, δρα τελείως διαφορετικά στον εγκέφαλό τους! Το ΔΕΝ ας πούμε, δρα σαν απαγορευτικό για την ψήφο...κάτι τέτοιο!
Μιλάμε για επιστήμη, δεν κάνω πλάκα, το θέμα είναι οτι επειδή έχει πολλές παράμετρους, ασφαλώς και υπάρχουν οι καλύτεροι και οι χειρότεροι στην επιστημη αυτή, καθώς και οι καλύτεροι και οι χειρότεροι στην χρήση των κανόνων (παλιών και νέων) αυτης της επιστήμης...

Ο Γιώργος δεν είναι χαρισματικός ως προσωπικότητα, και γι'αυτό ακριβώς χρειάζεται τους κανόνες της νέας επιστήμης.
Νομίζετε ότι ειναι τυχαίο το ότι μπήκε στο Μέγαρο Μαξιμου με το σακάκι στην πλάτη και τρέχοντας;;; Είναι μελετημένος ο τύπος... Βέβαια, ακριβώς επειδή δνε είναι χαρισματικός, θα την κάνει την πατάτα.

ΑΥτός που δεν χρειαζόταν αυτή την επιστήμη ήταν ο Αντρέας, ο οποίος ήταν ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και ο κόσμος τον ΛΑΤΡΕΨΕ (και τον λατρεύουν ακόμα κάποιοι).

Make no mistake, και ακούστε και τον Κάσσανδρο (παρόλο που και αυτός δεν έχει πιάσει τι γίνεται). Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...
κι ο λόγος που δεν απάντησε Κάσσανδρε και Βίκυ, είναι επειδή ακριβώς τα ίδια θα κάνει κι αυτός, δεν ήθελε να δεσμευτεί. Κάποια στιγμή κι αυτός θα πει ότι τα λεφτά είναι λίγα πχ και δεν μπορεί να δώσει τις παροχές που είχε υποσχεθεί, αλλά όταν του τα ζητήσουν Ομπάμες, και τράπεζες θα βρει τα δεκαπλάσια... και δεν ήθελε να υπάρχει καταγεγραμμένη αυτή η κουβέντα του... Έχει γίνει τρομερά προσεκτικός στα όσα κάνει και λέει, εδώ και τρία χρόνια, κι αυτό είναι προφανές, για οποιον παρακολουθεί τη νπορεία του. Μέχρι που μείωσε τα σαρδάμ του, καλέ!!! Πλάκα με κάνετε;;;

Ασχέτως, συμφωνώ με ΟΛΟ το τελευταίο ποστ της Βίκυς!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 16:54

Make no mistake, και ακούστε και τον Κάσσανδρο (παρόλο που και αυτός δεν έχει πιάσει τι γίνεται). Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...
Δεν διαφώνησα ΠΟΤΕ μ'αυτό.
αλλά εσείς μου μιλάτε για έλλειψη επιχειρημάτων και δεν συμμαζεύεται. Μπούρδες, δηλαδή, και συγγνώμη. Οι μάζες δεν ελέγχονται μέσω ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. Μέσω επιχειρημάτων ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ οι νοήμονες άνθρωποι (αυτοί με αυτόνομο εγκέφαλο τέλος πάντων).
Διαφωνώ. Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι υπερισχύουν οι νοήμονες των ανόων στην Ελλάδα.
Ασχέτως, συμφωνώ με ΟΛΟ το τελευταίο ποστ της Βίκυς!!!
Δόξα σοι ο Θεός! Το κατάλαβε πως συμφωνεί! :xara: :xara:

(μωρέ και σ'άλλα συμφωνείς, απλά δεν το "πιάνεις" γιατί κολλάς στα διαδικαστικά, τα μικροκομματικά-παραταξιακά, στα τοπικιστικά, και σε πρόσωπα που στη σπάνε :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 08 Οκτ 2009, 17:06

Διαφωνώ. Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι υπερισχύουν οι νοήμονες των ανόων στην Ελλάδα.
Και μετά λες ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και κολλάω σε διαδικαστικά και πρόσωπα...

ΠΟυλάκι μου, με τι διαφωνείς ακριβώς; Εκεί που διαφώνησες, απλά έγραψα τον ορισμό του "ελέγχου των μαζών", και το τι ΔΕΝ είναι ο έλεγχος των μαζών. Αποκλείεται να διαφώνησες με τον ορισμό. Εσύ διαφώνησες ως προς το αν αυτό ισχύει ή όχι στην Ελλάδα, δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα (θα σε ζουπήξω μέχρι να πεις "συγγνώμη καλέ", μ'ακούς;).

Κι εγώ διαφωνώ με την διαφωνία σου, αμάν και με τελείωσες! ΑΥτή είναι η μόνη μας διαφωνία τελικά, το έχω καταλάβει, πριν το καταλάβεις εσύ! :p
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Οκτ 2009, 17:36

Τέρμα οι γέννες! Έκλεισες ως μητέρα, έτσι;
Άντε γιατί μπουρμπούλιασε το μυαλό σου και κοντεύεις να μπουρμπουλιάσεις και το δικό μου! :loco: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Πέμ 08 Οκτ 2009, 18:49

Αρέλα, δεν μίλησα περί ηλιθιότητος, αλλά περί κούρασης, που μέσα σ' αυτήν βάζω και την κακήν επιλογήν βεβαίως συνεργατών. Αν έχεις τέτοια "μπουμπούκια" συνεργάτες, και συ αν ήσουν θα κουραζόσουν. Μπορεί να ήθελε να αλλάξη κάποια πράγματα, αλλά δεν γινόταν με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Όσο για τον Καρατζαφέρην δεν νομίζω ότι εξέχασε την πατρίδα, αλλά πιστεύω ότι ήθελε να παρέμβη δραστικώς με την δύναμιν που είχε ως κόμμα των δέκα βουλευτών, ώστε να συνεργασθεί με την ΝΔ για να αποτρέψη να βγει εις τα πράγματα το "κακόν" ΠαΣοΚ. Έίναι μια παλαιά ιστορία που εξεκίνησε από την εποχήν που ήτο ακόμη ΝΔ. Εξάλλου δεν είναι κακόν να θέλη ένα κόμμα να κυβερνήση, όσο κι αν είναι μικρόν. Για να έχει την δύναμιν να αλλάξη κάτι εις τα εθνικά, εις τα κοινωνικά και εις όλα τα άλλα θέματα, πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε μέσον που του δίδεται για να το επιτύχη. Εγώ το κόμμα του Καρατζαφέρη το θέλω πιο ισχυρόν, γιατί αφού κατάφερε με 10 βουλευτές να εμποδίση την κυκλοφορίαν του βιβλίου της Έκτης Δημοτικού, αφού κατάφερε δια της παρουσίας του να αλλάξη την ατζέντα της ΝΔ για τους λαθρομετανάστες και πολλά άλλα, φαντάσου με δεκαπέντε τί μπορεί να κάνη; Όπως λέγει ο ίδιος, θα μπορεί να θέση ονομαστικήν ψηφοφορίαν εις την Βουλήν για όλα τα θέματα. Εντάξει μπορεί να ξενίζει αυτή η ενέργειά του, αλλά εγώ τον περιμένω στο δια ταυτα τί θα κανει. Και αυτό που θα κάνει θα πρέπει να έχει ως στόχον το καλόν της πατρίδος. Εγώ χαίρομαι που υπάρχει κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση του πατριωτικού χώρου. Και βεβαίως αφού οι αριστεροί κεντροαριστεροί ντρέπονται να προφέρουν λέξεις σαν "πατρίδα", "έθνος", απομένει να το κάνη η "επάρατος" Δεξιά. Ο Γιώργος ας απαντήση πρώτα γιατί έβγαλε το "Εθνικής" από το Υπυργείο Παιδείας, δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων (ο όρος όμως "εθνικός" δεν φαίνεται να τον ενοχλεί εις την φράσιν "Εθνικο Συμβούλιο" όμως), ας απαντήση γιατί κατήργησε το Υπουργείον Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου. Ακόμη καλά καλά δεν εξεκίνησε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά θα περιμένω να ιδώ τί θα κάνει. Αν κάνει κάτι καλόν θα το επικροτήσω, αν όμως κάνει κάτι κακόν θα το ψέξω.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Οκτ 2009, 02:06

αλλά πιστεύω ότι ήθελε να παρέμβη δραστικώς με την δύναμιν που είχε ως κόμμα των δέκα βουλευτών, ώστε να συνεργασθεί με την ΝΔ για να αποτρέψη να βγει εις τα πράγματα το "κακόν" ΠαΣοΚ. Έίναι μια παλαιά ιστορία που εξεκίνησε από την εποχήν που ήτο ακόμη ΝΔ. Εξάλλου δεν είναι κακόν να θέλη ένα κόμμα να κυβερνήση, όσο κι αν είναι μικρόν.
Όταν λες ότι προτεραιότητά σου είναι η Ελλάδα, συνεργάζεσαι και με το διάβολο ακόμα, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ δεις ότι μπορεί να την ωφελήσει, πόσο μάλλον με το "κακό πασοκ" (αν χρειαζόταν). Σε καμία περίπτωση δεν συνεργάζεσαι με μια κυβέρνηση που ΗΔΗ έχει καταρρακώσει τον τόπο! Και ναι, τότε θα'σουν πραγματικός ρυθμιστής. Από τη στιγμή που κοιτάς παρατάξεις, που προτιμας να μένει επάνω ένα κόμα που εμφανέστατα (και οδυνηρότατα) διαλύει ό,τι είχε απομείνει από αυτή τη χώρα, έχεις ήδη στρέψει το βλέμμα μακρυά απ'την Ελλάδα και ασχολείσαι με τα μικροκομματικά σου συμφέροντα και τις ηλίθιες προκαταλήψεις και μικρότητες που σε βάζουν σε τριπάκια κομματικών εμπαθειών. Οπότε εμφανίζεις ένα άσχημο πρόσωπο και η ψεύτικη μάσκα ότι δήθεν πονάς για την Ελλάδα έχει πέσει οριστικά και αμετάκλητα. Δεν μπορεί να πονάς για την Ελλάδα και να κάνεις γαργάρα ένα σωρό σκάνδαλα, ρεμούλες, ανομίες, φαυλότητες, προκειμένου να "προστατέψεις" την παράταξη. Ποια είναι πια αυτή η παράταξη στο φινάλε, που την βάζεις πάνω κι απ'την ίδια σου την πατρίδα; Μην τρελαθούμε με τις παρατάξεις... :swear:

Η ειρωνεία είναι πως στηρίζοντας τη ΝΔ, ουσιαστικά καταποντίστηκε και ο ίδιος. Ούτε οι δυσαρεστημένοι ΝΔ/κράτες δεν τον ψήφισαν. Όπως είπα τόσες φορές η ΝΔ τσακίστηκε σαν το χταπόδι, έχασε σχεδόν 1.000.000 ψηφοφόρους. Πού πήγαν όλοι αυτοί; Το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των μετακινηθέντων, εμφανώς πήγε στο ΠΑΣΟΚ. Έλεος δηλαδή. Όσοι ΔΕΝ ήταν προσκείμενοι στη γαλάζια παράταξη αλλά έχαψαν το παραμυθτι του και αρχικά προσήλθαν στο κόμμα του, του γύρισαν από πέρσι ή μάλλον πρόπερσι την πλάτη, όπως τους τη γυρισε κι αυτός όταν είπε "Κωστάκη, έχω τόσους, έχεις τόσους, να ενωθούμε, να συγκυβερνήσουμε..." Με ρώτησες κύριε αν δέχομαι να το κάνεις αυτό; Απ'τη δική μου ψήφο έχεις τόσους που τώρα τους διαθέτεις για να ξαπλώσεις στο ίδιο κρεβάτι μ'ένα κόμμα διακυβέρνησης, που ήταν ανήθικο και απέναντι στους πολίτες και απέναντι στην ίδια την Ελλάδα. Άρα πώς έχεις το θράσος να μου λες ότι πρώτο σου μέλημα είναι η Ελλάδα; :angry:

Kι εγώ τον θέλω στη βουλή να αντιπολιτεύεται, γιατί θέλω να πιστεύω πως θα παλέψει να αποτρέψει νεοταξίτικες φαυλότητες που θα επιδείξει και το πασοκ -ίσως και περισσότερες απ'αυτές της ΝΔ. Αλλά με τη ΒΛΑΚΩΔΗ προσκόλλησή του στα γαλάζια, ας μην κάνει μεγαλεπίβολα όνειρα. Ούτε τρίτο κόμμα δε θα γίνει ποτέ. Θα γινόταν και τρίτο, και δεύτερο, ίσως και πρώτο, αν όντως εστίαζε στο καλό αυτού του τόπου, τηρώντας ίσες αποστάσεις απ'όλες τις παρατάξεις. και υπηρετώντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα συμφέροντα της πατρίδας ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΆ. Αφού διάλεξε και δήλωσε υποστηρικτής της συγκεκριμένης παράταξης, βάζοντας πιο πάνω τα συμφέροντά της απ'αυτά του τόπου, θα μείνει ένα μικρό εξαπτέρυγό της και τίποτα παραπάνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 09 Οκτ 2009, 12:15

Οι διαφορές πολιτικές συνεργασίες, Τεύταμε και Αρέλα, έχουν νόημα και σκοπό όταν είσαι αρκετά ισχυρός ώστε να μπορείς να επιβληθείς στον συνεργαζόμενο και να τον κάνεις να ακολουθεί την γραμμή σου, και όχι να ακολουθείς εσύ την δική του.
Ο Καρατζαφέρης εκλιπαρώντας την ΝΔ για συνεργασία βρέθηκε εξ'ορισμού σε μειονεκτική θέση. Και αυτό φυσικά το πλήρωσε, και καλά να πάθει.
Ούτε οι δυσαρεστημένοι ΝΔ/κράτες δεν τον ψήφισαν. Όπως είπα τόσες φορές η ΝΔ τσακίστηκε σαν το χταπόδι, έχασε σχεδόν 1.000.000 ψηφοφόρους. Πού πήγαν όλοι αυτοί; Το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των μετακινηθέντων, εμφανώς πήγε στο ΠΑΣΟΚ.
Εδώ Αρέλα κάνεις λάθος.
Κοίτα: http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html
Η ΝΔ έχασε σχεδόν 700.000 ψήφους.
Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε σχεδόν 285.000 ψήφους. Και όλοι αυτοί δεν προέρχονταν από την ΝΔ.
Είναι σίγουρο ότι ένα σημαντικό μέρος τους προέρχεται από την αριστερά (το ΚΚΕ απώλεσε περίπου 67.000 και ο ΣΥΡΙΖΑ περίπου 45.000, σύνολο 112.000)
Ο ΛΑΟΣ κέρδισε σχεδόν 115.000 ψήφους.

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος των 700.000 χαμένων νεοδημοκρατικών ψήφων, επέλεξε να μην πάει να ψηφίσει καθόλου. Η αποχή αυξήθηκε κατα 310.000 περίπου.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Οκτ 2009, 12:39

Έστω κι έτσι να'ναι (που θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για τα νούμερα)
Η αποχή αυξήθηκε κατα 310.000 περίπου.
αυτοί δεν μπορούσαν να πάνε στον Καρατζαφέρη;
Μπορούσαν, αλλά δε γούσταραν.
Απλά αηδίασαν.

Αν τηρούσε ΙΣΕΣ αποστάσεις, αν κρατούσε το δικό του ιδεολογικό στίγμα ΞΕΧΩΡΟ κι αν δεν επεδείκνυε ανοχή απαράδεκτη σε μεγαλολαμογιές, προς χάριν μιας συνεργασίας που πολλοί σαν κι εμένα έτσι κι αλλιώς δεν ενέκριναν, εγώ τουλάχιστον θα σηκωνόμουν και με πυρετό να πάω να τον ψηφίσω. Σ'αυτές τις εκλογές τελικά δεν ψήφισα κανέναν (με απάλλαξε η ασθένεια απ'το ανούσιο δίλημμα) και νιώθω μια χαρά - παρά το γεγονός ότι θεωρώ λάθος τη μη συμμετοχή- .
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 09 Οκτ 2009, 13:21

Ε προφανώς, αυτοί οι 310.000 αηδίασαν ΚΑΙ με τον Καρατζαφέρη και τα καραγκιοζιλίκια του.

Τα παραπάνω επίσημα νούμερα, τα παρέθεσα για να σου δείξω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν απέσπασε την μεγάλη πλειοψηφία των απογοητευμένων πρώην νεοδημοκρατών.
Απλά διατήρησε πάνω-κάτω τους δικούς του, πήρε κάποιους νεοδημοκράτες, κάποιους αριστερούς, κάποιους νέους ψηφοφόρους, και παράλληλα ευνοήθηκε από την κατάρρευση της ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 09 Οκτ 2009, 16:27

Εγώ, πάντως, μέχρι στιγμής...συμπαθώ πολυ την υπουργό υγείας (αλήθεια λέω). Ελπίζω να μην με απογοητεύσει...είναι η μόνη μου συμπάθεια εκεί μέσα!
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 09 Οκτ 2009, 18:19

Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:...είναι η μόνη μου συμπάθεια εκεί μέσα!
Πάρτην, δικιά σου!

Αλλά την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, την θέλω όλη για μένα!

:lovey0:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 09 Οκτ 2009, 18:40

Kαλά, δεν θα τσακωθούμε κι όλας!!!

Από άντρες, εντελώς επιφανειακά (με καμία πολιτική κριτική διάθεση, γιατί δεν το...σηκώνει) μ'αρέσει αυτός ο τύπος τύπου Baywatch, που δεν θυμάμαι πώς τον λένε, και σε ποιο υπουργείο θα εργαστεί, αλλά αποκλείεται να μην ξέρετε ποιον λέω... Τον είδα στην ορκομωσία της κυβέρνησης, και...γιάμι (είπα) :) Εκείνη την στιγμή έπαψα ν'ακούω, λειτουργούσε μόνο η όραση, εξ ου και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο γι'αυτόν! :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Οκτ 2009, 18:50

Ευκαιρία να βάλουμε το υπουργικό συμβούλιο

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αρμοδιότητα συντονισμού των συλλογικών κυβερνητικών οργάνων ΚΥΣΕΑ και Επιτροπής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής: Θεόδωρος Πάγκαλος

Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός με έδρα τη Θεσσαλονίκη: Θεοδώρα Τζάκρη

Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Υφυπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Γιώργος Παπανδρέου
Αναπλ. υπουργός: Δημήτρης Δρούτσας
Υφυπουργός: Σπύρος Κουβέλης

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπληρωτής υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Υπουργός: Λούκα Κατσέλη
Υφυπουργός: Σταύρος Αρναουτάκης
Υφυπουργός με έδρα τη Θεσσαλονίκη: Μάρκος Μπόλαρης

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργός: Τίνα Μπιρμπίλη
Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπουργός: Αννα Διαμαντοπούλου
Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργός: Γιάννης Πανάρετος

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός: Νίκος Σηφουνάκης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός: Γιώργος Κουτρουμάνης

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργός: Κατερίνα Μπατζελή
Υφυπουργός: Μιχάλης Καρχιμάκης

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργός: Χάρης Καστανίδης
Υφυπουργός: Απόστολος Κατσιφάρας

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υφυπουργός: Σπύρος Βούγιας

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Αγγελική Γκερέκου

Υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ: Χάρης Παμπούκης
Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος: Γιώργος Πεταλωτής
Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο Φίλιππος Πετσάλνικος.
Γραμματέας της ΚΟ θα προταθεί ο Χρήστος Παπουτσής.
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα ορισθούν οι Χρήστος Παπουτσής και Πέτρος Ευθυμίου.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1060913
----

Νομίζω ότι λες αυτόν τον τυπάκο που τόνισα με μπολντ (τον Γερουλάνο)

Εικόνα

Εμένα πάλι μου γούσταρε τρελά η τύπισσα που πήγε να ορκιστεί με τζινάκιον , :urock: ονόματι Μπιρμπίλη νομίζω lol

Εικόνα

μόνο και μόνο που διαόλισε τις μικρόψυχες φαρμακόγλωσσες κουτσομπόλες των μεσημεριανάδικων (που έτυχε να ψιλοδώ χθες μαγειρεύοντας), το καταφχαριστήθηκα! :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”