ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟΣ...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΜΟΝΟΣ...
Χρησιμοποιούσα το Β πρόσωπο για έμφαση και δεν αναφερόμουν σε εσένα.
Επειδή και το τόπικ είναι σε δεύτερο ενικό και το βίντεο το ίδιο.
Είναι το Β ενικό σε στυλ ποίησης και όχι ότι απευθύνομαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα εσένα Βασούλα ούτε που το σκέφτηκα καν.
Επειδή και το τόπικ είναι σε δεύτερο ενικό και το βίντεο το ίδιο.
Είναι το Β ενικό σε στυλ ποίησης και όχι ότι απευθύνομαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.
Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα εσένα Βασούλα ούτε που το σκέφτηκα καν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αναφερόμουν σε κάποια πρόσωπα που τα αναγκάζουν να αλλάξουν γειτονιά και σύζυγο. Κυρίως γιάπηδες σε μεγάλες εταιρείες.
Κυρίως νέοι πολύ φιλόδοξοι που θέλουν να ανέβουν.
Δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές αλλά και ο κόσμος των εταιρειών.
Εταιρείες ή δημόσιο και γενικά δουλειές με προοπτικές εξέλιξης.
Με κάποια ιεραρχία και όχι μπακάλης π.χ Κι εκεί συμβαίνει.
Υπάρχουν πολλές επιθυμίες για ιεραρχική εξέλιξη και τα παίζουν όλα για όλα.
Αυτούς ξέρω και για αυτούς μιλάω.
Για όσους θέλουν να πλουτίσουν και το κάνουν αυτοσκοπό.
Κυρίως νέοι πολύ φιλόδοξοι που θέλουν να ανέβουν.
Δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές αλλά και ο κόσμος των εταιρειών.
Εταιρείες ή δημόσιο και γενικά δουλειές με προοπτικές εξέλιξης.
Με κάποια ιεραρχία και όχι μπακάλης π.χ Κι εκεί συμβαίνει.
Υπάρχουν πολλές επιθυμίες για ιεραρχική εξέλιξη και τα παίζουν όλα για όλα.
Αυτούς ξέρω και για αυτούς μιλάω.
Για όσους θέλουν να πλουτίσουν και το κάνουν αυτοσκοπό.
- BlueAngel
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 19 φορές
- Έλαβε Likes: 9 φορές
Μολις το ειδα...
Ας εισαι παντα καλα!
Σιγουρα εισαι απο τα πιο δραστήρια ,αυθεντικά και όμορφα "παιδια" που ξερω!
Να πω πως η ιδεα του AnonymosEreynhths ειναι θαυμάσια αν και δεν ξερω πως μπορει να γινει..
Ισως αν στέλναμε ολοι κατι που μας αντιπροσωπεύει και καποιος να τα ενώσει σε βιντεο;
Ας εισαι παντα καλα!
Σιγουρα εισαι απο τα πιο δραστήρια ,αυθεντικά και όμορφα "παιδια" που ξερω!
Να πω πως η ιδεα του AnonymosEreynhths ειναι θαυμάσια αν και δεν ξερω πως μπορει να γινει..
Ισως αν στέλναμε ολοι κατι που μας αντιπροσωπεύει και καποιος να τα ενώσει σε βιντεο;
...cause we all have wings but some of us don't know why...
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Εμέμα πάλι μου φαίνεται περισσότερο σαν ταύρος παρά σαν κατσίκα.alexandros799 έγραψε:Ξέχασα να πω πως θεωρώ ότι το σατανοκολιέ της Πέγκυς Ζήνας μπορεί να είναι παρεξήγηση...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Ναι η αλήθεια είναι ότι κατσίκα δεν την λες...με ταύρο μοιάζει πολύ περισσότερο!!OTTO έγραψε:Εμέμα πάλι μου φαίνεται περισσότερο σαν ταύρος παρά σαν κατσίκα.alexandros799 έγραψε:Ξέχασα να πω πως θεωρώ ότι το σατανοκολιέ της Πέγκυς Ζήνας μπορεί να είναι παρεξήγηση...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μπορείτε φίλοι μου να θεωρείτε το κολιέ της Πέγκυς, fashion statement ή κάποια κρυφή αγάπη της σε ταύρους ή κατσίκες. Εμένα επιτρέψτε μου να είμαι λίγο πιο καχύποπτη... (και όχι χωρίς λόγο), χωρίς να την καταδικάζω φυσικά. Όπως είπα και στο βίντεο, απλά με βάζει σε σκέψεις... Το ότι πρέπει να είσαι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στα ιλουμινατέικα λιμέρια ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο (της όποιας χώρας) για μένα, ειναι δεδομένο...
Όσο για το dna καλέ μου Άλεξ, το είπα διότι αυτό μετράει ΠΑΡΑ πολύ και για ΠΑΡΑ πολλά...
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Βάλε στη θέση της αόρατης οντότητας, το πόδι σου και στη θέση
του "δαιμονιζόμενου" ένα παπούτσι. Αν προσπαθήσεις να βάλεις το πόδι σου που είναι ας πούμε
Νο. 43 σε ένα παπούτσι με νούμερο 39. Αν προσπαθήσεις να βάλεις το πόδι σου στο παπούτσι,
δύο τα τινά. Ή θα σπάσεις τα δάχτυλά σου, ή θα διαλυθεί το παπούτσι. Πάντως δε θα σου "κάνει".
Δες λοιπόν τι γίνεται όταν μια οντότητα προσπαθεί να καταλάβει το σώμα ατόμου με ακατάλληλο dna
αφ'ενός το σώμα δεν θ'αντέξει για πολύ τέτοιες "καταλήψεις", αφ'ετέρου, η οντότητα δεν έχει καμία
δυνατοτητα να συντονίσει τις κινήσεις του σώματος μέσα στο οποίο μπήκε.
Βλαμένη η οντότητα, και το άτομο πιθανότατα έπαιζε επικίνδυνα παιχνίδια με επικλήσεις και άλλες ανοησίες
χωρίς να ξέρει τι δυνάμεις μπορεί να απελευθερωθούν...
https://www.youtube.com/watch?v=pU3x__NNc3E
Αυτά τα φαινόμενα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια...
https://www.youtube.com/watch?v=olQFvn-3Eqg
Γαλάζια μου, δε θέλω τίποτα γλυκιά μου. Η πρόθεση μετράει, και μέσα από αυτήν,
εγώ κσι βίντεο πανέμορφο "πήρα" και την αγάπη που μετράει περισσότερο!
Όσο για το dna καλέ μου Άλεξ, το είπα διότι αυτό μετράει ΠΑΡΑ πολύ και για ΠΑΡΑ πολλά...
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Βάλε στη θέση της αόρατης οντότητας, το πόδι σου και στη θέση
του "δαιμονιζόμενου" ένα παπούτσι. Αν προσπαθήσεις να βάλεις το πόδι σου που είναι ας πούμε
Νο. 43 σε ένα παπούτσι με νούμερο 39. Αν προσπαθήσεις να βάλεις το πόδι σου στο παπούτσι,
δύο τα τινά. Ή θα σπάσεις τα δάχτυλά σου, ή θα διαλυθεί το παπούτσι. Πάντως δε θα σου "κάνει".
Δες λοιπόν τι γίνεται όταν μια οντότητα προσπαθεί να καταλάβει το σώμα ατόμου με ακατάλληλο dna
αφ'ενός το σώμα δεν θ'αντέξει για πολύ τέτοιες "καταλήψεις", αφ'ετέρου, η οντότητα δεν έχει καμία
δυνατοτητα να συντονίσει τις κινήσεις του σώματος μέσα στο οποίο μπήκε.
Βλαμένη η οντότητα, και το άτομο πιθανότατα έπαιζε επικίνδυνα παιχνίδια με επικλήσεις και άλλες ανοησίες
χωρίς να ξέρει τι δυνάμεις μπορεί να απελευθερωθούν...
https://www.youtube.com/watch?v=pU3x__NNc3E
Αυτά τα φαινόμενα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια...
https://www.youtube.com/watch?v=olQFvn-3Eqg
Γαλάζια μου, δε θέλω τίποτα γλυκιά μου. Η πρόθεση μετράει, και μέσα από αυτήν,
εγώ κσι βίντεο πανέμορφο "πήρα" και την αγάπη που μετράει περισσότερο!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Βασούλα θεωρώ ότι τα άτομα που με την θέληση τους πουλάνε όπως λέμε την ψυχή τους στο έξω απο δω για χρήματα,φήμη κτλ και μυούνται στα ενδότερα σατανικά με αντάλλαγμα την ψυχή τους αλλά και να πλανέψουν και άλλους ανθρώπους ο δαίμονας μια χαρά "κατοικοί" μέσα τους κυρίως όταν θέλει να τους κάνει να "λάμπουν"(π.χ τραγουδιστές) ή να βγάλουν έναν "ωραίο" λόγο για την δυστυχία και την υποδούλωση των ανθρώπων(πολιτικοί). Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά μπορούν να γίνουν πολλές υποθέσεις που να στέκει η θεωρία οτι μια χαρά μπορεί να μπουν σε ανθρώπινο dna και να συντονίζονται με το ανθρώπινο σώμα. Εξάλλου οι "καταλήψεις" των δαιμόνων(ή οντοτήτων) σε κάθε άνθρωπο αποσκοπούν σε άλλο σκοπό η κάθε μία.Τους τραγουδιστές για παράδειγμα τους χρησιμοποιεί για να πλανέψει την νεολαία κυρίως και όχι μόνο.Τους πολιτικούς για την χειραγώγηση των ανθρώπων μέσο του χρήματος.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα έθεσες, αλλά θα σταθώ και πάλι στο ντι εν έι γιατί είναι σημαντικό. Σκέψου ότι πειραματίζονται με ιούς που θα χττυπάνε συγκεκριμένες φυλές ή εθνότητες με συγκεκριμένα "ξεχωριστά" ντιενεϊκά χαρακτηριστικά, τα οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε κάθε εθνική ή φυλετική ομάδα... και τα κάνουν τα πειράματα για τη στιγμή που θα θελήσουν να "χτυπήσουν" συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
Επίσης σε σχέση με αυτούς που μπαινουν στα ενδότερα των τελετουργικών (δε θεωρώ πως μπαίνουν όλοι, άσχετα αν όλοι ή σχεδόν όλοι ελέγχονται απ'τους ιλουμινάτους)... αυτοί που μπαίνουν, σίγουρα δεν μπαίνουν τυχαία. Έχει ελεγχθεί το ντι εν έι τους... και φυσικά οι επικλήσεις που γίνονται φέρνουν σκατολαμόγια απ'το αιθερικό, αρκετά "πεπειραμένα" στις καταλήψεις, αλλά χρειάζονται και συγκεκριμένο ντι εν έι, συμβατό για να αντέξει στα μεγέθη και τη δομή τους. Έτσι, το μονο που βλέπει κανείς στην δική μας οπτική συχνότητα, είναι η κόρη... στους άλλους που σου'δειξα (που όπως είπα πληθαίνουν αφύσικα), τους χώνονται λαμόγια άπειρα που απλά λαχταράνε να "αποκτήσουν" σώμα έστω και για λίγο, για απολαύσεις ηδονές ή πράξεις που δεν είναι για καλό... και πολλοί "ανοίγουν δίοδο" ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους, όταν παίζουν "για πλάκα" με πράγματα που δε γνωρίζουν όπως πίνακες, σολομονική κλπ.
Επίσης πολλά περιστατικά επιληψίας, δεν είναι όντως επιληψία... αν με πιάνεις...
τέλος, το πόσοι πάνε σε εκκλησίες που γίνονται εξορκισμοί, είναι γνωστό. Αν τύχει να βρεθείς
σε εξορκισμό, μπορεί να σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, αλλά θα καταλάβεις καλύτερα τι σου λέω...
Επίσης σε σχέση με αυτούς που μπαινουν στα ενδότερα των τελετουργικών (δε θεωρώ πως μπαίνουν όλοι, άσχετα αν όλοι ή σχεδόν όλοι ελέγχονται απ'τους ιλουμινάτους)... αυτοί που μπαίνουν, σίγουρα δεν μπαίνουν τυχαία. Έχει ελεγχθεί το ντι εν έι τους... και φυσικά οι επικλήσεις που γίνονται φέρνουν σκατολαμόγια απ'το αιθερικό, αρκετά "πεπειραμένα" στις καταλήψεις, αλλά χρειάζονται και συγκεκριμένο ντι εν έι, συμβατό για να αντέξει στα μεγέθη και τη δομή τους. Έτσι, το μονο που βλέπει κανείς στην δική μας οπτική συχνότητα, είναι η κόρη... στους άλλους που σου'δειξα (που όπως είπα πληθαίνουν αφύσικα), τους χώνονται λαμόγια άπειρα που απλά λαχταράνε να "αποκτήσουν" σώμα έστω και για λίγο, για απολαύσεις ηδονές ή πράξεις που δεν είναι για καλό... και πολλοί "ανοίγουν δίοδο" ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους, όταν παίζουν "για πλάκα" με πράγματα που δε γνωρίζουν όπως πίνακες, σολομονική κλπ.
Επίσης πολλά περιστατικά επιληψίας, δεν είναι όντως επιληψία... αν με πιάνεις...
τέλος, το πόσοι πάνε σε εκκλησίες που γίνονται εξορκισμοί, είναι γνωστό. Αν τύχει να βρεθείς
σε εξορκισμό, μπορεί να σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, αλλά θα καταλάβεις καλύτερα τι σου λέω...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Έχω πάει σε εξορκισμό και έχω δει παράξενα πράγματα.
Κάτι σαν την ταινία ο Εξορκιστής αλλά όχι σε τέτοια υπερβολή.
Η φωνή όντως είναι αλλαγμένη και φαίνεται ότι κάποιος άλλος μιλάει.
Δεν είναι δυνατόν κοριτσάκι 13 χρονών να έχει φωνή γέρου.
Ο Σωτηράκης από τη Θεσσαλονίνη είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάλιστα έβαζε σε αργή κίνηση τα βίντεο κλιπ και μέσα εκεί φαινόταν η πραγματική μορφή κάποιων τραγουδιστών αλλά και τα διαολάκια έξω από αυτούς. Τα διαολάκια εμφανίζονται στα βίντεο κάπως καμουφλαρισμένα.
Κάτι σαν την ταινία ο Εξορκιστής αλλά όχι σε τέτοια υπερβολή.
Η φωνή όντως είναι αλλαγμένη και φαίνεται ότι κάποιος άλλος μιλάει.
Δεν είναι δυνατόν κοριτσάκι 13 χρονών να έχει φωνή γέρου.
Ο Σωτηράκης από τη Θεσσαλονίνη είχε ασχοληθεί με το θέμα και μάλιστα έβαζε σε αργή κίνηση τα βίντεο κλιπ και μέσα εκεί φαινόταν η πραγματική μορφή κάποιων τραγουδιστών αλλά και τα διαολάκια έξω από αυτούς. Τα διαολάκια εμφανίζονται στα βίντεο κάπως καμουφλαρισμένα.
- ArELa
- Founder-Administrator
δοκτορ πήγαινε σ'αυτό το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=KvkHyeSstaE
από το 3.07 και μετά.. Εβγαλα κι ένα σκρίνσοτ από εκείνο το σημειο
δες το προσεκτικά και πες μου πόσες λαμογιο-βελζεβουλόφατσες μετράς
(στο βίντεο ευκρινέστρερες οι μούρες από το σκρινσοτ)
https://www.youtube.com/watch?v=KvkHyeSstaE
από το 3.07 και μετά.. Εβγαλα κι ένα σκρίνσοτ από εκείνο το σημειο
δες το προσεκτικά και πες μου πόσες λαμογιο-βελζεβουλόφατσες μετράς
(στο βίντεο ευκρινέστρερες οι μούρες από το σκρινσοτ)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
κι άλλο ένα λίγο πιο κάτω (ίσως λίγο ευκρινέστερο)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τα είδα και υπάρχουν όπως φαίνεται πολλά είδη.
Στο βίντεο μας τα δείχνουν για όσους δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε και να τα παρατηρήσουμε.
Εγώ δεν μπορώ. Πρέπει να τα δείχνει κάποιος όπως το βίντεο.
Είναι εκτοπλάσματα? Κάπως έτσι μοιάζουν.
Τα όντα αυτά μπορεί να εμφανιστούν όταν υπάρχει καυγάς με πολύ οργή.
Όμως δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Είχα την εντύπωση ότι αυτές οι φατσούλες είναι αόρατες και δεν ποζάρουν.
Είναι όπως αυτά που μας έδειχνε ο Σωτήρης.
Και τώρα μία απορία. Όλοι οι διάσημοι έχουν διαφορετικό dna?
Ο Σωτήρης από τη Θεσσαλονίκη καλή του ώρα αυτό ισχυριζόταν
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... F%84%CE%B1
Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πλέον.
Έψαχνε να βρει σκηνές κλασμάτων του δευτερολέπτου στις οποίες οι διάσημοι μεταλλάσσονταν σε κάτι άλλο. Στην πρώτη φωτογραφία που δεν φαίνεται έδειχνε την Πέγκυ Ζήνα.
Στο βίντεο αυτό το πολύ γνωστό με τη Νατασσα Θεοδωρίδου είχε πολλά και στο τέλος εμφανίζεται στον καθρέφτη δύσμορφη κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πάλι οφθαλμαπάτη από τη διάθλαση.
https://www.youtube.com/watch?v=wkgdy0EuVKo
Στο βίντεο μας τα δείχνουν για όσους δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε και να τα παρατηρήσουμε.
Εγώ δεν μπορώ. Πρέπει να τα δείχνει κάποιος όπως το βίντεο.
Είναι εκτοπλάσματα? Κάπως έτσι μοιάζουν.
Τα όντα αυτά μπορεί να εμφανιστούν όταν υπάρχει καυγάς με πολύ οργή.
Όμως δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Είχα την εντύπωση ότι αυτές οι φατσούλες είναι αόρατες και δεν ποζάρουν.
Είναι όπως αυτά που μας έδειχνε ο Σωτήρης.
Και τώρα μία απορία. Όλοι οι διάσημοι έχουν διαφορετικό dna?
Ο Σωτήρης από τη Θεσσαλονίκη καλή του ώρα αυτό ισχυριζόταν
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... F%84%CE%B1
Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πλέον.
Έψαχνε να βρει σκηνές κλασμάτων του δευτερολέπτου στις οποίες οι διάσημοι μεταλλάσσονταν σε κάτι άλλο. Στην πρώτη φωτογραφία που δεν φαίνεται έδειχνε την Πέγκυ Ζήνα.
Στο βίντεο αυτό το πολύ γνωστό με τη Νατασσα Θεοδωρίδου είχε πολλά και στο τέλος εμφανίζεται στον καθρέφτη δύσμορφη κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πάλι οφθαλμαπάτη από τη διάθλαση.
https://www.youtube.com/watch?v=wkgdy0EuVKo
- doctormarkon
- Επίτιμος
Έχουμε μιλήσει πολύ για τα ερπετά αλλά αφού υπάρχουν και άλλα είδη ανθρωπόμορφα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας δεν υπάρχουν μόνο ερπετά αλλά και πολλά άλλα.
Ο ερευνητής που πήρες συνέντευξη στο σκαιπ και ήταν από τις πρώτες συνεντεύξεις σου μίλησε και για μηρμυγκοειδείς
Εχουμε πει αρκετά για ερπετοειδείς αλλά σχεδόν τίποτα για τις άλλες ράτσες.
Ο ερευνητής που πήρες συνέντευξη στο σκαιπ και ήταν από τις πρώτες συνεντεύξεις σου μίλησε και για μηρμυγκοειδείς
Εχουμε πει αρκετά για ερπετοειδείς αλλά σχεδόν τίποτα για τις άλλες ράτσες.
- ArELa
- Founder-Administrator
Σίγουρα δεν παίζουν μόνο ερπετά... εγώ πιστεύω πως όποιο είδος ζωής βλέπουμε στον πλανήτη, υπάρχει κάπου στο σύμπαν (αχανές που την έκτασή του δεν τη συλλαμβάνει το μυαλό ) υπάρχει και η νοήμων μορφή του. Στον πλανήτη σίγουρα υπάρχουν κι άλλα εξωγήινα νοήμονα. Υπάρχουν και πολλά υβρίδια. (στις υπόγειες βάσεις τους κάνουν πολλά που δεν τα πιάνει ο νους...)
Γι'αυτό ακριβώς δεν μπορώ να καταλήξω σε τι ακριβώς οφείλεται η κάθετη κόρη, όπως είπα και στο βίντεο. Το ότι υπάρχει η κάθετη κόρη σε ορισμένους και δεν είναι πιξελάρισμα ή παρέμβαση στα βίντεο, είναι για μένα δεδομένο. Έχω δει και στην Αφρική κοπέλα με κάθετη κόρη (που δε γνώριζε είμαι σίγουρη τι σήμαινε αυτό, απλά κι εκείνη την παραξένευε όποτε της συνέβαινε), και όπως είπα, έχω δει άπειρους καλλιτεχναράδες σε ΛΑΙΒ συνδέσεις στη Νόβα, να μας το παίζουν ερπετά ή γατιά... (με την κάθετη κόρη εννοώ)
Αν είδες το βίντεο στη χρονική στιγμή που σου δείχνω και μετά, ο τύπος τα δείχνει και φαίνονται
και πιο καθαρά εκεί. Το ένα το κεντρικό μάλιστα είναι κεφάλι με κάτι μακρυά χέρια που μοιάζουν με φτερά, μόνο...σώμα δε φαίνεται... Είδα τουλάχιστγον 8-9 μορφές.. Σε ο,τι με αφορά δεν τις βλέπει κανείς με γυμνό μάτι, εκτός αν είναι μέντιουμ ή "εκπαιδευμένος"... η κάμερα όμως πιάνει πολλά που τα μάτια μας δεν πιάνουν... πιάνει ευρύτερο φάσμα φωτός απ'αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς.
Υπάρχουν μυριάδες οντοτητες γύρω μας σε άλλη συχνότητα κι άλλο φάσμα φωτός..
όπως παίζουν εκατοντάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί ταυτόχρονα, αλλά ακούμε μόνο
αυτόν στον οποίο έχουμε συντονίσει το ράδιο.. Όσο για το ορατό φάσμα φωτός...
φανταστείτε πόσα ΞΕΡΟΥΜΕ πως υπάρχουν και δεν τα βλέπουμε... από ακτίνες γάμα,
ακτίνες Χ, ραδιοκύματα, ηχητικά κύματα κλπ κλπ.
Γι'αυτό ακριβώς δεν μπορώ να καταλήξω σε τι ακριβώς οφείλεται η κάθετη κόρη, όπως είπα και στο βίντεο. Το ότι υπάρχει η κάθετη κόρη σε ορισμένους και δεν είναι πιξελάρισμα ή παρέμβαση στα βίντεο, είναι για μένα δεδομένο. Έχω δει και στην Αφρική κοπέλα με κάθετη κόρη (που δε γνώριζε είμαι σίγουρη τι σήμαινε αυτό, απλά κι εκείνη την παραξένευε όποτε της συνέβαινε), και όπως είπα, έχω δει άπειρους καλλιτεχναράδες σε ΛΑΙΒ συνδέσεις στη Νόβα, να μας το παίζουν ερπετά ή γατιά... (με την κάθετη κόρη εννοώ)
Αν είδες το βίντεο στη χρονική στιγμή που σου δείχνω και μετά, ο τύπος τα δείχνει και φαίνονται
και πιο καθαρά εκεί. Το ένα το κεντρικό μάλιστα είναι κεφάλι με κάτι μακρυά χέρια που μοιάζουν με φτερά, μόνο...σώμα δε φαίνεται... Είδα τουλάχιστγον 8-9 μορφές.. Σε ο,τι με αφορά δεν τις βλέπει κανείς με γυμνό μάτι, εκτός αν είναι μέντιουμ ή "εκπαιδευμένος"... η κάμερα όμως πιάνει πολλά που τα μάτια μας δεν πιάνουν... πιάνει ευρύτερο φάσμα φωτός απ'αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς.
Υπάρχουν μυριάδες οντοτητες γύρω μας σε άλλη συχνότητα κι άλλο φάσμα φωτός..
όπως παίζουν εκατοντάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί ταυτόχρονα, αλλά ακούμε μόνο
αυτόν στον οποίο έχουμε συντονίσει το ράδιο.. Όσο για το ορατό φάσμα φωτός...
φανταστείτε πόσα ΞΕΡΟΥΜΕ πως υπάρχουν και δεν τα βλέπουμε... από ακτίνες γάμα,
ακτίνες Χ, ραδιοκύματα, ηχητικά κύματα κλπ κλπ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ο κόσμος είναι πολυκόσμος και εμείς 'τρέχουμε' μόνο την μια του πίστα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και πάλι έχω μπερδευτεί.
Γιατί άλλο είναι οι οντότητες και άλλο οι ίδιοι οι .......καλλιτέχνες ως ράτσες που σε κάποια στιγμή δείχνουν να μεταλλάσονται όπως κάποια βίντεο που κυκλοφορούν με την Μπιγιονσέ αλλά και με κάποιους δικούς μας.
Οι οντότητες οι άλλες υπάρχουν παντού π.χ εκτοπλάσματα, κάμπιες, φαντομάδες, στοιχειακά, κλπ
Τέτοια μπορεί να έχει οποιοσδήποτε μέσα του και εξαρτάται από το κατά πόσο τα ταϊζει. Αυτά κατά τη θεωρία του Μπάρτον που έχει γράψει πολλούς τόμους για αυτά τα όντα. Όπου υπάρχει θυμός, οργή έντονη σεξουαλική επιθυμία όργια ανταγωνισμοί αυτά σπεύδουν να φάνε το κολατσό τους. Σε αυτούς τους χώρους της κοινωνίας του θεάματος φαίνεται ότι υπάρχει καλός μεζές και αυτά όλα τα όντα κάνουν πάρτυ μέχρι του σημείου να τα πιάνει η κάμερα. Είναι αυτό που λέμε αρνητική ενέργεια και κάπως έτσι γίνονται αισθητά αυτά τα όντα. Αν σας έχει να βρεθείτε σε ένα χώρο και σας πιάνει πονοκέφαλος ζαλάδα δυσφορία δύσπνοια ή απλά θέλετε να το βάλετε στα πόδια.
Γι αυτό και η τηλεόραση σε εκπομπές τηλεπαιχνιδιών μεσημεριανάδικων ειδήσεων κλπ προκαλεί μία ανησυχία δυσφορία ή καμιά φορά μαγνητίζει.
Αυτά όλα τα όντα κάπως θρέφονται και δεν ξέρω αν μπορούν να τραφούν και με την ενέργεια του κάθε τηλεθεατή. Πάντως δεν φαίνεται να έχουν άμεση σχέση με τη ράτσα του διάσημου (είναι άλλο ον πιθανόν από μόνος του) ούτε με το δαιμόνιο φύλακα που έχει. Ίσως να μην έχει σχέση ούτε με τη μασωνική ιδιότητα.
Πάντως είναι όλα μαζί και παίζουν.
Τα κοινά του κατώτερου αστρικού που υπάρχουν παντού κατά Μπάρτον μήπως έχουν κάποια σχέση με την αντι-ύλη?
Η τηλεόραση τα θρέφει πάντως. Όσοι έχουν διάφορες ψυχικές παθήσεις δεν είναι τυχαίο ότι έβλεπαν τηλεόραση. Διπολική διαταραχή εμμονές κατάθλιψη και άλλα ωραία.
Γιατί άλλο είναι οι οντότητες και άλλο οι ίδιοι οι .......καλλιτέχνες ως ράτσες που σε κάποια στιγμή δείχνουν να μεταλλάσονται όπως κάποια βίντεο που κυκλοφορούν με την Μπιγιονσέ αλλά και με κάποιους δικούς μας.
Οι οντότητες οι άλλες υπάρχουν παντού π.χ εκτοπλάσματα, κάμπιες, φαντομάδες, στοιχειακά, κλπ
Τέτοια μπορεί να έχει οποιοσδήποτε μέσα του και εξαρτάται από το κατά πόσο τα ταϊζει. Αυτά κατά τη θεωρία του Μπάρτον που έχει γράψει πολλούς τόμους για αυτά τα όντα. Όπου υπάρχει θυμός, οργή έντονη σεξουαλική επιθυμία όργια ανταγωνισμοί αυτά σπεύδουν να φάνε το κολατσό τους. Σε αυτούς τους χώρους της κοινωνίας του θεάματος φαίνεται ότι υπάρχει καλός μεζές και αυτά όλα τα όντα κάνουν πάρτυ μέχρι του σημείου να τα πιάνει η κάμερα. Είναι αυτό που λέμε αρνητική ενέργεια και κάπως έτσι γίνονται αισθητά αυτά τα όντα. Αν σας έχει να βρεθείτε σε ένα χώρο και σας πιάνει πονοκέφαλος ζαλάδα δυσφορία δύσπνοια ή απλά θέλετε να το βάλετε στα πόδια.
Γι αυτό και η τηλεόραση σε εκπομπές τηλεπαιχνιδιών μεσημεριανάδικων ειδήσεων κλπ προκαλεί μία ανησυχία δυσφορία ή καμιά φορά μαγνητίζει.
Αυτά όλα τα όντα κάπως θρέφονται και δεν ξέρω αν μπορούν να τραφούν και με την ενέργεια του κάθε τηλεθεατή. Πάντως δεν φαίνεται να έχουν άμεση σχέση με τη ράτσα του διάσημου (είναι άλλο ον πιθανόν από μόνος του) ούτε με το δαιμόνιο φύλακα που έχει. Ίσως να μην έχει σχέση ούτε με τη μασωνική ιδιότητα.
Πάντως είναι όλα μαζί και παίζουν.
Τα κοινά του κατώτερου αστρικού που υπάρχουν παντού κατά Μπάρτον μήπως έχουν κάποια σχέση με την αντι-ύλη?
Η τηλεόραση τα θρέφει πάντως. Όσοι έχουν διάφορες ψυχικές παθήσεις δεν είναι τυχαίο ότι έβλεπαν τηλεόραση. Διπολική διαταραχή εμμονές κατάθλιψη και άλλα ωραία.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το ένα βενζεβούλι στη μεγάλη φωτογραφία μοιάζει με πόκεμον και συγκεκριμένα με τον πίκατσου.
Πόκεμον η νέα τρέλα που μάλλον υπονοεί παρακολούθηση.
Πόκεμον η νέα τρέλα που μάλλον υπονοεί παρακολούθηση.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
H με την συμβατότητα οργάνων. Με χαλάσατε.Όσο για το dna καλέ μου Άλεξ, το είπα διότι αυτό μετράει ΠΑΡΑ πολύ και για ΠΑΡΑ πολλά...
-
- ArELa
- Founder-Administrator
παντου παίζει το dna και στα πάντα.. γι'αυτό και όσο πιο συμβατοί λήπτης και δέκτης, τόσο πιο πιθανο να κρατηθεί το μόσχευμα χωρίς επιπλοκές ή απόρριψη.
Παίζει ακόμα και στον ψυχισμο. Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τι πρατηρουσα καθώς μεγάλωναν τα βλαστάρια μου... ειδικά στα πρώτα τους χρόνια... έβλεπα πχ στη κόρη μου ή στο γιό μου, ανάλογα... σε κάποιες στιγμές στα 2 ή 3 τους χρόνια, αντιδράσεις, κινήσεις, κυρίως τρόπους αντίδρασης και συμπεριφορές που μου θυμιζαν απίστευτα κάτι "δικό μου" που είχε χαθεί στο πέρασμα το χρόνου... εννοώ κάτι δικό μου απ'όταν ήμουν παιδί... τα ίδια μου τα πλάσματα μου γεννούσαν μνήμες από τα δικά μου πολύ παιδικάτα, που είχα ξεχάσει στην πορεία... πράγματα που δε θα μπορούσα να τους τα "μάθω" , άρα μεταβιβάστηκαν από εμένα σ'εκείνα μέσω ντι εν έι...
παράδειγμα... με τρομοκρατούσαν κυριολεκτικά οι αστραπές... η μικρή μου παρέλυε με τις αστραπές... αργότερα έμαθα να το ελέγχω, σήμερα δε με τρομάζουν, μπορώ να πω πως έως και μου αρέσουν... το ίδιο κι η μικρή μου...
πολλές οι ψυχοσωματικές αντιδράσεις τους που δεν"μαθαίνονται" απο το περιβάλλον, αλλά που με κάποιον τρόπο μεταβιβάζονται ντι εν εικά, πράγμα που παρατήρησα προσεκτικά και φυσικά άλλαξε άρδην την πεποίθηση που είχα μέχρι να κάνω παιδιά, πως τα πάντα στον άνθρωπο, όλη η δομή και η υπόστασή του, σχηματίζονται και σμιλεύονται ΜΟΝΟΝ από το περιβάλλον... πιο λάθος, πεθαίνεις...
Παίζει ακόμα και στον ψυχισμο. Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τι πρατηρουσα καθώς μεγάλωναν τα βλαστάρια μου... ειδικά στα πρώτα τους χρόνια... έβλεπα πχ στη κόρη μου ή στο γιό μου, ανάλογα... σε κάποιες στιγμές στα 2 ή 3 τους χρόνια, αντιδράσεις, κινήσεις, κυρίως τρόπους αντίδρασης και συμπεριφορές που μου θυμιζαν απίστευτα κάτι "δικό μου" που είχε χαθεί στο πέρασμα το χρόνου... εννοώ κάτι δικό μου απ'όταν ήμουν παιδί... τα ίδια μου τα πλάσματα μου γεννούσαν μνήμες από τα δικά μου πολύ παιδικάτα, που είχα ξεχάσει στην πορεία... πράγματα που δε θα μπορούσα να τους τα "μάθω" , άρα μεταβιβάστηκαν από εμένα σ'εκείνα μέσω ντι εν έι...
παράδειγμα... με τρομοκρατούσαν κυριολεκτικά οι αστραπές... η μικρή μου παρέλυε με τις αστραπές... αργότερα έμαθα να το ελέγχω, σήμερα δε με τρομάζουν, μπορώ να πω πως έως και μου αρέσουν... το ίδιο κι η μικρή μου...
πολλές οι ψυχοσωματικές αντιδράσεις τους που δεν"μαθαίνονται" απο το περιβάλλον, αλλά που με κάποιον τρόπο μεταβιβάζονται ντι εν εικά, πράγμα που παρατήρησα προσεκτικά και φυσικά άλλαξε άρδην την πεποίθηση που είχα μέχρι να κάνω παιδιά, πως τα πάντα στον άνθρωπο, όλη η δομή και η υπόστασή του, σχηματίζονται και σμιλεύονται ΜΟΝΟΝ από το περιβάλλον... πιο λάθος, πεθαίνεις...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble