ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 16/2/15...)

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 16/2/15...)

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Φεβ 2015, 10:45

(συνέχεια από εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 36#p250336 )

Όταν πριν 3 χρόνια ανέβασα αυτό εδώ το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=hGEUWWG ... ture=share

υπήρξαν κάμποσοι (όχι όλοι πληρημένα τρολς ασφαλώς) που μου'σουραν τα εξ αμάξης... (και στο ίδιο το βίντεο αλλά και σε προσωπικά μηνύματα). Τότε η παραμονή μας στο ευρώ ήταν δόγμα απαράβατο, που έκανε τα θρησκευτικά δόγματα, παραμυθάκια για το νηπιαγωγείο. Μήπως σήμερα, γίνεται παραπάνω από σαφές αυτό που υποστήριζε ο Παλαστ (και το οποίο προσυπέγραφα φυσικά), ότι δηλαδή
το ευρώ σχεδιάστηκε με συγκεκριμένη ατζέντα, η οποία μεταξύ άλλων στόχευε στο να βρεθούν οι πάντες χρεωμένοι, και πιο χρεωμένη βέβαια η Ελλάδα, η οποία παρ'όλο που έχει σχεδόν το 1/4
του χρέους της Ιρλανδίας για παράδειγμα, χτυπιέται ανελέητα, ενώ στην Ιρλανδία επετράπη ακόμα
και η τύπωση ευρωχρήματος (κάτι που κανονικά δεν επιτρέπεται στις χώρες μέλη) ... Λέω εγώ τώρα, μήπως?

Κι αν το καταλαβαίνει πλέον ο κάθε πικραμένος αυτό, γιατί επιμένει το πολιτικό σύστημα
και μάλιστα με απόλυτους όρους, ότι θα ήταν η ελληνική συντέλεια αν βγαίναμε απ'το ευρώ?
Γιατί συνεχίζουν ΟΛΟΙ οι συστεμικοί (πλην του ΚΚΕ το οποίο όμως δεν διεκδικεί δυναμικά
το αντίθετο της γνώμης του) σα να το'χουν απολύτως δεδομένο ότι οι Ελληνες (ή η συντριπτική τους
πλειονότητα) θέλει να μείνει στην ευρωζώνη? Tο μόνο σίγουρο είναι πως αυτό ειδικά
ΔΕΝ είναι δεδομένο! Παρήγορο αυτό, όχι γιατί έχουν την πλήρη επίγνωση τι συνεπάγεται
η ένταξή μας στην ευρωζώνη (αυτή δε θα μπορούσαν να την έχουν όντας ανενημέρωτοι)
αλλά γιατί ακόμα και τα συστεμικά ΜΜΕ πλέον δείχνουν επανειλημμένα και ξεκάθαρα,
τους πολίτες να λένε "δε μ'ενδιαφέρει αν θα παραμείνουμε στο ευρώ, μ'ενδιαφέρει να ζήσω
σαν άνθρωπος" ... Δείχνουν δηλαδή την αποτυχία των ίδιων και των
πολιτικών οργάνων που εξυπηρετούν στο να πείσουν τον πληθυσμό πως το ευρώ είναι must.
ή "να βγούμε απ'το ευρώ, να πάνε στο διάολο όλοι τους".
Το ότι μετά από τέτοια πολυετή, ασταμάτητη και ανηλεή προπαγάνδα,
μια προπαγάνδα που σφυροκοπάει συνέχεια στα μυαλά την απόλυτη ανάγκη να είμαστε
στην ευρωζώνη, και το ότι η έξοδός μας από αυτή θα ισοδυναμούσε με θάνατο,
ο κόσμος απλά δεν πείθεται, είναι πολύ σημαντικό.
Περισσότερο ίσως απ'όσο διαφαίνεται τώρα, μέσα στα σκοτάδια που διανύουμε.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί λέμε πως έχουν ειδικά την Ελλάδα στο στόχαστρο για τον αφανισμό των Ελλήνων, όπως δεν είναι τυχαία κι αυτά που λέει ο Παλαστ στο βίντεο που εδωσα πιο πάνω.
Αν τα λέει αυτός που ΔΕΝ είναι Έλληνας, τι πρέπει να λέμε και κυρίως τι πρέπει
να αντιλαμβανόμαστε εμείς ως Ελληνες;
Είναι καιρός να πάψουν οι Ελληνες (?) "πραγματιστές" της πλάκας, να κατακεραυνώνουν αυτούς που
καταδεικνύουν την ατζέντα της ελίτ, ως άκρατους και γελοίους ελληνοκεντρικούς συνωμοσιολόγους. Αυτά που ισχυρίζονται οι "γελοίοι ελληνοκεντρικοί συνωμοσιολόγοι" αποδεικνύονται καθημερινά
με τα έργα και τις ημέρες, όχι μόνο των ξένων ευρωκρατών, και του πλανηταρχείου, αλλά και των... "Ελλήνων" (?) εξουσιαστών που έχουν προσκυνήσει την ατζέντα και παλεύουν με νύχια και με δόντια να τη φέρουν εις πέρας!

Το καλό με την άνοδο των παρόντων εξουσιαστών δεν είναι η "αλλαγή", η "ρήξη" και η "ανατροπή"
που ευαγγελίζονται. Απ'αυτά χορτάσαμε 40 χρόνια τώρα...κι είναι τουλάχιστον εξωπραγματικό
και αφελές να πιστεύουμε σε τέτοιες αγαθές προθέσεις από πλευράς τους. Το καλό είναι ότι με
Κάποιες κινήσεις των σημερινών εξουσιαστών που γίνονται "για τα μάτια των Ελλήνων" κυρίως,
δόθηκε έναυσμα και αφορμή, όχι μόνο στους Ελληνες, αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς λαούς
να διατρανώσουν την αυτονόητη απαίτησή τους, για αξιοπρέπεια, ανθρώπινη διαβίωση,
και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, πράγματα που έχουν κατακρεουργήσει οι εξουσιαστές
της ευρωπαϊκής νομεγκλατούρας και τώρα εκνευρίζονται πολύ με αυτόν τον ευρωσκεπτικισμό
που γιγαντώνεται εξ αφορμής της Ελλάδας. Αυτό το καλό το έκαναν οι ΤσιπροΣυριζαίοι
κυβερνητικοί θέλοντας και μη, και οφείλουμε να τους το αποδώσουμε ως εύσημο...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

ΛΙΤΟΤΗΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Φεβ 2015, 11:28

Και κάτι άλλο (συμπληρωματικό των παραπάνω)

Λιτότητα... πόσα χρόνια ακούτε αυτή τη λέξη? Οι παλιότεροι την ακούνε από εποχής γέρου Καραμανλή
(αυτός την εισήγαγε) όταν ακόμα ήμασταν στην ΕΟΚ. Μετά το "Μααστριχτ" που υπέγραψαν όλοι οι Ελληναράδες πολιτικοί πρόθυμα το '93, η "λιτότητα" παγιώθηκε, ακόμα και στην ίδια τη συνθήκη.
(αν τη διαβάσετε θα το επιβεβαιώσετε)

Σήμερα χρησιμοποιείται φυσικά περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη εποχή.

Μήπως ξέρετε ποια λέξη χρησιμοποιούν οι ξένοι ευρωκράτες για τη "λιτότητα";
Τη λέξη austerity που είναι ελληνικότατη και τι σημαίνει στη δική μας γλώσσα?
ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ φυσικά. Tους Ελληνες (?) εξουσιαστές-πολιτικάντηδες δεν τους έπαιρνε
να τη μεταφέρουν αυτούσια όπως την έλεγαν οι ξένοι, (όπως έκαναν με τον λαϊκισμό-populism)
γιατί θα έτρωγαν γερές μπάτσες μαζί με τις τομάτες, τα αυγά και τα γιαούρτια, αν μιλούσαν
για... "αυστηρότητα"... Επέλεξαν λοιπόν το πιο "ανώδυνο" λήμμα (στην εφευρετική κακομοιριά τους)
τη λιτότητα! Με τις υγείες μας, κύριοι! :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 16/2/15...)

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Φεβ 2015, 11:51

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Φεβ 2015, 21:55

Σήμερα κατέβηκα Σύνταγμα. Βρήκα Χαρούλα (Joy) και Αχινό εκεί.
Χάρηκα πολύ που τους είδα, είχα καιρό να τους δω και τους απόλαυσα.

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς απόψε, αλλά είχε παλμό και ψυχή.
Μ'άρεσε πολύ, είχα καιρό να νιώσω "πλατεία" , με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά
ήταν όμορφα ήρεμα κι ωραία. Έναν αστυνομικό είδα μόνο, κι αυτός μαζεμένος,
με τα χέρια στην τσέπη, και χαμογελαστός κι όλας... Όλα ήρεμα και όμορφα.
Είδα και τη Λουκά, την κατέγραψα και σ'ένα βιντεάκι, πρώτη μουρη,
να φωνάζει να βγούμε απ'το Ευρώ.
Σίγουρα θα ξανακατέβω στην επόμενη μάζωξη.

Τα νέα, όπως τα περίμενα...

“ΤΑ’ ΣΠΑΣΑΝ” ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ”-ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-EUROGROUP-ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

http://www.makeleio.gr/?p=278135
(με λάιβ σύνδεση στο κοινό ανακοινωθέν)

Παροτρύνω να είμαστε όλοι εκεί στην επόμενη μάζωξη στην πλατεία!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 16 Φεβ 2015, 22:39

Ἱκανοποίηση σέ πρῶτο ἐπίπεδο πού δέν προτάξαμε τά ...ὀπίσθιά μας στό εὐρωγκρούπ!
Φοβᾶμαι ὅτι ὁ κόσμος θά κουραστῆ νά κάνη ἐπαναστατική γυμναστική μέρα παρά μέρα, ὁπότε καουρασμένος ψυχολογικά, θά δεχθῆ ἕναν συμβιβασμό ὡς μάννα ἐξ οὐρανοῦ. Εἶναι παλιά μέθοδος τῆς "ἀριστερᾶς" ἡ ἐπαναστατική γυμναστική ἀπό τήν δεκαετία τοῦ 60 (βλέπε μυθιστορήματα τοῦ Στρατῆ Τσίρκα, κυρίως τήν Χαμένη Ἄνοιξη).
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΆ!!!

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 10:28

promitheas14 έγραψε:Ἱκανοποίηση σέ πρῶτο ἐπίπεδο πού δέν προτάξαμε τά ...ὀπίσθιά μας στό εὐρωγκρούπ!
και οργή σε δεύτερο, όταν ο γερμανόφωνος χοίρος που ακούει στο όνομα Σόιμπλε,
δήλωσε πως λυπάται τους Έλληνες για την κυβέρνηση που έχουν.
Το θράσος της απαξίας ξεπερνάει κάθε όριο, όταν οι βάρβαροι θαρρούν πως μπορούν
να μας κουνάνε δάχτυλο και να μας προσεγγίζουν όπως κάνουν χρόνια τώρα,
με τη χειριστη ιταμή συμπεριφορά! :swear:

Δεν το λέω σαν ένθερμη οπαδός και υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι, άλλωστε.
Απένατι σε κόμματα και δη κυβερνητικά κόμματα, στέκομαι πάντα παρατηρήτρια και
επικριτικά όποτε/αν χρειαστεί και πάντως ΠΟΤΕ ως (κ)οπαδός (ακόμα κι αν τα φέρει έτσι
η κατάσταση που θα τους δώσω ψήφο).

Το λέω όπως ακουσα να το λέει ο Μπογιόπουλος στο ράδιο (καθώς επέστρεφα απ'τη μάζωξη) κι αργότερα "Στον Ενικό" από το 15:07 λεπτό της εκπομπής εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=9opBuMm8jHc#t=1335

Θα πω κι εγώ με τη σειρά μου πως δεν είμαι ΚΚΕ, ούτε προβλέπεται να γίνω,
αλλά με τη λογική του ανδρός, ταυτίζομαι απολύτως! :urock:

Συμφωνώ δε, με την ΠΛΗΡΗ διαδρομή του, (όχι μόνο τα αρχικά που "στόλισαν τον Σόιμπλε")
ενώ απαξιώνω και διαφωνώ καθέτως και περιφρονητικότατα, με την παγκοσμιοποιητική
και νεοταξίτικη λογική του δουλικότατου ραγιά,που μας προήγαγε η κα. Πυργιώτη με πολλά
ηττοπαθή και αβάσιμα τσιτάτα που τα'λεγε "πρακτικά", παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά! :thumbsdown:

Θα χαρώ ιδιαίτερα αν σε δω κι εσένα εκεί την επόμενη φορά που θα κατέβω Σύνταγμα, φίλε Προμηθέα.
Και κάθε φίλο/φίλη που μπορεί να κατέβει, δηλαδή...
Όχι με τη "φιλοκυβερνητική" λογική που χρωματίζουν άτοπα, δόλια και απαράδεκτα τα ΜΜΕ
αυτές τις συνάξεις. (και μόνο η λέξη "φιλοκυβερνητική" με κάνει να βγάζω φλύκταινες)

Έχω κατέβει κάμποσες φορές στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία και διεκδίκηση. Και δη σε εποχές
αγριότερες, τότε που τα δακρυγόνα τα οποία έριχναν απρόκλητα και απάνθρωπα τα ΜΑΤ,
επισφράγιζαν την απανθρωπιά και την επαίσχιντη προδοσία των κρατούντων.
Χθες ήταν μια διαφορετική αίσθηση, παρόλο που ο κόσμος δεν ήταν πολύς...

Όταν πρότεινα (στο fb) στον ξάδερφό μου (που είμαστε στην ίδια γενιά) να κατέβει μαζί μου
την επόμενη φορά, μου απάντησε "γέρασα πολύ για τέτοια" κι αμέσως, αυθορμήτως και χωρίς
να το πολυσκεφτώ του απάντησα πως ποτέ δεν είναι πολύ γέρος ή πολύ νέος κανείς για ορισμένα πράγματα, όταν νιώθει πως ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνει, και πως στη μόνη περίπτωση που δικαιολογείται
να μην επικοινωνεί τις θέσεις του, να μη διεκδικεί, αξιώνει, απαιτεί ένας άνθρωπος (όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά) τα αυτονόητα που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ πρέπει να του αποδίδονται,
είναι όταν θα έχει πεθάνει. Αν είναι ζωντανός δεν έχει δικαιολογία, και δη το ηλικιακό.

Είναι κάτι μέρες τώρα, που έβλεπα τις συνάξεις μέσω χαζοκουτίου ή μέσω νετ, καθήμενη
στον καναπέ μου και με τα μύρια ενοχικά κι αισθήματα ανεπάρκειας. Χθες, αν και δεν έκανα
πολλά, ένιωσα πως είμαι εκεί που πρέπει να είμαι! Και μόνο που βρέθηκα εκεί, ένιωσα θαυμάσια! :D
Πολύ δε περισσότερο, βρίσκοντας τα φιλαράκια μου (Χαρούλα και Αχινό) με τα οποία απόλαυσα
κι έναν καφέ στην πλατεία... :ups:

Αυτά με την καλημέρα μου :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Φεβ 2015, 10:46

Ο νικολοπουλος των ΑΝ ΕΛ ειναι για πολλες σφαλιαρες. Ενω για τον λοβερδο ευχομαι να τον βιασει οροθετικός .
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 10:48

Για τα λεγόμενα του Μπογιόπουλου τίποτα?
(οι άλλοι μ'αφήνουν αδιάφορη στην προκειμένη-δεν έφερα το βίντεο γι'αυτούς)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Φεβ 2015, 10:54

Ο συριζα κινειται μεσα στην αστικη δημοκρατια. Ο Μπογιοπουλος ειναι κομμουνιστης. Εχει απολυτο δικιο μονο που αυτη τη στιγμη η ΕΕ ειναι οτι εχουμε. Αλλοι συμμαχοι δεν υπαρχουν. οπως ειπε η αλλη η δενξερωπωςτηνλενε. Η κινα εξαγει στην ΕΕ και δεν θα χαραμιστει για την Ελλαδα. Η ρωσια οπως παντα γαυγιζει και δεν δαγκωνει και οπως φαινεται με το ρουβλι μπαινει κι αυτη σε κριση. οποτε η ΕΕ ειναι μονοδρομος. το θεμα ειναι με ποιους ορους. Δεν πιστευω οτι θα σταματησει η "Αυστηρότητα" ουτε ειχα τετοιες αυταπατες γι αυτο και απειχα απο τις εκλογες. Ειχα πει οτι η υποστηριξη μου προς τον συριζα ειναι ηθικη και εχει να κανει μονον για να ελθει στην εξουσια ενα καθεστως που λογω της βάσης του θα ειναι περισσότερο υπολογο στα κοινωνικα κινηματα απο οτι οι Σαμαροβενιζελο-λοβερδοι. Αυτο μονο. Κοινως για μενα ο συριζα ειναι απλα μια εξουσια που ευνοει την αριστερη ροπη της κοινωνιας και οχι καποιος σωτήρας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Φεβ 2015, 10:55

Θα μου πεις. μιλας για ανεξαρτησια και παραλληλα για ρωσια και κινα. χρειάζονται και οι συμμαχοι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 11:07

Divine Sinner έγραψε:Ο Μπογιοπουλος ειναι κομμουνιστης
χαίρω πολύ. :loco: Έχει σημασία τι "είναι" κάποιος?
Εδώ μιλάμε για το τι λέει όχι τι "είναι".
Divine Sinner έγραψε:Εχει απολυτο δικιο
αυτό!
Divine Sinner έγραψε:μονο που αυτη τη στιγμη η ΕΕ ειναι οτι εχουμε.
ό,τι έχουμε για να δεχόμαστε φασιστίλα, κουμάντο, κι απαξία από πάνω. Φυσικά ναι!
Divine Sinner έγραψε:Αλλοι συμμαχοι δεν υπαρχουν. οπως ειπε η αλλη η δενξερωπωςτηνλενε. Η κινα εξαγει στην ΕΕ και δεν θα χαραμιστει για την Ελλαδα.
Η "δενξέρειςπωςτηνλένε" είναι η Μαριάννα Πυργιώτη.
Το επιχείρημά της σαθρό και μπάζει από παντού. Είναι "τακτοποιημένο" σύμφωνα με το "δασκάλεμα"
της νεοταξίτικης ελίτ. Αν τώρα εσένα αυτό το επιχείρημα σε καλύπτει, με γεια σου με χαρά σου.
Αν/όποτε αποφασίσεις να βγεις από το μάτριξ του ψωροκωσταινάκη, ψάξε λίγο εκτενέστερα
(μόνος σου, δε θα σου πασάρω άλλα παξιμάδια εγώ, αρκετά έχω πασάρει και βρεγμένα μάλιστα για να μη χαλάσεις τα δοντάκια σου), και θα δεις ότι η αρλούμπα δεν εξωραϊζεται ούτε μετατρέπεται
σε ισχυρό έρεισμα επειδή αρθρώνεται με σοβαροφανές υφάκι, και το λειψό επιχείρημα δεν γίνεται πλήρες με προσεγμένες μεγαλοστομίες.
Divine Sinner έγραψε:οποτε η ΕΕ ειναι μονοδρομος.
δεν υπάρχουν μονόδρομοι στη ζωή και στις (συνειδητές) επιλογές αυτών που θέλουν να τη ζήσουν.
Μονόδρομοι υπάρχουν μόνο στις οπτικές και στα κατσικοχώρια.
Divine Sinner έγραψε:Ο συριζα κινειται μεσα στην αστικη δημοκρατια.
τελικά καλά πρότασσαν οι παλιοί αριστεροί του "40 το λήμμα "λαοκρατία" έναντι της "δημοκρατίας".
Από τότε είχε στρεβλωθεί αυτό το λήμμα σε βαθμό εγκληματικά απαράδεκτο.
Θα εκλάβω πως εννοείς αστική "φαυλοκρατία" όταν μιλάς για "αστική δημοκρατία". :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TeoZarque
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Teo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TeoZarque » Τρί 17 Φεβ 2015, 11:19

ArELa, όποτε μάθεις ότι έχει συγκέντρωση κάνε ανάρτηση όσο πιο νωρίς γίνεται στο Facebook για να ξέρουμε όλοι, ώστε να έρθω κι εγώ την επόμενη φορά!
"I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit."
Bill Hicks 1961 - 1994
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 11:29

Την άλλη βδομάδα σίγουρα θα έχει, Τεο μου.
Θα ενημερώσω όμως, μόλις ενημερωθώ. :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Φεβ 2015, 11:57

Βικυ το αν καποιος ειναι κομμουνιστης ή οτι άλλο εχει νοημα γιατι ότι λεει δεν το λεει απλα πανω στο θεμα και δεν δινει απλα λυση για ενα θεμα αν την δινει. Την δινει μεσα στην γενικοτερη οικονομικη προταση που λεγεται κομμουνισμος.
Οταν ο μπογιοπουλος λεει. Εξω απο την ΕΕ εννοει οτι τερμα η αστικη δημοκρατια ολα θα ειναι δημοσια τερμα οι ιδιωτικες επιχειρησεις (ακομα και οι μικρομεσαιες). Δηλαδη τον αντιποδα του καπιταλισμου που ειναι ακομα χειροτερος και ανελευθερος. Δεν λεω μπορει για μια 10ρια χρονια να μας βγαλει απο την απελπισια. Αλλα το τιμημα ειδικα για την επομενη γενια θα ειναι...
Σκεψου μονο οτι θα ειμαστε μια κομμμουνιστικη χωρα με καπιταλιστες γειτονες. Ξέχνα ιδιωτικη οικονομια ξεχνα τουρισμο. ξεχνα τα ολα. θα αφηνουν οι αλλοι τα καλα λεφτα τους στην τουρκια κι εμεις θα ζουμε οπως στα σόβιετ. κι αυτο για οσο αντεξει. μετα ο λαος θα αγανακτησει, θα ζητησει καπιταλισμο και θα ερθουν οι ξενοι να του τον δωσουν με ακομα χειροτερους όρους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Φιλελεύθεροι ή μήπως..ΕΧΘΡελεύθεροι?

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 12:44

Divine Sinner έγραψε:Οταν ο μπογιοπουλος λεει. Εξω απο την ΕΕ εννοει οτι τερμα η αστικη δημοκρατια ολα θα ειναι δημοσια τερμα οι ιδιωτικες επιχειρησεις (ακομα και οι μικρομεσαιες).
Μπορεί να είναι αυτή η θεωρία τους, δεν ξέρω. Μπορεί και όχι.
Είναι δύσκολο να ξέρεις σήμερα τι ακριβώς πρεσβευουν. Η δοκτορέσσα είναι
καταλληλότερη να αναπτύξει την δική τους εναλλακτική.

Αλλά η λεγόμενη "αστική δημοκρατία", έτσι όπως λειτουργεί σήμερα, με τους νεοφιλελεύθερους
που χώθηκαν στη δεξιά πτέρυγα, κι οι δεξιοί τους στηρίζουν νομίζοντας πως υποστηρίζουν
την ιδιωτική πρωτοβουλία του κάθε πικραμένου, δεν γνωρίζουν (οι πικραμένοι) ότι δεν
υποστηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία ΟΛΩΝ. Όταν οι κύριοι νεοφιλελεύθεροι πολιτικάντηδες
μιλάνε για "ιδιώτες" σήμερα, στους οποίους είναι "σωστό" και "φρόνιμο" να μεταβιβαστούν όλες ή σχεδόν όλες οι κοινωφελείς υπηρεσίες και οργανισμοί που είναι ακόμα υπό κρατική σκέπη, δεν εννοούν φυσικά τα ανθρωπάκια που ξεκινάνε μια ιδιωτική επιχείρηση για να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να ζήσουν ελεύθεροι με ελεύθερες πρωτοβουλίες. Να ξέρουμε τι λέμε, και προπάντων,
να ξέρουμε τι σκατά εννοούν. Οι ιδιώτες είναι ΜΟΝΟΝ τα μεγάλα καρτέλ, τα conglomerates,
οι πολυεθνικοί κολοσσοί, που έτσι κι αλλιώς σήμερα δεν λειτουργούν βάσει νόμων και κανονισμών, διότι πολύ απλά, τέτοια μικροπράγματα όπως νομοθεσίες για την προστασία του συνόλου, δεν ισχύουν
γι'αυτούς και δεν τις επιβάλλει καμία κυβέρνηση, κανένα κράτος πάνω τους.
Όταν μιλάνε για "ιδιωτικοποιήσεις" λοιπόν, δεν εννοούν την ένταξη αυτών των οργανισμών
και υπηρεσιών σε κεφαλαιούχους που στο πνεύμα της υγιούς ανταγωνιστικότητας,
θα τις κάνουν καλύτερες, αποδοτικότερες, παραγωγικότερες. Εννοούν απλά πως αυτά
που σου αποδίδονταν κάποτε ως κοινωνικές κρατικές παροχές, σήμερα θα τα πληρώνεις
με το βάρος σου σε χρυσό, και οι υπηρεσίες που θα απολαμβάνεις απ'αυτές τις ιδιωτικές
πλέον "επιχειρήσεις"θα είναι απείρως κατώτερες σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Έλα εσύ τώρα φουκαρά αρχαίε Έλληνα, να υποστηρίξεις το γνωστό και κλασικό
" ιδιώτης= ηλίθιος" ! Πανηλίθιοι είμαστε εμείς που μασάμε και καταπίνουμε
όλο αυτό το τοξικό πακέτο, και καθόμαστε ήσυχοι μη μας κάνουν και νταντά!

Έτσι ακριβώς, μετά από σταδιακές και διακριτικές μεταβάσεις μέσα σε 40 δεκαετίες περίπου,
φτάσαμε σήμερα, να θεωρούμε "νεοφιλελεύθερο", "δεξιό", φυσιολογικό , φρόνιμο
νόμιμο και κυρίως ΑΠΟΔΕΚΤΟ, (τόσο μαλάκες είμαστε) αυτό που συνεπάγεται δήμευση σπιτιών, καταλήστευση των αδύναμων ομάδων των πολιτών, αυτό -ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ- δηλαδή, για το οποιο
ο πάλαι ποτέ μπαμπούλας του κομμουνισμού χαρακτηριζόταν ως απόλυτα άνομος, ανήθικος και σατανικός!

Άσε μας ρε Φωτάκη που σε πείραξε ο κομουνισμός... (λες και σου επιβλήθηκε ποτέ...)

δεν βλέπεις ούτε σε πειράζει τι μας έκανε και μας κάνει ο "φιλελευθερισμός",
τα δήθεν δεινά του κομουνισμού σε μάραναν. Είδαμε και τους εχθρ(και ουδόλως φιλ-)ελεύθερους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Φεβ 2015, 18:19

Bικυ οντως ο κομμουνισμος δεν μου επεβληθη ποτέ (εξαιρωντας οτι γεννηθηκα σε μια χωρα με ηπιο κομμουνισμο) ουτε ειμαι υπερ του φιλεευθερισμου. προτιμω την μέση οδο. Αλλα ο μπογιοπουλος και το ΚΚΕ δεν ειναι η μεση οδος. εχουν συγκεκριμενη θεωρια με την οποια δεν συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Φεβ 2015, 23:14

Και ΠτΔ ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος...

Ωραία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 18 Φεβ 2015, 00:12

Οι λύκοι δεν γίνονται χορτοφάγοι.
Αυτό είπε ο Μπογιόπουλος χθες.
Ούτε και τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα.
Αυτή είναι η λυκοσυμαχία της Ε.Ε

Ο Μπογιόπουλος είναι πάντα ιδιαίτερα γλαφυρός όταν μιλάει.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τετ 18 Φεβ 2015, 11:12

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 18 Φεβ 2015, 13:39

Mπροστα του πλακωναν στο ξυλο μια γυναικα και εκανε τον βουδα.
Ηταν υπουργος εσωτερικων (τοτε υπαγονταν και η αστυνομια) οταν δολοφονηθηκε ο Γρηγοροπουλος
ΚΑι ειχε διορισει τα δικα του παιδια παρακαμπτοντας το ασεπ.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 19 Φεβ 2015, 07:27

Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά του έχουν μία κολοσιαία εισπρακτική εταιρεία?
Δεν θέλω να λέω ανακρίβειες.
Αλλά υπάρχει ένα πελώριο κτίριο στο σταθμό της Καλλιθέας.
Κάποιοι είπαν ότι είναι των παιδιών του Παυλόπουλου.
Αλλά σκέφτομαι μήπως τα μπέρδεψαν και είναι των παιδιών του Σιούφα ή κάποιων άλλων.

Τα παιδιά του Σιούφα έχουν εισπρακτική εταιρεία κολοσσό.

Αν είναι εκτός από του Σιούφα τα παιδιά κάποιων άλλων τα παιδιά και η εισπρακτική των Σιουφόπουλων είναι κάπου αλλού τότε είναι ύποπτα πράγματα.

Αν των περισσότερων πολιτικών τα παιδιά είναι ιδιοκτήτες εισπρακτικών θα ξέρετε ασφαλώς τι συμβαίνει.
Τα μέτρα δεν ήταν για να εξοφληθεί το χρέος αλλά για να βγάλουν λεφτά τα παιδιά τους.

Ήθελα να ήξερα τι δουλειά κάνουν τα παιδιά των πολιτικών της Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ.
Αν έχουν εισπρακτικές αγορά χρυσού ή STUDIOS μπουρδέλα δηλαδή τότε κάτι δεν πάει καλά

Και δεν πάει καλά με τον καπιταλισμό τους.

Όχι μόνο ελεύθερος δεν είναι αλλά η καπιταλιστική τράπουλα είναι σημαδεμένη.

Ο Μπογιόπουλος είναι έξω από την ξύλινη γλώσσα που κάνει αντιπαθητικό το ΚΚΕ.
Έχει ίσως τον καλύτερο λόγο απ όλους τους ομιλητές που παρουσιάζονται στο τελεβίζιο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 19 Φεβ 2015, 09:28

Τα μέτρα δεν ήταν για να εξοφληθεί το χρέος αλλά για να βγάλουν λεφτά τα παιδιά τους.
Τα μέτρα δεν ήταν για να εξοφληθεί το χρέος αλλά για να.....
…μεγαλώσει αυτό το χρέος αφού εκ των προτέρων γνώριζαν την αδυναμία αποπληρωμής.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 19 Φεβ 2015, 09:38

Δικό μου άρθρο
Ο Σαμαράς δεν μας αρέσει και Τσίπρας μας βρωμάει.

Οι Έλληνες έχουμε δυο κύρια χαρακτηριστικά.
Το πρώτο είναι ότι περιμένουμε από κάποιον να μας σώσει (χριστιανικό κατάλοιπο ακόμα και όσων δεν είμαστε χριστιανοί) και το δεύτερο ότι θα κρίνουμε ακόμα και αυτόν που μας σώζει, με την έννοια οτι εμείς θα μας σώζαμε αλλιώς.
Προσωπικά δεν έχω τέτοια μεσσιανικά σύνδρομα αλλά εκφράζομαι γενικά ως παρατηρητής.
Φυσικά είμαι κατά των αυθαίρετων γενικεύσεων οπότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως όταν γράφω στα κείμενα μου για γενικά χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν όλοι.
Ο Έλληνας λοιπόν αγανάκτησε δικαίως κατά του Σαμαρά, με την έννοια ότι ο Σαμαράς δεν έκανε τίποτε άλλο από το να βάζει τις υπογραφές του. Θα ήταν πιο τίμιο και πιο ειλικρινές αν του εδίναν ένα Γερμανικό αξίωμα και τις έβαζε ως Γερμανός.
Όμως οι Γερμανοί δεν σε δέχονται ως δικό τους όσο και αν τους γλύφεις.
Όσον αφορά τον Τσίπρα με το που βγήκε ακούσαμε οτι θα κάνει κωλοτούμπα όσον αφορά το eurogroup.
Δεν έκανε τελικά κωλοτούμπα και μετά το πρόβλημα ήταν ότι ΔΕΝ έκανε κωλοτούμπα και θα οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή.
So much about pride.
Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω σε διάφορα θέματα; Προφανώς. Και λογικό ήταν.
Πρώτον: δεν έχει αυτοδυναμία γι αυτό κι επέλεξε πρόεδρο από την δεξιά.
Δεύτερον: είναι η πρώτη φορά που κυβερνάει. Είναι λογικό να μην είναι όλα όπως τα υπολόγιζε.
Τρίτον: βρήκε ένα λεηλατημένο κράτος μέσα στο οποίο πρέπει να συγκρουστεί με συμφέροντα που είναι και μέρος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο του κρατικού μηχανισμού.
Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και σήμερα τα ΜΜΕ κάνουν αντι-σύριζα προπαγάνδα. Προφανώς επειδή ανήκουν σε επιχειρηματίες που γίνανε πλουσιότεροι με την ΝΔ και βολεύονταν από τις έκτακτες τροπολογίες που περνούσε για πάρτι τους.
Στο θέμα του eurogroup προφανώς δεν θα πάει να πει "κοιτάξτε μάγκες... Δεν θα υλοποιήσουμε τίποτα κόψτε εκεί 300 δις να χουμε, άντε μην τα σπάσω όλα εδώ μέσα".
Θα μπορούσε να το κάνει. Αλλά άμα το έκανε, εσύ που τους κατηγορείς για υποχωρητικότητα , θα άντεχες τις συνέπειες;
Μην το βλέπεις θεωρητικά; Όχι με την νοοτροπία του "κάντε με προπονητή". Πες ότι αύριο συμβαίνει και ξεμένουμε απο λεφτά.
Πες ότι αύριο γίνεται δημοψήφισμα και σου λένε "αυτό που καταφέραμε στο eurogroup ή δραχμή. Διάλεξε".
Εσύ τι θα διαλέξεις; Αλλά με όλα τα δεδομένα μπροστά σου. Ακόμα και αυτά που πονάνε.

http://kainadaimoniagr.blogspot.gr/2015 ... -post.html
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 19 Φεβ 2015, 10:04

Από την στιγμή που επέλεξαν να αιτηθούν επέκταση της δ.σύμβασης τελειώσαν όλα (ασχέτως αν δεν το δέχονται οι εταίροι μας). Δανειακή σύμβαση και μνημόνια πάνε μαζί.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 19 Φεβ 2015, 10:09

Το εξωτερικό πρόβλημα με τους δανειστές προσήλθε από την εσωτερική διαφθορά.
Έτσι λοιπον πρωταρχικό μέλημα δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση των έξω αλλά των μέσα.
Εκεί λοιπον είναι που θα μπορούσε να προκύψουν σημαντικές αλλαγές.
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 44&t=17932
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”