Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 05 Απρ 2013, 12:07

firefightergr έγραψε:Εγώ το διασκεδάζω περισσότερο Ήλιε παρά φοβάμαι,δες το σαν διαγωνισμό προφητειών.

"So You Think You can predict"

:lol: :lol: :lol:
ώρες ώρες έχεις πολλά κέφια. :lol: :lol: :lol:
Πολλές καλημέρες στον βορρά.
:rose:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Παρ 05 Απρ 2013, 15:40

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας βγάζουν έξω από ότι μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης.
Ο ένας είναι η άρνηση, ο άλλος είναι να φέρουμε μπροστά ότι μας φοβίζει και να το κοιτάξουμε.
Όλη μας στη ζωή μας κάνουμε και τα δύο.

Στην περίοδο που διανύουμε που όλα ανατρέπονται με γρήγορους ρυθμούς και στην τρέλα που επικρατεί παντού, οι φόβοι έχουν στήσει χορό.

Εγω προσωπικά προτιμώ να τα βλέπω όλα αυτά και να προσπαθώ να μαντέψω τι εξελίξεις μπορεί να έχουν.
Θα μου πείτε και τι θα κερδίσω με αυτό?

Πρώτον, οι απωθημένοι φόβοι γίνονται θηρία και φαντάσματα μέσα στον καθένα. Δεν παύουν να υπάρχουν, θεριεύουν και ξεσπούν αλλού...π.χ. στους διπλανούς μας.
Δευτερον προτιμώ να τους έχω μπροστά μου (και οχι κρυμμένους και ανεξέλεγκτους μέσα μου) με τη μορφή κάποιας πιθανής πραγματικότητας στην οποία μπορεί να εξελιχθούν οι καταστάσεις βάσει των τωρινών δεδομένων, και απο εκεί και πέρα να δω πως θα μπορέσω να τα αντιμετωπίσω όσο μπορώ καλύτερα. Και όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία ο φόβος ελαττώνεται, γιατί παίρνει μορφή και σου δίνει μια δυνατότητα αντιμετώπισης, έστω και μικρή.

Την ασφάλειά μας την έχουμε χάσει ετσι και αλλιώς, ας το πάρουμε απόφαση.
Η μόνη μας ασφάλεια είμαστε εμείς. Η εσωτερική μας συγκρότηση και δύναμη. Η αλήθεια μας και η πίστη μας.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται. Δεν λέω ότι θα είναι η καταστροφή του κόσμου, δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό, όμως καλά πράγματα δεν έρχονται προς το παρόν. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας στο τώρα, αυτό φωνάζουν.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 05 Απρ 2013, 16:49

όταν μιλάνε για ασφάλεια πια οι άνθρωποι νομίζω μόνο θεότρελλοι θα έλεγαν πως κόσμος μπορεί να την εχει σίγουρη

ναι, εγώ περιμένω μεγάλο γεγονός, πολύ μεγαλύτερο από τους δίδυμους και το τσουνάμι κάποτε.

θέλω να είμαι έτοιμη ψυχολογικά για όλα, κι όχι να μην ξέρω από που μου ήρθε γιατί όταν συμβεί το μεγάλο γεγονός πολύ πιθανό ούτε διαδίκτυο δεν θα έχουμε την κακιά την ώρα κι ίσως ούτε κινητά για να πάρουμε γνώμες και πληροφορίες. όποιος πρόλαβε την προφητεία/πρόγνωση/πρόβλεψη οίδε θα είναι το πράγμα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 05 Απρ 2013, 17:02

η τοποθέτηση της Χαρούλας προτάθηκε :)

Θα απαντήσω και στον Ήλιο με μια συγκεκριμένη αποστροφή της:
Joy έγραψε:Πρώτον, οι απωθημένοι φόβοι γίνονται θηρία και φαντάσματα μέσα στον καθένα. Δεν παύουν να υπάρχουν, θεριεύουν και ξεσπούν αλλού...π.χ. στους διπλανούς μας.
Δευτερον προτιμώ να τους έχω μπροστά μου (και οχι κρυμμένους και ανεξέλεγκτους μέσα μου)
:respect:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 05 Απρ 2013, 17:37

Ο κόουτς Σάντος είπε στους παίχτες πριν το παιχνίδι ότι όποιος φοβάται να πάρει σκύλο.
Κάθε μέρα χάνονται ζωές άδικα ,ξαφνικά και χωρίς αιτία.
Δε πρέπει να έχουμε απωθημένο τίποτα ούτε φόβο ούτε επιθυμία και στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε με τη δύναμη της ψυχής και τη θέλησή μας.
Συγκεκριμένα για το φόβο του θανάτου ένα έχω να πω : η ζωή είναι υπερεκτιμημένη ,είναι σα να αγοράζεις μια συσκευή και ο πωλητής σου λέει,φιλαράκι πάρτο αλλά εγγύηση δε σου δίνω όσο αντέξει.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 05 Απρ 2013, 17:41

Μπορεί και να έχετε δίκιο. Μπορεί σε αυτό το πλαίσιο να κινούνται οι περισσότεροι άνθρωποι και να είναι η δική μου θέαση η λανθάνουσα.
Πάντως δεν νιώθω να με βαραίνουν απωθημένες, ούτε καταπιεσμένες φοβίες που να θεριεύουν μέσα μου ανεξέλεγκτα. Με την καμία όμως.
Ούτε τρέφω αυταπάτες πως εάν έρθει κάποιο μεγάλο γεγονός θα είμαι εγώ ο κατάλληλα προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσω με επιτυχία.
Η ατέρμονη αναζήτηση οιωνών για την πρόβλεψη του μέλλοντος πιστεύω πως δεν είναι απλώς άσκοπη, αλλά είναι και κρυφίως ζημιογόνα.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 05 Απρ 2013, 17:54

Joy έγραψε:Την ασφάλειά μας την έχουμε χάσει ετσι και αλλιώς, ας το πάρουμε απόφαση.
Την ασφάλεια δεν την είχαμε ποτέ. Αυτό που χάσαμε είναι η αφελής αίσθηση της ασφάλειας.
Η μόνη μας ασφάλεια είμαστε εμείς. Η εσωτερική μας συγκρότηση και δύναμη. Η αλήθεια μας και η πίστη μας.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται. Δεν λέω ότι θα είναι η καταστροφή του κόσμου, δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό,
+1000 :respect:
όμως καλά πράγματα δεν έρχονται προς το παρόν. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας στο τώρα, αυτό φωνάζουν.
Δεν ξέρω θέλεις να πεις και τι εννοείς όταν λες «καλά πράγματα».
Εγώ δεν ακούω μόνο αυτό το «όλα όσα συμβαίνουν… αυτό φωνάζουν»,
ακούω και τα άλλα τα λίγο πιο χαρούμενα. Όλα είναι τελικά θέμα ερμηνείας.

ΥΓ:Και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Απλά ήθελα να τα πω/εκφράσω και τίποτε παραπάνω. :)
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 05 Απρ 2013, 19:26

Ναι συμφωνώ. Ποτέ δεν την είχαμε αλλά πάντα την αναζητούμε διότι η ανάγκη για ασφάλεια ξεκινάει από το ένστικτό της αυτοσυντήρησης.
Ο πρωτόγονος άνθρωπος έβρισκε την ασφάλεια σε μία σπηλιά κοντά σε ενα εύφορο τόπο που θα του εξασφάλιζε τροφή. Τώρα η αναζήτηση της ασφάλειας γίνεται διαστρεβλωμένα και μέσα σε ένα ψέυτικο κόσμο με ψεύτικες αξίες.
Αυτή η ασφάλεια καταρρίπτεται τώρα.
Και είναι δύσκολο να σταθείς στα πόδια σου όταν τόσα χρόνια πατούσες πάνω σε ψέματα.
Ο πρωτόγονος όταν κάτι πήγαινε στραβά απλά έψαχνε για άλλη σπηλιά και άλλο λιβάδι.
Εμείς τι?
Με μία διακοπή ρεύματος για μισή ώρα καταλαβαίνει κανείς πόσο μα πόσο εξαρτημένοι είμαστε από αυτόν τον φτιαχτό κόσμο και πόσο αποκομμένοι είμαστε από τον φυσικό.

Καλά πράγματα δεν βλέπω, όχι. Στραβά αρμενίζουμε και αφύσικα εδώ και πολύ καιρό και η κατάσταση κλιμακώνεται. Τα μόνα καλά που βλέπω εγω είναι αυτά που προέρχονται από εμάς και σε σχέση με τους γύρω μας. Να βρεθώ με τους φίλους μου, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις μας, μία βόλτα και όλα αυτά τα ανθρώπινα. Όλα είναι θέμα αντιμετώπισης.

Και ναι πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν. Κάποια στιγμή και στο μη περεταίρω θα το πάρουμε αλλιώς.
Αλλά πρώτα πρέπει να πιάσουμε πάτο.

That’s life :dunno:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 05 Απρ 2013, 20:12

Όλοι μας έχουμε μέσα στα σώματα μας κάποιες ορμόνες τις και λεγόμενες "ευτυχίας".
Αυτές απουσιάζουν μόνο στις γυναίκες μετά την γέννα αλλά σε 40 ημέρες επανεμφανίζονται.
Τι κάνουν αυτές λοιπόν οι "ορμόνες της ευτυχίας", μας δίνουν μια αισιοδοξία, στην ζωή,
αλλά πολλές φορές μας αποτρέπουν να σκεφτόμαστε λογικά !!

Ένα παράδειγμα σε αυτό το θέμα των ορμονών είναι το πως αντιμετωπίζαμε,
μια ταμπέλα έξω από την Χαλυβουργική, που μας ειδοποιούσε παλαιότερα,
πριν γίνει η κρεμαστή Γέφυρα, αν το ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ είναι ανοιχτό ή κλειστό λόγω καιρού.
Οι περισσότεροι οδηγοί όταν έβλεπαν την ταμπέλα με την επισήμανση ΡΙΟ-κλειστό,
την αγνοούσαν και έλεγαν στο εαυτό τους, " Σιγά για λίγο κλείνει το Ριο το Φέρυ-μπόατ,
θα λειτουργήσει μέχρι να φτάσουμε !!"
Μία στις δύο έπιανε το κόλπο, αλλά γινόταν σκηνές απείρου κάλους ,
με τους οδηγούς που ήθελαν να πάνε προς Ήπειρο, όταν το ΡΙΟ ήταν κλειστό.

Όταν βλέπεις μια ταμπέλα καθώς οδηγάς σε 5 χιλιόμετρα γέφυρα γκρεμισμένη,
τότε το να περιμένεις να έχει φτιαχτεί μέχρι να φτάσεις στο σημείο της γέφυρας,
δεν σκέφτεσαι τελικά "λογικά", παρόλα τα σημάδια και τις προειδοποιήσεις.

Όταν από παντού ακούμε ότι κάποιο μεγάλο γεγονός θα γίνει,
δεν σημαίνει οπωσδήποτε,ότι το "Σύστημα" δεν έχει αποφασίσει τι χαρτί θα "πετάξει",
για να σε τρομάξει και να σε κρατά δέσμιο!!
μπορεί να σημαίνει ότι το ίδιο το σύστημα κάνει "RESET" και ξεκινά πάλι.
(Θυμηθείτε τι έλεγε η Μάντισσα στον Νίο στο Matrix 2)

Υπάρχει όμως και μία πολύ μικρή πιθανότητα, πως ένα γεγονός που έρχεται,
το "Σύστημα" δεν το περιμένει και θα πάει "αδιάβαστο" !!!!!!!
(Η Πομπηία ήταν μέσα σε αυτές τις πολύ μικρές πιθανότητες !!)

Και στα πιο πρόσφατα κανείς Κύπριος δεν άκουγε κάποιους "γραφικούς",
για "κούρεμα" καταθέσεων αλλά έσκασε το κανόνι !!

Για δε το μέλλον ο ίδιος "γραφικός" μαζί με τον γράφοντα, σας προειδοποιούν,
ότι "έρχεται μεγάλο γεγονός", τώρα το τι θα κάνετε εσείς μεγάλα παιδιά είστε,
μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας ελεύθερα !!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Απρ 2013, 01:02

Αυτό δε γίνεται να μην έρθει εδώ
απλά δε γίνεται...

Μπορεί να είναι ωριαίο, αλλά κυλάει θαυμάσια και δε θα το καταλάβετε.
Δείτε το. Δεν συνηθίζω να παροτρύνω με τόση ένταση να δείτε βίντεο, αλλά γι'αυτό εδώ, το κάνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Σάβ 06 Απρ 2013, 01:15

Το εχω βαλει απο το απογευμα στο "watch later"...σε λιγο θα αρχισω :)
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 06 Απρ 2013, 08:16

Τα πράγματα θα αλλάξουν σίγουρα.

Γιατί όλα είναι μία φούσκα.

Η ιστορία αυτό διδάσκει.
Οι αυτοκρατορίες διαλύθηκαν.

Αλλά όταν σκάει η φούσκα κάνει πάταγο.
Το σκάσιμο της φούσκας και κάθε φούσκας είναι ένα οδυνηρό γεγονός.
Ισοδυναμεί με σεισμό.

Οι φούσκες κάποτε έσκαγαν με πόλεμο.

Ότι και να γίνει 'ομως θα είναι καλύτερο από το να συνεχίζει να υπάρχει η φούσκα.

Όχι δεν υπάρχει τίποτα το φοβικό στο να περιμένεις ένα μεγάλο γεγονός που να ανατρέπει τα κατεστημένα.

Το φοβικό είναι αυτό που ετοιμάζει το κατεστημένο.
΄
Το δεν θα προλάβουν..........των προφητειών είναι ελπιδοφόρο.
Ασε που έχει και "σασπένς"
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Απρ 2013, 02:01

σύνοψη συμβάντων στον πλανήτη από επιδράσεις εκτός γης... (ήλιου και φωτονικήςς ζώνης- και ήλιου Αλκυόνη)

1/ Η ΝΑΣΑ διαπιστώνει δημιουργία 3ου δακτυλίου γύρω από τη γη, που την προστάτεψε από ισχυρή ραδιενεργό ακτινοβολία κατά τη μεγάλη ηλιακή καταιγίδα της 5ης Μαρτίου 2013. Ο δακτύλιος έμεινε για ένα χρονικό διάστημα (2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά) και μετά χάθηκε.

2/ παράθεση αεροπορικών δυστυχημάτων που η επίσημη εκδοχή μιλούσε "για άγνωστους λόγους". Ο χρήστης μιλάει για φωτονική ακτινοβολία που κάνει παρεμβολές στα ηλεκτρονικά όργανα.

3/ Απίστευτα περιστατικά βίας σε αθλητικά ματς... παράθεση κάμποσων συμβάντων με ξύλο σε διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα (και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα αυτά) και βίαιες συμπεριφορές που άφησαν ακόμα και παίχτη του χόκεϋ παραπληγικό. Ο δημιουργός αναρωτιέται αν η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που παρεμβάλλεται στα όργανα, μπορεί να επηρεάσει και τους ανθρώπους, προκαλώντας αυτά τα περιστατικά βίας και παράνοιας...

4/Εκκεντρικότητες και τρέλα:
α/Εταιρίες για προξενιά που ζητάνε $250 για ένα τεστ DNA (στέλνεις σάλιο) για να σου βρουν μέσα από αυτό, το ταίρι σου.
β/ νέα μόδα: ζωντανά ζώα σαν αξεσουάρ... χελωνάκια και σαυράκια μέσα υγρό, σε αεροστεγώς κλεισμένα πλαστικά σακουλάκια, το οποίο κρατάει τα ζώα εν ζωή (να βασανίζονται σε μια εφιαλτική φυλακή) για 2 μήνες.. (στο 10:30 λεπτό όποιος θέλει να "απολαύσει" το θέαμα)

5/ Παράξενα φαινόμενα: α/ βουητά (11:20) χαμηλής συχνότητας βλαπτικά για τους ανθρώπους β./ ήχος παρόμοιος με κόρνα τραίνου (11:46) γ/ μυστηριώδες φωτεινό πλάσμα (11:57)-ενδεικτικό άλλων διαστάσεων που αρχίζουν να επιδρούν με τη δική μας? -την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή παράξενοι ήχοι δ/ εδαφικές μετακινήσεις (τρύπες κλπ από 14:27) ε/ ασυνήθιστα περιστατικά στο ζωικό βασίλειο (15:12)-απίστευτες ποσότητες νεκρών ψαριών, γιγάντιοι αρουραίοι, χιλιάδες νεκρά γουρούνια νεκρά σε ποτάμι.

6/ αλλοκοτα με τα παιδιά: (17:29)

7/ σκιώδης κυβέρνηση και συνωμοσίες (19:25) α/ αναστάτωση για μυστηριώδη και εξαιρετικά θανατηφόρο ιό, β/ αυξανόμενη η ανθεκτικότητα στα αντιβιωτικά,
γ/ σούπερ βακτήρια που δυναμώνουν, δ/ διαδικτυακή παρακολούθηση που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα ε/ πόλεμοι στον κυβερνοχώρο ζ/ κλοπή χρημάτων μέσω τραπεζών, (από 27:00)-δουλεία

8/ παγκόσμια οικονομία: (27:29) Κύπρος-τέλος ευρωζώνης...

9/ χάος, απρόβλεπτες αλλαγές στην παγκόσμια κοινότητα (31:11) α/ πάπας
φραγκίσκος παραπάτησε (31:17) κατεβαίνοντας από το θρόνο του στην πρώτη του συνάντηση με τους καρδιναλίους, μόλις είχε πει ότι η εκκλησία δεν θα ενδώσει στον πεσιμισμο (απαισιοδοξία). Σηματοδοτεί κάτι αυτό ή είναι σύμπτωση; β/Κι η παρότρυνσή του να εστιάσουν στον φραγκίσκο της ασίζης είχε διφορούμενη έννοια; γ/ Πριν ευλογήσει το πόπολο, ζήτησε απ'το λαό να προσευχηθεί γι'αυτον...
τι κρύβεται πίσω από τις φαινομενικά καλές προθέσεις? Μήπως η σύγχυση των καλοπροαίρετων; εστειλε το ίδιο μήνυμα με τουίτερ. Γιατί τόση επιμονή να προσευχηθούν γι'αυτόν; Ήταν υποστηρικτής της δικτατορίας στην αργεντινή, έγιναν πολλές απαγωγές βρεφών τότε και ενέχεται... υπάρχει μεγάλη μερίδα αργεντίνων που του καταλογίζουν πολλά...

10/ η ελίτ η πανίσχυρη: (37:31)
α/αρχίζει η εκκαθάριση (από οντότητες της συνομοσπονδίας?) ξεκινώντας από τη Λαγκάρντ? Εγινε εισβολή στο σπίτι της (20/3) από την αστυνομία στα πλαίσια έρευνας για το αν έδειξε προτίμηση σε συγκεκριμένο επιχειρηματία που ήταν στενός φίλος του Σαρκοζί κατά τη θητεία της ως υπουργός οικονομικών. Λαγκάρτα στα ισπανικά σημαίνει σαύρα :P εμφανίζεται δημόσια φορώντας καρφίτσα με σαύρα στο πέτο. σύμπτωση ή σημαίνει κάτι; β/ κάθισε κι ο Μπερλουσκόνι στο σκαμνί. γ/ γάλλος υπουργός που εμπλέκεται σε σκάνδαλο παραιτείται δ/ οι παραιτήσεις πολιτικών και άλλων μεγαλοσχημόνων συνεχίζονται ε/ η πρώην πρόεδρος της Χιλής παραιτείται από τον ΟΗΕ και πάει σπίτι της ίσως για να προετοιμαστεί για τις επόμενες προεδρικές εκλογές.

11/ φυσικές και μετεωρολογικές καταστροφές: (39:47)-πολλά και διάφορα γνωστά που μπήκαν συνοπτικά σε εικόνα

12/ κρισιμη παγκόσμια κατάσταση στην κοινωνία (50:30)- συγκρούσεις, εξεγέρσεις, ταραχές, διαδηλώσεις- συναισθηματική ανισορροπία και ένταση
που τρέφει σκοτεινές δυνάμεις- Γιούγκερ: οι δαίμονες της ευρώπης απλά κοιμούνται - η ευρώπη στο χείλος πολέμου- η ρωσία μετακινεί όπλα και στρέφει πυρηνικά προς ευρώπη - το ιράν θα απαντήσει άμεσα σε επίθεση από ισραήλ και κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στα σύνορά του με το ιράκ. Η συρία κλείνει2 χρόνια εμφυλίου, οι σύροι φεύγουν κατά χιλιάδες, έχουν ήδη φύγει απ'τη χώρα πάνω από 1.000.000. - Η β. κορέα ή οι ΗΠΑ απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια; Με το χέρι στη σκανδάλη να επιτεθούν στις ΗΠΑ. Η Ιαπωνία μανούρα με Κίνα...

13/ Θεάσεις ΑΤΙΑ (57:23)- και απίστευτες εικόνες απ'το ουράνιο στερέωμα

Lazy Dog έγραψε:Το εχω βαλει απο το απογευμα στο "watch later"...σε λιγο θα αρχισω :)
περιμένω εντυπώσεις...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 08 Απρ 2013, 13:10

ArELa έγραψε:
Lazy Dog έγραψε:Το εχω βαλει απο το απογευμα στο "watch later"...σε λιγο θα αρχισω :)
περιμένω εντυπώσεις...
Τις δικές μου δεν σου τις λέω. :tongue:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Απρ 2013, 13:25

Hlios έγραψε:Τις δικές μου δεν σου τις λέω. :tongue:
εσύ μπορείς να μου πεις τις ενστάσεις σου. Αλλά όχι εδώ, στα "μηνύματα" :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 08 Απρ 2013, 13:28

Αν το κάνω δεν θα περιοριστώ στα του βίντεο μόνο. :hug:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Απρ 2013, 13:30

μα για το βίντεο μιλάμε. Συνεπώς είμαι έτοιμη να πραγματευτώ ενστάσεις για τοποθετήσεις μέσα σε αυτό. Πραγματικά δηλαδή θέλω να δω πού ακριβώς ενίστασαι και γιατί.

Οποιεσδήποτε άλλες γενικώς και αορίστως σου προκύπτουν, στο προσωπικό μου στίγμα περικαλώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 08 Απρ 2013, 14:30

απο τα γραφόμενα σου περιγράφοντας το βιντεο
καταλαβαίνω οτι το μεγάλο γεγονός,
δεν το περιμένουμε, είναι ηδη εδώ.
έχει ήδη έρθει.
Ίσως πολυδιασπασμένο σε πολλά μικρής η μεγάλης σπουδαιότητας
αλλά είναι ήδη εδώ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο..
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Απρ 2013, 14:40

ION 4ever έγραψε:απο τα γραφόμενα σου περιγράφοντας το βιντεο
καταλαβαίνω οτι το μεγάλο γεγονός,
δεν το περιμένουμε, είναι ηδη εδώ.
έχει ήδη έρθει.
Ίσως πολυδιασπασμένο σε πολλά μικρής η μεγάλης σπουδαιότητας
αλλά είναι ήδη εδώ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο..
Περιέγραψα επιγραμματικά αυτά που παρουσιάζει το βίντεο.
Είναι άλλο να τα εισπράττει κανείς σποραδικά και μέρα τη μέρα,
και άλλο να τα βλέπει συγκεντρωμένα όλα μαζί και να σχηματιζει
σφαιρική-συνολική και ενιαία εικόνα (για μένα τουλάχιστον έτσι είναι)

Κάτι τέτοιο (όπως το λες) θέλησα να επικοινωνήσω φέρνοντας αυτό το βίντεο εδώ.
Να'σαι καλά που το "είδες" :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 08 Απρ 2013, 15:24

Λέω να ξαναφέρω εδώ αυτό το βίντεο για το HAARP που το θεωρώ σημαντικό για όσα αναφέρει.
Μιλούν υπεύθυνοι του HAARP αλλά και επιστήμονες, για την χρήση του, τις δυνατότητές του αλλά και τι καταστροφές μπορεί να προκαλέσει αυτού του τύπου η παρέμβαση (ηλεκτρομαγνητική) στο περιβάλλον και στο ανθρώπινο σώμα.
Μπορεί να είναι από το 1997 το βίντεο αλλά πολλά απ όσα αναφέρει τα βλέπουμε ήδη και στο περιβάλλον και σε εμάς.
Και αν βαριέστε να το δείτε όλο, ακούστε τουλάχιστον τι λένε οι δύο επιστήμονες ( στο 22.50) για τις επιπτώσεις του ηλεκτρομαγνητισμού στο ανθρώπινο σώμα, και η κυρία (στο 23.42) για τα συμπτώματα που προκαλούν. Άγχος, κατάθλιψη, διάρροια, ζαλάδα, κόπωση, πονοκέφαλοι, συναισθηματικές μεταπτώσεις, ναυτία, ίλιγγος κ.αι διάφορα άλλα.

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Δευ 08 Απρ 2013, 16:07

Διαβαστε το και πειτε μου οτι δεν δενουν ολα που λεει μεταξυ τους(μιλαει και για το HAARP και δινει την εξηγηση οτι ειναι ενα ειδος reversed engineering για να καταλαβουν πως λειτουργει το ενεργειακο πλεγμα της γης)

*ειναι ψιλομεγαλο αλλά διαβαζεται ευκολα
**ισως εχει ξαναμπει στα ιδεο αλλά με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα κατι

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΙΣΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 08 Απρ 2013, 16:15

είδα το μισό βίντεο χθες ξημερώματα δηλαδή τι χθες, με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα και να νιώσω πιο άνετα με τα ίδια μου τα σινεμασκόπ όνειρα: αυτό το πλέγμα το είδα ότι τελειοποιήθηκε το 1998. ακριβώς όπως το δείχνουν να περιβάλλει τη γη. θα δω και το υπόλοιπο και θα ολοκληρώσω με τις εντυπώσεις που είχα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 08 Απρ 2013, 16:26

(έχω δει ένα άλλο πλέγμα να φτάνει μέχρι ορισμένους πλανήτες, έχω δει τον Κρόνο ή έναν πλανήτη ξεραΐλα όπου εκεί έμενε μία αρσενική οντότητα μόνος να είναι κι αυτός κλειδωμένος τρόπον τινά. τι είναι αυτά που έχω δει; λες και κάτι έχει μπει για προστασία ή/και για φυλάκιση ένα πλέγμα ειδικά για γιαχβέδες ρεπτιλιαν και πάει λέγοντας, αυτοί κοπιάρουν ένα παρόμοιο για την ανθρωπότητα κάτι σαν αντίποινα... απαγάγουν να το πω κι έτσι ψυχές ζωές ανθρώπων μία ολόκληρη πλάση επί της Γης και την βασανίζουν ζητώντας λύτρα... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ! έτσι εκλαμβάνω αυτά τα όνειρα... έχουμε μπλέξει ανάμεσα σε πολεμιστές φωτός και σκότους σε διαφορές τους προαιώνιες, οι αρχισατανικοί οι δαίμονες έχουν περισσότερη άνεση κινήσεων από όλον τον υπόλοιπο σάπιο και κακό συρφετό)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 08 Απρ 2013, 17:37

ολοκλήρωσα το βίντεο και μιας και δεν έχω και ιδιαίτερες ενστάσεις σε αυτά που λέει ας πω τη γνώμη μου εδώ

υπάρχουν πολλά βασικά σημεία με τα οποία συμφωνώ (πλέγμα γύρω από τη γη που μας "έκλεισε" απέξω από τις περισσότερες θετικές εξελίξεις για εμάς αλλά κυρίως οι προσευχές μας δεν "εισακούγονται" με την ίδια πλέον ευκολία όπως πριν, στα έσχατα χρόνια θα κλείσουν οι ουρανοί και δεν θα φτάνει η προσευχή μας το Θείον, όχι πως το Θείον δεν ξέρει ότι κάποιοι προσεύχονται για το δικό τους ή όλων το καλό κι όχι πως αυτό το mute που πάθαμε δεν θα σηματοδοτήσει την επέμβαση του Θείου για να καταστρέψει ό,τι μπλοκάρει την επικοινωνία με τα πλάσματά της Γης)

όμως δεν χρειάζομαι τα πλαίσια καμμιάς θρησκείας αλλά και καμμιάς φωτεινής παρέμβασης πλειάδιων με ή χωρίς κάποιο όνομα για να πειστώ πως τα πράγματα είναι πολύ σκούρα και θα ξεσκουρύνουν οπωσδήποτε βρίσκοντας άλλους έτοιμους άλλους απροετοίμαστους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. κι εκτός αυτών των πλαισίων βλέπω που το πάνε οι σκιώδεις κυβερνήσεις, και καταλαβαίνω πως μόνο σκοτεινές οντότητες τους βοηθούν.

δεν έχουν όμως και είναι βαθύτατη πεποίθησή μου αυτή, άλλες λύσεις, αν χάσουν τον έλεγχο της Γης τότε θα αναγκαστούν όχι να επιστρέψουν ή να πάνε κάπου αλλού αλλά να χωθούν στα τάρταρα και να ξαναπεριμένουν. κι επειδή εγώ θέλω να τελειώνουμε once and for all θα προτιμούσα πλήρη καταστροφή του πλανήτη και πλήρη αποκατάσταση έπειτα στο φως χωρίς κανένα μικρόβιο πάνω του.

του παρόντος κόσμου πάροικοι..... ελπίζω να το ξέρουν κι οι Πλειάδιοι για το δικό τους.

υγ, φυσικά συμφωνώ με όλα όσα αναφέρθηκαν στο βίντεο ότι γίνονται για την απομώρανση του ανθρώπινου είδους και την κατακυρίευσή του από πάθη, ηθελημένη άγνοια, και κάκιστη ψυχολογική διάθεση. ξέχασαν ένα, κι αυτό είναι οι επιταχυντές... το σέρν.
υγ2, θεωρώ θετική την ώρα που πέρασα βλέποντας το βίντεο κι ευχαριστώ την Αρέλα που το μοιράστηκε. :rose:
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 08 Απρ 2013, 17:44

ArELa έγραψε:Αυτό δε γίνεται να μην έρθει εδώ
απλά δε γίνεται...

Μπορεί να είναι ωριαίο, αλλά κυλάει θαυμάσια και δε θα το καταλάβετε.
Δείτε το. Δεν συνηθίζω να παροτρύνω με τόση ένταση να δείτε βίντεο, αλλά γι'αυτό εδώ, το κάνω.

Το είδα,είχα έτοιμη απάντηση και με πέταξε :?

Αρέλα ,το ευχαριστήθηκα :makia:

Πολύ καλή η μουσική σε ηρεμεί και σε ταξιδεύει :D ...Βλέποντας το βίντεο ο νους μου πήγε στον Τρισμέγιστο,τον είδα στο τέλος (!) ,πήγε επίσης και στις αρχαίες τραγωδίες και στους από μηχανής "Θεούς",τους οποίους νιώθω να είναι μέλη της ανθρώπινης φυλής,στα Πέντε Γένη του Ησίοδου.Δεν έχω την πολυτέλεια να πληγωθώ,να σπάσω και να παραδοθώ ενεργειακά...αυτό μου δίδαξε το βίντεο με την αναδρομή του.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”