μtorrent
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
μtorrent
Λοιπόν μάθετέ με παρακαλώ πώς να χρησιμοποιώ το ρημάδι το μtorrent , γιατί ντρέπομαι πια!
Δυο φορές μου εξήγησε η Λολίτα σε ΡΜ, και δυο φορές έσβησα κατά λάθος τα ΡΜ της. Ας γραφτεί λοιπόν εδώ απ'όποιον έχει την υπομονή και καλή θέληση, για να μην το χάνω πια.
Θέλω να κατεβάσω πχ ταινία. Πώς το κάνω;
Ή να βρω κάτι όπως πχ language pack
Που το 'χασα από μια δική μου , όταν ο αντιβάιρους μου, με ρώτησε αν θέλω να μπλοκάρω κάποια dll κι εγώ η ηλίθια τα μπλόκαρα και έχασα τον ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.
ΣοΣ μανάρια. Είμαι ξανθιά και άσχετη. Όποιος σκαμπάζει, ας έρθει και στο μαγαζί, τον/την κερνάω κι ό,τι γουστάρει δηλαδή, φτάνει να μου κοιτάξει λίγο το λαπ τοπ. Κρασάρησε το μεγάλο μου πι σι, περιμένω να μαζέψω φράγκα για να το φτιάξω, μη μου τα φτύσει και το λαπ τοπ, χάθηκα!
Δυο φορές μου εξήγησε η Λολίτα σε ΡΜ, και δυο φορές έσβησα κατά λάθος τα ΡΜ της. Ας γραφτεί λοιπόν εδώ απ'όποιον έχει την υπομονή και καλή θέληση, για να μην το χάνω πια.
Θέλω να κατεβάσω πχ ταινία. Πώς το κάνω;
Ή να βρω κάτι όπως πχ language pack
Που το 'χασα από μια δική μου , όταν ο αντιβάιρους μου, με ρώτησε αν θέλω να μπλοκάρω κάποια dll κι εγώ η ηλίθια τα μπλόκαρα και έχασα τον ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.
ΣοΣ μανάρια. Είμαι ξανθιά και άσχετη. Όποιος σκαμπάζει, ας έρθει και στο μαγαζί, τον/την κερνάω κι ό,τι γουστάρει δηλαδή, φτάνει να μου κοιτάξει λίγο το λαπ τοπ. Κρασάρησε το μεγάλο μου πι σι, περιμένω να μαζέψω φράγκα για να το φτιάξω, μη μου τα φτύσει και το λαπ τοπ, χάθηκα!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: μtorrent
Μπαίνεις στο: http://www.torrentz.com/ που είναι μηχανή αναζήτησης για τόρρεντ.
Ψάχνεις το τόρρεντ που θες.
Σου βγάζει κάποια mirror sites που είναι στην ουσία κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι όπου βρίσκεται το αρχείο.
Πατάς download.
Το αποθηκεύεις στο pc και το ανοίγεις.
Λογικά θα στο ανοίξει με την εφαρμογή mtorrent.
Το κατεβάζει και είναι έτοιμο.
Προϋπόθεση να είναι εγκατεστημένο το mtorrent
Ψάχνεις το τόρρεντ που θες.
Σου βγάζει κάποια mirror sites που είναι στην ουσία κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι όπου βρίσκεται το αρχείο.
Πατάς download.
Το αποθηκεύεις στο pc και το ανοίγεις.
Λογικά θα στο ανοίξει με την εφαρμογή mtorrent.
Το κατεβάζει και είναι έτοιμο.
Προϋπόθεση να είναι εγκατεστημένο το mtorrent
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Έλα εδώ βρε φιλενάδα:
Εδώ είναι τα πάντα, με επεξηγήσεις, αναλυτικές οδηγίες, απαντήσεις και προπαντός εικόνες.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=161304
http://myridakis.tripod.com/ftp3_gr.html
Και για ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε.
Η λογική είναι οτι κατεβάζεις το τορρεντ της επιθυμίας σου στον υπολογιστή σου, το ανοίγεις απο το mτορρεντ και το βάζεις να ξεκινήσει, το mtorrent είναι απλούστατο, κάποιες βασικές ρυθμίσεις θέλει μόνο. Διάβασε προσεκτικά τα λινκ που σου δίνω, δείχνουν πολύ αναλυτικά τα πάντα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη για εμένα η καλύτερη λύση είναι το rapidshare, τα τορρεντ τα έχω καθαρά σαν καβάτζα, δεν κατεβάζω απο εκει εδώ και καιρό.
Εδώ είναι τα πάντα, με επεξηγήσεις, αναλυτικές οδηγίες, απαντήσεις και προπαντός εικόνες.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=161304
http://myridakis.tripod.com/ftp3_gr.html
Και για ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε.
Η λογική είναι οτι κατεβάζεις το τορρεντ της επιθυμίας σου στον υπολογιστή σου, το ανοίγεις απο το mτορρεντ και το βάζεις να ξεκινήσει, το mtorrent είναι απλούστατο, κάποιες βασικές ρυθμίσεις θέλει μόνο. Διάβασε προσεκτικά τα λινκ που σου δίνω, δείχνουν πολύ αναλυτικά τα πάντα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη για εμένα η καλύτερη λύση είναι το rapidshare, τα τορρεντ τα έχω καθαρά σαν καβάτζα, δεν κατεβάζω απο εκει εδώ και καιρό.
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Πολύς λόγος ακούω ότι γίνεται πάλι τελευταία για την απαγόρευση να κατεβάζουμε ταινίες και μουσική από το Ίντερνετ.
Μόλις πρόσφατα η κυβέρνηση της Γαλλίας έφερε στο γαλλικό κοινοβούλιο σχέδιο νόμου που προέβλεπε τη διακοπή της πρόσβασης στο Ίντερνετ γι’ αυτούς που θα εντοπίζονταν να «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες και μουσική. Το αμφιλεγόμενο αυτό νομοσχέδιο το οποίο είχε εγκρίνει νωρίτερα η Γερουσία απορρίφθηκε τελικά από το γαλλικό κοινοβούλιο με μικρή πλειοψηφία.
Οι γερουσιαστές επανέφεραν ρήτρα που προέβλεπε ότι ο «πειρατής» θα υποχρεώνεται μετά τη διακοπή της πρόσβασής του στο Ίντερνετ για δύο μήνες έως ένα έτος να καταβάλει τη συνδρομή του για την παροχή των υπηρεσιών διαδικτύου.
Το ανησυχητικό είναι ότι η προτεινόμενη νομοθεσία εκχωρεί στις εταιρείες παραγωγής μουσικής και ταινιών να παρακολουθούν τους διαδικτυακούς χρήστες και να καταγγέλουν τα περιστατικά παράνομης λήψης δεδομένων σε μια νέα αρχή προστασίας της πνευματικής περιουσίας.
Η κυβέρνηση μάλιστα είχε υπερασπιστεί αυτό το σχέδιο νόμου που αν περνούσε η Γαλλία θα γινόταν η πρώτη χώρα που θα καθιέρωνε δημόσιο σύστημα παρακολούθησης με σκοπό την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας, η οποία θα μπορούσε να φτάσει ως τη διακοπή της πρόσβασης στο διαδίκτυο!
Οργανώσεις υπεράσπισης πολιτικών δικαιωμάτων και μέλη της σοσιαλιστικής παράταξης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα μέτρο "ποινικοποίησης μιας ολόκληρης γενιάς".
Μέχρι σήμερα πάντως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας πολιτιστικών αγαθών, παρά μόνον ισχύει μια γενική υποχρέωση για τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών, οποιοδήποτε μέσο κι αν χρησιμοποιείται για την αντιγραφή του έργου τους.
(Κατά τη γνώμη μου η εκχώρηση δικαιωμάτων ηλεκτρονικής παρακολούθησης σε εταιρίες – με σκοπό δήθεν την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας– είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να αποτελέσει κερκόπορτα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων μας)
Μόλις πρόσφατα η κυβέρνηση της Γαλλίας έφερε στο γαλλικό κοινοβούλιο σχέδιο νόμου που προέβλεπε τη διακοπή της πρόσβασης στο Ίντερνετ γι’ αυτούς που θα εντοπίζονταν να «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες και μουσική. Το αμφιλεγόμενο αυτό νομοσχέδιο το οποίο είχε εγκρίνει νωρίτερα η Γερουσία απορρίφθηκε τελικά από το γαλλικό κοινοβούλιο με μικρή πλειοψηφία.
Οι γερουσιαστές επανέφεραν ρήτρα που προέβλεπε ότι ο «πειρατής» θα υποχρεώνεται μετά τη διακοπή της πρόσβασής του στο Ίντερνετ για δύο μήνες έως ένα έτος να καταβάλει τη συνδρομή του για την παροχή των υπηρεσιών διαδικτύου.
Το ανησυχητικό είναι ότι η προτεινόμενη νομοθεσία εκχωρεί στις εταιρείες παραγωγής μουσικής και ταινιών να παρακολουθούν τους διαδικτυακούς χρήστες και να καταγγέλουν τα περιστατικά παράνομης λήψης δεδομένων σε μια νέα αρχή προστασίας της πνευματικής περιουσίας.
Η κυβέρνηση μάλιστα είχε υπερασπιστεί αυτό το σχέδιο νόμου που αν περνούσε η Γαλλία θα γινόταν η πρώτη χώρα που θα καθιέρωνε δημόσιο σύστημα παρακολούθησης με σκοπό την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας, η οποία θα μπορούσε να φτάσει ως τη διακοπή της πρόσβασης στο διαδίκτυο!
Οργανώσεις υπεράσπισης πολιτικών δικαιωμάτων και μέλη της σοσιαλιστικής παράταξης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα μέτρο "ποινικοποίησης μιας ολόκληρης γενιάς".
Μέχρι σήμερα πάντως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ευρωπαϊκή νομοθεσία για την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας πολιτιστικών αγαθών, παρά μόνον ισχύει μια γενική υποχρέωση για τα κράτη μέλη να διασφαλίζουν την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών, οποιοδήποτε μέσο κι αν χρησιμοποιείται για την αντιγραφή του έργου τους.
(Κατά τη γνώμη μου η εκχώρηση δικαιωμάτων ηλεκτρονικής παρακολούθησης σε εταιρίες – με σκοπό δήθεν την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής πειρατείας– είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να αποτελέσει κερκόπορτα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων μας)
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Αυτό συμβαίνει ήδη. Το λαμόγιο ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του εχθές έκανε το σχετικό θέμα και καλά με το παράνομο κατέβασμα και την αξιοποίηση του ίντερνετ, και για να το παίξει καλός έλεγε οτι η ακρίβεια είναι που ωθεί στο παράνομο κατέβασμα και βλάπτουμε λέει θέσεις εργασίας και το κράτος. Με το συμπάθιο, αλλά τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα σώσω την κατάσταση, με το ελάχιστο εισόδημα και την καθημερινή κλεψιά που υφίσταμαι στα πάντα; Όχι οτι έχει άδικο για την ακρίβεια, αλλά σε μία χώρα που σου πίνει με το μπουρί της σόμπας το αίμα, ποιος μπορεί να διαθέσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ για προγράμματα και λειτουργικά, ειδικά εαν είναι και επαγγελματίας, ή να κατεβάσει τα τραγούδια και τις τόσες ταινίες που θέλει; Το κόστος είναι απίστευτο και τα χρήματα ανύπαρκτα, χάνουν φράγκα και θέλουν και να μας αρμέγουν, προβλέπω να αγριεύει το πράγμα στο μέλλον, αν και ότι και να κάνουν δεν θα μπορέσουν να αναστείλουν την διάδωση της ελευθερίας χρήσης πανάκριβών αγαθών όσο και να χτυπιούνται οι καπιταλιστές αλήτες.
Mα πάντα ο κάθε Ευαγγελάτος με την μεριά της πολυεθνικής θα είναι.
Μην ξεχνούμε ότι πριν λίγες εβδομάδες έγινε και ντόρος με συλλήψεις για άτομα που πουλούσαν μέσω ίντερνετ κωδικούς συνδρομητικού καναλιού..
Γνωστός παροχέας ίντερνετ έδωσε τις Ip και τα τηλεφωνικά νούμερα αυτών που διαμοίραζαν τους κωδικούς στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά παράβαση του νόμου Ν.2225/1994.
Μην ξεχνούμε ότι πριν λίγες εβδομάδες έγινε και ντόρος με συλλήψεις για άτομα που πουλούσαν μέσω ίντερνετ κωδικούς συνδρομητικού καναλιού..
Γνωστός παροχέας ίντερνετ έδωσε τις Ip και τα τηλεφωνικά νούμερα αυτών που διαμοίραζαν τους κωδικούς στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά παράβαση του νόμου Ν.2225/1994.
Βλέπουμε πως όταν παίζει συμφέρον, τότε ο νόμος γίνεται ακορντεόν. Για χάρη μιας πολυεθνικής.Κατά το Ν.2225/1994, άλλες είναι οι προϋποθέσεις άρσης του απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας και άλλες για τη "διακρίβωση εγκλημάτων", δηλ. ποινικών αδικημάτων. Όπως είδαμε, το άρθρο 19 του Συντάγματος ορίζει ότι οι δικαστικές αρχές [και ΜΟΝΟΝ αυτές] δεν δεσμεύονται από το απόρρητο, όταν πρόκειται για "ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα". Αυτά τα "ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα", έρχεται να τα καθορίσει ο νομοθέτης με τον Ν.2225/1994, δίνοντας μια περιοριστική λίστα, στο άρθρο 4, η οποία αφορά κακουργήματα.
Έτσι, η άρση του απορρήτου επιτρέπεται για τα εξής αδικήματα του Ποινικού Κώδικα:
- εσχάτη προδοσία (άρθρο 134 Π.Κ.)
- διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων ή συνωμοσία με σκοπό την εσχάτη προδοσία (άρθρο 135§§1-2 Π.Κ.)
- απόπειρα δολοφονίας πρωθυπουργού, προέδρου της βουλής, αναπληρωτών τους, προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος (άρθρο 134Α Π.Κ.)
- βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (άρθρα 137Α Π.Κ., 137Β Π.Κ.)
- επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας (άρθρο 138 Π.Κ.)
- προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας (άρθρο 139 Π.Κ.)
- προδοσία της χώρας (άρθρο 140 Π.Κ.)
- στρατιωτική υπηρεσία στον εχθρό (άρθρο 143 Π.Κ.), υποστήριξη πολεμικής δύναμης του εχθρού (άρθρο 144 Π.Κ.)
- παραβίαση μυστικών της πολιτείας (άρθρο 146 Π.Κ.)
- κατασκοπεία που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα ή σύμμαχο (άρθρο 148§2 Π.Κ.)
- νόθευση ή καταστροφή εγγράφων του κράτους (άρθρο 150 Π.Κ.)
- κατάχρηση πληρεξουσιότητας του κράτους (άρθρο 151 Π.Κ.)
- βία κατά πολιτικών σωμάτων και της κυβέρνησης (άρθρο 157 Π.Κ.)
- προσβολές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας (άρθρο 168 Π.Κ.)
- εγκληματική οργάνωση (άρθρο 187§§1-2 Π.Κ.)
- πρόσκληση σε συνεισφορά για χρηματικές ποινές (άρθρο 207 Π.Κ.)
- κατάρτηση ένοπλης ομάδας (άρθρο 208 Π.Κ.)
- εμπρησμός που μπορεί να οδηγήσει σε ή είχε αποτέλεσμα το θάνατο (άρθρο 264 περ. β΄ - γ΄ Π.Κ.)
- έκρηξη (άρθρο 270 Π.Κ.)
- παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες (άρθρο 272 Π.Κ.)
- καταστροφή προστατευτικών εγκαταστάσεων που μπορεί να οδηγήσει σε ή είχε αποτέλεσμα θάνατο (άρθρο 275 β΄-γ΄ Π.Κ.)
- διατάραξη μετακίνσης με τρένο, πλοίο, αεροσκάφος που μπορεί να οδηγήσει σε ή είχε αποτέλεσμα θάνατο (άρθρο 291 Π.Κ.)
- ανθρωποκτονία με πρόθεση (άρθρο 299 Π.Κ.)
- αρπαγή (άρθρο 322 Π.Κ.)
- αρπαγή ανηλίκων (άρθρο 324 Π.Κ.)
- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής (άρθρο 374 Π.Κ.)
- ληστεία (άρθρο 380 Π.Κ.)
- εκβίαση (άρθρο 385 Π.Κ.)
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Τελικά η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε το νομοσχέδιο κατά του παράνομου "κατεβάσματος" μουσικής και ταινιών από το Διαδίκτυο, το οποίο πλέον ποινικοποιείται και επιφέρει μέχρι και διακοπή της σύνδεσης από το Ίντερνετ σε περίπτωση υποτροπής.
Με κύριο εμπνευστή και παρακινητή του τον ίδιο τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, το σχέδιο νόμου θα προωθηθεί και στη Γερουσία προκειμένου να λάβει την τελική έγκρισή του σε νόμο, ο οποίος θα καταστήσει τη Γαλλία την πρώτη χώρα στον κόσμο, που προβλέπει αυστηρές ποινές σε περιπτώσεις «πειρατείας».
Στις 9 Απριλίου οι σοσιαλιστές βουλευτές είχαν απορρίψει σε πρώτη ανάγνωση το σχέδιο νόμου, με ψήφους έναντι 21 έναντι 15, εκμεταλλευόμενοι την πλειοψηφία που τους προσέφερε στο «Ημικύκλιο», η μαζική απουσία των βουλευτών (577 συνολικά) από τη συνεδρίαση.
Έτσι από το προσεχές φθινόπωρο, όσοι επιδίδονται στο "κατέβασμα" ταινιών και μουσικής από το διαδίκτυο, διαδικασία στην οποία αρέσκονται κατά κόρον οι Γάλλοι, θα αρχίσουν να λαμβάνουν ταχυδρομικώς τις πρώτες προειδοποιήσεις από το νέο θεσμικό όργανο την Ανώτατη Αρχή για την Διάδοση των Έργων και την Προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων στο Ιντερνέτ (Hadopi), που δημιουργήθηκε από τα νέα, μεταρρυθμιστικά, μέτρα.
Σε περίπτωση υποτροπής, οι πρώτες διακοπές στη διαδικτυακή σύνδεση θα ξεκινήσουν από το 2010, με τους «πειρατές» όμως να συνεχίζουν να πληρώνουν τη συνδρομή τους, πράγμα που θα συνιστά μία «διπλή ποινή» για τους καταναλωτές, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
(Η κερκόπορτα για τον έλεγχο του Ίντερνετ από την εξουσία φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά)
Με κύριο εμπνευστή και παρακινητή του τον ίδιο τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, το σχέδιο νόμου θα προωθηθεί και στη Γερουσία προκειμένου να λάβει την τελική έγκρισή του σε νόμο, ο οποίος θα καταστήσει τη Γαλλία την πρώτη χώρα στον κόσμο, που προβλέπει αυστηρές ποινές σε περιπτώσεις «πειρατείας».
Στις 9 Απριλίου οι σοσιαλιστές βουλευτές είχαν απορρίψει σε πρώτη ανάγνωση το σχέδιο νόμου, με ψήφους έναντι 21 έναντι 15, εκμεταλλευόμενοι την πλειοψηφία που τους προσέφερε στο «Ημικύκλιο», η μαζική απουσία των βουλευτών (577 συνολικά) από τη συνεδρίαση.
Έτσι από το προσεχές φθινόπωρο, όσοι επιδίδονται στο "κατέβασμα" ταινιών και μουσικής από το διαδίκτυο, διαδικασία στην οποία αρέσκονται κατά κόρον οι Γάλλοι, θα αρχίσουν να λαμβάνουν ταχυδρομικώς τις πρώτες προειδοποιήσεις από το νέο θεσμικό όργανο την Ανώτατη Αρχή για την Διάδοση των Έργων και την Προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων στο Ιντερνέτ (Hadopi), που δημιουργήθηκε από τα νέα, μεταρρυθμιστικά, μέτρα.
Σε περίπτωση υποτροπής, οι πρώτες διακοπές στη διαδικτυακή σύνδεση θα ξεκινήσουν από το 2010, με τους «πειρατές» όμως να συνεχίζουν να πληρώνουν τη συνδρομή τους, πράγμα που θα συνιστά μία «διπλή ποινή» για τους καταναλωτές, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
(Η κερκόπορτα για τον έλεγχο του Ίντερνετ από την εξουσία φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά)