Αποκάλυψη της εφεύρεσης του Ζωγράφου (για ενέργεια)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αποκάλυψη της εφεύρεσης του Ζωγράφου (για ενέργεια)
Αξίζει να το δείτε αυτό αν και είναι μεγάλο...
Φυσικά θα το "θάψει" το σύστημα, (ελπίζω να μη θάψουν και τον ίδιο)
γιατί δε λέει να μη δίνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας στη ΔΕΗ
https://www.youtube.com/watch?v=h_Ps1R03WqM
το εντόπισε ο Τζόνι μου, οπότε από τον Τζόνι με αγάπη.
αν το'χει φέρει άλλος και δεν το είδα, ζητώ συγνώμη.
Φυσικά θα το "θάψει" το σύστημα, (ελπίζω να μη θάψουν και τον ίδιο)
γιατί δε λέει να μη δίνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας στη ΔΕΗ
https://www.youtube.com/watch?v=h_Ps1R03WqM
το εντόπισε ο Τζόνι μου, οπότε από τον Τζόνι με αγάπη.
αν το'χει φέρει άλλος και δεν το είδα, ζητώ συγνώμη.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- yiotis
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Re: Αποκάλυψη της εφεύρεσης του Ζωγράφου (για ενέργεια)
Παντως αυτο για να λειτουργησει χρειαζεται να καταναλωνει καποια μεταλα , τα οποια εννοειται πως δεν ειναι ανεξαντλητα και εχουν και καποιο κοστος.
Πιο πρακτικη προταση για ελευθερη ενεργεια νομιζω πως ειναι αυτη του Καλογερακη.
Πιο πρακτικη προταση για ελευθερη ενεργεια νομιζω πως ειναι αυτη του Καλογερακη.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
Ελεύθερη ενέργεια, υπό την έννοια ότι δημιουργείς ενέργεια εκ του τίποτα, ή δημιουργείς περισσότερη ενέργεια από όσο βάζεις, είναι μάλλον φυσικά αδύνατο.
Ωστόσο, έχω βάσιμες υποψίες ότι μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμπαντικά αποθέματα ενέργειας, δηλαδή είτε στην ενέργεια δεσμών μορίων, όπως μάλλον κάνει ο τυπάς στο παραπάνω βίντεο, είτε στην ατομική ενέργεια, είτε στις συμπαντικές ακτινοβολίες, με τη βοήθεια συγκεκριμένων μηχανών. Ειδικά όσον αφορά τις συμπαντικές ακτινοβολίες, αν κάποιος καταφέρει να τις δαμάσει, θα δίνεται έντονα η αίσθηση ότι δημιούργησε ενέργεια εκ του μηδενός (free energy), αλλά αυτό δεν θα ισχύει, απλώς η αίσθηση θα δημιουργείται επειδή η συμπαντική πηγή θα είναι είτε δυσδιάκριτη, είτε αόρατη. Το να αντλείς συμπαντική ενέργεια δίνει την εντύπωση ότι παράγεις ελεύθερη ενέργεια. Όμως δεν είναι ελεύθερη υπό την έννοια ότι τη δημιουργείς εκ του μηδενός, αλλά είναι ελεύθερη υπό την έννοια ότι δεν πληρώνεις κράτος ή ιδιώτη (ακόμα) για να την πάρεις.
Πάντως, αν μου επιτρέπετε, το ζήτημα της δωρεάν ενέργειας δεν πρόκειται να βρει ποτέ συμβατική λύση. Το σύστημα δεν θα το ανεχτεί. Δεν μπορώ να δομήσω σενάριο στον εγκέφαλό μου όπου το σύστημα θα ανεχτεί ή θα ηττηθεί από τέτοια εξέλιξη, με συμβατικό τρόπο.
Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάθε οικογένεια ένα τέτοιο μηχάνημα, σταματώντας να εξαρτάται από τη ΔΕΗ, είναι να γίνουν όλοι ηλεκτρολόγοι/μηχανολόγοι, να έχουν υψηλού επιπέδου σχετικές γνώσεις, ταυτοχρόνως να έχουν πρόσβαση σε υλικά/εργαλεία, και να το φτιάξουν μόνοι τους, ξεκινώντας από την ιδέα -> σχέδια και φτάνοντας στην υλοποίηση, και κρατώντας το μυστικό ο καθένας. Αν αυτό γινόταν όπως το είπα, αλλά σε μεγάλη κλίμακα, πχ ένα εκατομμύριο οικογένειες έφτιαχναν από μόνες τους τόσο τα σχέδια όσο και το μηχάνημα, χωρίς να το πουν σε κανέναν, τότε το σύστημα θα πάθαινε ανεπανόρθωτη ζημιά. Αυτό όμως συνεπάγεται 1.000.000 οικογένειες να αποκτήσουν πανεπιστημιακού επιπέδου μηχανολογική/ηλεκτρολογική μόρφωση.
Το να βγει ένας τύπος όπως ο Ζωγράφος, και να προσπαθεί να το πατεντάρει, και αν το καταφέρει, να το κατασκευάσει και να το πουλήσει... ξεχάστε το... Αυτό θα συμβεί μόνο αν το σύστημα το επιτρέψει επειδή είδε κάποιο όφελος.
Επίσης ξεχάστε το σενάριο όπου ο Ζωγράφος θα βγάλει τα σχέδια στη φόρα για να το κατασκευάσει όποιος μπορεί. Όπως ο ίδιος είπε στο βίντεο, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, καθότι μπορεί κάποιος που θα θέλει να το κατασκευάσει να σκοτωθεί από ατύχημα κατά τη διαδικασία, αν δεν έχει άρτια μηχανολογική/ηλεκτρολογική εκπαίδευση. Συνεπώς τα αναλυτικά σχέδια δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα εις τους αιώνας.
Επίσης μην ξεχνάμε αυτό το έκτρωμα, τη δυνατότητα δηλαδή που οι κοινωνίες δίνουν σε ιδιώτες να πατεντάρουν κάτι, όχι για να το παράγουν οι ίδιοι, αλλά για να μην έχει έπειτα δικαίωμα άλλος να το παράγει. Δηλαδή αν κάποιος άλλος πατενταρει πρώτος το μηχάνημα του Ζωγράφου, τότε θα απαγορεύεται στον Ζωγράφο να το παράγει, αλλά και ο άλλος αν γουστάρει βάζει την πατέντα στο ράφι και συνεχίζει να πουλά πετρέλαιο. Αντί η κοινωνία (το νομικό σύστημα) να αναγνωρίζει ποιος το επινόησε πρώτος, αναγνωρίζει ποιος κατέθεσε αίτημα πατέντας (και το πήρε) πρώτος. Αίσχος. Μιλάμε για το βασίλειο του σατανα.
Η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι όλοι μας να γίνουμε επιστήμονες με άρτια επιστημονική γνώση. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ωστόσο, έχω βάσιμες υποψίες ότι μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμπαντικά αποθέματα ενέργειας, δηλαδή είτε στην ενέργεια δεσμών μορίων, όπως μάλλον κάνει ο τυπάς στο παραπάνω βίντεο, είτε στην ατομική ενέργεια, είτε στις συμπαντικές ακτινοβολίες, με τη βοήθεια συγκεκριμένων μηχανών. Ειδικά όσον αφορά τις συμπαντικές ακτινοβολίες, αν κάποιος καταφέρει να τις δαμάσει, θα δίνεται έντονα η αίσθηση ότι δημιούργησε ενέργεια εκ του μηδενός (free energy), αλλά αυτό δεν θα ισχύει, απλώς η αίσθηση θα δημιουργείται επειδή η συμπαντική πηγή θα είναι είτε δυσδιάκριτη, είτε αόρατη. Το να αντλείς συμπαντική ενέργεια δίνει την εντύπωση ότι παράγεις ελεύθερη ενέργεια. Όμως δεν είναι ελεύθερη υπό την έννοια ότι τη δημιουργείς εκ του μηδενός, αλλά είναι ελεύθερη υπό την έννοια ότι δεν πληρώνεις κράτος ή ιδιώτη (ακόμα) για να την πάρεις.
Πάντως, αν μου επιτρέπετε, το ζήτημα της δωρεάν ενέργειας δεν πρόκειται να βρει ποτέ συμβατική λύση. Το σύστημα δεν θα το ανεχτεί. Δεν μπορώ να δομήσω σενάριο στον εγκέφαλό μου όπου το σύστημα θα ανεχτεί ή θα ηττηθεί από τέτοια εξέλιξη, με συμβατικό τρόπο.
Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάθε οικογένεια ένα τέτοιο μηχάνημα, σταματώντας να εξαρτάται από τη ΔΕΗ, είναι να γίνουν όλοι ηλεκτρολόγοι/μηχανολόγοι, να έχουν υψηλού επιπέδου σχετικές γνώσεις, ταυτοχρόνως να έχουν πρόσβαση σε υλικά/εργαλεία, και να το φτιάξουν μόνοι τους, ξεκινώντας από την ιδέα -> σχέδια και φτάνοντας στην υλοποίηση, και κρατώντας το μυστικό ο καθένας. Αν αυτό γινόταν όπως το είπα, αλλά σε μεγάλη κλίμακα, πχ ένα εκατομμύριο οικογένειες έφτιαχναν από μόνες τους τόσο τα σχέδια όσο και το μηχάνημα, χωρίς να το πουν σε κανέναν, τότε το σύστημα θα πάθαινε ανεπανόρθωτη ζημιά. Αυτό όμως συνεπάγεται 1.000.000 οικογένειες να αποκτήσουν πανεπιστημιακού επιπέδου μηχανολογική/ηλεκτρολογική μόρφωση.
Το να βγει ένας τύπος όπως ο Ζωγράφος, και να προσπαθεί να το πατεντάρει, και αν το καταφέρει, να το κατασκευάσει και να το πουλήσει... ξεχάστε το... Αυτό θα συμβεί μόνο αν το σύστημα το επιτρέψει επειδή είδε κάποιο όφελος.
Επίσης ξεχάστε το σενάριο όπου ο Ζωγράφος θα βγάλει τα σχέδια στη φόρα για να το κατασκευάσει όποιος μπορεί. Όπως ο ίδιος είπε στο βίντεο, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, καθότι μπορεί κάποιος που θα θέλει να το κατασκευάσει να σκοτωθεί από ατύχημα κατά τη διαδικασία, αν δεν έχει άρτια μηχανολογική/ηλεκτρολογική εκπαίδευση. Συνεπώς τα αναλυτικά σχέδια δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα εις τους αιώνας.
Επίσης μην ξεχνάμε αυτό το έκτρωμα, τη δυνατότητα δηλαδή που οι κοινωνίες δίνουν σε ιδιώτες να πατεντάρουν κάτι, όχι για να το παράγουν οι ίδιοι, αλλά για να μην έχει έπειτα δικαίωμα άλλος να το παράγει. Δηλαδή αν κάποιος άλλος πατενταρει πρώτος το μηχάνημα του Ζωγράφου, τότε θα απαγορεύεται στον Ζωγράφο να το παράγει, αλλά και ο άλλος αν γουστάρει βάζει την πατέντα στο ράφι και συνεχίζει να πουλά πετρέλαιο. Αντί η κοινωνία (το νομικό σύστημα) να αναγνωρίζει ποιος το επινόησε πρώτος, αναγνωρίζει ποιος κατέθεσε αίτημα πατέντας (και το πήρε) πρώτος. Αίσχος. Μιλάμε για το βασίλειο του σατανα.
Η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι όλοι μας να γίνουμε επιστήμονες με άρτια επιστημονική γνώση. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
- Έδωσε Likes: 8 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
- Επικοινωνία:
Πέρυσι στα Κατοχικά με το Νίκο δώσαμε στη δημοσιότητα πολλά άρθρα για τη μούφα της "εφεύρεσης" Ζωφράφου.
Την περιέργεια μας κίνησε η στρατιωτικοποίηση της εφεύρεσης και το χαρακτηρισμό της ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ, που φυσικά έγινε με τη συναίνεση του εφευρέτη, αλλά και η άλλη σύμπτωση του φαινομένου Σ(Ψ)ώρρα που "εντελώς τυχαία" ο ίδιος δημοσιογράφος έφερε στο προσκήνιο (ο Τριανταφυλλόπουλος)
Αμέσως μετά είχαμε την παρουσίαση στην Ένωση Φυσικών, στην οποία πήγα και τράβηξα ένα άκρως ενδιαφέρον βίντεο που το αγαπητό youtube φρόντισε να κατεβάσει "λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων". Εκεί φαινόταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η εφεύρεση ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.
Ευτυχώς ο Νίκος Γκόνος (stranger Κατοχικά Νέα) βρήκε ένα μέρος μιας αντίστοιχης συζήτησης...
Εκεί πλέον τα λένε ανοιχτά :
http://katohika.gr/stranger-voice/kati- ... mise-poli/
Και πείτε μου εσείς μετά από το άρθρο και το βίντεο που το συνοδεύει τι πιστεύετε... Γιατί εμένα μου φαίνονται ΟΛΑ πολύ ύποπτα.
Σας δίνω και το άρθρο όπου παρουσίασα μετά από πολύ έρευνα και ψάξιμο την εφεύρεση όπως είχε κατατεθεί στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (το 1983 και το 2012):
http://katohika.gr/ellada/dorean-reyma- ... -zografoy/
Τέλος συμφωνώ 100% ότι η λύση ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ είναι πολύ πιο απλή και το καλύτερο με μηδενικό κόστος συντήρησης και το ακόμα καλύτερο με κατανάλωση ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ του αέρα και όχι των υδάτινων ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΩΝ πόρων
Την περιέργεια μας κίνησε η στρατιωτικοποίηση της εφεύρεσης και το χαρακτηρισμό της ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ, που φυσικά έγινε με τη συναίνεση του εφευρέτη, αλλά και η άλλη σύμπτωση του φαινομένου Σ(Ψ)ώρρα που "εντελώς τυχαία" ο ίδιος δημοσιογράφος έφερε στο προσκήνιο (ο Τριανταφυλλόπουλος)
Αμέσως μετά είχαμε την παρουσίαση στην Ένωση Φυσικών, στην οποία πήγα και τράβηξα ένα άκρως ενδιαφέρον βίντεο που το αγαπητό youtube φρόντισε να κατεβάσει "λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων". Εκεί φαινόταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η εφεύρεση ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.
Ευτυχώς ο Νίκος Γκόνος (stranger Κατοχικά Νέα) βρήκε ένα μέρος μιας αντίστοιχης συζήτησης...
Εκεί πλέον τα λένε ανοιχτά :
http://katohika.gr/stranger-voice/kati- ... mise-poli/
Και πείτε μου εσείς μετά από το άρθρο και το βίντεο που το συνοδεύει τι πιστεύετε... Γιατί εμένα μου φαίνονται ΟΛΑ πολύ ύποπτα.
Σας δίνω και το άρθρο όπου παρουσίασα μετά από πολύ έρευνα και ψάξιμο την εφεύρεση όπως είχε κατατεθεί στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (το 1983 και το 2012):
http://katohika.gr/ellada/dorean-reyma- ... -zografoy/
Τέλος συμφωνώ 100% ότι η λύση ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ είναι πολύ πιο απλή και το καλύτερο με μηδενικό κόστος συντήρησης και το ακόμα καλύτερο με κατανάλωση ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ του αέρα και όχι των υδάτινων ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΩΝ πόρων
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
Εδώ όμως πρέπει να πούμε και το εξής. Αν πραγματικά έχεις (λέμε τώρα) ανακαλύψει κάτι καινοτόμο και επαναστατικό, δεν μπορείς να δώσεις όλες τις λεπτομέρειες κατασκευής του, για δύο στοιχειώδεις λόγους:zaxarias mytilinios έγραψε:χαρακτηρισμό της ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ
α) Αν το δουν άτομα που κατέχουν προχωρημένες γνώσεις, θα μπορέσουν να το αναπαράξουν σχετικά εύκολα και ενδεχομένως να το πατεντάρουν πριν από σένα.
β) Αν το δουν άτομα με ανεπαρκείς γνώσεις, και προσπαθήσουν να το αναπαράγουν (πχ στο υπόγειο του σπιτιού τους), υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος (πχ ηλεκτροπληξίας). Εκτός κι αν μιλάμε για μικρή συσκευή που παράγει ρεύμα μικρό, πχ για να φορτίζει κινητά και τάμπλετ και όχι οικιακές συσκευές εναλλασσόμενου ρεύματος.
Συνεπώς δεν μπορούμε να τους κατηγορούμε ότι κρύβουν πληροφορίες, διότι αυτό είναι μονόδρομος.
Μάλλον το "μούφα" αναφέρεται στο γεγονός ότι ήδη υπάρχουν πατέντες για παραγωγή ρεύματος από το νερό. Διότι δεν νομίζω να μπορούμε να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι δεν παράγει ενέργεια το συγκεκριμένο μηχάνημα.zaxarias mytilinios έγραψε:μούφα της "εφεύρεσης" Ζωφράφου
Αλλά αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος που με κάνει εμένα να λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το μηχάνημα να κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Ακόμα κι αν είναι 100% δική του εφεύρεση, όταν κάποιοι άλλοι έχουν ήδη εδώ και χρόνια, ίσως δεκαετίες, πατεντάρει πανομοιότυπες εφευρέσεις, είναι δυνατόν να του επιτραπεί η πατέντα;
Γι αυτό η μόνη λύση (που τυγχάνει να είναι και υπερβολικά δύσκολη, αλλά οφείλω να την αναφέρω) είναι μόνο μία. Να γίνει ο καθένας μας μηχανικός, όχι όμως της πλάκας, αλλά με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε να φτιάχνει ό,τι θέλει μόνος του, χωρίς να το λέει σε κανέναν. Είναι εφικτό αυτό; Μπορεί όχι, πώς είναι δυνατόν να σπουδάσουν ξαφνικά όλοι μηχανικοί; Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση στο ενεργειακό ζήτημα. Εκτός κι αν μιλάμε για μικρές συσκευές που φτιάχνονται εύκολα ακόμα και από αρχάριους, και έχουν να κάνουν με μικρά ρεύματα (πχ φόρτιση κινητού).
Πάντως ενδιαφέρον άρθρο, με νέα πληροφόριση όσον αφορά τις πολιτικές τους βλέψεις. Ξεκάθαρη η σκοπιμότητα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~