Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... απονεύρωση
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... απονεύρωση
Είχε γίνει αναφορά στην απονεύρωση δοντιών πριν 2 χρόνια αλλά χωρίς αναφορά στο καρκίνο.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... B7#p181772
"Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ"
Τα απονευρωμένα δόντια είναι στην ουσία «νεκρά» δόντια τα οποία μπορεί να γίνουν κρυφά φυτώρια για εξαιρετικά τοξικά αναερόβια μικρόβια που μπορούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να φτάσουν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν μια σειρά από σοβαρές ιατρικές βλάβες, οι οποίες εμφανίζονται δεκαετίες αργότερα.
Τα περισσότερα από αυτά τα τοξικά δόντια φαίνονται να είναι εντάξει για πολλά χρόνια, πράγμα που κάνει τον εντοπισμό του ρόλου τους στις συστημικές ασθένειες πολύ δύσκολο.
Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των οδοντιάτρων έχουν πλήρη άγνοια για τους πιθανούς κινδύνους υγείας στους οποίους εκθέτουν τους ασθενείς τους, κίνδυνοι οι οποίοι μπορεί να εκδηλωθούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Το American Dental Association ισχυρίζεται ότι οι απονευρώσεις έχουν αποδειχτεί ότι είναι ασφαλή, αλλά δεν έχουν εκδώσει ποτέ στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την άποψη.
Διαβάστε περισσότερα http://alttherapy.blogspot.com/2012/09/ ... z33yU0KAzD
How Root Canals Cause Cancer
http://www.endalldisease.com/how-do-roo ... se-cancer/
http://articles.mercola.com/sites/artic ... teeth.aspx
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... B7#p181772
"Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ"
Τα απονευρωμένα δόντια είναι στην ουσία «νεκρά» δόντια τα οποία μπορεί να γίνουν κρυφά φυτώρια για εξαιρετικά τοξικά αναερόβια μικρόβια που μπορούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να φτάσουν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν μια σειρά από σοβαρές ιατρικές βλάβες, οι οποίες εμφανίζονται δεκαετίες αργότερα.
Τα περισσότερα από αυτά τα τοξικά δόντια φαίνονται να είναι εντάξει για πολλά χρόνια, πράγμα που κάνει τον εντοπισμό του ρόλου τους στις συστημικές ασθένειες πολύ δύσκολο.
Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των οδοντιάτρων έχουν πλήρη άγνοια για τους πιθανούς κινδύνους υγείας στους οποίους εκθέτουν τους ασθενείς τους, κίνδυνοι οι οποίοι μπορεί να εκδηλωθούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Το American Dental Association ισχυρίζεται ότι οι απονευρώσεις έχουν αποδειχτεί ότι είναι ασφαλή, αλλά δεν έχουν εκδώσει ποτέ στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή την άποψη.
Διαβάστε περισσότερα http://alttherapy.blogspot.com/2012/09/ ... z33yU0KAzD
How Root Canals Cause Cancer
http://www.endalldisease.com/how-do-roo ... se-cancer/
http://articles.mercola.com/sites/artic ... teeth.aspx
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... απονεύρωση
firefightergr έγραψε:Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ"
είχα κάνει τρεις!!!! (προ 30ετίας)
προφανώς είμαι μέσα στο 97%
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
είχα βρει και γι' αυτό
δυστυχώς μετά το πρήξιμο αυτό που περιέγραφα ο οδοντίατρος "τα έσωσε τα δοντάκια" κατέληξα με τρεις απονευρώσεις.
εννοείται πως αν τυχόν εκδηλωθεί καρκίνος σε μένα το πρώτο μα το πρώτο που θα κάνω είναι να ξεφορτωθώ όλα τα απονευρωμένα δόντια και όλα τα σφραγίσματα με καρκινογόνο δράση.
μετά θα συνεχίσω με έρευνες και φυσικά θα κάνω την ελαιοκάθαρση της ζωής μου.
δυστυχώς μετά το πρήξιμο αυτό που περιέγραφα ο οδοντίατρος "τα έσωσε τα δοντάκια" κατέληξα με τρεις απονευρώσεις.
εννοείται πως αν τυχόν εκδηλωθεί καρκίνος σε μένα το πρώτο μα το πρώτο που θα κάνω είναι να ξεφορτωθώ όλα τα απονευρωμένα δόντια και όλα τα σφραγίσματα με καρκινογόνο δράση.
μετά θα συνεχίσω με έρευνες και φυσικά θα κάνω την ελαιοκάθαρση της ζωής μου.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μάλιστα αν είχα λεφτά το έκανα και τώρα όχι για τον καρκινικό κίνδυνο αλλά γιατί είμαι 101 τοις εκατό σίγουρη πως στο ακρορίζιο κρύβεται του μικροβίου το κάγκελο όσο και να προσπαθώ με γιατροσόφια θα έχω πάντα περιοδικά προβλήματα.
επίσης το διάστημα που έμεινα ΧΩΡΙΣ απονευρωμένα δόντια δηλαδή τα δύο που είχα παιδί πλέον είχαν βγει από το 2010 έως το 2013 δηλαδή δεν είχα ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.
τώρα;
έχω καταλήξει στα επείγοντα... έχω πρόβλημα όλο και μεγαλύτερο.
επίσης το διάστημα που έμεινα ΧΩΡΙΣ απονευρωμένα δόντια δηλαδή τα δύο που είχα παιδί πλέον είχαν βγει από το 2010 έως το 2013 δηλαδή δεν είχα ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.
τώρα;
έχω καταλήξει στα επείγοντα... έχω πρόβλημα όλο και μεγαλύτερο.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Σχεδόν όλοι έχουν κάνει απονεύρωση σήμερα.
Είναι σαν να λέτε. Είχαν πιεί νερό βρύσης ή είχαν 5 δάχτυλα.
Είναι σαν να λέτε. Είχαν πιεί νερό βρύσης ή είχαν 5 δάχτυλα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Κι εγώ έχω κάνει τρεις με θήκη και άξονα.
Με τα φυτευτά υπάρχει πρόβλημα?
Η η μόνη λύση είναι η μασελίτσα τσίκι τσίκι?
Για τα σφραγίσματα υπάρχει ένα είδος ρητίνης που τα αντικαθιστά.
Με τα φυτευτά υπάρχει πρόβλημα?
Η η μόνη λύση είναι η μασελίτσα τσίκι τσίκι?
Για τα σφραγίσματα υπάρχει ένα είδος ρητίνης που τα αντικαθιστά.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και η μαμά μου έχει κάνει απονευρώσεις και σφραγίσματα και δύο από αυτά όπως λέει τα είχε καταπιεί κιόλας.
Είναι 86 χρονών και δεν έχει μασέλα. Έχει κάποιες απώλειες δοντιών βέβαια από τα εσωτερικά.
Είναι 86 χρονών και δεν έχει μασέλα. Έχει κάποιες απώλειες δοντιών βέβαια από τα εσωτερικά.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
το συγκεκριμένο θέμα για μένα είναι ακόμα πιο περίεργο, δεν είναι μόνο οι αρρώστιες του βιολογικού σώματος αλλά και άλλα που εκθέτουν την ψυχή ή το πνεύμα ή την συνείδηση ή και τα τρία σε κινδύνους. αυτό το κατάλαβα με την ελαιοκάθαρση όσο καιρό την έκανα, πως όλες οι ανωμαλίες είναι αποτέλεσμα μικροβίων, κι όταν λέω ανωμαλίες δεν εννοώ τις σεξουαλικές, είμαστε έξω από την φύση, λειτουργούμε παρά φύσει, δεν είναι δυνατόν αυτή να είναι η ζωή, όπως ήταν πάντα μα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη, σε τέτοιους πλανήτες ίσως.
ο σπόρος του κακού σε όλους μας. για πνευματικές και σωματικές ασθένειες και κυρίως για να μην βλέπουμε την αλήθεια έστω και στιγμιαία.
αυτοί που ελέγχουν τέτοια μέρη έχουν φροντίσει όπως τα καζίνο τίποτα να μην είναι με το μέρος μας. στημένο το παιχνίδι κυρίες και κύριοι. τα απονευρωμένα δόντια ή τα σάπια δόντια ή τα δόντια και το στόμα που φιλοξενούν τα μικρόβια αυτά είναι ίσως μόνο η κορφή του παγόβουνου.
ο σπόρος του κακού σε όλους μας. για πνευματικές και σωματικές ασθένειες και κυρίως για να μην βλέπουμε την αλήθεια έστω και στιγμιαία.
αυτοί που ελέγχουν τέτοια μέρη έχουν φροντίσει όπως τα καζίνο τίποτα να μην είναι με το μέρος μας. στημένο το παιχνίδι κυρίες και κύριοι. τα απονευρωμένα δόντια ή τα σάπια δόντια ή τα δόντια και το στόμα που φιλοξενούν τα μικρόβια αυτά είναι ίσως μόνο η κορφή του παγόβουνου.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Γι αυτό πολλές φορές την χαρακτηρίζω "ψευδοεπιστήμη". Διότι πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο, που σημαίνει ότι πρέπει εναγωνίως να αγωνίζεται για να αντιμετωπίζει τον παραμικρό κίνδυνο.
Και τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο διατηρούνται μικρόβια στο ακρορίζιο απονευρωμένου δοντιού, απλά οι επιστήμονες δεν ασχολούνται. Δεν βαριέσαι...;
Δεν υπάρχει ήθος. Θα έπρεπε να γίνουν σοβαρές έρευνες στο να αποδειχθεί ότι δεν διατηρούνται μικρόβια.
Μετά φταίω εγώ που τους κατηγορώ για αμέλεια από πρόθεση; Μετά εγώ γίνομαι συνωμοσιολόγος;
Όπως και με τα αδέσποτα στους δρόμους. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, σε ακολουθούν, σε γαβγίζουν και φοβάσαι. Θέλεις να έχεις ένα αεροβόλο μαζί σου για παν ενδεχόμενο. Μια λες ότι βαριούνται, μια λες ότι αδιαφορούν, το λες, το ξαναλές, τους παρακαλάς, μετά από 10000 παρακαλητά σου λένε ότι να στείρωσαν και άντε πάλι ελεύθερα στην πόλη, άντε πάλι τα ίδια... δεν μπορείς να κοιτάξεις ψηλά, πρέπει να κοιτάς κάτω για να βλέπεις μην πατήσεις σκατά. και τους ξαναλές και αδιαφορούν και αδιαφορούν. Ε, sorry, τόση αδιαφορία δεν είναι σκέτη αμέλεια, αλλά πρόθεση. Δεν γίνομαι συνωμοσιολόγος επειδή έτσι το γουστάρω, αλλά επειδή η ξεφτιλισμένη συμπεριφορά τους με υποχρεώνει. Τα αφήνουν τα σκυλιά για να μειώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.
Έτσι λοιπόν δεν κάνουν τις απλές και αυτονόητες έρευνες που πρέπει να κάνουν στην ιατρική, επίσης για να μειώνεται η ποιότητα της ζωής μας, ή ίσως να τις κάνουν για την πάρτη τους.
Και τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο διατηρούνται μικρόβια στο ακρορίζιο απονευρωμένου δοντιού, απλά οι επιστήμονες δεν ασχολούνται. Δεν βαριέσαι...;
Δεν υπάρχει ήθος. Θα έπρεπε να γίνουν σοβαρές έρευνες στο να αποδειχθεί ότι δεν διατηρούνται μικρόβια.
Μετά φταίω εγώ που τους κατηγορώ για αμέλεια από πρόθεση; Μετά εγώ γίνομαι συνωμοσιολόγος;
Όπως και με τα αδέσποτα στους δρόμους. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, σε ακολουθούν, σε γαβγίζουν και φοβάσαι. Θέλεις να έχεις ένα αεροβόλο μαζί σου για παν ενδεχόμενο. Μια λες ότι βαριούνται, μια λες ότι αδιαφορούν, το λες, το ξαναλές, τους παρακαλάς, μετά από 10000 παρακαλητά σου λένε ότι να στείρωσαν και άντε πάλι ελεύθερα στην πόλη, άντε πάλι τα ίδια... δεν μπορείς να κοιτάξεις ψηλά, πρέπει να κοιτάς κάτω για να βλέπεις μην πατήσεις σκατά. και τους ξαναλές και αδιαφορούν και αδιαφορούν. Ε, sorry, τόση αδιαφορία δεν είναι σκέτη αμέλεια, αλλά πρόθεση. Δεν γίνομαι συνωμοσιολόγος επειδή έτσι το γουστάρω, αλλά επειδή η ξεφτιλισμένη συμπεριφορά τους με υποχρεώνει. Τα αφήνουν τα σκυλιά για να μειώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.
Έτσι λοιπόν δεν κάνουν τις απλές και αυτονόητες έρευνες που πρέπει να κάνουν στην ιατρική, επίσης για να μειώνεται η ποιότητα της ζωής μας, ή ίσως να τις κάνουν για την πάρτη τους.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- panta
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
η επιστήμη γνωρίζει ελάχιστα και πάντα προχωρά στα τυφλά. ανακαλύπτουμε κάτι, νομίζουμε ότι κατέχουμε όλη την αλήθεια και ... την πατάμε. είναι πρακτικά αδύνατο να ελέγξουμε τίς επιπτώσεις κάθε επιστημονικής "κατάκτησης". Για τα δόντια είχε πει ένας παλιός οδοντίατρος, όταν μολυνθεί, βγάλσιμο και μασέλα. Γλυτώνεις από πολλά. Άλλωστε τα απονευρωμένα δεν κρατάνε αιώνια.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο καρκίνος είναι πολυπαραγοντική αρρώστια και δεν έχει μία μόνο αιτία.
Δεν έχουν βρει μία και μοναδική αιτία που να τον προκαλεί.
Σχεδόν όλοι έχουμε κάνει απονεύρωση ή έχουμε θήκες ή έχουμε κάνει σφραγίσματα με μέταλλο.
Ακόμα και έφηβοι 16 χρονών έχουν σφραγίσματα και απονευρώσεις.
Αν ήταν η μοναδική αιτία αυτή τότε θα είχαμε πεθάνει όλοι.
Οι τοξίνες δεν είναι μόνο στα δόντια αλλά υπάρχουν και στα πλαστικά που χρησιμοποιούμε, στα τηγάνια τεφάλ, στα τηγανητά και τα ψητά φούρνου το ακρυλαμίδιο.
ΟΤΤΟ τι ψάχνεις. Εδώ τις μαργαρίνες μας τις σερβίρουν για θεραπευτικές ουσίες ενώ είναι υδρογονωμένα έλαια που βλάπτουν. Το ίδιο και τα κορν φλεϊκς.
Στα νοσοκομεία δίνουν κρέας σε κατάκοιτους και παθαίνουν ζημιά από το θέμα της δυσκοιλιότητας που προκαλεί
Τα δόντια έχουν σχέση με την αισθητική πέρα από τη λειτουργικότητα που έχουν. Πολλοί είναι εκείνοι που θα έπαιρναν ρίσκο ακόμα και αν ήξεραν ότι μπορεί μια μέρα να πάθουν καρκίνο. Εγώ θα το έπαιρνα το ρίσκο αυτό. Ακόμα και να το ξέρω θα προτιμούσα απονεύρωση και θήκη παρά να είμαι χωρίς δόντια ή με μασέλες.
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αντέχουν τις μασέλες και προτιμούν να μείνουν χωρίς δόντια. Πως μασάνε δεν ξέρω.
Όταν λείπουν πολλά δόντια πιθανόν να καταπίνουν τα τρόφιμα αμάσητα πράγμα επίσης επικίνδυνο. Πάμε μετά στο θέμα εντέρου με εγκολπώματα συσσωρευμένη τοξική μάζα.
Το θέμα έντερο είναι ταμπού και κανείς δεν μιλάει γι αυτό.
Κι όμως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας μόλυνσης.
Σχεδόν όλοι έχουμε κάνει απονεύρωση ή έχουμε θήκες ή έχουμε κάνει σφραγίσματα με μέταλλο.
Οι τοξίνες δεν είναι μόνο στα δόντια αλλά υπάρχουν και στα πλαστικά που χρησιμοποιούμε, στα τηγάνια τεφάλ, στα τηγανητά και τα ψητά φούρνου το ακρυλαμίδιο.
ΟΤΤΟ τι ψάχνεις. Εδώ τις μαργαρίνες μας τις σερβίρουν για θεραπευτικές ουσίες ενώ είναι υδρογονωμένα έλαια που βλάπτουν. Το ίδιο και τα κορν φλεϊκς.
Στα νοσοκομεία δίνουν κρέας σε κατάκοιτους και παθαίνουν ζημιά από το θέμα της δυσκοιλιότητας που προκαλεί
Τα δόντια έχουν σχέση με την αισθητική πέρα από τη λειτουργικότητα που έχουν. Πολλοί είναι εκείνοι που θα έπαιρναν ρίσκο ακόμα και αν ήξεραν ότι μπορεί μια μέρα να πάθουν καρκίνο. Εγώ θα το έπαιρνα το ρίσκο αυτό. Ακόμα και να το ξέρω θα προτιμούσα απονεύρωση και θήκη παρά να είμαι χωρίς δόντια ή με μασέλες.
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αντέχουν τις μασέλες και προτιμούν να μείνουν χωρίς δόντια. Πως μασάνε δεν ξέρω.
Όταν λείπουν πολλά δόντια πιθανόν να καταπίνουν τα τρόφιμα αμάσητα πράγμα επίσης επικίνδυνο. Πάμε μετά στο θέμα εντέρου με εγκολπώματα συσσωρευμένη τοξική μάζα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο καρκίνος είναι πολυπαραγοντική αρρώστια και δεν έχει μία μόνο αιτία.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος έπαθε καρκίνο επειδή είχε κάνει απονεύρωση, ή επειδή κάπνιζε ή επειδή έτρωγε κρέας.
Το 3% αντιστοιχεί στο 3% του συνολικού πληθυσμού που δεν έχει ούτε σφραγίσματα ούτε απονευρώσεις.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος έπαθε καρκίνο επειδή είχε κάνει απονεύρωση, ή επειδή κάπνιζε ή επειδή έτρωγε κρέας.
Το 3% αντιστοιχεί στο 3% του συνολικού πληθυσμού που δεν έχει ούτε σφραγίσματα ούτε απονευρώσεις.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
νομίζω η σύζυγος του Πωλ Μακαρτνει (το σκότωσα σίγουρα το επιθετάκι) που πέθανε από καρκίνο του μαστού (αν θυμάμαι καλά κάποιο αρθράκι που διάβασα πριν πολύυυυυ καιρό) νομίζω ήταν χορτοφάγος όπως κι αυτός και ζούσαν πολύ υγιεινή ζωή.Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος έπαθε καρκίνο επειδή είχε κάνει απονεύρωση, ή επειδή κάπνιζε ή επειδή έτρωγε κρέας.
όχι βέβαια δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο, για καμμιά ασθένεια. το ναρκοπέδιο όμως κοινό για όλους. μας βαράνε αλύπητα από όλες τις πλευρές από την ώρα που θα γίνει η σύλληψη από πιο πριν ακόμα, όλα παίζουν ρόλο κι έτσι καταλήξαμε με τέτοιες τεράστιες δυσκολίες να βρούμε την χρυσή τομή, το παν μέτρον άριστον αλλά και γιατί και όσοι φάνηκε ότι βρήκαν την χρυσή τομή στη ζωή τους τα τίναξαν για έναν από τους κοινούς λόγους και βλέπεις πχ προσωπικότητες όπως η Μπέτι Ντέιβις που πέθανε γραία με ένα τσιγάρο άφιλτρο στο στόμα σ' όλη την ενήλικη ζωή της.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ξέρουν επίσης για τα εργαστήρια των ανθρώπων
τα ζώα κατέληξαν να γίνουν ζωοάνθρωποι και οι άνθρωποι ανθρωπόζωα.
τα ζώα κατέληξαν να γίνουν ζωοάνθρωποι και οι άνθρωποι ανθρωπόζωα.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μπορούμε να κάνουμε ένα ξέχωρο τόπικ εδικά γι' αυτό το θέμα των σκύλων. εγώ τουλάχιστον έχω πολλά να πω.
για τα δόντια και την απονεύρωση πιστεύω ακράδαντα πως συνδέεται και με τον καρκίνο που
κατ εμέ πολλές φορές είναι χρόνια φλεγμονή που προκλήθηκε από μικρόβιο βακτήριο ή μύκητα σε σημείο να μεταλλαξει κύτταρα ιστών να δημιουργήσει ένα ανώμαλο πεδίο και να υπεραναπτύσσεται ενάντια στο φυσικό χώρο που έχει το σώμα του ανθρώπου για τον κάθε ιστό (ένας ιστός Ξέρξης που ζητά γη και ύδωρ από τους ιστούς στυλ, είναι μία μάχη ζητά εις βάρος του οργανισμού να αναπτυχθούν κάτω από τις διαταγές ενός αυτοκαταστροφικού μηχανισμού). οι αναλογίες αλλάζουν υπάρχει δυσαρμονία κι αρχίζουν τα διάφορα φαινόμενα αλλά και εξαπλώσεις μεταστάσεις. διότι εννοείται πως επικοινωνεί το καρκινοπαθές σημείο με το άλλο σημείο που ελλοχεύει η ίδια κατάσταση κι ακόμα δεν έχει πάρει μπρος.
γιατρός δεν είμαι, λέω αυτά που νιώθω. δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη ειδικά στους ογκολόγους και κολοκύθια τουμπανα.
εδώ ρε σεις δεν υπάρχουν πλέον καλοί παθολόγοι θα υπάρχουν καλοί ογκολόγοι;
μου το έλεγε ένας γιατρός που πήγαινε και σε πρωινάδικα γέρος πλέον, παλιά μου έλεγε όλες οι ειδικότητες είχαμε τον παθολόγο να εμπιστευθούμε την κρίση του ήταν το αναγνωστικό της ιατρικής. δεν υπάρχει πλέον κανένας. αυτό μου είχε πει.
για τα δόντια και την απονεύρωση πιστεύω ακράδαντα πως συνδέεται και με τον καρκίνο που
κατ εμέ πολλές φορές είναι χρόνια φλεγμονή που προκλήθηκε από μικρόβιο βακτήριο ή μύκητα σε σημείο να μεταλλαξει κύτταρα ιστών να δημιουργήσει ένα ανώμαλο πεδίο και να υπεραναπτύσσεται ενάντια στο φυσικό χώρο που έχει το σώμα του ανθρώπου για τον κάθε ιστό (ένας ιστός Ξέρξης που ζητά γη και ύδωρ από τους ιστούς στυλ, είναι μία μάχη ζητά εις βάρος του οργανισμού να αναπτυχθούν κάτω από τις διαταγές ενός αυτοκαταστροφικού μηχανισμού). οι αναλογίες αλλάζουν υπάρχει δυσαρμονία κι αρχίζουν τα διάφορα φαινόμενα αλλά και εξαπλώσεις μεταστάσεις. διότι εννοείται πως επικοινωνεί το καρκινοπαθές σημείο με το άλλο σημείο που ελλοχεύει η ίδια κατάσταση κι ακόμα δεν έχει πάρει μπρος.
γιατρός δεν είμαι, λέω αυτά που νιώθω. δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη ειδικά στους ογκολόγους και κολοκύθια τουμπανα.
εδώ ρε σεις δεν υπάρχουν πλέον καλοί παθολόγοι θα υπάρχουν καλοί ογκολόγοι;
μου το έλεγε ένας γιατρός που πήγαινε και σε πρωινάδικα γέρος πλέον, παλιά μου έλεγε όλες οι ειδικότητες είχαμε τον παθολόγο να εμπιστευθούμε την κρίση του ήταν το αναγνωστικό της ιατρικής. δεν υπάρχει πλέον κανένας. αυτό μου είχε πει.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
το "ρε σεις" με τεράστια φιλικότητα, ας μην εκληφθεί αλλιώς ή αγριάδα. λες και βγήκαμε για καφέ και τα λέμε ρε σεις κάτι τέτοιο...
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Τα σχετικά με τα αδέσποτα μεταφέρονται και συνεχίζονται ΕΔΩ
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ένα καλό άρθρο στα κατοχικά.
http://www.katohika.gr/2014/06/o-thanat ... .html#more
Το κεντρικό ζήτημα είναι το έντερο αλλά αναφέρεται και στα σφραγίσματα με το γνωστό υλικό που μοιραία επηρεάζουν όλο το σύστημα.
Η θεωρία που προτείνει το ξεδόντιασμα σαν μοναδική λύση πως κολλάει εδώ δεδομένου ότι το να καταπίνει κανείς ολόκληρα τα φαγητά σαν τον γλάρο κάνει ζημιά στο έντερο.
Ο ξεδοντιασμένος δεν μπορεί να φάει τα πάντα και περιορίζεται σε κάποιες τροφές μαλακές που δεν είναι και απόλυτα υγιεινές.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.
http://www.katohika.gr/2014/06/o-thanat ... .html#more
Το κεντρικό ζήτημα είναι το έντερο αλλά αναφέρεται και στα σφραγίσματα με το γνωστό υλικό που μοιραία επηρεάζουν όλο το σύστημα.
Η θεωρία που προτείνει το ξεδόντιασμα σαν μοναδική λύση πως κολλάει εδώ δεδομένου ότι το να καταπίνει κανείς ολόκληρα τα φαγητά σαν τον γλάρο κάνει ζημιά στο έντερο.
Ο ξεδοντιασμένος δεν μπορεί να φάει τα πάντα και περιορίζεται σε κάποιες τροφές μαλακές που δεν είναι και απόλυτα υγιεινές.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Στο Ίντερνετ διαβάζουμε πολλές θεωρίες και εναλλακτικές λύσεις.
Πρέπει όλες να περνάνε από φίλτρο και ανάλυση.
Και φυσικά να κρατιούνται ίσες αποστάσεις από τις συμβατικές.
Εξετάζεται το κόστος (ψυχολογικό-ποιότητας ζωής) η ευκολία το ρίσκο κλπ
Αν ακολουθήσει κάποιος όλες τις εναλλακτικές ή όλα τα μέτρα προστασίας που βλέπει και διαβάζει θα πρέπει να μπει στη γυάλα σαν τον Δημητρώφ
(Δημητρώφ ο πρώτος Γ.Γ του Κ.Κ Βουλγαρίας τον οποίο είχαν ταριχεύσει και τον είχαν βάλει σε γυάλα και ήταν αξιοθέατο για τους τουρίστες και όχι μόνο )
Δηλαδή να πηγαίνεις στη θάλασσα και να πασαλείβεσαι με αντηλιακό με δείκτη 80 σαν στόκος με μια καπελαδούρα και φρουπ κάτω από ομπρέλα. Μόλις βγαίνεις από τη θάλασσα να ξεβρακώνεσαι βάζοντας πετσέτα για να μην κρυώσεις με το βρεμένο μαγιό. Να πηγαίνεις κάθε τι που τρως στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Να μη βάφεσαι αν είσαι γυναίκα και να μη βάφεις το μαλλί. Να αποστειρώνεις ότι πρόκειται να πιάσεις ή να το πιάνεις με τσιμπίδα.
Να κυκλοφορείς με μάσκα για να μην αναπνέεις το καυσαέριο.
Να καταγγέλλεις όποιον καπνίζει σε ακτίνα 100 μέτρων.
Και φυσικά να ξεδοντιάζεσαι από μικρή ή μέση ηλικία (κάτι σαν τελετή μετάβασης στον κόσμο των γέρων μου μοιάζει!!!!!!).
Μα τότε έχεις ήδη πεθάνει και περιμένεις να σε θάψουν.
Αν ακολουθήσει κάποιος όλες τις εναλλακτικές ή όλα τα μέτρα προστασίας που βλέπει και διαβάζει θα πρέπει να μπει στη γυάλα σαν τον Δημητρώφ
(Δημητρώφ ο πρώτος Γ.Γ του Κ.Κ Βουλγαρίας τον οποίο είχαν ταριχεύσει και τον είχαν βάλει σε γυάλα και ήταν αξιοθέατο για τους τουρίστες και όχι μόνο )
Δηλαδή να πηγαίνεις στη θάλασσα και να πασαλείβεσαι με αντηλιακό με δείκτη 80 σαν στόκος με μια καπελαδούρα και φρουπ κάτω από ομπρέλα. Μόλις βγαίνεις από τη θάλασσα να ξεβρακώνεσαι βάζοντας πετσέτα για να μην κρυώσεις με το βρεμένο μαγιό. Να πηγαίνεις κάθε τι που τρως στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Να μη βάφεσαι αν είσαι γυναίκα και να μη βάφεις το μαλλί. Να αποστειρώνεις ότι πρόκειται να πιάσεις ή να το πιάνεις με τσιμπίδα.
Και φυσικά να ξεδοντιάζεσαι από μικρή ή μέση ηλικία (κάτι σαν τελετή μετάβασης στον κόσμο των γέρων μου μοιάζει!!!!!!).
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
τα απονευρωμένα δόντια είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
θα προτιμούσα να τα χάσω, λιγότερα λεφτά (μήπως λοιπόν κρύβεται εδώ το κέρδος;; ) και να μαζέψω χρήματα να βάλω κάποιες θήκες ή γέφυρες.
αν καταφέρω να έρθω στη συνάντηση που πολύ το εύχομαι ίσως έχει μείνει σημάδι ή ίσως έχει φουντώσει κι άλλο το σημείο που το νεύρο του απονευρωμένου δοντιού από αριστερά βρίσκει τη μύτη μου να ξεσπαθώνει από το μικρόβιο που έχει μείνει σίγουρα εγκλωβισμένο στο ακρορίζιο. ποιος ξέρει τι άλλο επικίνδυνο βρίσκεται εκεί πέρα... τώρα ένα σπυράκι που όταν ακουμπάω με την γλώσσα το μάγουλο εσωτερικά (αν ήμουν ρεπτιλιαν την ακουμπαγα και εξωτερικά) νιώθω το ίδιο νεύρο που είχε πρηστεί και τεντωθεί τότε να είναι τραβηγμένο κάπως και να ενώνεται σαν απόληξη με το σπυράκι!
αν είχα λεφτά θα προχωρούσα σε εξαγωγές σε οδοντίατρο άλλον.
θα προτιμούσα να τα χάσω, λιγότερα λεφτά (μήπως λοιπόν κρύβεται εδώ το κέρδος;; ) και να μαζέψω χρήματα να βάλω κάποιες θήκες ή γέφυρες.
αν καταφέρω να έρθω στη συνάντηση που πολύ το εύχομαι ίσως έχει μείνει σημάδι ή ίσως έχει φουντώσει κι άλλο το σημείο που το νεύρο του απονευρωμένου δοντιού από αριστερά βρίσκει τη μύτη μου να ξεσπαθώνει από το μικρόβιο που έχει μείνει σίγουρα εγκλωβισμένο στο ακρορίζιο. ποιος ξέρει τι άλλο επικίνδυνο βρίσκεται εκεί πέρα... τώρα ένα σπυράκι που όταν ακουμπάω με την γλώσσα το μάγουλο εσωτερικά (αν ήμουν ρεπτιλιαν την ακουμπαγα και εξωτερικά) νιώθω το ίδιο νεύρο που είχε πρηστεί και τεντωθεί τότε να είναι τραβηγμένο κάπως και να ενώνεται σαν απόληξη με το σπυράκι!
αν είχα λεφτά θα προχωρούσα σε εξαγωγές σε οδοντίατρο άλλον.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
θυμάμαι στην στάση που περίμενα και ήμουν τουμπανο από τη μια πλευρά μία γιαγιά με κοιταξε και μου είπε "δόντι ε;" ναι της λέω περίλυπη, μου λέει "αχχχχχχ δυο κόκαλα παραπάνω μας δίνει ο Θεός και μας τα παίρνει πίσω"doctormarkon έγραψε:Στο Ίντερνετ διαβάζουμε πολλές θεωρίες και εναλλακτικές λύσεις.
αυτό το παραπάνω, σίγουρα με ξύπνησε, ναι θεωρούμε όμορφα τα δόντια και τα αστραφτερά χαμόγελα της επιτυχίας τα έχουμε συνδυάσει με αστραφτερές οδοντοστοιχίες. έτσι θα είναι για πάντα; εννοώ εξελικτικά και μόνο λένε πως όσοι γεννιούνται χωρίς φρονιμίτες είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω εξελικτικά, εσείς το έχετε ακούσει; λιγότερα δόντια πίσω σημαίνει η γνάθος ξε-νεαντερνταλίζει πλέον και με τη βούλα!
επίσης όταν είχα τον Λογόκηπο μία ιστορία που μου είχε κάνει εντύπωση κι αν την έχει κάπου στο διαδίκτυο αυτό το μέλος θα σας βάλω εδώ να την διαβάσετε ήταν για το θέμα και των δοντιών πόσο αηδιατική εικόνα ήταν για ανθρώπους του μέλλοντος που μελετούσαν τρόπον τινά την εποχή μας την "παλαιολιθική" (νομίζω ήταν και φαλακροί πλέον οι εξελιγμένοι) εχεχεχ αυτή που έχουμε τώρα ως όμορφο!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
παιδιά δεν βρίσκω το τοπικ αυτή τη στιγμή που λέγαμε για τον καρκίνο και θεραπείες
θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό το λινκ
http://www.unveilingthem.com/PoisoningO ... ciency.htm
θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό το λινκ
http://www.unveilingthem.com/PoisoningO ... ciency.htm
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
disclaimer περιέχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία το λινκ άσχετο αν καταλήγει πολύ ...χριστιανοφορτισμένα να το πω;