Το μυστικό της νεότητας

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Το μυστικό της νεότητας

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2012, 09:57

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε εναν βουδιστικο ναο στις ΗΠΑ
έδειξε, οτι οι τεχνικές χαλάρωσης της άπω ανατολής μπορούν να προστατέψουν τα χρωμοσώματα των κυτταρων μας μας απο την φθορά.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εναν βουδιστικό ναό στα βουνά του κολοράντο στις ΗΠΑ όπου οι διαλογιζόμενοι διαλογίζονται 10 ώρες την ημέρα.

η συνέχεια εδω
http://www.e-diabolica.tk/2012/04/blog-post_29.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Το μυστικό της νεότητας

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2012, 12:44

Διαλογισμό 10 ώρες την ημέρα για να μείνω νέα στο πετσί;
Δε νομίζω.
Ας νιώθω νέα μέσα μου κι ας σταφιδιάσω έξω, δεν πειράζει.
Μέχρι να γίνουμε άγγελοι να βγάλουμε φτερά... :angel:
οπότε θα'μαστε όλοι όμορφοι και νέοι :ups:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2012, 14:47

Ε κανε λιγότερο.
Οχι εγω δεν θελω να σταφιδιασω. στοχος μου ειναι να φαινομαι 20ρης στα 50 μου.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2012, 15:17

Το γηρας δεν ειναι φυσιολογικο. Η αποδοχη του ως φυσιολογικο ειναι μερος του κοινωνικου προγραμματισμου και μποριε να καταπολεμηθει χωρις νυστερια.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Δευ 30 Απρ 2012, 18:08

Για να καταλαβω κι εγω,ως πολυ αμεσα ενδιαφερομενη:
Ο Φουστανος,δηλαδη,κλεφτης θα γινει; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 30 Απρ 2012, 19:00

Δέκα ώρες ?! Πλάκα μας κάνουν ?!...και δε πάω σε μια παιδική χαρά να γίνω Ένα με τα πιτσιρίκια ,τουλάχιστον θα το ευχαριστηθώ :xara:

Το μυστικό της νεότητας (κατ'εμέ) είναι ένας συνδυασμός : να βγάζεις πάντα το παιδί από μέσα σου,να σκέφτεσαι ως παιδί να ενεργείς ως ενήλικας,να έχεις υγιή νου,να ζεις κοντά στη φύση,να τρέφεσαι όπως επιθυμεί ο εγκέφαλος και όχι το σώμα,χωρίς να υπερβάλλεις,για μένα πολλές φορές από λίγο,να διώξεις κάθε μορφή φόβου,ειδικά της γήρανσης και του θανάτου,να ζεις χωρίς ψυχολογικό αύριο

Divine Sinner έγραψε:Ε κανε λιγότερο.

..... :D :urock: ,έχεις άγριες <διαθέσεις> στα 50 σου ,ε ?!!!!..σε καταλαβαίνω :thumb:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 30 Απρ 2012, 19:28

Divine Sinner έγραψε:Ε κανε λιγότερο.
Μου θυμισες τραγουδακι

Μου ταιριαζουν αλλοι τροποι,για να ειμαι σε [νορμαλ] φυσιολογικη φαση,οσον αφορα το δερμα. :lol: :lol:
Κρατω, καρδια μικρου παιδιου και χαμογελω.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 338 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 30 Απρ 2012, 22:52

Divine Sinner έγραψε:Το γηρας δεν ειναι φυσιολογικο. Η αποδοχη του ως φυσιολογικο ειναι μερος του κοινωνικου προγραμματισμου και μποριε να καταπολεμηθει χωρις νυστερια.
Αυτο , πάνω κάτω, είχε υποστηρίξει ο Τσακαλίας στο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του "Αειζωία".Βέβαια, θεωρητικολογούσε, αλλά, διαβάζοντας πίσω απο τις γραμμές, μπορούσε κανείς να κάνει καλές "μαντεψιές"
Υποστήριζε οτι δεν είμαστε προγραμματισμένοι να γερνάμε, το αντίθετο μάλιστα, και έλεγε οτι ήξερε τον τροπο να αντιστρέψει την διαδικασία (δεν τον αποκάλυπτε, βέβαια, στο βιβλίο του).

Νομίζω οτι η νεότητα είναι και θέμα state of mind γενικότερα, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 30 Απρ 2012, 23:28

Μιλάτε για την τεχνική Βιπάσσανα.
Ναί μεν είναι διαλογισμός πολλών ωρών αλλά όχι για κάθε μέρα όλο το χρόνο.
Καλό είναι να γίνεται μία με δύο φορές μέσα στο 12μηνο. Όπως είναι αυτό που λένε στο σύγχρονο κόσμο της ταχύτητας & του άγχους: 'Καιρός για διακοπές!"
Όλες τις υπόλοιπες ημέρες μπορεί να είναι κάποιες ώρες οι οποίες έχουν κάποια αντιστοιχία με την ηλικία που έχουμε.
Για παράδειγμα ένας 20άρης θα κάνει περίπου 2 ώρες ενώ ένας 50άρης περίπου 5, δηλαδή 1 ώρα ανά 10ετία. Όμως αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες. Εκεί είναι διαφορετικό. Μιά 20άρα θα κάνει περίπου 1,5 ώρα ενά μία 50άρα περίπου 2,5 ώρες, δηλαδή 3/4 της ώρας ανά 10ετία. Ο λόγος είναι επειδή ο νέος άνθρωπος λόγω της κινητικότητας των κυττάρων του δεν μπορεί να μένει πολύ ώρα ακίνητος ενώ ο μεγαλύτερος μπορεί πιο εύκολα. & οι γυναίκες κάνουν πιο γρήγορη ανανέωση κυττάρων από τους άνδρες. Αυτή η ηρεμία απορροφάται από τον οργανισμό μας & φαίνεται πάνω μας. Παράλληλα σε αυτή την κατάσταση ο οργανισμός μας οξυγονώνεται πιο σωστά & όπως χρειάζεται!

Έχετε δει ήρεμο & χαρούμενο άνθρωπο να φαίνεται η ηλικία του;
Ποτέ όμως!!!
alkinoos έγραψε:Δέκα ώρες ?! Πλάκα μας κάνουν ?!...και δε πάω σε μια παιδική χαρά να γίνω Ένα με τα πιτσιρίκια ,τουλάχιστον θα το ευχαριστηθώ :xara:

Το μυστικό της νεότητας (κατ'εμέ) είναι ένας συνδυασμός : να βγάζεις πάντα το παιδί από μέσα σου,να σκέφτεσαι ως παιδί να ενεργείς ως ενήλικας,να έχεις υγιή νου,να ζεις κοντά στη φύση,να τρέφεσαι όπως επιθυμεί ο εγκέφαλος και όχι το σώμα,χωρίς να υπερβάλλεις,για μένα πολλές φορές από λίγο,να διώξεις κάθε μορφή φόβου,ειδικά της γήρανσης και του θανάτου,να ζεις χωρίς ψυχολογικό αύριο
Απόλυτα σωστός!!!
& ο λόγος είναι απλός μα πάρα πολύ απλός. Τα νήπια δεν γνωρίζουν το άγχος. Το μαθαίνουν στην πορεία της ζωής μιμούμενα τους ενήλικες.
Μήπως ήρθε η ώρα να μιμηθούμε τα νήπια;
ή μάλλον καλύτερα να θυμηθούμε πόσο ωραία ήταν τότε που δεν μας ένοιαζε τίποτα αλλά παρόλα αυτά στον παιδικό μας κόσμο ήμασταν πάντα συνεπείς & σκορπάγαμε χαρά σε όλους γύρω μας; :wink:

Το μόνο "άγχος" ήταν: σε πόση ώρα θα παίξω & το βράδυ που θα κοιμάμαι όσοι αγαπώ θα καταλάβουν οτι τους έχω κρύψει στο αρκουδάκι μου για να μην βλέπουν εφιάλτες;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Απρ 2012, 23:31

Στα νηπια ρεει καλυτερα το τσι. εμεις με την "λογικη" μας τους κανονες κλπ κλπ το μπλοκαρουμε.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 30 Απρ 2012, 23:39

@DS...

:offtopic:
Μισθούς Ρουμανίας. Φορολογία Νορβηγίας.
Τιμές γερμανίας....
Σε λίγο θα μας επιβάλλουν και φαλλούς Ιαπωνίας!
η υπογραφή σου κάνει το τσί μου να κινείται σε σεισμογράφο... Λυπήσου με!!!

:back:
Εμ για αυτό είναι χαρούμενα & με ροδοκόκκινα μαγουλάκια!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”