![Εικόνα](http://img266.imageshack.us/img266/487/892842c6e6f7a987715bcc1.jpg)
Απ'το βράδυ της Παρασκευής έως και αυτή την ώρα που μιλάμε, καπνίζω μόνο αυτό. Και νιώθω μια χαρά, δεν στερούμαι νικοτίνης, δε γίνεται τεκές ο χώρος στον οποίο βρίσκομαι, δεν αδειάζω συνέχεια τασάκια, τελειωσα με τις στάχτες και τα καψίματα, δε γίνεται το στομα μου τσαρούχι, και το κυριότερο...δε λαχανιάζω περπατώντας σε ελαφριά ανηφορα!
![xara :xara:](./images/smilies/xaroules.gif)
Εδώ και μια βδομάδα έκανα έρευνα γι'αυτο το πράγμα, και δε βρήκα κάτι που να μου δημιουργεί υποψίες ή επιφυλάξεις. (ούτε από το Natural News στο οποίο κοίταξα πρώτα). Απεναντίας είδα το FDA να το "καταδικάζει" λυσσαλέα, πράγμα που ξέρετε καλά πώς μου "κάθεται" εμένα. Ήταν μάλλον και το τελικό ερέθισμα για να πω ναι, θα το πάρω, ο κύβος ερρίφθη! Με πρόλαβε η μικρούλα μου, που με συγκίνησε ιδιαιτέρως, και έκτοτε, καπνίζω (ακόμα σαν αράπης) χωρίς να... καπνίζω. Εννοώ χωρίς πίσσα μετά βεβαιότητος, πράγμα που ελαχιστοποιεί τη βλαπτικότητα του καπνίσματος πάρα πολύ. Το "χαρμάνι" (σε λαδάκι) που διάλεξα, είναι το virginia blend, γλυκόπιοτο που λένε, και μ'αρέσει πολύ. Γενικά την καταβρίσκω. Έχω όλα όσα θέλω από ένα τσιγάρο, χωρίς να'ναι τσιγάρο, χωρίς να ενοχλώ κανέναν όταν καπνίζω. Ακόμα και στην εφορία "κάπνιζα" σήμερα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ή θέμα.
Ουσιαστικά είναι ένας αργιλές σε μικρογραφία, αφού λειτουργεί επί της αρχής του ατμού.
Οι πρώτες μου εντυπώσεις λοιπόν παίδες, θετικότατες.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους καπνιστές, ειδικά σε τσιμινιέρες σαν του λόγου μου. Θα βρουν κυριολεκτικά την υγειά τους. Δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 3 μέρες χρήσης θα έπαυα να λαχανιάζω!
Τώρα αυτό που κάνω είναι ολίγον τζάμπα διαφήμιση, αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν το κάνω για να προωθήσω τις πωλήσεις κανενός. Το κάνω για να προωθήσω μια νέα μέθοδο, λιγότερο βλαπτική, για όσους δεν αποφασίζουν να κόψουν το τσιγάρο με τίποτα. (σαν κι εμένα ένα πράγμα)
[Αν έχετε πληροφορίες για το βαπορμανιάκι, ρίχτε τις, μπορεί να είναι κάτι που μου διέφυγε... Οχι ότι θ'αλλάξει η απόφασή μου, γιατί το νιώθω σίγουρα λιγότερο επιβαρυντικό απ'το κανονικό τσιγάρο, οπως και να'χει... αλλά σίγουρα θα θέλω να γνωρίζω όσα περισσότερα μπορώ για το νέο μου... "βιτσιο"
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)