Ακτή Ελεφαντοστού: Σφαγή αμάχων αλλά ........
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Ακτή Ελεφαντοστού: Σφαγή αμάχων αλλά ........
... δεν έχουν πετρέλαιο!
Eνώ τα βλέμματα όλου του πλανήτη έχουν πέσει επάνω στη Λιβύη εδώ και ενάμιση μήνα, στην Ακτή του Ελεφαντοστού στη Δυτική Αφρική γίνεται πραγματική σφαγή αμάχων, αλλά στην άνευ "πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", χώρα, φαίνεται ότι οι άμαχοι απλώς δεν έχουν καμία τύχη και κανένα ενδιαφέρον για τους "πονόψυχους" δυτικούς που "προστατεύουν" μόνο αμάχους κρατών με πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα στο υπέδαφος των χωρών τους!
Οι μάχες μεταξύ των στρατών των δύο πολέμαρχων Αλεσσάντρο Ουαταρά (υποστηρίζεται από την Δύση και έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ) και του Λορέντ Γκμπαγκμπό (αρνείται να παραδώσει την εξουσία) είναι στην ουσία σφαγές αμάχων των υποστηρικτών των δύο πλευρών και είναι πολύ πιο σκληρές και αιματηρές! Απλώς δεν έχουν πετρέλαιο για να λάβει αποφάσεις το Συμβούλιο Ασφαλείας να βομβαρδίσει, ας πούμε τον Γκμπαγκμπό.
Το φοβερό είναι ότι τις περισσότερες σφαγές, βάσει του Ερυρθού Σταυρού τις κάνουν οι δυνάμεις του υποστριζόμενου από τον ΟΗΕ Ουατάρα: Ο Ερυθρός Σταυρός στην Ακτή Ελεφαντοστού αναφέρει ότι στη δυτική πόλη Ντουεκούε σκοτώθηκαν τουλάχιστον 800 άνθρωποι κατά τη διάρκεια μαχών την προηγούμενη Τρίτη όταν και οι «αόρατοι κομμάντο» του Ουαταρά έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την πόλη πριν ξεκινήσουν για την κατάληψη της πρωτεύουσας Γιαμουσούκρου.
Η επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού στην Ακτή Ελεφαντοστού, Dominique Liengme, τόνισε ότι πρόκειται για ένα «περιστατικό που σοκάρει από το μέγεθος και τη σκληρότητά του». «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις σε αμάχους και υπενθυμίζουμε και στις δύο αντίπαλες παρατάξεις ότι έχουν υποχρέωση να προστατεύουν τους πολίτες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», πρόσθεσε. Από την έδρα της οργάνωσης στη Γενεύη ανακοινώθηκε χθες ότι από την προηγούμενη Δευτέρα 10.000 γυναίκες, άνδρες και παιδιά αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, εγκαταλείποντας την πόλη".
Χθες οι μάχες μαίνονταν σε αρκετά σημεία της πόλης Αμπιτζάν, οι κυανόκρανοι του Ο.Η.Ε. βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις της πόλης, οχυρωμένοι πίσω και μέσα σε τεθωρακισμένα οχήματα χωρίς ωστόσο να επεμβαίνουν. Επιπλέον, υπάρχουν ελικόπτερα του οργανισμού που παρατηρούν τις εξελίξεις.
Εν τω μεταξύ, η Γαλλία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις δυνάμεις της στην πόλη από 900 σε 1.100 στρατιώτες. Οι στρατιώτες είναι οι μόνοι που μπορούν να κυκλοφορούν το βράδυ καθώς οι δυνάμεις του Ουαταρά έχουν επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί ενώ έχει δοθεί και εντολή για απαγόρευση εξόδου από την χώρα οποιουδήποτε κατοίκου της Ακτής Ελεφαντοστού.
Πάντως, μετά από 4-5.000 νεκρούς από την αρχή των συγκρούσεων από τους οποίους το 90% είναι άμαχοι (στην Λιβύη υπολογίζονται 1000-1300 συνολικά οι νεκροί με το 40% να είναι άμαχοι και οι μισοί εξ αυτών έχουν σκοτωθεί από τους αντικεθεστωτικούς και τους βομβαρδισμούς των δυτικών). Τελικά, επειδή υπάρχουν 1200 ξένοι που είναι υποψήφιοι για σφαγή, οι Γάλλοι έστειλαν ένα τμήμα για να προστατέψει μόνο αυτούς στον αεροδρόμιο του Αμπιτζάν.
Σε στρατιωτική μονάδα κοντά στο αεροδρόμιο έχουν συγκεντρωθεί, όπως προείπαμε, περίπου 1.200 ξένοι υπήκοοι, υπό την προστασία της γαλλικής δύναμης.
Οι μάχες μεταξύ των δυνάμεων του Ουαταρά, τον οποίο αναγνωρίζει ο ΟΗΕ ως νικητή των πρόσφατων προεδρικών εκλογών, και του Γκμπαγκμπό, που αρνείται να παραδώσει την εξουσία, έχουν ενταθεί από την Πέμπτη.
Η καθολική Caritas ανέφερε πως μόνο την τελευταία εβδομάδα οι νεκροί άμαχοι ξεπερνούν τους 1.000, ενώ ο Ερυθρός Σταυρός εκτιμά τα θύματα σε 800. Εξακολουθεί να παραμένει ασαφές ποιοι προκάλεσαν τις σφαγές, αν και υπάρχουν καταγγελίες για μισθοφόρους από τη γειτονική Λιβερία που έφερε ο Ουαταρά..
Πολλοί νεκροί είναι πρόσφυγες από άλλα τμήματα της χώρας που κατέφυγαν στο Ντουεκουέ λόγω των μαχών σε άλα σημεία της χώρας, χιλιάδες άλλοι είναι στην ύπαιθρο φοβούμενοι να προσεγγίσουν τις πόλεις λόγω των σφαγών.
Οι μάχες ήταν σφοδρές και στη διάρκεια της νύχτας με τους «αόρατους» κομμάντο του Ouattara να πολιορκούν την προεδρική κατοικία χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να την θέσουν υπό τον έλεγχό τους. Ισχυρές εκρήξεις και μαρτυρίες για χρήση βαρύ οπλισμού αναφέρθηκαν και στα γραφεία της κρατικής τηλεόρασης (RTI), τα οποία και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των νέων δυνάμεων (New Forces) από την Παρασκευή τα ξημερώματα. Η κρατική τηλεόραση από την αρχή της αντιπαράθεσης τον περασμένο Δεκέμβριο παρέμενε πιστή στον Λ.Γκμπαγκμπο. Αναφορές για πυροβολισμούς υπήρχαν και για τις περιοχές Πλατώ και Αγκμπάν.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=137
Τι να πεις....
Απο τη μια η ''πολιτισμένη'' Δύση που το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο συνυπάρχει αποκλειστικά με το κέρδος της.Και απο την άλλη οι Αφρικανικές φυλές που αλληλοεξοντώνονται φρικτά με την ίδια ευκολία που αναπνέουν....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ακτή Ελεφαντοστού: Σφαγή αμάχων αλλά ........
ΑΚΡΙΒΩΣ! Το έχω πει σε πολλά τόπικς... Ακτή Ελεφαντοστού, Σομαλία, και πολλά άλλα κράτη της Αφρικής, αιμορραγούν κυριολεκτικά. Δεν φτάνει ως εκεί ο... "ανθρωπισμός" του Ομπάμα και της Ευρώπης, ακριβώς επειδή δεν παίζουν πετρέλαια ή άλλες πηγές πλούτου, ή...άλλες ενεργειακές πηγές-πύλες μήπως;; Τέλος πάντων... Καλύτερα που δεν βλέπουν οι ταλαίπωροι αυτοί ΚΑΙ των "ανθρωπισμό" των δυτικών από πάνω...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ΔΕΝ εχει να κανει με το πετρέλαιο.
Οσο εχουμε το βλέμα μας στραμένο στο πετρέλαιο και την υλη τοσο δεν θα ξέρουμε τι παίζεται.
Το πράγμα παει πολυ ποιο βαθιά κι εχει πολλά επίπεδα.
Οσο εχουμε το βλέμα μας στραμένο στο πετρέλαιο και την υλη τοσο δεν θα ξέρουμε τι παίζεται.
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Σχέδια μες στα σχέδια δηλαδή Φώτη έ..?...Λογικό ακούγεται και είναι,ποτέ οι πράξεις αυτών των ανθρώπων δεν έχουν ενα σκοπό.
Πχ,με την εμπλοκή στη Λιβύη κερδίζεις τα πετρέλαια,μια ηγεσία δική σου,και παράλληλα ξεφορτώνεσαι και καμιά 1000αδα βόμβες...
Όσον όμως αφορά πνευματικά ζητήματα οι απαντήσεις δεν είναι τόσο εύκολες.......η είναι....
Πχ,με την εμπλοκή στη Λιβύη κερδίζεις τα πετρέλαια,μια ηγεσία δική σου,και παράλληλα ξεφορτώνεσαι και καμιά 1000αδα βόμβες...
Όσον όμως αφορά πνευματικά ζητήματα οι απαντήσεις δεν είναι τόσο εύκολες.......η είναι....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator
Divine Sinner έγραψε:ΔΕΝ εχει να κανει με το πετρέλαιο.
ArELa έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ! Δεν φτάνει ως εκεί ο... "ανθρωπισμός" του Ομπάμα και της Ευρώπης, ακριβώς επειδή δεν παίζουν πετρέλαια ή άλλες πηγές πλούτου, ή...άλλες ενεργειακές πηγές-πύλες μήπως;;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
τετοιο χαμο και αναταραχη σε τοσες μεριες του πλανητη ταυτοχρονα δεν ξαναθυμαμε
ουτε Παγκοσμιος να ηταν
ουτε Παγκοσμιος να ηταν
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
- ArELa
- Founder-Administrator
Ουτε εγώ η αλήθεια είναι...
Μοιάζουν να έρχονται όλα τα πάνω κάτω. Οι αναταραχές βέβαια παίζουν ποικίλα επίπεδα και κλίμακες...
Μοιάζουν να έρχονται όλα τα πάνω κάτω. Οι αναταραχές βέβαια παίζουν ποικίλα επίπεδα και κλίμακες...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Στην Αφρική πάντα σκοτώνονταν από τον καιρό που έδιωξαν τους λευκούς. Απλώς δεν είχαμε internet για να τα μαθαίνουμε. Το κακό με την Αφρική είναι ότι δημιουργήθηκαν πολυφυλετικά κράτη με αποτέλεσμα φυλετικούς πολέμους που κακώς εμείς τους θεωρούμε εμφυλίους. Προσθέστε ότι οι Αφρικανοί δεν έχουν κανέναν σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή (σύντομα θα το νιώσουμε και στη χώρα μας αυτό) και έχουμε τέτοιες καταστάσεις
Επίσης μπορεί η Ακτή Ελεφαντοστού να μην έχει πετρέλαιο, έχει όμως χρυσό και διαμάντια.
Επίσης μπορεί η Ακτή Ελεφαντοστού να μην έχει πετρέλαιο, έχει όμως χρυσό και διαμάντια.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
εχεις ενα δικαιο σε αυτο. δεν ειναι τυχαιο οτι οι γραμμές των συνόρων στην αφρική ειναι ίσιες.
εννοω.σαν χωράφια.
εννοω.σαν χωράφια.
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Συμφωνώ απολύτως!Blue Ice έγραψε:Στην Αφρική πάντα σκοτώνονταν από τον καιρό που έδιωξαν τους λευκούς. Απλώς δεν είχαμε internet για να τα μαθαίνουμε. Το κακό με την Αφρική είναι ότι δημιουργήθηκαν πολυφυλετικά κράτη με αποτέλεσμα φυλετικούς πολέμους που κακώς εμείς τους θεωρούμε εμφυλίους. Προσθέστε ότι οι Αφρικανοί δεν έχουν κανέναν σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή (σύντομα θα το νιώσουμε και στη χώρα μας αυτό) και έχουμε τέτοιες καταστάσεις
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εγώ δε διαφωνώ. Εστιάζω όμως στην... "ανθρωπιστική" επέμβαση του Γάλλου, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ φυσικά. (δεν αμφιβάλλω για τα όποια ορυκτά απέμειναν στην ταλαίπωρη Ακτή του Ελ)
Επέμβαση που βοηθάει τους "αντάρτες" να συνεχίσουν να θερίζουν κοσμάκη. Τόσος ανθρωπισμός με έχει καταμπουκώσει ρε παιδιά... δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...
Επέμβαση που βοηθάει τους "αντάρτες" να συνεχίσουν να θερίζουν κοσμάκη. Τόσος ανθρωπισμός με έχει καταμπουκώσει ρε παιδιά... δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Είμαι πολύ περίεργη να μάθω πόσοι Αφρικανοί σκοτώθηκαν κατα την περίοδο των "κακών" λευκών αποικιοκρατών και πόσοι από τις φυλετικές συγκρούσεις μετά την ανεξαρτησία τους από τους λευκούς.
Πραγματικά οι Αφρικανοί έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ελευθερία τους. Όταν λοιπόν οι ίδιοι αυτοί δεν δίνουν καμία σημασία στις χώρες τους και στις ζωές των συμπολιτών τους, όταν προτιμούν να σκλαβώνουν τα χωριά τους προκειμένου να εξορύξουν ορυκτά και να τα πουλήσουν για λίγες σφαίρες και όπλα προκειμένου να σφαχτούν, είναι παράδοξο να κατηγορούμε τους Ευρωπαίους για το χάος που υπάρχει στην Αφρική.
Πραγματικά οι Αφρικανοί έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ελευθερία τους. Όταν λοιπόν οι ίδιοι αυτοί δεν δίνουν καμία σημασία στις χώρες τους και στις ζωές των συμπολιτών τους, όταν προτιμούν να σκλαβώνουν τα χωριά τους προκειμένου να εξορύξουν ορυκτά και να τα πουλήσουν για λίγες σφαίρες και όπλα προκειμένου να σφαχτούν, είναι παράδοξο να κατηγορούμε τους Ευρωπαίους για το χάος που υπάρχει στην Αφρική.
- ArELa
- Founder-Administrator
Aυτό είναι αλήθεια. Αλλά αυτό σίγουρα ΔΕΝ καθαγιάζει τις επεμβάσεις τώρα, ή τον επικοισμό-κατοχή που επέβαλαν τα ασπρουλιάρικα καμάρια το πάλαι ποτέ, με αποτέλεσμα να διαταράξουν την πορεία τους βάναυσα και καταλυτικά με τα ολέθρια αποτελέσματα που βλέπουμε σ'όλη την αφρικανική ήπειρο (αλλού λιγότερο κι αλλού περισσότερο)Blue Ice έγραψε:Πραγματικά οι Αφρικανοί έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ελευθερία τους.
Και εξηγούμαι: (όσο μπορώ πιο συνοπτικά)
Κάθε λαός, ομάδα, εθνότητα, φυλή, θα'πρεπε να αφήνεται να εξελιχθεί στους δικούς του ρυθμούς, στο δικό του χρόνο και με τον δικό του τρόπο. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απ'το μυαλό των ιμπεριαλιστών, που για δικά τους συμφέροντα πήγαν και κατσικώθηκαν στα μέρη εκείνα τα αφρικανικά, που είχαν να τους προσφέρουν πλούτο.
Αποδεκάτισαν φυλές, πολεμώντας τις λόγχες με τουφέκια, και όσοι έμειναν και καθυποτάχθηκαν στον "πολιτισμό" των λευκών, θα έπρεπε αναγκαστικά να προσαρμοστούν σε "πολιτισμό" που στην τελική και εκ των αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι τους έκανε μαντάρα.
Απ'τη μια είχαμε τους ιεραποστόλους και τους άλλους καλοθελητές που πήγαν και τους επέβαλαν άλλους ηθικούς κώδικες, θρησκείες, παραδόσεις, θεάσεις απ'αυτές που είχαν... Απ'την άλλη, τους φορμάρισαν τεχνολογικό πολιτισμό που δεν είχαν δει ούτε στα παλαβότερα όνειρά τους...
Δεν μπορείς να επιβάλλεις για παράδειγμα σε μια φυλή που χρησιμοποιεί εργαλεία παλαιολιθικού τύπου τον 17ο αιώνα, μια εξέλιξη με κατσαβίδια, βίδες, τηλέγραφους, ουίσκια, σκατά στα μούτρα τους, ακόμα και ηλεκτρονικά (στον 20ο αιώνα) , χωρίς να προκύψει το μπάχαλο στην υπόστασή τους, στο βαθμό που έχουν "χάσει" μια ενδιάμεση φυσιολογική πολιτισμική/τεχνολογική εξέλιξη κάμποσων αιώνων, και απαιτείται να "προλάβουν" όσα έχασαν σε χρόνο μηδέν.
Μην προστρέχουμε λοιπόν τόσο εύκολα να καταδικάσουμε τους ίδιους τους Αφρικανούς για την ελλειματική στάση τους σε σχέση με το πώς τα βλέπουμε εμείς. Δεν ενώνεται έτσι το πολιτισμικό χάσμα, χωρίς φρικτά παρεπόμενα... Ελάχιστοι είναι αυτοί ακόμα και σήμερα που καταφέρνουν να σπουδάσουν- να περάσουν δηλαδή σε στοιχειωδώς ανώτερη νοητική διαδρομή, έστω και κάτω από τις επιταγές ενός συστήματος που προσφέρει την παιδεία όπως θέλει αυτό.
Πρώτοι και κύριοι υπαίτιοι για το ψυχονοητικό μπάχαλο και μπέρδεμα που παίζει σ'αυτούς τους ανθρώπους, είναι οι Αγγλοι, οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι κι οι Πορτογάλοι (κατά κύριο λόγο) που πήγαν στους προηγούμενους αιώνες, εποίκησαν-κατσικώθηκαν-κατέκτησαν-εκμεταλλεύτηκαν- ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, και ΕΠΕΒΑΛΑΝ νόρμες που τους ήταν ξένες- και τους έφεραν έναν "πολιτισμό", τα αποτελέσματα του οποίου βλέπουμε πώς τους "βγαίνουν" στον 20ο αλλά και στον 21ο αιώνα...
Να τα λέμε έτσι, αλλά να βλέπουμε και το γιουβέτσι...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι Αφρικανοί έπαθαν πολιτισμικό σοκ και γι αυτό φέρονται έτσι... Οι λευκοί και ο Δυτικός πολιτισμός είναι εκεί πάνω από 200 χρόνια, αν δεν μπορούν να αφομοιώσουν τεχνολογικές εφαρμογές που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους ανθρώπους δεν φταίνε οι λευκοί, φταίει το νοητικό τους επίπεδο.
edit: Θεωρώ ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την ελευθερία τους γιατί ποτέ δεν ήξεραν τι είναι η ελευθερία, ούτε την επιθύμησαν ποτέ.
edit: Θεωρώ ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την ελευθερία τους γιατί ποτέ δεν ήξεραν τι είναι η ελευθερία, ούτε την επιθύμησαν ποτέ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Κάνεις λάθος... Και κοίταξες το ποστ μου επιδερμικά.
Προτείνω να το ξανακοιτάξεις, γιατί λέω πράγματα άξια προσοχής αν όχι σημαντικά. Και προσοχής βαθύτερης, όχι όπως εσύ θες να τα πραγματεύεσαι, πάντα με ένα πνεύμα φυλετικής υποτίμησης λες κι είμαστε εμείς οι ανώτεροι. Θυμίσου την ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και τον ηθικό κανόνα που λέει πως ΟΛΟΙ είναι ΙΣΟΙ κάτω απ'τον ήλιο, και δεν είναι η θέση μας να κρίνουμε ανθρώπους με τόσο βάναυσες λογικές, που κάνουν τον πολιτισμό που λέμε ότι φέρουμε, ένα μάτσο σκατά. Ποιοι είμαστε εμείς που θεωρούμε ντε και καλά εαυτούς "ανώτερούς" τους; Διαφορετικοί είμαστε. Ανώτεροι ΟΧΙ.
Οι λαοί αυτοί ΔΕΝ αφέθηκαν να εξελίξουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ τη δική τους κουλτούρα, να φτιάξουν δικό τους πολιτισμό που δε θα ήταν απαραίτητα σαν τον δικό μας, αλλά θα'χε κι αυτός τη δική του αξία.
Κι αν δεν το κατανοείς αυτό που λέω, πάρε ένα παιδί της Γ' Δημοτικού, και βαλ'το κατ'ευθείαν Πανεπιστήμιο, χωρίς να έχει κάνει τα ενδιάμεσα χρόνια δημοτικού-λυκείου. Βαλ'το να γίνει πυρηνικός φυσικός. ΔΕ θα κατάφερνε να λειτουργήσει/μάθει σωστά κανένα μέρος της διδακτέας ύλης. Ακόμα και στην περίπτωση που θα'ταν εξαιρετικής ευφυίας, με δείκτες IQ που θα έσπαγαν τα μηχανάκια, και κατάφερνε στοιχειωδώς να παρακολουθήσει κάτι στο μήνα πάνω, κάπου αλλού θα του'βγαινε το μπάχαλο της συμπύκνωσης 10 χρόνων σε ένα μήνα.
Προτείνω να το ξανακοιτάξεις, γιατί λέω πράγματα άξια προσοχής αν όχι σημαντικά. Και προσοχής βαθύτερης, όχι όπως εσύ θες να τα πραγματεύεσαι, πάντα με ένα πνεύμα φυλετικής υποτίμησης λες κι είμαστε εμείς οι ανώτεροι. Θυμίσου την ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και τον ηθικό κανόνα που λέει πως ΟΛΟΙ είναι ΙΣΟΙ κάτω απ'τον ήλιο, και δεν είναι η θέση μας να κρίνουμε ανθρώπους με τόσο βάναυσες λογικές, που κάνουν τον πολιτισμό που λέμε ότι φέρουμε, ένα μάτσο σκατά. Ποιοι είμαστε εμείς που θεωρούμε ντε και καλά εαυτούς "ανώτερούς" τους; Διαφορετικοί είμαστε. Ανώτεροι ΟΧΙ.
Ναι, αυτο θέλω να πω. Ήταν εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες χρόνια "πίσω" (σε σχέση με το πώς βλέπουμε εμείς το "μπροστά") όταν μπήκαν τα άσπρα αρχηγόπουλα να τους "εκπολιτίσουν". Δε γίνεται ούτε σε 200 ούτε σε 300 ούτε σε 500 χρόνια να "προλάβουν". Το χάσμα ήταν τερατώδες, σχεδόν αγεφύρωτο. Ίσως δεν ήταν καν της φτιάξης τους να προλάβουν ή να προσαρμοστούν στα δικά μας δεδομένα και συστήματα. Με ποιο δικαίωμα πήγαμε να τους τα επιβάλλουμε;Blue Ice έγραψε:Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι Αφρικανοί έπαθαν πολιτισμικό σοκ και γι αυτό φέρονται έτσι...
Οι λαοί αυτοί ΔΕΝ αφέθηκαν να εξελίξουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ τη δική τους κουλτούρα, να φτιάξουν δικό τους πολιτισμό που δε θα ήταν απαραίτητα σαν τον δικό μας, αλλά θα'χε κι αυτός τη δική του αξία.
Κι αν δεν το κατανοείς αυτό που λέω, πάρε ένα παιδί της Γ' Δημοτικού, και βαλ'το κατ'ευθείαν Πανεπιστήμιο, χωρίς να έχει κάνει τα ενδιάμεσα χρόνια δημοτικού-λυκείου. Βαλ'το να γίνει πυρηνικός φυσικός. ΔΕ θα κατάφερνε να λειτουργήσει/μάθει σωστά κανένα μέρος της διδακτέας ύλης. Ακόμα και στην περίπτωση που θα'ταν εξαιρετικής ευφυίας, με δείκτες IQ που θα έσπαγαν τα μηχανάκια, και κατάφερνε στοιχειωδώς να παρακολουθήσει κάτι στο μήνα πάνω, κάπου αλλού θα του'βγαινε το μπάχαλο της συμπύκνωσης 10 χρόνων σε ένα μήνα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Δεν είναι όλοι ίσοι, όλοι έχουν το δικαίωμα στην ισονομία, αλλά δεν είναι όλοι ίσοι.