
Υλικά:
1/2 φρατζόλα ψωμί 2-3 ημερών
1 νεροπότηρο γάλα
1 αυγό
λάδι για τηγάνισμα
ζάχαρη για το τελικό πασπάλισμα
Εκτέλεση:
1. Αρχικά κόβουμε το ψωμί σε φέτες.
2. Σε ένα βαθύ πιάτο ή μπολ, χτυπάμε το αυγό, όπως θα κάναμε για αυγολέμονο. Μόλις το χτυπήσουμε καλά, προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα.
3. Παίρνουμε μία-μία τις φέτες του ψωμιού και τις "βαφτίζουμε" μέσα στο μείγμα, πρώτα από τη μία πλευρά και μετά από την άλλη.
Προσοχή: Μην αφήσετε πολλή ώρα το ψωμί μέσα στο μείγμα γιατί θα διαλυθεί.
4. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε το λάδι να κάψει καλά, βάζουμε τις φέτες του ψωμιού, τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και τα αφήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με ζάχαρη.
Πηγή: http://xortosyntages.blogspot.com/2011/ ... st_13.html