Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...
ΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ από το παλιό μας φόρουμ
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:25 pm
Λόγος να κόψουμε το νήμα της ζωής σε πέντε ανθρώπους ε? Το τριφύλλι και τα γίδια! Λόγος αυτός να γυρίσουμε και πίσω να ρίξουμε ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ και χαριστική (τι χαριστική...τεσπα) βολή, για να τους στείλουμε ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ στον τάφο, που ΤΟΛΜΗΣΑΝ τα απαράδεκτα καθάρματα να πατήσουν το χορτάρι μας, να τρομάξουν τα "πράιτα" και να τους κόψουν το γάλα!
Λόγος κι αυτός να λέγεται κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ε? Μπροστά σε τέτοια κτηνώδικη ανυπαρξία ΣΚΕΨΗΣ, ΝΟΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, παρακαλώ να με αποκαλείτε εμένα ΖΩΟ! Ο Δίας μου είναι ασύγκριτα ανώτερος από τέτοιους "ανθρώπους"!
Συγνώμη, γράφω με οργή...Μα δε μπορώ να μην το κάνω. 'Ετσι νιώθω αυτή την ώρα...Μια αηδία για το γεγονός ότι υπάγομαι στο ίδιο είδος, στην ίδια ζωϊκή συνομοταξία, μ'αυτό το βδέλυγμα! Και μετά μου λες εσύ Παναγιώτη (Ακραίε Ελληνα ) ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορφή της αλυσίδας των έμβιων όντων στον πλανήτη! Και μετά μου μιλάς για ιδανικά και ηθική! Και μετά σε πειράζουν οι ομοφυλόφιλοι, αντί να ωρύεσαι ΓΙ'ΑΥΤΑ τα ΥΠανθρωπάρια, που στέκουν στην κοινωνία ως "άντρες" και διεκδικούν τον τίτλο του ανθρώπου! 'Ελεος πια! Αν τον είχα μπρος μου, ναι ομολογουμένως θα "κατέβαινα" στο δικό του κτηνώδες επίπεδο για να του δείξω την "ανθρωπιά" ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο (και λίγο χειρότερο αν γίνεται) που την επέδειξε αυτός! Αμέ!
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:25 pm
Λόγος να κόψουμε το νήμα της ζωής σε πέντε ανθρώπους ε? Το τριφύλλι και τα γίδια! Λόγος αυτός να γυρίσουμε και πίσω να ρίξουμε ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ και χαριστική (τι χαριστική...τεσπα) βολή, για να τους στείλουμε ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ στον τάφο, που ΤΟΛΜΗΣΑΝ τα απαράδεκτα καθάρματα να πατήσουν το χορτάρι μας, να τρομάξουν τα "πράιτα" και να τους κόψουν το γάλα!
Λόγος κι αυτός να λέγεται κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ε? Μπροστά σε τέτοια κτηνώδικη ανυπαρξία ΣΚΕΨΗΣ, ΝΟΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, παρακαλώ να με αποκαλείτε εμένα ΖΩΟ! Ο Δίας μου είναι ασύγκριτα ανώτερος από τέτοιους "ανθρώπους"!
Συγνώμη, γράφω με οργή...Μα δε μπορώ να μην το κάνω. 'Ετσι νιώθω αυτή την ώρα...Μια αηδία για το γεγονός ότι υπάγομαι στο ίδιο είδος, στην ίδια ζωϊκή συνομοταξία, μ'αυτό το βδέλυγμα! Και μετά μου λες εσύ Παναγιώτη (Ακραίε Ελληνα ) ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορφή της αλυσίδας των έμβιων όντων στον πλανήτη! Και μετά μου μιλάς για ιδανικά και ηθική! Και μετά σε πειράζουν οι ομοφυλόφιλοι, αντί να ωρύεσαι ΓΙ'ΑΥΤΑ τα ΥΠανθρωπάρια, που στέκουν στην κοινωνία ως "άντρες" και διεκδικούν τον τίτλο του ανθρώπου! 'Ελεος πια! Αν τον είχα μπρος μου, ναι ομολογουμένως θα "κατέβαινα" στο δικό του κτηνώδες επίπεδο για να του δείξω την "ανθρωπιά" ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο (και λίγο χειρότερο αν γίνεται) που την επέδειξε αυτός! Αμέ!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- sottis
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: sottis
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...
φριχτη ιστορια αυτην...
δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι αυτο που εγινε.
κουραγιο στς μανες των παιδιων που σκοτωσανε μονο,αυτο τπτ αλλο.
δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι αυτο που εγινε.
κουραγιο στς μανες των παιδιων που σκοτωσανε μονο,αυτο τπτ αλλο.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ "ΦΤΙΑΧΝΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.
- Nemesis
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Επικοινωνία:
....
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ;;;
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ;;;
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
Για τα του Αγρινίου λετε ετσι??
Κριμα τα παιδια....
Και οσο σκεφτομαι ποσα αλλα συμβαινουν καθημερινα σε ολο τον κοσμο,αλλα δεν τα μαθαινουμε ποτε.....
Κριμα τα παιδια....
Και οσο σκεφτομαι ποσα αλλα συμβαινουν καθημερινα σε ολο τον κοσμο,αλλα δεν τα μαθαινουμε ποτε.....
Όποιου δεν του αρέσει η τύχη του,δεν εχει παρα να την αλλάξει
- ArELa
- Founder-Administrator
A καλά...
Και πόσους έχει φάει το μαύρο σκοτάδι...
Εμπεριέχεται κι αυτό στις....ανώτερες διαδρομές του... ανθρωπισμού μας!
Ρε Δίας και πάλι Δίας σας λέω!
ΙΔΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ!
Και πόσους έχει φάει το μαύρο σκοτάδι...
Εμπεριέχεται κι αυτό στις....ανώτερες διαδρομές του... ανθρωπισμού μας!
Ρε Δίας και πάλι Δίας σας λέω!
ΙΔΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Nemesis
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Επικοινωνία:
ο οποίος σκύλος εάν του πατούσατε το τριφύλλι ή του τρομάζατε τις κατσίκες δεν θα σας έκανε τίποτα πόσο μάλλον να σας πυροβολήσει...
όχι πέρα από την πλάκα, ο συγκεκριμένος κύριος (για τον Δία λέω) γιατί είναι κύριος μπροστά στο βόδι που σκότωσε 5 ανθρώπους (μα καλά νυχτιάτικα δεν τον είχαν κλείσει στο μαντρί;) είναι μεγάλη φάτσα και πανέξυπνος, σου δίνει το χεράκι, δεν ενοχλεί καθόλου, είναι υπάκουος και αγαπούλας...
ίδιο είναι
όχι πέρα από την πλάκα, ο συγκεκριμένος κύριος (για τον Δία λέω) γιατί είναι κύριος μπροστά στο βόδι που σκότωσε 5 ανθρώπους (μα καλά νυχτιάτικα δεν τον είχαν κλείσει στο μαντρί;) είναι μεγάλη φάτσα και πανέξυπνος, σου δίνει το χεράκι, δεν ενοχλεί καθόλου, είναι υπάκουος και αγαπούλας...
ίδιο είναι
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι όμως μου έτυχε κι αυτό στο irc. Μπήκα σ'ένα κανάλι, όπου συνομίλησα με κάποια άτομα (ονόματα-νικς δε θα αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν θέλουν να το κάνω), τα οποία κατέθεσαν μια εκ διαμέτρου αντίθετη λογική, απ'αυτή που εκφράστηκε εδώ από κάποιους και από μένα και που...ως ηλίθια και ουτοπική (και ΠΑΛΙ) είχα η φτωχή την εντύπωση πως ίσχυε για όλους... Λες και ισχύει για όλους το ίδιο σύστημα αξιών και κώδικας ηθικής... Κούνια που με κούναγε κι ήταν και μεσημέρι!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποιοι κύριοι δικαιολογούσαν τον δράστη, με το επιχείρημα ότι τα θύματα τον προκάλεσαν πυροβολώντας στο χώμα, (ότι τα θύματα είναι τα καθίκια δηλαδή εδώ), καθώς επίσης και το ΘΕΣΦΑΤΟ, περί "τιμής" για την ιδιοκτησία ή κάτι τέτοιο... Δηλαδή, ΔΙΚΑΙΩΣ ξάπλωσε ο "κύριος" πέντε άντρες λες κι ήταν κοτσίφια, για τα τριφύλλια και τα γίδια! 'Οχι παίζουμε! Είμαστε άντρες ρε εμείς... :w00t:
Είπαν και τ'άλλο το αμίμητο...Θα πρέπει λέει να εμβαθύνουμε στην ψυχολογία του δράστη...Εννοούσαν ασφαλώς την ψυχοπαθολογία του δράστη, αλλά δεν το κατάλαβαν ότι αυτό εννοούσαν. Το να εμβαθύνουν ασφαλώς στην ψυχολογία αυτής της μάνας που'χασε δυο γιους στην ψύχρα, ή της άλλης που'χασε το δεκαεφτάχρονο που ΤΟ'ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ( ΑΥΤΟΣ είναι κώδικας τιμής ωρέ! 'Οχι παίζουμε! ) ή της χήρας που'μεινε με τα ορφανά, ή και των ορφανών...θα ήταν "συναισθηματικική" προσέγγιση. Με λίγα λόγια κατινίστικη... Θα'θελα να'βλεπα τους ίδιους τους κυρίους αυτούς, αν ξάπλωνε ο παληκαράς της ΤΙΜΗΣ, τον αδερφό, ή το φίλο, ή τον πατέρα, ή το γιο τους, αν θα'λεγαν τα ίδια! Μα τι λέω τώρα...πάλι "συναισθηματικά" το προσεγγίζω. Εδώ μιλάμε για ΤΙΜΗ ΡΕ!
Ομολογώ ότι έμεινα εμβρόντητη μ'αυτά που έβλεπα να εκφράζουν οι κατά τα άλλα...Ελληνες, πατριώτες, προασπιστές του αρχαίου πνεύματος του Ελληνισμού (άκουσον άκουσον) και τιμητές του Μ. Αλεξάνδρου που τον έβαζαν ωστόσο δίπλα δίπλα με τον Χίτλερ, θεωρώντας τον ΙΣΑΞΙΟ του Μ. Αλεξάνδρου! Είναι οι κύριοι που στη σκέψη τους, οι έννοια "πολιτισμός", "ανθρωπιά", "σεβασμός ΣΤΗ ΖΩΗ" συγχέεται με την έννοια πρωτογονισμός και ανεγκεφαλιά, και τυφλή βαναυσότητα, ωμή βία και ψυχρόαιμα δολοφονικά ένστικτα!
Είπατε τίποτα? Γιατί εγώ απ'τη μια θα'χα πάρα πολλά να πω, απ'την άλλη συγκρατούμαι...
Το να έλθει ένας εξ αυτών, να τοποθετήσει εδώ ΕΥΘΕΩΣ και ΕΥΘΑΡΣΩΣ τις συγκεκριμένες απόψεις όπως τις διατύπωσε σ'εκείνο το κανάλι, θα ήταν ευχής έργον μεν, χλωμότατο σαν πιθανότητα δε, γιατί η αντρεία και η μαγκιά να αναλαμβάνουμε την ευθύνη ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ στην ουσία των λεγομένων μας, των προσεγγίσεων και των πρακτικών μας, λείπει τραγικά από τέτοιους...γενναίους και ....ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ Ελληναράδες.
Αυτό δεν το'γραψα αναμένοντας σχόλια απαραιτήτως, αν και θα μ'ενδιέφεραν πολύ. Το'γραψα γιατί ήταν κάτι που ένιωθα πως έπρεπε να καταγραφεί, αφ'ενός για να θυμίζει σ'εμένα πως πολλοί τον Ελληνισμό αγάπησαν, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ κάνουν τον κόπο να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ την αγάπη αυτή με τη στάση ζωής και τη φιλοσοφία τους, αφ'ετέρου για να υπάρχει εδώ καταγεγραμμένη και μια άλλη προσέγγιση, που προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι που την ξεστόμισαν συνέλληνές μου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποιοι κύριοι δικαιολογούσαν τον δράστη, με το επιχείρημα ότι τα θύματα τον προκάλεσαν πυροβολώντας στο χώμα, (ότι τα θύματα είναι τα καθίκια δηλαδή εδώ), καθώς επίσης και το ΘΕΣΦΑΤΟ, περί "τιμής" για την ιδιοκτησία ή κάτι τέτοιο... Δηλαδή, ΔΙΚΑΙΩΣ ξάπλωσε ο "κύριος" πέντε άντρες λες κι ήταν κοτσίφια, για τα τριφύλλια και τα γίδια! 'Οχι παίζουμε! Είμαστε άντρες ρε εμείς... :w00t:
Είπαν και τ'άλλο το αμίμητο...Θα πρέπει λέει να εμβαθύνουμε στην ψυχολογία του δράστη...Εννοούσαν ασφαλώς την ψυχοπαθολογία του δράστη, αλλά δεν το κατάλαβαν ότι αυτό εννοούσαν. Το να εμβαθύνουν ασφαλώς στην ψυχολογία αυτής της μάνας που'χασε δυο γιους στην ψύχρα, ή της άλλης που'χασε το δεκαεφτάχρονο που ΤΟ'ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ( ΑΥΤΟΣ είναι κώδικας τιμής ωρέ! 'Οχι παίζουμε! ) ή της χήρας που'μεινε με τα ορφανά, ή και των ορφανών...θα ήταν "συναισθηματικική" προσέγγιση. Με λίγα λόγια κατινίστικη... Θα'θελα να'βλεπα τους ίδιους τους κυρίους αυτούς, αν ξάπλωνε ο παληκαράς της ΤΙΜΗΣ, τον αδερφό, ή το φίλο, ή τον πατέρα, ή το γιο τους, αν θα'λεγαν τα ίδια! Μα τι λέω τώρα...πάλι "συναισθηματικά" το προσεγγίζω. Εδώ μιλάμε για ΤΙΜΗ ΡΕ!
Ομολογώ ότι έμεινα εμβρόντητη μ'αυτά που έβλεπα να εκφράζουν οι κατά τα άλλα...Ελληνες, πατριώτες, προασπιστές του αρχαίου πνεύματος του Ελληνισμού (άκουσον άκουσον) και τιμητές του Μ. Αλεξάνδρου που τον έβαζαν ωστόσο δίπλα δίπλα με τον Χίτλερ, θεωρώντας τον ΙΣΑΞΙΟ του Μ. Αλεξάνδρου! Είναι οι κύριοι που στη σκέψη τους, οι έννοια "πολιτισμός", "ανθρωπιά", "σεβασμός ΣΤΗ ΖΩΗ" συγχέεται με την έννοια πρωτογονισμός και ανεγκεφαλιά, και τυφλή βαναυσότητα, ωμή βία και ψυχρόαιμα δολοφονικά ένστικτα!
Είπατε τίποτα? Γιατί εγώ απ'τη μια θα'χα πάρα πολλά να πω, απ'την άλλη συγκρατούμαι...
Το να έλθει ένας εξ αυτών, να τοποθετήσει εδώ ΕΥΘΕΩΣ και ΕΥΘΑΡΣΩΣ τις συγκεκριμένες απόψεις όπως τις διατύπωσε σ'εκείνο το κανάλι, θα ήταν ευχής έργον μεν, χλωμότατο σαν πιθανότητα δε, γιατί η αντρεία και η μαγκιά να αναλαμβάνουμε την ευθύνη ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ στην ουσία των λεγομένων μας, των προσεγγίσεων και των πρακτικών μας, λείπει τραγικά από τέτοιους...γενναίους και ....ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ Ελληναράδες.
Αυτό δεν το'γραψα αναμένοντας σχόλια απαραιτήτως, αν και θα μ'ενδιέφεραν πολύ. Το'γραψα γιατί ήταν κάτι που ένιωθα πως έπρεπε να καταγραφεί, αφ'ενός για να θυμίζει σ'εμένα πως πολλοί τον Ελληνισμό αγάπησαν, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ κάνουν τον κόπο να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ την αγάπη αυτή με τη στάση ζωής και τη φιλοσοφία τους, αφ'ετέρου για να υπάρχει εδώ καταγεγραμμένη και μια άλλη προσέγγιση, που προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι που την ξεστόμισαν συνέλληνές μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Oρίστε που φτάσαμε... στο όνομα της ιδιοκτησίας να δικαιολογούμε έναν φονιά...
Είναι προφανως τα ίδια άτομα που κλαίγονται για την κατάπτωση της κοινωνίας και την απώλεια ηθικών αξιών, μόνο που την μεγαλύτερη ηθική αξία, την ανθρωπιά, την έχουν ξεχάσει παντελώς.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ντρέπομαι γι'αυτούς μόνο που το διάβασα... Αν και η ντροπή μου είναι πολύ λίγη για αυτά τα 5 παλλικάρια...
Είναι προφανως τα ίδια άτομα που κλαίγονται για την κατάπτωση της κοινωνίας και την απώλεια ηθικών αξιών, μόνο που την μεγαλύτερη ηθική αξία, την ανθρωπιά, την έχουν ξεχάσει παντελώς.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ντρέπομαι γι'αυτούς μόνο που το διάβασα... Αν και η ντροπή μου είναι πολύ λίγη για αυτά τα 5 παλλικάρια...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator
Να "δικαιολογούμε" είπες? Ρε Σελ, αν δεν ήμουν εγώ που αντέδρασα, θα του'πλεκαν και εγκώμιο του ..."παληκαρά"! Δεν ήταν "συναισθηματικό" που μπορεί και να δάκρυζαν όταν έγραφαν γι'αυτόν βλέπεις, ήταν ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ!
Ο ίδιος ο δράστης λεν πως είναι ράκος, οι συγκρατούμενοί τους που ήθελαν να χυμήξουν να φάνε πατέρα και γιο, που ούτε αυτοί δεν ανέχτηκαν τέτοιο φονικό παραλογισμό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν...άλλον κώδικα τιμής ως "αποβράσματα", από αυτούς τους κατα τα άλλα..."ευϋπόληπτους και νομοταγείς πολίτες" ! Στη ροή της συζήτησης ούτε λίγο ούτε πολύ, η μόνη συνέπεια που τους έκοφτε από μια τέτοια πράξη, είναι ότι θα πήγαιναν φυλακή, όχι το τι μπορεί να τους έκανε η ίδια τους η συνείδηση! Καταλαβαίνεις? Μιλάμε για παντελή ασυνειδησία εδώ πέρα! angry04
'Ασε γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο λαμπαδιάζω πάλι από θυμό.
Καλύτερα να σταματήσω εδώ, μην πω καμιά βαριά βραδυάτικα.
Ο ίδιος ο δράστης λεν πως είναι ράκος, οι συγκρατούμενοί τους που ήθελαν να χυμήξουν να φάνε πατέρα και γιο, που ούτε αυτοί δεν ανέχτηκαν τέτοιο φονικό παραλογισμό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν...άλλον κώδικα τιμής ως "αποβράσματα", από αυτούς τους κατα τα άλλα..."ευϋπόληπτους και νομοταγείς πολίτες" ! Στη ροή της συζήτησης ούτε λίγο ούτε πολύ, η μόνη συνέπεια που τους έκοφτε από μια τέτοια πράξη, είναι ότι θα πήγαιναν φυλακή, όχι το τι μπορεί να τους έκανε η ίδια τους η συνείδηση! Καταλαβαίνεις? Μιλάμε για παντελή ασυνειδησία εδώ πέρα! angry04
'Ασε γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο λαμπαδιάζω πάλι από θυμό.
Καλύτερα να σταματήσω εδώ, μην πω καμιά βαριά βραδυάτικα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Κρίνετε και μόνοι σας
Στα νικς που δε θα εκθέσω χωρίς την έγκρισή τους έβαλα <α>, <β> και <γ> αντίστοιχα για τους τρεις συνομιλητές. Ο Ικαρος μου έδωσε την άδειά του, και ο Τεύταμος είμαι βέβαιη πως δε θα έχει αντίρρηση να φαίνεται το νικ του.
Καμαρώστε λοιπόν:
[23:00] <α> ίσως όμως να μπορούν να συνυπάρχουν άνθρωποι κ ζώα
[23:00] <Arel[a]> γεια σου Μέλιο
[23:00] <α> στην άλλη ζωή
[23:00] <Arel[a]> εγώ βρίσκω αυτόν τον κακώς νοούμενο ανθρωποκεντρισμό
[23:00] <Arel[a]> απαράδεκτο...
[23:00] <Arel[a]> είμαστε και καλά στην κορυφή της πυραμίδας
[23:00] <Arel[a]> αλλά συχνά φερόμαστε χειρότερα απ'τα ζώα που υποτιμάμε
[23:00] <Arel[a]> βλ΄λεπε Φουκας στο Αγρίνιο
[23:00] <Arel[a]> και πείτε μου τι "Ψυχή" έχει αυτός
[23:01] <Arel[a]> σε σχέση με του σκύλου μου, οπυ κλαίει όταν κλαίω, που ποτέ δε θα στραφεί εναντίον μου ακόμα κι αν τον κλωτσήσω. ΑΔΟΛΗ αγάπη.
[23:01] <[[IKAROS83]]> Είναι ζήτημα της αρχικής ποιότητας της ψυχής.
[23:01] <Arel[a]> ακριβώς Λευτέρη
[23:01] <[[IKAROS83]]> Το έως που μπορεί να φτασει.
[23:01] <Arel[a]> θέμα ποιοτητας ψυχής και συναισθηματικής νοημοσύνης, όχι γνωστικής
[23:02] <β> εγώ λέω καλά του έκανε και τους ντουφέκισε ο κ.Σαμ τους κυνηγούς
[23:02] <Arel[a]> ναι? Γιατί καλά?
[23:02] <[[IKAROS83]]> Εννοείται οτι ΔΕΝ έκανε καλά
[23:02] <Arel[a]> όχι , θέλω να καταλάβω το σκεπτικό του
[23:02] <Arel[a]> γι'αυτό ρωτάω δηλαδή...
[23:02] <[[IKAROS83]]> έπρεπε να αυτο-συγκρατηθεί όταν άρχισε να του δημιουργείται η τάση
[23:02] <α> μεγάλο θέμα ο Φούκας, αν σκεφτούμε ότι είδε να πυροβολούν τον πατέρα του ΠΕΝΤΕ ατομα στο χώμα και να τον βρίζουν όλοι μαζί , ίσως καταλάβουμε καλύτερα την αντίδραση του δράστη, ήθελε να υπερασπιστεί την περιουσία του και να γλυτώσει τον πατερα του απο θάνατο.
[23:02] <[[IKAROS83]]> από τότε που του έμπαινε η ιδέα
[23:03] <β> ναι άν έρχονταν και σε σένα μέσα στην αυλή σου και σου πειροβολούσαν και καταπατούσαν την περιουσία σου να βλέπαμε τι θα έκανες
[23:03] <Arel[a]> περίεργο, πυροβολούσαν τον πατέρα του κι ούτε ένα σκάγι πάνω του?
[23:03] <TEUTAMOS> Τουλαχιστον δεν ειναι μονον η Κρητη που εχει τετοια φαινομενα αλλα μαλλον γενικευμενο
[23:03] <Arel[a]> τώρα μ'αφήσατε άναυδη
[23:03] <α> απλά βολεύει τα ΜΜΕ η ιστορία κ κάθε έναν που νιώθει αδύναμος να βρει έναν Μπαμπούλα
[23:03] <[[IKAROS83]]> Εγώ διαίσθάνομαι οτι "φόρτωσε" από λόγια που έλεγαν τα μετέπειτα θύματα
[23:04] <β> αλλά με τέτοιους νόμους που έχουμε και την ανόλογη "εφαρμογή" τους αυτά τα αποτελέσματα έχουμε
[23:04] <[[IKAROS83]]> δηλαδή η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη και προκλητική
[23:04] <β> βάζουν με τους νόμους τους τον κόσμο και σκωτόνεται μεταξύ τους
[23:04] <Arel[a]> συγνώμη, δε θα το πάω στα ΜΜΕ αυτό
[23:04] <[[IKAROS83]]> όμως δεν δικαιολογεί ό,τι έγινε
[23:04] <α> πιστεύω ότι ήταν η κακιά η ώρα και αυτά που ειπώθηκαν απο τους 5 που έβριζαν τον πατέρα του κ το σπίτι του..
[23:05] <[[IKAROS83]]> Έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί.
[23:05] <α> σίγουρα δεν ειναι δικαιολογία
[23:05] <Arel[a]> εγώ ΔΕ βρίσκω λογική στο να κατεβάσεις σαν τα κοτσίφια 5 παληκάρια, για ΟΠΟΙΟ κτήμα!
[23:05] <Arel[a]> έλεος!
[23:05] <α> αλλά κατανοούμε τα κίνητρα του
[23:05] <Arel[a]> μπράβο σου, γιατί εγώ ποτέ δε θα τα κατανοήσω
[23:05] <Arel[a]> ξανθιά γαρ
[23:05] <α> :p
[23:05] <Arel[a]> για μένα ΔΕΝ υπάρχουν κίνητρα
[23:05] <Arel[a]> ο τύπος ήθελε να σκοτώσει!
[23:05] <α> να απαγορεύσουν το κυνηγι
[23:05] <β> και την πώληση όπλων
[23:05] <Arel[a]> να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ το κυνήγι ΑΝΘΡΩΠΩΝ
[23:06] <β> αυτά κάνουν και θα δείτε σε λίγα χρόνια τι άλλο θα δούμε άκομη
[23:06] <Arel[a]> πάντως αφού τον κατανοείτε, ΔΥΝΗΤΙΚΑ είστε κι εσείς πιθανοί δράστες τετοιου φονικού 5πλου ή και 10πλου αν μπορείτε, γιατί όχι
[23:06] <α> λάθος, κανένας δεν θέλει να σκοτώσει κ να πάει φυλακή, να δοθουν όπλα σε όλους μας, για να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα κ πιό πολύ η εισαγώμενη
[23:07] <Arel[a]> μόνο για να μην πας φυλακή δε θες να σκοτώσεις <α>?
[23:07] <β> ναι άμα δωθούν όπλα σε όλους μας φίλε μου θα έχουμε εμφύλιο
[23:07] <TEUTAMOS> Το λαθος δεν ενηκει μονον σε εναν αλλα ειναι μοιρασμενο σε πολλους
[23:07] <Arel[a]> χμ... υπεκφεύγετε. Οκ.
[23:08] <α> οι κυνηγοί δεν ενοχλουν κανέναν, απλά αυτοι οι κυνηγοί που την εχουν δει μαγκες και 5 ατομα βριζουν σπίτια κ οικογένειες να το ξανασκεφτούν..
[23:08] <TEUTAMOS> απο τη μια ειναι ενα φαινομενο πολυ συχνο στην επαρχια που δεν ετυχε ως τωρα να απασχολησει σοβαρα την πολιτεια
[23:08] <[[IKAROS83]]> απλά έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί ο δράστης
[23:08] <β> ναι καλά τώρα αυτά τα δήθεν δημοκρατικά ...και τελικά για αυτό δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τι τελικά φταίει και ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί μας
[23:09] <[[IKAROS83]]> διότι όλους μας εκνευρίζουν αφόρητα κάποιοι αλλά δεν τους καπλώνουμε
[23:09] <γ> και οι κυνηγοι όμως πρίν σκοτωθούν,σκοτωσαν...
[23:09] <[[IKAROS83]]> *ξαπλώνουμε
[23:09] <Arel[a]> σκότωσαν κοτσίφια και τσίχλες <γ>
[23:09] <α> μα υπάρχουν κάθε σπίτι έχει 2-3 καραμπίνες κυνηγητικές στην επαρχία κ όμως γίνεται ένα φονικό κάθε 10 χρονια, και επειδή δεν έχουν όπλα οιπολίτες γίνται μαχαιρώματα κ ληστείες απο αλλοδαπούς κάθε μέρα. κάποτε πρεπει να σταματήσει η εγκληματικότητα επιτελους
[23:09] <Arel[a]> θα μου πεις εγώ έλεγα ότι έχουν κι αυτά ψυχή
[23:09] <β> καλά ξέρεις εσεί κανέναν κυνηγό που να μην ψιλοτραμπουκίζει?
[23:10] <[[IKAROS83]]> βρίζουν καταστρέφουν πινακίδες και τέτοια
[23:11] <α> κανείς κυνηγός δεν τραμπουκίζει. απλά μία μερίδα διεθνιστο-κουλτουριαρεων έχει περασει απόψεις κατά του κυνηγιου, εγω είμαι Υπερ παντως.
[23:11] <β> υπέρ για πιο λόγο?είσαι κατά της ζωής?
[23:11] <α> όπως κ να δοθούν όπλα στους πολίτες όπως στην Αμερική
[23:11] <β> και μάλιστα της ποιό αθώας της?
[23:11] <α> είναι σπορ
[23:12] <[[IKAROS83]]> Μια λύση ειναι να απαγορευθεί η κρεοφαγία και η ζωοκτονία, ώστε να απαλλαγούμε και από το κυνήγι και από την ελεύθερη διακίνηση όπλων που είναι εν δυνάμει φονικά
[23:12] <β> ναι για αυτό βλέπεις και μπαίνουν διάφοροι τρελλαμένοι στα σχολεία και σκοτώνουν 5-10 αθώως για πλάκα?
[23:13] <[[IKAROS83]]> δυνητικά φονικά
[23:13] <α> οι κυνηγοί προστατεύουν τα ζώα δρώντας οικολογικα, απελευθερώνουν ζώα για να πολλαπλασιαστούν κ έχουν περιοχές που είναθι καταφύγια.
[23:13] <β> άσε τώρα αυτά τα δήθεν οικολογικά <α>
[23:13] <[[IKAROS83]]> ωραία, να συνεχίσουν αυτή τη δραστηριότητα χωρίς κυνήγι
[23:13] <α> με τις απαγορεύσεις δεν γίνεται τπτ , αν καταντήσουμε εκει μετα θα υπάρχει λαθροθηρία απο όλους.
[23:14] <[[IKAROS83]]> λαθροθηρία αλλά το κάθε όπλο που θα βρίσκεται θα είναι παράνομο
[23:14] <α> δεν παίζει αυτό
[23:14] <γ> αν κυνηγάμε ζώα για χόμπη τώρα,στο μέλλον θα κυνηγάμε ανθρώπους...εκεί είναι η ουσία
[23:14] <β> να επιτρέπεται αλλά μόνο με σφεντόνες το κυνηγι
[23:14] <[[IKAROS83]]> Με το νόμιμο κυνήγι, ο οποιοσδήποτε δολοφόνος το παίζει κυνηγός
[23:15] <[[IKAROS83]]> -αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις-
[23:15] <γ> σωστός
[23:15] <α> και ανθρώπους θα κυνηγήσουμε εάν γίνει πολεμος, θα έχουμε και καλυτερο στρατο :p
[23:15] <[[IKAROS83]]> ξαπλώνω ένα σωρό, ντύνομαι κυνηγός και δε με πιάνει κανεις
[23:15] <[[IKAROS83]]> εάν έχω ντυθεί από πριν εννοείται
[23:15] <[[IKAROS83]]>
[23:15] <β> ναι ρε φίλε αλλά να υπάρχει στόχος όχι τα αθώα ζωάκια
[23:15] <α> μα όλη η Ελλάδα έχει όπλα, και τι έγινε?
[23:16] <[[IKAROS83]]> να μην έχει, να απαγορευτούν
[23:16] <Arel[a]> <β>, σε πειράζουν τα αθώα ζωάκια που σκοτώνονται, αλλά όχι 5 άντρες?????
[23:16] <Arel[a]> τι μου λες?
[23:16] <β> με τα μυαλά που έχουν δε πειράζει που έφυγαν
[23:17] <γ> εεε!!!
[23:17] <β> μερικοί βλάκες λιγότεροι
[23:17] <TEUTAMOS> ρε <β> ξεκολλα
[23:17] <γ> τσ τσ τσ!!!
[23:17] <β> γνώμη μου ρε παιδιά
[23:18] <TEUTAMOS> αυτο δεν ειναι γνωμη
[23:18] <α> το όπλο είναι σύμβολο αντρείας, γεναιότητος, ηρωισμού, διατήρησης αξιών κ ηθικής όταν χρειάζεται, για αυτό λοιπόν να μην τα βλέπουμε όλα σαν πράγματα ξερά κ επίπεδα, για ορισμένους οπαδούς των αξιών τα όπλα δεν είναι πράγματα, είναι αξίες..
[23:18] <[[IKAROS83]]> Και φόνος από όπλο κυνηγιου να έχει γίνει, πάλι περνάς τα μπλόκα εάν πείσεις για κυνηγός και αν έχεις κάποια θηράματα. Έλεος
[23:18] <[[IKAROS83]]> και χωρίς θηράματα
[23:18] <[[IKAROS83]]> .
[23:18] <Arel[a]> <β> με τα μυαλά που έχουν δε πειράζει που έφυγαν<----σοβαρά το λες αυτό? !!
[23:18] <β> ναι ρε φίλε αλλά να στρέφονται μόνο σε εχθρούς
[23:18] <β> όχι σε αθώως
[23:18] <β> αυτό εννοώ
[23:19] <α> φυσικά κανείς δεν υποστηρίζει το 5 πλο φονικό, απλα΄κατανοούμε πλήρως τις συνθήκες και την ψυχολογία του γιού.
[23:20] <TEUTAMOS> ποιες συνθηκες?
[23:20] <Arel[a]> λοιπόν <β>, εδώ http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1317 έχω ανοίξει θέμα γι'αυτό. Αν έχεις τα κότσια, ρίξε την άποψή σου αυτή κι εδώ.
[23:20] <TEUTAMOS> στο τελος θα λεμε οτι ηταν τρελος και πρπει να τον θεραπευσουμε
[23:21] <γ> τα όπλα πρέπει να ικανοποιούν τις υλικές ΑΝΑΓΕΣ,οχι τα βίτσια είτε αυτά γίνονται εις βάρος ανθρώπον ή ζώων
[23:21] <α> ΤΕΥΤΑΜΕ -> μεγάλο θέμα ο Φούκας, αν σκεφτούμε ότι είδε να πυροβολούν τον πατέρα του ΠΕΝΤΕ ατομα στο χώμα και να τον βρίζουν όλοι μαζί , ίσως καταλάβουμε καλύτερα την αντίδραση του δράστη, ήθελε να υπερασπιστεί την περιουσία του και να γλυτώσει τον πατερα του απο θάνατο.
[23:21] <Arel[a]> μπούρδες
[23:22] <Arel[a]> αν τον πυροβολούσαν 5 άτομα, θα'ταν διάτρητος από σκάγια
[23:22] <Arel[a]> πώς μασάτε ρε?
[23:22] <β> ξέρεις βγαίνουν όλοι αυτοί οι βαθυστόχαστοι στην τηλεόραση και αντί να αναλύουν τους πραγματικούς κοινωνικοπολιτικούς λόγους που οδηγούν σε αυτές τις καταστάσεις κάθονται και λένε άλλαντάλων
[23:22] <Arel[a]> ποιος σας τα'πε αυτά?
[23:22] <Arel[a]> βαθυστόχαστος ο Ντάσκας? Συνήθως τον απεχθάνομαι, αλλά αυτή τη φορά ήμουν μαζί του
[23:22] <α> sto xwma erixan eipwthike PENTAKATHARA
[23:22] <Arel[a]> σιγά τον βαθυστόχαστο
[23:22] <Arel[a]> μιλάμε για ΒΑΣΙΚΟ σύστημα αξιών και ΚΩΔΙΚΑ ηθικής εδώ
[23:22] <Arel[a]> όχι δε μας γουστάρει κάποιος και τον ξαπλώνουμε σαν κοτόπουλο
[23:23] <Arel[a]> άλλο στό χώμα
[23:23] <Arel[a]> κι άλλο κατάστηθα, και στην πλάτη και ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ!
[23:23] <Arel[a]> Και άλλα είπε
[23:23] <[[IKAROS83]]> ο Ντάσκυ απλώς ως νομικός έχει κάνει και μαθήματα υποκριτικής και αγωγή λόγου
[23:23] <Arel[a]> ότι ΠΕΤΑΞΑΝ τα όπλα και πήγαν να τον πλησιάσουν
[23:23] <[[IKAROS83]]> και είνια πειστικός ακόμη και όταν λέει βλακείες
[23:23] <[[IKAROS83]]> .
[23:23] <Arel[a]> δε μ'ενδιαφέρει ο Ντάσκι τι έχει κάνει
[23:23] <TEUTAMOS> ρε σεις εδω τον αποτε΄λειωσαν τι λεμε τωρα
[23:23] <Arel[a]> δεν είπε βλακείες
[23:23] <Arel[a]> ΓΙΑΤΙ δεν έκαναν αναπαράσταση?
[23:23] <TEUTAMOS> ο τυπος ηταν πορρωμενος
[23:24] <[[IKAROS83]]> (άλλες φορες έχει πει πάντως χοντράδες)
[23:24] <Arel[a]> ναι δεκτό
[23:24] <TEUTAMOS> τοσο που εβαλε και τη φωτο με το οπλο που λιγο πριν σκοτωσε τους 5
[23:24] <Arel[a]> πρώτη εγώ είπα Λευτέρη ότι δεν τον πάω
[23:24] <Arel[a]> αυτή τη φορά όμως, είχε δίκιο
[23:24] <Arel[a]> πώς να το κάνουμε
[23:24] <α> λοιπόν όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία του δράστη να σκεφτεί : ότι άμα σου πυροβολήσουν την μάνα στο χώμα δίπλα της, κάτσε κ κοίταζέ τους.
[23:24] <Arel[a]> μη θέλουμε να λεγόμαστε Ελληνες αν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ τέτοιες ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ
[23:24] <Arel[a]> συγνώμη δηλαδή
[23:24] <Arel[a]> αλλά είμαστε πρωτόγονοι
[23:25] <Arel[a]> χ*στηκα για την ψυχολογία του δράστη! Την ψυχολογία των συγγενών, και των ΠΑΙΔΙΩΝ θυμάτων την συνυπολογίζει κανείς εδώ?
[23:25] <Arel[a]> Εμένα ΑΥΤΟ το καθίκι, μ'έκανε να νιώσω την ανάγκη να επανέλθει η θανατική ποινή
[23:25] <α> α καλα
[23:25] <Arel[a]> κι εσείς μου τον δικαιολογείτε κιόλας
[23:25] <α> οκ
[23:26] <α> παω να δω TV
[23:26] <β> πάντως φαίνεται ότι κανείς δεν συμφωνεί σε τίποτα και με κανέναν στη χώρα μας
[23:27] <γ> σωστός (επιτέλους)
[23:28] <Arel[a]> κοίτα , εγώ έχω συγκεκριμένο ηθικό κώδικα και σύστημα αξιών, που ΣΥΝΑΔΕΙ με αυτο΄ν του Ελληνισμού, και που δεν δέχεται καμιά δικαιολογία για ΤΕΤΟΙΑ φονικά. 'Οποιος το βλέπει αλλιώς, μην λέει ταυτόχρονα ότι συνάδει με το πνεύμα του Ελληνισμού. Για να συνάδει, πρέπει να το ΞΕΡΕΙ πρώτα κι έπειτα να το ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ως στάση ζωής.
[23:28] <β> δε συμφωνώ και με συγχωρείς Αρέλα μου.Το ότι έιναι κτηνωδία δεν διαφώνησε κανείς νομίζω.αλλά καμία φορά ας αναζητούμε και τα δίκαια του Δράστη
[23:28] <β> τις δικαιωλογίες τους να το πούμε έτσι
[23:28] <Arel[a]> ποια είναι τα δίκια εδώ? Το τριφύλι ή τα γίδια?
[23:29] <Arel[a]> ΔΙΚΙΑ για να ξαπλώσουμε 5 άντρες?
[23:29] <β> ναι
[23:29] <Arel[a]> θα τρελαθούμε τώρα?
[23:29] <β> οι ιδιωκτισία ΣΟΥ
[23:29] <Arel[a]> σώπα ρε, του την πήρανε?
[23:29] <TEUTAMOS> ιδιοκτησια
[23:30] <β> γιατί αν αποποιήθεις τον δικαιωμάτων σου είναι σαν να απαρνήσε την Πατρίδα σου
[23:30] <γ> το σίγουρο παντως ειναι πωσ στην θέση του δράστη θα μπορούσαν όλοι να φτάσουν...όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί.
[23:30] <β> Αρέλα μου
[23:30] <Arel[a]> αχα! Οπότε επειδή πατάει κάποιος το τριφύλλι σου τον σκοτώνεις και το θεωρείς και μαγκιά αυτό ε?
[23:30] <Arel[a]> μάλιστα.
[23:30] <Arel[a]> οκ.
[23:30] <β> α καλά
[23:31] <[[IKAROS83]]> Το λάθος των θυμάτων ειναι οτι έδρασαν προκλητικά, το λάθος του δράστη οτι δεν αυτο-συγκρατήθηκε. Υπέρ του δράστη, μπορείς μόνο να επιδείξεις κατανόηση για την κατάστασή του από τους φόνους ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Να μπεις στην θέση του και να τον σέβεσαι ως άνθρωπο εάν τύχει να του συμπεριφερθείς. Όμως πρέπει να πληρώσει για το 5πλό.
[23:31] <Arel[a]> ο λάθος των θυμάτων ειναι οτι έδρασαν προκλητικά,
[23:31] <Arel[a]> πού το ξέρουμε αυτό?
[23:31] <Arel[a]> επειδή το'πε ο Δράστης?
[23:31] <Arel[a]> τι θέλατε να πει?
[23:31] <Arel[a]> ότι μας ξηγήθηκαν ωραία και τους την άναψα?
[23:31] <Arel[a]> πλάκα μου κάνετε ωρέ?
[23:32] <β> Σωστός ο Ικαρός
[23:32] <Arel[a]> εκτός του Πιπα, ΚΑΝΕΙΣ δε σήκωσε όπλο
[23:32] <Arel[a]> όλοι τα πετάξανε
[23:32] <Arel[a]> ΑΥΤΟ είπε ο Δράστης!
[23:32] <Arel[a]> δεν το'πα εγώ.
[23:32] <γ> ολα τα ¨αγγελούδια¨ παίρνουν το χρήσμα αφου πεθάνουν
[23:33] <[[IKAROS83]]> από πού το έβγαλες τώρα αυτό το συμπέρασμα;
[23:33] <[[IKAROS83]]>
[23:33] <[[IKAROS83]]> δεν είναι έτσι.
[23:33] <γ> ετσι είναι
[23:33] <β> Δέν ξέρω αλλά νομίζω ότι τα βλέπεις λίγο τα πράγματα σε μια κατάσταση τραλαλα
[23:33] <Arel[a]> δεν είπα ότι είναι αγγελούδια, αλλά ό,τι και να'γινε τους άξιζε ο θάνατος? Δε βλέπω να τραυματίστηκαν καν, πατέρας και γιος, εκτός αν θεωρείτε το ένα σκάγι στον ώμο του νεαρού τραύμα!
[23:33] <γ> πιώς πέθανε και μετα τον βγάλαν κακο?
[23:34] <γ> ποιός
[23:34] <Arel[a]> το θέμα δεν είναι τι ήταν αυτά τα παιδιά
[23:34] <Arel[a]> αν ήταν ένας απ'αυτούς αδερφός σου, τα ίδια θα'λεγες τώρα?
[23:34] <γ> ΝΑΙ
[23:34] <Arel[a]> αν σου ξαπλώνανε αδερφό ή πατέρα για τα τριφύλια και τα γίδια?
[23:34] <Arel[a]> ναι?
[23:34] <Arel[a]> ψεύτης είσαι!
[23:34] <γ> περίμενε...
[23:35] <β> μη αλλάζεις καταστάσεις τώρα.Εμείς κρίνουμε σαν κριτές απο έξω
[23:35] <γ> δεν υποστήξα τον δράστη
[23:35] <Arel[a]> ακριβώς
[23:35] <Arel[a]> απ'έξω!
[23:35] <Arel[a]> κι εγώ που είμαι απ'έξω
[23:35] <[[IKAROS83]]> Οι νεκροί δεν γίνονται αγγελούδια ούτε τα παιδιά. Αυτά τα λέει μια μεταφυσική επιθυμία του να είναι σε καλύτερη Μοίρα ο αδικοχαμένος
[23:35] <Arel[a]> εξοργίζομαι με τη λογική του κόπανου που πήρε από μια μάνα 2 γιους, από 2 παιδιά έναν πατέρα, από άλλη μάνα ένα αμούστακο 17χρονο και πάει λέγοντας
[23:36] <Arel[a]> εξοργίζομαι τόσο που θα τον ξέσκιζα με τα χέρια μου κι ας μη σκότωσε δικούς μου- εσείς όμως τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ κι όλας. Σε λίγο θα του πλέξετε κι εγκώμιο ωρέ! Ντροπή!
[23:36] <β> ε ναι μην προσπαθείς τώρα να μας υποβάλεις στον συναισθηματικό πεδιό των θυμάτων και των δραστών
[23:36] <Arel[a]> σοβαρά?
[23:36] <β> τώρα.Δε βγάζεις άκρη έτσι
[23:36] <Arel[a]> εσείς προσπαθείτε να μου δικαιολογήσετε τον δράστη τον καημένο εμβαθύνοντας στην "ψυχολογία" του!
[23:36] <γ> 17 χρονο τον έστειλε για κυνηγη?? δεν είχαν τι να φάνε?
[23:36] <β> εσύ θα κρίνεις από την θέση που είσαι
[23:36] <Arel[a]> ναι τώρα κάνετε κοινωνική κριτική
[23:37] <Arel[a]> δεν εστιάζετε στο έγκλημα
[23:37] <Arel[a]> εξυπνάδες!
[23:37] <β> ναι γιατί όχι δεν έχει δικαιολογιτικά ποτέ ένας δράστης δηλαδη?
[23:37] <Arel[a]> σ'αυτή την περίπτωση, είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που δε βρίσκω ΟΎΤΕ ΕΝΑ!
[23:37] <Arel[a]> ΟΥΤΕ ΕΝΑ για ΤΕΤΟΙΟ κακό!
[23:37] <Arel[a]> ούτε αυτός δε βρίσκει
[23:37] <Arel[a]> και του βρίσκετε εσεείς!
[23:37] <Arel[a]> έλεος!
[23:38] <Arel[a]> άντε καληλνύχτα σας, δεν το μπορώ αυτό, αηδίασα! συγνώμη.
Session Close: Sun Dec 03 23:38:06 2006
Στα νικς που δε θα εκθέσω χωρίς την έγκρισή τους έβαλα <α>, <β> και <γ> αντίστοιχα για τους τρεις συνομιλητές. Ο Ικαρος μου έδωσε την άδειά του, και ο Τεύταμος είμαι βέβαιη πως δε θα έχει αντίρρηση να φαίνεται το νικ του.
Καμαρώστε λοιπόν:
[23:00] <α> ίσως όμως να μπορούν να συνυπάρχουν άνθρωποι κ ζώα
[23:00] <Arel[a]> γεια σου Μέλιο
[23:00] <α> στην άλλη ζωή
[23:00] <Arel[a]> εγώ βρίσκω αυτόν τον κακώς νοούμενο ανθρωποκεντρισμό
[23:00] <Arel[a]> απαράδεκτο...
[23:00] <Arel[a]> είμαστε και καλά στην κορυφή της πυραμίδας
[23:00] <Arel[a]> αλλά συχνά φερόμαστε χειρότερα απ'τα ζώα που υποτιμάμε
[23:00] <Arel[a]> βλ΄λεπε Φουκας στο Αγρίνιο
[23:00] <Arel[a]> και πείτε μου τι "Ψυχή" έχει αυτός
[23:01] <Arel[a]> σε σχέση με του σκύλου μου, οπυ κλαίει όταν κλαίω, που ποτέ δε θα στραφεί εναντίον μου ακόμα κι αν τον κλωτσήσω. ΑΔΟΛΗ αγάπη.
[23:01] <[[IKAROS83]]> Είναι ζήτημα της αρχικής ποιότητας της ψυχής.
[23:01] <Arel[a]> ακριβώς Λευτέρη
[23:01] <[[IKAROS83]]> Το έως που μπορεί να φτασει.
[23:01] <Arel[a]> θέμα ποιοτητας ψυχής και συναισθηματικής νοημοσύνης, όχι γνωστικής
[23:02] <β> εγώ λέω καλά του έκανε και τους ντουφέκισε ο κ.Σαμ τους κυνηγούς
[23:02] <Arel[a]> ναι? Γιατί καλά?
[23:02] <[[IKAROS83]]> Εννοείται οτι ΔΕΝ έκανε καλά
[23:02] <Arel[a]> όχι , θέλω να καταλάβω το σκεπτικό του
[23:02] <Arel[a]> γι'αυτό ρωτάω δηλαδή...
[23:02] <[[IKAROS83]]> έπρεπε να αυτο-συγκρατηθεί όταν άρχισε να του δημιουργείται η τάση
[23:02] <α> μεγάλο θέμα ο Φούκας, αν σκεφτούμε ότι είδε να πυροβολούν τον πατέρα του ΠΕΝΤΕ ατομα στο χώμα και να τον βρίζουν όλοι μαζί , ίσως καταλάβουμε καλύτερα την αντίδραση του δράστη, ήθελε να υπερασπιστεί την περιουσία του και να γλυτώσει τον πατερα του απο θάνατο.
[23:02] <[[IKAROS83]]> από τότε που του έμπαινε η ιδέα
[23:03] <β> ναι άν έρχονταν και σε σένα μέσα στην αυλή σου και σου πειροβολούσαν και καταπατούσαν την περιουσία σου να βλέπαμε τι θα έκανες
[23:03] <Arel[a]> περίεργο, πυροβολούσαν τον πατέρα του κι ούτε ένα σκάγι πάνω του?
[23:03] <TEUTAMOS> Τουλαχιστον δεν ειναι μονον η Κρητη που εχει τετοια φαινομενα αλλα μαλλον γενικευμενο
[23:03] <Arel[a]> τώρα μ'αφήσατε άναυδη
[23:03] <α> απλά βολεύει τα ΜΜΕ η ιστορία κ κάθε έναν που νιώθει αδύναμος να βρει έναν Μπαμπούλα
[23:03] <[[IKAROS83]]> Εγώ διαίσθάνομαι οτι "φόρτωσε" από λόγια που έλεγαν τα μετέπειτα θύματα
[23:04] <β> αλλά με τέτοιους νόμους που έχουμε και την ανόλογη "εφαρμογή" τους αυτά τα αποτελέσματα έχουμε
[23:04] <[[IKAROS83]]> δηλαδή η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη και προκλητική
[23:04] <β> βάζουν με τους νόμους τους τον κόσμο και σκωτόνεται μεταξύ τους
[23:04] <Arel[a]> συγνώμη, δε θα το πάω στα ΜΜΕ αυτό
[23:04] <[[IKAROS83]]> όμως δεν δικαιολογεί ό,τι έγινε
[23:04] <α> πιστεύω ότι ήταν η κακιά η ώρα και αυτά που ειπώθηκαν απο τους 5 που έβριζαν τον πατέρα του κ το σπίτι του..
[23:05] <[[IKAROS83]]> Έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί.
[23:05] <α> σίγουρα δεν ειναι δικαιολογία
[23:05] <Arel[a]> εγώ ΔΕ βρίσκω λογική στο να κατεβάσεις σαν τα κοτσίφια 5 παληκάρια, για ΟΠΟΙΟ κτήμα!
[23:05] <Arel[a]> έλεος!
[23:05] <α> αλλά κατανοούμε τα κίνητρα του
[23:05] <Arel[a]> μπράβο σου, γιατί εγώ ποτέ δε θα τα κατανοήσω
[23:05] <Arel[a]> ξανθιά γαρ
[23:05] <α> :p
[23:05] <Arel[a]> για μένα ΔΕΝ υπάρχουν κίνητρα
[23:05] <Arel[a]> ο τύπος ήθελε να σκοτώσει!
[23:05] <α> να απαγορεύσουν το κυνηγι
[23:05] <β> και την πώληση όπλων
[23:05] <Arel[a]> να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ το κυνήγι ΑΝΘΡΩΠΩΝ
[23:06] <β> αυτά κάνουν και θα δείτε σε λίγα χρόνια τι άλλο θα δούμε άκομη
[23:06] <Arel[a]> πάντως αφού τον κατανοείτε, ΔΥΝΗΤΙΚΑ είστε κι εσείς πιθανοί δράστες τετοιου φονικού 5πλου ή και 10πλου αν μπορείτε, γιατί όχι
[23:06] <α> λάθος, κανένας δεν θέλει να σκοτώσει κ να πάει φυλακή, να δοθουν όπλα σε όλους μας, για να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα κ πιό πολύ η εισαγώμενη
[23:07] <Arel[a]> μόνο για να μην πας φυλακή δε θες να σκοτώσεις <α>?
[23:07] <β> ναι άμα δωθούν όπλα σε όλους μας φίλε μου θα έχουμε εμφύλιο
[23:07] <TEUTAMOS> Το λαθος δεν ενηκει μονον σε εναν αλλα ειναι μοιρασμενο σε πολλους
[23:07] <Arel[a]> χμ... υπεκφεύγετε. Οκ.
[23:08] <α> οι κυνηγοί δεν ενοχλουν κανέναν, απλά αυτοι οι κυνηγοί που την εχουν δει μαγκες και 5 ατομα βριζουν σπίτια κ οικογένειες να το ξανασκεφτούν..
[23:08] <TEUTAMOS> απο τη μια ειναι ενα φαινομενο πολυ συχνο στην επαρχια που δεν ετυχε ως τωρα να απασχολησει σοβαρα την πολιτεια
[23:08] <[[IKAROS83]]> απλά έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί ο δράστης
[23:08] <β> ναι καλά τώρα αυτά τα δήθεν δημοκρατικά ...και τελικά για αυτό δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τι τελικά φταίει και ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί μας
[23:09] <[[IKAROS83]]> διότι όλους μας εκνευρίζουν αφόρητα κάποιοι αλλά δεν τους καπλώνουμε
[23:09] <γ> και οι κυνηγοι όμως πρίν σκοτωθούν,σκοτωσαν...
[23:09] <[[IKAROS83]]> *ξαπλώνουμε
[23:09] <Arel[a]> σκότωσαν κοτσίφια και τσίχλες <γ>
[23:09] <α> μα υπάρχουν κάθε σπίτι έχει 2-3 καραμπίνες κυνηγητικές στην επαρχία κ όμως γίνεται ένα φονικό κάθε 10 χρονια, και επειδή δεν έχουν όπλα οιπολίτες γίνται μαχαιρώματα κ ληστείες απο αλλοδαπούς κάθε μέρα. κάποτε πρεπει να σταματήσει η εγκληματικότητα επιτελους
[23:09] <Arel[a]> θα μου πεις εγώ έλεγα ότι έχουν κι αυτά ψυχή
[23:09] <β> καλά ξέρεις εσεί κανέναν κυνηγό που να μην ψιλοτραμπουκίζει?
[23:10] <[[IKAROS83]]> βρίζουν καταστρέφουν πινακίδες και τέτοια
[23:11] <α> κανείς κυνηγός δεν τραμπουκίζει. απλά μία μερίδα διεθνιστο-κουλτουριαρεων έχει περασει απόψεις κατά του κυνηγιου, εγω είμαι Υπερ παντως.
[23:11] <β> υπέρ για πιο λόγο?είσαι κατά της ζωής?
[23:11] <α> όπως κ να δοθούν όπλα στους πολίτες όπως στην Αμερική
[23:11] <β> και μάλιστα της ποιό αθώας της?
[23:11] <α> είναι σπορ
[23:12] <[[IKAROS83]]> Μια λύση ειναι να απαγορευθεί η κρεοφαγία και η ζωοκτονία, ώστε να απαλλαγούμε και από το κυνήγι και από την ελεύθερη διακίνηση όπλων που είναι εν δυνάμει φονικά
[23:12] <β> ναι για αυτό βλέπεις και μπαίνουν διάφοροι τρελλαμένοι στα σχολεία και σκοτώνουν 5-10 αθώως για πλάκα?
[23:13] <[[IKAROS83]]> δυνητικά φονικά
[23:13] <α> οι κυνηγοί προστατεύουν τα ζώα δρώντας οικολογικα, απελευθερώνουν ζώα για να πολλαπλασιαστούν κ έχουν περιοχές που είναθι καταφύγια.
[23:13] <β> άσε τώρα αυτά τα δήθεν οικολογικά <α>
[23:13] <[[IKAROS83]]> ωραία, να συνεχίσουν αυτή τη δραστηριότητα χωρίς κυνήγι
[23:13] <α> με τις απαγορεύσεις δεν γίνεται τπτ , αν καταντήσουμε εκει μετα θα υπάρχει λαθροθηρία απο όλους.
[23:14] <[[IKAROS83]]> λαθροθηρία αλλά το κάθε όπλο που θα βρίσκεται θα είναι παράνομο
[23:14] <α> δεν παίζει αυτό
[23:14] <γ> αν κυνηγάμε ζώα για χόμπη τώρα,στο μέλλον θα κυνηγάμε ανθρώπους...εκεί είναι η ουσία
[23:14] <β> να επιτρέπεται αλλά μόνο με σφεντόνες το κυνηγι
[23:14] <[[IKAROS83]]> Με το νόμιμο κυνήγι, ο οποιοσδήποτε δολοφόνος το παίζει κυνηγός
[23:15] <[[IKAROS83]]> -αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις-
[23:15] <γ> σωστός
[23:15] <α> και ανθρώπους θα κυνηγήσουμε εάν γίνει πολεμος, θα έχουμε και καλυτερο στρατο :p
[23:15] <[[IKAROS83]]> ξαπλώνω ένα σωρό, ντύνομαι κυνηγός και δε με πιάνει κανεις
[23:15] <[[IKAROS83]]> εάν έχω ντυθεί από πριν εννοείται
[23:15] <[[IKAROS83]]>
[23:15] <β> ναι ρε φίλε αλλά να υπάρχει στόχος όχι τα αθώα ζωάκια
[23:15] <α> μα όλη η Ελλάδα έχει όπλα, και τι έγινε?
[23:16] <[[IKAROS83]]> να μην έχει, να απαγορευτούν
[23:16] <Arel[a]> <β>, σε πειράζουν τα αθώα ζωάκια που σκοτώνονται, αλλά όχι 5 άντρες?????
[23:16] <Arel[a]> τι μου λες?
[23:16] <β> με τα μυαλά που έχουν δε πειράζει που έφυγαν
[23:17] <γ> εεε!!!
[23:17] <β> μερικοί βλάκες λιγότεροι
[23:17] <TEUTAMOS> ρε <β> ξεκολλα
[23:17] <γ> τσ τσ τσ!!!
[23:17] <β> γνώμη μου ρε παιδιά
[23:18] <TEUTAMOS> αυτο δεν ειναι γνωμη
[23:18] <α> το όπλο είναι σύμβολο αντρείας, γεναιότητος, ηρωισμού, διατήρησης αξιών κ ηθικής όταν χρειάζεται, για αυτό λοιπόν να μην τα βλέπουμε όλα σαν πράγματα ξερά κ επίπεδα, για ορισμένους οπαδούς των αξιών τα όπλα δεν είναι πράγματα, είναι αξίες..
[23:18] <[[IKAROS83]]> Και φόνος από όπλο κυνηγιου να έχει γίνει, πάλι περνάς τα μπλόκα εάν πείσεις για κυνηγός και αν έχεις κάποια θηράματα. Έλεος
[23:18] <[[IKAROS83]]> και χωρίς θηράματα
[23:18] <[[IKAROS83]]> .
[23:18] <Arel[a]> <β> με τα μυαλά που έχουν δε πειράζει που έφυγαν<----σοβαρά το λες αυτό? !!
[23:18] <β> ναι ρε φίλε αλλά να στρέφονται μόνο σε εχθρούς
[23:18] <β> όχι σε αθώως
[23:18] <β> αυτό εννοώ
[23:19] <α> φυσικά κανείς δεν υποστηρίζει το 5 πλο φονικό, απλα΄κατανοούμε πλήρως τις συνθήκες και την ψυχολογία του γιού.
[23:20] <TEUTAMOS> ποιες συνθηκες?
[23:20] <Arel[a]> λοιπόν <β>, εδώ http://ideografhmata.14.forumer.com/vie ... php?t=1317 έχω ανοίξει θέμα γι'αυτό. Αν έχεις τα κότσια, ρίξε την άποψή σου αυτή κι εδώ.
[23:20] <TEUTAMOS> στο τελος θα λεμε οτι ηταν τρελος και πρπει να τον θεραπευσουμε
[23:21] <γ> τα όπλα πρέπει να ικανοποιούν τις υλικές ΑΝΑΓΕΣ,οχι τα βίτσια είτε αυτά γίνονται εις βάρος ανθρώπον ή ζώων
[23:21] <α> ΤΕΥΤΑΜΕ -> μεγάλο θέμα ο Φούκας, αν σκεφτούμε ότι είδε να πυροβολούν τον πατέρα του ΠΕΝΤΕ ατομα στο χώμα και να τον βρίζουν όλοι μαζί , ίσως καταλάβουμε καλύτερα την αντίδραση του δράστη, ήθελε να υπερασπιστεί την περιουσία του και να γλυτώσει τον πατερα του απο θάνατο.
[23:21] <Arel[a]> μπούρδες
[23:22] <Arel[a]> αν τον πυροβολούσαν 5 άτομα, θα'ταν διάτρητος από σκάγια
[23:22] <Arel[a]> πώς μασάτε ρε?
[23:22] <β> ξέρεις βγαίνουν όλοι αυτοί οι βαθυστόχαστοι στην τηλεόραση και αντί να αναλύουν τους πραγματικούς κοινωνικοπολιτικούς λόγους που οδηγούν σε αυτές τις καταστάσεις κάθονται και λένε άλλαντάλων
[23:22] <Arel[a]> ποιος σας τα'πε αυτά?
[23:22] <Arel[a]> βαθυστόχαστος ο Ντάσκας? Συνήθως τον απεχθάνομαι, αλλά αυτή τη φορά ήμουν μαζί του
[23:22] <α> sto xwma erixan eipwthike PENTAKATHARA
[23:22] <Arel[a]> σιγά τον βαθυστόχαστο
[23:22] <Arel[a]> μιλάμε για ΒΑΣΙΚΟ σύστημα αξιών και ΚΩΔΙΚΑ ηθικής εδώ
[23:22] <Arel[a]> όχι δε μας γουστάρει κάποιος και τον ξαπλώνουμε σαν κοτόπουλο
[23:23] <Arel[a]> άλλο στό χώμα
[23:23] <Arel[a]> κι άλλο κατάστηθα, και στην πλάτη και ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ!
[23:23] <Arel[a]> Και άλλα είπε
[23:23] <[[IKAROS83]]> ο Ντάσκυ απλώς ως νομικός έχει κάνει και μαθήματα υποκριτικής και αγωγή λόγου
[23:23] <Arel[a]> ότι ΠΕΤΑΞΑΝ τα όπλα και πήγαν να τον πλησιάσουν
[23:23] <[[IKAROS83]]> και είνια πειστικός ακόμη και όταν λέει βλακείες
[23:23] <[[IKAROS83]]> .
[23:23] <Arel[a]> δε μ'ενδιαφέρει ο Ντάσκι τι έχει κάνει
[23:23] <TEUTAMOS> ρε σεις εδω τον αποτε΄λειωσαν τι λεμε τωρα
[23:23] <Arel[a]> δεν είπε βλακείες
[23:23] <Arel[a]> ΓΙΑΤΙ δεν έκαναν αναπαράσταση?
[23:23] <TEUTAMOS> ο τυπος ηταν πορρωμενος
[23:24] <[[IKAROS83]]> (άλλες φορες έχει πει πάντως χοντράδες)
[23:24] <Arel[a]> ναι δεκτό
[23:24] <TEUTAMOS> τοσο που εβαλε και τη φωτο με το οπλο που λιγο πριν σκοτωσε τους 5
[23:24] <Arel[a]> πρώτη εγώ είπα Λευτέρη ότι δεν τον πάω
[23:24] <Arel[a]> αυτή τη φορά όμως, είχε δίκιο
[23:24] <Arel[a]> πώς να το κάνουμε
[23:24] <α> λοιπόν όποιος δεν μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία του δράστη να σκεφτεί : ότι άμα σου πυροβολήσουν την μάνα στο χώμα δίπλα της, κάτσε κ κοίταζέ τους.
[23:24] <Arel[a]> μη θέλουμε να λεγόμαστε Ελληνες αν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ τέτοιες ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ
[23:24] <Arel[a]> συγνώμη δηλαδή
[23:24] <Arel[a]> αλλά είμαστε πρωτόγονοι
[23:25] <Arel[a]> χ*στηκα για την ψυχολογία του δράστη! Την ψυχολογία των συγγενών, και των ΠΑΙΔΙΩΝ θυμάτων την συνυπολογίζει κανείς εδώ?
[23:25] <Arel[a]> Εμένα ΑΥΤΟ το καθίκι, μ'έκανε να νιώσω την ανάγκη να επανέλθει η θανατική ποινή
[23:25] <α> α καλα
[23:25] <Arel[a]> κι εσείς μου τον δικαιολογείτε κιόλας
[23:25] <α> οκ
[23:26] <α> παω να δω TV
[23:26] <β> πάντως φαίνεται ότι κανείς δεν συμφωνεί σε τίποτα και με κανέναν στη χώρα μας
[23:27] <γ> σωστός (επιτέλους)
[23:28] <Arel[a]> κοίτα , εγώ έχω συγκεκριμένο ηθικό κώδικα και σύστημα αξιών, που ΣΥΝΑΔΕΙ με αυτο΄ν του Ελληνισμού, και που δεν δέχεται καμιά δικαιολογία για ΤΕΤΟΙΑ φονικά. 'Οποιος το βλέπει αλλιώς, μην λέει ταυτόχρονα ότι συνάδει με το πνεύμα του Ελληνισμού. Για να συνάδει, πρέπει να το ΞΕΡΕΙ πρώτα κι έπειτα να το ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ως στάση ζωής.
[23:28] <β> δε συμφωνώ και με συγχωρείς Αρέλα μου.Το ότι έιναι κτηνωδία δεν διαφώνησε κανείς νομίζω.αλλά καμία φορά ας αναζητούμε και τα δίκαια του Δράστη
[23:28] <β> τις δικαιωλογίες τους να το πούμε έτσι
[23:28] <Arel[a]> ποια είναι τα δίκια εδώ? Το τριφύλι ή τα γίδια?
[23:29] <Arel[a]> ΔΙΚΙΑ για να ξαπλώσουμε 5 άντρες?
[23:29] <β> ναι
[23:29] <Arel[a]> θα τρελαθούμε τώρα?
[23:29] <β> οι ιδιωκτισία ΣΟΥ
[23:29] <Arel[a]> σώπα ρε, του την πήρανε?
[23:29] <TEUTAMOS> ιδιοκτησια
[23:30] <β> γιατί αν αποποιήθεις τον δικαιωμάτων σου είναι σαν να απαρνήσε την Πατρίδα σου
[23:30] <γ> το σίγουρο παντως ειναι πωσ στην θέση του δράστη θα μπορούσαν όλοι να φτάσουν...όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί.
[23:30] <β> Αρέλα μου
[23:30] <Arel[a]> αχα! Οπότε επειδή πατάει κάποιος το τριφύλλι σου τον σκοτώνεις και το θεωρείς και μαγκιά αυτό ε?
[23:30] <Arel[a]> μάλιστα.
[23:30] <Arel[a]> οκ.
[23:30] <β> α καλά
[23:31] <[[IKAROS83]]> Το λάθος των θυμάτων ειναι οτι έδρασαν προκλητικά, το λάθος του δράστη οτι δεν αυτο-συγκρατήθηκε. Υπέρ του δράστη, μπορείς μόνο να επιδείξεις κατανόηση για την κατάστασή του από τους φόνους ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Να μπεις στην θέση του και να τον σέβεσαι ως άνθρωπο εάν τύχει να του συμπεριφερθείς. Όμως πρέπει να πληρώσει για το 5πλό.
[23:31] <Arel[a]> ο λάθος των θυμάτων ειναι οτι έδρασαν προκλητικά,
[23:31] <Arel[a]> πού το ξέρουμε αυτό?
[23:31] <Arel[a]> επειδή το'πε ο Δράστης?
[23:31] <Arel[a]> τι θέλατε να πει?
[23:31] <Arel[a]> ότι μας ξηγήθηκαν ωραία και τους την άναψα?
[23:31] <Arel[a]> πλάκα μου κάνετε ωρέ?
[23:32] <β> Σωστός ο Ικαρός
[23:32] <Arel[a]> εκτός του Πιπα, ΚΑΝΕΙΣ δε σήκωσε όπλο
[23:32] <Arel[a]> όλοι τα πετάξανε
[23:32] <Arel[a]> ΑΥΤΟ είπε ο Δράστης!
[23:32] <Arel[a]> δεν το'πα εγώ.
[23:32] <γ> ολα τα ¨αγγελούδια¨ παίρνουν το χρήσμα αφου πεθάνουν
[23:33] <[[IKAROS83]]> από πού το έβγαλες τώρα αυτό το συμπέρασμα;
[23:33] <[[IKAROS83]]>
[23:33] <[[IKAROS83]]> δεν είναι έτσι.
[23:33] <γ> ετσι είναι
[23:33] <β> Δέν ξέρω αλλά νομίζω ότι τα βλέπεις λίγο τα πράγματα σε μια κατάσταση τραλαλα
[23:33] <Arel[a]> δεν είπα ότι είναι αγγελούδια, αλλά ό,τι και να'γινε τους άξιζε ο θάνατος? Δε βλέπω να τραυματίστηκαν καν, πατέρας και γιος, εκτός αν θεωρείτε το ένα σκάγι στον ώμο του νεαρού τραύμα!
[23:33] <γ> πιώς πέθανε και μετα τον βγάλαν κακο?
[23:34] <γ> ποιός
[23:34] <Arel[a]> το θέμα δεν είναι τι ήταν αυτά τα παιδιά
[23:34] <Arel[a]> αν ήταν ένας απ'αυτούς αδερφός σου, τα ίδια θα'λεγες τώρα?
[23:34] <γ> ΝΑΙ
[23:34] <Arel[a]> αν σου ξαπλώνανε αδερφό ή πατέρα για τα τριφύλια και τα γίδια?
[23:34] <Arel[a]> ναι?
[23:34] <Arel[a]> ψεύτης είσαι!
[23:34] <γ> περίμενε...
[23:35] <β> μη αλλάζεις καταστάσεις τώρα.Εμείς κρίνουμε σαν κριτές απο έξω
[23:35] <γ> δεν υποστήξα τον δράστη
[23:35] <Arel[a]> ακριβώς
[23:35] <Arel[a]> απ'έξω!
[23:35] <Arel[a]> κι εγώ που είμαι απ'έξω
[23:35] <[[IKAROS83]]> Οι νεκροί δεν γίνονται αγγελούδια ούτε τα παιδιά. Αυτά τα λέει μια μεταφυσική επιθυμία του να είναι σε καλύτερη Μοίρα ο αδικοχαμένος
[23:35] <Arel[a]> εξοργίζομαι με τη λογική του κόπανου που πήρε από μια μάνα 2 γιους, από 2 παιδιά έναν πατέρα, από άλλη μάνα ένα αμούστακο 17χρονο και πάει λέγοντας
[23:36] <Arel[a]> εξοργίζομαι τόσο που θα τον ξέσκιζα με τα χέρια μου κι ας μη σκότωσε δικούς μου- εσείς όμως τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ κι όλας. Σε λίγο θα του πλέξετε κι εγκώμιο ωρέ! Ντροπή!
[23:36] <β> ε ναι μην προσπαθείς τώρα να μας υποβάλεις στον συναισθηματικό πεδιό των θυμάτων και των δραστών
[23:36] <Arel[a]> σοβαρά?
[23:36] <β> τώρα.Δε βγάζεις άκρη έτσι
[23:36] <Arel[a]> εσείς προσπαθείτε να μου δικαιολογήσετε τον δράστη τον καημένο εμβαθύνοντας στην "ψυχολογία" του!
[23:36] <γ> 17 χρονο τον έστειλε για κυνηγη?? δεν είχαν τι να φάνε?
[23:36] <β> εσύ θα κρίνεις από την θέση που είσαι
[23:36] <Arel[a]> ναι τώρα κάνετε κοινωνική κριτική
[23:37] <Arel[a]> δεν εστιάζετε στο έγκλημα
[23:37] <Arel[a]> εξυπνάδες!
[23:37] <β> ναι γιατί όχι δεν έχει δικαιολογιτικά ποτέ ένας δράστης δηλαδη?
[23:37] <Arel[a]> σ'αυτή την περίπτωση, είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που δε βρίσκω ΟΎΤΕ ΕΝΑ!
[23:37] <Arel[a]> ΟΥΤΕ ΕΝΑ για ΤΕΤΟΙΟ κακό!
[23:37] <Arel[a]> ούτε αυτός δε βρίσκει
[23:37] <Arel[a]> και του βρίσκετε εσεείς!
[23:37] <Arel[a]> έλεος!
[23:38] <Arel[a]> άντε καληλνύχτα σας, δεν το μπορώ αυτό, αηδίασα! συγνώμη.
Session Close: Sun Dec 03 23:38:06 2006
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
EΛΕΟΣ!
- Oropion
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 2 φορές
AYTOS O HITLER,ΠΟΛΎ μας έχει μπερδέψει.Άλλο ,Ελλην εθνικιστής και άλλο Γερμανός ε8νικιστής.Η προσπάθεια ορισμένων να συνδιάσουν,μεγα αλέξανδρο και γερμανικό σωβινισμό ειναι παταγώδης αποτυχία,και εκεί οφείλεται η αποτυχία του εθνικιστικού κινήματος να ωφεληθεί της αντιεθνικής πολιτικής των 2 μεγάλων κομμάτων.
Πότε θα καταλάβουμε ότι είμαστε Ελληνες? Με τους εμφυλιους μας,τις διαμαχες μας,τις ρουφιανιές,διαβουλές,μηχανοραφίες,και φυσικά ολο το αρχαίο κάλλος που έχουμε ως κληρονομιά?Αυτά,ούτε που μπορεί να διανοηθεί ένας Γερμανός.Ο [α],προσπαθώντας να τα χωρέσει όλα σε ένα σακούλι,θα του πέσουν τα μισά.Το χειρότερο είναι πως οι Έλληνες,είναι πρώτα η ιδεολογία τους [εθνικιστές,κομμουνιστές,βασιλικοί κτλ] και μετά είναι Ελληνες και εκεί οφείλεται ο παντοτινός διχασμός της νευρωτικής αυτής κοινωνίας.
Εγώ,παραδέχομαι τους Έλληνες,που είναι τα πάντα,αλλά πανω απ όλα ειναι καλοί ανθρωποι,γιατί,η επόμενη οικολογία ειναι η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ.Στο έσχατο σημείο που έχουμε φτάσει,θα σταματήσουμε να μασάμε τους -ΙΣΜΟΥΣ του 20ου αιώνα και θα φυτέψουμε κανένα δέντρο,για να σωθούμε διαφορετικά.....
η λύση ειναι έτοιμη.Πόλεμος μεχρις εσχάτων και όποιος αντέξει.Άλλωστε αυτό θελουν να μας περασουν στο υποσυνείδητο .Μονο ο σοφός θα σωθέι..
Πότε θα καταλάβουμε ότι είμαστε Ελληνες? Με τους εμφυλιους μας,τις διαμαχες μας,τις ρουφιανιές,διαβουλές,μηχανοραφίες,και φυσικά ολο το αρχαίο κάλλος που έχουμε ως κληρονομιά?Αυτά,ούτε που μπορεί να διανοηθεί ένας Γερμανός.Ο [α],προσπαθώντας να τα χωρέσει όλα σε ένα σακούλι,θα του πέσουν τα μισά.Το χειρότερο είναι πως οι Έλληνες,είναι πρώτα η ιδεολογία τους [εθνικιστές,κομμουνιστές,βασιλικοί κτλ] και μετά είναι Ελληνες και εκεί οφείλεται ο παντοτινός διχασμός της νευρωτικής αυτής κοινωνίας.
Εγώ,παραδέχομαι τους Έλληνες,που είναι τα πάντα,αλλά πανω απ όλα ειναι καλοί ανθρωποι,γιατί,η επόμενη οικολογία ειναι η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ.Στο έσχατο σημείο που έχουμε φτάσει,θα σταματήσουμε να μασάμε τους -ΙΣΜΟΥΣ του 20ου αιώνα και θα φυτέψουμε κανένα δέντρο,για να σωθούμε διαφορετικά.....
η λύση ειναι έτοιμη.Πόλεμος μεχρις εσχάτων και όποιος αντέξει.Άλλωστε αυτό θελουν να μας περασουν στο υποσυνείδητο .Μονο ο σοφός θα σωθέι..
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
- seliniasmenos
Έγραψες!Το χειρότερο είναι πως οι Έλληνες,είναι πρώτα η ιδεολογία τους [εθνικιστές,κομμουνιστές,βασιλικοί κτλ] και μετά είναι Ελληνες και εκεί οφείλεται ο παντοτινός διχασμός της νευρωτικής αυτής κοινωνίας.
Εγώ,παραδέχομαι τους Έλληνες,που είναι τα πάντα,αλλά πανω απ όλα ειναι καλοί ανθρωποι
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι εσύ έγραψες Σελ, (έξοχη η αλλαγή του signature σου! thumb ) και ο Νίκος, άσχετα αν δεν ασχολήθηκαν (ακόμα τουλάχιστον) πολλοί Ιδεογραφίτες μ'αυτό το θέμα.
Για μένα είναι σημαντικό, γιατί βλέπω πως ολοένα και πληθαίνουν άνθρωποι με τέτοιες οπτικές, τους οποίους όχι μόνο δε μπορώ από ένα σημείο και μετά να δω ως συνέλληνές μου, αλλά τους θεωρώ ουσιαστικά επικίνδυνους! Είναι πραγματικά ζοφερή αυτή η εικόνα που "βγαίνει" εδώ, που εκτός του ότι μας μειώνει ως απογόνους Ελλήνων, πρώτιστα μας μειώνει ως ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Για μένα είναι σημαντικό, γιατί βλέπω πως ολοένα και πληθαίνουν άνθρωποι με τέτοιες οπτικές, τους οποίους όχι μόνο δε μπορώ από ένα σημείο και μετά να δω ως συνέλληνές μου, αλλά τους θεωρώ ουσιαστικά επικίνδυνους! Είναι πραγματικά ζοφερή αυτή η εικόνα που "βγαίνει" εδώ, που εκτός του ότι μας μειώνει ως απογόνους Ελλήνων, πρώτιστα μας μειώνει ως ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Eγώ θέλω τα συγκεκριμένα άτομα να τα δω να τοποθετούνται εδώ ανοιχτά και αντρίκια. Εκτός αν είναι άντρες μόνο οταν κρατάνε οπλο
- ArELa
- Founder-Administrator
Μιλώντας σήμερα με τον φέροντα τις παραπάνω απόψεις (τον <α>) τον οποίον σημειωτέον ΠΑΡΕΘΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΞΕΘΕΣΑ και κατόπιν έντονης διαμαρτυρίας του που δημοσίευσα το διάλογο στον οποίο συμμετείχε κι ο ίδιος, αλλά και την πριβέ μας συνομιλία, προέβην στην αφαίρεση της τελευταίας, (για λόγους δικής μου ηθικής τάξης όχι δικής του) αλλά ο διάλογος που έγινε δημοσία στο μέιν ενός τσατ ρουμ, θα παραμείνει. Δεν το κάνω φυσικά για να στιλιτεύσω τον ίδιον ως φυσικό πρόσωπο, (γι'αυτό και τήρησα την ανωνυμία του) απλά για να καταδείξω απόψεις που αντιπροσωπεύουν πολλούς συνέλληνες τις οποίες έτυχε να εκφράσει εκείνος, και οι οποίες εμένα τουλάχιστον με προβληματίζουν. Κάποιοι που συγκλίνουν στις απόψεις του <α> (γιατι έχουμε και μέλη στην κοινότητά μας που συγκλίνουν τουλάχιστον ιδεολογικά) μπορούν ασφαλώς να τοποθετηθούν με αντίλογο, κι εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και ευπρεπώς και εκτενώς. Ο ίδιος ο <α> αρνήθηκε κατηγορηματικά να συμμετάσχει σ'αυτό το νήμα, πράγμα το οποίο σέβομαι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Χαίρομαι που κατα τα αλλα μας μιλάει για τιμή και παλικαριά. Εκτός του οτι έχει κατανοήσει τι είναι, τα πρεσβεύει κι'ολας.Σαν τον 5πλο φονιά που,σύμφωνα με τον <α> , πρεσβεύει αυτές τις αξίες.
υ.γ: Όλα αυτά μην τα πείτε έξω απο την Ελλάδα. Στο εξωτερικό θα ζήσω,δεν θέλω να γελάνε...
υ.γ: Όλα αυτά μην τα πείτε έξω απο την Ελλάδα. Στο εξωτερικό θα ζήσω,δεν θέλω να γελάνε...
- ArELa
- Founder-Administrator
απο χρήστη dionysos
Αρέλα σε συγχαίρω για την δημοκρατικότητα σου αλλά και για την διακριτικότητα η οποία μάλον σε χαρακτηρίζει.Καλά έκανες και δημοσίευσες τον μαχητίκό αυτό διάλογο που είχαμε προχθές βράδι με πολλές και αντίθετες γνώμες.
Σε διαβεβαιώ ότι καταλαβαίνω την σκοπιά απο την οποία προσεγκίζεις αυτό το δύσκολο θέμα και κατά κάποιο τρόπο τηναποδέχομαι.Και νομίζω ότι αυτή η σκοπιά είναι η ευαισθησία σου η οποία απορέει μάλον από την αγάπη σου προς την ζωή πράγμα που λογικά κάθε άνθρωπος θα πρέπει να αισθάνεται.Ισως ακόμη το γεγονός ότι είσαι γυναίκα και όπως κάθε γυναίκα έχει μέσα της ανεπτυγμένο το μητρικό φίλτρο για αυτό και μάχεσαι για την συντήρηση της ζωής.Και καλά κάνεις βέβαια.
Σέβομαι λοιπόν την άποψη σου και την ακούω αλλά θα μου επιτρέψεις και μένα το δικαίωμα να επιμείνω στη δική μου άποψη η οποία και δεν είναι φυσικά κατά της ζωής αλλά νομίζω ότι πολλές φορές ισχύουν και άλλες καταστάσεις οι οποίες είναι τόσο περίεργα πλεγμένες μεταξύ τους που τότε θα πρέπει να ψάξεις και να ακούσεις και την αντίθετη άποψη.Την άποψη και την ψυχολογία του Δράστη χωρίς όμως να αποκλύω και την περίπτωση ο Δράστης να πρόκειται για άρωστημένη κατάσταση μυαλού.
Αυτά ήθελα να σου πώ
Y.Γ.
τεςπα Όλα αυτά είναι σίγουρα πολύ δυσάρεστα αλλά καλά είναι να τα προσπερνάμε και να σκεφτόμασται γινικότερα πιο θετικά για το μέλλον μας.Το μέλον του κόσμου όλου
Αρέλα σε συγχαίρω για την δημοκρατικότητα σου αλλά και για την διακριτικότητα η οποία μάλον σε χαρακτηρίζει.Καλά έκανες και δημοσίευσες τον μαχητίκό αυτό διάλογο που είχαμε προχθές βράδι με πολλές και αντίθετες γνώμες.
Σε διαβεβαιώ ότι καταλαβαίνω την σκοπιά απο την οποία προσεγκίζεις αυτό το δύσκολο θέμα και κατά κάποιο τρόπο τηναποδέχομαι.Και νομίζω ότι αυτή η σκοπιά είναι η ευαισθησία σου η οποία απορέει μάλον από την αγάπη σου προς την ζωή πράγμα που λογικά κάθε άνθρωπος θα πρέπει να αισθάνεται.Ισως ακόμη το γεγονός ότι είσαι γυναίκα και όπως κάθε γυναίκα έχει μέσα της ανεπτυγμένο το μητρικό φίλτρο για αυτό και μάχεσαι για την συντήρηση της ζωής.Και καλά κάνεις βέβαια.
Σέβομαι λοιπόν την άποψη σου και την ακούω αλλά θα μου επιτρέψεις και μένα το δικαίωμα να επιμείνω στη δική μου άποψη η οποία και δεν είναι φυσικά κατά της ζωής αλλά νομίζω ότι πολλές φορές ισχύουν και άλλες καταστάσεις οι οποίες είναι τόσο περίεργα πλεγμένες μεταξύ τους που τότε θα πρέπει να ψάξεις και να ακούσεις και την αντίθετη άποψη.Την άποψη και την ψυχολογία του Δράστη χωρίς όμως να αποκλύω και την περίπτωση ο Δράστης να πρόκειται για άρωστημένη κατάσταση μυαλού.
Αυτά ήθελα να σου πώ
Y.Γ.
τεςπα Όλα αυτά είναι σίγουρα πολύ δυσάρεστα αλλά καλά είναι να τα προσπερνάμε και να σκεφτόμασται γινικότερα πιο θετικά για το μέλλον μας.Το μέλον του κόσμου όλου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Εγω στεναχωριέμαι περισσότερο για το συνεχές φονικό που πραγματοποιούν τα ΜΜΕ στις καρδιές των συγγενών των θυμάτων, και το χειρότερο το οτι προσπαθούν να τους κάνουν σώνει και ντέ "να πάρουν το αίμα τους πίσω", να τους κάνουν δηλαδή κι αυτούς δολοφόνους! Μα είναι για να τους βαράς δηλαδή τους αλήτες. Είδα εχθές στον Λαζό διάφορα βίντεο, κι έφριξα! Ο μάλαξ του alter να λέει στον πατέρα του 17χρονου, "εγώ ΔΕΝ θα σας ρωτήσω εάν θα πάρετε το όπλο για εκδίκηση, εγώ ΔΕΝ θα σας ρωτήσω..." δύο τρείς φορές ΔΕΝ τον ρώτησε...κι ο άνθρωπος να λέει οτι προσπαθούν να διώξουν τα κανάλια, και δεν μπορούν... ταλαιπωρημένος, δυστυχισμένος, και να έχει τα κοράκια απο πάνω του, και κλείνει ο γνωστός μάλαξ με το καταπληκτικό (αφού του έφαγε την ψυχή να ΜΗΝ τον ρωτήσει κι αυτό) "είναι αλήθεια οτι θα πουλήσετε το τρακτέρ για να κάνετε την κηδεία?" και του απάντησε ο πατέρας (ν'αγιάσει ο άνθρωπος) "το μ...ι της μάνας του να του πείτε!!!!" Ν'αγιάσεις άνθρωπέ μου, αναφώνησα! Με τα καθίκια!!!!
Πήγαν και στον θείο του 17χρονου και να τον ρωτάνε (είναι δάσκαλος), πώς θα κάνετε μάθημα στο ανήψι του δράστη, λές και θέλαν να του βάλουν ιδέες οτι πρέπει να την πληρώσει το παιδάκι!!!! Κι απάντησε κι αυτός και τους έστειλε "για έναν δάσκαλο όλα τα παιδιά είναι το ίδιο. Θέλω να ξέρει η οικογένεια οτι θα φερθώ σ'αυτό το παιδί όπως θα φερόμουν στα δικά μου παιδιά"! Δεν τους άρεσε η απάντηση, και συνέχισαν με άλλες ερωτήσεις...
Ένα έχω να πώ: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!! Τους έχετε παρατηρήσει πώς αναψοκοκκινίζουν απο ηδονή όταν κάνουν ρεπορτάζ για τέτοια θέματα???? Μα είναι να τρελαίνεσαι! Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι!
Πήγαν και στον θείο του 17χρονου και να τον ρωτάνε (είναι δάσκαλος), πώς θα κάνετε μάθημα στο ανήψι του δράστη, λές και θέλαν να του βάλουν ιδέες οτι πρέπει να την πληρώσει το παιδάκι!!!! Κι απάντησε κι αυτός και τους έστειλε "για έναν δάσκαλο όλα τα παιδιά είναι το ίδιο. Θέλω να ξέρει η οικογένεια οτι θα φερθώ σ'αυτό το παιδί όπως θα φερόμουν στα δικά μου παιδιά"! Δεν τους άρεσε η απάντηση, και συνέχισαν με άλλες ερωτήσεις...
Ένα έχω να πώ: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!!!!! Τους έχετε παρατηρήσει πώς αναψοκοκκινίζουν απο ηδονή όταν κάνουν ρεπορτάζ για τέτοια θέματα???? Μα είναι να τρελαίνεσαι! Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator
dionyssos έγραψε:Αρέλα σε συγχαίρω για την δημοκρατικότητα σου αλλά και για την διακριτικότητα η οποία μάλον σε χαρακτηρίζει.Καλά έκανες και δημοσίευσες τον μαχητίκό αυτό διάλογο που είχαμε προχθές βράδι με πολλές και αντίθετες γνώμες.
Αυτά ήθελα να σου πώ
Y.Γ.
Διονύση εγώ σε συγχαίρω που είχες το τσαγανό και τη μαγκιά να τοποθετηθείς ευθέως εδώ, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των λόγων σου. Το αν είσαι ο ο <β> ή ο <γ> δεν έχει σημασία εδώ. ( ο <α> δεν είσαι, γιατί εκείνος αρνείται να τοποθετηθεί εδώ όπως προείπα). Και πάλι θα τ'αφήσω στη διακριτική σου ευχέρεια, να διευκρινίσεις ποιος απ'τους συνομιλητές είσαι, αν και όποτε θελήσεις.
Το ότι διίσται η άποψή μας σ'αυτό το ζήτημα, είναι άλλο θέμα, το οποίο μπορούμε να το συζητήσουμε παρακάτω με την ησυχία μας, αν το θέλεις. Σημασία έχει σ'αυτό που σου απευθύνω τώρα, ειδικά για τη συγκεκριμένη τοποθέτησή σου, είναι ότι έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Κι αυτό για μένα ΕΙΝΑΙ μαγκιά και μέρος του Ελληνικού κυττάρου που θα'πρεπε να ενεργοποιούμε οι περισσότεροι, χωρίς φόβο επειδή ίσως μια οπτική μας μπορεί να πηγαίνει "κόντρα στο ρεύμα".
Αν και δεν έχεις ακόμα αρχίσει να "μιλάς" στα ΙΔΕΟ (το 2ο πόστ μου έβαλες χιχ) προσβλέπω σε μια πιο ενεργό κι εκτεταμένη συμμετοχή σου. Κι αν σε κάποια σημεία θα "κονταροχτυπιόμαστε", να'σαι βέβαιος ότι η εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου δε θα μειωθεί, ακριβώς για τους λόγους που προανέφερα.
Είναι πολλοί οι φίλοι και συνοδοιπόροι μου στο νετ, που ορίζουν τα προσωπικά τους συναισθήματα και οπτικές για τον άλλον, σύμφωνα με το αν συμφωνούν ή διαφωνούν μ'αυτόν σε κάποια σημεία πάνω στο διάλογο. Για μένα δεν ισχύει αυτό. Αλοίμονο αν είχαμε όλοι τις ίδιες οπτικές. Θα'ταν αν μη τι άλλο ανιαρό το επικοινωνιακό νταραβέρι για μένα, και δε θα'χα μπει καν στον κόπο να στήσω τα ΙΔΕΟ. Εδώ λοιπόν, γι'αυτούς που φύγαν αλλά και γι'αυτούς που παραμένουν και ξέρουν τις προσεγγίσεις μου, είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ δική μου απόδειξη ότι δεν ακολουθώ αυτή τη λαθεμένη λογική στις διανθρώπινες σχέσεις μου.
Στο επόμενο ποστ που θα σου απευθύνω φίλε, θα σου αναλύσω επακριβώς πού και γιατί διαφωνώ σε κάποια ζωτικά σημεία μαζί σου.
Ως τότε, προχώρα ΔΥΝΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ και συνέχιζε άφοβα να τοποθετείσαι στα ΙΔΕΟ. Γιατί αυτός ο τόπος χωράει όλους όσους έχουνε καλή προαίρεση και σεβασμό, ΟΠΟΙΕΣ κι αν είναι οι αντιλήψεις τους! Εσύ αυτές τις δύο αρετές, απέδειξες πως έτσι κι αλλιώς τις έχεις
Καλά να είσαι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Mantam Froufrou έγραψε:Εγω στεναχωριέμαι περισσότερο για το συνεχές φονικό που πραγματοποιούν τα ΜΜΕ στις καρδιές των συγγενών των θυμάτων, και το χειρότερο το οτι προσπαθούν να τους κάνουν σώνει και ντέ "να πάρουν το αίμα τους πίσω", να τους κάνουν δηλαδή κι αυτούς δολοφόνους! Μα είναι για να τους βαράς δηλαδή τους αλήτες. Είδα εχθές στον Λαζό διάφορα βίντεο, κι έφριξα! Ο μάλαξ του alter να λέει στον πατέρα του 17χρονου, "εγώ ΔΕΝ θα σας ρωτήσω εάν θα πάρετε το όπλο για εκδίκηση, εγώ ΔΕΝ θα σας ρωτήσω..." δύο τρείς φορές ΔΕΝ τον ρώτησε...κι ο άνθρωπος να λέει οτι προσπαθούν να διώξουν τα κανάλια, και δεν μπορούν... ταλαιπωρημένος, δυστυχισμένος, και να έχει τα κοράκια απο πάνω του, και κλείνει ο γνωστός μάλαξ με το καταπληκτικό (αφού του έφαγε την ψυχή να ΜΗΝ τον ρωτήσει κι αυτό) "είναι αλήθεια οτι θα πουλήσετε το τρακτέρ για να κάνετε την κηδεία?" και του απάντησε ο πατέρας (ν'αγιάσει ο άνθρωπος) "το μ...ι της μάνας του να του πείτε!!!!" Ν'αγιάσεις άνθρωπέ μου, αναφώνησα! Με τα καθίκια!!!!
Χεχεχ...φαίνεται πως είδες Λάκη χθες. Κι εγώ τον είδα, σε κάποια σημεία γέλασα-συμφώνησα, σε άλλα πάλι όχι. Αρχίζει να με κουράζει το χλευαστικό κομμάτι του "σόου" του, που αυτός θέλει να το λέει σατιρικό.
Αλλά άστο αυτό, άπτεται άλλου θέματος. (Αν θες το συζητάμε σ'άλλο τόπικ -αν το ανοίξεις. χεχ)
Στο προκείμενο τώρα:
Κι εγώ συγκλίνω απολύτως στη λογική που εκφράζεται και από σένα (και απ'τον <α> παρεμπιπτώντως) Παγώνα μου, σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ. Με τον <α> αποκλίνω μόνο στο ότι πρόβαλε στο διάλογο ΚΑΙ αυτό σαν αιτιολόγηση της πράξης του δράστη, μόνο και μόνο για να πάει κόντρα σε άλλες εγκληματικές λογικές των ΚΟΡΑΚΙΩΝ των ΜΜΕ.
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δικαιολογήσω τον ανεγκέφαλο και κτηνώδη δράστη (γιατί σ'αυτόν και τις "λογικές" του εστιάζω εγώ εδώ) μόνο και μόνο για να κοντράρω τα ΜΜΕ. Σε καμία περίπτωση!
Το ότι κάποιοι "κατανοούν" τη λογική του, πάλι δεν το αποδέχομαι επίσης, όχι μόνο γιατί αδυνατώ να την κατανοήσω η ίδια (πράγμα που ισχύει ακόμα) αλλά γιατί κι Ο ΙΔΙΟΣ δείχνει να μην καταλαβαίνει τον ίδιο του τον εαυτό, τις πράξεις και το κίνητρό του. Τους φαύλους και γελοίους των ΜΜΕ, που προβάλλουν μια αντίληψη είτε για ν'ανεβάσουν θεαματικότητες, είτε γιατί έχουν πάρει τέτοια "γραμμή", μπορώ να τους διακρίνω αμέσως και να τους κατατάξω εκεί που είναι η θέση τους. Στα σκουπίδια. 'Ομως αυτό δε σημαίνει πως αν ακούσω κάτι σωστό, θα το πετάξω κι αυτό στα σκουπίδια, επειδή έρχεται απ'τα ΜΜΕ. Αυτή είναι μια λογική τσουβαλιάσματος στην οποία επίσης δεν προσχωρώ. Και θα σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι εννοώ. Τον Ντάσκα, σε πλείστες όσες διαδρομές του (ειδικά αυτές που αφορούν το πολιτικοϊδεολογικό του υπόβαθρο) δεν τον έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση. ΟΜΩΣ: στο προκείμενο τον βρήκα σωστότατο στις τοποθετήσεις του, όχι μόνο γιατί συμφωνώ με τη θέση του πάνω σ'αυτό ( και στην υπόθεση Αλεξ), αλλά ΚΑΙ γιατί δεν πιστεύω ότι παρακινείται η τοποθέτησή του από τίποτ'άλλο, παρά μόνο απ'αυτό που του επιτάσσει ο ηθικός του κώδικας. Το ότι τυχαίνει να συγκλίνει η ηθική του αντίληψη με τη δική μου, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο, δεν πρόκειται να το αποποιηθώ, επειδή βγαίνει στα ΜΜΕ και τα λέει. Πιστεύω πως πρέπει να μπορούμε αμερόληπτα να κάνουμε αυτούς τους διαχωρισμούς, κι όχι να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε με τον άλλον με κριτήριο τη συμπάθεια ή την αντιπάθειά μας σ'αυτόν ή στο μέσο το οποίο τον προβάλλει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Αιτιολόγηση μπορούμε να κάνουμε γενικώς για οποιαδήποτε πράξη... άλλωστε ΠΑΝΤΑ υπάρχει μία αιτία πίσω απο κάθε μας πράξη. Το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται ούτε να κατακρίνουμε, ούτε να δικαιολογούμε! Εάν ο φίλος α αποφάσισε να δικαιολογήσει την πράξη του δράστη τότε λάθος του. Αλλά απο την άλλη είναι πάλι λάθος να βγάζουν πορίσματα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ μέσω τηλεόρασης! Αν είναι έτσι, να καταργήσουμε τα δικαστήρια, ν'αναλάβουν οι δημοσιογράφοι. Δεν λέω οτι συχνά ρεπορτάζ δημοσιογράφων δεν έχουν συνεισφέρει στο έργο της δικαιοσύνης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν ο σκοπός τους στην προκειμένη περίπτωση! Το να προσπαθούν δε να δημιουργήσουν ένα είδος βεντέτας είναι μάλλον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ απο μέρους τους! Αυτά βλέπω εγώ, και φρίττω.
Αν έχουμε πρόβλημα με την δικαιοσύνη, η λύση δεν είναι να 'συμβουλεύουμε' να πάρει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του! Ας προσπαθήσουμε ν'αλλάξουμε το σύστημα της δικαιοσύνης και των φυλακών. Θα μου πείς, εδώ δεν αλλάζουμε άλλα κι άλλα που μας αφορούν (ή νομίζουμε πως μας αφορούν) ΑΜΕΣΑ, γιατί νιώθουμε οτι οι φυλακές και οι δολοφόνοι αφορούν άλλους... Είναι άλλο θέμα αυτό, ξέχωρο...
Όσο για τον Ντάσκα (για τον ψυχολόγο δεν λές?) πάλι θεωρώ οτι ΔΕΝ είναι δείγμα καλού ψυχολόγου να χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων του! Τί πάει να πεί ηθικές αρχές? Όλοι οι ψυχολόγοι έχουν ηθικές αρχές, αλλά αν ένας ψυχολόγος πάει προκατειλημμένος να 'σκιαγραφήσει' ας πούμε έναν δολοφόνο, ε δεν θα βγάλει ορθά πορίσματα, κι αυτό σημαίνει οτι θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στην άγνοια για τις λειτουργίες της ψυχικής μας κατάστασης... ποιά λογική λέει οτι μπορεί ένας ψυχολόγος να βγαίνει και να χαραχτηρίζει με λόγια όπως "δεν έιναι άνθρωπος, είναι κτήνος, είναι έτσι, είναι αλλιώς" έναν 'ασθενή' (κατά τα ψυχολογικά δεδομένα!!!!????).
Εγώ νομίζω οτι όλα αυτά ήταν προσπάθειες εντυπωσιασμού, κι επειδή ξέρει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι νιώθουν για τέτοια 'κτήνη' ένα κομμάτι του ένιωσε την ανάγκη να εισπράξει την αποδοχή απο τους πολλούς! Ξέρεις, όλοι έλεγαν "πές τα χρυσόστομε' και κάτι τέτοια... Κι επειδή είμαι σχεδόν σίγουρη οτι έτσι είναι (όπως πιστεύω δηλαδή για το μεγαλύτερο μέρος των 'ψυχολόγων') καλό θα είναι κι αυτός, κι άλλοι του είδους του, απλά να αφήσουν την ψυχολογία και ν'ασχοληθούν με κάτι πιο απλό! Θέλει κότσια για να αντικρύζεις την ανθρώπινη ψυχή κατάματα, και να μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ! Πολλά κότσια, κι όχι αντριλίκια!
Πρόσεξε... άλλο το πώς κρίνω την πράξη των δολοφόνων αυτή καθ'αυτή, κι άλλο πως κρίνω κι αναμένω να είναι η συμπεριφορά ενός ψυχολόγου, επιστήμονα δηλαδή!
Αν έχουμε πρόβλημα με την δικαιοσύνη, η λύση δεν είναι να 'συμβουλεύουμε' να πάρει ο κόσμος το νόμο στα χέρια του! Ας προσπαθήσουμε ν'αλλάξουμε το σύστημα της δικαιοσύνης και των φυλακών. Θα μου πείς, εδώ δεν αλλάζουμε άλλα κι άλλα που μας αφορούν (ή νομίζουμε πως μας αφορούν) ΑΜΕΣΑ, γιατί νιώθουμε οτι οι φυλακές και οι δολοφόνοι αφορούν άλλους... Είναι άλλο θέμα αυτό, ξέχωρο...
Όσο για τον Ντάσκα (για τον ψυχολόγο δεν λές?) πάλι θεωρώ οτι ΔΕΝ είναι δείγμα καλού ψυχολόγου να χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων του! Τί πάει να πεί ηθικές αρχές? Όλοι οι ψυχολόγοι έχουν ηθικές αρχές, αλλά αν ένας ψυχολόγος πάει προκατειλημμένος να 'σκιαγραφήσει' ας πούμε έναν δολοφόνο, ε δεν θα βγάλει ορθά πορίσματα, κι αυτό σημαίνει οτι θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στην άγνοια για τις λειτουργίες της ψυχικής μας κατάστασης... ποιά λογική λέει οτι μπορεί ένας ψυχολόγος να βγαίνει και να χαραχτηρίζει με λόγια όπως "δεν έιναι άνθρωπος, είναι κτήνος, είναι έτσι, είναι αλλιώς" έναν 'ασθενή' (κατά τα ψυχολογικά δεδομένα!!!!????).
Εγώ νομίζω οτι όλα αυτά ήταν προσπάθειες εντυπωσιασμού, κι επειδή ξέρει οτι οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι νιώθουν για τέτοια 'κτήνη' ένα κομμάτι του ένιωσε την ανάγκη να εισπράξει την αποδοχή απο τους πολλούς! Ξέρεις, όλοι έλεγαν "πές τα χρυσόστομε' και κάτι τέτοια... Κι επειδή είμαι σχεδόν σίγουρη οτι έτσι είναι (όπως πιστεύω δηλαδή για το μεγαλύτερο μέρος των 'ψυχολόγων') καλό θα είναι κι αυτός, κι άλλοι του είδους του, απλά να αφήσουν την ψυχολογία και ν'ασχοληθούν με κάτι πιο απλό! Θέλει κότσια για να αντικρύζεις την ανθρώπινη ψυχή κατάματα, και να μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ! Πολλά κότσια, κι όχι αντριλίκια!
Πρόσεξε... άλλο το πώς κρίνω την πράξη των δολοφόνων αυτή καθ'αυτή, κι άλλο πως κρίνω κι αναμένω να είναι η συμπεριφορά ενός ψυχολόγου, επιστήμονα δηλαδή!
- Mantam Froufrou
Μέγα λάθος μου! τώρα θυμήθηκα ποιός είναι ο Ντάσκας! ΑΥτός που κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ στο άλτερ δεν είναι? Δεν΄θυμάμαι όμως τί έχει πεί σε σχέση με την όλη υπόθεση... θύμησέ μου βρε σύ!
Πάντως για οτν ψυχολόγο (που δενθυμάμαι τελικά το όνομά του) ισχύουν όσα είπα..
Πάντως για οτν ψυχολόγο (που δενθυμάμαι τελικά το όνομά του) ισχύουν όσα είπα..
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Είναι ζωά οι τύποι,πώς στα καλά καθούμενα σκωτόνουν για την πλάκα δεν μπορώ να καταλάβω.
Κτηνάνθρωπος ο τύπος,αλλά και αυτός έτσι θα πάει σας το λέω,θα τον φάνε λάχανο,αν δεν αυτοκτονήσει στην φυλακή,από το πολύ το ξέσκιζμα των έγκληστων ,θα τους κάνουν μαύρους κάθε μέρα,και θα τους κάνουν τις τρύπες κουλούρες απο το πολύ το ξέσκιζμα,δεν θα έχουν κατάληξη καλή αυτοί παιδιά.
Τώρα να πώ γι'αυτούς που χάθηκαν ότι και να πω λίγο είναι,γι'αυτό δεν θα πώ τίποτα,αλλά σίγουρα αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο θα το πληρώσουν άσχημα και το ξέρω πόλύ καλά αυτό.
Κτηνάνθρωπος ο τύπος,αλλά και αυτός έτσι θα πάει σας το λέω,θα τον φάνε λάχανο,αν δεν αυτοκτονήσει στην φυλακή,από το πολύ το ξέσκιζμα των έγκληστων ,θα τους κάνουν μαύρους κάθε μέρα,και θα τους κάνουν τις τρύπες κουλούρες απο το πολύ το ξέσκιζμα,δεν θα έχουν κατάληξη καλή αυτοί παιδιά.
Τώρα να πώ γι'αυτούς που χάθηκαν ότι και να πω λίγο είναι,γι'αυτό δεν θα πώ τίποτα,αλλά σίγουρα αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο θα το πληρώσουν άσχημα και το ξέρω πόλύ καλά αυτό.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- seliniasmenos
Που το ξέρεις;