KELAINO έγραψε: Πλην όμως η σύνδεσή μου δεν υποστηρίζει βίντεο, οπότε το γιουτιουμπ είναι για μένα τέρα ψιλιοϊνκόγκνιτα.
Τα Νέα είναι η μόνη εφημερίδα που μας φέρνουν στη δημοτική βιβλιοθήκη και αποτελούν μαζί με τη δορυφορική ΕΡΤ, τη μόνη μου άμεση επαφή με ελληνικά ΜΜΕ.
Βρε κουκλα μου, ρώτα κάποιον που να ξέρει από pc. Δεν ξέρω καμιά σύνδεση που να μην "υποστηρίζει" youtube όπως λες, όσο και αργή και να είναι... το πολύ αν είναι τόσο αργή πια, να μη σου "φορτώνει" γρήγορα το βιντεάκι. Διαφορετικά, το να μη μπορείς να το δεις καθόλου, στη σκέψη μου ισχύει μόνο αν σου'χουν τρεσάρει κάποιον αποκλεισμό απο το youtube, για άλλους λόγους (λογοκρισίας κλπ). Άλλωστε, σε κάποιο τόπικ (δε θυμάμαι σε ποιο) σε είδα να απαντάς και ν'αντιδράς λες και είδες το βίντεο που παρατέθηκε στο προηγούμενο ποστ απ'το δικό σου. Μήπως κάποιες στιγμές μπορείς να δεις ΥΤ, ή απλά βλέπεις την εικόνα του embedding, που δείχνει και τίτλο;
Είναι κρίμα γμτ να μη μπορείς... Είναι πολλά τα βίντεο που ανεβάζω υποτιτλισμένα, χρησιμότατα για την πληροφόρηση, τα οποία θα'θελα να σχολιάσεις και πάνω στα οποία να ανέπτυσσες το δικό σου σκεπτικό που θεωρώ αξιόλογο.