![rose :rose:](./images/smilies/rose.gif)
![rose :rose:](./images/smilies/rose.gif)
Αυτό λέγεται γαλήνη...seliniasmenos έγραψε:H τέλεια γυναίκα για μένα είναι εκείνη που αγαπά τις ατέλειες της.
Βασικα εσυ μολις τωρα μου ειπες οτι ηθελες κι αλλο... οποτε ειμαι εντελως συνεπης ως προς το ειναι μου...litsa''never'' έγραψε:Chill,με απογοητευσες!!Τελειως λιτο κι απεριττο και καθολου περιγραφικο,ασε που δεν θελεις μονο αυτα, περιμενα απο σενα να πεις πχ,1)να τη δερνω και να μου λεει "θελω κι αλλο" 2)να τη βριζω και να μου λεει"πες μου κι αλλα"!! Αρα οσα λες τοσες μερες στ'αλλα ποστς σου ειναι τσαμπα...μαγκιες!! (τσ τσ τσ,με ξενερωσες τωρα!)
Χρηστάκο, με λές ηλίθια αγόρι μου????Chill,κι εγώ ηλίθιες τις θεωρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Μολις καταφερες να προσβαλλεις ενα τεραστιο μερος του πληθυσμου της γης._XRHSTOS_ έγραψε: Chill,κι εγώ ηλίθιες τις θεωρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση.
ναι ευτυχώς...Παγώνα,εγώ την αλήθεια λέω! Εσύ επιλέγεις το δρόμμο σου.
γιατί ανήκω στο μεγάλο θιγόμενο μέρος του πληθυσμού της γης ίσως???Εγώ απάντησα στον Chill για το μεγάλο θιγόμενο μέρος του πληθυσμού της γης.
Τσιλλμάιστερ: Όλοι θέλουν να πηδηχτούν μαζί μου!Ακομα κι εσυ με ποθεις κατα καποιο τροπο!