![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Θέλετε 2 κατσαρόλες.
Στη μια ρίχνετε: 1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο)
μια δυο χούφτες (όσο θέλετε τεσπα) καρύδια ή αμύγδαλα ή και τα δυο ή ό,τι άλλο σε ξηρό καρπό σας γουστάρει
τα καβουρδίζετε, ρίχοντας σιγά σιγά και ένα πακέτο σιμιγδάλι.
Το καβούρδισμα να γίνει σε μέτρια φωτιά
ενώ ταυτόχρονα στην άλλη κατσαρόλα θα βράζετε το σιρόπι που θα αποτελείται από:
3 φλυτζάνια ζάχαρη
5 φλυτζάνια νερό
λίγη κανέλα, λίγο κανελογαρύφαλο και μια ροδέλα λεμόνι.
'Οταν θα'χει καβουρδιστεί και ροδίσει το σιμιγδάλι σ'ένα καλό επίπεδο, θα'χει αρχίσει να βράζει και το σιρόπι. Ρίχνετε το σιρόπι μέσα στο καβουρδισμένο σιμιγδάλι (βγάλτε το απ'τη φωτιά μη σας έρθει καυτός χαλβάς στη μούρη) κι αφού τ'ανακατέψετε και πήξει, περιχύνετε τον καυτό χαλβά σε φόρμα για κέικ.
Μετά από μισή ώρα στο ψυγείο, αναποδογυρίζετε τη φόρμα, ο χαλβαδάκος βγαίνει κι είναι έτοιμος να του ορμήξετε!
Καλή σας όρεξη και γλυκαθείτε
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)