ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 13 Μαρ 2010, 19:37

Ακριβώς! Όχι επειδή το λέει ο οποιοσδήποτε με μούσι, αλλά επειδή έτσι είναι. Οπότε, αν κάποιος αναγκαστεί για τον άλφα ή βήτα λόγο να εγκαταλείψει την πατρίδα του, πά' να πει ότι έχει λόγο και δεν το κάνει έτσι για το χαβαλέ. Τώρα, άσχετα αν ο λόγος είναι ότι τον βομβαρδίζουν, δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, τον κυνηγάνε για τις ιδέες του, θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια ή ακόμα κι αν τον πήραν με το στανιό και στον έφεραν στο κατώφλι σου για να σε αλοιώσουν το δημογραφικό σου χαρακτήρα, δε χρειάζεται να τον λες και σίχαμα από πάνω.
Επίσης, επειδή όπως λέμε εμείς τα ξενιτεμένα (εκτός από το "όπου γης και πατρίς" για παρηγοριά) "πατρίδα είναι η παιδική ηλικία". Για πολλούς δεύτερης γενιάς, η μόνη πατρίδα που γνωρίζουν είναι η χώρα υποδοχής και καμία άλλη. Δυστυχώς, ευτυχώς, έτσι είναι.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 13 Μαρ 2010, 19:55

Ο Κάσσανδρος έθεσε κάποια ερωτήματα:

α. Με τόσα χρήματα που λένε ότι πληρώνουν περνούν πολύ άνετα στη χώρα τους.

β. Διαφορετικά που τα βρίσκουν.

γ. Σε αυτή την περίπτωση εμπορεύονται όπιο

δ. Γιατί να διασχίσουν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθουν ειδικά εδώ, ενώ υπάρχουν όμορες και ομόθρησκες χώρες.

ε. Τι δουλειά έχουν σε μία χώρα απίστων, κατά τα λεγόμενά τους.

στ. Εάν ήταν πραγματικά πατριώτες θα αγωνίζονταν εκεί.

στ. Οι αιτιάσεις λοιπόν είναι έωλες από τη στιγμή που πόλεμοι στη Μέση Ανατολή διεξάγονται εδώ και δεκαετίες, όμως μόνο τα τελευταία χρόνια οι λαθρομετανάστες στρέφονται στην Ελλάδα. Το ίδιο και με τον πόλεμο Ιράν-Ιράκ 1980-1988 εδώ δεν ήρθε κανένας "μισοκακόμοιρος". Το ίδιο και με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν 1980-1988.

Οπότε, οι δικαιολογίες των "ανθρωπιστών" είναι τραγικά ανεπαρκείς. Και φυσικά δεν θα λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας και της δυστυχίας η Ελλάς των 132.000 τετραγωνικών μέτρων.

Έπειτα, όλοι μιλάτε για τους δήθεν κακόμοιρους και δεν βγάζετε άχνα για την κατάσταση του Έλληνος. Παρατηρείται δηλαδή το γεργονός ενός ιδιοτύπου ρατσισμού κατά των Ελλήνων και μία αδικαιλόγητη Ελληνοφοβία η οποία εκπορεύεται από διάφορα διεθνή κέντρα.

Τώρα όσο για το άλλο:
δε χρειάζεται να τον λες και σίχαμα από πάνω.
Τους ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ και τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ έτσι τους ονομάζουμε στην Ελλάδα. Εάν δεν τους αρέσει οι πόρτες είναι ανοιχτές: :cool:

Η ουσία των δηλώσεων ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ είναι ότι δέχεται την ιστορική συνέχεια των Εθνών και των πατρίδων. Σε αυτό συμφωνούμε. Από εκεί και πέρα εμείς πασχίζουμε να φτιάξουμε τη δική μας, ας κάνουν και οι άλλοι το ίδιο και να μην μας φορτώνονται. Διαφορετικά η συσσώρευση ολοένα και περισσοτέρων θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 13 Μαρ 2010, 20:34

α) Οπότε για να φεύγουν ενώ είναι πλούσιοι, ίσως και να μη γίνεται να μείνουν εκεί γιατί όντως κινδυνεύουν. Κι η οικογένεια της μάνας μου άφησε τεράστια περιουσία στη Ρωσία.

β) Δεν ξέρω. ΄Αλλος στο νήμα λέει ότι δανείζονται από το συνοικιακό μαφιόζο.

γ) Δεν αποκλείεται. Αν είσαι απελπισμένος, πουλάς και τη γιαγιά σου.

δ) Πηγαίνουν και εκεί. Εξ ου και τα γνωστά στρατόπεδα προσφύγων που υπάρχουν στις όμορες, οι οποίες δε βρίσκονται απαραίτητα σε λιγότρο εμπόλεμη κατάσταση. Όσοι μπορούν έρχονται Ευρώπη ή στέλνουν ένα μέλος της οικογένειας, για καλύτερα υποτίθεται.

ε) Πάνω απ' όλα θα προτιμούσαν να είναι στο σπιτάκι τους. Τώρα, αν η υπόσχεση για ειρήνη και ευημερία βρίσκεται σε χώρες απίστων, ξέρω 'γω, κάνουν την καρδιά τους πέτρα...

στ) Θα το πω στους δικούς μου που εγκαταλείψανε τρεις διαφορετικές περιοχές οι δειλοί.

στ) (κι άλλο στ;) Γεμίσανε οι όμορες χώρες και ξεχείλισαν είπαμε. Τί θα πει "έωλες";

Εγώ δεν είμαι ανθρωπίστρια με εισαγωγικά, είμαι ρεαλίστρια. Το ξαναείπα

Επίσης, όταν λες "όλοι μιλάτε", δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι.
Για την πάρτη μου και μόνο: Αν δω μια συζήτηση όπου η μια πλευρά υπερεκπροσωπείται, δεν είναι καθήκον μου να επισημάνω και τις άλλες παραμέτρους που πιθανόν να ξέφυγαν από την ομήγυρι;
Κι εσείς αντί να κατενθουσιαστείτε, μπράβο ρε Γιωργία, πες μας κι εσύ που είσαι η ίδια μετανάστρια κι έχεις πείρα, για να αποκτήσουμε σφαιρική άποψη του θέματος που μας απασχολεί, καμία σχέση...
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 13 Μαρ 2010, 21:01

Δεν υπάρχει εξίσωση μεταξύ των δικών μας μεταναστών και όλου αυτού του συρφετού. Το έχω ξαναγράψει. Οι δικοί μας πήγαν νόμιμα, ωθούμενοι και αυτοί από τον ψευτοεθνάρχη.

Όλοι αυτοί είναι συντηρητικοί οπισθοδρομικοί μουσουλμάνοι. Τι να φοβηθούν το θεοκρατικό καθεστώς στο οποίο οι ίδιοι πιστεύουν; Θα το δεχόμουν μόνον εάν έφευγαν για να καταγγείλουν διωγμούς ή εάν ήσαν οι ίδιοι προοδευτικοί, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Αντιθέτως κανείς δεν επικαλείται διωγμούς αλλά μία αόριστη δύσκολη κατάσταση, παρά την οποία όμως λένε ότι έχουν λεφτά να πληρώσουν τους δουλέμπορους.

Ξαναρωτώ που τα βρίσκουν τα λεφτά που ισχυρίζονται.

Οι όμορες χώρες δεν τους κρατούν, τους προωθούν Τουρκία και η Τουρκία εδώ. Όλοι εδώ. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, μάλιστα εάν δεν αντιστραφεί θα υπάρξουν άγριες καταστάσεις.

Επίσης επαναλαμβάνω ότι πόλεμοι διεξάγονται εδώ και δεκαετίες στις χώρες αυτές, όμως μόλις πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε το μεταναστευτικό στην Ελλάδα. Χμμμ λίγο περίεργο αυτό, αλλά πειστικές απαντήσεις δεν παίρνω.

Και εγώ μιλώ απολύτως ρεαλιστικά. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά ο δικός σου ρεαλισμός δεν έχει ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα.

Όταν λέω "μιλάτε" αναφέρομαι σε όλους εσάς που ασχολείστε μόνο με τα προβλήματα των "κακόμοιρων" και όχι με εκείνα των Ελλήνων που είναι πολλά και δυσεπίλητα. Φυσικά κινούμενοι από διαφορετικά κίνητρα. Θέλω να πιστεύω ότι τα δικά σου είναι αγνά. Αγνοείς βεβαίως κάποιες βασικές παραμέτρους αλλά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.

Τέλος, πείρα με πείρα έχουν διαφορά. Η δική σου δεν έχει σχέση με το χάος που επικρατεί εδώ, πολύ περισσότερο με τις καταστάσεις που βιώνουμε εμείς στο κέντρο.

Υ.Γ έωλος=ανυπόστατος
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 13 Μαρ 2010, 22:29

Όλες οι απαντήσεις που έδωσα βασίζονται σε γνώσεις που αποκόμισα δουλεύοντας σε κέντρο υποδοχής προσφύγων. Στη Σουηδία, γι' αυτό και στο άλλο τόπικ είπα ψιλοκαλαμπουρίζοντας "που να ξέρω, μπορεί όλοι οι όντως κυνηγημένοι να έρχονται εδώ και στην Ελλάδα να σας έρχονται οι χάλιες" και φυσικά ούτε αυτό μπορώ να αποκλείσω.
Για τα στρατόπεδα προσφύγων όπου χιλιάδες κόσμος στοιβάζεται σε άθλιες συνθήκες μ' έχει μιλήσει προσωπικά γνωστή μου νοσοκόμα που ήταν με τους γιατρούς χωρίς σύνορα στο Πακιστάν και αλλού.

Είπα ότι είναι φυσικό να επικεντρώνω εκεί που χρειάζεται.
Για ότι με διαφεύγει, είμαι όλη αυτιά, σε διαβεβαιώ.

Πως βρεθήκαμε σ' αυτό το νήμα;
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 13 Μαρ 2010, 22:31

KELAINO έγραψε:Ακριβώς! Όχι επειδή το λέει ο οποιοσδήποτε με μούσι, αλλά επειδή έτσι είναι. Οπότε, αν κάποιος αναγκαστεί για τον άλφα ή βήτα λόγο να εγκαταλείψει την πατρίδα του, πά' να πει ότι έχει λόγο και δεν το κάνει έτσι για το χαβαλέ. Τώρα, άσχετα αν ο λόγος είναι ότι τον βομβαρδίζουν, δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, τον κυνηγάνε για τις ιδέες του, θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια ή ακόμα κι αν τον πήραν με το στανιό και στον έφεραν στο κατώφλι σου για να σε αλοιώσουν το δημογραφικό σου χαρακτήρα, δε χρειάζεται να τον λες και σίχαμα από πάνω.
Επίσης, επειδή όπως λέμε εμείς τα ξενιτεμένα (εκτός από το "όπου γης και πατρίς" για παρηγοριά) "πατρίδα είναι η παιδική ηλικία". Για πολλούς δεύτερης γενιάς, η μόνη πατρίδα που γνωρίζουν είναι η χώρα υποδοχής και καμία άλλη. Δυστυχώς, ευτυχώς, έτσι είναι
Τι θα πει "σίχαμα"; Ο λόγος που δεν επιθυμούμε λαθρομετανάστες δεν είναι υγειονομικός.
Ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ ομοφύλων, είναι πρωτίστως δεσμός αίματος και δευτερευόντως δεσμός γης - εδάφους. Το τραγικότερο όλων είναι ότι καθόμαστε και συζητάμε θέματα που αφορούν την επιβίωσή μας ως φυλή! Απαράδεκτα πράγματα, κατά τη γνώμη μου!
Όσοι είναι υπέρ της πολτοποίησης (φυλετικής, πολιτισμικής) ας παραταχθούν απέναντι σ' αυτούς που εμμένουν στη διαιώνιση του γένους τους και στους πολιτισμούς που δημιούργησαν οι λαοί μέσα στους αιώνες.
Τέλος.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 13 Μαρ 2010, 22:45

Όλες οι απαντήσεις που έδωσα βασίζονται σε γνώσεις που αποκόμισα δουλεύοντας σε κέντρο υποδοχής προσφύγων.
Το να θέλεις εθελοντικά να βοηθήσεις τους αναξιοπαθούντες αυτό σε τιμά ως άνθρωπο. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος δεν λειτουργεί μόνο με το συναίσθημα αλλά και με τη λογική η οποία λέει ότι η διαρκής συσσώρευση ανθρώπων σε έναν πεπερασμένο χώρο μόνο προβλήματα δημιουργεί αλλά δεν τα λύνει.

Μια γενικότερη πρόταση που έχω δώσει πριν καιρό και την οποία επαναλαμβάνω είναι η ανάπτυξη αυτών των χωρών με υλικοτεχνική βοήθεια και επιστημονικό προσωπικό ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματά των. Αλλά ξέρεις κάτι. Οι ίδιοι λόγωι θρησκευτικών κωλλυμάτων και ψευδοδιλημμάτων δεν δείχνουν τόσο πρόθυμοι να δεχθούν. Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί την απροθυμία των πλουσίων χωρών να βοηθήσουν, αλλά είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Αίολε, φαντάζομαι ότι δεν θα σου είναι ότι καλλίτερο να ξυπνάς και ανοίγοντας το παράθυρο να βλέπεις το πακιστάνι να πηδάει την κατσίκα στη βεράντα. Διότι αυτό και πολλά άλλα αντικρύζουν οι κάτοικοι των υποβαθμισμένων περιοχών. Ούτε φυσικά να τραβάει από το χέρι ως σύζυγο ένας μαντραχαλάς το 12χρονο κοριτσάκι.

Ο τρόπος ζωής μας είναι ασύμβατος με αυτούς. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 13 Μαρ 2010, 23:34

STAVRAETOS έγραψε: Το να θέλεις εθελοντικά να βοηθήσεις τους αναξιοπαθούντες αυτό σε τιμά ως άνθρωπο. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος δεν λειτουργεί μόνο με το συναίσθημα αλλά και με τη λογική η οποία λέει ότι η διαρκής συσσώρευση ανθρώπων σε έναν πεπερασμένο χώρο μόνο προβλήματα δημιουργεί αλλά δεν τα λύνει.
Επιμένεις να αποκαλείς τις τοποθετήσεις μου συναισθηματικές και τις δικές σου λογικές.
Και αυτό με θυμίζει το άλλο που έχουμε αφήσει να υπερίπταται εδώ σ' αυτό το νήμα
STAVRAETOS έγραψε: Υ.Γ Το γεγονός ότι δεν μπορείς ν' αντιληφθείς κάποια πράγματα θα πρέπει να σε προβληματίσει. Πρέπει να το κυττάξεις. :)
όπου τί ακριβώς υπονοείς τελικά;
Μια γενικότερη πρόταση που έχω δώσει πριν καιρό και την οποία επαναλαμβάνω είναι η ανάπτυξη αυτών των χωρών με υλικοτεχνική βοήθεια και επιστημονικό προσωπικό ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματά των.

Ουδέποτε διαφώνησα. Αλίμονο. Το άριστο θα ήταν ο καθένας στον τόπο του να μην ψοφάει της πείνας και να μην το βομβαρδίζουν. Γι' αυτό δουλεύω και με το Fair Trade.
Αλλά ξέρεις κάτι. Οι ίδιοι λόγωι θρησκευτικών κωλλυμάτων και ψευδοδιλημμάτων δεν δείχνουν τόσο πρόθυμοι να δεχθούν.

Mεταποικιοκρατικά σύνδρομα. Η μαλακία είναι ανθρώπινο γνώρισμα και ευδοκιμεί παντού. Άλλωστε, πως θέλεις να ξεχωρίσουν το Δυτικό που έρχεται με αγνούς σκοπούς; Από το φωτοστέφανο;
Αίολε, φαντάζομαι ότι δεν θα σου είναι ότι καλλίτερο να ξυπνάς και ανοίγοντας το παράθυρο να βλέπεις το πακιστάνι να πηδάει την κατσίκα στη βεράντα. Διότι αυτό και πολλά άλλα αντικρύζουν οι κάτοικοι των υποβαθμισμένων περιοχών. Ούτε φυσικά να τραβάει από το χέρι ως σύζυγο ένας μαντραχαλάς το 12χρονο κοριτσάκι.
Γι' αυτά επίσης είπαμε, νόμοι υπάρχουν, ας εφαρμοστούν.

Ο τρόπος ζωής μας είναι ασύμβατος με αυτούς. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Ενώ τα χνώτα τα δικά μου πχ με κείνον τον τύπο που είχε εμφανιστεί εδωπέρα αστραπιαία κι εξαφανίστηκε, δε θυμάμαι πως τον έλεγαν, κάτι είχε γράψει για τους βιασμούς, ταιριάζουν επειδή λέει και καλά είμαστε και οι δύο Έλληνες?!?!?

Και τελικά αυτή η συνέχεια της φυλής και η πολιτισμική αλοίωση, προσοχή, αν υποθέσουμε ότι είμαι η χαζή που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα, έχει και καμιά λογική εξήγηση του γιατί είναι κακό να συμβεί, ή μόνο την οφθαλμοφανέστατη τοις πάσι συναισθηματική της;

Ήρεμα και λογικά, παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 14 Μαρ 2010, 00:51

Ενώ τα χνώτα τα δικά μου πχ με κείνον τον τύπο που είχε εμφανιστεί εδωπέρα αστραπιαία κι εξαφανίστηκε, δε θυμάμαι πως τον έλεγαν, κάτι είχε γράψει για τους βιασμούς, ταιριάζουν επειδή λέει και καλά είμαστε και οι δύο Έλληνες?!?!?

Και τελικά αυτή η συνέχεια της φυλής και η πολιτισμική αλοίωση, προσοχή, αν υποθέσουμε ότι είμαι η χαζή που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα, έχει και καμιά λογική εξήγηση του γιατί είναι κακό να συμβεί, ή μόνο την οφθαλμοφανέστατη τοις πάσι συναισθηματική της;
Ένα ακόμη σφάλμα στο οποίο υποπίπτεις, καλοπροαίρετα από την μεριά σου πιστεύω, είναι το γεγονός ότι σε κάθε έγκλημα (και είναι πολλά) των αλλοδαπών αντιπαραβάλλεις εκείνα των ημεδαπών. Όσοι αντιτιθέμεθα στην άκριτη πολιτογράφηση αλλοδαπών και εν γένει στην παρουσία τους στην Ελλάδα το κάνουμε και για λόγους εγκληματικότητος. Δηλαδή στους εγχώριους εγκληματίες προσθέτουμε άλλους τόσους και περισσότερους λαθρομετανάστες. Όποιος πάει μία βόλτα σε οποιαδήποτε φυλακή στην Ελλάδα θα διαπιστώσει το αδιαχώρητο από το πλήθος των φυλακισμένων αλλοδαπών. Κάτι που είναι απολύτως λογικό καθώς η παραβατικότητά τους, σε σχέση με εκείνη των εντοπίων, είναι πολλαπλασία σε ποσοστό, δεδομένης της μεγάλης συσσώρευσης και της ανεργίας αυτών.

Σε μία χώρα όπου οι θέσεις εργασίας λιγοστεύουν συνεχώς, όπου δεν παράγουμε τίποτε, όπου δεν υπάρχουν επαρκείς υποδομές ούτε καν για τους ημεδαπούς δεν κρατάς δύο εκατομμύρια παρανόμων (διότι ουδείς εξ αυτών έχει έρθει νομίμως), γιατί αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε σε σφοδρότατες συγκρούσεις. Η αντίδραση για την αντίδραση και τα ψευδοδιλλήματα που αποσκοπούν στο συναίσθημα δεν οδηγούν πουθενά. Η λογική αυτό λέει.

Τέλος, τόσο ο πολιτισμός (ήθη και έθιμα) όσο και το όμαιμον αποτελούν δύο από τους βασικούς πυλώνες του Έθνους. Μόνον μέσωι των Εθνών προχώρησε ο παγκόσμιος πολιτισμός τους δύο τελευταίους αιώνες (ο Ίων Δραγούμης σε αυτό είναι ξεκάθαρος), σε αντίθεση με τα πολυεθνικά αυτοκρατορικά καθεστώτα που έμειναν στάσιμα για αιώνες.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Κυρ 14 Μαρ 2010, 01:52

Όχι και για ποιά με πέρασες; Δεν δικαιολογώ τις μαλακίες κανενός αντιπαραθέτοντας τις μαλακίες κάποιου άλλου. Πότε έκανα κάτι τέτοιο;
Ενδέχεται να τις χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα, σαν "κάτι ανάλογο με το Χ είναι και το γνωστό μας Ψ" αλλά ποτέ για να κάνω πιο αποδεχτό το Χ.

Αλλά στην προκείμενη περίπτωση εννοώ πως και τα χνώτα ορισμένων Ελλήνων δεν ταιριάζουν με τα δικά μου παρ' όλο που έχουμε κοινό αίμα, χολή, σίελο και διάφορα άλλα σωματικά υγρά. Αυτό, ασχέτως της ύπαρξης αλλοδαπών στη χώρα και στον πλανήτη γενικότερα.

Την ανησυχία σου για την αύξηση της εγκληματικότητας θα τη δεχτώ χωρίς τους κλασικούς λογικούς ακροβατισμούς του "ποσοστού επί του ενεργού πληθυσμού" και "αναλογικά της πληθυσμιακής αύξησης" και βέβαια "η εγκληματικότητα κάνει καλό στο ΑΕΠ".
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 14 Μαρ 2010, 02:22

"Ακροβατισμοί" της ημέρας:

Άγριο έγκλημα με θύμα εξέχον στέλεχος της πακιστανικής κοινότητας συνέβη λίγο πριν τις 23.30 στη καρδιά της Αθήνας.
Το θύμα μαχαιρώθηκε στην οδό Κολωνού 1 και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ομοεθνείς του πρόκειται για σύμβουλο της πακιστανικής πρεσβείας ενώ οι λόγοι για το έγκλημα παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι.
Όπως αναφέρουν άλλες μη διασταυρωμένες πληροφορίες το θύμα είχε κάποια συνάντηση στο σημείο της επίθεσης.

Σταμάτησε σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε ανάληψη 10.000 ευρώ. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, διαπίστωσε ότι το ένα λάστιχο ήταν σκασμένο.
Αποφάσισε να το αλλάξει, όμως το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν δύο κακοποιοί, οι οποίοι και πήραν το φάκελο με τα χρήματα.
Ωστόσο, το θύμα δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια, αλλά κυνήγησε τους δράστες. Το περιστατικό αντελήφθη και ένας ειδικός φρουρός που καταδίωξε κι αυτός τους κακοποιούς, με αποτέλεσμα να συλλάβει έναν εξ αυτών.
Στις 10 Οκτωβρίου, πέρσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έπιασαν τέσσερις νεαρούς από τη Ρουμανία που είχαν στο ενεργητικό τους περισσότερες από τριάντα κλοπές και ληστείες με τη μέθοδο του σκασμένου λάστιχου.

Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.
Στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή της Ξηροκρήνης συνελήφθησαν τρεις λαθροδιακινητές, δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 55 ετών και ένας αλλοδαπός 43 ετών, οι οποίοι έναντι χρηματικού αντιτίμου 4.500 - 5.500 δολαρίων επρόκειτο να παραλάβουν και να μεταφέρουν 11 λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης έγινε αιματηρή απόπειρα ληστείας για 1.000 ευρώ σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ της Νέας Σμύρνης με θύμα έναν 35χρονο οικογενειάρχη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ληστή και μια κινηματογραφική καταδίωξη ενός Αφγανού από αστυνομικούς στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι που είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά πέντε ανυποψίαστοι πολίτες και να υποστούν υλικές ζημιές δεκάδες αυτοκίνητα…

Κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ. Όλ' αυτά μέσα σε 5 λεπτά και πληκτρολογώντας μια λέξη στην μηχανή αναζήτησης ..."έγκλημα".

...καληνύχτα σας.
:rose: :rose: :rose:
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 14 Μαρ 2010, 02:35

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε αρέσει είτε όχι. Τα στοιχεία με τα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι αμέτρητα. Αν επιμένεις να αποκαλείς τα λογικά συμπεράσματα που κάθε νοήμων βγάζει ως ακροβατισμούς αυτό είναι δικό σου θέμα. Η αλήθεια των αριθμών και των ποσοστών πάντως δεν επιδέχεται διαψεύσεις.

Το εξήγησα όσο πιο απλά γινόταν. Όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Κυρ 14 Μαρ 2010, 09:16

Και πάλι ΔΕΝ με καταλάβατε. Γιατί;

Είπα πως το δέχομαι, χωρίς (προσοχή τώρα) να το αντικρούσω με τους λογικούς ακροβατισμούς που παρέθεσα και διάφορα στατιστικά τερτίπια.
Εντάξει τώρα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”